Orijinalini görmek için tıklayınız : FARUK BAYAR
SivasSpor.Com 27.06.2008, 10:01 http://www.futbolig.com.tr/resim/futbolcular/301.jpg
Adı Soyadı : Faruk Bayar
Oynadığı Takım : Kasımpaşa
Forma No : 26
Doğum Yeri : Eskişehir
Doğum Tarihi : 11.10.1981
Boy : 179
Kilo : 75
Mevki : ORTA SAHA
A Milli : 1
Sözl. Bitiş Tarihi : 31.05.2010
Ülke : Türkiye
Oynadığı Takımlar : Eskişehirspor, İstanbulspor, Gaziantepspor
bence faruk bayar yanlış tercih ama inş yanılırım...
yigido_furkan 27.06.2008, 10:14 eger İstanbulspordakı performansına ulasırsa cok yararlı olur devranda geldıgınde hersene 1 takımda oynuodu ama geldı bızde basarılı oldu ıns yararlı olur
mesut_koçak_58 27.06.2008, 11:06 vala sivasspora gelen futbolcular ıyı oynamaya baslıyor çunku sivas takım halınde oynuor
İNŞALLAH TAKIMIMIZA FAYDALI OLUR BAŞARILAR DİLERİM
Aahaha Ben Bu Adami Gaziantepspor daykene gorduydum..Hollandada Hazirlik Maci Yapiyorlardi Bir Kasabada..
Ilk yari bittiginde kostuyduk Fotograf cekildiydik..
Hatta bu bize dediydiki..Beyler Kavga Cikarsa ,Girin Sahaya!!
XXCakir58 27.06.2008, 12:25 Insallah bize faydali olur ne diyim. Hayirli ugurlu olsun. Bize uymasi lazim, cünkü bizim suanki ilk 11imiz hep herzaman nerdeyse oynadilar, birbirlerine alistilar, nasil oynadiklarini biliyorlar. Gelen herkes artik uymasi lazim.
Paylasim icin sagol.
konartr58 27.06.2008, 13:03 kasımpaşa karnesi güzel değil.sanırım sivasta bir revizyon görmek ve yükseliş için alındı.umarım faydalı olur.
Del Piero 27.06.2008, 13:28 inş.. takımıza katkı sağlar başarılı olur...
sivaslitaner58 27.06.2008, 13:28 gostersin kendisini bakalim sivassporda
kaya0758 27.06.2008, 13:51 sol kanata ilhan ummak için iyi bir alternatif olmuş
Besyo_cu 27.06.2008, 14:13 Çok yerinde bir transfer eski formuna ulaşacaktır hemde genc süratli bir oyuncu hayırlı olsun
zaralım 58 27.06.2008, 14:37 SİVASSPOR'a yararı olacağına inanıyorum.......
mehmetyildiz58 27.06.2008, 16:45 Şuan sivasa hiçbir şekilde yanlış transfer yapılmamıstır emin olun faydalı olacaktır
Dark Force 28.06.2008, 00:08 Bizim takımda iş yapar kaliteli futbolcu hayırlı olsun...
MustafaParlak 28.06.2008, 00:14 BAKIN DİYORUM BU ADAM BU SENE KENDİNDEN ÇOK SÖZ ETTİRİR YARARLI VE OLUMLU BİR TRANSFER OYNADIGI TAKIMLAR ONU GÖSTERİYOR HAYIRLISI OLACAKTIR İNŞALLAH...
hayırlı olsun inşallah eski formuna kavuşursa faydasını görürüz kaliteli futbolcudur
İnşallah faydalı olur takıma ...............
badboysefaa 28.06.2008, 03:04 grafigi bana göre bizim gibi büyük bir takımda oynamak için yeterli degil.umarım form durumu v.s düzelir takıma yararı olur
buraks58 28.06.2008, 09:09 bence mükemmel transfer.hocamız gerçekten bu işi biliyor.hayırlı olsun...
izmirliyigido 28.06.2008, 09:44 Bence de çok iyi bir transfer. Takıma faydası olacağına eminim. Sol kanatta rakipsiz olur eğer kendine iyi bakarsa. Ben onu G.Antepspor'dan beri takip ediyorum. Stili ve Fiziği ile eski Fenerbahçe'li TUNCAY'a benziyor. İnşallah onun gibi başarılı olur ve milli takıma göndeririz.
Bence yerinde bir transfer olmuş.
