Orijinalini görmek için tıklayınız : HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZLERE.!

HaSiVasLıM58
01.07.2008, 01:08
Bursaspor'a trilyonluk destek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Bursa Valiliği tarafından başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası' çerçevesinde toplan 6 trilyon 759 bin 780 YTL para toplandı. 30 Haziran 2008 / 21:39

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilik makamında düzenlediği basın toplantısı ile 14 Ocak 2008 tarihinde başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası'nın bu gün itibari ile sonuçlandığını belirtti.

Yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan para ve nerelere harcandığını açıklayan Vali Şahabettin Harput, kampanyaya destek veren herkese teşükkür ederek, klüp yöneticilerinin de düzenlenen kampanyaya yakışır şekilde hareket etmelerini istedi.

Basın toplantısı sonunda toplanan paraların çekini Bursaspor Klübü ikinci başkanı Osman Çelik'e teslim eden Vali Harput, yönetimden bundan sonra kampanyalara gerek kalmayacak bir yönetim sunmaları ve başarılı bir sezon geçirmelerini istedi.

Bursaspor'un düzenlenen kampanya sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunun altını çizen Vali Şahabettin Harput, yönetim ve futbolcuların da bu kampanya sayesinde büyük bir moral kazandığını ve ligde kaldığını ifade etti.

Vali Şahabettin Harput, Bursaspor'un mali yapısının iyileştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için düzenlenen kamparnyanın yürütülmesi sırasında klübün vergi borçlarının da çıkarılacak kanunla geniş bir süreye küçük taksitler halinde yayılmasının düşünüldüğünü belirterek, Bursaspor'un en büyük borcunun devlete olan vergi borcu olduğunu söyledi. Bursaspor'un yeni dönemde kendi ayakları üzerinde duran ve herkesin iftihar ettiği bir klüp olmasını temenni eden Vali Harput, bundan sonra da Bursaspor için ellerinde gelen yardımı yapacaklarını kaydetti.

Şahabettin Harput, 14 Ocak 2008 tarnihinde düzenlenen kamparnya çerçevesinde iş adamlarınıa taahhüdü, sms gelirleri ve vatandaşlardın maddi yardımlarından toplanan bilyançoyu şöyle ifade etti: "Kampanya çerçevesinde toplam 6 trilyon 759 bin 780 YTL'lik para toplandı. Bunda ise nakit yardım 6 trilyon 436 milyar 368 milyon YTL, Vadesi gelmemiş çe kler: 238 milyar 200 milyon YTL, SMS gelirleri: 13 milyar 610 bin YTL ve faiz gelirleri ise; 72 milyar 602 bin YTL oldu."

Vali Şahabettin Harput, kampanya çerçevesinde toplanan paradan peyder pey ihtiyaç olduğunda Bursaspor'a verdiklerini belirterek, "Bu kapsamda Futbolcu alacaklarına ödenen 4 trilyon 127 milyar 775 milyon YTL, Kamu kurumlarına olan borçlar için 1 trilyon 645 milyar 573 milyon YTL, bankalar için 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş çekler ise 238 milyar 200 bin YTL para klübe ödendi." şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput, ardından kampanyanın tamamlanması nedeniyle Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik'e nakit 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş 238 milyar 200 milyon YTL'lik çeki teslim etti.

Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik ise, düzenlenen kampanya çerçevesinde Bursaspor yönetim ve futbolcularının moral kazanıp ligde kaldıklarını belirterek, "Belki biz bu paralarla maddi olarak rahatladık, ancak manevi olarak büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Çünkü sayın Bakanımız ve Valimiz bizi bundan sonra her zanman takip edeceklerdir. İnşallah bizde bundan sonra başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Valimiz ve tüm destek veren vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Osman Çelik, ayrıca desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a bir plaket takdim etti.

Demekki 7.000.000 Nüfusla övünmenin hiç bir anlamı yokmuş tutkunluk birlik dayanışma olmadan zaten neye yarar'her zamanda söylemişimdir..Bizler bir Bursaspor taraftarı gibi olamıyoruz ya helal olsun onlara ayakta alkışlıyor saygı duyuyorum adamlarda Futbol aşkı birlik dayanışmaya dahir ne ararsanız var.Ben sıkça bir zamanlar gittim Bursa'ya sanırım 10'un üzerindedir..Maçlar tatil v.s ..İnsan ister istemez kendini alıkoyamıyor hayran oluyor gerek taraftarına gerek coğrafi güzelliğine ...'''HELAL OLSUN'''Bursaspor sana ''HELAL OLSUN''Taraftar ''HELAL OLSUN''Kars'dan Edirne'ye İş Aş Ekmek için gelip BURSASPOR'a gönül vermiş Adana'lısı Maraş'lısı Urfa'lısı 'Giresun'lusu Yerli Bursasporlusu Helallllllllllllllllllllllll olsun..Değişik illerden gelipde Bursa'ya yerleşmiş bu takıma gönül vermiş TAXAS'ı helallllll olsun Her ne kadarda Edirne'den Kars'a Bursa'ya gelip yerleşmiş olsanızda 7.000.000 Sivas'lının yapamadığı Reklamsız Bağırmadan Stem etmeden başardığınız için HELALLLL OLSUN ..Show Tv Lig Tv Ve Trt3 de bu kampanyadaki gelirleri açıkladığında Tv başında sizinle Gurur duydum...BÜYÜKSÜNÜZ

furky.b
01.07.2008, 02:08
Bence Sen Git Ozaman BursaSpor u Tut Artik Yakisir Sana..

bayram
01.07.2008, 08:30
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Bursa Valiliği tarafından başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası' çerçevesinde toplan 6 trilyon 759 bin 780 YTL para toplandı. 30 Haziran 2008 / 21:39

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilik makamında düzenlediği basın toplantısı ile 14 Ocak 2008 tarihinde başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası'nın bu gün itibari ile sonuçlandığını belirtti.

Yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan para ve nerelere harcandığını açıklayan Vali Şahabettin Harput, kampanyaya destek veren herkese teşükkür ederek, klüp yöneticilerinin de düzenlenen kampanyaya yakışır şekilde hareket etmelerini istedi.

Basın toplantısı sonunda toplanan paraların çekini Bursaspor Klübü ikinci başkanı Osman Çelik'e teslim eden Vali Harput, yönetimden bundan sonra kampanyalara gerek kalmayacak bir yönetim sunmaları ve başarılı bir sezon geçirmelerini istedi.

Bursaspor'un düzenlenen kampanya sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunun altını çizen Vali Şahabettin Harput, yönetim ve futbolcuların da bu kampanya sayesinde büyük bir moral kazandığını ve ligde kaldığını ifade etti.

Vali Şahabettin Harput, Bursaspor'un mali yapısının iyileştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için düzenlenen kamparnyanın yürütülmesi sırasında klübün vergi borçlarının da çıkarılacak kanunla geniş bir süreye küçük taksitler halinde yayılmasının düşünüldüğünü belirterek, Bursaspor'un en büyük borcunun devlete olan vergi borcu olduğunu söyledi. Bursaspor'un yeni dönemde kendi ayakları üzerinde duran ve herkesin iftihar ettiği bir klüp olmasını temenni eden Vali Harput, bundan sonra da Bursaspor için ellerinde gelen yardımı yapacaklarını kaydetti.

Şahabettin Harput, 14 Ocak 2008 tarnihinde düzenlenen kamparnya çerçevesinde iş adamlarınıa taahhüdü, sms gelirleri ve vatandaşlardın maddi yardımlarından toplanan bilyançoyu şöyle ifade etti: "Kampanya çerçevesinde toplam 6 trilyon 759 bin 780 YTL'lik para toplandı. Bunda ise nakit yardım 6 trilyon 436 milyar 368 milyon YTL, Vadesi gelmemiş çe kler: 238 milyar 200 milyon YTL, SMS gelirleri: 13 milyar 610 bin YTL ve faiz gelirleri ise; 72 milyar 602 bin YTL oldu."

Vali Şahabettin Harput, kampanya çerçevesinde toplanan paradan peyder pey ihtiyaç olduğunda Bursaspor'a verdiklerini belirterek, "Bu kapsamda Futbolcu alacaklarına ödenen 4 trilyon 127 milyar 775 milyon YTL, Kamu kurumlarına olan borçlar için 1 trilyon 645 milyar 573 milyon YTL, bankalar için 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş çekler ise 238 milyar 200 bin YTL para klübe ödendi." şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput, ardından kampanyanın tamamlanması nedeniyle Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik'e nakit 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş 238 milyar 200 milyon YTL'lik çeki teslim etti.

Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik ise, düzenlenen kampanya çerçevesinde Bursaspor yönetim ve futbolcularının moral kazanıp ligde kaldıklarını belirterek, "Belki biz bu paralarla maddi olarak rahatladık, ancak manevi olarak büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Çünkü sayın Bakanımız ve Valimiz bizi bundan sonra her zanman takip edeceklerdir. İnşallah bizde bundan sonra başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Valimiz ve tüm destek veren vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Osman Çelik, ayrıca desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a bir plaket takdim etti.

