Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜYE OLMAK NEDEN BU KADAR ZOR!!!?

sivaslı-elif
24.06.2008, 19:54
SİTEMİZ ÇOK GÜZEL VE BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR SİTE HEPİMİZ SAYGI SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YORUM YAPIP YAZILARIMIZA YORUM ALIYORUZ ÜYE OLMAYANLARINDA SİTEMİZE ÜYE OLMASINI İSTİYORUZ VE BİR ŞEKİLDE SİTEMİZE YÖNLENDİRİYORUZ AMA ÜYE OLMAK ÇOK ZOR NEDENSE HER SEFERİNDE BİR SORUN ÇIKKIYO BURDAN SİTE YÖNETİCİLERİMİZE DUYRULUR..ONUN HARİCİNDE SORUN YAŞAYANLAR VEYE BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA YAZARLARSA MUTLU OLURUM....

(bir haftadır arkadaşımı üye yapmaya çalışıyorum ve her seferinde bir sorun çıkıyor)

davulcu
24.06.2008, 19:56
evet bende üye olurken çok zorlandım ama ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR:)

sivaslı-elif
24.06.2008, 19:58
evet bende üye olurken çok zorlandım ama ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR:)

orası öyle ama bu gidişte biz zafer göremicez 1 haftadır uğraşıyoz:)

davulcu
24.06.2008, 20:01
orası öyle ama bu gidişte biz zafer göremicez 1 haftadır uğraşıyoz:)

haydi vatandaş üye olmak zorda olsa bu zorlukların üstessinden gelip sitemize üye olabilirsiniz :)

sivaslı-elif
24.06.2008, 20:04
haydi vatandaş üye olmak zorda olsa bu zorlukların üstessinden gelip sitemize üye olabilirsiniz :)

evet herkesin üye olmasını isterim vede her gördüğüme tavsiye ediyorum ama bu zorluklar insanı çileden çıkarıyo:(

yerliturkuaz
24.06.2008, 20:04
Bende daha önce Öner ismiyle yazıyodum fakat şifreyi değiştireyim derken bir daha o nick ile siteye giremedim...

velibircan
24.06.2008, 20:05
bence hiç bir sorun yok gayet basit

sivaslı-elif
24.06.2008, 20:09
bence hiç bir sorun yok gayet basit

basit üye old diyosun şartları kabul edip gerekli bilgileri giriyosun ama bi sonuca varılmıyo

titizyiğido
24.06.2008, 20:22
evet benim yeğenim de üye olmak istiyo ama hala beceremedi

davulcu
24.06.2008, 20:33

GuLo
24.06.2008, 20:36
Evet Benim Kuzenimde Üye Olacaktı ama Olamadı Simdi Tekrar Deneyecek İnşallah Bu Sefer Olur.

davulcu
24.06.2008, 20:40
bu sayede üye olmak isteyipte olamayanlarıda öğreniyoruz

sivaslı-elif
24.06.2008, 20:41
bu sayede üye olmak isteyipte olamayanlarıda öğreniyoruz

:d:):) BİDE ÜYE OLMAYI ÖĞRENSEK:) SİTE GÖREVLİLERİ Bİ EL ATSADA:)

gönlüm5873
24.06.2008, 20:51
...bende aynı şekilde şifreyi degiştirmek isterken bi daha eski nickle giremedim....sonra bu yeni nick almak zorunda kaldım....

karadavut58
24.06.2008, 20:56
Herkes hakli cok zor bende zor uye olmustum emme simdi hersey yolunda 3 arkadasida uye yaptim herkes seferber olmasi lazim benim gorusum.Sivasli elif kardesede cok tsk ediyorum bu konuyu baslattigi icin

FurkaN
24.06.2008, 21:14
Nasıl zor arkadaşlar??? Ne konuda üyeliğiniz yapılamıyor onuda açıklarsanız site yönetimi daha iyi bir şekilde yardım edebilir....

sivaslı-elif
24.06.2008, 21:50
Nasıl zor arkadaşlar??? Ne konuda üyeliğiniz yapılamıyor onuda açıklarsanız site yönetimi daha iyi bir şekilde yardım edebilir....

