Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇ TRT'de

merkez-2
03.07.2008, 14:36
Sivasspor-Grbalj Yayın TRT'nin

Sivassporun ülkemizi Avrupada temsil etmesi TRT'yi hareketlendirdi.Sivasspor-Grbalj ilk maç alınmaya çalışılıyor.
Ancak Rövanş maçı %100 TRT ekranlarında.13.07.2008 Pazar günü TRT ekranlarındayız.Teşekkürler TRT.İnşallah ilk maçı'da bitirirsiniz.Bu işlerin nasıl geliştiğini bilmiyoruz.Ancak duamız sizlerle.Bitirin ilk maçı'da.

Not: TRT SPOR(ankara) Saat: 18:50

0312 4904300 Genel Merkez Telefon numarası ile belirtilen saatte gerçekleşen konuşmada, bu numara tarafından aktarılan spor bölümünde çalışan TRT SPOR çalışanları yukarda anlatılanları söylemiştir.Kendilerine Tüm Sivasspor taraftarı adına teşekkür edilmiş olup, ilk maçıda kesin izlemek istediğimizi ilettim.
Belirtilen telefon numarasını arayarak sizde operatörden spor bölümüne bağlanabilirsiniz.2. maç için teşekkür edebilir ve ilk maçıda izlemek istediğinizi uslüplu ve bize yakışan bir şekilde belirtebilirsiniz.

İZLEDİĞİMİZ YOL İYİYDİ Kİ; TRT BİZLERDEN MEMNUN KALDI.
ARAYANLARI VE DİĞER KONUYA KATILANLARI KUTLARIM.

merkez-2
03.07.2008, 14:36
Türkiye'de faaliyet gösteren hiçbir kanal'da(tv) 5 Temmuz 2008 saat 19:00'da başlayacak olan İntertoto 2.tur maçlarından Grbalj-Sivasspor maçı yayınlanmayacak.Rövanş maçı için bir açıklama yapılmadı.Ancak büyük ihtimal ikinci maçı izleriz ekranlardan.Yada bir mucize bir fikir.İşimiz ilk maçı izlemek için duaya kaldı arkadaşlar.Belkide ikinci maçta sıkıntı yaratır stadda izleyemeyecek olanlar için.

G.Türk Haber

En etkili turkeyforum.com siteside açıklama yapmamıştır.

SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR DİLERİZ.

58_SEMİH_58
03.07.2008, 14:40
en basından bellı olan bır durumdu zaten..
buyuk Bır ıhtımalle buradakı macıda vermezler...

XXCakir58
03.07.2008, 14:53
eger dedigin dogruysa, yaziklar olsun diyorum hepsine. Halan Sivassporu desteklemiyorlar, halan sevmiyorlar. Baska mac olsa hemen verirler.
Paylasim icin sagol.

merkez-2
03.07.2008, 14:57
hotbird uydusundan 12380-27500 frekansında rtv montenegro kanalı

BURADAN YAYIN DURDURULACAK.BİLGİNİZ OLSUN.ŞUAN BURADAN GÖSTERİLCEK DENİLİYOR AMA YAYIN TÜRKİYE'DE YOK.TRT-1 SÖYLENTİLERİDE YALAN.AÇIKLAMA HALEN YAPILMADI.ZATEN REKLAM TOPLAMAK İÇİN YAYINLAR 2 HAFTA ÖNCEDEN İLAN EDİLİR.HAVADA BULUT BU MAÇI UNUT CÜMLESİ BİZE UYDU ARTIK.

merkez-2
03.07.2008, 15:08
+382 (0)81 244-497
fax:+382 (0)81 225-930

rtv montenegro kanalı

sizin için aradım kanalı.ama yayın türkiyeye aktarılmayacak.
işimiz mucizeye kaldı.sorun varmış.belki ama belki izlenir.
yüzde 99 hayır.

EyüphanAydın
03.07.2008, 15:13
Böyle durmamalıyız tepkimizi koymalıyız,uyanalım arkadaşlar RTÜK E Mail Atalım...

merkez-2
03.07.2008, 15:14
ARKADAŞLAR BAKIN SADECE TÜRKİYE TELEVİZYONLARI VERMEYECEK.YANLIŞ ANLAŞILMASIN.
HA DİĞER TÜRLÜ SAĞDA SOLDA SÖYLENTİLER VARSA YABANCI KANALLAR İÇİN SÖYLEYİN ARAŞTIRALIM.5 MİLYON KİŞİ BU MAÇI BEKLİYOR HABERİNİZ OLA.

EyüphanAydın
03.07.2008, 15:16
Değerli Sivaslı hemşehrilerim,

Sivasspor'umuzun bu sene büyük çıkışını kimse çekemedi.Bu çekememezlikle çok üzücü olaylarda yaşadık.Geçen sezonlarda kardeş takımımız ' Kayserispor ' intertoto'ya katıldığında kanallar maçını veriyordu,ancak neden bizimkini vermiyor ?

Belki bazı konularda sessiz olduk,ancak bu konuda sessiz kalmayalım...

Lütfen Sivaslı hemşehrilerim...Lütfen..

RTÜK'e mail Yolluyalımm..

Mail:http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

GokhanTurna
03.07.2008, 15:25
İyi Hoşda RTÜKle Ne Alakası Var..Kanallara Zorla Macı Verdiremez ki...

Yabangülü 58
03.07.2008, 15:26
Haklisin burda bize cok büyük bir haksizlik yapiliyor

GOSt
03.07.2008, 15:27
evet kardes cook haklısın tepkimizi gostermeliyiz.. herkes guzelce goruslerini yazsın.. ama bide soyle birsey var kardes " D Spor, lig tv" vermesin.. herkesin izlemesi icin diger kanallar olması daha iyi.. ama son care D spor lig tv ise ona da razıyız.. belki burdakı macı verirler, ozaman maca gelen seyirci sayısı azalır :S

EyüphanAydın
03.07.2008, 15:28
İyi Hoşda RTÜKle Ne Alakası Var..Kanallara Zorla Macı Verdiremez ki...