.
faruk sol ayağını iyi kullanıyor
ben bu oyuncudan umutluyum
camiamıza hayırlı olsun
yigidomustafa58 30.06.2008, 08:47 hayırlı uğurlu olsun Sivasspor için..
alındıysa süper bir tercih sağ kanadımız iyide soltaraftan sıkıntımız vardı tercih iyi
halı saha maçlarında iyi oynuyor..inşallah sivasa yararlı olur
Divriği58- 30.06.2008, 11:40 hadi hayırlı olsun inşaallah faydalı olur
ofozturk 30.06.2008, 11:51 takıma faydaıs olur ve yükselişe geçer inş.
svs_çapkın_58 30.06.2008, 12:53 takımımza katkı sağlar çünkü sivasspora gelen tüm futbolcular uyum sağlıyor ve ii oynuyor.
engin2609 30.06.2008, 13:11 bencede Güzel bir futbolcu inş iyi işler yapar yıldızı sivasta parlar
BirSubat2oo7 03.07.2008, 11:15 İyi bir transfer bence.Ben bu ortamlar içinde yer alsaydım kefil olurdum Faruğa.İnanın süper bir topçu.
çok iyi tranfer.eğer oynayacağım ve yükseleceğim derse... durdurulmaz olur ve kanadımız işler.
SempaticH 03.07.2008, 11:40 oynadığı zaman mükemmel oynuyor inşallah form tutar da yararlı olur hayırlı olsun başarılar
umarim basarisi devamli olur parlayip kaybolmaz
bence yilin en iyi ve faydali transferi. hucum yonu cok etkili bir adam.istanbulda iken 4 buyukler pesinde idi.bizim gibi takim oyunu oynayan bi takimda cok is yapar.
furkancfc 13.08.2008, 09:15 O kadar kötü bir futbolcu değil.Kötü olsa bülent hoca almaz. Bence patlama yapacak bu sene.
yiğidomustafa 13.08.2008, 10:04 Adı Soyadı : Faruk Bayar
Oynadığı Takım : Kasımpaşa
Forma No : 26
Doğum Yeri : Eskişehir
Doğum Tarihi : 11.10.1981
Boy : 179
Kilo : 75
Mevki : ORTA SAHA
A Milli : 1
Sözl. Bitiş Tarihi : 31.05.2010
Ülke : Türkiye
Oynadığı Takımlar : Eskişehirspor, İstanbulspor, Gaziantepspor
,
faruk bayar tek kelimeyle sol ayak ustası...
yerliturkuaz 13.08.2008, 10:09 Musa Aydin gibi oda bir donem adindan sikca soz ettirdi sonra birden kayboldu umarim Musa gibi oda bu sezonun parlayan yildizi olur...
Divriği58- 13.08.2008, 11:08 olaya iyi tarafından bakmak lazım .............. en azından ilhan ummakdan iyidir.....
yerliturkuaz 30.08.2008, 23:54 Sol kanada ilaç gibi geldi böyle devam Faruk Bayar...
fatihtuztas 30.08.2008, 23:58 yok yok faruk iyi bir futbolcu ta antepteyken sivas antep maçında çok beğenmiştim onu .bize karşı en iyi oynayan oyunculardandı.ama yine de antepi 2-1 yenmeyi başarmıştık.
faruk bayar'rın dahada iyi olacağına inanıyorum başarılar
ben en iyi transferimiz olarak görüyorum.takıma çok katkı saglar.tum yanlış transfer galiba ama henüz erken belki düzelir uyum saglar.
hafikli1983 02.09.2008, 21:09 kasımpaşadanmı geldidi faruk.iyi oyuncu.
TracyMcGrady58 02.09.2008, 21:11 Ilk maclarda cok iyi performanslar gösterdi. Insallah bu performansini devam sürdürür
bülent hoca nokta transferler yapıyor,,pahalı transferlerden kacınıyor çünkü takımdaki dengeyi bozmak istemiyor.. bence faruk un sivassporda yıldızı parlayacaktır...
kendisine başarılar dilerim zaman geçtikçe kendisinden söz ettirecektir
yerliturkuaz 14.09.2008, 23:52 Hayrettin'in işi çok zor olacak o kanatta çok güzel bir rerkabet yaşanacak...
ilker_8787 15.09.2008, 00:28 Bugün Faruk'u izledikten sonra Hayrettin'in bu takımda oynayamayacağını düşünüyorum.
hakansan1 22.09.2008, 21:22 bence faruk bayar istanbul, gaziantepteykende karı kız araba pesındeydı formu dusuktu sımdıde ole olur ıstanbul spora gttı orda basarılı olamadı olsaydı uc buyukler alırdı onu ama olmadı cunku gece hayatı ve duzensız bı hayatı var ayrıca benım aklımda hala ferrarısı ıle ıstanbulda gezısı hava atmaları kalmış
yener_sahin 07.01.2009, 23:20 http://www.gaziantepsporlular.com/modules.php?name=News&file=article&sid=258
acaba bu haber doğrumudur? aslı astarı olmasa bu denli büyürmüydü.bu kadar çirkin sözler söylediği iddaa edilen bir oyuncu sivasspordan gittikten sonra bizede aynısını yapar mı?Syn Faruk Bayer eğer okuyorsan senden bilgi istiyoruz.