Demekki 7.000.000 Nüfusla övünmenin hiç bir anlamı yokmuş tutkunluk birlik dayanışma olmadan zaten neye yarar'her zamanda söylemişimdir..Bizler bir Bursaspor taraftarı gibi olamıyoruz ya helal olsun onlara ayakta alkışlıyor saygı duyuyorum adamlarda Futbol aşkı birlik dayanışmaya dahir ne ararsanız var.Ben sıkça bir zamanlar gittim Bursa'ya sanırım 10'un üzerindedir..Maçlar tatil v.s ..İnsan ister istemez kendini alıkoyamıyor hayran oluyor gerek taraftarına gerek coğrafi güzelliğine ...'''HELAL OLSUN'''Bursaspor sana ''HELAL OLSUN''Taraftar ''HELAL OLSUN''Kars'dan Edirne'ye İş Aş Ekmek için gelip BURSASPOR'a gönül vermiş Adana'lısı Maraş'lısı Urfa'lısı 'Giresun'lusu Yerli Bursasporlusu Helallllllllllllllllllllllll olsun..Değişik illerden gelipde Bursa'ya yerleşmiş bu takıma gönül vermiş TAXAS'ı helallllll olsun Her ne kadarda Edirne'den Kars'a Bursa'ya gelip yerleşmiş olsanızda 7.000.000 Sivas'lının yapamadığı Reklamsız Bağırmadan Stem etmeden başardığınız için HELALLLL OLSUN ..Show Tv Lig Tv Ve Trt3 de bu kampanyadaki gelirleri açıkladığında Tv başında sizinle Gurur duydum...BÜYÜKSÜNÜZ

Doğru ise güzel bir şey gerçekten sivasımızda yaptı ama ne kadar toplandığına dair her hangi bir bilgi verilmedi bu kadar da başka takımı övecek şekilde bir haber değil bence bu kadarda abartma arkadaşım

HaSiVasLıM58
01.07.2008, 09:35
Doğru ise güzel bir şey gerçekten sivasımızda yaptı ama ne kadar toplandığına dair her hangi bir bilgi verilmedi bu kadar da başka takımı övecek şekilde bir haber değil bence bu kadarda abartma arkadaşım

Evt arkadaşım Sivasspor'da yapdı Medyada ''Yardım'' ''Yardım'' diye avaz avaz Başta sn uygun olmak üzere sesimiz soluğumuz çıktığı kadar bağırdık...Sen dur ben söyleyeyim 5058 Kampanyasından 16.000Sms Bu şu demek oluyor 16.000x5ytl=80.000 ytl ve diğer yardım gelirleride bu sene 300.000 ytl (max)civarı..Ve Bundan çok kısa zaman öncesine kadar Medyada Bu yardım kampanyasının olumsuzlukları herkes tarafından görüldü..Her ne kadarda başka Sivasspor yokda dediysek ne nafile kaç kişi elini cebine attı..Bende elbette gurur duyarak yazmak isterdim bu formu Sivasspor başlığında 'Fakat her zamann deriz ya 7.000.000 Nüfusumuz Sizlere soruyorum Bursa'lının Nüfusu kaç..? 2.500.000 civari vede sadece 4/1 i yerli diğer 4/3 ü göçmen..Yani bu suda demek oluyor diyebiliriz 650.000 civarı yerli Bursa halkı ve diğer Nüfusun geri kalanı İsdihdam yüzünden yerleşmiş İnsanlarımız ..Ben burda elbette Bursaspor'u örnek gösterebilirim bizlere en azından örnek olması açısından ve diğer husus ise Dışardan göç alan yerli olmasada dahi memlekete olma sahip çıkma birlik dayanışma örneği sergilemesi güzel...Sonra Bursaspor kardeş takımımız diyebilirim şu ana kadar hiç bir husumatimiz olmadı hatta ve hatta Bursa'dan TEXAS ile beraber Aynı Otobüsde Güle güle eğlene eğlene gittiğimiz günlerde oldu vede Bursa'ya ben gittiğimde inanılmaz derecede son derece mükemmel bir Misafirperverlik eşliğinde karşıladılar saolsunlar..Atılan ok uzatılan gül bir ömür can bedenden çıkmadıkça unutulmaz ..Ve İst'ye ne zaman gelirlerseki İş yerim de her zaman misafirim olmuşlar olmayada bir ömür devam edeceklerdir..

velibircan
01.07.2008, 09:39
ABİ TAM YERİNDE Bİ HABER OLMUŞ..7 MİLYON SİVASLILIKLA ÖVÜNMENİN HİÇ BİR MANASI YOK

Abdullah DuMaN
01.07.2008, 09:45
AMA AZ AMA FAZLA HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARI

şafak58_35
01.07.2008, 10:32
sivaslıyım demekkolay ama kimse görevini yapmıyor...

anilolcay
01.07.2008, 10:36
ne helal olsun kardeşim ben bursalı taraftarlarıda ankaragüçlü taraftarlarıda çok iyi tanıyorum sokaktaki öğrenciden bıçak zoruyla para alıyorlar ora parayıda kulübe yatırıryorlar böyle futbol sevdası olmaz olsun ama alnının teriyle kazandığı parayı veren abilerime ablalalrıma ve kardeşlerim diyecek hiç bir lafım yok benim demek istediğim aynanın görünen yüzü bu.

HaSiVasLıM58
01.07.2008, 10:59
ne helal olsun kardeşim ben bursalı taraftarlarıda ankaragüçlü taraftarlarıda çok iyi tanıyorum sokaktaki öğrenciden bıçak zoruyla para alıyorlar ora parayıda kulübe yatırıryorlar böyle futbol sevdası olmaz olsun ama alnının teriyle kazandığı parayı veren abilerime ablalalrıma ve kardeşlerim diyecek hiç bir lafım yok benim demek istediğim aynanın görünen yüzü bu.

6 trilyon 759 bin 780 YTL para ?Bıçak yani haraçlamı toplandı..?.!Bu konuyu başka sitelerden değişik illerden gelen insanlarda okuyor ve Bursaspor taraftarıda okuyor Çamur atma asla Çamur atma Ne alaka konuyla şimdi alakası..Şimdis sadece sana soruyorum Bursasspor taraftarı olsaydın atıyorum 100 Ytl yardım etseydin ve bu senin yazmış olduğun yazıyı başkası yazsaydı o yazan hakkında sence ne düşünürdün..?İşde Sivas bundan kaybediyor Sivas'lı bundan kaybediyor ..Emeğe saygı bize ancak Helallll olsun demek düşer vede Diğer Takımlarla bu yazdıkların sakyesinde aramızda ister istemez hüsümet bağı meydana gelebilir .Düşünsene senin yazdığını 100.000 Kişilik üyeli bir Birkaç Bursasspor taraftarının üye olduğu siteye Kopyalayıp yapıştırıldığını..Bende olsam okuduktan sonra sitem eder hatta oldukça gerilebilirdim ve asla unutmaki hiç bir başarı tesadüf değildir bizlere sadece şunu söylemek düşer Helalll olsun vede Kayseri Gençler birliği maçında 100 Otobüs 70 Taxi Kayseri'lerin akın ettiğini vede 57 Trilyona Kayseri'nin stad yapdırdığını ben daha önceleri belirttim vede helall olsun dedim adamlara çünkü adamlar istekliydi başardılar unutmaki Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman kaybetmeye bir ömür mahkumdur..Biz hatırlayın Geçen sene Bülent uygun ne demişdi.?Kayserispor'un sıtadında alttan ısıtmalı vede açılır kapanma özelliğine sahip statda (belli bir bölümü)Kayserispor yönetiminden rica ederiz bizim coğrafi koşullar vede sahamızın durumu belli demişdi..Fakat kayserispor un sitelerinde bir çoğu formlarda 7.000.000 Sivas'lı bir stad damı yapamaz diye yüzlerce ibarelerine rastladık ve son derecede üzüldük onun için insan bazı konulara ister istemez kendini sitem etmeden alıkoyamıyor vede üzülüyor..

konartr58
01.07.2008, 11:25
SİVASLA BURSAYI YARIŞTIRMAK EN BAŞTA EKONOMİK GERÇEKLERİ BİLMEMEKTEN KAYNAKLANMAKTADIR.ASLINDA ORADAKİ KURULUŞLARI BİR HATIRLADIĞINIZDA TÜRKİYE GENELİNE PAZAR YARATMIŞ HATTA DÜNYA DA PAZARI OLAN FİRMALAR.aLDIĞIMIZ HER OTOMOBİLLE BURSA EKONOMİSİNE KATKI KOYARAK BURSAYA YAPILAN YARDIMLARDA BİZ SİVASLILARINDA KATKISI OLDUĞUNU UNUTMAYALIM.
FUTBOL DA PARA ÖNEMLİ.AMA HER ŞEYİN PARA OLMADIĞINI BU YIL SİVASSPORDA TÜRK MİLLİ TAKIMIDA GÖSTERDİ.
AŞAĞILIK DUYGUSUNA KAPILMANIN ANLAMI YOK.BAŞKASI İLE YARIŞMANINDA.

velibircan
01.07.2008, 11:34

6 trilyonu öğrencilerden bıçak zoruyla mı toplamışlar :D

1967 dernek serkan20
01.07.2008, 12:23
bakın bazı konuları bilmiyorsunuz yada göz ardı ediyorsunuz
bursaspor taraftarına diyeceğim yok
çünkü adamlarda geçmişten bu yana taraftar bilinçleri var ve bursa takımı hep süperlig yada 2.ligde mücadele etmiş bir klüptür.
gelelim sivasa bu ülkede 7 milyon sivaslı olduğu söyleniyor ama
bunlardan kaç tanesi sivası biliyor birde olaya böyle bakmak lazım
ne yani nufüs kağıdında sivas yazıyor diye bu adamları sivaslı diyemi bilmek lazım???
ayrıca maddiyata bakacak olursak bi düşünün bakalım sivas bu günlere nasıl geldi ??
kimler nasıl yardm ettiler?
bakın bu klup para sıkıntısı yaşadığında istanbulda zengin sivaslılarla bir araya gelip yardım istiyorlar bunu kimse inkar edemez onlarda yapabildikleri yardımı yapıyorlar zaten.
bide şu var
bursa sanayi kenti
sivasta bursa kadar sanayi varmı??
sanayi var olsaydı o bahsedilen 7 milyon sivaslı sivasın dışına gidermiydi??
ve o zaman b u takım 39 yıl sonra süper lige çıkarmıydı??
bunların bilincinde olalım öyle konuşalım
herkes ayağını yorganına göre uzatır
bilmem anlatabildimmi???

sıvaslı cocuk
05.07.2008, 22:43
+imzA
bencede Yakışır Arkadaşa BursAlılık..

eyupk
05.07.2008, 22:46
Peki Sivaslılar napıyor :). Hiç bişey. Sivaslıların çoğu halen 3 büyük takım diyor.

BirSubat2oo7
05.07.2008, 22:48
Hay Bursasporunuza başlıcam şimdi.Lütfen ama ya.Olacaksa rakip taraftarların 1 başlığı olsun sabit şekilde.Her türlü konu bir yere yazılsın veya böyle konular açılıyorsa konu sabit yere taşınsın site yöneticileri tarafından.

BirSubat2oo7
05.07.2008, 22:51
+imzA
bencede Yakışır Arkadaşa BursAlılık..

Bak aynı eleştiriyi yapıyoruz.İyi hoşta Beşiktaş(çarşı) resmi ne oluyor.Ayık ol.Nerdesin.

SEMİH-58
05.07.2008, 23:01
AŞAĞILIK DUYGUSUNA KAPILMANIN ANLAMI YOK.BAŞKASI İLE YARIŞMANINDA.