Kardeşim sen bilmiyorsun heralde ? RTÜK'e kanallar bir filmleri,spor haberlerini dosya halinde veriyor RTÜK onaylıyor.

Eğer istese şunu sen yayınlıcaksın,şunu sen yayınlıcaksın diyebilir.

BirSubat2oo7
03.07.2008, 15:29
YAYINLARI KONTROL EDER.AMA KANALLAR İNTERTOTO MAÇLARI İÇİN ANLAŞMA YAPMADILARSA ZORLADA YAPTIRAMAZ.

davulcu
03.07.2008, 15:30
valla kardeş istersen rtük ü mail manyağı yap ama neticeyi değiştirmez
artık bizde sahadan.com dan takip ederiz

ırem58
03.07.2008, 15:32
TRT DEVLETİN KANALIYSA RTÜKTE DEVLETE BAĞLI Bİ KURULUŞSA VEDE BİZDE HALKSAK BİZ İSTERİZ ONLAR YERİNE GETİRİR BU DURUM KARŞISINDA ELBETTEKİ SESSİZ KALAMAYIZ DOĞRU YADA YANLIŞ ÖNEMLİ OLAN SESİMİZİ Bİ YERLERE DUYURMAK VE 'BİZ BURDAYIZ SİVASIMIZI YANLIZ BIRAKMAYIZ'MESAJINI İLETMEKTİR.BEN GÖNDERDİM EYÜPHAN KARDEŞİM İNŞ ŞİMDİ OLMASA BİLE İLERİDE YAYINLAYACAKLARINA İNANIYORUM SENİDE TEBRİK EDİORUM SAOLASIN

BirSubat2oo7
03.07.2008, 15:34
EVET YAYIN TÜRKİYEDE YOK.
OLSAYDI YAYINLAYACAK KANAL SPONSORLARINI 2 HAFTADAN ÖNCE DUYURURDU.REKLAMLARDA
DUYURU
YAPILIRDI.

EyüphanAydın
03.07.2008, 15:35
TRT DEVLETİN KANALIYSA RTÜKTE DEVLETE BAĞLI Bİ KURULUŞSA VEDE BİZDE HALKSAK BİZ İSTERİZ ONLAR YERİNE GETİRİR BU DURUM KARŞISINDA ELBETTEKİ SESSİZ KALAMAYIZ DOĞRU YADA YANLIŞ ÖNEMLİ OLAN SESİMİZİ Bİ YERLERE DUYURMAK VE 'BİZ BURDAYIZ SİVASIMIZI YANLIZ BIRAKMAYIZ'MESAJINI İLETMEKTİR.BEN GÖNDERDİM EYÜPHAN KARDEŞİM İNŞ ŞİMDİ OLMASA BİLE İLERİDE YAYINLAYACAKLARINA İNANIYORUM SENİDE TEBRİK EDİORUM SAOLASIN

Bu konuya böyle güzel bir yazıyla cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim.

Keşke herkez sizin gibi düşünse ? Arkadaşlar yinede bi tepkimizi koyalım LÜTFEN.

merkez_emre
03.07.2008, 15:54
bencede rtuk le alakası yok rtuk dedıgın gıbı programların uygun oolup olmadınga bakıyor onay verıyor....onceden lobimiz vardi cumhuriyet kupasını fılan yayınatabıyorduk ama sımdı yapacak bişi yok gibi gozukuyor....

merkez-2
03.07.2008, 15:54
TRT-1 / TRT-2 / TRT-3 / TRT-4
TRTGAP / TRTİNT / TRTTÜRK

SEN TÜRKİYE'NİN İLK KANALISIN.SEN BİR SEZON BOYUNCA SİVASSPORLULARIN TAKİP ETTİĞİ KANALSIN.
SEN TRT'SİN.BİR İLKİ BAŞARDIK TARİHİMİZDE.GEL BİZİMLE OL TRT.

SİVASSPORLULAR

ARA ve DEKİ

Ben Sivasspor taraftarıyım.Sivassporun İntertoto maçlarının yayınlanmasını istiyorum.Gerekli yere bu isteğimi iletirseniz memnun olurum.İyi günler-İyi akşamlar.

TEL : 0312 490 43 00 >>>>(2053-2054) Dahili numaralar
ANK. SANTRAL : 0312 490 43 00

MAİL YOLLA

TRT'ye Haber ve Spor yayınlarına ilişkin eleştirileriniz ve istekleriniz için mail yollaya bilirsiniz.

MAİL : trthaber@trt.net.tr

SİTEDEN BAHSET

İnternet üzerinden de Sivassporlu taraftarların TRT'ye seslendiğini anlat.Adres olarak www.sivasspor.com sitesine bakabilirsiniz de.
Haydi hayırlısı.

davulcu
03.07.2008, 15:55
sivas trt el ele hep beraber finale

merkez_emre
03.07.2008, 15:57
istek guzel ama sıvaslıların boyle bişey yapıcagına hıc mahal vermıyorum...aynı sey trabzonda kayseride sakaryada bursada filan olsa telefonlar kıtlenırdı ama maalesef sivaslıların cogu lafta taraftar

velibircan
BU İŞİ KLÜP BİTİRİRSE BİTİRİR .

emremoni
kardeşler bence kanallar maç avrupafda die vermiyor oraya gitmemek için ama turkiyedeki maçı
verir

EyüphanAydın
03.07.2008, 15:58
Bişeyler yapmamız lazım,bir yerden başlamamız lazım....Ama nerden başlıyacağımızı bilmiyoruz ?

davulcu
03.07.2008, 15:58
geçen sene kayserisporun maçlarını yayınlamasını biliyolar bizim maçımızı niye yayınlamıyolar demekki bir kuyruk acıları var

davulcu
03.07.2008, 15:59
geçen sene kayserisporun maçlarını yayınlamasını biliyolar bizim maçımızı niye yayınlamıyolar demekki bir kuyruk acıları var

EyüphanAydın
03.07.2008, 15:59
istek guzel ama sıvaslıların boyle bişey yapıcagına hıc mahal vermıyorum...aynı sey trabzonda kayseride sakaryada bursada filan olsa telefonlar kıtlenırdı ama maalesef sivaslıların cogu lafta taraftar

Haklısın Emre abi,Halen Sözde bir Sivaslıyız Özde Sivaslı olamadık...

