Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor da Hakan ŞÜKÜR sesleri
metincetin58 08.06.2008, 12:24 Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray´da geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan ve kulübü ile buruk bir şekilde yollarını ayrılan ünlü golcü Hakan Şükür´ü renklerine bağlamak için harekete geçti.
8.6.2008
Sivasspor yönetimi, futbola devam etmek istemesine rağmen henüz hiç bir kulüple anlaşmayan Hakan Şükür için kolları sıvarken, “Böylesine efsane bir fotbolcu ile çalışmak bize onur verir” diyen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ünsal şöyle devam etti:
“Hakan Şükür’ün Bülent Uygun ile yakınlığı biliniyor. Çocuklukları beraber geçti. Şayet Sivasspor’a gelirse mükemmel bir ikili oluştururlar. Hakan Şükür gibi rekorlara imza atmış bir kralın bu takıma gelmesi hem Sivasspor’a hemde Sivas halkına büyük onur verir. Yönetim kurulu olarak bu konuyu dün katıldığımız özel bir firmanın araç tanıtımında gündeme getirdik. Herkes bu konuya sıcak bakıyor. Hakan Şükür’ün Sivasspor forması giymesi bize onur verir. Transfer görüşmeleri için gerekli girişimleri yapacağız.”
FANATİK
EyüphanAydın 08.06.2008, 12:27 Hakan Şükür Gerçekten Türk Futbol Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdıran Bir Kral.
Gerçekten Alınırsa Faydalı OLur.
Hakan Şükür'ün En Yaşlısı Bile,Yinede Bize Faydalı Olur.
omercoskun 08.06.2008, 12:29 yok daha neler adam dede oldu artık ?
ilginç hemde çok ilginç oldu olacak aykut kocaman ı da alalım oda iyi bi forvet dimi :)
kadir0911 08.06.2008, 12:33 hakan sükür dünyada alinacak en son forvet
Onun yüzünden mehmet veya balili yedek olur onu hayatta istemem...........
Del Piero 08.06.2008, 12:36 Eğer alınabilirse bence çok süper olur ;)
sinan-58 08.06.2008, 12:47 aman bizden uzak kalsın bize balili ve mehmet yeter
bizim forvete degıl defansa ve orta sahaya ihtiyacımız var.. fosil futbolcumuz olmasın, helede hakan şükürü hiç istemem...gelirse kadroya da karısır takımada.. efelık yapmaya kalkar..
Bencede alinsa cok iyi olur tabii kendisi gelirse..?
YigidoSaskın58 08.06.2008, 13:32 bence forvete degıl cunku mehmet balılı super bır ıkılı seneye dahada guzel olacak bu ıkılı baska mevkılere transfer olabılır
58_sivas_1987 08.06.2008, 13:33 bence alınsa hakan şükür takıma çok faydası olur mehmet yıldızın satılması gündemde hemde o giderse onun yaptıklarını yapabilevcek bir futbolcu hakan şükür
Gerek Yok..Biraksin Artik Futbolu Jubilesini yapsin...
GokhanTurna 08.06.2008, 13:45 yok daha neler adam dede oldu artık ?
ilginç hemde çok ilginç oldu olacak aykut kocaman ı da alalım oda iyi bi forvet dimi :)
Bu Konuda Haksızsın Bence..Hakan Şükür Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Forvetlerinden Biri..Yaşlı Futbolu Bıraksın Dediler..Bu Sene Tam 11 Gole İmza Attı
velibircan 08.06.2008, 13:47 yalan habeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D:D:D
yigido_sampiyon 08.06.2008, 13:48 yav bırakın ya hakan şükürü...
sivasa göre bir adam değil...
serhatcan 08.06.2008, 13:52 yav arkadaşlar. biraz mantıklı düşümüm. bülent hoca gelmesini istemez. bakmayın siz hemşeri arkadaş olduğuna. hakan gelirse bülent hoca hem sözünü geçiremez hemde işlerine karışır şimndiye kadarki başarıları gölgede kalır. bu bi gerçekk. basın sivasspordan ve bülent hocadan değil hakan şükürden konuşur. vee bende gelmesini istemem.
benc alinmali acik konusmak gerekadam iyi ve dunya taniyor cok guzel ve iyi bir reklam yapmis oluruz tipki fener gibi feneri kimse tanimiyordu avrupada ama iki uc tane yildiz oyuncu aldilar
simdi avrupa degil dunya taniyor bunun icin sivasspora daha kolay aninmak icin yildiz oyuncu sart
cenk5821 08.06.2008, 14:07 alınsa cok ii olur sadece futbolda deil takıma agabeylik ypar
izmirliyigido 08.06.2008, 14:20 Takıma faydası olacağı gibi zararı da olur. Takımda dengeleri bozar, o yüzden kalsın. Herkes kendi yoluna..