Neden hep tartışma ortamı yapmaya çalışıyoruz ki...

SONMEZ
05.07.2008, 23:09

Başkalarıyla gurur duymak ne kadar ilginç...!
Umarım bir gün de kendimizle gurur duyarız....!

merkez_emre
06.07.2008, 11:59
Başkalarıyla gurur duymak ne kadar ilginç...!
Umarım bir gün de kendimizle gurur duyarız....!

işte abi eskık yonumuz o onlar omuz omuzu verir 7 trılyon toplar..biz 7 mılyonuz diye hava atarız ama bırbırımıze camur atmak ıcın cabalasırız aynı bu konuda oldugu gibi...neden biz toplayamadık diyecegimiz yere bunu asagılanma duygusuna kadar düşürmüş arkadaslar...tamam onların sanayisi tr nin en iyi sanayilerinden ama biz de hep hava atarız ya 7 mılyonuz diye ama yardım eden kısı sayısıysa 700 ü geçmez...artık bu vurdumduymazlığı bitirmek insanları klavye yerıne maddi veya manevi destek vermeye başlamamız lazım...ama nerdeeee

cywasli
06.07.2008, 13:12
helal olsun bursaya, bizim sivaslılar şöyle yok böyle diyen arkadaşlara sölüyorum....
ACABA KENDİLERİ KAÇ TANE SMS ATTI YADA KAÇ PARA YATIRDI BANKAYA... !!!!!
BAŞKALARINI ŞAK ŞAK YAPIP TEBRİK ETECEĞİMİZE ÖNÜMÜZE BAKIP KENDİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKSAK İYİ OLUR. SİVASI SİVASLIYI SİVASSPORU VE SİVASSPOR TARAFTARINI BIRAKIN KARALAMAYI ARKADAŞLAR.
OLAY ŞU NOKTADA BİTİYOR; BİRAZ MİLLİYETÇİ OLALIM.
HER ALANDA...
SİYASET SPOR EKONOMİ SANAYİİİ OLSUN...
KAÇINIZ GIDA ALIRKEN HESAŞ ALIYORSUNUZ, KAÇINIZ SÜT ALIRKENN ULAŞ TUĞBA ALIYORSUNUZ.... DAHA 1000 TANE ÖRNEK YAZILABİLİR....

Arif Coşkun
06.07.2008, 13:42
Burada başkalarıyla övünmek yok aslında,bence örnek gösterme var.
Yukarıda arkadaşlarında değindiği gibi, her yerde 7 Milyon Sivas'lılığımızla övünürken, 1.5 Milyonluk Bursa(eski para) 6 Trilyon para topluyorsa ve biz, o nüfüsla onların topladığının yarısında kalıyorsak üstelik takımımızın göstermiş olduğu başarıya rağmen,biryerde bir yalnışlık var demektir, ve bunu gündeme getirmek kadarda doğal bir şey yok bence,bu haberi okuyarak belki kendimize çeki düzen veririz diye düşünüyorum.

emremoni
06.07.2008, 13:46
6 trilyon 759 bin 780 YTL para ?Bıçak yani haraçlamı toplandı..?.!Bu konuyu başka sitelerden değişik illerden gelen insanlarda okuyor ve Bursaspor taraftarıda okuyor Çamur atma asla Çamur atma Ne alaka konuyla şimdi alakası..Şimdis sadece sana soruyorum Bursasspor taraftarı olsaydın atıyorum 100 Ytl yardım etseydin ve bu senin yazmış olduğun yazıyı başkası yazsaydı o yazan hakkında sence ne düşünürdün..?İşde Sivas bundan kaybediyor Sivas'lı bundan kaybediyor ..Emeğe saygı bize ancak Helallll olsun demek düşer vede Diğer Takımlarla bu yazdıkların sakyesinde aramızda ister istemez hüsümet bağı meydana gelebilir .Düşünsene senin yazdığını 100.000 Kişilik üyeli bir Birkaç Bursasspor taraftarının üye olduğu siteye Kopyalayıp yapıştırıldığını..Bende olsam okuduktan sonra sitem eder hatta oldukça gerilebilirdim ve asla unutmaki hiç bir başarı tesadüf değildir bizlere sadece şunu söylemek düşer Helalll olsun vede Kayseri Gençler birliği maçında 100 Otobüs 70 Taxi Kayseri'lerin akın ettiğini vede 57 Trilyona Kayseri'nin stad yapdırdığını ben daha önceleri belirttim vede helall olsun dedim adamlara çünkü adamlar istekliydi başardılar unutmaki Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman kaybetmeye bir ömür mahkumdur..Biz hatırlayın Geçen sene Bülent uygun ne demişdi.?Kayserispor'un sıtadında alttan ısıtmalı vede açılır kapanma özelliğine sahip statda (belli bir bölümü)Kayserispor yönetiminden rica ederiz bizim coğrafi koşullar vede sahamızın durumu belli demişdi..Fakat kayserispor un sitelerinde bir çoğu formlarda 7.000.000 Sivas'lı bir stad damı yapamaz diye yüzlerce ibarelerine rastladık ve son derecede üzüldük onun için insan bazı konulara ister istemez kendini sitem etmeden alıkoyamıyor vede üzülüyor..

KARDEŞ OZAMAN BURSASPOR U TUT BİZ SİVASSPOR UMUZA MESAJ YOLLADIK AMA HER ŞEY PARA DEİL

cywasli
06.07.2008, 13:51
GÜNDEME GETİRİRKENDE KENDİNE TAŞ ATMICAKSIN TABİKİ. BUNUN TARİFİ YOK. LAFA GELİNCE BİZDE Bİ TON... BURSASPORUN ARKASINDA LEVENT KIZIL GİBİ Bİ ADAM OLMASINDA GÖREYİM BEN.
BİZİM YARDIM OLAYINADA GELİNCE, BU KAMPAYAYI BAŞLATAN VE BAŞINDAKİLER HER KİMSE ONDAN KAYNAKLANAN BİŞİ. PLAY OFF DA HATIRLARSINIZ. BELEDİYE BİLE ESNAFTAN ZORLA ALIYODU. VATANDAŞIN FATURASINA BİLE YANSIDI..
AMA KİMSE ŞİKAYERTCİ OLMADI...
O PARAYI BELEDİYEMİ VERDİ... YOOO YİNE BİZ VERDİK..
KAÇ TANE YEREL KANALIMIZ VAR SÖZDE. KAÇ TANESİ NE KADAR KATKIDA BULUNDU TARTIŞILIR...
NESE BU KONU UZAR GİDER. POLEMİĞE DÖNÜŞMESİN İSTİYORUM...
AMA HERKES BİRBİRİNİ SUÇLUYOR. OLMAZ. KENDİNİZDE ARAYIN BİRAZ. BANA DİYORSAN BENDE ARUYORUM ARAMIYOR DEĞİLİM...

bahadır erdem
06.07.2008, 13:54
BURSASPOR 35-40 YILDIR SÜPER LİGDE.DOLAYISIYLA BİLİNÇLİ VE TECRÜBELİ BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞMUŞ.SİVASSPOR DAHA KAÇ YILDIR SÜPERLİG'DE FARKINDAMISINIZ?3-4 YILDA TARAFTAR OLUŞMAZ.BİZİM TARAFTARLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU YA FENERBAHÇE,YA GALATASARAY,YADA BEŞİKTAŞLI.BU TARAFTAR NE KADAR SİVASSPOR'U TUTSALARDA ÖNCEKİ TAKIMLARINI BİR ANDA BIRAKMALARI ÇOK ZOR.SİVASSPOR BAŞARILARINA BAŞARI KATTIKÇA BU TARAFTAR KİTLESİDE SİVASSPOR'A DAHA ÇOK BAĞLANACAK VE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKACAKTIR.

ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR.

YuNuSPaSa58
06.07.2008, 15:41
Bak aynı eleştiriyi yapıyoruz.İyi hoşta Beşiktaş(çarşı) resmi ne oluyor.Ayık ol.Nerdesin.

Çarşı mı? O ne? benim bildiğim çarşı alışveriş yapılan bir yer. ßide beşiktaşın çapulcuLarının toplandığı yerede çarşı diyorlar...:):):):)

YuNuSPaSa58
06.07.2008, 15:46
Neden hep tartışma ortamı yapmaya çalışıyoruz ki...

Çünkü herşey bir kıvılcıma bakıyor. biri en ufak bi laf dese tekme tokat birbirimize giricez. ßizde hoşgörü denen bişey yok. Baksana HaSiVasLıM58 İsimli arkadas ßursa'lının ßursaspor'a verdiği desteği anlatırken diğer arkadaslar konuyu nerelere çekiyorlar. Yok sen git BursaSpor Taraftarı ol yok sen sunu yap bunu yapma filan. Kısacası ßiz adam qißi taraftar oLamıyoruz..

dogukan58
06.07.2008, 15:47
arkadasım sen suanda kıyas yapıyorsun taraftarlarımm maddi imkanları üzerine peki hi. düşündünmü sivaslımız nekadar paralı nekadar ZÜGÜRT ya bursa hiç gittinmi sen bursaya gördünmü oraları iş sahalarını istihdam yerlerini sunları bunmlar yada sivası bilirmisin ne kadar maddi yönden acizlik içerisinde bunları bilip bilmeden ahkam kesmemek lazım o iyi bu iyi denilmememli biz sivası ve sivassporu seviyoruz bunuda verilen paralarla karsılastırmayız ne yani parası olmayanın sevgisidemi olmaz

DallasMavericks
06.07.2008, 15:49
bırakın yha şu kavgacı bursasporu bizene onlara helal olsun diyeceğinize siz kendi takımını za yapsanıza biz yaptık ama 200 bin dolarmı ne toplaya bildik galiba tam bilmiyorum .

HaSiVasLıM58
06.07.2008, 15:53
BURSASPOR 35-40 YILDIR SÜPER LİGDE.DOLAYISIYLA BİLİNÇLİ VE TECRÜBELİ BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞMUŞ.SİVASSPOR DAHA KAÇ YILDIR SÜPERLİG'DE FARKINDAMISINIZ?3-4 YILDA TARAFTAR OLUŞMAZ.BİZİM TARAFTARLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU YA FENERBAHÇE,YA GALATASARAY,YADA BEŞİKTAŞLI.BU TARAFTAR NE KADAR SİVASSPOR'U TUTSALARDA ÖNCEKİ TAKIMLARINI BİR ANDA BIRAKMALARI ÇOK ZOR.SİVASSPOR BAŞARILARINA BAŞARI KATTIKÇA BU TARAFTAR KİTLESİDE SİVASSPOR'A DAHA ÇOK BAĞLANACAK VE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKACAKTIR.

ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR.

Arkadaşım Olaya şu yönden bakıldığında elbetteki sanayi'Texsil'seracılık Bursa'da öncü yapilanmanin basini çeken sektörler..Elbette Fabrikalaşma üst seviyede gelir çok yüksek bir gelire sahip ilimiz degil sadece isdihdam genis diyebiliriz bunu elbetteki kabul ediyoruz is paketi oldukça max.seviyelerde..Pekala Sivas'da is yok kabul'Sektör genel olarak zayif! oda kabul Ama pekala kimseler bizim artilarimiza neden deginmiyor..Örnegin sayimiz Nüfusumuz veya İş adamlarımız ne bileyim Kuyumcular'Hafriyatçılar'Dokum a'Ticari Taxiler'Hatiri sayilir Devlet'in gözünde holdingler v.b Arkadaşlar elbetteki Bursasspor eski bir geçmişe sahip kabul ediyorum ama ben taraftarını bu formda yani Sivas ve Bursaspor taraftarını karşılaştırmadımki (bu formda)..Sadece Maddi olanakları gözler .önüne sermek istedim..Onun için 7.000.000 Sivasli 3 Ytl verse 21 Trilyon yapar değilmi..!!Burada bazi arkadaşlar yazmış her şey para değil Ama asla unutmasınlar Parada olsa Bir parça ekmekde olsa sonuçda Toplanılacak kitle ve Değerler bizim bağımızı'Dayanışmamızı'Gücümüz ün'Kudretimizin semboludur..Ve birde şu varki çok büyük iş adamlarımız var..Bazıları gözünde çok büyütmüş Bursa'yı iş adamlarını inanın bana Sivas'lı iş adamlarımızın sayısı hiçde azınmayacak kadar fazla Onun için ben sadece şunu demek istiyorum '''Bir Bursa Bunu yapıyorsa vede Formlarına girin ne yaylalarından nede tarlasından tapanından aşk ile bahsedilmiyorsa'soğuk puarlar karlı dağlar anlatılmıyorsaki şiirler üstüne yazılmıyorsa hasret sıla özlem çeken sayıları az sayılabilecek orantıda ise Kars'dan Edirne'ye Bursa'ya yerlesmis Emekçilerimiz ise Bunlar bunu yapabiliyorsa neden biz yapmayalım ..!

Agcalli
06.07.2008, 16:09
Bursa ile Sivassporu karşılaştırmak hata bence. Bursadaki ekonomik durum ile Sivastaki ekonomik durumu önce bir göz önüne alacaksınız ondan sonra Bursa ile Sivası karşılaştıracaksınız. Bursada Sivasın nüfusu kadar irili ufaklı fabrika sayısı var arkadaşım. Sivasta en iyi maaşla çalışan insanlar asgari ücretle çalışıyor. Ya Bursada durum böyle mi ? Bursada bulunan bir fabrika sahibi 1.000 ytl verse zaten bu belirtilen tutar toplanır. Ya Sivasta ne fabrikası var ?? Bu yüzden biraz da toplumsal gelir seviyesini ve ekonomik refahı göz önünde bulundurursak daha isabetli olur diye düşünüyorum..

HaSiVasLıM58
06.07.2008, 16:50
Bursa ile Sivassporu karşılaştırmak hata bence. Bursadaki ekonomik durum ile Sivastaki ekonomik durumu önce bir göz önüne alacaksınız ondan sonra Bursa ile Sivası karşılaştıracaksınız. Bursada Sivasın nüfusu kadar irili ufaklı fabrika sayısı var arkadaşım. Sivasta en iyi maaşla çalışan insanlar asgari ücretle çalışıyor. Ya Bursada durum böyle mi ? Bursada bulunan bir fabrika sahibi 1.000 ytl verse zaten bu belirtilen tutar toplanır. Ya Sivasta ne fabrikası var ?? Bu yüzden biraz da toplumsal gelir seviyesini ve ekonomik refahı göz önünde bulundurursak daha isabetli olur diye düşünüyorum..

Tamam senin dediğin gibi olsun Sivas'da Askeri Ücret Sanırım 500 Ytl Bursa'da 1000 Ytl olsun ..Ben Sivas'da 1.000.000 Kişimi var sadece örnek Onları saymayın ' örneğin iş yok kabul sanayi diye tutturmuşsunuz Ne diyorum Elbette Sivas'i genel saymayın sanki 1.000.000 kişi boşda işsiz diyin ya Pekala 6.000.000 Nerede.?Nerede?Yavff Arkadaşlar ben konu sapıyor ben Sivas'ta Yaşayan İnsanlarımızdan beklentim diğer illere göre çok daha fazla değil hatta ve hatta en son sıralamalarda..Ben Şunu demek istiyorum o Belirttiğiniz Büyük illerdeki Fabrikalar inanınki bir çoğu bizim Sivas'lıların elinde inanın bana bir çoğu ben Sivas'dan (yaşayan insandan)beklentim maddi anlamda pek bir şey elbetteki isteyemem fakat herhalde 4 Eylül'e gitmemek gb bir konuda söz konusu oolamaz..Her kes demiş sanayi yok sanayi yok Bursa şöyle böyle eeeeee Seninde Hemşerin gitmeseydi vekya mecbur gitti diyenlere para kazandıktan sonra gelseydi Memleketine elbetteki Kayserideki Tr'nin en büyük organize sanayi sitelerinden birisinide biz yapardık..Arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum Sivasda yaşayan insanlara değinilmiş neden İzmir'deki İstanbul'daki'Ankarada'ki Bursa'daki 'Almanya'daki Austrıa'daki Belçika'daki Adeta birleşip İlçeler Koliniler haline gelmiş Sivas'lılardan bahsetmiyor Ben bu Konuyu sadece ÖRNEK Bizlere örnek olsun diye yazdım Vede Diyelimki 1.000.000 Sivas'lının hali bursa'lıdan kötü (Sivas da yasayan genel)6.000.000 nerede?Onuda bırakın 7.000.000 Sivaslının 5.000.000'u fakir 2.000.000 Milyonu nerdeee?Bu Sms Fiyasko ile sonuçlandığında hepimiz çok iyi biliyoruzki Gülünç tavırlar elde edindik Rakiplerimiz sayesinde Gerek Medya Gerek Tv organları sayesinde Onun için ne diyeyim bilemiyorum Ancak Küme düşeceğizki o zaman değer elden kaçdıktan sonra sanırım anlaşılsın..

58memo58
06.07.2008, 17:10
helal olsun bursasspora, Takima ekonomik halde destek oluyorlar. Insallag böylesi tür kapanyalari sivastada görür, ve sivasli taraftalarida yarimlarini görürüz.

merkez_emre
06.07.2008, 23:23
arkadasım sen suanda kıyas yapıyorsun taraftarlarımm maddi imkanları üzerine peki hi. düşündünmü sivaslımız nekadar paralı nekadar ZÜGÜRT ya bursa hiç gittinmi sen bursaya gördünmü oraları iş sahalarını istihdam yerlerini sunları bunmlar yada sivası bilirmisin ne kadar maddi yönden acizlik içerisinde bunları bilip bilmeden ahkam kesmemek lazım o iyi bu iyi denilmememli biz sivası ve sivassporu seviyoruz bunuda verilen paralarla karsılastırmayız ne yani parası olmayanın sevgisidemi olmaz..demek ıstedıgım parası cok olan cok az olanda cizzi fiyat verse sorun olmucak...

galıba buyuksun benden abi diyim tabi parayla sevgi olculmez ama su var hep 7 mılyonuz diye hava atıyoruz ya haydi bunların 2 mılyonu sıvaslı oldugundan pek haz almıyor ist bulluyum diye gezenler ve sivas ı memlketi olarak gormeyenler olsun gerıye kalan 5 mılyon kısı ortalama 1 ytl verse eder 5 trilyon bilmem acıklayıcı oldumu ...

anilcan213
08.07.2008, 10:37
istanbuulda ne kadar işadamı var sivaslı hangisinde hayır gördük ki
gurbeticlerimiden de beklenilen kadar hayır göremedki biraz destek olalım

merkez-2
08.07.2008, 10:50
galıba buyuksun benden abi diyim tabi parayla sevgi olculmez ama su var hep 7 mılyonuz diye hava atıyoruz ya haydi bunların 2 mılyonu sıvaslı oldugundan pek haz almıyor ist bulluyum diye gezenler ve sivas ı memlketi olarak gormeyenler olsun gerıye kalan 5 mılyon kısı ortalama 1 ytl verse eder 5 trilyon bilmem acıklayıcı oldumu ...

EMRE BİRSEY DİYECEĞİM BU YAZININ ÜZERİNE.AMA SANA DEĞİL BU LAF.

ÖZELDEN DİYEYİM Mİ?

XXCakir58
08.07.2008, 11:40
Sivasspor taraftarlari cok iyi olabilir, Bursaspor taraftari gibi yada daha iyi olabilir. Bunlar insanlara bagli, sadece Sivassporluyum demekle gecmiyor. Biseyler yapmamiz lazim.
Paylasim icin sagol.

merkez_emre
08.07.2008, 11:56
EMRE BİRSEY DİYECEĞİM BU YAZININ ÜZERİNE.AMA SANA DEĞİL BU LAF.

ÖZELDEN DİYEYİM Mİ?

farkyapmaz diyebılırsın ......

merkez-2
08.07.2008, 12:13
farkyapmaz diyebılırsın ......

