Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN !

SivasSpor.Com
05.07.2008, 23:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bugün üzüntümüz büyük. Bunun sebebi maçın sonucu değil, Futbol Federasyonu Başkanı'mızı kaybettiğimizi öğrendik. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Moralimiz çok bozuk" dedi.

Bülent Uygun, UEFA Intertoto Kupası 2. turunda OFK Grbalj karşısında 2-2 berabere kaldıkları ilk karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, öncelikle Karadağ halkına, gösterdikleri konukseverlikten dolayı teşekkür etti.

Türkiye'de bir futbol ekolü olduğunu, bu ekolün gelişmesinde Yugoslavya futbol ekolünün çok büyük katkı sağladığını belirten Uygun, Yugoslavya dağıldıktan sonra Karadağ'ın çok kısa sürede, yeni olmasına karşın çok kaliteli ve iyi bir takım oluşturduğunu söyledi.

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ölüm haberinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Uygun, ''Bugün üzüntülüyüz, üzüntümüz büyük. Bunun sebebi maçın sonucu değil, Hasan Doğan'ı kaybettiğimizi öğrendik. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Moralimiz çok bozuk'' diye konuştu.

Bu nedenle maç hakkında fazla yorum yapamayacağını belirten Uygun, rakip takımdan en çok kimi beğendiğinin sorulması üzerine, böyle bir takım oluşturduğu için genç hocasını beğendiğini söyledi. Uygun, futbolculardan ise Boskoviç'i beğendiğini bildirdi.

Uygun, turu atlayarak UEFA Kupası hedeflerine ulaşmak istediklerini de kaydetti.

BAŞKAN OTYAKMAZ
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Karadağ'dan alınan bu beraberliğin avantajlı bir skor olduğunu söyledi.
Sivas'ta tur atlamak istediklerini belirten Otyakmaz, ''Bu skorun keyfini yaşayamadık. Hasan Doğan'ın ölümü hepimizi derinden üzdü'' dedi. Otyakmaz, Türkiye'yi en iyi biçimde temsil etmek istediklerini de sözlerine ekledi. OFK Grbalj Teknik Direktörü Nebosa Vignjeviç ise Türk ekibinin kaliteli bir takım olduğunu kanıtladığını ve turun favorisi olduğunu söyledi.

Bireysel hatalar sonucu 2 gol yediklerini anlatan Vignjeviç, maçın rövanşında iyi bir oyun sergilemek istediklerini bildirdi. Bu arada Sivassporlu futbolcu ve yöneticilerin, Hasan Doğan'ın ölüm haberinin ulaşması üzerine büyük üzüntü yaşadıkları görüldü.

tiryakisivaslı
05.07.2008, 23:14
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Bugün üzüntümüz büyük. Bunun sebebi maçın sonucu değil, Futbol Federasyonu Başkanı'mızı kaybettiğimizi öğrendik. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Moralimiz
çok bozuk'' dedi. Bülent Uygun, UEFA Intertoto Kupası 2. turunda OFK Grbalj karşısında 2-2 berabere kaldıkları ilk karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, öncelikle Karadağ halkına, gösterdikleri konukseverlikten dolayı teşekkür etti. Türkiye'de bir futbol ekolü olduğunu, bu ekolün gelişmesinde Yugoslavya futbol ekolünün çok büyük katkı sağladığını belirten Uygun, Yugoslavya dağıldıktan sonra Karadağ'ın çok kısa sürede, yeni olmasına karşın çok kaliteli ve iyi bir takım oluşturduğunu söyledi.
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ölüm haberinin kendilerini çok üzdüğünü belirten Uygun, ''Bugün üzüntülüyüz, üzüntümüz büyük. Bunun sebebi maçın sonucu değil, Hasan Doğan'ı kaybettiğimizi öğrendik. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Moralimiz çok bozuk'' diye konuştu.
Bu nedenle maç hakkında fazla yorum yapamayacağını belirten Uygun, rakip takımdan en çok kimi beğendiğinin sorulması üzerine, böyle bir takım oluşturduğu için genç hocasını beğendiğini söyledi. Uygun, futbolculardan ise Boskoviç'i beğendiğini bildirdi. Uygun, turu atlayarak UEFA Kupası hedeflerine ulaşmak istediklerini de kaydetti.

SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Karadağ'dan alınan bu beraberliğin avantajlı bir skor olduğunu söyledi. Sivas'ta tur atlamak istediklerini belirten Otyakmaz, ''Bu skorun keyfini yaşayamadık. Hasan Doğan'ın ölümü hepimizi derinden üzdü'' dedi.

