Orijinalini görmek için tıklayınız : HOŞGELDİN TUM !

SivasSpor.Com
07.07.2008, 15:10
http://www.sivasspor.com/images/stories/Herve%20Tum.jpg

Sivasspor'un, Bursaspor'da forma giyen Kamerunlu Herve Germain Tum'u renklerine bağladığı bildirildi. Bursaspor'un forvet oyuncusu Kamerunlu Herve Germain Tum ile anlaşma sağlandı. Geçen sezon Fransa'nın Strasbourg takımından Bursa'ya transfer olan ve Kamerun Milli Takımı'nda da yer alan Tum'un, yeni sezonda Sivaspor'da forma giyeceği belirtildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transferle ilgili yaptığı açıklamada, ligde takımını muhafaza eden tek kulübün Sivasspor olduğunu söyledi.

Uygun, şunları kaydetti:

''Geçen yıl son iki haftaya kadar şampiyonluk yarışında yer alan ve son iki hafta sonrasında ligi üçlü averaj sonucunda dördüncü olarak tamamlayan ve sporseverlerin 'gönüllerin şampiyonu' olarak söylediği takımımıza 7 takviye yaptık. En son transferimiz de Türkiye'ye geldiği günden itibaren takip ettiğimiz, güzel futboluyla oyunun kaderini değiştirme özelliği bulunan Herve Germain Tum oldu. Herve Germain Tum'un kadromuza dahil edilmesiyle birlikte transfere de son noktayı koymuş olduk.''

İntertoto kupasında hafta sonu OFK Grbalj takımı ile yaptıkları karşılaşmayı da değerlendiren Uygun, bu turu geçerek UEFA için bir adım daha atacaklarını ifade etti.

Uygun, Sivasspor'un geçen sezon olduğu gibi bu sezon da tüm rakiplerin korkulu rüyası olacağını ifade ederek, ''Geçen yıl gönüllerin şampiyonu olduk. Bu sezon ise hem gönüllerin hem de ligin şampiyonu olacağız'' dedi.