Demek istediğimi anlamıssındır.Tabiki herkes deil.ama aşırısı;)

vermez

oz.can
08.07.2008, 12:40
Şu yanlışı düzeltmek gerek, burada önemli olan bursanın ne kadar ve nasıl topladığı değil bizim ne kadar az veya nasıl toplayamadığımızdır. Bu açıdan olaya bakılmalı ve bursanın başarısı karşılaştırma açısından önemlidir.
Bir arkadaş bu forumda bile 30bin civarında üye var demişti, atılan SMS lerin sayısı bu rakama bile ulaşamamış herhalde. Düşününki bu forumdaki arkadaşlar en azından benim için bilinçli taraftarlar.(dı.) Başka insanlara ne demeli bilmem.
Bence konu eğitimle ilgili gençlere ve çocuklara önem verilmeli tearaftar bilinci konusunda. Burada ahkam kesip çocuğuna, küçük kardeşine bilmem ne forması giydirenler oldukça bu iş hiç bir zaman düzelmez...

merkez-2
08.07.2008, 12:54
Şu yanlışı düzeltmek gerek, burada önemli olan bursanın ne kadar ve nasıl topladığı değil bizim ne kadar az veya nasıl toplayamadığımızdır. Bu açıdan olaya bakılmalı ve bursanın başarısı karşılaştırma açısından önemlidir.
Bir arkadaş bu forumda bile 30bin civarında üye var demişti, atılan SMS lerin sayısı bu rakama bile ulaşamamış herhalde. Düşününki bu forumdaki arkadaşlar en azından benim için bilinçli taraftarlar.(dı.) Başka insanlara ne demeli bilmem.
Bence konu eğitimle ilgili gençlere ve çocuklara önem verilmeli tearaftar bilinci konusunda. Burada ahkam kesip çocuğuna, küçük kardeşine bilmem ne forması giydirenler oldukça bu iş hiç bir zaman düzelmez...

O eğitim verilecek kardeşim o eğitim verilecek.
Az kaldı az kaldı.
Sadece gurbettekiler biraz kopuk.

Besyo_cu
08.07.2008, 12:55
Burası nasıl bi site oldu anlamadım biri yazar gs şunu aldı öbürü der fenerde şu sakatlandı şimdi de bursa şöle para topladı böyle topladı arakdaşlar burası Türkcell Süper Lig haberlerinin oldugu yada bazı takımlaraı övme yada yerme yeri değil lütfen unutmayın burası sivasspor.com

merkez-2
08.07.2008, 12:58
Burası nasıl bi site oldu anlamadım biri yazar gs şunu aldı öbürü der fenerde şu sakatlandı şimdi de bursa şöle para topladı böyle topladı arakdaşlar burası Türkcell Süper Lig haberlerinin oldugu yada bazı takımlaraı övme yada yerme yeri değil lütfen unutmayın burası sivasspor.com

Bize yakın konu olsun laf yok.bize uzak konu olsun karşıyım.

aynen katılıyorum

davulcu
08.07.2008, 12:59
ya bizene bursa taraftarından biz kendimize bakalım

mysuskunx
08.07.2008, 12:59
GÜLE GÜLE HARCASINLAR, SÜPER LİG DE NE KADAR ÇOK KALİTELİ TAKIM OLURSA BAŞARI ÇITASI DA OKADAR YÜKSELİYOR...

idhem
08.07.2008, 13:01
Nefret ediyorum kardaşım Bursaspor'dan.

Sitemizde neden başka takımların reklamını yaparız hala anlam vermiş değilim

merkez-2
08.07.2008, 13:28
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19607

BİZE HARAMMI OLSUN........

MURAT SARI
08.07.2008, 13:34

NE ALAKASI VAR KARDEŞİM ŞİMDİ BUNU YAZMANIN ARKADAŞIMIZ GAYET NORMAL BİR ŞEY YAPMIŞ BEN SANA SORARIM BİR SİVASLI OLARAK SİVASSPORUMUZA NE KADAR YARDIM YAPTIN ÖYLE BEN SİVASSPORU TUTUYORUM DEMEKLE OLMUYOR TAKIMA MADDİ VE MANEVİ GÜCÜMÜZÜN YETTİGİ KADAR YARDIM YAPARSAK O ZAMAN SİVASSPORLU OLURUZ

AYRICA BEN BİR SİVASLI OLARAK YAPILAN YARDIMLARDAN AÇIKÇASI UTANDIM REZİL OLDUK YARDIM ETMEYİ BİLE BECEREMEDİM BİRDE 7 MİLYON SİVASLI OALACAGIZ YARDIM VE SMS GÖNDERMİYENLER UTANSIN BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM :mad::mad::mad:

SAYGILARIMLA MURAT SARI

merkez-2
08.07.2008, 13:37
NE ALAKASI VAR KARDEŞİM ŞİMDİ BUNU YAZMANIN ARKADAŞIMIZ GAYET NORMAL BİR ŞEY YAPMIŞ BEN SANA SORARIM BİR SİVASLI OLARAK SİVASSPORUMUZA NE KADAR YARDIM YAPTIN ÖYLE BEN SİVASSPORU TUTUYORUM DEMEKLE OLMUYOR TAKIMA MADDİ VE MANEVİ GÜCÜMÜZÜN YETTİGİ KADAR YARDIM YAPARSAK O ZAMAN SİVASSPORLU OLURUZ

AYRICA BEN BİR SİVASLI OLARAK YAPILAN YARDIMLARDAN AÇIKÇASI UTANDIM REZİL OLDUK YARDIM ETMEYİ BİLE BECEREMEDİM BİRDE 7 MİLYON SİVASLI OALACAGIZ YARDIM VE SMS GÖNDERMİYENLER UTANSIN BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM :mad::mad::mad:

SAYGILARIMLA MURAT SARI

GARDAŞ SENİN DEDİĞİN 4 EYLÜLE NEDEN 500 BİN KİŞİ GELMEDİ gibi..
GELMEZ ÇÜNKÜ 15 BİN KİŞİLİK.

YARDIM EDEN EDER ETMEYEN ETMEZ.
BU KADARMIŞ.ÖLELİM Mİ.buda cevap yorumuna.

HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARINA DEĞİL HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA TAMAM MI.

1 BİZ VERELİM 10 ONLAR VERSİN BANANE.BAK KENDİNE.ALLAH BEREKET VERSİN.ÖRNEĞİN BÖYLESİ OLMAZ.

MURAT SARI
08.07.2008, 13:45
GARDAŞ SENİN DEDİĞİN 4 EYLÜLE NEDEN 500 BİN KİŞİ GELMEDİ.
GELMEZ ÇÜNKÜ 15 BİN KİŞİLİK.

YARDIM EDEN EDER ETMEYEN ETMEZ.
BU KADARMIŞ.ÖLELİM Mİ.

HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARINA DEĞİL HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA TAMAM MI.

1 BİZ VERELİM 10 ONLAR VERSİN BANANE.BAK KENDİNE.ALLAH BEREKET VERSİN.ÖRNEĞİN BÖYLESİ OLMAZ.

YA SENDE KİMSİN ÖNCE KAYSERİLİYİM DİYORSUN SONRA SİVASLI YA KAYSERİYİ TUT YADA SİVASI ÖNCE ONA KARAR VER VE İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNE SAYGILI OLMAYI ÖGREN

merkez-2
08.07.2008, 13:47
YA SENDE KİMSİN ÖNCE KAYSERİLİYİM DİYORSUN SONRA SİVASLI YA KAYSERİYİ TUT YADA SİVASI ÖNCE ONA KARAR VER VE İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNE SAYGILI OLMAYI ÖGREN

MEMLEKET KAYSERİ TAKIM SİVASSPOR.
İLK TAKIMIM.1994 YILINDAN BU YANA SİVASTA BÜYÜDÜM.2000 YILINDAN BERİ SİVASSPORLUYUM.ANA BABA KAYSERİ EEE BENDE TABİ.

AMA BURDA KAYSERİSPOR YAZMIYOR.KAYSERİ YAZIYOR.

BIRAK BU İŞLERİ BURSAYA HELAL DİYEN;)

KAYSERİLİYİM SİVASSPORLUYUM DİYE DEĞİŞTİRİYORUM ŞİMDİ.

HADİ KIZSANA.

BirSubat2oo7
08.07.2008, 13:52
AYNI CAFEDEYİZ ve TANIYORUM.KAYSERİLİ AMA SİVASSPORLU.HA KİMLİĞİNDEDE SİVAS YAZIYOR.İNKAR ETMİYOR SADECE KAYSERİYİ.SAYGI LÜTFEN.

merkez-2
08.07.2008, 13:54
Sağol abi sizlere layık olmaya çalışıyorum.

davulcu
08.07.2008, 14:21
Sağol abi sizlere layık olmaya çalışıyorum.

helal olsun sonuna kadar arkandayız

HaSiVasLıM58
08.07.2008, 23:16
İLK TAKIMIM.1994 YILINDAN BU YANA SİVASTA BÜYÜDÜM.2000 YILINDAN BERİ SİVASSPORLUYUM.ANA BABA KAYSERİ EEE BENDE TABİ.

HADİ KIZSANA.

Arkadaşım yapılan ibadet anlatılmaz asla unutma sarılar texstil'den ALLAH Razı olsun saol varol bende bir zamanlar sarılar texstil gibiydim her zaman Sivasspor için sudan çıkmış balık gb didindim gayret gtösterdim bazı fedakarlıklar yapdım sana sorarım kaç para verdin Sivasspor'A Kaç kere Gerek iç saha gerek deplesmana gittin sonra Merkezde oturan durumu olamayan Hemşerilerimize ne verdin?Kaç kere deplesmana otobüs kaldırdın?Kaç kere durumu olmayan hemşerilerimize bedelsiz bilet verdin?Kaç kere Sivas'ta oturan Çocukların yüzünü güldürdün?Kaç kişiyi Evinde Sivas tan gelmiş işinde hemşerilerini ayarladın? sen 24 saat uykusuz kalıpta Konya'dan Manisa'Dan Rize'Den Ankara'dan Bursa'dan Denizli'Den v.b kaza atlatarak geldin gözler kan çanağı?Ertesi s abahta 10 katlarda betonmu attın?inşaatlarda o halde?sana sorarım kaç kere?İst ve diğer illerdeki maçlara durumu olmayan arkadaşlarını hemşerilerini sen kaç kere Sivas'A yolladın inan belki bunlar yazılmaz belki ama bazende senin gb ler için gerekli arkadaşım emeğe saygı insanları soğutmayın sarılar texstil sivasspor a neler verdi ve vermeye de devam ediyor ALLAH Yüzbinkez razı olsun bir ytl de Sivasspor a katkı sağlayandan onun için serzeneşimi anla arkadaşım sonra Demeyelim Sivas'lı iş adamları nerede diye hepsi bir zamanlar vardı ama bazı insanlar soğuttular artık onlarında hevesini bırakmadık yazık değilmi?

SARILAR TEXSİL ALLAH RAZI OLSUN SİVASSPOR A MADDİ MANEVİ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI İİİKİ VARSINIZ..!

yigidoemre
08.07.2008, 23:43

HADİ KIZSANA.