Otyakmaz, Türkiye'yi en iyi biçimde temsil etmek istediklerini de sözlerine ekledi.
OFK Grbalj Teknik Direktörü Nebosa Vignjeviç ise Türk ekibinin kaliteli bir takım olduğunu kanıtladığını ve turun favorisi olduğunu söyledi. Bireysel hatalar sonucu 2 gol yediklerini anlatan Vignjeviç, maçın rövanşında iyi bir oyun sergilemek istediklerini bildirdi. Bu arada Sivassporlu futbolcu ve yöneticilerin, Hasan Doğan'ın ölüm haberinin ulaşması üzerine büyük üzüntü yaşadıkları görüldü

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH

muco5806
05.07.2008, 23:31
Zaten maç sıkıntılı gidiyordu bir de başkanımızın vefatını duyunca herşey alt üst oldu.İnşallah vardır bundada bir hayır...

XXCakir58
05.07.2008, 23:43
Sivassporda macdan sonra duymuslardir. Onlarda üzüldüler. Insallah rövansi bizim evde yeneriz.
Paylasim icin sagol.

BirSubat2oo7
05.07.2008, 23:46
Bu skorun keyfi yaşanmaz zaten.Tur için avantaj diyebiliriz.Üzücü haber maçı anlatan spikeri bile etkiledi.Ben zaten şok oldum.Hasan başkanımıza çok dua edelim.Unutmayalım onu.

MustafaParlak
05.07.2008, 23:49
MAÇ DEGİL GÜNÜN ACI YANI ÖNEMLİ ALDIGIM BİR BİLGİYE GÖRE SAYIN BAŞKAN 90 DAKİKA HAYAT MÜCADELESİ VERMİŞ...!

svs_çapkın_58
05.07.2008, 23:51
maç 2-2 bitti birazda olsa avantaj bizden yana hasan doğanada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

kaya0758
05.07.2008, 23:52
BİZDE KARADAĞ TAKIMINI UMARIM SİVASTA ÇOK GÜZEL UĞURLARIZ.

SempaticH
05.07.2008, 23:58
sayın başkanımıza allahtan rahmet dileriz

antitoksidan
06.07.2008, 00:18
Maçı yenseydik hiç sevinmezdim.

BirSubat2oo7
06.07.2008, 00:29
Maçı yenseydik hiç sevinmezdim.

Yorumunu açarmısın eğer bu yazımı görüyorsan.

Gencosman
06.07.2008, 03:05
allah rahmet eylesin.
ulusoydan sonra iyi bir baskana kavusmustuk.
ama bu dunya iyilere kucuk geliyo cabuk gidiyolar.
ailesine de allah sabir versin

MeD_Turc
06.07.2008, 06:59
baskanimizin ve hemserimizin olum haberimizi hepimizi derinden uzdu,allah mekanini cennet etsin geride kalanlarada allahtan sabir diliyoruz...

dülger58
06.07.2008, 07:33
ALLLAH RAHMET EYLESİN,GERİDE KALAN YAKINLARINA SABIR VERSİN.ÇOK İYİ BİR BAŞKAN, ÇOK DEGERLİ BİR İNSANDI.

SİVASSPORUMUZU ÇOK İSTEKLİ VE HIRSLI GÖRDÜM.AMA DEFANSTA ÇABUK HATA YAPIYORUZ.İNŞALLAH TURU GEÇERİZ.İLERLEYEN ZAMANLARDA TAKIM TAM OTURDUGUNDA DAHA GÜZEL OLACAGINA İNANIYORUM...

yerliturkuaz
06.07.2008, 08:55
Avrupa kupalalarındaki ilk maçımızda böyle bir olayı öğrenmek tüm Türkiye'yi üzdüğü gibi bizleride üzdü...

Başımız sağolsun...

HaSiVasLıM58
06.07.2008, 09:24
YORUMLAR(44)Yorum EkleYorumları Oku

Forza GS diyor ki;05 Temmuz 2008, 20:54yetmez yetemez

Trabzonlu Fizikçi diyor ki;05 Temmuz 2008, 20:55Fena skor değil maçı izleyemedik ama bence Sivasta dağıdır bu takımı yiğidolar. başarılar dilerim

ferdibayrak diyor ki;05 Temmuz 2008, 20:55Sivas bu işi burada bitirir. Sivasa inter toto kupasında sonuna kadar güveniyoruz vede başarılar diliyoruz...

sadıkyarim diyor ki;05 Temmuz 2008, 20:58ikinci yarısı zevksizdi sivas ta tur atlarız

GSLİ UA diyor ki;05 Temmuz 2008, 20:59sivas bu takımı sivasta yener

i.wind93 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:00Sİvas Sİvas Sİvasssss...!