yener_sahin 07.01.2009, 23:24 arkdaslar ben ekmek yedıgım yere ıhnaet etmem benı tanynlara sorarsınız orda cok abınız var nasıl ınsanım bulent mamutoglu var sorarsınız nasıl karaterım var ben olmadıgım taktırde ben dıye lanse edılmem benı cok uzdu bıde soyadım bıle yanlıs yazılmıs bayer deıl bayar soyadım benm msndekı kısı kımse ben bılmıyorum benm msnı calmıs o kısı ustede nıkte yazılanı gorursenız ben olmadııgmı anlıcaksınız ztn merak etmeyın heryrede ınsnalar sahte ben acıyor bılgyarcı bır kardesmız var o syledı abı byle byle durum dıye mehmet denılen arkdası tanımm etmem bazı arkdaslar akllı ne guzel yaklasmıs konuya gercekten omu dıye ama mehmet denılen arkdas kımse anaya kufur ben olmadııgm halde yakısıyrsa sana brsey demem senın sorunun benle eger dıyrsan msndekı sensın dıye ben orya geldıgımde mutlaka goruscez senle ztn orayada gelıcem cunku benm ıcım rht sıze okdr emek verdım ıı gunde kotu brsyler yasadık kac aıle baktım orda emegım var aldıgım parayla aılemı gecındırdım ama anaya kfur olmadı cok uzdunuz benı sorun degıl dıyen arkdas mehmet poltla kavga demıs bu kdr yalan olur ya mehmet orda antpte gıdın sorun bkalım ben onla kavgamı etmısım hıc etmedım adıece ıftıra atmak yakısmaz sonucta ben sızın baslarınızı tanıyorum onlarada sorun ben nasıl bırıyım bır gun admsızlgımı gorudulerdemı ama mehmet denılen kısı kımle konusmussa bana sallıyor cok ayıp hadı bana sallamyı bırak sallasın benm ıcım rht sorun degılde anaya ne oluyor senınde anan var mehmet bunu dusunmeden sızın frmya emek veren bırıne bunu demek senın nasıl bır ınsan oldugunu gsterr ben gene buyulugumu gstercem tabıkıde antep halkını cok sevdım onlarda benı herkesle konustum yerı geldı sokaktakı ok kucuk coculkarla dertelestım gıyceklerı yokkken gıycek aldım nasıl bırı oldugumu onlar bılır uzaktan sallamak koly mehmet benle kac kere oturdun boyle mılletı gaza getrıyrsun gelnlerde kendı arkadaslarındır bırak byle seylerı kovalamyı antepsporla ılgılen trftr dedıgın ıı gunde kotu gunde destekcı olandır benı byle ınsanların onune atmak kac yasındasın bılmıyorum ama yakısmz net ortamını herkres bılır burdan herkeze saygılar alnım acık aslan gıbıde gelıcem antepe ...................
aynı sitede olay karşısında faruk bayerin verdiği cevap.yorum sizin?
muhsin koçak 07.01.2009, 23:43 http://www.gaziantepsporlular.com/modules.php?name=News&file=article&sid=258
acaba bu haber doğrumudur? aslı astarı olmasa bu denli büyürmüydü.bu kadar çirkin sözler söylediği iddaa edilen bir oyuncu sivasspordan gittikten sonra bizede aynısını yapar mı?Syn Faruk Bayer eğer okuyorsan senden bilgi istiyoruz.
senin bu konuyu buraya taşımanı son derece yersiz bulduğumu bilmeni isterim.Sivasspora zarar verecek her türlü söylemden ve fiilden uzak durmamız gerekmez mi sencede?
Hadi faruk yazını okudu ve sana cevap verdi diyelim,umarım böyle bir şey yapmaz,eline ne geçecek?
yener_sahin 09.01.2009, 14:21 senin bu konuyu buraya taşımanı son derece yersiz bulduğumu bilmeni isterim.Sivasspora zarar verecek her türlü söylemden ve fiilden uzak durmamız gerekmez mi sencede?