.
cemal58yiğido 08.06.2008, 14:30 bence Hakan şükür alınmalı bana göre ilk onbirde çok az şans bulacak ama takıma dışardan vereceği destekl büyük işler başarıcak
gercek58li 08.06.2008, 14:39 alınsa cok ii olur sadece futbolda deil takıma agabeylik ypar
Eger takima agabeylik yapacaksa, oynamak icin degil,Bülent hocanin yardimcisi olarak calisabilir!...
metincetin58 08.06.2008, 14:51 Eger takima agabeylik yapacaksa, oynamak icin degil,Bülent hocanin yardimcisi olarak calisabilir!...
haklısın bencede bülent hocaya yardımcı olarak alınabilir
yeniceri_can 08.06.2008, 14:53 alınırsa süper olur.ama geleceğini zannetmiyorum.
karadavut58 08.06.2008, 14:57 doslar bir dusunun kral bizimle adamda tecrube var tamam biraz yasli ama o suan gs uzaklastirildi bize gelirse sayet onada iyi olur bizede diye dusunuyorum balili ortaliyor sukur kafayla geciriyor hakana yapilacak her orta gol olabilir
sivaslitaner58 08.06.2008, 15:09 gelmesin kolay toplari bile kalicden bile atamiyor
sivasli215 08.06.2008, 15:17 hakan şükür türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu
son zamanlarda yapılanları bana göre hiç haketmedi,keşke tadında iken o da bıraksaydı ama olmadı.
neyse,tabiki hakan şükürün sivasspora gelmesi bizim için bir onur olur ancak ben bu transferin gercekleşeceğine inanmıyorum.
cünkü hakan,türkiye de galatasaraydan baska takımda oynamam dedi ve eger tanıdığımız hakansa profesyonelliği de bir yana bırakarak lafının arkasında durur
yani bu transfer , söylentiden öteye gecmez arkadaslar....
abdullah58 08.06.2008, 15:38 HAKAN SÜKÜR GELIRSE
SERGENIDE ALSAKMI ACABA
ONUNDA GECMISI BASARILI
ILHAN MANSIZDA DÜN DÜNYA KARMASINDA 2 GOL ATTI
ONUDA ALALIM:ODA FORMUNDA HEMI SIVASIN HAVASI OLUR
metincetin58 08.06.2008, 16:57 doslar bir dusunun kral bizimle adamda tecrube var tamam biraz yasli ama o suan gs uzaklastirildi bize gelirse sayet onada iyi olur bizede diye dusunuyorum balili ortaliyor sukur kafayla geciriyor hakana yapilacak her orta gol olabilir
güzel bi pozisyon hayal etmişin
yerliturkuaz 08.06.2008, 17:01 Gelsin bize tecrübesiyle bize çok faydalı olur gelmesin diyenlere şaşırıyorum ben...
MustafaParlak 08.06.2008, 17:35 GELSİN BİZİM KÖYDEKİ İNEKLERİ OTLATSIN...!
titizyiğido 08.06.2008, 17:35 aman abi o adam gelir iki günde takımı karıştırır
İNŞ. GELİR ARK. ÇOK İŞİMİZ YARAR WALLAHA
metincetin58 08.06.2008, 17:49 tecrübesi bakımından iyi olur ama yinede büyüklerimiz bilir
yusuf_yusuf 08.06.2008, 18:02 bence de alınsa çok harika olur nede olsa avrupa kralı hakan sukur alınsın çok işe yarar
hakan şükür bizde çok iş görür o bir gerçek kral inşallah alabiliriz.mehmetle çok güzel bir ikili olurlar balilide çok gol atar.işte o zaman şampiyonluktan söz edebiliriz.hadi hayırlısı.
mustafaarslan 08.06.2008, 19:50 bırakın be hakanın ne işi var sivasta düşünmesi bile korkunç
mehmetlafci 08.06.2008, 20:21 bence alınırsa takıma faydalı olur.sanki alınmasını istemeyen arkadaşlar birazcık fenerli gibi duruyo:D
zaralım 58 08.06.2008, 20:29 bence gelmesin yaşı olmuş 38 daha ne verim alabilirsin.BOĞA-YILAN bize yeter
kaya0758 08.06.2008, 20:36 gelirse hakana neden geldin denilmez o bir kral.
hakan bu yaştan sonra bu kadar başarıdan sonra ne yaparsa ona saygı duyarız.
bu işi yönetimin takdirine bırakalım.
gelirsede prestij açısından gayet güzel olur.
ama fortvet hattımız zaten güçlü.