Bende Konya'da deplasmanda tanışma fırsatı buldum. Sivasspor'a gönül vermiş gerçek bi Sivassporludur abimiz...

MURAT SARI
09.07.2008, 08:26
ARKADAŞLAR GEREKSİZ YERE TARTIŞMANIN ANLAMI YOK HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ VE SİVASLIYIZ BEN İSTANBULDA AYNI ZAMANDA İST TARAFTAR DERNEGİNDEYİM ELİMİZDEN GELDİGİ KADAR DERNEGE YARDIMCI OLURUM VE DEPLASMALARDA ARKADAŞLARI YANLIZ BIRAKMAK İŞLERİMİN YOGUNLUGUNA RAGEM KONU SİVASSPOR OLUNCA BENİM İÇİN AKAN SULAR DURULUR AYRICA HASSİVASLIM58 E TEŞEKKÜR EDERİM BOŞ VER ARKADAŞIM KİMSEYLE TAKIŞMAYA GEREK YOK HEPİMİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ. BENİ EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞ VARSA MAİL ADRESİM sarilartekstil58@hotmail.com o ORADA ÖZEL KONUŞABİLİRİZ

SAYGILARIMLA MURAT SARI

MURAT SARI
09.07.2008, 08:33

HADİ KIZSANA.

ARKADAŞIM BOŞ KONUŞUYORSUN GEREKSİZ YERE ORTAMI GERME KONUMUZ NE BURSA NEDE KAYSERİ TAMAMMI BENİM İÇİN TEK SİVAS BAŞKA TANIMAM BANA KENDİNİDE TANITMAYA KALKMA UGRAŞAMAM SENİNLE BEN BURSANIN TARARFARININ TAKIMINA NE KADAR BAGLI ONU ANLATMAYA ÇALIŞTIM AMA SEN YANLIŞ ANLADIN SEN SİVASSPORUN KAMPAYANSINDAN NE KADAR PARA TOPLANDI HABERİN VARMI BURSANIN TOPLANAN PARASINININ ÇEYREGİ BİLE DEGİL BİRDE ÇIKIP SİVASSPORLUYUZ DİYORUZ YARDIM ETMEYEN SİVASSPORLULAR U T A N S I N BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM VE KONUYUDA KAPATIYORUM

SAYGILARIMLA MURAT SARI

bayram
09.07.2008, 08:42
Arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum dayanamadım artık yorum yazmaya karar verdim konuda ne bursaspor nede sivasspor tar af tarı kalmış konuda artık bir birinizi kıran cümleler kelimeler yerini almış biraz sakin arkadaşlar burası sivasspor'un sitesi burası aile sitesi burdaki kurallara uymayan arkadaşlar dışlanır silinir gider lütfen kimse kimseyi ağır ithamlarla uyarmasın biz buradaya üye toplamaya çalışıyoruz siz kalkmışsınız ağır ithamlarda bulunuyorsunuz biraz sakin olun lütfen

vkeskek
09.07.2008, 09:56
13 senedir İstanbulda yaşamaktayım.Bu süre zarfında pek sivaslıya rastlayamadım.Sivasspor 2.ligdeyken maçlarını tartışacağımız bir sivaslı arkadaş olmadı.Bu 7.000.000 sivaslı bir şehir efsanesidir.Yapılan son nüfus sayımında istanbula göç eden sivaslı sayısı o kadarda çok değil.Hatta şunu söyleyeyim sivası görenlerin sayısı bile o kadar değil. Bu sebeple matematiksel hesaplar yapmak bizi daima yanlışa götürür. Takımları takım yapan para değildir.Önemli olan taraftar,oyuncu ve yönetim ruhudur.Yönetim başkan ve teknik heyetle 2 sene önce bu ruhu (Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe getirilmesi ve desteğin esirgenmemesi) yakaladı.Bu ruh olmasaydı Bülent Uygun Bu sene en çok parayı veren Eskişehirin başına geçerdi.Takım ise bu ruhu 1 sene önce yakaladı.Önceki sezondan değişen veya bize yeni transfer olan flaş futbolcu olmadı.Aynı seviyedeki futbolculardan bir takım oluşturuldu.Yenilsek bile mücadeleden vazgeçmeyen bir takım.Ve bu takımın futbolcularının toplamdaki değeri Bursasporun yardım olarak topladığı paradan biraz daha fazla.
Peki taraftar ne zaman bu ruhu yakalayacak?
Biraz zaman alacak gibi görünüyor.Taraftar takımın maçını heyecanla izlediği zaman bu ruh yakalanacak.Yoksa 37 trilyon toplasak ne fayda bir tane guiza alamayız.Ama 80.000,00 ytl toplar yinede üzülmeyiz.Biz sadece takımımıza üzülür seviniriz.Sadece Sivasspor'a paraya değil.Çünkü parayı kazanacak olan takımdır.Eğer takım para kazanmıyorsa yapıaln yardımlar dilencilikten başka bir şeyi arttırmaz.Takım; izlenen maçtan,yayın gelirinden,forma satışından,sponsorlardan,ligde ki başarısından dolayı devletten aldığı ödüllerden,uefa ve şampiyonlar ligi maçlarından kazandığı paralardan kendini idame ettirir. Bu sene ligde kazanılan para ile bursasporun kazandığı para aynı mı? hayır.Onlar açıklarını böyle kapatıyor.
Enseyi karartmayın bu sene çetin bir lig bizi bekliyor.Haftada 3 maç oynayacağımız günler geliyor.Uefa,lig,türkiye kupası ve milli takım maçları(Fatih terim inadından dönecek veya federasyon Fatih terim inadından dönecek ve Sivasımızdan da en az üç futbolcu milli takıma girecektir) takımı ve bizi çok yoracak.Buralardan gelen paralar bursanın topladığı paraları katlar geçer.
saygılar

BirSubat2oo7
09.07.2008, 10:33
Arkadaşım yapılan ibadet anlatılmaz asla unutma sarılar texstil'den ALLAH Razı olsun saol varol bende bir zamanlar sarılar texstil gibiydim her zaman Sivasspor için sudan çıkmış balık gb didindim gayret gtösterdim bazı fedakarlıklar yapdım sana sorarım kaç para verdin Sivasspor'A Kaç kere Gerek iç saha gerek deplesmana gittin sonra Merkezde oturan durumu olamayan Hemşerilerimize ne verdin?Kaç kere deplesmana otobüs kaldırdın?Kaç kere durumu olmayan hemşerilerimize bedelsiz bilet verdin?Kaç kere Sivas'ta oturan Çocukların yüzünü güldürdün?Kaç kişiyi Evinde Sivas tan gelmiş işinde hemşerilerini ayarladın? sen 24 saat uykusuz kalıpta Konya'dan Manisa'Dan Rize'Den Ankara'dan Bursa'dan Denizli'Den v.b kaza atlatarak geldin gözler kan çanağı?Ertesi s abahta 10 katlarda betonmu attın?inşaatlarda o halde?sana sorarım kaç kere?İst ve diğer illerdeki maçlara durumu olmayan arkadaşlarını hemşerilerini sen kaç kere Sivas'A yolladın inan belki bunlar yazılmaz belki ama bazende senin gb ler için gerekli arkadaşım emeğe saygı insanları soğutmayın sarılar texstil sivasspor a neler verdi ve vermeye de devam ediyor ALLAH Yüzbinkez razı olsun bir ytl de Sivasspor a katkı sağlayandan onun için serzeneşimi anla arkadaşım sonra Demeyelim Sivas'lı iş adamları nerede diye hepsi bir zamanlar vardı ama bazı insanlar soğuttular artık onlarında hevesini bırakmadık yazık değilmi?

SARILAR TEXSİL ALLAH RAZI OLSUN SİVASSPOR A MADDİ MANEVİ YARDIMLARINIZDAN DOLAYI İİİKİ VARSINIZ..!

Arkadaş bizim yanımızda çalışıyor.Dikkat edersen aynı zamanlarda sitede de beraber oluyoruz.Onunda emeği var.Şirketimiz geçen sene gelirinin yarısını Sivasspora vermiştir.Sivasspora ne verdin diye soru sormussun.Bu soruyu sen bize biz sana soramayız.Ancak diğer seçeneklerle ilgilenmedik.

Benim aldığım eğitime göre yapılan hayır söylenmez.Söylenir ama ufaktan söylenir.Hatırlatmak istedim sadece.MÜB-A inandığımız dinde kendini hissettirme kendini övme gibi anlamlara gelir.Ve zina gibi büyük bir günahtır.

Arkadaşımızın dediği gibi birbirimizi üzmeyelim.Konuyu kapatalım Sivasspora neler yapmalıyız diye düşünerek devam edelim.Ancak gelen tepkiler örnek için değil HELAL olsun bursaspor taraftarı yazısı içindir.Bende HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA DİYORUM.İnşallah konu artık dengeye gelmiştir.Artık kimse kimseye burda yazı yazmasın.İşimize bakalım.Örneklerimiz fikirlerimiz olsun.Allaha emanet olun...

emremoni
13.07.2008, 01:55
KARDEŞ OZAMAN BURSASPOR U TUT BİZ SİVASSPOR UMUZA MESAJ YOLLADIK AMA HER ŞEY PARA DEİL

Özür Dilerim Agabey .................avrupaya destan yazan koşan takımın taraftarı bumu.sana hak veriom

Oğuzhan1963
21.07.2008, 21:27
düşündüklerinizin hepsi yanlış o toplanan paraların %20 sms ile %80 Türkiye'nin önde gelen Bursadaki büyük fabrikalarının bagışıdır lütfen bilmeden çamur atmayın!!!Bu yıl bomba gibi geliyoruz hem sahada hem trübünde !!!TEKSAS!!!