Bu gidişattada hiç olamayacağız gibi.

davulcu
03.07.2008, 16:01
bir sivaslı olarak aradım ama açmıyolar telefonu

merkez-2
03.07.2008, 16:02
İLK ARAYAN BENİM.MERAK ETMEYİN 1 KİŞİ 100 KİŞİ DEMEKTİR.
TELEFONLA DAHA ETKİLİ.

TRT ilgilenir.İnanıyorum kalpten.

davulcu
03.07.2008, 16:03
HAYDİ TRT VARMISIN YOKMUSUN BU SANA SİVASLILARDAN SON TEKLİF VARSAN BİZDE SENİN YANINDAYIZ AMA YOKSAN SEN SEN OL SİVASLILARI UNUT

konartr58
03.07.2008, 16:03
http://www.sivashaber.net/sivas_haber_v05_0/
eyuphan bahsettiğim gazete bu burada spor yorumları yazacak bir köşede güzel şeyler yapabilirsin

velibircan
03.07.2008, 16:05
AYNEN SÖYLEDİM ÇAT KAPADIM... .

emremoni
03.07.2008, 16:05
sitesine hepimiz mesaj atalım ozaman yayınlarlar

Abdullah DuMaN
03.07.2008, 16:06
HAZIRLIK MAÇINI VERİRLER BİZİM AVRUPA MAÇINI VERMEZLER BUNLAR

merkez-2
03.07.2008, 16:06
LİSTEDE 52 ÜYE VAR
BİNLERCEDE MİSAFİR ÜYE VAR.

ARAYACAKSIN KARDEŞİM.MAİL ATACAKSIN.
KOYUNMUSUN SEN.BURAYADA YAZACAKSIN.AĞLAMAYAN BEBEĞE MEME YOK LA.

merkez-2
03.07.2008, 16:09
ANKARA SANTRALide ARAYabilirsiniz.
deyinki spor bölümüne bağla.
TELEFONU YUKARDA.

EyüphanAydın
03.07.2008, 16:10
Bildiğim her yere mail yolladım bakalım ne olcak..

velibircan
03.07.2008, 16:17
İLK ÇIKAN KADIN YAYINLANCAK DEDİ...BAŞKA BİRİNE BAĞLADI ONUNLA İLGİLİ İHALE YAPILDIMI BİLMİYORUM AMA İLETCEM DEDİ...NE BİÇİM İŞ ANLAMADIM

BirSubat2oo7
03.07.2008, 16:20
NASIL AÇILMIYOR KARDEŞLERİM.
NUMARAYI ÇEVİR OPERATÖRE BAĞLANMAYI BEKLE AÇAN KİŞİYE SPOR BÖLÜMÜNE BAĞLA DE.BEN ARADIM.VE 6 KİŞİ ARAMIŞ ADAM ÖYLE DEDİ.HATTA İLK ÇALIŞMAMIZ İNTERTOTO DEDİLER AMA SÖZ VEREMEYİZ DEDİLER.OLACAK BU İŞ OLACAK BİZ TÜRKİYENİN İLK KANALINI ARIYORUZ YUKARDAKİ ÜYENİN DEDİĞİ GİBİ.

REYTİNGMİ SÖZ KONUSU.AİLE SAYIMIZ 5 VE EKRAN BAŞINDAYIM ANASINISATİM.

ırem58
03.07.2008, 16:20
Haklısın Emre abi,Halen Sözde bir Sivaslıyız Özde Sivaslı olamadık...

Bu gidişattada hiç olamayacağız gibi.

ya neden bu kadar karamsarsınız hey gardaşlar buraya hergün binlerce sivaslı tıklıo niçin neden tabiki destek için böle bişey şimdi neden zor gelsin ki benim hemşerilerim onuda yapar(en azından öle umud ediorum:D)

BirSubat2oo7
03.07.2008, 16:24
6 KİŞİ ARAMIŞ NEDEN 500 KİŞİ ARAMASIN Kİ.ADAM HATTA İLK ÇALIŞMAMIZ O ZATEN DEDİ.GÜNDEMİMİZDE VAR DİYOR.İHALE FELAN FİLAN İŞTE.İSTEĞİMİZ GERİ ÇEVRİLMEZ.

şafak58_35
03.07.2008, 16:25
inş verilir maç....................

başka takım olsa verirler ama...........

ewet tepki verelim ki bizide gördünler artık...

cügo58
03.07.2008, 16:34
Arkadaslar herkesi yani sadece Sivaslilari degil bütün Türkleri mail atmaya davet ediyorum.
Bu bir Sivas meselesi degil bu bir Türkiye meselesi.
Sivasspor yarin Ülke Puanlari icin yarisacak ve onun icin Mail atmanizi bekliyorum.
Bende attim ve mailiniz söyle olabilir ;)

Sayin Bayanlar ve Beyler,

Benim bir Istegim olacak.
Herhalde bildiginiz gibi bu cumartesi Tsi 19,00 Sivasspor- Fk grbalj(Karadag) Intertoto Müsabakasi var.
Ama Türk Milleti kendi Ülkesinin Maclarini artik izeleyemez oldu.
Bu durum diger Avrupa Ülkelerinde hic yasanmiyor,oradaki Tv Kanallari her uluslararasi Maci yayinliyor ve bir Türk olarak bunun benim de Hakkim oldugunu düsüniyorum.
Bunun icin Ilk Türk Tv Kanalina ,yani size bir Istek icin bu Maili atmak istiyorum.
Tüm Türkiye sanirim benimle ayni Fikirde.
Bu Maci yayinlarsaniz basta Sivas ve tüm Türkiye bu Kararinizdan dolayi sizi Mahcup etmeyecektir ve Maci büyük bir Keyifle izleyecektir.