Hakan gelirse,6 aya kalmaz BÜLENT Hoca gider.Yönetim dağılır.Geri kalsın,gelmesin.
MustafaParlak 08.06.2008, 21:08 gelirse hakana neden geldin denilmez o bir kral.
hakan bu yaştan sonra bu kadar başarıdan sonra ne yaparsa ona saygı duyarız.
bu işi yönetimin takdirine bırakalım.
gelirsede prestij açısından gayet güzel olur.
ama fortvet hattımız zaten güçlü.
BEN NİYE GELDİN DERİM KARDEŞİM.PRESTİJ YALAN ARMAYA İNANALIM YETER BİZ SİVASSPORUZ BİZE NE KRAL NE YILDIZ GEREK BİZ KENDİMİZE YETERİZ.HAKAN ŞÜKÜRE SEVGİM SONSUZ AMA SİVASSPORA GELMESİ YANLIŞ NEYAPABİLİR SİVASSPORA NE VEREBİLİR.BİZİM MEHMETİN CVETKOVUN BALİLİNİ ÖMERİN NE EKSİGİ VAR ONDAN....!:mad::mad:
HAKAN ŞÜKÜR Sivas 4 Eylül Stadyumunda GS'ye karşı SİVASSPOR'u desteklemeye her zaman gelebilirsin.Aynı zamanda SİVAS'ımızın meşhur yaprak köftesinden de yersin.
58memo58 08.06.2008, 21:16 Bencede cok ilginc ama düsünmeliyizki haber dogru olmayabilir. Kesinlike istemem sivasspora. Mehmet ve balili var hakana ceker.
MustafaParlak 08.06.2008, 21:20 ABİLERİM KARDEŞLERİM HEMŞERİLERİM;
HAKAN ŞÜKÜR TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FUTBOLCULARI ARASINDADIR BUNA KATILMAYA YOKTUR.YORUMLARA BAKIYORUM BENDEN BAŞKA GELMESİN DİYEN YOK.ADAM KENDİNİ KANITLAMIŞ ALDIGIM BİR DUYUMA GÖREDE GALATASARAY PAF TAKIMI BAŞINA GETİRİLMİŞ.ADAM ARTIK FUTBOLUNUN SON MEVSİMLERİNDE YAPRAK AÇMAYAN BİR AGAÇ GİBİ..! GERÇEKTEN GÖNLÜNDE BÖYLE BİR TRANSFERİN YAPILMASINI İSTEYEN BİR İNSANA TEK SORUM ŞUDUR: SİVASSPORA NE VEREBİLİR VE BİZİM FUTBOLCULARIMIZIN ONDAN NEYİ EKSİK...!
BU TRANSFERİ İSTERKEN SİVASSPORA NEKADAR MADDİ YARDIMDA BULUNDUGUNUZUDA DÜŞÜNÜN...!
eyuphulagu 08.06.2008, 21:33 :)Arkadaşlar ESKİYE RAĞBET OLSA BİT PAZARINA NUR DOĞARMIŞ;Hakan Şükür ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri.Ama:O bir sembol oyuncu.Öylede kalması gerekir diye düşünüyorum.ARTIK YETER...Yaşı çok ilerledi.Kendine yakışır güzel bir jübileyle futbolu bırakması gerekir diye düşünüyorum.Onun kazanmadığı kupa;zafer kalmadı.Sivasspora bundan sonra ne verebilir bilemiyorum.Sivasspor geçen yıl Türkiye çapında popüler oldu.Anladığım kadarıyla bu yıl da yönetimimiz sivassporun popilitesinin devam etmesini istiyor.Yalnız unutulmaması gereken Hakan Şükür saatli bomba gibidir.Her an sivasporun ve Bülent uygunun elinde patlayabilir.Çok dikkat edilmesi gerekebilir.Hakan ŞÜKÜR G.S. CAMİASINA KENDİNİ İSBAT ETMEK İÇİN bize gelebilir.Sivasspor g.s dan çok farklı bir camia.Ayrıca onun isteyeceği parayı sivasspor nasıl verecek o da meçhul.mutlaka sponsor bulunmalıdır. Hakan'ın yerinde olsam Amerika veya BAE ya da Katar'dan bir takımla anlaşır;orada 1-2 yıl oynar sonra da ülkeme dönüp Türk futboluna hizmet ederdim.