YA ÜYE OL DİYORYA ONA TIKLIYORUZ SONRaA GEREKLİ BİLGİLERİ DOLDURUYORUZ ONAY BEKLERKEN HER SEFERİNDE GEREKLİ GEREKSİZ SORUN ÇIKARIYO BEN VE ÇOĞU ARKADAŞLARIMIZ BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ

Ertugrul
24.06.2008, 22:03
YA ÜYE OL DİYORYA ONA TIKLIYORUZ SONRaA GEREKLİ BİLGİLERİ DOLDURUYORUZ ONAY BEKLERKEN HER SEFERİNDE GEREKLİ GEREKSİZ SORUN ÇIKARIYO BEN VE ÇOĞU ARKADAŞLARIMIZ BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ

Siteye üye olmak oldukça basit, menüde türkçe ,gerekli bilgileri
girdikten sonra anında üye olabilirsiniz. Onay maili bazen önemsiz
mailler kutusuna geliyor, onay linkini tıladıkdan sonra rahatlıkla
siteye üye girişi yapabilirsiniz. Bu konuda yaşadığınız zorlukları daha
detaylı yazarsanız anlaşılması ve çözüm bulunması kolay olur.
Siteye üye olmak o kadar da zor değil zaten bunu sitemize üye
olanların istatistikleride kanıtlıyor.

EyüphanAydın
24.06.2008, 22:31
Bende gerçekten hiç bir sorun yaşamadım.İnşallah bu sene sitemiz dahada iyi olucaktır,sitemizdeki abilerimiz bunun aşamasında çalışıcaklardır.

FurkaN
24.06.2008, 23:12

Sitede bu konuda herhangi bir sorun yoktur... Üye kaydı sorunsuz yapılmakta...

sivaslı-elif
25.06.2008, 00:31
Sitede bu konuda herhangi bir sorun yoktur... Üye kaydı sorunsuz yapılmakta...

YALANMI SÖYLÜYORUZ SORUN YAŞADIK Kİ SÖYLÜYORUZ HEM SADECE BEN DEĞİL YAŞAYAN BAŞKA ARKADAŞLARDA VAR:confused::mad::s

omercoskun
25.06.2008, 00:57
sorunun üye olmakla alakalı ama elif sanırım site sayfası son 2-3 gündür takılıo zaten zor açılıo ben mesela siteye 3 gündür zor giriorum sayfa açılmıo diğer tüm site sayfaları saniyede açılırken bizim site saatlerce açılmadı 3 gündür ama bugün normale döndü herhalde sanırım siteye erişimde bi problem wardı belkide bundan kaynaklanıo olabilir !!!

GuNaY
25.06.2008, 01:09
YALANMI SÖYLÜYORUZ SORUN YAŞADIK Kİ SÖYLÜYORUZ HEM SADECE BEN DEĞİL YAŞAYAN BAŞKA ARKADAŞLARDA VAR:confused::mad::s

Elif kimse sana yalan söylüyorsun demiyor, ancak sorunu tam olarak ifade etmiyorsun.
Üye olurken ne hata verdi, sonrasında ne gibi sorunlarla karşılaştın onları yazar isen çözüme daha kolay şekilde ulaşabiliriz.
Onay mailimi gelmedi, şifredemi hata veriyor, üyeliğiniz aktif edilmemiş mi diyor? Yada daha başka sorunlarlamı karşılaşıyorsun. Bunu daha net olarak ifade edersen bizde sorununun nereden kaynaklandığını bulabiliriz. Sadece sorun veriyor dersen elden birşey gelmez :)
Doktora gittiğinde kendimi kötü hissediyorum sen nerem ağrıyorsa bul mu diyorsun :D Şaka bir yana sitenin hata olarak verdiği yazılarıda buraya yazarsan daha kolay olur. Belkide sitede bir sorun başgöstermeye başladı.

velibircan
25.06.2008, 01:10
sorunun üye olmakla alakalı ama elif sanırım site sayfası son 2-3 gündür takılıo zaten zor açılıo ben mesela siteye 3 gündür zor giriorum sayfa açılmıo diğer tüm site sayfaları saniyede açılırken bizim site saatlerce açılmadı 3 gündür ama bugün normale döndü herhalde sanırım siteye erişimde bi problem wardı belkide bundan kaynaklanıo olabilir !!!