Bir cevap Yazarsaniz cok sevinirim.
Saygilarla

cügo58
03.07.2008, 16:35
Arkadaslar herkesi yani sadece Sivaslilari degil bütün Türkleri mail atmaya davet ediyorum.
Bu bir Sivas meselesi degil bu bir Türkiye meselesi.
Sivasspor yarin Ülke Puanlari icin yarisacak ve onun icin Mail atmanizi bekliyorum.
Bende attim ve mailiniz söyle olabilir ;)

Sayin Bayanlar ve Beyler,

Benim bir Istegim olacak.
Herhalde bildiginiz gibi bu cumartesi Tsi 19,00 Sivasspor- Fk grbalj(Karadag) Intertoto Müsabakasi var.
Ama Türk Milleti kendi Ülkesinin Maclarini artik izeleyemez oldu.
Bu durum diger Avrupa Ülkelerinde hic yasanmiyor,oradaki Tv Kanallari her uluslararasi Maci yayinliyor ve bir Türk olarak bunun benim de Hakkim oldugunu düsüniyorum.
Bunun icin Ilk Türk Tv Kanalina ,yani size bir Istek icin bu Maili atmak istiyorum.
Tüm Türkiye sanirim benimle ayni Fikirde.
Bu Maci yayinlarsaniz basta Sivas ve tüm Türkiye bu Kararinizdan dolayi sizi Mahcup etmeyecektir ve Maci büyük bir Keyifle izleyecektir.

Bir cevap Yazarsaniz cok sevinirim.
Saygilarla

tabiki Cumartesi yanlislik olmus kopylarken ;)

şafak58_35
03.07.2008, 16:36
inş verilir maçı..........................

BirSubat2oo7
03.07.2008, 16:39
BENCE BİRDE ARA VE OPARETÖRDEN SPOR KATINA BAĞLASINLAR.ORDAKİ VATANDAŞA SÖYLE.DAHA ETKİLİ OLUR BU ŞEKİLDE.MAİLDE ETKİLİ OLUR TABİKİ.

Dark Force
03.07.2008, 16:43
Mail attık bakalım İnşallah yayınlanır ama umutlu değilim...

emremoni
03.07.2008, 16:46
bence trt verecek bu maçı baksanıza ihalesi ni bile yapmamışlar.trt hemn alır ihaleyi

metincetin58
03.07.2008, 16:51
MAÇA 2 GÜNDEN AZ KALMIŞ BUNDAN SONRA ZOR O ADAM GİDECEK ORAYA KAMERADI ŞUYDU BUYDU KARAR ÇIKACAK TAMAM YAYINLAYABİLİN DİYE ÇOK ZOR AMA DÜŞÜNMENİZ YETER

GOSt
03.07.2008, 16:52
mail attım arkadaslar hepimiz mail atarsak dikkare alırlar... en azından bi acıklama gelir.. :S

BirSubat2oo7
03.07.2008, 16:58
AYNEN SÖYLEDİM ÇAT KAPADIM... .

Nazik olsaydın ihaleyi almazlar yoksa:)

GOSt
03.07.2008, 16:58
bu saatten sonra cook zor... :s o bolgede faailyet gosteren kanallar veriyor mu? o yayını internetten veya uydudan izleme sansımız var mı Emre kardes ? onu da sorsaydın keske.. yada sordun mu

BirSubat2oo7
03.07.2008, 17:02
İhaleye giren yok.Ama trt girerse ve kazanırsa başlığı yayın var diye değiştiririz.Olmassa ayıp ederler.

haberci58
03.07.2008, 17:02
Arkadaşlar sivasspor hakkında ilgili herseyi bana sorabilirsiniz.Sivassporun maçını 5 temuz cumartesi saat 19:00 da Hortbird uydusundaki RTCG from Montenegro kanalı verecek.Yayın şifresizdir.2.maçıda Ses tv veriyo oda bildiğiniz üzere türksat 2a uydusundan izleyebilirsiniz.

EyüphanAydın
03.07.2008, 17:03
Arkadaşlar yavaş yavaş tepkimiz artmaktadır haydi hayırlısı.

BirSubat2oo7
03.07.2008, 17:05
Arkadaşlar sivasspor hakkında ilgili herseyi bana sorabilirsiniz.Sivassporun maçını 5 temuz cumartesi saat 19:00 da Hortbird uydusundaki RTCG from Montenegro kanalı verecek.Yayın şifresizdir.2.maçıda Ses tv veriyo oda bildiğiniz üzere türksat 2a uydusundan izleyebilirsiniz.

Ya Türkiye.Sahip çıkmayacak mı bize.Bir kanal yok mu.
İstanbulsporun maçlarını bile veriyorlardı yahu.
Türkiyede verilmemesi ayıp.
Bu hatırlatılıyor.

EyüphanAydın
03.07.2008, 17:05
Arkadaşlar yavaş yavaş tepkimiz artmaktadır haydi hayırlısı.

edebiyatisyen
03.07.2008, 17:14
Mail i yolladım. Okumalı içince 'Sivasta katliam' yazdım. Ne yapayım yoksa okumayacaklar.:D

Besyo_cu
03.07.2008, 17:17
biz uefada final oynasak o macıda vermezler.

abdullah58
03.07.2008, 17:22
YA SACMALAMAYIN
RTÜK LE BIZIM MACIN NE ILGISIVAR
KENDINIZE MILLETI GÜLDÜRMEYIN
RTÜK DENEN YER SADECE YAYINLANACAK VEYA YAYINLANMIS OLAN YAYINLARI KONTROOL EDER
KANALLAR BIZIM MACI VERDIDE RTÜKMÜ VERMEYIN DEDI Y
YOOOK
O HALDE RTÜKE TEPKI NIYE

abdullah58
03.07.2008, 17:25
HEPIMIZDE TEPKI OLARAK
E-MAIL ATALIM VE ISTANBULDA YASIYAN SIVASLILAR
TRT YE KADAR GIDEREK TEPKILERINI GÖSTEREBILIRLER

XXCakir58
03.07.2008, 17:32
hayirlisi olsun. Hangi kanal yayinlarsa yayinlasin, yeterki biz Sivassporun macini izleyelim.
Paylasim icin sagol.

