Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir Hali Saha Maci
Evet izmirli yigidolar ;
1 aylik aradan sonra bir organizasyon daha yapalim diyoruz..
Izmir sezonu kapanmak uzere cogunlukla kimse kalmiyor yaz boyunca izmirde..
Bizim de okullar kapaniyor bende nasipse 30 haziranda yurtdisina cikiyorum...
Bu sezonun son bulusmasi olsun istedik hem...
Yeterli sayiya ulasamayabiliriz dedigim sebeblerden dolayi ancak bir bakalim . Hali saha maci yapsak kimler gelebilir?
Mac 21-22 haziran gunlerinden birinde olacak..
Yer de Bucaspor tesislerindeki Cemil Seboy hali Sahasinda olacak..
Evet gelebileceklerden isim alalim..
Istenen sayiya ulasirsak bu organizasyonu da yapalim..
Haydi Izmirliyigidolar buraya mesajlarinizi bekliyorum:)
yigido_sampiyon 13.06.2008, 18:30 haydi izmirli yiğidolar maça...
haydi izmirli yiğidolar maça...
Aykut hocam sen gelebilecek msiin:)
aLLahtan bisey cıkmazsa ßn qeLEbiLrim :D
aLLahtan bisey cıkmazsa ßn qeLEbiLrim :D
ınşallah bi aksilik çıkmaz onurcum..
ee nerede bu izmirliyiğidolar?
yigido_sampiyon 14.06.2008, 02:40 Aykut hocam sen gelebilecek msiin:)
mustafacım biliyosun ben pazar sabah ankaraya gideceğim...staj pazartesi başlıyo benim...
gelemeyeceğim ama maç için sitede her türlü duyuruu yaparım...
anilolcay 14.06.2008, 09:13 ah be mustafa kardeşim keşke ben de olsaydımda yanınızda şöyle güzel bir maç yapsaydık ama inşallah yeterli çoğunluk sağlanırda güzel bir maç yaparsınız.Kısmetse seneye artık :D
MustafaParlak 14.06.2008, 09:52 SİZ İKİNCİSİNİ YAPTINIZ BİZ DAHA HALISAHA MAÇI YAPAMADIK.
HADİ HAYIRLISI.
izmirliyigido 14.06.2008, 10:38 ınşallah bi aksilik çıkmaz onurcum..
ee nerede bu izmirliyiğidolar?
Mustafa'cım, güzel bir organizasyon ama dediğin gibi zamanlaması yanlış olmuş biraz. Sen bir hayırlısıyla Amerika'ya git gel, dönüşte Eylül sonu veya Ekim başı gibi daha güzel olur. Hem havalarda biraz serinlemiş olur.
Ama yine de çoğunluk sağlanabilir belki. Haydi izmirliyigidolar....
.
Sizlere kolay gelsin... İnşaallah yeterli sayıya en kısa sürede ulaşır maçı yaparsınız...
Sivas'taki arkadaşlar da hazır olsunlar Sivas'a geliyorum en kısa sürede bir maç ayarlarız...
yigidolar06 14.06.2008, 11:10 mustafacım biliyosun ben pazar sabah ankaraya gideceğim...staj pazartesi başlıyo benim...
gelemeyeceğim ama maç için sitede her türlü duyuruu yaparım...Başkentli yiğidolara katılabilirsiniz bizi izlemeye devam edin
XXCakir58 14.06.2008, 12:13 Helal olsun, yakinda insallah tüm Türkiyede böyle organizazyonlar görecegiz. Insallah devami gelir.
Paylasim icin sagol.
SEMİH-58 14.06.2008, 12:22 inşallah geleneksel hale getirirsiniz.bizim anakara maçları gibi;)
izmirligardaş58 14.06.2008, 12:54 Sizlere kolay gelsin... İnşaallah yeterli sayıya en kısa sürede ulaşır maçı yaparsınız...
Sivas'taki arkadaşlar da hazır olsunlar Sivas'a geliyorum en kısa sürede bir maç ayarlarız...
krdşm selam bende 2hafta sonra sivastayım benide kadrona dahil etmeyi unutma bende sizlerle kaynaşmayı isterim
izmirligardaş58 14.06.2008, 12:55 myway mustafa krdşm slm gelişmeleri bana bildir eksik olursa tamamlayayım hbrlerini bkliyorum ben en başta bankoyum
basayev58 14.06.2008, 14:19 mustafa haftasonu izmirde olursam ben gelebilirrim,haberleşiriz.
yigido_sampiyon 14.06.2008, 15:08 Başkentli yiğidolara katılabilirsiniz bizi izlemeye devam edin
KARDEŞİM ÇOK SAĞOL...
3 HAFTA KADAR ANKARADA OLACAĞIM...
BAŞKENTLİ YİĞİDOLARLA TANIŞIRIZ HEMDE MAÇDA YAPABİLİRİZ...
yigidolar06 14.06.2008, 16:17 KARDEŞİM ÇOK SAĞOL...
3 HAFTA KADAR ANKARADA OLACAĞIM...
BAŞKENTLİ YİĞİDOLARLA TANIŞIRIZ HEMDE MAÇDA YAPABİLİRİZ...tabi her hafta oynamayı düşünüyoruz bekleriz
yigido_sampiyon 14.06.2008, 21:27 biz izmirli yiğidolar bu kadar az değildik ya...
bende gelemiyorum ama memlekete gitmeyecek veya işi olmayacak arkadaşlar mutlaka gelsinler maça...
ama tatil dönüşü her hafta maç yapacak duruma gelelim...
yigido_sampiyon 16.06.2008, 12:58 maç ne oldu izmirli yiğidolar...
bugrakova 16.06.2008, 13:07 ARKADAŞLAR MAÇLARIN GÖRÜNTÜLERİ BEKLİYORUZ
Mustafacığım inşallah sonbaharda yaparız maçı. Bende o tarihlerde Sivasa gideceğım yolda olurum herhalde.Eylül-Ekimde (ramazan girmeden)inşallahbir maç yaparız.Selamlar.
bekledigim gibi yilin bu zamaninda bu maci organize etmek zordu. insallah sonbaharda maclara baslayalim izmirliyigidolar... kalin saglicakla:)
coosivaslicoo 22.06.2008, 12:50 mustafa kardeşim ben kütahyadayım yav valla keşke beraber olsak da yapsaydık cok ıyı olurdu ozledım bu arada hepınızı bırde seyi hatırlatayım bu hanı kasa gıbı bırsey yapalım diyorduk ole bırsey olur mu!?! seneyekı maclara gıtmek ıcın
ben yeni farkettim
saatini falan belirlediniz mi ben gelirim
olacaksa eğer
ben yeni farkettim
saatini falan belirlediniz mi ben gelirim
olacaksa eğer
izmir merkezde fazla kisi kalmadik su an.. o yuzden maci erteledik.. insallah eylul sonunda maclari yapmaya basliyoruz...:)
dragon_58 28.06.2008, 12:54 izmir merkezde fazla kisi kalmadik su an.. o yuzden maci erteledik.. insallah eylul sonunda maclari yapmaya basliyoruz...:)
HADİ HYRLISI KARDES BAŞARILAR :)
|