HAKAN jübile yapmalıdır.artık yaşlanmıştır.
MustafaParlak 08.06.2008, 22:00 :)Arkadaşlar ESKİYE RAĞBET OLSA BİT PAZARINA NUR DOĞARMIŞ;Hakan Şükür ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri.Ama:O bir sembol oyuncu.Öylede kalması gerekir diye düşünüyorum.ARTIK YETER...Yaşı çok ilerledi.Kendine yakışır güzel bir jübileyle futbolu bırakması gerekir diye düşünüyorum.Onun kazanmadığı kupa;zafer kalmadı.Sivasspora bundan sonra ne verebilir bilemiyorum.Sivasspor geçen yıl Türkiye çapında popüler oldu.Anladığım kadarıyla bu yıl da yönetimimiz sivassporun popilitesinin devam etmesini istiyor.Yalnız unutulmaması gereken Hakan Şükür saatli bomba gibidir.Her an sivasporun ve Bülent uygunun elinde patlayabilir.Çok dikkat edilmesi gerekebilir.Hakan ŞÜKÜR G.S. CAMİASINA KENDİNİ İSBAT ETMEK İÇİN bize gelebilir.Sivasspor g.s dan çok farklı bir camia.Ayrıca onun isteyeceği parayı sivasspor nasıl verecek o da meçhul.mutlaka sponsor bulunmalıdır. Hakan'ın yerinde olsam Amerika veya BAE ya da Katar'dan bir takımla anlaşır;orada 1-2 yıl oynar sonra da ülkeme dönüp Türk futboluna hizmet ederdim.
SANA KATILMAMAK ELDE DEGİL...!
kaya0758 08.06.2008, 23:42 BEN NİYE GELDİN DERİM KARDEŞİM.PRESTİJ YALAN ARMAYA İNANALIM YETER BİZ SİVASSPORUZ BİZE NE KRAL NE YILDIZ GEREK BİZ KENDİMİZE YETERİZ.HAKAN ŞÜKÜRE SEVGİM SONSUZ AMA SİVASSPORA GELMESİ YANLIŞ NEYAPABİLİR SİVASSPORA NE VEREBİLİR.BİZİM MEHMETİN CVETKOVUN BALİLİNİ ÖMERİN NE EKSİGİ VAR ONDAN....!:mad::mad:
bencede forvetimiz var yeterince ama bülent uygun bundan 2 ay önce c.üniversitesinde ki konferansında takımında olmasını istediği üç oyuncuyu sayarken hakan şükürüde söylemişti.diğer ikiside servet çetin ve mehmet topuz idi sanırım.
bence gelse sivasspora katacağı çok şey vardır.klübede oturur zaman zaman geriden oyuna girer.sonuçta hakan şükür adını dünyanın bildiği her hali hareketi tecrübe olan, halen oyun sahalarında yaşayan bir efsane.çok az kaldı hakan abi değerler,yaşayan efsaneler...
hakan şükürün geçmişteki başarıları inkar edilemez kişiliğiyle inancıyla efendi bir futbolcudur kırmadığı rekor almadığı kupa kalmadı.ama bu oyuncu artık başarılara doymuş sivasspora ne faydası olabilirki bu yaştan sonra yinede sivassporda adının duyulması onur vericidir şayet yönetimimiz illa alacağız derse gelir hem takıma abilik önderlik yapar hemde yeri geldiğinde çıkar oynar nede olsa tecrübeli oyuncu tabi bu arada mehmet ve baliliye haksızlık yapılmayacak onlar bizlerin vazgeçilmezimiz bilmem anlata bildimmi sn.başkanımız ve hocamız işini bilir.saygılar
Antistanbul61 09.06.2008, 04:29 Hakan Sivas gibi dinamik bir takıma ancak kambur olur .