XXCakir58
03.07.2008, 17:36
ya hep bize böyle haksizlik yapiliyor. Insan biraz utanmasi lazim ya. Kendi türk takimin Sivasspor oynuyor. Sivassporu desteklemek icin bir kanal vermesi lazim, ama yok kimsenin umru duymuyor.
Paylasim icin sagol.

haberci58
03.07.2008, 17:36
bosunuza nefesinizi tüketmeyin trt devletin kanalı yetkilerini devletten alıyo.Dolayısı ile devlet izin verdikleri maçı yayınlıyolar.Ha bu arada devlet izin verse bile çok geç.Yayın yapmak için en az 5 gün önce den gitmeleri gerekiyor.Ama size bir önerim olabilir.Hepinizde zeki insanlarsınız.Bunu suana kadar kimse dile getirmedi cihan-aa-dha-iha gibi gidip maça özetini çekip spor kanallarına çeken kanallar var sizin uydunuzda bu gibi kanallar var ise maçı canlı izleme olasılığınız olabilir.

B.DUMANLI
03.07.2008, 17:38
Kanal 58 dururken TRT´den birseyler beklemek hayalcilik olur.Bize Sivas´in yerel kanali sahip cikmazsa TRT orali bile olmaz.

merkez-2
03.07.2008, 17:42
bosunuza nefesinizi tüketmeyin trt devletin kanalı yetkilerini devletten alıyo.Dolayısı ile devlet izin verdikleri maçı yayınlıyolar.Ha bu arada devlet izin verse bile çok geç.Yayın yapmak için en az 5 gün önce den gitmeleri gerekiyor.Ama size bir önerim olabilir.Hepinizde zeki insanlarsınız.Bunu suana kadar kimse dile getirmedi cihan-aa-dha-iha gibi gidip maça özetini çekip spor kanallarına çeken kanallar var sizin uydunuzda bu gibi kanallar var ise maçı canlı izleme olasılığınız olabilir.

KANAL D KAYSERİ MAÇI İÇİN SON 3 SAAT KALA KARAR ALDI.
SALLAYIP DURMA.İHALE HAKKINDA SON GELİŞMELER İÇİN AZ SONRA ARAYACAKLAR BENİ TRT DEN.BEN BİRŞEY DEĞİLİM.AMA RİCA ETTİM SÖZ VERDİ.KOSKOCA TRT NİN TELEFONU VAR.BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSAN YAP.BİZDE BİLİYORUZ AVRUPA KANALLARINDAN MAÇ İZLEMEYİ.AMA TÜRKİYE KANALLARI NEDENSE BİZİM İÇİN İHALENİN ÖNÜNDEN GEÇMİYORLAR.BUGÜN BUNU ANLADIK.

EyüphanAydın
03.07.2008, 17:49
YA SACMALAMAYIN
RTÜK LE BIZIM MACIN NE ILGISIVAR
KENDINIZE MILLETI GÜLDÜRMEYIN
RTÜK DENEN YER SADECE YAYINLANACAK VEYA YAYINLANMIS OLAN YAYINLARI KONTROOL EDER
KANALLAR BIZIM MACI VERDIDE RTÜKMÜ VERMEYIN DEDI Y
YOOOK
O HALDE RTÜKE TEPKI NIYE

Abdullah abi,

Rtük genelde halka açık bir sitesi var,bizde oraya önerilerimizi görüşlerimizi yazıyoruz.
Halkın tepkisini,Halkın kültürünü ölçmektedir.

Sizin gibi herkez böyle düşünürse vaşşş Sivas'ın haline vaşşş Sivasspor'un haline..

Bizde bir yerden başlıyalım dedik,Rtük olabilir diye böyle bir konuyu açtık.

Madem çok iyi biliyorsunuz ? Sizde bir fikir sunun..?

Bu konu her zaman eleştiriye açıktır.Eleştiriye eleştiriyle cevap vermekten asla çekinmem.Kim olursa olsun..

Ha...şunu diceksin senin yaşın kaç ? başın kaç...

-Akıl yaşta değil baştadır.;)

Sözde değil özde sivaslı olmayı bir beceremedik gitti.

eyupk
03.07.2008, 17:51
Allah razı olsun merkez-2 kardeşimizden gerçekten çok güzel bir uygulama bulmuş. Bende e mail gönderdim siteye ve arkadaşlarımada gönderttim :)

haberci58
03.07.2008, 17:53
Ne sallaması ben bildiklerimi sölüyorum.hiç bir kanal vermeyo sayalım.Bu maçın görüntülerini veren yabancı spor kanalından kasete çekip maç bittikten bir kaç saat sonra spor bültenlerinde gösteriyolar.Yalansa yalan diyin..

sivaslitaner58
03.07.2008, 17:53
mail cektim bakim nediyecekler

haberci58
03.07.2008, 17:59
Bakalım bu bütün çabalar ins. bosa gitmez.TRT maçı verecek reklamı yaparda bizde rahatlarız sizde.

konartr58
03.07.2008, 18:14
maçın hakemi portekizli.bu turu atlarsak portekiz ile maç yapacağız.takım bir oyuna gelir mi ne dersin eyüphan sen bu işleri iyi yorumlarsın.bir de bu konuya dikkat çekseniz.
çakmak spordaki düzenlemiş olduğunuz videoyuda izledim.güzel olmuş

davulcu
03.07.2008, 18:15
haydi trt şu bizim maçı yayınla bende bizim televizyondaki bütün kanalları senin için silerim

58_SEMİH_58
03.07.2008, 18:22
Haydi Trt Haydi Tarih Yazmamıza Sende Destek Ol Haydi Trt

merkez-2
03.07.2008, 18:25
belirtilen telefona çıkan adamla konuşmayın.o operatör olum ya.spor bölümünü bağlarmısın deyin ordakine söyleyin.

teşekkürler 50 kişinin üzerinde telefon edilmiş.
sağolsun son gelişmeyide bir haber verse.ev telefonumu bıraktım.
mail atmayıda unutmayın...

