Orijinalini görmek için tıklayınız : KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN

şafak58_35
05.07.2008, 13:12
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BUGÜN MAÇIMIZI YAYINLAYACAK OLAN KANAL 1 E LÜTFEN ÇOKTA KISA OLSA BİR MEMNUNİYETİNİZİ BİLDİRİNİZ BİZE BU İMKANI SUNANLARA TEŞEKKÜRLE CEVABIMIZI VERELİM

http://www.kanal1.com.tr/prog,grbalj__sivas_sporinterto to_kupasi,43454.html
BU LİNKTE BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM...

davulcu
05.07.2008, 13:13
İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA
LAYLAYLAYLALAYLAY

ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
HAYDİ İNLET AVRUPAYI
LAYLAYLAYLALAYLAY

UEFA AŞKINA
SİVAS AŞKINA
TARAFTARIN AŞKINA
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
HAYDİ BASTIR SİVASIM

UEFA BİZİM BİZİM OLACAK
ŞANIN DİLLERDE KALACAK
LAYLAYLAYLALAYLAY

AVRUPAYI TİTRET
SİVASI İNLET
MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM

Erol-Tan
05.07.2008, 13:16
ben teşekkürümü iletmiştim ..bu konu açılmadan bile teşekkür etmemiz gerekirdi,,Sivassporumuza verdiği değerden dolayı,sen de sağol konu başlığı için .

sivaslitaner58
05.07.2008, 13:22
ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda ya

EyüphanAydın
05.07.2008, 13:24
Türkiyede o kadar kanal içerisinden büyüklük gösteripte böylesi güzel bir maçı ekranlarda bizlere izletmek istiyen KANAL-1'e Teşekkür ederiz.

Değerli Hemşehrilerim,

Bundan sonra kendi çapımızda bizi dünyada yok sayan bazı kanalları protestoya davet ediyorum...

Bundan sonra Kanal-1'in hep yanında olucaktırım..

muco5806
05.07.2008, 13:28
Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...

58_SEMİH_58
05.07.2008, 13:29
Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...
Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası

muco5806
05.07.2008, 13:31
Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası raiting veya reklam ikiside kazandırır kardeşim.Ne kadar çok izlenirsen,o kadar kazanırsın.

MustafaParlak
05.07.2008, 13:35
FARKETEMEZ YİĞİDOYA
LAYLAYLAYLALAYLAY

ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
HAYDİ İNLET AVRUPAYI
LAYLAYLAYLALAYLAY

UEFA AŞKINA
SİVAS AŞKINA
TARAFTARIN AŞKINA
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
HAYDİ BASTIR SİVASIM

UEFA BİZİM BİZİM OLACAK
ŞANIN DİLLERDE KALACAK
LAYLAYLAYLALAYLAY

AVRUPAYI TİTRET
SİVASI İNLET
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM

GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BU ŞİİRE SAKARYAMA LAF SÖYLEMİŞSİN ABİ BENİM İÇİN SAKARYA FARKEDER..!NEDENİNİ BİLEN BİLİYOR...!

MustafaParlak
05.07.2008, 13:35
KANAL 1 SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM...!

muco5806
05.07.2008, 13:39
ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda yabuyur kardeşim http://www.dijitaluydu.info/kanal1.kanal.1.sifre.girisi.ke yler.key.eklemek.biss.key.izle .kupa.asp bu işine yarar

halil_58_yigido
05.07.2008, 13:43
FARKETEMEZ YİĞİDOYA
LAYLAYLAYLALAYLAY

ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
HAYDİ İNLET AVRUPAYI
LAYLAYLAYLALAYLAY

UEFA AŞKINA
SİVAS AŞKINA
TARAFTARIN AŞKINA
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
HAYDİ BASTIR SİVASIM

UEFA BİZİM BİZİM OLACAK
ŞANIN DİLLERDE KALACAK
LAYLAYLAYLALAYLAY

AVRUPAYI TİTRET
SİVASI İNLET
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM[/QUOTE]

GokhanTurna
05.07.2008, 13:46
Kanala 1e Teşekkürümü İlettim...Herkes İlgi Gösterir İnş..Sivas Taraftarınada Bu Yakışır Camiya Bunu Bekliyor Bizden

58_SEMİH_58
05.07.2008, 13:47
raiting veya reklam ikiside kazandırır kardeşim.Ne kadar çok izlenirsen,o kadar kazanırsın.

