Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL BAKIM DA !
SivasSpor.Com 13.06.2008, 23:07 http://www.sivasspor.com/images/stories/stad_1.jpg
4 Eylül stadyumunun zemininde ki bozulmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü stadyumu bakıma aldı.
Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun zeminine çim tohumu ekiliyor.Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, 4 Eylül Stadyumu'nda bir firma tarafından geçen hafta sonu, çocuklara yönelik olarak düzenlenen etkinlikte zarar gördüğü belirtilen zemini, maç oynanır hale getirmek üzere çalışma başlattı.
Zemine çim tohumu eken görevliler, etkinlikte kurulan stantlar ve sahneler nedeniyle zeminde bozulan bölümleri de düzeltiyor. Yoğun bir tempoda çalışan görevliler, zemini Sivasspor'un UEFA İntertoto Kupası'nda oynayacağı maçlara yetiştirmeye çalışıyor. Bu arada, stadyumun bazı bölümlerinin UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için bir süre önce başlatılan tadilat çalışmaları da sürüyor.
Protokol, VİP ve basın tribünlerinin genişletilmesi, koltuk sayılarının arttırılması, girişlerin yenilenmesi ve soyunma odalarının daha modern bir görünüme kavuşturulması amacıyla başlatılan çalışmaların 2-3 haftaya kadar bitirilmesi hedefleniyor.
yusuf_yusuf 13.06.2008, 23:13 inş tez zamnda biterde yeni stadımıza kavusuruz
inşAllah intertoto maçlarına yetiştirirler..
yerliturkuaz 13.06.2008, 23:25 Gençlik il müdürlüğü çalışıyor demek hayret valla onlar sadece keyif sürer diye biliyodum fakat yanılmışım stadımızı en kısa zamanda yetiştiriler umarım....
MustafaParlak 14.06.2008, 00:21 YETİŞMEZSE MAÇLAR İSTANBULDA OYNANIR İNŞALLAH YETİŞİR...!
İş bilmez insanların masa başında olduğu bir ülkedeyiz... Yazık bu milletin parasına...
kadir0911 14.06.2008, 01:43 insallah intertoto maclarina yetisir bence yetismezse, kayserinin yeni stad'inda oynanabilir
XXCakir58 14.06.2008, 02:36 insallah en iyi sekilde bakim görür. Insallah Intertotoya güzel olur.
Paylasim icin sagol.
COBANSARAYLI 14.06.2008, 04:37 Gençlik il müdürlüğü çalışıyor demek hayret valla onlar sadece keyif sürer diye biliyodum fakat yanılmışım stadımızı en kısa zamanda yetiştiriler umarım....
TURKIYE GENELINDE KEYIF YAPMAYAN MUDURLUKMU VARKI AMA SIVAS IL MUDURLUGU CALISIYOR YANI CALISILMASI GEREKIYOR VE ONLARDA GOREVLERINI YAPIYORLAR AYRICA IL MUDURU GERCEKTEN ESKI BIR FUTBOLCU OLMASINDAN DOLAYI BU ISIN USTESINDEN GELIR YANI KEYIF SURME DEVRI BITTI SIVASSPOR BASARIYA ULASACAKSA BU IS TUM SIVAS HALKINA DUSUYOR HERSEY SIVASSPOR ICIN
Walla benim hiç umudum yok.. Eğer çimlerle ilgili bir çalışma başladıysa İntertoto ya zor yetişir. Çünkü zeminimiz çok çok kötü. Hocamız çok doğru söyledi. Her etkinliği 4 Eylüle soka soka bu hale geldi stadın zemini. Zaten yaşlı bir zeminimiz var. Yıllardan beridir ne kahırlar çekti. Artık Stadımız Avrupai bir zemine kavuşsun. Rize maçını bunun yüzünden berabere bitirdik. Şimdi daha iyi yerlerdeydik yoksa. Neyse geçmişden ders almalı seneye iyi şartlarla iyi bir zeminde mücadelemizi vermeliyiz.
XXCakir58 14.06.2008, 12:21 Insallah tez ve tertemiz bakilmis halde hem Intertotoya hemde ondan sonra Süperlige yetisir. Stadlarimiz dolduruuruz insallah herzaman.
haydi yiğidolar süper ligi salladık
ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
BEKLE AVRUPA YİĞİDOLAR GELİYOR
altuntas58 14.06.2008, 13:47 4 Eeylül stadyumu sivasımıza ve Sivassporumuza yakışır bir duruma getirilmeli avrupai bir stad yapılmalı
sivassporaşığı 15.06.2008, 15:12 BU ÇİMDEN ÇOK ÇEKTİK BUNDAN SONRA ÇEKMEK İSTEMİYORUZ
çσк уιğιт ναя∂ıя кαℓвι уαяαℓı,αşкıиα ѕα∂ıк вαнтı кαяαℓı,кυяşυи уємιş gιвι уαиıуσя вαğяı,нєℓαℓ σℓѕυи вє σ вιя ; ѕιναѕ'ℓı
bozkurt187 16.06.2008, 16:23 ya bu 4 eylül stadi da her sene bakimda
HaSiVasLıM58 16.06.2008, 20:02 Bakım revizyon tadilat gerçekten bir hayli masraflı fakat tam bir noktada birleşsek yani Belediye'Yönetim'Valilik'Taraf tar Her kesin bir parça katkısı olsa sanırım şu an Kayseri'ye yapılan yanlış hatırlamıyorsam 57 Trilyonluk neden bizde yapmayalım 7.000.000'muşuz ya..!
EyüphanAydın 19.06.2008, 23:00 İş işten geçtikten sonra.....Olan olduktan sonra....
Gerçekten çok talihsiz bi olay,hiç beklenmedik bi detayı atladık.
Karşılığındada bunları gördük.
İnşallah stadımız yetişir.
eyuphulagu 19.06.2008, 23:22 Arkadaşlar bu iş tamiratla,tadilatla olacak iş değil.Nereye kadar olacak bu iş?Her yıl yapacaksın tamirat;yapacaksın tadilat.Yapılacak tek şey var :O da yeni stat yapmak.Sayın valimizin tv 58 de son yaptığı açıklamalara harfi harfine katılıyorum.Eğer Sivas'a bir şey yapmak istiyorsak birlik olmamız gerekir.Sivas birliğini sağlayamazsak hiçbir şey yapamayız.HER ŞEY SİVAS İÇİN....BİRLİK OLALIM,KENETLENELİM,SİVAS'I CENNET YAPALIM.......
izmirligardaş58 20.06.2008, 00:41 arkadaşlar stadın son durumu nedir bilgisi olan varmı acaba
EyüphanAydın 20.06.2008, 05:29 Staddaki çalışmalar zannedersem tüm hızıyla sürmektedir.
|