Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ SEZONU BEKLERKEN


SivasSpor.Com
18.06.2008, 10:27
http://www.spor58.com/dosyalar/ismail_mut.jpg

İsmail MUT / Spor58

YENİ SEZONU BEKLERKEN..

2007–2008 futbol sezonunu Sivasspor müthiş başarısı ile geride bıraktı. Temennimiz bu başarıların devamını bu ve önümüzdeki sezonlarda göstermelidir ki tesadüf veya saman alevi misali algılanmasın. Çünkü Türk futbolunda günü birlik başarılara imza atmış ( Eskişehir, Adana takımları v.s) gibi takımların şu anda esamisi okunmamaktadır.

Bu nedenle Sivasspor takımına tüm Sivaslılar olarak gerekli maddi ve manevi desteği vermelidir. Her şeyi yönetim ve küçük bir azınlıktan beklemek gerekmemelidir.

2008–2009 sezonunda Sivasspor un Inter toto, Türkiye kupası ve Türkiye ligi gibi üç kulvarda mücadele edeceğinden dolayı geçen sezonlardan daha çok maddi ve manevi ihtiyacı olduğunu belirtmekte yarar görüyorum. Bu üç kategoride mücadele etmek her babayiğidin karı değildir, Sivasspor gibi maddi olanakları kısıtlı bir takım için hiç değildir. Bu bağlamda çok ince hesapların yapılması gerekmektedir.

Basında çıkan transfer haberlerinde Trabzonspor, Kayserispor, Bursaspor, Ankaraspor gibi takımların bu sezona farklı baktıklarını görmekteyiz, bu şu anlama geliyor bu sezon bizde varız, 2008–2009 futbol sezon ununda hedeflerini büyütmüş, başarıya susamış takımların fazla oluşunu göstermektedir. Kısacası zor bir sezonun sinyallerini verilmektedir.

İşte bu nedenlerden dolayı Sivas sporu bu zorlukların altından kalkabilmesi için her zamankinden daha çok desteklere ihtiyaç olduğunu vurgulamaya çalıştım.

Taraftarlar olarak en azından önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan kombinelere gereken ilgiyi gösterebilmelidir.

Şu 15 binlik 4 Eylül stadını bu taraftarın doldurması gerekmektedir. Bir eski futbolcu olarak 12. adamın bir takım için ne olduğunu bilenlerdenim, ben bu Sivasspor taraftarlarının ne maçları aldığını ve kurtardığını çok iyi yaşayanlardanım.

Amaç Sivas spora destek ise en azından başka illerde yaşayan maddi durumları iyi olan hemşerilerimiz kombine biletler alarak Sivas ta yaşayan eş ve dostlarına hediye edebilmeleri de bir erdemdir.

Sivasspor a Tam destek, Hep destek sloganı ile mutlu günler.

SivasLady
18.06.2008, 11:29
taraftar olarak üstümüze düsen görevi yerine getirmeliyiz
kombinelerimizi alalim tribünde yerimize gecip takimi destekleyelim
gidemeyenler yinede bagista bulunup yada kombine alip gidebilene verebilir

yigidomustafa58
18.06.2008, 20:28
abimin yazdığı slogan çok hoşuma gitti ...

Sivasspor a Tam destek, Hep destek sloganı ile mutlu günler.

İskenderBüyük
18.06.2008, 21:27
ismail abi sakal yapmışız :D .

yerliturkuaz
18.06.2008, 22:20
Tamda bizim taraftara söylenhecek laflar ya bunlar bir kulağından girer bir kulağından çıkar...

yigidoo
18.06.2008, 23:30
Amaç Sivas spora destek ise en azından başka illerde yaşayan maddi durumları iyi olan hemşerilerimiz kombine biletler alarak Sivas ta yaşayan eş ve dostlarına hediye edebilmeleri de bir erdemdir

Ellerine saglik cok guzel söylemisiniz