Ne Kadar Reytıng Yaparsan Yap İstersen 70 Milyonn İzlesin Yinede Kimse SAna Para Vermıyor...

muco5806
05.07.2008, 13:48
Ben teşekkür etmeyelim demiyorum.Edelim tabi ki.Sivasspor a bu yakışır.ama O kadar çok abartılıyor ki teşekkür mesajları atalım,bundan sonra tek kanal kanal 1,diger bütün kanalları protesto edelim,sadece kanal 1 izliycem falan işin ucunda parada var yani onuda düşünelim lütfen...

EyüphanAydın
05.07.2008, 13:54

Kardeşim çok yanlış düşünüyorsun..

Trt-1 Türkiyenin her yönüyle örnek alınması gereken kanalı..zaten herkez biliyor..bu saatten sonra bu maçı yayımlasa ne farkederki ?

Kanal-1 Atv ile aynı reklam yapsa ne olurki ? zaten herkez biliyor..

MustafaParlak
05.07.2008, 13:55
NE KADAR SAÇMALADIGINIZIN FARKINDAMISINIZ BURAYA GELİPTE BÖLE SAÇMA KONULAR AÇIYORSUNUZ KANAL 1 TABİKİDE PARA ALICAK BEDEVAYA KİM KİME BEDAVAYA YAYIN YAPMIŞ ADAMA TABİKİDE TEŞEKKÜR EDECEKSİNKİ ÖBÜR MAÇIDA YAYINLASINLAR.

SAYIN SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU KAPATIN...!

davulcu
05.07.2008, 13:57
GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BU ŞİİRE SAKARYAMA LAF SÖYLEMİŞSİN ABİ BENİM İÇİN SAKARYA FARKEDER..!NEDENİNİ BİLEN BİLİYOR...!

MUSTİ SENİN HATRIN İÇİN ŞİİRİ DEĞİŞİŞTİRDİM
NE KARA KARTAL NEDE KANARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA
LAYLAYLAYLALAYLAY

ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
HAYDİ İNLET AVRUPAYI
LAYLAYLAYLALAYLAY

UEFA AŞKINA
SİVAS AŞKINA
TARAFTARIN AŞKINA
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
HAYDİ BASTIR SİVASIM

UEFA BİZİM BİZİM OLACAK
ŞANIN DİLLERDE KALACAK
LAYLAYLAYLALAYLAY

AVRUPAYI TİTRET
SİVASI İNLET
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
TİRDİM BAK

muco5806
05.07.2008, 13:58
Kardeşim çok yanlış düşünüyorsun..

Trt-1 Türkiyenin her yönüyle örnek alınması gereken kanalı..zaten herkez biliyor..bu saatten sonra bu maçı yayımlasa ne farkederki ?

Kanal-1 Atv ile aynı reklam yapsa ne olurki ? zaten herkez biliyor..Peki kardeşim görüşüne saygı duyuyorum.Bir avrupa maçı veya büyük takımların maçı oldugu zaman,1 ay öncesinden bangır bangır bagırıyorlar.Neden bu maç 2 güm kala alınıyor.Verdigimiz tepkiden sonra öyle deilmi.Peki bizim verdigimiz tepki yani raitin onlara ne saglıyor,reklam yapma imkanı.O da para.Ordada yazdım ben zaten teşekkür etmeyelim demiyorum edelim tabiki.Bizim camiamıza bu yakışır.Ama bu kadar abartmayalım diyorum.

EyüphanAydın
05.07.2008, 14:01
Peki kardeşim görüşüne saygı duyuyorum.Bir avrupa maçı veya büyük takımların maçı oldugu zaman,1 ay öncesinden bangır bangır bagırıyorlar.Neden bu maç 2 güm kala alınıyor.Verdigimiz tepkiden sonra öyle deilmi.Peki bizim verdigimiz tepki yani raitin onlara ne saglıyor,reklam yapma imkanı.O da para.Ordada yazdım ben zaten teşekkür etmeyelim demiyorum edelim tabiki.Bizim camiamıza bu yakışır.Ama bu kadar abartmayalım diyorum.