58_SEMİH_58
03.07.2008, 18:26
evet kardes cook haklısın tepkimizi gostermeliyiz.. herkes guzelce goruslerini yazsın.. ama bide soyle birsey var kardes " D Spor, lig tv" vermesin.. herkesin izlemesi icin diger kanallar olması daha iyi.. ama son care D spor lig tv ise ona da razıyız.. belki burdakı macı verirler, ozaman maca gelen seyirci sayısı azalır :S
Şimdi D-spor lig Tv Yayınlasın Dıyorsunda Herkesın Evınde Uydu Var mı? yok mu?

merkez-2
03.07.2008, 18:36
SANA TAM DESTEK.SEN RAHAT OL FANATİK EYÜPHAN.

titizyiğido
03.07.2008, 18:50
evet önemli bi konu haydi sivaslılar bu konuda gerekli yerlere tepkimizi ve baskımızı uygulayalım

adres58
03.07.2008, 18:52
Değerli TRT yetkilileri.....
Geçtiğimiz yıl sıkça adından söz ettiren Sivassporumuz artık Avrupa kupalarına katılmaktadır. Bizler, gurbette yaşayan Sivaslılar binlerce, onbinlerce hatta yüzbinlere varan bir kitle olarak Sivassporumuzun Avrupadaki bu serüvenin başlangıç heyecanını yaşamaktayız. Ama maalesef maçımızı herhangi bir kuruluş yayınlamamaktadır. Sizler yılların verdiği güzellikle siyah beyaz ekranlardan beri bizlerin evine konuk oldunuz. Umuyorumki Sivassporumuzu bizler için yayına taşıyarak bu yüzbinlerce Gurbetçiyi memnun edeceksinizdir... Bir Sivassporlu taraftar olarak bu duygu düşüncelerimizi paylaşmanızı temenni ediyor Saygılarımı sunuyorum.....

merkez-2
03.07.2008, 18:54
AZ SONRA SÜPER BİR HABER VERECEĞİM SİZLERE DEĞERLİ ÜYELER VE SİVASSPORLULAR.

rapge
03.07.2008, 19:06
Geçen sene Kayserinin maçını vermişlerdi:@

GOSt
03.07.2008, 19:26
2. macın yayınlanması zaten garanti gibiydi :) cunku sivas ta ilk mac biraz daha zor olur gerek ulasım olsun gerekse Türkiye dısında bir ülkeden yayın.. hadi hayırlısı biiz burdaki maca gidecegiz ama gurbetcilerimiz icin coook iyi oldu.. TESEKKURLER TRT

furky.b
03.07.2008, 19:34
Hmm Insallah Gosterirler ya..

Cumartesi Izlerim Neguzel Maci..

Hem Yeni Takimi Da GOrmus Oluruz..

Sabirsizlaniyorum Cumartesi Icin..

Hadi TRT neolur goster ,

Hadi Yigidolar Arayin..

Dark Force
03.07.2008, 19:36
Televizyonda Reklamı geçti Kanal 1 Yayınlayacak maçı
Cumartesi 18:45 te..Hadi hayırlı olsun...

58_SEMİH_58
03.07.2008, 19:37

ilk macımı ikinci macımı yayınlıyor

eyupk
03.07.2008, 19:40
İŞTE BU ALLAHU EKBERRRR. KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVASSPOR...

58_SEMİH_58
03.07.2008, 19:40
Haydı Yigidolar Tepkimiyizi Koyalım Yapmamız Gereken Cok Kolay Lınke Tıklamak Ve Gereklı Bılgılerımı Yazmak Haydı Yıgıdolar Ellerımızı Calıstıralım...Birden Cok Mesaj Atmaya Gayret Edelım Haydı Yigidolar ...

eyupk
03.07.2008, 19:42
KANAL 1'İN YAYIN AKIŞINA BAKTIM AMA VERMİYOR YOK :S

Dark Force
03.07.2008, 19:43
ilk macımı ikinci macımı yayınlıyor

ilk maçı yayınlıyor diğerini bilmiyorum reklam geçti tv de. Kanal 1 de.....

merkez-2
03.07.2008, 19:45
ARKADAŞLAR BU KONU 2. MAÇ İÇİN.
AMA İLK MAÇIDA TRT BİTİRECEK İNŞALLAH.

XXCakir58
helal olsun trt sana. Zaten ilk cikan kanal sizdiniz. Simdi geriler büyüdü arkanizdan, ama onlarin ruhu bile duymuyor.
Paylasim icin sagol.

58_SEMİH_58
Yayın Akısında Boyle Bır Haber Yok Lutfen Dogru Haberler Verınız:mad:

okyay58
03.07.2008, 19:48
Maçı yayınlayacak yada yayınlamaya niyetlenen kanallara teşekkürler!!

merkez-2
03.07.2008, 19:48
ARKADAŞLAR BENİ TAKİP EDİNİZ.
2. MAÇ YAYINLANIYOR.BU BİR GERÇEK VE MERKEZ NUMARASI VAR.

HA ARKADAŞ KANAL 1 İLK MAÇI VERECEK DİYOR.İSPATLAMALI.

altuntas58
03.07.2008, 19:54
Sivassporumuzun macını vermek için caba gösteren trt çok teşekkür ederim

EyüphanAydın
03.07.2008, 20:08
SANA TAM DESTEK.SEN RAHAT OL FANATİK EYÜPHAN.

Teşekkür Ederim,

Sitede birbirimize böyle destek verirsek birlik olursak çok iyi olur.

- Ne demiş atasözü ' Bir elin nesi var,iki elin sesi var'

EyüphanAydın
03.07.2008, 20:10
Gördükmü arkadaşlar,Gördükmü ?

Burdan bi tepkimiz oldu,belki görmemişlerdir ama yinede oldu.