Hadi faruk yazını okudu ve sana cevap verdi diyelim,umarım böyle bir şey yapmaz,eline ne geçecek?
ne demek yersiz.ne demek eline ne geçecek.bizim taraftarımızı küfür ediyor diye bitiren bir yönetim karşısında bizim küfür eden bir futbolcumuz varsa sessiz mi kalacağız.bu nasıl bir anlayış bende bunu anlamıyorum.benim söylemek istediğimi sen anlamamışsın heralde.benim derdim faruk bayerden bir açıklama beklemek falan değil.adam zaten söyleyeceklerini yazmış.açıklamasını yapmış.masum olduğunu söylemiş.antep deplasmanında bu söylediklerine dair iddaalara karşılık antep taraftarı ona küfür edecek pankart açacak.sen bunu bilmediğin için verdiğin tepki doğru.ama bu konu yanlış ise biz o deplasmanda oyuncumuza sahip çıkarız.bilmem şimdi daha net anlatabildim mi?eğer doğru ise bu hiç tasvip edilmeyecek bir şeydir.gerekirse bizde tepkimizi taraftar olarak koruz.
YUNU(S)İVASSPOR 13.01.2009, 19:35 Ben inanıyorum FARUK çok başarılı olur.(nede olsa SİVAS ta)...
mehmetyildiz58 13.01.2009, 20:10 İlk defa kayseri maçında gördüm teknik olarak fenerbahçeli Uğur BORAL a benziyor.:D
serdal58 25.08.2009, 10:41 katkıların için teşekkürler faruk bayar.............
katkıların için teşekkürler faruk bayar.............
Hangi katkıdan bahsediyorsun geldiğinden beri kadroyu hiç zorlayamadı hayrettinin yokluğunda bile formayı alamadı.Gönderilmesi yerinde olmuş.
serdal58 25.08.2009, 10:55 oynatılmayan adamdan ne hayır bekleyeceksin arkadaş........
serdal58 25.08.2009, 10:56 bu takımda hayrettini kimse kesemez...
onun ayrıcalığı var takımda...görmüyormusun...
en berbat topu oynuyooo....yine 11 de kendini buluyor
serdal58 25.08.2009, 10:57 üst üste oynadığı 3 macı yaz bana arkadaş fARUĞUN....
Metal Gear 14.03.2010, 18:14 Eğer Faruk bu takımda ilk 11'de oynuyorsa,topu görse ne olduğunu bilmeyen babam Barca'da oynar.O kadar iddialıyım!
yukarıyıldızlı 14.03.2010, 18:25 kesinlikle kadro dışı bırakılmalı adam topa vuramıyor ceza sahası içinde karete yapıyor hemen ama hemen kadro dışı olması gerekiyor mayıs ta da sözleşmesi bitiyor zaten sik....tr edin gitsin....
ÖLÜMÜNE SİVAS 14.03.2010, 18:27 BUNU OYNATAN ZİHNİYETE BEN ACIRIM ASLANLAR GİBİ ÜMİT MİLLİ OYUNCUSU FERHAT BIKMAZ VARKEN BU KAZMA NASI İLK 11 BAŞLAR DAHA NE YAZARIMDA SİTE İZİN VERMEZ
Yazık kere yazık sayesinde golü yedik ne beceriksiz bu adam. Muhsin hoca sanada sabrım kalmıyor ona göre kazmayı görmüyonmu gözüne trenmi gittiiiiiiii?
Maçın özetini izledim.. Bu Faruk'u oynatanın da Faruk'un da futbol bilgisine, kariyerine yazıklar olsun..
son 2 haftadır ilk 11de son 2 haftadır patlamaya hazır bomba..
ceza sahası içinde karate yapan zeka mağduru
faruk sivaspora ayak bağı oluyor bence hiiçbir faydası yok bunun futbollada alakası yok bu adamın bunu sivasspora getiren zihniyeti kınıyorum va daha kötüsü buna ilk 11 de yer verenleri de kınıyorum bence acilen kadro dışı bırakılmalı
ahmetbaba 14.03.2010, 19:19 faruk iki penaltı yaptıracakmış.aleyhimize.
EsEs2626 14.03.2010, 19:25 gecen sene eskişeihiri yıkan adam dı faruk ama futboluna birşey katmamış aksine kaybetmiş gibi
pozizyonlara da hakem penaltı verebilirdi
Faruk o oyunla takımda yer alıyorsa
HEPİMİZ SOL BEKİZ..........
Aubey o haliyle stoper oynuyorsa
HEPİMİZ STOPERİZ..........
KEİTA VE NABİL TAİDER bu halleriyle oynuyorsa
HEPİMİZ ORTA SAHA VİRTÜÖZÜYÜZ..........
.............................. ..........