şarkışlalı_yigi
21.07.2008, 21:48
çok saçma bi başlık ne bu yaw herkes kafasına göre bi başlık atıyor bu başlık nasıl atılıyor bide ben atayım söyleyinde

karadavut58
21.07.2008, 22:13
arkadaslar simdi luzumsuzce tarismanin geregiyok birakin suyada bu takimlari biz sivasporlu olarak neyapmaliyiz ona bakalim. tamam bir kampanya yapildi buda siaslinin ayibi oldu kabullenelim bursa bunu basarmis onlara helal olsun bizim sorunumuz bursa yada obur ta

karadavut58
21.07.2008, 23:02
yukrdaki mesajimin devami obur takimlardeyil biz birbirimizi anlayarak msj lasirsak daha iyi olursanirim

Eyvaz94
21.07.2008, 23:12
bence takima yakisir bir sey yapmislar

ibrahim58
21.07.2008, 23:34
HEP DEMİŞİMDİR NÜFUS CÜZDANINDA NÜFÜSA KAYITLI YERDE SİVAS YAZABİLİR.ÖNEMLİ OLAN SİVAS YAZISINI YÜREĞE YAZABİLMEKTİR.16 BİN KİŞİ BU YAZIYI BEYNİNE YAZMIŞ ,HER MAÇ STADA GİDİP DESTEK VEREN HEM YÜREĞİNE HEM BEYNİNE YAZMIŞ OLANDIR.HİÇ BİRŞEY YAPMAYAN İÇİN FAZLA SÖZE GEREK KALMAMIŞTIR ZATEN.
BEN ÇOK MAÇ İÇİN KALKIP 160 KM NİÇİN GİDİYORUM BİLİYORMUSUNUZ.SAPINA KADAR SİVASLIYIM.BU ŞEHİR İÇİN KURBAN OLURUM.ADINI TÜM DÜNYAYA DUYURMAK İSE EDİNDİĞİM EN BÜYÜK MİSYON BENİM İÇİN.
DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFÜS CÜZDANINDA YAZILIDIR.BU TAKIM İÇİN BİRŞEY YAPMAYAN NE ADAMDIR NE DE DELİKANLIDIR.VESSELAM
SİVAS İÇİN ÇARPAN YÜREKLERE SELAM OLSUN

selami gürpınar
30.07.2008, 20:04
ya şu şeftalilerle konuşmaya bile değmez ankaragücünün karısı bunlar

pala_ökkeş
30.07.2008, 20:18

Helal olsun,gururlandım bursalılardan,kendilerini ayrı severim.
Kimse bursa ve Sivası ekonomik olarak karşılaştırıp onlar yapar biz yapamayız demesin.
Türkiyenin en sevilen taratarı onlarda,kimi fenerin kimi gs nin kimide trabzon un taraftarını ( avniakeri cehennem derler pehhh gülerim buna,geçmişe mnazi derler) en ateşli taraftar derler.
Hayır,doğruya doğru kulübüne sahip çıkan ve türkiyenin en ateşi yüksek taraftarı bursalılardır.
Kendilerini kutluyorum...

selami gürpınar
30.07.2008, 20:22
top bu bursalılar bende hiç sevmem

adres58
30.07.2008, 20:25

Sana teşekkür ettim gardaş..Ne diye biliyormusun.. Bize yakışmayan bir söylemde bulundun ve biraz utan diye.. Bizi bu Net aleminde en çok destekleyen iki tane taraftar gurubu var birisi kayserililer diğeri ise Texas.. Sen ise Topdan tüfekden bahsediyorsun. Umarım bir daha tekrarlamaz. Senin adına ben bursalı arkadaşlardan özür diliyorum...

pala_ökkeş
30.07.2008, 20:26
Yeğenim akıllı ve seviyeli konuşurmusun!!!
Kardeşimiz bursalılara nasıl top dersin sen?
Bu arkadaşımızın mesajının silinmesini talep ediyorum yönetici gardaşlarımdan.
Saygılar.

pala_ökkeş
30.07.2008, 20:28
Sana teşekkür ettim gardaş..Ne diye biliyormusun.. Bize yakışmayan bir söylemde bulundun ve biraz utan diye.. Bizi bu Net aleminde en çok destekleyen iki tane taraftar gurubu var birisi kayserililer diğeri ise Texas.. Sen ise Topdan tüfekden bahsediyorsun. Umarım bir daha tekrarlamaz. Senin adına ben bursalı arkadaşlardan özür diliyorum...
İşte taraftarlık ve kardeşlik dediğin böyel olmalı;)
Güzel cevap vermizsin terbiyesize,
Şu anda ayağa kalkıp seni ayakta alkışlıyorum gardaşım,klavyene ve yüreğine sağlık.
Saygılar.

selami gürpınar
30.07.2008, 20:30
abi yapmayın gözünüzü seviim bunlar deilmi bize karşı tezaahürat edenler bizi çekemeyenler sonradan akıllandılar tabi bizle aralarını iyi yaptılar eskilerede bakmak lazım ark.lar öle herşey kolay dedil

pala_ökkeş
30.07.2008, 20:34
abi yapmayın gözünüzü seviim bunlar deilmi bize karşı tezaahürat edenler bizi çekemeyenler sonradan akıllandılar tabi bizle aralarını iyi yaptılar eskilerede bakmak lazım ark.lar öle herşey kolay dedil
Bak yeğenim,şu anda çok sinirliyim lütfen bulaşma bize:confused:
Bursalı kardeşlerimize TOP DİYORSUN,ondan sonrada yok bilmemne.
Geçmiş geçmişte kaldı.Lütfen uzatma bu mevzuyu,bıyıklarımı yoılacam sinirden.
Saygılar.

adres58
30.07.2008, 20:34

Dost o geçen sene idi. Ama saha içinde karşılıklı atışılır. Fakat bu şöle böle demenin anlamı yok. Adamlar sana kalkıp deseki Sivaslılar da böle. Ne yapacaksın. Ne diyeceksin. Sırf bu yüzden ben adamın biri ile kavga ettim. Onun için bu söylemlere biraz dikkat etmek lazım. Saha içinde adeta savaş olur. Taraftarlar atışır. Ama bu sporun doğasında. Adamlara çıkıpda Top Tüfek demek çok ayıp...
Bu arada ul'ruzales gardaş temennilerin için teşekkür ediyorum Yazılarını ve yorumlarını fırsat buldukça takip ediyorum. ağırbaşlı ve temkinlisin. Başarılar ve tekrar teşekkürler...

selami gürpınar
30.07.2008, 20:36
Saygılar.

ben olanı diorum abi bu bnm düşüncem bana bursasporunn bi faydasını sölermisin canım abim sölediğin kadar bende sana zararını sölicem emin ol

selami gürpınar
30.07.2008, 20:37
Dost o geçen sene idi. Ama saha içinde karşılıklı atışılır. Fakat bu şöle böle demenin anlamı yok. Adamlar sana kalkıp deseki Sivaslılar da böle. Ne yapacaksın. Ne diyeceksin. Sırf bu yüzden ben adamın biri ile kavga ettim. Onun için bu söylemlere biraz dikkat etmek lazım. Saha içinde adeta savaş olur. Taraftarlar atışır. Ama bu sporun doğasında. Adamlara çıkıpda Top Tüfek demek çok ayıp...
Bu arada ul'ruzales gardaş temennilerin için teşekkür ediyorum Yazılarını ve yorumlarını fırsat buldukça takip ediyorum. ağırbaşlı ve temkinlisin. Başarılar ve tekrar teşekkürler...

canım abim emin ol onlarda böle konuşuoo şaidim ;) boş konuşmuyoruz yani

pala_ökkeş
30.07.2008, 20:38
Ben tşk ederim gardaşım,
Sivasım için gerektiği yerde gerektiği gibi şu bıyıklarımdan ödün vermeden yorumlarıma devam edecem.
Saygılar.

adres58
30.07.2008, 20:38
Saygılar.

Baba bıyıklarına mıhayıt ol çok sevimli duruyollar yaaw. Neyse kapatalım bu mevzuyu. olsun bitsin...

pala_ökkeş
30.07.2008, 20:40
ben olanı diorum abi bu bnm düşüncem bana bursasporunn bi faydasını sölermisin canım abim sölediğin kadar bende sana zararını sölicem emin ol
Bursasporun faydalarını buraya yazmaya kalksam sayfalara sığmaz.
Sadece birini söliyim,KARDEŞİMİZDİR,bundan ötesi varmı ?
Lütfen ikili tartışmaya girmiyelim yeğenim.
Saygılar.

selami gürpınar
30.07.2008, 20:41
Bursasporun faydalarını buraya yazmaya kalksam sayfalara sığmaz.
Sadece birini söliyim,KARDEŞİMİZDİR,bundan ötesi varmı ?
Lütfen ikili tartışmaya girmiyelim yeğenim.
Saygılar.

neyse ben bişe demiorum abi senlede tartışmicam sana göre kardedştir eyvallah

yiğidokazım58
30.07.2008, 21:22
Eskilere bakmamak gerek diyosunuz ama bence yanlış..

Bursayı bende sevmiyorum oraya sivas formamla gittiğimde herkes bana uzaylı görmüş gibi bakıyordu..

Sevmiyorum ben onları siz istediğiniz kdar yolun bıyıklarınızı..

yiğidokazım58
30.07.2008, 21:25
hay gardaşım bnm sen nerdeen geldin böle allah mı gönderdi seni tam benim kafadansın gardaşım bnm ya

Adamlar adam olsa selam verir arasına alırlardı beni..

Bööle bakıolar dövecekelr diye korkuyordum inan ya

Tamam sivas için dayakta yeriz biz ama o kadar değil

Anti bursa

yiğidokazım58
30.07.2008, 21:33
aynısını banda yaptılar gardaşım 2 kişi bir oldular kendi düşüncem için adamlar ikisi bir olup bi kovmadıkları kaldı burda sizler gidicisiniz sivasım kalıcı bölelikle insan kaazanamazsınız az sıcakkanlı olunda insan kazannın gardaşlarım abilerim dayılarım etmen gözünü sewem

Dosta düşmana gerek yok..

TEK BÜYÜK SİVAS

Geçen sene gösterdik avrupaya büyüğü

pala_ökkeş
30.07.2008, 21:36
Eskilere bakmamak gerek diyosunuz ama bence yanlış..

Bursayı bende sevmiyorum oraya sivas formamla gittiğimde herkes bana uzaylı görmüş gibi bakıyordu..

Sevmiyorum ben onları siz istediğiniz kdar yolun bıyıklarınızı..
Nedir bu bursalı kardeşlerimize düşmanlığınız anlamadım gitti,Biri TOP der biri ŞEFTALİ,
Ayıptır yaaa,spor kardeşliktir ( ts hariç)
Mideme kramp girdi....
Bu forumda yönetici yokmu,terkedeceğim forumu.
Ahanda çıkıyorum.

