Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO`DAN MÜTHİŞ ATAK!!!

SivasSpor.Com
30.06.2008, 09:00
http://www.sivasspor.com/yazarlar/mustafa_yildiz.jpg

Mustafa Yıldız / Sivasın Sesi Gazetesi

Yiğido’dan müthiş atak!

Sivasspor Yönetimi, yıllardır gündeme gelmesine rağmen gerçekleşmeyen Divriğispor birleşmesi için ciddi bir adım attı. Sivasspor Yönetim Kurulu, kapanmakla karşı karşıya kalan Divriğispor’a sahip çıkarak, Sivasspor bünyesine almak için girişimde bulundu. Söz artık Divriğispor Yönetimi’nde.

MUSTAFA YILDIZ / ÖZEL HABERİ

Sivasspor Yönetimi, Sivasspor’un geleceğini ışık tutacak bir projesini daha hayata geçirmek için düğmeye bastı. Yıllardır gerek spor kamuoyu tarafından, gerekse Sivaslılar tarafından, Divriğispor’un alınarak alt yapı olarak kullanılması önerisi için nihayet ciddi bir adım atıldı. Sivasspor Yönetimi Divriğispor Yönetimi ile görüşerek, Divriğispor’u almak istediklerini resmen bildirdi.

ALT YAPI İÇİN BULUNMAZ FIRSAT
Yönetimin başlattığı bu giriş Sivasspor’un geleceği için son derece büyük önem taşıyor. Çünkü Divriğispor’un alınması durumunda Sivas’ın yetiştirdiği futbol yetenekleri, Sivas’ta kalarak Sivasspor Kulübü’ne hizmet etme imkanı bulacak. Bununla birlikte ilimiz amatör kulüplerinde forma giyen futbolcularda kendilerini gösterme ve profesyonelliğe adım atma imkanı bulacak. Başarılı futbolcularda Sivasspor forması giyerek ciddi bir katkı sağlamış olacak.

ÜÇÜNCÜ SİVASSPOR YOLDA
Sivasspor Yönetimi’nin Divriğispor’u alma projesi gerçekleşmesi durumunda ise üçüncü profesyonel kulübümüze kavuşmuş olacağız. Çünkü Sivasspor Yönetimi, Sivasspor’un dışında Anadolu Üsküdar’ı alarak Sivasspor’un alt yapısı haline getirmişti.
Divriğispor’un da alınması durumunda Sivasspor için mücadele eden üçüncü profesyonel kulübümüzün olmasını sağlamış olacak.

KAPANMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA
Yıllardır Divriğispor’u alma isteği olmasına rağmen bir türlü bu talebine olumlu yanıt bulamayan Sivasspor Yönetimi’nin bu girişimini yeniden başlatmasının nedeninin ise Divriğispor’un kapanma tehlikesi yaşaması olduğu öğrenildi.
Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Divriğispor Yönetimi kulübü kapatmayı düşünürken, bu noktada Sivasspor Yönetimi devreye girdi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Divriğispor Yönetimiyle temasa geçerek Kulübü almak istediklerini belirtti. Divriğispor Yönetimi ise gelen teklife son derece sıcak baktı.

ALT YAPI HAZIR
Sivasspor Yönetimi girişimler sonrası olumlu geçen görüşmeler nedeniyle şimdiden alt yapı hazırlıklarına başladı. Yönetim Kulübün devredilmesi durumunda, Genel Kurul yaparak, Divriğispor’un adını ve rengini değiştirecek. Kulübü Sivasspor Tesislerindeki yeni ek binaya taşıyacak olan Yönetim, maçlarıda Sivas’ta oynatacak. Yönetim, Paf takımı takviyeli yeni bir kadro oluşturarak, Sivas amatöründen de futbolcular alacak.
Heyecan uyandıran bu gelişmeler şimdiden sevinçle karşılanırken, yıllardır beklenen bu birleşme için artık söz sadece Divriğispor Yönetimi’nde.

XXCakir58
30.06.2008, 10:35
Paylastigin icin ellerine, emegine saglik. yazar abimiz icin de agzina, yüregine saglik. yazdiklariyla dogru seyler yazmis düsünüyorum.