Herşeyi denemekte fayda var.

EyüphanAydın
03.07.2008, 20:16
Değerli Hemşehrilerim,

Türkiyede yaklaşık binlerce kanallar bulunmaktadır.Bu kanalların hepsi değişik değişik,ün getirmiş,popüler olan dizileri maçları göstermektedir.

Sivasspor'umuzun İntertoto'daki maçlarını tahmini yayınlayacak olan kanallar Trt Grubu,Kanal 1 Ekibine çok teşekkür ederiz...

Bundan sonra bu kanalları ben kendi adıma hep destekliyeceğim daima destekliyeceğim.

Bizim iyi günümüzde yanımızda olanlar önemli değil,en zor günümüzde bizimle gülen,bizimle ağlayanların arkasında durmalıyız...

Eğer bu kanallar maçları yayımlayacaksa bir teşekkür etmeyi borç bilirim.

muco5806
03.07.2008, 20:31
fikirlerine katılıyorum kardeşim ama gerçek dostlar için.Bunlar dosthane şeyler degil başta hiç bir kanalda tepki yoktu rtük e yaklaışık 500.000 kadar mail gitmiş kanal yetkilileride bunu duyunca harekete geçmiş mevzu para yani bu haberi star gazetesinde çalışan gazeteci MURAT ŞAHİN den ögrendim.

emremoni
03.07.2008, 20:36
yayın yok dedin sivas milletini ayaga kaldırdın nooldu verio maçı

merkez-2
03.07.2008, 20:37
yayın yok dedin sivas milletini ayaga kaldırdın nooldu verio maçı

MESLEĞİMİZE SAYGI LÜTFEN.GÜN İÇİNDE BELLİ SAATLER İÇİNDE DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR.

yerliturkuaz
03.07.2008, 21:17
Maçları Trt'nin yayınlaması çok güzel oldu rahat rahat maçlarımızı izleriz..

yigidomustafa58
03.07.2008, 21:44
Rtük e mail attım ben sizde atın

cilginsivasli
03.07.2008, 22:29
arkadaşlar ben gecen sene lig tv maçlarını bı tane programdan ucretsız ızlıyodum
coğu macıda izledim
bu mac ta ole olabılır bılgınıze
programda dunyanın nerdeyse butun kanalları var belkı gosteırı bılgınıze

PACHTEN_YIGIDO
03.07.2008, 23:44
ben trt nin yayin akisinda bakdim simdi göstermiyor...

kursat1487
04.07.2008, 08:55
İlk maç Kanal 1 veriyor...Reklamı geçti...İnternet sitesine koymamışlar....Ama reklamı geçti....2. maç ise Trt de büyük ihtimal

PACHTEN_YIGIDO
04.07.2008, 09:36
tamam sizin isiniz bitti 1.mac kanal 1
2-mac trt

üeki avrupadaki türkler napacaklar???sadece dua mi edelim???

olmuyor arkadasslar bizi de düsünün biraz kanal 1'in yayini yok burda...ben frekans numaralarini felan uyduda verdim bisey olmadi galiba kala 1 sadece türkiye icin

Yiğiter
04.07.2008, 11:33
ilk maçın sonucu ne olursa olsun,rövanş maçında tribünde canlı yayınla izleyeceğiz maçı inş..

furkancfc
04.07.2008, 11:35
arkadaşlar maç kanal 1 naklen variyor.

furkancfc
04.07.2008, 11:38
arkadaşlar maç kanal 1 de inanmayan internetten kanal 1 sitesine girsin yayın akışına baksın.

furkancfc
04.07.2008, 11:39
Maçları Trt'nin yayınlaması çok güzel oldu rahat rahat maçlarımızı izleriz..

kardeşim maçı kanal 1 veriyor.

Champion_58
04.07.2008, 11:40
İKİ GÜNLÜK KARADAĞ TV Sİ BU MAÇI VERİYODA ,TRT VERMİYOSA KARİZMAYI RESETLER VALLA!!! TRT DE UYUYAN VARSA UYANDIRMAMIZ LAZIM HERKES ARASIN BAŞKA ÇARE YOKK..

58 ygd 58
04.07.2008, 11:41
http://www.kanal1.com.tr/ cumartesiye b<akın sivas maçıı

ofozturk
04.07.2008, 11:44
teşekkürler kanal 1.:) inş maçtan alnımızın akıyla ve galibiyetle ayrılırız.

Champion_58
04.07.2008, 12:23
5 Temmuz 2008, Cumartesi

18:40 Grbalj - Sivas Spor/İntertoto Kupası

KANAL 1 CANLI YAYIN GÜZEL OLMUŞ .

İNAŞLLAH GÜZEL SONUÇ ALIRIZ

nuri_58
04.07.2008, 12:23
kanal 1'in kendi sitesinde reklamı bile var...yarın 18:30'da Kanal 1'de canlı yayınlanacak...

kaya0758
04.07.2008, 12:33
teşekkürler kanal 1
gençler bu konu açılıdığı zaman kanal 1 in maçı vereceğini bilen yokmuş sanırım onun için açılmış bu konu.

furfat
04.07.2008, 12:50
kana1 teşekkürler bizi bu zevkten mahrum etmediği için:D

Divriği58-
04.07.2008, 12:54
http://img370.imageshack.us/img370/9792/adszasdadsag8.png (http://imageshack.us)

tayfun5883
04.07.2008, 14:01
yeni bir başlık açalımmm maçı kanal 1 veriyor diye teşekkür telefonu açtım kanal 1 e sizde açın arkadşlar imkanınız varsa

yeniceri_can
04.07.2008, 14:33
Kardeşim sen bilmiyorsun heralde ? RTÜK'e kanallar bir filmleri,spor haberlerini dosya halinde veriyor RTÜK onaylıyor.