09DENİZCİ58
07.07.2008, 15:11
bize hayırlı olacağına inanıyorum

MeXeS58
07.07.2008, 15:13
cok yerınde bı transfer hayırlı olsunnn

B.Demirci
07.07.2008, 15:16
Futbola Nasıl ve Nerede Başladın?
Futbola tüm Afrikalı gençler gibi çok küçük yaşta başladım. Kamerun'da kendi kentimin takımında oynadım. Futbol okulunda eğitim aldım. Avrupa'daki ilk durağım ise İsviçre'nin Sion takımı oldu. Ardından yine aynı ülkenin Basel takımında forma giydim. Bir sonraki durağım ise Fransa'da Metz oldu. Burada iki sezon kaldıktan sonra Strasbourg'a transfer oldum. Yaşadığım sakatlık, çıkışımı engelledi
Kariyerinin en büyük çıkışını hangi kulüpte yakaladın?
Metz'de gerçekten çok iyi bir performans sergiledim. Yeni bir ülkeye gelmiştim ve kendimi ispatlamak istiyordum. Bunun verdiği motivasyonla çok iyi bir çıkış yakaladım. Orada Türk futbolseverlerin yakından tanıyacağı Franck Ribery ve Souleymane Youla ile birlikte oynadım. Ancak ikinci sezonumda sakatlık yaşadım. Formumun zirvesindeyken başıma gelen bu olay beni psikolojik olarak da çok sarstı.
Nasıl bir sakatlık geçirdin?
Dizimden sakatlandım. Çok acı çekiyordum. Hatta öyle anlar oldu ki, bundan sonra futbol
oynayamayacağımı düşündüm. Fakat yılmadım, savaştım ve kazandım. Geçen sezon oynadım ancak sakatlığım tümüyle geçmediği için gerçek performansımı sergileyemedim. Ama Bursaspor taraftarı merak etmesin. Şu anda tamamen iyileştim ve kendimi adeta yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
Avrupa serüvenin esnasında hangi ünlü teknik adamlarla çalıştın?
Birlikte çalıştığım ünlü antrenörler olarak Jean Fernandez, Joel Muller, Christian Gross ve Jean Pierre Papin'i sayabilirim.
Futbolcu olarak etkilendiğin, hayranlık duyduğun isimler kimler?
Küçük yaşlarda hayranlık duyduğum futbolcular Liberyalı Georges Weah ile Hollandalı Marco Van Basten'di. Gençlik yıllarımda ise idolüm Brezilyalı Ronaldo'ydu. Bu futbolcuyu gerçekten çok beğeniyorum ve takdir ediyorum.
Herve Tum'un artıları ve eksileri nelerdir?
En büyük artım bir takım oyuncusu olmam. Kolektif oyuna çok önem veririm ve arkadaşlarıma da yardımcı olmaya çalışırım. Mücadeleden hiç kaçmam. Ayrıca çok hırslıyım. Eksi yönüme gelince. Kimi zaman
konsantrasyon sorunu yaşıyorum ve oyuna tam anlamıyla kendimi veremiyorum. Bu olumsuzluğum özellikle zorluk derecesi düşük maçlarda kendini gösteriyor.
İstatistiklerini incelediğimizde yıllık gol ortalamanın 8-9 civarında olduğunu görüyoruz. Bu sayı bir forvet oyuncusu için yeterli mi?
Bunun en büyük nedeni daha önce de vurguladığım gibi takım oyuncusu olmam. Kahramanlık peşinde değilim. Maçı kazanmamız her şeyden önemli. Arkadaşlarıma da gol attırmayı severim. Elbette asıl işim gol atmak olduğu için onu da ihmal etmem.
Kamerun Milli Takımı'nda nasıl bir grafik çizdin?
Kamerun Milli Takımı'nın formasını 10 defadan fazla giydim. Sakatlıklar sebebiyle Afrika Uluslar Kupası'nda bir türlü kadroda yer alamadım. 2006 Dünya Kupası eleme maçlarının ilk bölümünde düzenli olarak oynadım. Fakat daha sonra yine sakatlık nedeniyle Milli Takım'da görev alamadım.
Kamerun'un 2006 Dünya Kupası'na katılamaması büyük bir sürprizdi. Bu sonuç ülkede nasıl bir etki yarattı?
Gerçekten büyük bir şoktu. Çünkü Kamerun, Afrika futbolunun lokomotifi konumunda bir ülke. Üstelik ülke olarak ezeli rakibimiz Fildişi Sahili'ne geçilmek ayrı bir üzüntü kaynağıydı.
Kamerun Milli Takımı'nda pek çok şöhretli oyuncu var. İçlerinden yakın arkadaşın olan var mı?
En iyi arkadaşım Pierre Wome. Kendisi şu anda Werder Bremen'de oynuyor. Bilmeyenler için hatırlatayım, Kamerun bu futbolcunun 90. dakikada kaçırdığı penaltı nedeniyle Almanya 2006'ya gidemedi. Wome bir dönem Gençlerbirliği'ne gelmek üzereydi. Ancak son dakikada bir pürüz çıkınca İtalya'ya gitti.
Afrikalı futbolcuların genellikle ilginç lakapları olur. Daha önce futbol oynadığın kulüplerde sana takılan lakap var mı?
Basel taraftarı hiç bıkmadan ve yorulmadan mücadele ettiğim için "Makine" lakabını takmıştı. Metz taraftarı beni "amca" anlamına gelen "Ton Ton" diye çağırıyordu. Strasbourg'da ise seyirciler bana "ihtiyar" ismini vermişti. Yanlış anlaşılmasın, bu yaşlı olduğumdan değil, takımdaki tecrübelilerden biri olduğum ve daha çok tanındığım içindi. Bir de Kamerunlu oyuncular için kullanılan genel bir lakap var. Futbol dünyası ülkemin oyuncuları için "Afrika'nın Yenilmez Aslanları" benzetmesini yapar. Ben de artık Bursaspor'un yenilmez aslanıyım.
Huzuru ve sakinliği severim
Futbolun dışında neler yapmaktan hoşlanırsın?
En çok huzuru ve sakinliği severim. Böyle ortamlarda insan düşünme ve her şeyi çok daha iyi değerlendirme şansına sahip oluyor. Müzik dinlemekten, sinemadan, dostlarımla birlikte vakit geçirmekten hoşlanırım. Ağırlıklı olarak Afrika müziklerini ve R&B'yi seviyorum.
Afrikalılar dansa yatkın olur. Senin de böyle bir yeteneğin var mı?
Dans etmekten çok, iyi dans eden insanları izlemeyi tercih ederim.
Gelecekle ilgili hedeflerin neler? Avrupa'da yaşamayı sürdürecek misin?
Öncelikle Bursaspor'a büyük umutlarla geldim. Takımın başarısı için terimin son damlasına kadar savaşacağım ve bizi sevenlere güzel şeyler sunacağım. Annem ve kardeşlerim Kamerun'da. Babam orada öldü. Ben de ülkemde güzel günler geçirdim. Bu nedenle bir gün mutlaka Kamerun'a geri döneceğim.
Evli misin?
Evli değilim ama eski kız arkadaşımdan iki çocuğum var.

