Orijinalini görmek için tıklayınız : İSMAİL YK BAS GAZA SİVASSPOR
Arkadaşlar bildiğiniz gibi hemşehrimiz İsmail Yk bas gaza adlı parçasını türk milli takımına uyarladı ve çokda güzel oldu.
Ben diyorumki Aynı şarkıyı Sivasspor içinde uyarlasın.Sivasspor'a yeni sezonda hediye etsin.:rolleyes:
Sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim.:)
sivassporlukiz 17.06.2008, 16:02 bencedeee süper olur...iyi düsünmüssün :)
bas gaza sivas bas gaza kim tutar seni bas gaza :D
sivaslı-elif 17.06.2008, 16:03 tabiki güzel olur hatta bi sivaslı olarak sivasa yeni şarkı bile yapabilir sonuçta tutulan yetenekli bi sanatçı yapsın artık sivasada bi güzellikkk:)
buarada ykyı çok seviyorum :):D
konartr58 17.06.2008, 16:11 sivasspor marşı yapılırken sivasın kendi motiflerinden yaralanmakta yarar var.sias halayının hoplatma bölümü ritminde bir marşı sivaslının benimsemesi söz ve hareketle katılması daha kolay olur.
"at sivasım golleri
açtır gonca gülleri
bize yiğodu derler
takdırırız zilleri1
ASLINDA BEN İSMAİŞL YK DAN DAHA ÖNCE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA NEYSE HATTA ŞARKISINI BİLE YAZDIM
BAS GAZA YİĞİDOM BASGAZA
KİM TUTAR SENİ BAS GAZA
KUPALAR SENİN HİÇ DURMA
HADİ HEPSİNİ SİVASA TOPLA
yigido_adem 17.06.2008, 16:31 hemsermizi ismail yk ve yurtseven kardeslere tskkurler nede lsa hemserilerimiz
Divriği58- 17.06.2008, 16:41 YA BIRAKIN APTAL APTAL ŞARKI BILE DENEMEYECEK ŞEYLERI SIVASSPORA ITAF EDIP TAKIMIMIZI ZEDELEMEYELIM SIVASSPORUN ONDAN COK DAHA GUZEL SARKILARI VAR HATTA BENDE CD SI BILE VAR ONLARI TAVSIYE EDERIM
yigidomustafa58 17.06.2008, 17:16 güzel düşünmüşsün gerçekten de.
MustafaParlak 17.06.2008, 17:19 ASLINDA BEN İSMAİŞL YK DAN DAHA ÖNCE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA NEYSE HATTA ŞARKISINI BİLE YAZDIM
BAS GAZA YİĞİDOM BASGAZA
KİM TUTAR SENİ BAS GAZA
KUPALAR SENİN HİÇ DURMA
HADİ HEPSİNİ SİVASA TOPLA
ABİM DOGRU SÖYLÜYOR İLK O BULDU...:D
GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLUR İNŞALLAH YAPILIR..!
YA BIRAKIN APTAL APTAL ŞARKI BILE DENEMEYECEK ŞEYLERI SIVASSPORA ITAF EDIP TAKIMIMIZI ZEDELEMEYELIM SIVASSPORUN ONDAN COK DAHA GUZEL SARKILARI VAR HATTA BENDE CD SI BILE VAR ONLARI TAVSIYE EDERIM
SANA GÖRE APTAL OLABİLİR.İNSANLAR BİR EMEK HARCAMIŞ.DİNLEMEYEBİLİRSİN.AMA KİMSEYE HAKARET EDEMEZSİN.CÜMLELERİNİ DÜZGÜN SEÇ ARKADAŞIM
YA BIRAKIN APTAL APTAL ŞARKI BILE DENEMEYECEK ŞEYLERI SIVASSPORA ITAF EDIP TAKIMIMIZI ZEDELEMEYELIM SIVASSPORUN ONDAN COK DAHA GUZEL SARKILARI VAR HATTA BENDE CD SI BILE VAR ONLARI TAVSIYE EDERIM
sana göre aptalca olabilir ama şunu bilmeni isterimki biz burada aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz büyüğe saygı küçüğe sevgi herşeyden önemlidir ama kimsenin emeğine saygısızlık etme saygılarımla
konartr58 17.06.2008, 18:29 Kırmızı beyaz renginle
Üç yıldız bayrağınla