.............................. .........
badboysefaa 14.03.2010, 20:20 Eğer bu adam sivassporda oynuyorsa ben barçaya hemen başvuruyum beni alsınlar...yazıklar olsun böle topçu olmaz inanın böle topçuyu millet paf takımda bile oynatmaz ama adam 2 haftadır oynuyor..hoca ne buldubu adamda anlayamadım ama yönetimin olaya el atması gerekiyor derhal... yoksa bank asya liginde sivasspora başarılar dileriz pankartlarını görmeye yakınız benden demesi
karşıyakalı 14.03.2010, 20:39 BOKUNDA BONCUK VAR HERHALDE YOKSA BU ADAM TOPÇU FALAN DEİL
tolgasvs 20.03.2010, 13:33 sanki takımda herkes süper bi tek faruk bayar kötü bütün suçu bi kişiye yükleminz çok yersiz
BUNUN KADAR LUZUMSUZ BİR ADAMIN TAKIMDA NE İŞİ VAR.:mad::mad:
tolgasvs 21.03.2010, 16:46 bugünkü yenilgiden sonra faruk bayarsızda durumun gayet kötü oldugu ortaya çıkmış oldu.boş boş konuşmaya gerek yok o yüzden
tolgasvs 30.03.2010, 14:14 fikrim değişti bencede b... boncuk var herhlde böyle bi kazmalık görmedm iyiki yenilmedk antebe
58^SiVaS^58 30.03.2010, 15:32 fikrim değişti bencede b... boncuk var herhlde böyle bi kazmalık görmedm iyiki yenilmedk antebe
Ayip oluyor sen daha iyi yapiyorsan cikti yap bee delimisin nesin tövbe tövbe laf atiyo hadi sen yap da görelim:mad::mad::mad:
Metal Gear 30.03.2010, 16:58 FAruk bu takımda oynuyosa ben Avrupa'da,önde gelen bir kulüpte oynarım..
handsome5867 30.03.2010, 18:34 hiç begenmediğim sevmediğim oyuncunun basında geliyor faruk ::mad:
Divriği58- 30.03.2010, 18:57 Faruk YAsin kadrodışı bırakılmalı faruk Sivas Amatöre Yasin de en fazla 2lig b De oynar
faruku durmadan otellere kadınlarla giderken görüyorum zaten faruktan ne beklenirki aldıgın para haram olsun
şarkışla 58 30.03.2010, 23:33 Faruk bırakın SİVASSPORU Şarkışlasporda bile oynayamaz çok başarısız bir oyuncu
tolgasvs 01.04.2010, 18:27 Ayip oluyor sen daha iyi yapiyorsan cikti yap bee delimisin nesin tövbe tövbe laf atiyo hadi sen yap da görelim:mad::mad::mad:
futbolcu değilim ama olsaydım ondan daha iyi oynardım.onun işi bu iyi oynamak zorunda para kazanıyosa bu işten.bende yaptgım meslekde iyi olmak zorundayım.işini düzgün yapsın karı kız kovalycağına.
futbolcu değilim ama olsaydım ondan daha iyi oynardım.onun işi bu iyi oynamak zorunda para kazanıyosa bu işten.bende yaptgım meslekde iyi olmak zorundayım.işini düzgün yapsın karı kız kovalycağına.
kardeş msn ye ekledim ama msn de problem var
senin için niye önemli özelden mesaj at sen dogru acıkla bende sana bazı gercekleri söyleyeyim faruk bayar konusunda
yigido yakup 05.04.2010, 22:16 faruk bu sene ilk hayirli isi yaptin.tebrikler.
Faruk Bayar'ın ilk ve son defa Sivas'ımıza faydası oldu...:)
şarkışla 58 05.04.2010, 23:15 Faruk bırakın SİVASSPORU Şarkışlasporda bile oynayamaz çok başarısız bir oyuncu
Şimdi burada daha önce yazdıklarım için pişmanlık duyacak değilim.SİVASSPORA geldiğinden beri en faydalı maçıydı herhalde:)
subasi29 05.04.2010, 23:27 faruk bugun gercektende iyidin yigidi oldur hakkini yeme...
münihli_58 05.04.2010, 23:38 Bugün Faruk cok güzel oynadi. Baris'in ***** attigi top iyi isabet etti baris'in tekmesi sonrasinda...:D
Divriği58 19.08.2010, 16:16 Faruk bayar takımdan ayırldımı?
GokhanTurna 19.08.2010, 17:20 Faruk bayar takımdan ayırldımı?
Evet. Sözleşmesi bitti ve tekrar yenilenmedi.
münihli_58 19.08.2010, 17:33 Bu Adam ne zaman A Milli olmus yaaa???????????:confused:
|