Kardeşim adı üstünde senin dediğin gibi ' BÜYÜK TAKIM' sen böyle görüyorsun ama ben hiç öyle görmüyorum...

Süperligde tüm takımlar eşit derecededir.Sadece bütçe farklılığı vardır.

muco5806
05.07.2008, 14:03
Kardeşim adı üstünde senin dediğin gibi ' BÜYÜK TAKIM' sen böyle görüyorsun ama ben hiç öyle görmüyorum...

Süperligde tüm takımlar eşit derecededir.Sadece bütçe farklılığı vardır.Sen böyle düşünürsün,ben böyle düşünürüm ama başkaları düşünmez kardeşim.3 büyükler denilince akan sular duruyor bu memlekette.Anadolu takımları ligin rengi oalrak görülüyor.Malesef bunu kabullenmek lazım.

davulcu
05.07.2008, 14:06
TEŞEKKÜR ETMEK KÖTÜ BİŞEMİKİ. O BİZİM SAYGIMIZDANDIR .O BİZE YAKIŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

muco5806
05.07.2008, 14:09
TEŞEKKÜR ETMEK KÖTÜ BİŞEMİKİ. O BİZİM SAYGIMIZDANDIR .O BİZE YAKIŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...Canım kardeşim lütfen konunun başlıgına göre yorum yapma.Bk daha önceden ne yazmışım.Ben teşekkür etmeyelim demiyorum bir önceki yorumlara bak.

davulcu
05.07.2008, 14:14
Canım kardeşim lütfen konunun başlıgına göre yorum yapma.Bk daha önceden ne yazmışım.Ben teşekkür etmeyelim demiyorum bir önceki yorumlara bak.

TAMAM İŞTE ADAMLAR YAYINLIYOLAR DAHA NE YANİ. ADAMLARA VAY EFENDİM BİZİM MAÇI NİYE YAYINLIYOSUNUZ DİYE KIZALIMMI

MustafaParlak
05.07.2008, 14:32
Canım kardeşim lütfen konunun başlıgına göre yorum yapma.Bk daha önceden ne yazmışım.Ben teşekkür etmeyelim demiyorum bir önceki yorumlara bak.

SENİN YAŞ KAÇ MİLLETE KARDEŞ MARDEŞ TAKILION BURDA SEVİYELİ ARKADAŞLIKLAR KURALIM YAŞINI BİLMEDİGİN KİŞİLERE KARDEŞİM FİLAN DİYİP MİLLETİ SİNİR ETMEYELİM.BU KONU HAKKINDADA TEŞEKKÜR KÖTÜ BİR ŞEY OLSAYDI BÜYÜKLERİMİZ CEDDİMİZ TEŞEKKÜR ETMEZDİ.

BEN ŞAHSEN KANAL 1E TEŞEKKÜR EDERİM...!

bahadır erdem
05.07.2008, 14:45
EVET KANAL BİR'E MESAJIMI ATTIM.TEŞEKKÜRÜMÜ YAPTIM.EN AZINDAN İNTERNET'E

GİREN HERKESİN BİR MESAJ ATARAK KANAL 1!E DESTEK OLMASI GEREKİR.

HER ŞEY SİVAS İÇİN SİVASSPOR İÇİN.

şafak58_35
05.07.2008, 15:03
NE KADAR SAÇMALADIGINIZIN FARKINDAMISINIZ BURAYA GELİPTE BÖLE SAÇMA KONULAR AÇIYORSUNUZ KANAL 1 TABİKİDE PARA ALICAK BEDEVAYA KİM KİME BEDAVAYA YAYIN YAPMIŞ ADAMA TABİKİDE TEŞEKKÜR EDECEKSİNKİ ÖBÜR MAÇIDA YAYINLASINLAR.

SAYIN SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU KAPATIN...!

arkadaşım sana katılıyorum gerçekten çok haklısın....

şafak58_35
05.07.2008, 15:07

kanal şifreli değil yada ben ne demek istediğini anlamadım ama yeni frekansını alıp netten yazarsan eminim sorunsuz islersin yardımcı olmak isterdim ama bildiğim bukadar...

