Orijinalini görmek için tıklayınız : "Futbolumuz emin ellerde"


XXCakir58
13.06.2008, 11:30
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, 14 Şubat tarihinden itibaren Türk futbolunda eş, dost, ahbapçavuş ilişkisinin sona erdiğini belirterek, "Türk futbolunun parası, pulu emin ellerdedir" dedi.

Federasyonda artık temiz bir sayfa açtıklarını ve göreve geldikleri 14 Şubat'tan itibaren Türk futbolunda çok şey değiştiğini söyleyen Hasan Doğan, şöyle dedi:
"Eş, dost, ahbap, çavuş ilişkisi sona erdi. Dolayısıyla biz göreve geldiğimizde pek çok kişinin sadece kişisel nedenlerle, genel kuruldaki oy potansiyeli veya siyasi bir yapılanma nedeniyle işe alınmış olduğunu gördük. Onların bir kısmının sadece kişisel nedenlerle özel sözleşmelerle garanti altına alındığını ve Federasyonun zarara uğratıldığını gördük. Yine eski dönemlerde Futbol Federasyonunun yurt dışı kafilelerinde görevli olmayan kişilerin de bulunduğunu gördük. Bizim dönemimizde böyle bir şey olmaz."

Federasyon Başkanı Doğan, Avrupa Şampiyonası finalleri için yapılan organizasyon ile ilgili olarak çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına değinerek, şunları söyledi: "Milli Takım kafilesi ile ilgili organizasyon Ocak ayında yapılmış, buradaki oteller o tarihte tutulmuş ve yerler ayrılmıştı. Biz göreve gelmeden önceki bir tarihti bu. Biz göreve geldikten sonra yönetim kurulumuzda şu karara vardık. Burada görevli olarak gelenler gelecek, onun haricinde kurullarımızda görev yapan kişiler, sponsorlarımız gelecek. Yine aynı şekilde Süper lig takımlarımızın ve Banka Asya 1. Lig takımlarının başkanları, Futbol Federasyonunun davetlisi olarak gelecekler. Bunun haricinde gelen kişiler de kendi ücretlerini ödeyerek, bu guruba katılacaklardı. O kişileri biz davet etmesek zaten bu otellerde rezervasyonlar yapılmıştı. Paraları zaten Futbol Federasyonu tarafından ödenecekti. Şimdi bununla ilgili yayın yapanların, Futbol federasyonun bütçesinden bu kişilerin ağırlandığı hatta peşkeş çekildiği, gibi iddiaları var. Bunların hiç birinin aslı esası yoktur. Medyacı kılığında paralı tetikçiler var. Bunları gayet iyi biliyoruz. Onlarla mahkemelerde hesaplaşacağız. Futbol Federasyonundan herhangi bir şekilde uygun olmayan ödeme yapılmamıştır. Hepsinin açık, şeffaf şekilde hesabını veririz. Federasyonun parası, pulu emin ellerdedir. Herkes bundan emin olsun.

Bu haberlerin bu şekilde kullanılmasından şöyle bir rahatsızlığımız var. Futbol Federasyonunun kurumsal kimliği ve saygınlığı çok önemili. Türk futbolunun gelişmesi açısından, gölge düşürecek davranışlar içerisinde bilerek ve kasıtlı bulunanlarla mahkeme önünde hesaplaşmamız kaçınılmaz olacaktır."

davulcu
13.06.2008, 11:32
BEŞİKTAŞ UEFA OYNARSA TÜRK FUTBOLU GELİŞİR

58svs58
13.06.2008, 11:38
bu nasıl emin ellerdesiniz anlamadım. fenerbahçe galatasarayı yenemedik diye trabzona yattı beşiktaşı uefa ya yolladı bizim hakkımız çalındı bu nasıl el bu nasıl emin. birisi açıklasın

XXCakir58
13.06.2008, 12:11
bu nasıl emin ellerdesiniz anlamadım. fenerbahçe galatasarayı yenemedik diye trabzona yattı beşiktaşı uefa ya yolladı bizim hakkımız çalındı bu nasıl el bu nasıl emin. birisi açıklasın

kardes ben yorum yapmadim. Sadece sizinle paylastim, yoksa sana katiliyorum, benimde kizdigim noktalar var.