Divriği58-
30.06.2008, 10:48
BU BİRLEŞME SİVAS ANADOLU USKUDAR BIRLESMESI GIBI OLMALI DIVRIGI SPORUN RENKLERINI VE ADINI DEĞİŞTİRMEK DİVRİĞİ HALKINA HAKARETTİR BÖYLE BİR BİRLEŞME KABUL EDİLEMEZ

AMA EĞER ANADOLU ÜSKÜDAR LA YAPILAN BIRLEŞME GIBIYSE BENCEDE IYI OLUR

izmirliyigido
30.06.2008, 11:09
Fasulyeden bir haber gibi geldi. Hani ne oldu Üsküdar Anadolu'yu aldık, alt yapı takımı yaptıkta ne oldu. Onlardan futbolcumu aldık. Veya biraz pişsende tekrar alırız dediğimiz bir futbolcumu oldu? YOK !.

Divriğispor da öyle olacak. Altyapı oluşturacak deniliyor, dilerim öyle olur hem genç kardeşlerimiz süreklilik kazanır, tecrübe kazanır hemde Divriğispor kazanır. Aslında takımın adı, rengi değişmese çok daha iyi olurdu. Olaya biraz profesyonelce bakmak lazım.

.

svs_çapkın_58
30.06.2008, 11:48
inşallah satın alır ve divriğisporuda bir çukurdan çıkarmış olur.

Dark Force
30.06.2008, 16:29
Yiğido’dan müthiş atak!

Sivasspor Yönetimi, yıllardır gündeme gelmesine rağmen gerçekleşmeyen Divriğispor birleşmesi için ciddi bir adım attı. Sivasspor Yönetim Kurulu, kapanmakla karşı karşıya kalan Divriğispor’a sahip çıkarak, Sivasspor bünyesine almak için girişimde bulundu. Söz artık Divriğispor Yönetimi’nde.

MUSTAFA YILDIZ;
‘ÖZEL HABERİ’

Sivasspor Yönetimi, Sivasspor’un geleceğini ışık tutacak bir projesini daha hayata geçirmek için düğmeye bastı. Yıllardır gerek spor kamuoyu tarafından, gerekse Sivaslılar tarafından, Divriğispor’un alınarak alt yapı olarak kullanılması önerisi için nihayet ciddi bir adım atıldı. Sivasspor Yönetimi Divriğispor Yönetimi ile görüşerek, Divriğispor’u almak istediklerini resmen bildirdi.

ALT YAPI İÇİN
BULUNMAZ FIRSAT

Yönetimin başlattığı bu giriş Sivasspor’un geleceği için son derece büyük önem taşıyor. Çünkü Divriğispor’un alınması durumunda Sivas’ın yetiştirdiği futbol yetenekleri, Sivas’ta kalarak Sivasspor Kulübü’ne hizmet etme imkanı bulacak. Bununla birlikte ilimiz amatör kulüplerinde forma giyen futbolcularda kendilerini gösterme ve profesyonelliğe adım atma imkanı bulacak. Başarılı futbolcularda Sivasspor forması giyerek ciddi bir katkı sağlamış olacak.

ÜÇÜNCÜ SİVASSPOR
YOLDA

Sivasspor Yönetimi’nin Divriğispor’u alma projesi gerçekleşmesi durumunda ise üçüncü profesyonel kulübümüze kavuşmuş olacağız. Çünkü Sivasspor Yönetimi, Sivasspor’un dışında Anadolu Üsküdar’ı alarak Sivasspor’un alt yapısı haline getirmişti.
Divriğispor’un da alınması durumunda Sivasspor için mücadele eden üçüncü profesyonel kulübümüzün olmasını sağlamış olacak.

KAPANMA
TEHLİKESİYLE
KARŞI KARŞIYA

Yıllardır Divriğispor’u alma isteği olmasına rağmen bir türlü bu talebine olumlu yanıt bulamayan Sivasspor Yönetimi’nin bu girişimini yeniden başlatmasının nedeninin ise Divriğispor’un kapanma tehlikesi yaşaması olduğu öğrenildi.
Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Divriğispor Yönetimi kulübü kapatmayı düşünürken, bu noktada Sivasspor Yönetimi devreye girdi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Divriğispor Yönetimiyle temasa geçerek Kulübü almak istediklerini belirtti. Divriğispor Yönetimi ise gelen teklife son derece sıcak baktı.