Saygılar.

yiğidokazım58
30.07.2008, 21:39
Nedir bu bursalı kardeşlerimize düşmanlığınız anlamadım gitti,Biri TOP der biri ŞEFTALİ,
Ayıptır yaaa,spor kardeşliktir ( ts hariç)
Mideme kramp girdi....
Bu forumda yönetici yokmu,terkedeceğim forumu.
Ahanda çıkıyorum.

Saygılar.

Madem kardeşliktir diyosun bizim sevmediğimize karşı geliyosun o zmn Ts yi niye dışlıyosun açıklama getir konuyu kapatim canm abim

XXCakir58
30.07.2008, 21:44
Kardeslerim belki kizacaksiniz, ama Sivasspor taraftarlarindan iyi olan taraftarlarda var. Insallah Sivassporumuz daha iyi olur.

yiğidokazım58
30.07.2008, 21:45
Kim var bizden iyi olan yapma yaa

fatih_bm
31.07.2008, 22:11
Anadoluda bizden iyisi çıkana kadar en iyisi biziz.
BAşkalarının zoruna gitsede böyle.GEçen sene haybeye 4. olmadık.Söke söke 4. büyük ünvanını aldık.

pala_ökkeş
31.07.2008, 22:25
Anadoluda bizden iyisi çıkana kadar en iyisi biziz.
BAşkalarının zoruna gitsede böyle.GEçen sene haybeye 4. olmadık.Söke söke 4. büyük ünvanını aldık.
Gardaşım ufak bir yanlışlık yaptın sanırım.
4 ncü değilde türkiyenin 3 ncü büyüğü demek istiyecektin dimi:rolleyes:
Saygılar.

fatih_bm
31.07.2008, 22:42
Abi sırayla seneye oda olucak merak etme.DAha yolun başındayız şimdilik bununla yetinmesini bilirim ben.

titizyiğido
31.07.2008, 22:49
helal olsun bursaya birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu cümle aleme göstermişler bravo..........

Oğuzhan1963
02.09.2008, 14:39
her maç 18-19 bin kişiye oynayan hangi anadolu takımı var?her maç sesim kısılıyor ama bursasporuma değer bi arkadşımız demiş bursada formalı gezerken ters ters baktılar sen agzını açıp bişey demediğin sürece kimse sana bişey demez bu bütüm takım taraftarları için geçerli 4ezik hariç

myyiğido58
02.09.2008, 15:06
YA Bİ KERE BURSA ZATEN TÜRİM DEN ÇOK PARA ALIYO BENCE SENİN KARŞILAŞTIRMAN ÇOK YANLIŞ

kangallı58
02.09.2008, 15:49
Suan bursadayım arkadasımızında dedigi gibi helal olsun adamlara böyle bir kampanya olduqunu biliyorum ve çok acık söylüyorum tanıdıgım bursalıların hepsi hiç abartmıyorum hepsi katıldılar ellerinden ne geliyorsa katkıda bulundular.demek ki çok nüfuslu olmak hiç bir işe yaramıyor paraya kıyamıyorlar bizimkiler bursada sanayi geniş alanlara yayılmış durumda bununda bu kampanyada etkisi büyük
Ve bursa Store adında bir magazaları var metro istasyonun girişinde burdan da baya bi para kazanmaktalar
Şampiyon Sivasspor

TracyMcGrady58
02.09.2008, 15:56
her maç 18-19 bin kişiye oynayan hangi anadolu takımı var?her maç sesim kısılıyor ama bursasporuma değer bi arkadşımız demiş bursada formalı gezerken ters ters baktılar sen agzını açıp bişey demediğin sürece kimse sana bişey demez bu bütüm takım taraftarları için geçerli 4ezik hariç

Aynen katiliyorum. Bursa kendi sahasindaki maclari en 18-19 bin kisiyle oynuyor ve bundan daha önemliside hepsi taraftar, yani seyirci degil. Insallah Sivasspor'a da nasil olur böyle bir taraftar kitlesi

aLpEr16
06.09.2008, 00:45
http://www.bursasporum.com/trtsplashci9.jpg

TRT kime hitap ediyor?

TRT, (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu)

Bakınız TRT kendisini nasıl tanımlıyor;
"Türkiye'nin kamu yayıncılığı yapmakla görevlendirilen tek yayın kuruluşu TRT, halkın geri bildirimine önem veren açık, dinamik, üretken ve en önemlisi cumhuriyet ilkelerine bağlı, tarafsız yayıncılığı hedef edinmiştir."

Burada en önemli iki nokta; Kamu ve tarafsız!

Kamu kimdir? Halktır.

Tarafsız yayıncılık nedir? Herkese eşit mesafede yaklaşmaktır.

Peki futbol sektöründe TRT kamuya, yani halka tarafsız bir şekilde hitap ediyor mu?

Mesela, sadece 4 takım için ayrı bir program olan "Stadyum"u yayınlayıp, diğer 14 takım için gecenin geç saatlerinde "Tele Lig" programı ile hitap etmesi, üstün körü alel acele müsabakaları geçiştirmeleri, kamuya, bir başka deyişle halka tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamına mı geliyor?

Dört takım için bazen 3, bazen de 4 saat vakit ayırıp, diğer 14 takımı 1 saat içinde geçiştirmek, kamuya tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamı mı taşıyor?

TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) için kamu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarımıdır sadece?

Yoksa kamu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek ligi olan Süper Lig'teki bütün 18 takımın taraftarımıdır?

Tarafsız yayın ilkesi, TRT kuruluşuna göre bu anlayışın neresindedir?

Lig TV, ATV, Show TV, Kanal D, Star vs. özel yayın kuruluşlarının da davranışlarının TRT'den farklı olmadığını biliyoruz ve tasvip etmiyoruz. Fakat, adı üstünde bu kanallar özel.

Ama hepimizin vergileri ile finanse edilen TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURULUŞU'nun böyle bir yayıncılık anlayışını sergilemeye hakkı yoktur ve asla kabul edilemez.

Biz Bursasporum.com olarak tüm Anadolu kulüpleri taraftarlarına sesleniyoruz. Bu ayrımcılığa ve tarafsızlığa sesinizi yükseltin. Ulaşabildiğiniz bütün devlet kurumlarına tepkinizi iletin. Birileri tarafından kurulmuş bu düzen bu güne kadar böyle gelmiş olabilir ama bunun böyle gitmesi gerekmiyor! Türk futbolu yanlızca 4 ayrıcalıklı takımdan oluşmuyor.

Artık yeter!

Bursasporum.com

etzel1967
06.09.2008, 01:01
maalesef bizim sivas insanı yıllardan beri içindeki aşağılık kompleksini yenemedi gitti...acayip bir yabancı hayranlığımız vadır bizim...kendi içimizden bir şeyler yapanları, onların başarılarını hep küçümseriz...başkasının pire kadar başarısını da ballandra ballandıra anlatır deve yaparız...hatta bazılarımız, sivasın son yıllarda yaptığı gelişme hamlelerini görmezden gelir, kendi insanımızı görmezden gelir, sivasın iki mahallesi kadar etmeyen şehirlerle sivası kıyaslar ve hep sivası ve sivaslıyı mağlup sayarız...ASIL BU NASIL SİVASLILIK???? yok bursa taraftarı şunu yapmış da biz yapamamışız...allahtan korkun yahu...bursa türkiyenin en büyük 4. şehri...en zengin 3. şehri...ankaradan bile daha zengin bir il...ve takımı yıllardır birinci ligde ve nal topluyor...şimdiye kadar şampiyon olamadıkları AYIPPP...lütfen kendimize gelelim artk...

etzel1967
06.09.2008, 01:09
http://www.bursasporum.com/trtsplashci9.jpg

TRT kime hitap ediyor?

TRT, (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu)

Bakınız TRT kendisini nasıl tanımlıyor;
"Türkiye'nin kamu yayıncılığı yapmakla görevlendirilen tek yayın kuruluşu TRT, halkın geri bildirimine önem veren açık, dinamik, üretken ve en önemlisi cumhuriyet ilkelerine bağlı, tarafsız yayıncılığı hedef edinmiştir."

Burada en önemli iki nokta; Kamu ve tarafsız!

Kamu kimdir? Halktır.

Tarafsız yayıncılık nedir? Herkese eşit mesafede yaklaşmaktır.

Peki futbol sektöründe TRT kamuya, yani halka tarafsız bir şekilde hitap ediyor mu?

Mesela, sadece 4 takım için ayrı bir program olan "Stadyum"u yayınlayıp, diğer 14 takım için gecenin geç saatlerinde "Tele Lig" programı ile hitap etmesi, üstün körü alel acele müsabakaları geçiştirmeleri, kamuya, bir başka deyişle halka tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamına mı geliyor?

Dört takım için bazen 3, bazen de 4 saat vakit ayırıp, diğer 14 takımı 1 saat içinde geçiştirmek, kamuya tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamı mı taşıyor?

TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) için kamu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarımıdır sadece?

Yoksa kamu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek ligi olan Süper Lig'teki bütün 18 takımın taraftarımıdır?

Tarafsız yayın ilkesi, TRT kuruluşuna göre bu anlayışın neresindedir?

Lig TV, ATV, Show TV, Kanal D, Star vs. özel yayın kuruluşlarının da davranışlarının TRT'den farklı olmadığını biliyoruz ve tasvip etmiyoruz. Fakat, adı üstünde bu kanallar özel.

Ama hepimizin vergileri ile finanse edilen TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURULUŞU'nun böyle bir yayıncılık anlayışını sergilemeye hakkı yoktur ve asla kabul edilemez.

Biz Bursasporum.com olarak tüm Anadolu kulüpleri taraftarlarına sesleniyoruz. Bu ayrımcılığa ve tarafsızlığa sesinizi yükseltin. Ulaşabildiğiniz bütün devlet kurumlarına tepkinizi iletin. Birileri tarafından kurulmuş bu düzen bu güne kadar böyle gelmiş olabilir ama bunun böyle gitmesi gerekmiyor! Türk futbolu yanlızca 4 ayrıcalıklı takımdan oluşmuyor.

Artık yeter!

Bursasporum.com

sizi destekliyorum arkadaşım...

aLpEr16
06.09.2008, 16:27
ben konu açamıyorum. bunu haberi konu olarak açarmısınız

yerliturkuaz
06.09.2008, 22:48
Burada birbirimizi eleştireceğimize Bursaspor gibi takımımıza nasıl destek oluruz trbünde nasıl bağırırız onu araştırsak ve de bulsak daha güzel olur...