Elde tek santrafor oynayabilen Mehmet gibi bir oyuncu varken etrafına daha sprinter , birebirde etkili ve Mehmet boşalttığı alanlara hamle yapan adığı pasları gole çeviecek isimler lazım . Uğur Yıldırım senenin en önemli çıkışlarından birini yapabilir . Sol tarafındada Cangele tipinde yada İbrahim Akın tipinde bir futbolcu alınabilse ortasahayıda kalabalık tuttuktan sonra çok iyi bir takım ortaya çıkar . Yalnız önliberoyada pas atabilen bir futbolcu şart .
Her şeyden önemlisi Sivas hiç olmazsa as oyuncularını takımda tutmalı , özellikle kanat oyuncularını ve Mehmeti . İkinci önemli olan ise istanbuldan bitmiş , kendini tüketmiş hedefsiz topçu almaması .
Sivas kadroyu dağıtmadan 3 akıllı transfer yaparsa seneye beraber zirveye oynarız .
Ya bırakın Allahınızı severseniz.18 takım aarasında en aptal bizmiyiz yaa 6saray başından göndermek için cebelleşiyor bizde alalım diyoruz.Hakan gelirse Sivasspor küme düşer bilinsin.Takımda düzen kalmaz takım en az 2 gruba ayrılır.
Abdullah DuMaN 09.06.2008, 07:21 Yiğidolar, Galatasaray'dan buruk ayrılan Hakan Şükür için harekete geçti.
9.6.2008
‘Bize onur verir...’
Süper Lig’de geçtiğimiz yıl fırtına gibi esen, ama son haftalarda yaşanan olumsuzluklar nedeniyle İnter Toto’ya giden Sivasspor, Hakan Şükür’ü transfer etmek istiyor. Kırmızı-Beyazlı takımın, yıllardır formasını giydiği Galatasaray’dan buruk bir şekilde ayrılan yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için gerekli girişimlere başladığı öğrenildi. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, “Böylesine efsane bir futbolcu ile çalışmak bize onur verir. Ona Sivasspor formasını giydirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.
Yönetim konuyu görüştü
Hakan Şükür’ün, teknik direktör Bülent Uygun ile çok yakın iki dost olduğunu dile getiren Ünsal, “Çocuklukları beraber geçti. Eğer Sivasspor’a gelirse mükemmel bir ikili oluştururlar. Hakan Şükür gibi rekorlara imza atmış bir kralın bu takıma gelmesi hem Sivasspor’a, hem de Sivas halkına büyük onur verir. Yönetim Kurulu olarak bu konuyu değerlendirdik. Herkes bu transfere sıcak bakıyor. Amacımız spekülasyon yaratıp gündeme gelmek değil. Bu konunun üzerinde ciddiyetle duracağız” dedi.
Halife YALÇINKAYA/DHA
YiğidoGençlik 09.06.2008, 08:02 bence fazla söze gerek yok faydalı olursa alınsın
mayklayk 09.06.2008, 08:05 valla alınırsa çok güzel olur ins alırız
kadir984 09.06.2008, 08:05 9 HAKAN ŞÜKÜR
Forvet
Doğum Tarihi 1971-09-01
Doğum Yeri Sakarya
Oynadığı Takımlar Sakaryaspor, Bursaspor, Galatasaray, Torino, FC Inter, Parma, Blackburn Rovers
Geldiği Takım Blackburn Rovers
Giriş Yılı 2003
Boyu 191
Kilosu 81
Lakabı Kral, Boğazın Boğası
varsa elinizde bundan iyisi getirin oynasın her kafadan bir ses adam geldi burda da oynadı görmediniz mi bir bakın her takımın bir tecrübesi hertakımın abisi var.
kim ne der bilmem ama hakan şükür 2 yıl daha futbol oynar sadece havadan gelen topları alsa bize yeter. unutmayın beyler biz geçen sezon forvet eksikliği yaşadık
metincetin58 09.06.2008, 13:00 9 HAKAN ŞÜKÜR
Forvet
Doğum Tarihi 1971-09-01
Doğum Yeri Sakarya
Oynadığı Takımlar Sakaryaspor, Bursaspor, Galatasaray, Torino, FC Inter, Parma, Blackburn Rovers
Geldiği Takım Blackburn Rovers
Giriş Yılı 2003
Boyu 191
Kilosu 81
Lakabı Kral, Boğazın Boğası
varsa elinizde bundan iyisi getirin oynasın her kafadan bir ses adam geldi burda da oynadı görmediniz mi bir bakın her takımın bir tecrübesi hertakımın abisi var.