EWET EWET ÖMER ABİ ONDAN OLABİLİR BENDE DÜN BAYA ZORLUK ÇEKTİM SİTEYE GİRERKEN DİĞER SİTELER HEMEN AÇILIYOR BİİZM SİTEDE ZROLANIYOR....ONDNA OLABİLİR

sinan-58
25.06.2008, 01:18
bende çok sorun yaşadım sağolsun rüştüabi yardımcı olduda uye oldum

sivaslı-elif
25.06.2008, 11:57
Elif kimse sana yalan söylüyorsun demiyor, ancak sorunu tam olarak ifade etmiyorsun.
Üye olurken ne hata verdi, sonrasında ne gibi sorunlarla karşılaştın onları yazar isen çözüme daha kolay şekilde ulaşabiliriz.
Onay mailimi gelmedi, şifredemi hata veriyor, üyeliğiniz aktif edilmemiş mi diyor? Yada daha başka sorunlarlamı karşılaşıyorsun. Bunu daha net olarak ifade edersen bizde sorununun nereden kaynaklandığını bulabiliriz. Sadece sorun veriyor dersen elden birşey gelmez :)
Doktora gittiğinde kendimi kötü hissediyorum sen nerem ağrıyorsa bul mu diyorsun :D Şaka bir yana sitenin hata olarak verdiği yazılarıda buraya yazarsan daha kolay olur. Belkide sitede bir sorun başgöstermeye başladı.

ABİ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BENDEN BAŞKADA SORUN YAŞAYANLAR VAR ÜYE OLMAK İÇİN TÜM GEREKLİ ALANLARI DOLDURDUKTAN SONRA HER SEFERİNDE FARKLI BİR SORUN ÇIKARIYO BİRİNDE BU E-MEİL DAHA ÖNCE KULLANILMIŞTIR SİTEDE VARDIR DİYO BİRİNDE BU ÜYE ADI VARDIR BİLMEM NE BİLMEM NE GİBİ FARKLI SORUNLAR ÇIKARIYO SIRF E-MEİL ADRESİ VAR DEDİ DİYE SİTE İÇİN TEKRAR YENİ Bİ ADRES AÇTIM ONA BİLE DİYO Kİ SİTEMİZDE BU E-MEİL ADRESİ DAHA ÖNCE KULLANILMIŞTIR:confused:ONUN HARİCİNDEDE ONAY MEİLİDE GELMİYO

davulcu
25.06.2008, 12:59
haydi vatandaş üye olmak zorda olsa bu zorlukların üstesinden gelip sitemize üye olabilirsiniz :)

FurkaN
25.06.2008, 13:25
ABİ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BENDEN BAŞKADA SORUN YAŞAYANLAR VAR ÜYE OLMAK İÇİN TÜM GEREKLİ ALANLARI DOLDURDUKTAN SONRA HER SEFERİNDE FARKLI BİR SORUN ÇIKARIYO BİRİNDE BU E-MEİL DAHA ÖNCE KULLANILMIŞTIR SİTEDE VARDIR DİYO BİRİNDE BU ÜYE ADI VARDIR BİLMEM NE BİLMEM NE GİBİ FARKLI SORUNLAR ÇIKARIYO SIRF E-MEİL ADRESİ VAR DEDİ DİYE SİTE İÇİN TEKRAR YENİ Bİ ADRES AÇTIM ONA BİLE DİYO Kİ SİTEMİZDE BU E-MEİL ADRESİ DAHA ÖNCE KULLANILMIŞTIR:confused:ONUN HARİCİNDEDE ONAY MEİLİDE GELMİYO