ALT YAPI HAZIR

Sivasspor Yönetimi girişimler sonrası olumlu geçen görüşmeler nedeniyle şimdiden alt yapı hazırlıklarına başladı. Yönetim Kulübün devredilmesi durumunda, Genel Kurul yaparak, Divriğispor’un adını ve rengini değiştirecek. Kulübü Sivasspor Tesislerindeki yeni ek binaya taşıyacak olan Yönetim, maçlarıda Sivas’ta oynatacak. Yönetim, Paf takımı takviyeli yeni bir kadro oluşturarak, Sivas amatöründen de futbolcular alacak.
Heyecan uyandıran bu gelişmeler şimdiden sevinçle karşılanırken, yıllardır beklenen bu birleşme için artık söz sadece Divriğispor Yönetimi’nde.
30.06.2008

Kaynak: Sivas'ın Sesi

özgühertaş
30.06.2008, 16:32
ÇOK İYİ OLUR.SİVASIMIZIN GENÇ YETENEKLERİNİ ELİNDE TUTMUŞ OLURUZ BÖYLECE

GokhanTurna
30.06.2008, 16:40
cok güsel olur..3 büyüklerin bile böle projeleri yokh..inş satın alırız..gencler daha cok forma sansı bulur

davulcu
30.06.2008, 16:47
inşallah olur böylece taransfere para harcamayız ve genç arkadaşlarımızda gün yüzüne çıkarlar

Sivaslibey
30.06.2008, 17:23
Cok mantikli bir hareket olur, fakat Divrigisporun maçlari Divrigi'de oynanmasi normal olurdu. Ama Kayseri Erciyespor gibide düsünmüs olabilirler

Rallim58
30.06.2008, 19:32
Divriğispor gibi bir kulübün bu hale gelmesine doğrusu yürekten yaralandım. Ama görünen köyünde kılavuz istemediği belliydi. İlçede bulunan ve Divriğisporun halen resmi olarak D.Ç Divriğispor olarak adını alan ve Divriğisporada ciddi mali gelir desteği olan, hazine gibi, DİV-PELET,DİVRİĞİ DEMİR ÇELİK İŞLETMELERİ ve DİVHAN olarak bilinen Demir Cevherinin maden yatağı fabrika, özerk hale getirildi, ilçenin esnafı, siyasi parti temsilcileri, dernekler ve sivil toplum örgütlerinden tık yok, satış kararı alındı yine aynı; ses yok... İlçe köy haline geliyor önüne geçilmesi gereklidir denilmesine rağmen laflar kulak ardı edilir kaynaklar kurursa olacağı belliydi. Sadece Kulüp başkanı olan Eczacı Halit Yazıcı'nın mali desteği ile olmuyor. Yılda bir kez de Kale Kilit veya İto kilitin kapısı çalınır ne verirlerse bereket versin denilir, Esnafa pamuk eller cebe denince eller cebe girmez! olacağı buydu, yazık o takımın nasıl profesyonel lige çıktığını, Doktor Kayhan'ları, pire Erol'leri, şimdi yardımcı antrenör olan kel Hakan'ları, defansın dinamosu solak Hasan Ali'leri biliyoruz. D.Ç. Divriğisporun bu hale gelmesi yaralıyor; Yaralıyor çünkü ilçenin 15 sene ekmeğini yedim suyunu içtim ve hala görüştüğüm dostlarım var. İnşaallah Sivas ve Divriği için hayırlı olur.

Dark Force
30.06.2008, 20:29
Gerçekleşirse harika olur..3.lig takımına ihtiyacımız var...

yerliturkuaz
30.06.2008, 20:34
Ben katılmıyorum eğer sivas gibi büyük bir şehir Divriği Sporapatılmasına engel olamıyorsa bırakın birleşilmesin....

Ha yok birleşelim diyorsanız illa kesinlikle renkler isim aynı kalmalı ve paf takımımızın oyuncuları orada oynatılmalı...

yigidomustafa58
30.06.2008, 22:30
takımın adı Demir Çelik Divriği Spor'dur !!!

ama bu sahiplenme gerçekten çok güzel bir organizasyon...

celooz
08.08.2008, 10:10
oftas kadardami olamayacagiz alt yapi bizim gibi takimlar icin en onemli kaynak