Eğer istese şunu sen yayınlıcaksın,şunu sen yayınlıcaksın diyebilir.

zorla maç yayınlattıramaz kardeşim benim.senin dediğin gibi olsa sakarya bursa ankaragücü maçlarını kanal d veriyordu şimdi. :D

politepol
04.07.2008, 15:37
HERKESİN DİKKATİNE, İLK MAÇI KANAL 1 VERECEK BUGÜN ÖĞRENDİM . AYRICA HOTBİRD UYDUDAN DA RAHATÇA KARADAĞ TV Yİ İZLİYORUM VE MAÇI ORADAN DA İZLEYEBİLİRSİNİZ

politepol
04.07.2008, 15:39
MAÇI KANAL 1 VERİYOR

http://www.kanal1.com.tr/yayin_akisi2008-07-05.html

balili_levent
04.07.2008, 17:14
beyler ben dun aradim trtyi mubarek kandil ve cuma gunu yalan soylenmez ama 2 macimiizi 100/100 trt veriyo her seye iddaya varim kesin ikinci macimiz trtede ama ilk macida almaya calisiyoruz girisimlerimiz devam ediyor dediler bana BURDAN YEMİN EDEREK SOYLUYORUM 2 Cİ MACİMİZ 100/100 TRTDE ONEMLİ NOT ARAMAYA DEVAM AMA BİR GERCEK VAR 2 MACİMİZ TRTDE 2 Cİ MACİMİZİ TRTDE İZLERKEN BANA İNANNİCQAKSİNİZ VEDE TSK EDECEKSİNİZ

gurbetciler
04.07.2008, 18:07
sivasspor,umuza uefa yolunda basarilar dilerim...........

58memo58
04.07.2008, 18:09
Politepol kardesim aceba o verdigin linkten izlenme sansi varmi yoksa illa tv gereklimi .

58memo58
04.07.2008, 18:17
Arkadaslar evde kanal 1 yoksa http://www.kanal1.com.tr/yayin_akisi2008-07-05.html bu siteye girip üye olun canli tv girebiliorsunuz maci orda rahatlikla izleyebilirsiniz.

ahmet 1967
04.07.2008, 18:43
arkadaslar mac kanal 1 de canlı saat ise 18:45

mysuskunx
04.07.2008, 18:45
GEÇ KALDI TRT ÇOK GEÇ KALDI ÇOKTAN BÖYLE BİR JESTİ YAPMALIYDI....

emremoni
04.07.2008, 19:21
MAÇI KANAL 1 VERİYO ZATE VERMEZLERDİ BEN BİLİODUM DİOLAR:):):):):)

titizyiğido
04.07.2008, 19:25
teşekkürler kanal 1....................

emo
04.07.2008, 19:43
arkadaşlar müjde maç KANAL1DE ŞAMPİYON SİVASSPOR

bayram
04.07.2008, 19:51
Arkadaşlar maçımızın yayınlanması çok güzel bir olay gerçekten lig tv denen kanal gidiyor rus takımının maçını yayınlıyor ama sivassporumuzun maçını yayınlamıyor bu düpe düz saygısızlık bence

mad
04.07.2008, 20:11
yarınki maç saat 18.45ten itibaren kanal 1den canlı olarak yayınlanacaktırrrrrrrrrr

boşnaksivaslı
04.07.2008, 20:15
maç cumartesi saat 19.00 da KANAL 1 de (sağlam bilgidir inanmıyorsanız sitesine girin bakın:D:D

balili_58_06
04.07.2008, 20:22
arkadaşlar baktım kanal1 naklen gösteriyo inanmayan googleden kanal 1 yazıp bakabilir

adres58
04.07.2008, 20:25
Çok güzel bir teşekkür yazısı yazdımki üüüfff tadından yenmez.. Elin ruslarını yayınlasın Lig Tv.. Biz Kanal 1 e hücummmm... Hatta şimdiden başlıyorum seyretmeye. Çarkıfelekle başladım. hehehe... Haftaya Pazar günü taaa Kastamonudan geleceğim işallah orada sizlerleyim.
TEŞEKKÜRLER KANAL 1....
http://img228.imageshack.us/img228/4866/52354046lo4.jpg

adres58
04.07.2008, 20:29
Bende Grbalj maçının acısını çıkardım...
http://img374.imageshack.us/img374/4035/62160695eh9.jpg

salihak
04.07.2008, 20:44
Bende Grbalj maçının acısını çıkardım...
http://img374.imageshack.us/img374/4035/62160695eh9.jpg

bu hangi oyun bee gardaş.... oyunsa adı ney

salihak
04.07.2008, 20:45
helala sana kanal 1 favori kanalım oldun benim bee

sivaslı-elif
04.07.2008, 20:47
TEŞEKKÜRLER KANAL 1 İZLEYEMİCEZ DİYE ÇOK KORKTUK AMA ÇOK ŞÜKÜR

minni
04.07.2008, 20:50
Mac yayini kanal 1 de http://www.liveonsat.com/foot_uefa_cup_toto.php?start_d d=04&start_mm=07&start_yyyy=2008&end_dd=21&end_mm=09&end_yyyy=2008

merkez-2
04.07.2008, 21:04
bu konu 2. maçın konusu

sivassporra başarılar

Kokomo
04.07.2008, 21:41
Kanal 1 sana helal olsun, teşekkür ederiz ...

comehere_58
04.07.2008, 22:11
ilk maçımız kanal 1 de cumartesi günü

58memo58
05.07.2008, 12:17
Eÿuphan kardesim ben o verdigin email mesaj attim. insallah dikkatte alirlar ve tapkimizi vermeliyi.

yigido_furkan
05.07.2008, 12:41
bu hangi oyun bee gardaş.... oyunsa adı ney

kardes www.managerzone.comdan oynanıyor oyun. kanal1 e tskler emınım macı verdıklerıne pısman olmayacaklar reytıng patlaması olacak:)

haberci58
05.07.2008, 22:08
Rovans maçı hangi tv de bilen varsa yazsın türk tvlerden biri ama

BirSubat2oo7
05.07.2008, 22:10
Rovans maçı hangi tv de bilen varsa yazsın türk tvlerden biri ama

Bu konuda yazıyor.TRT'de kardeşim.Okursan çözersin.
İyi akşamlar.