Önce düzgün cevap vermesini öğrenemelisin... Sana yalan söylüyorsun demedim... 40 bin üye içinde illaki aynı üye adı olacaktır ve aynı üye adı sana ikinci kez vermez... Site de bazı konularda sıkıntı var biz bunları kabul ederken sizlerinde biraz daha aklı selim hareket edip konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekir...

sivaslı-elif
25.06.2008, 13:28
Önce düzgün cevap vermesini öğrenemelisin... Sana yalan söylüyorsun demedim... 40 bin üye içinde illaki aynı üye adı olacaktır ve aynı üye adı sana ikinci kez vermez... Site de bazı konularda sıkıntı var biz bunları kabul ederken sizlerinde biraz daha aklı selim hareket edip konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekir...

BANA NASIL KONUŞACAĞIMI ÖĞRETMEDEN ÖNCE SENDE BİRAZ KONUŞMAYI ÖĞRENSEN İİ OLUR SORUN YAŞADIKLARIMIZI SÖYLÜYORUZ SENDE SİTEDE HİÇ BİR SORUN YOK DİYOSUN BU NEDEMEK OLUYO!!!

FurkaN
25.06.2008, 13:52
BANA NASIL KONUŞACAĞIMI ÖĞRETMEDEN ÖNCE SENDE BİRAZ KONUŞMAYI ÖĞRENSEN İİ OLUR SORUN YAŞADIKLARIMIZI SÖYLÜYORUZ SENDE SİTEDE HİÇ BİR SORUN YOK DİYOSUN BU NEDEMEK OLUYO!!!

Sorun neyse onu söyle... Lafı çok geveledin... Sorunu bilelim ona göre çözüm üretelim... Konuşmayı bilmeme konusuna girmiyorum... Sen haklısın(!)

sivaslı-elif
25.06.2008, 13:55
Sorun neyse onu söyle... Lafı çok geveledin... Sorunu bilelim ona göre çözüm üretelim... Konuşmayı bilmeme konusuna girmiyorum... Sen haklısın(!)

hala dikkat etmiyosun gevelemekmiş her neyse sana cvp bile vermeyi gerek duymuyorum artık:S

FurkaN
25.06.2008, 13:57
hala dikkat etmiyosun gevelemekmiş her neyse sana cvp bile vermeyi gerek duymuyorum artık:S

Gevelemek ???? anlamı konusunda bir bilgin yoksa sözlük var...

sivaslı-elif
25.06.2008, 14:00
Gevelemek ???? anlamı konusunda bir bilgin yoksa sözlük var...

GÖRÜRSÜN SEN İNŞ BNDE SENİN KARŞINA BİRGÜN DİL VE ANLATIM ÖĞRETMENİ OLARAK GEÇİCEM:)O ZAMAN TARTIŞIRIZ ŞİMDİ SEN ÖĞRETMENSİN BENİ GEÇERSİN BİLGİDE:)

FurkaN
25.06.2008, 14:06
GÖRÜRSÜN SEN İNŞ BNDE SENİN KARŞINA BİRGÜN DİL VE ANLATIM ÖĞRETMENİ OLARAK GEÇİCEM:)O ZAMAN TARTIŞIRIZ ŞİMDİ SEN ÖĞRETMENSİN BENİ GEÇERSİN BİLGİDE:)