Sivas’ın gururusun
Sivas spor çok yaşa
Yiğodu derler bize
Rakipler gelsin dize
Şampiyonluk hakkımız
Sivas spor çok yaşa
konartr58 17.06.2008, 19:33 Kırmızı beyaz renginle
Üç yıldız bayrağınla
Sivas’ın gururusun
Sivas spor çok yaşa
Yiğodu derler bize
Rakipler gelsin dize
Şampiyonluk hakkımız
Sivas spor çok yaşa
Divriği58- 17.06.2008, 19:49 sana göre aptalca olabilir ama şunu bilmeni isterimki biz burada aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz büyüğe saygı küçüğe sevgi herşeyden önemlidir ama kimsenin emeğine saygısızlık etme saygılarımla
BIZ SAYGISIZLIK FALAN YAPMIYORUZ YAZDIGI SARKININ AKILLI MANTIKLI MAKUL BIR SOZU VAR MI YOK O ZAMAN BU SARKI APTALDIR BU KADAR ACIK 2 2 DAHA 4 NE EVIRIP KIVIRIYOSUNUZ .. AYRICA SENDE SIVASSPOR CD SI VARMI ORDAKI SARKILARI DINLE BAS GAZA SIVAS YOLLAR SENIN DUYUNCA BU NE YA SIVASSPORA YAKISMIYO DERSIN ONCE SIVASSPOR LISANSLI CD ALIN ORDAKI SARKILARA BAKIN SONRA BI KIYASLAYIN
BIZ SAYGISIZLIK FALAN YAPMIYORUZ YAZDIGI SARKININ AKILLI MANTIKLI MAKUL BIR SOZU VAR MI YOK O ZAMAN BU SARKI APTALDIR BU KADAR ACIK 2 2 DAHA 4 NE EVIRIP KIVIRIYOSUNUZ .. AYRICA SENDE SIVASSPOR CD SI VARMI ORDAKI SARKILARI DINLE BAS GAZA SIVAS YOLLAR SENIN DUYUNCA BU NE YA SIVASSPORA YAKISMIYO DERSIN ONCE SIVASSPOR LISANSLI CD ALIN ORDAKI SARKILARA BAKIN SONRA BI KIYASLAYIN
doğru bitek sende var sivasspor cd si
yerliturkuaz 17.06.2008, 21:43 Hande Yener'in şarkısının yerine güzel olur fakat milli takıma kullanıldığı için oradan aldı derler....
Bak birdaha söylüyorum.Yazılarını yazarken dikkat et.Doğru cümleler kullan.
metincetin58 17.06.2008, 23:48 BEN HİÇ BİŞEY ANLAMIYOM ÖNNE GELEN TAKIMA MARŞ YAZMAYA KALKIYO BU NASIL İŞ YAW
XXCakir58 17.06.2008, 23:55 Bence iyi fikir. Hadi Ismail Yk yap bir hemsoluk da, Sivasspor icin bir sarki söyle.
Paylasim icin sagol.
EyüphanAydın 20.06.2008, 05:39 Bi Sivaslı olarak büyük bi fedakarlık olur olursa ne güzel olur.
İnşallah dediğin gibi olur :D
58_SEMİH_58 16.07.2008, 13:34 Sonucta Sivaslı Bırısı Olarak Memleketının Takımına Bır Sarkı Bestelemesı Hıcte Fena Olmaz...
MeD_Turc 16.07.2008, 13:40 [QUOTE=Divriği58-;379658]YA BIRAKIN APTAL APTAL ŞARKI BILE DENEMEYECEK ŞEYLERI SIVASSPORA ITAF EDIP TAKIMIMIZI ZEDELEMEYELIM SIVASSPORUN ONDAN COK DAHA GUZEL SARKILARI VAR HATTA BENDE CD SI BILE VAR ONLARI TAVSIYE EDERIM :)))))) gardas senin yazilarini her zaman takip ediyorum supersin yavvvv neymis ismail yk sivasliymista sivasa sarki yapacakmis:))) bizim sivasin usagi halen anlamadi la bizimmmmmmmm 7 milyon sivaslidan kac kurus hayir gordu sivasspor,la bizim 7 milyon sivaslidan hangisi sivassporu agzina aldi, soz sahibi olanlar bile sirtlarini dondu sivassporun o 4 eylulu karda kista,yagmurda camurda dolduran taraftar toplulugu ve stadi doldurmak isteyipte dolduramayan gurbetci yigidolarindan baska kimi var
|