kim ne der bilmem ama hakan şükür 2 yıl daha futbol oynar sadece havadan gelen topları alsa bize yeter. unutmayın beyler biz geçen sezon forvet eksikliği yaşadık
bence haklısın sivas a alınması iyi olur bugünki gazetelerdede çok bahsetmişler olabilir aslında
dartanyan 09.06.2008, 13:31 aman aman bizden uzak dursun anun gibi adama ihtiyacımız yok bizim mehmet ve balili varken bizim defansa ve orta sahaya takviye lazım
antalyali_yigido 09.06.2008, 13:47 Gelirse faydalı olur İnşallah...
balili soldan, musa sagdan süper orta cikardir, muhammet ortatadan süper paslar cikardir, hakan ve mehemt isi bitirir önde
-----------akin----------
Abdur.--Sedat--Sylla--Hayr.
---------Diallo--------
Musa----Muhammet---Balili
-------Hakan--Yildiz-----
takima bak vay yavrum vay
furkancfc 09.06.2008, 13:50 hakan şükür gelirse çok iş yapar sivassporda
gokturk58 09.06.2008, 14:15 ne hakanşükürü ona para yedirene kadar daha ii bi futbolcu alsın lar bize hiç bi faydası olmaz onu sivas ta görmek istemiyoruz o yaslıyı oynatana kadar gecleri oynatıp geleceğimizi sağlama alırız yönetim asla almasın onu.
g-unıt058 09.06.2008, 14:43 hakan sukurun olusu bıle ıse yarar mac bıtımıne 30 dk kala falan alınsa cok super olur zaten 2 kısı tutuyor hakanı hava toplarına cıksın yeter alınsa cok super olur
metincetin58 09.06.2008, 15:06 balili soldan, musa sagdan süper orta cikardir, muhammet ortatadan süper paslar cikardir, hakan ve mehemt isi bitirir önde
-----------akin----------
Abdur.--Sedat--Sylla--Hayr.
---------Diallo--------
Musa----Muhammet---Balili
-------Hakan--Yildiz-----
takima bak vay yavrum vay
böle bi takım süper olur .........
hakan şükürün ne işi var sivassporda
svs_çapkın_58 09.06.2008, 17:27 Hakan şükür ün gelişi sivasspor için çok kötü olur.Mehmet yıldızında performansı düşer.İyi bir ikili oluşturamazlar.
metincetin58 31.08.2008, 22:19 Hakan Şükür gideceği ülkeyi açıkladı
Galatasaray'ın sözleşmesini yenilemediği Hakan Şükür, "Bir yıl daha sahalardayım" dedi.
Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sivasspor'u ziyaretinde geleceğiyle ilgili planlarını anlatan Hakan Şükür, "Kimseye kırgın veya dargın değilim. Bir yıl daha sahalardayım" diye konuştu.
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra gerek yurtiçinden, gerekse yurtdışından bir çok külüpten teklifler aldığını dile getiren Hakan Şükür, "Galatasaray'dan ayrılışımın ardından bir an olsun telefonlarım susmak bilmedi. Sivasspor gibi yurtiçinden birçok kulüp beni kadrosunda görmek arzusunda olduklarını dile getirdi. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben Türkiye'de futbol oynamayı artık düşünmüyorum. Yurtdışından gelen teklifleri değerlendirmeye aldım" dedi.
DUBAİ'YE GİDECEĞİM
Sakaryaspor alt yapısında yıllar önce beraber futbol oynadıkları Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yardımcı antrenörler Esat Karaberber ve Sefer Yılmaz ile Sivasspor kampında hasret gideren ve eski günleri anan Hakan Şükür transferi ile ilgili beklentilere de son noktayı koydu.
Hakan Şükür, "Yurtdışından çok teklif aldım. Değerlendirmem sonucunda Dubai'ye gitmeye karar verdim. Orada lig ekim ayında başlıyor. Önümüzdeki hafta herşey çok daha net belli olacak. Dubai'de bir yıl daha futbol oynadıktan sonra Türkiye'ye dönmek ve futbolculuk hayatımı noktalamak istiyorum. Daha sonra Türk futboluna hoca veya idareci olarak hizmet vermek en büyük hayalim" diye konuştu.
|