RK sTyLa 58
05.07.2008, 15:28
avrupa saatiyle kacta basliyor mac??

Tenacious
05.07.2008, 15:33
gercekten cok tesekkur ederiz KANAL 1 e zaten zevkle ızlıorum kanal 1 i yabancı dızılerınden dolayı sımdı buyuk keyıfle ızlıcem ınsallah grbalj takımını yenecegız skor:[2-1] biz yenecegız

alem_halil
05.07.2008, 15:49
kalan 1 ekibine sonsuz tşk ederiz inş diğer maçlarımızada kayıtsız kalmaz...

muco5806
05.07.2008, 15:56
SENİN YAŞ KAÇ MİLLETE KARDEŞ MARDEŞ TAKILION BURDA SEVİYELİ ARKADAŞLIKLAR KURALIM YAŞINI BİLMEDİGİN KİŞİLERE KARDEŞİM FİLAN DİYİP MİLLETİ SİNİR ETMEYELİM.BU KONU HAKKINDADA TEŞEKKÜR KÖTÜ BİR ŞEY OLSAYDI BÜYÜKLERİMİZ CEDDİMİZ TEŞEKKÜR ETMEZDİ.

BEN ŞAHSEN KANAL 1E TEŞEKKÜR EDERİM...!''KARDEŞİM'' demek seviyesizlikmi oluyor bu sitede hepimiz kardeş deilmiyiz o zaman bu sitede herkes edepsiz.Sacma sapan şeyler yazmayın yaş bu kadar önemliyse niye her mesajda hepimiz kardeşiz diyoruz biraz akıllı ol

muco5806
05.07.2008, 16:01
Burda 45000 tane adam var kimisi 30 kimi 10 kimi 15 kimi 50 yaşında ben hepsinin yaşını bilemem.Sırf konuşmuş olmak için yorum yapma

yusufener
05.07.2008, 16:02
Kesinlikle katılıyorum önceden böyle bişey yoktu baktılar iyi para gelecek hemen alalım dedler yoksa onlar sivası mı düşünüyolar sanki...Fenerbahce galatasaray ve ya beşiktaş olsa kapışırlar maçı yayınlamak için...işallah bu sene uefada ileri turlara çıkarsak ve ligde başarı yakalarsak işte o zaman bizi de kapışacaklardır...

handsome5867
05.07.2008, 16:02
tabikide para sını alacaklar herkes onların işi bu. ya vermeselerdi bu maçı ne olucaktı. int. den sadece sonucuna bakıcaktık.şimdi ne güzel avrupadaki türkiyedki taraftarlar izleyebilecek bu maçı. tabiki de tesk edecegiz

yusufener
05.07.2008, 16:06
teşekkürü edeceğiz tamam da paranın kokusunu duyp yayınlıyolar...yani diğer takımlar olsa trt show kanal d tek tek yayınlıyo...

muco5806
05.07.2008, 16:08
Sonunda beni anlayan,yorumlarını iyice okuduktan sonra yapan bi kardeşim çıktı eyvallah kardeşim saolasın.teşekkürü edeceğiz tamam da paranın kokusunu duyp yayınlıyolar...yani diğer takımlar olsa trt show kanal d tek tek yayınlıyo...

yusufener
05.07.2008, 16:09
Sonunda beni anlayan,yorumlarını iyice okuduktan sonra yapan bi kardeşim çıktı eyvallah kardeşim saolasın.

haklının her zaman yanındayım önemli değil kardeşim...

davulcu
05.07.2008, 16:12
ARKADAŞLAR SEVGİNİN OLDUĞU YERDE PARA KONUŞULMAZ...LÜTFEN PARA İŞİNİ Bİ KENARA BIRAKALIM ONLARDA ONDAN EKMEK YİYOLAR...