Forza GS diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:02sivas bu takıma 5 çekerdi ancak tecrübesizlik ortaya çıktı olmadı

fenersavar diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:09sivas için rahat maç olucak

cadde38 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:10ben maça ara ara baktım sivas bunları eze eze yenmeliydi 2 serberst vurultan gol yediler..

ama sivasta inşallah geçeriz

başarılar sivas

KaNSeVeR diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:11normal olarak sivasın bu takımı 5 lemesi gerekirdi fakat avrupa tecrübesizliği var biraz ama olsun burdaki maçta 5 atar sivas. Trabzondan sivasımıza başarılar..

Forza_Trabzon diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:11hayırlısı

fenerli_87 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:13sivas bu maçı sivas da alır.

fatihtik53 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:13ah sivas ahh daha ilk turdan boyle bir takıma zorlandın yha neyse yiğidolar sivasta devirir bunları

yesil55 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:14sivasspora canı gönülden basarılar SS

bybora diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:15sivasta bunları kebab gibi yiyecez!!

gitarican1 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:16inşallah bragayıda geçip uefaya katılırsınız...

O BİR YİĞİDO diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:20A TAKIMDAN BİRÇOK OYUNCUNUN GÖTÜRÜLMEMESİ VE TECRÜBESİZLİK SONUCU YENEMEDİK.AMA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYA GEREK YOK. SİVASTA ÇOK RAHAT GEÇERİZ.BU ARADA YENİ FORMALAR ÇOK ŞIK OLMUŞ YAKIŞMIŞ YİĞİDOLARIMA.

O BİR YİĞİDO diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:23BAŞARI DİLEYEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.

eyupk diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:29Muhammed Ali ile Sezerin sakatlığı olmuycaktıki o zaman siz görün Sivassporu. İnşallah stadımızda işini bitireceğiz OFK Grbaljin. Sivasımıza başarılar.

kArTaL1903 diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:31Sivasın formaları gerçekten çok güzel olmuş sivas bu turu geçer sivasta ama daha ilk turda bu kadar zorlandılar ilersi için pek iyiğe işaret değil.

murat_galatasaray diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:46sivasspor bu takımı sivasta paramparça eder.güveniyoruz sana sivas.kayserispor ve sivassporun avrupada yakalayacakları başarılar türk futbolu için çok önemli.tüm türkiye arkanızdayız.

murat_galatasaray diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:49geçen sezon ligi fener ve beşiktaşla ayın puanda bitiren sivasla türkiye kupasını kazanan kayserinin hedefi uefada çok yüksekler olmalı bence.bu iki kulübün hedefi gruplardan öteye gitmek olmalıki öyle olacağına inanıyorum.

rizesporlus diyor ki;05 Temmuz 2008, 21:59sivasspordan daha güzel bir futbol bekliyorduk atmaca53

ÖLÜMÜNE ALTAY!!! diyor ki;05 Temmuz 2008, 22:042.MAÇI SİVAS ALIR..

DEVRiM68 diyor ki;05 Temmuz 2008, 22:23arkadaslar siz inaniyormusunuz bu takimin uefada basarili olacagina sivas daha bu takimi yenemiyor uefada kim bilir kimlere karsi oyniyacak sivasin pilli bitmis , sivas eski sivas degil artik , bu sene sivas bjk gs fenerle kafa kafayya gidemez

kayseriliyusuf diyor ki;05 Temmuz 2008, 22:26haydi sivas sana güvenimiz sonsuz.evinde rahat bi şekilde bu tankımı mağlup edeceğini biliyorum.sizi çok seviyorum komşunuz kayserili olarak.başarılarr

cyclops diyor ki;05 Temmuz 2008, 22:31hiç kuşkumyok sivas tur atlar.

yesilbursa diyor ki;05 Temmuz 2008, 22:51Sivas bu takımı rahat eler Türkiyeden çıkamaz bu takım Sivasa başarılar.

akbaba007 diyor ki;05 Temmuz 2008, 23:16Sivasspor ligde kalitesini ve atletik gücünü ispat etmiş bir takım.Bu sivassporun avrupa liglerindeki ilk mücadelesiydi.Biraz heyecanlandılar bu çok normal.Ancak sivas ta temsilcimiz mutlaka cılız rakibi karşısında maçı alacaktır.Almalıdırda.Türk futbolu artık basit bir futbol değil.Daha komplike,daha organize ve dahateknik bir lig.Bunuda en iyi sivasspor kanıtlayabilir.Arkanızdayız sivasspor.