İnşaallah o günleri görürüz :) Benim bilgide geçmek gibi bir derdim olmadı benim derdim sizleri bilgilendirmek... Neyse bu konunun tatlıya bağlanmasına sevindim...:)

bayram
25.06.2008, 14:09

Arkadaşlar bu nasıl bir paylaşımdır anlayamadım neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz bir birinize ? yani nihayetinde burası fir form daha doğrusu bilgi paylaştığımız bir alan ama bu alanı böyle çirkin tartışmalar ile kirletmeyelim eğer varsa bir sıkıntınız özelden bir birinize istediğiniz gibi kıza bilir hakaretler edebilirsiniz en azından bizler görmek zorunda kalmayız burada elif arkadaş sorununu her ne kadar anlatamasada derdini daha doğrusu sitenin sorununu dile getirmeye çalışmış ha bu arada orada furkan arkadaşımızada yalan söylüyorsun ibaresi kaba bir tabir olmuş ama boşverin değmez böyle şeyler bir birinizi kırmaya nihayetinde buda bir kul hakkı en iyisi siz helalleşin barışın bizde mutlu olalım sizde

bayram
25.06.2008, 14:11
İnşaallah o günleri görürüz :) Benim bilgide geçmek gibi bir derdim olmadı benim derdim sizleri bilgilendirmek... Neyse bu konunun tatlıya bağlanmasına sevindim...:)

ohoo ben yorum yazana kadar siz barışmışsınız bile tebrikler arkadaşlar :=))))))))))) :):):):):):):):)

sivaslı-elif
25.06.2008, 14:25
ohoo ben yorum yazana kadar siz barışmışsınız bile tebrikler arkadaşlar :=))))))))))) :):):):):):):):)

SEN MERAK ETME BİZ SİVASLIYIH:) KİMSEYE KİN TUTMAYIZ ANINDA Bİ SİNİR GELİR KIZARIZ KAVGA EDERİZ 5 DAKİKA SONRA HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ SOHBET EDERİZ:):)

FurkaN
25.06.2008, 14:29
SEN MERAK ETME BİZ SİVASLIYIH:) KİMSEYE KİN TUTMAYIZ ANINDA Bİ SİNİR GELİR KIZARIZ KAVGA EDERİZ 5 DAKİKA SONRA HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ SOHBET EDERİZ:):)

Sen bu işi biliyon :) senden korkulur...

sivaslı-elif
25.06.2008, 14:39
Sen bu işi biliyon :) senden korkulur...

KENDİMDEN BİLİOM Bİ KİŞİYLE 5 DAKİKADAN FAZLA KÜS DURDUĞUM GÖRÜLMEMİŞTİR KENDİM KÜSERİM KENDİM BARIŞIRIM TABİ BAZI ÇOK CİDDİ DURUMLAR HARİÇ 5 DAKİKA:)

myway
25.06.2008, 15:24
KENDİMDEN BİLİOM Bİ KİŞİYLE 5 DAKİKADAN FAZLA KÜS DURDUĞUM GÖRÜLMEMİŞTİR KENDİM KÜSERİM KENDİM BARIŞIRIM TABİ BAZI ÇOK CİDDİ DURUMLAR HARİÇ 5 DAKİKA:)

Hadi 5 dakka da uye olmayi da basarabilirsin o zaman . Guveniyorum ben sana:)

Hata veriyosa da keyfinden vermiyor ya neyi hata veriyorsa onu duzeltip tekrar deneyeceksin..

Ayni kullanci adi yada onceden kullanilmis bir mail adresi tekrar kullanilamaz. ayrica sifrenin uzunlugu da istenen karakter sinirlarinda olmalidir .

Bunlara dikkat edelim elif hanim:)

sivaslı-elif
25.06.2008, 15:27
Hadi 5 dakka da uye olmayi da basarabilirsin o zaman . Guveniyorum ben sana:)

Hata veriyosa da keyfinden vermiyor ya neyi hata veriyorsa onu duzeltip tekrar deneyeceksin..

Ayni kullanci adi yada onceden kullanilmis bir mail adresi tekrar kullanilamaz. ayrica sifrenin uzunlugu da istenen karakter sinirlarinda olmalidir .

Bunlara dikkat edelim elif hanim:)

yaptım sonun da 2 msn adresi açtıktan sonra olduuu:):D