yusufener
05.07.2008, 16:15
Aslında benim asıl kızdığım kanal 1 felan değil işte daha demin de yazdığım gibi trt kanal d show tv...bu kanallar üç büyüklerin maçını direkt yayınlıyorlar hem de bir keresin de show ve trt aynı anda aynı maçı yayınlıyordu...ama bizim maçımızı hayatında futbol maçı göstermemiş kanal 1 son dakkada ayarlıyor...:mad::mad::mad:

muco5806
05.07.2008, 16:16
Aslında benim asıl kızdığım kanal 1 felan değil işte daha demin de yazdığım gibi trt kanal d show tv...bu kanallar üç büyüklerin maçını direkt yayınlıyorlar hem de bir keresin de show ve trt aynı anda aynı maçı yayınlıyordu...ama bizim maçımızı hayatında futbol maçı göstermemiş kanal 1 son dakkada ayarlıyor...:mad::mad::mad:Ben im belirtmek istedigimde bu zaten.Bu onlar için ekmek yiyecekleri iş deil.Extra kazanacakları para.Onca tepkiden sonra yayınlıyolar.

EyüphanAydın
05.07.2008, 16:17
Aslında benim asıl kızdığım kanal 1 felan değil işte daha demin de yazdığım gibi trt kanal d show tv...bu kanallar üç büyüklerin maçını direkt yayınlıyorlar hem de bir keresin de show ve trt aynı anda aynı maçı yayınlıyordu...ama bizim maçımızı hayatında futbol maçı göstermemiş kanal 1 son dakkada ayarlıyor...:mad::mad::mad:

Kardeşim bu kadar bilmen gerek miyor ? Çok biliyorsan burda durma iyi sitelerde yorumculuk yap.:mad:

Kanal bir 2006 Dünya kupasını yayımlamıştı.Bilip bilmeden daha konuları takip etmeden şaçmalıyorsunuz...:mad:

yusufener
05.07.2008, 16:20
neyse buna da şükür...artık bundan sonra söylenecek bişey yok zaten...ama işallah uefada türkiyeyi gururla temsil edersek o zaman görürler gücümüzü ve işallah o zaman bir daha ki maçlarımızı yayınlamak için kapışırlar...

XXCakir58
05.07.2008, 16:29
burda bir kanal icin birbirimiz kirmayalim. Üstelik onu ne amacla aldilar allah bilir. Maca bakalim, gerci ben bakamayacagim kanal 1 yok.
Paylasim icin sagol.

SEMİH-58
05.07.2008, 16:35
para alacak tabi adam bunun için yayınlayacak sonuçta bu işler parayla dönüyor...

Konuşup konuşup duruyorsunuz ama boşuna şimdi bu adamlar maçı yayınlamayı kabul etmeyebilirdi.ve akşam hiçbir kanal sivassporun maçını vermeyebilirdi de mi bu yüzden elinize geçen fırsatı karalamaya çalışacagınıza üzerinize düşeni yani teşekkürünüzü edin.

XXCakir58
05.07.2008, 16:38
ben bakamayacagim. Ama yinede tsk ediyorum. ne vardi Kanal D, Atv, yada baska kanal verseydi.
Paylasim icin sagol.

alem_halil
05.07.2008, 16:40
gardaşlarım neyin tarışmasını yapıyonuz bizim maçımızı versinlerde hangi kanal olursa olsun isterse son dk versinler maçı hiç önemli değil..
biz sivasspor taraftarı olarak maçı verdiğiniz için tşk ettik bunda büyütülecek bişey yok.
maçı verdiği içinde kanal 1 abartmayada gerek yok.saygılarımla..

altuntas58
05.07.2008, 16:44
Sivassporumuzun macını yayınlayan yayıncı kuruluşa teşekkür ederim

altuntas58
05.07.2008, 16:57
Biz yiğidolara bu akşam inter totoda sivasssporun macını yayınlayacağınız için kanal 1 teşekkürler siz gercekten türkiyede 1 numarasınız

hollywarnrvn
05.07.2008, 16:58
bencede o kadar abartmaya gerek yok kimse hayıra yapmıyo bu işi sadece ticaret amaçlı. neyse biz maça bakalım inş. ordan iyi bir skorla döneriz

davulcu
05.07.2008, 17:03
EVET ARKADAŞLAR BİR SON DAKİKA BOMBASI .MÜŞTERİ İLE BENİM ARAMDA GEÇEN UFAK Bİ DİYALOG:)

MÜŞTERİ: YAV MUTLU BU GLABAJ MIDIR GRABLAJMIDIR NE KARIN ARISIYSA KİMLA BU TAKIM

BEN:)ABİ VALLA BENDE İLK DEFA DUYDUM KARADAĞ TAKIMLARINDANMIŞ AMA BİZ HARCARIZ ONLARI SEN BANKO 2 OYNA::)