marlo diyor ki;05 Temmuz 2008, 23:21maçı izledim. söylenebilecek fazla birşey yok.sivasspor amatör takımlar gibi oynayınca bu skor kaçınılmaz oldu.yazık.........çok yazık

mdeltemi diyor ki;05 Temmuz 2008, 23:22Burada taraftar olarak bir çok kulüp saydım. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu şu demek oluyor ligimizde tadımızı ve çizgimizi haddimizi bilerek çekişelim. Dalga geçelim takılalım ama dediğim gibi bir çizgimiz olsun. Amaaa iş Avrupaya gelince işte bu kadar Anadolu ve İstanbul kulüplerinin Sivassporumuza yaptığı gibi yapalım. İşte görüyorsunuz TFF Başkanımız rahmetli oldu. Yalan dünya.. Birbirimizi üzmeden kırmadan.. Bu sene Avrupaya katılacak tüm takımlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Biz hiç bir zaman hiç bir yerde takıntılı olmayacağız. Geçen yıl gibi Kayseriyide Trabzonuda FB GS BJK yıda alkışlayacak ve şehir olarak elimizden gelen tüm misafirperverliği sunacağız. Futbolun içinde olan küçük detaylara takılmadan.. Saygılarımla

mdeltemi diyor k;05 Temmuz 2008, 23:27Birde şunu eklemek istiyorum. Bu maçta Sivasspor çokmu iyi oynadı. HAYIR. İyi oynamadı Bülent Uygun defalarca belirtti. Erken form tutmak istemiyoruz diye. Maçın skoru sizleri yanıltabilir ama ben Sivassporun içindeki tüm gelişmeleri yakından takip ettiğim için söylüyorum. Bu maçtaki performans tamamen erken form tutmamak ve maçı Sivasa bırakmak içindi. DEVRiM68 arkadaşımın dediği ve anladığı gibi değildir olay. Belki bu sene Sivasspor geçen seneden başarısız olabilir. Ama bu maçın sonucunu ve oynanan futbola bakarak daha başlamamış Lig için yorum yapılması ne kadar doğru olur onu siz okurların takdirine bırakıyorum. Ama bu turdan sonra as takım (Oynamayan 7 futbolcu) kadroya dahil olunca emin olun Sivasspor daha lezzetli futbol oynayacaktır.

ES ES Kİ Kİ Kİ diyor ki;05 Temmuz 2008, 23:40Bu kadar eksikle maçın skoru 2:2 .inşallah Sivasta farklı bir galibiyetle turu geçecek.

ruud diyor ki;06 Temmuz 2008, 00:01arkadaslar tur sıvasta bızım ınsallah. basarılar sıvasımıza

esesli tolga diyor ki;06 Temmuz 2008, 00:01sivas bu turu geçer ama braga gibi bir takım karşısında bu kadar eksikle çıkmamalı

SİNCE1969 diyor ki;06 Temmuz 2008, 00:04anadolunu yükselen değerine başarılar inşallah geceriz burda....

bu sene tek anadolunun övünç kaynağı kayseri ve sivastır...başarılar avrupada

10lincoln diyor ki;06 Temmuz 2008, 00:14bu takımı sivas yenmek zorundaydı, yenemediği için üzgünüm... bir gol daha atsaydı ne güzel olacaktı . akının yaptığı affedilmez bi hataydı, allahtan onların oyuncusuda kırmızı kart gördü... sivası oyun olarak beğenmedim. bu fırına daha çoook ekmek lazım....

sinan67 diyor ki;06 Temmuz 2008, 01:15sivas´ta 4 leriz

yoorfa diyor ki;06 Temmuz 2008, 01:27sivasa 2.maçtadabaşarılardilerim milli takımlayakaladığımğz bu avrupadaki başarıların devam edeceğine inanıyor tüm avrupada mücadele edecek külüp lerimize üstün başarı temenni eder saygılar sunarım .

Firat1905 diyor ki;06 Temmuz 2008, 01:32Cok zevksiz bir maçtı.Çocukların mahellede yaptığı maçlar daha iyidir hani o kadar..Ama Sivas bu takımdan 10gömlek üstün , inanıyorum ki Sivasta gerçek futbolunu oynayıp fark atacak bunlara.Başarılar Sivas..

kasimpasa1921 diyor ki;06 Temmuz 2008, 01:39sivasspora güvenimiz sonsuz kasımpaşadan sivasa basarılılar diliyorum

ferdi kartal diyor ki;06 Temmuz 2008, 01:53ben sivaspor dan daha fazlasini beklerdim acikcasi
bu takima karsi berabere kalmak üzücü
umarim sivasda yenerler

nalçacı42 diyor ki;06 Temmuz 2008, 02:20başarılar
Şikayet Et0 Oy
foreverfb diyor ki;06 Temmuz 2008, 03:58Kesinlikle inaniyorumki Sivasspor turu gececektir,yalniz bu isin burda bitmesi lazimdi,her nekadar kadro eksik de olsa, Sivasspor gibi basarili bir takim ikinci maca bu isi birakmamaliydi. Basarilar SIVASSPOR

Değişik renklere gönül vermiş'Süper Lig'de her ne kadarda rakip tatlı çekişmeler yaşasakta konu Avrupa olunca Sivasspor'un hepsi tek yürek olması inanın insanı çok duygulandırıyor ve bir o kadarda onurlandırıyor...

yusufener
06.07.2008, 10:02
Bu başkan kadar iyisini artık bi daha zor buluruz...hem çok anlayışlı hem de çok sakin bir insan...ayrıca sorunlara hep sakin ve olumlu yaklaşıyor ...fatih terimi de böyle ikna etti zaten...Ama artık söylenebilecek tek şey kaldı o da ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIR İHSAN ETSİN...

navruz58
06.07.2008, 10:47
Allah rahmet eğlesin .. Mekanı cennet olur inşallah ..

tiryakisivaslı
06.07.2008, 11:11
abi o fransiskovic mutlaka transfer edelim:D adam 3 frikik kullandı 2si gol 1 çataldan süper frikik çekiyor tekniğide güzel maliyetide düşüktür

XXCakir58
06.07.2008, 18:08
Hepimiz üzüldük. Cok iyi adamdi, allah rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin. Geride kalanlara allah uzun ömürler versin. Ailesine sabirlar ihsan eylesin.
Mac bakmadim, ama iyi sonuc oldu. Deplasmanda berabere oynamamiz, 2 golk atmamiz bizim icin avantajli.

titizyiğido
06.07.2008, 18:12
iyi bi insandı allahtan rahmet diliyorum

konartr58
06.07.2008, 19:03
söylenecek çok şey vardı.Ama hasan doğan'ın ölümü nedeniyle susmak gerekiyor.
Sivas takım oyunu olarak kötü idi.Ama birkaç futbolcunun kişisel becerisi ile beraberliğe ulaştı.

yigidomustafa58
06.07.2008, 23:41
tebrikler hocam bizi avrupalara uçurun...

dragon_58
07.07.2008, 08:53
turu gececegz .

EyüphanAydın
07.07.2008, 15:20
Bana göre çok iyi bir skor aldık,bunu Sivas'ta dahada iyi pekiştiricektiriz.

Başarılar Yiğidom.

emremoni
07.07.2008, 15:49
bence bizim bu turu düşünmememiz lazım braga maçını duşunmemiz lazım o maç çok zor olacak evimizde gol yemeden yenmemiz lazım braga yı deplasmanda da 1 farklı yenilgilerde tur atlayalım

sivas_kangallı
07.07.2008, 21:56
takımımızı tebrik ederiz inş turu geçicez güveniyoruz sonuna kadar.

bozkurt187
08.07.2008, 20:12
hocam kafani yorma biz bu turu geceriz

merkez-2
08.07.2008, 20:19
Avantaj bizde.Ezeceğiz ve pişman edeceğiz bunları.Keşke avrupa kupalarına gitmeseydik diyecekler.

cücü baba
08.07.2008, 23:53
ALLAH Rahmet eylesin nasıl bir insandıki bu kadar kısa sürede herkesi kendisine ve dahada önemlisi Futbolumuzun her açıdan çalkantılı şu dönemlerinde dürüstlüğü ve hizmet aşkı ile inandırdı ve sevildi.

sivaslı-elif
09.07.2008, 00:23
Bana göre çok iyi bir skor aldık,bunu Sivas'ta dahada iyi pekiştiricektiriz.

Başarılar Yiğidom.

BENCE HİÇ İYİ OLMADI BU SKOR HİÇ YOKTAN İYİDİR AMA BİZ ONLARDAN ÇOK ÜSTÜN OYNADIK FUTBOLUMUZ DAHA KALİTELİYDİ İNŞ SİVAS TA FARKLA YENERİZZZZ