MÜŞTERİ:)ULA ZATEN SİVASA BOŞAMI KANGAL DİYOLAR KANGALLAR O GLABAJ MIDIR KARABAŞMIDIR ONLARI PARÇALAR:)

EVET BU OLAY BİR İDDAA BAYİSİNDE GEÇMİŞTİR SAYGILAR

SenSetik
05.07.2008, 17:06
ARKADAŞLAR İNTERNETTEN MAÇI SEYREDEBİLECEĞİM BİR ADRES LÜTFEN......

TEŞEKKÜRLER..

Ertugrul
05.07.2008, 17:09

TEŞEKKÜRLER..

Kana1'in internet sitesine üye olduktan sonra canlı yayın linkinden izleyebilirsiniz.

necmettin_akcay
05.07.2008, 17:25
KANAL 1 televizyonuna teşekkürlerimi ilettim yeni sezon camimıza hayırlı olsun tüm sivassporlulara selamlar saygılar

zaralım 58
05.07.2008, 17:28
ne pahasına olursa olsun maçı yayınladıkları için teşekkürler.

SenSetik
05.07.2008, 17:48
Kana1'in internet sitesine üye olduktan sonra canlı yayın linkinden izleyebilirsiniz.

teşekkürler................... ......

muco5806
05.07.2008, 17:58

TEŞEKKÜRLER..Lig tv nin sitiesindende izleniyordu sanırım orayada bi bakabilirsin.

hasantuan
05.07.2008, 18:15
hanal 1 uyduda şifreli mi yahuuuu

EVREKA
05.07.2008, 18:20
Bir Şanlıurfasporlu olarak gurur duyuyorum ama kanalın şifreli olduğunu duyduktan sonra yıkıldım...:(

izmirliyiğido35
05.07.2008, 18:28
helal olsun valla kanal 1- e
eyce oldu valla inşallah mutlu döneceğiz allahın izniyle

muco5806
05.07.2008, 18:33
hanal 1 uyduda şifreli mi yahuuuuhttp://www.dijitaluydu.info/kanal1.kanal.1.sifre.girisi.ke yler.key.eklemek.biss.key.izle .kupa.asp buyrun kardeşlerim bu şifreli yayınları kırmak için işinize yarar.

sewaz58
05.07.2008, 18:35
Emeği geçen herkese teşekkürler...

sivaslıoluk
05.07.2008, 18:46
Kanal-1 teşekürler.inşAllah sivasspora ugurlu gelirde yeneriz.

yerliturkuaz
05.07.2008, 18:56
Hani maç verilecekti neden verilmiyor

dJMUHO58
05.07.2008, 18:58
Teşekkürler Kanal 1...........!

cem
05.07.2008, 20:02
hangi kanalın verdıgı degıl benım macı izlemem önemli... gene tsk kanal 1..

GuLo
05.07.2008, 20:46
Teşekkürler Kanal 1 bence vermeyen vermiyoo..

merkez_emre
05.07.2008, 21:07
Sivasımızı kmlerce uzakdan yakın ettıgınız Yiğidomuzun ilk sınavında bizi yalnız bırakmadıgınız ıcın cok tskler...haftayakı macımızıda yayınlayıp yurt dısındakı yaklasık 7 mılyon sivaslıyı da sevındırırsenız cok sevınırız...

Gercek yiğido yapılan iyiliğide kötulugude unutmaz
Sivasdan emre yıldırım
sivasspor_emre@hotmail.com

Divriği58-
05.07.2008, 21:50
KEŞKE MAÇI VERMESEYDİ KANAL 1 BİR MAÇ BU KADAR MI KÖTÜ ANLATILIR YA ARKADAN YABANCI SPIKERIN SESI GELIYO ÇOK ZEVKSIZDI İNŞAALLAH 4 EYLULDEKI MACI TRT YAYINLAR

mehmetlafci
05.07.2008, 22:05
ben teşekkür ettim.kanal 1 e tekrar teşekkürler.süper ligde bu kadar başarı göstermiş bir takımın maçını yayınladığı için.