emremoni
07.07.2008, 15:17
tum herkese hayırlı ugurlu olsun ŞAMPİYON SİVASSPOR

GuNaY
07.07.2008, 15:18
Çok iyi pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşlarında etkili biri değil, yada benim izlediğim maçlarda o görüntüyü verdi, Mehmet'i ve Balili'yiğ kesmesi biraz zor, ancak 3 kulvarda birden yol alacağımız düşünülürse alınmasında fayda vardı.
Takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun.

EyüphanAydın
07.07.2008, 15:19
Çok yakından bildiğimiz,çok yakından tanıdığımız bir futbolcu.Bu sene bize karşıda oynadı...

Bülent hocamız yine durdu durdu yerinde bir transfer yapmasını bildi.Bülent hocamız'ın genel yapısıda bundan ibaret.

Çok sabırlı bir yapısı var...Durdu durdu turnayı gözünden vurdu.

Kemarunlu oyuncu bu sene defansın bel kemiği olucaktır.Saidiyi aratmamak dileğiyle.

samet yıldız
07.07.2008, 15:32
forvet değilmiydi yaa bu tum
defansın belkemiği yazmışlar

emremoni
07.07.2008, 15:36
Çok yakından bildiğimiz,çok yakından tanıdığımız bir futbolcu.Bu sene bize karşıda oynadı...

Bülent hocamız yine durdu durdu yerinde bir transfer yapmasını bildi.Bülent hocamız'ın genel yapısıda bundan ibaret.

Kemarunlu oyuncu bu sene defansın bel kemiği olucaktır.Saidiyi aratmamak dileğiyle.

Kardeş bu forvet oyuncusu herhalde yanlış yazmışsın ben seni yinde bilgilendirigim kardeş

alper58
07.07.2008, 15:54
hay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün defansın bel kemiği olacak demiş:D tum forvet oynuyo arkadasım:):):):):)

edebiyatisyen
07.07.2008, 15:57

Gerçekten çok yakından tanıyormuşsun:D:D:D:D

emremoni
07.07.2008, 15:59
hay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün defansın bel kemiği olacak demiş:D tum forvet oynuyo arkadasım:):):):):)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D ewet kardeş oyle yazmış ama o da gforvet oldugunu biliyodur herhalde

EyüphanAydın
07.07.2008, 16:00

Arkadaşlar kusura bakmayın.Sonuçta Siyahi futbolcu olduğu için karıştırdım :D Affınıza Sığınıyorum =)

emremoni
07.07.2008, 16:02
Arkadaşlar kusura bakmayın.Sonuçta Siyahi futbolcu olduğu için karıştırdım :D Affınıza Sığınıyorum =)

okey kardeş zate bişi olmaz sende biliodun herhalde forvet oldugunu

alper58
07.07.2008, 16:02
olur yaa forvetin bel kemiği dicektin zatenm ben biliyorum .çaktırma:D

ZALIM_58
07.07.2008, 16:03
forvet değilmiydi yaa bu tum
defansın belkemiği yazmışlar

DOGRU FORVET HEMDE GÜZELBİ FORVET RAKİBİ YORAN ATAK YAPAN FİZİGİ GÜÇLÜ YIPRATICI İR FORVET TUM

özsivasli1903
07.07.2008, 16:03
tum cok iyi bir transfer bence...
2.mehmet yildiz

abdullah58
07.07.2008, 16:05

KARDES YANLIS YAZDIN TAHMINIM
BU ADAMIN BURSADA BIR KAC MACINI SEYRETTIM
ADAMIN SON VURUSLARI SIFIR BE
SAHSEN BEN BURSASPOR YÖNETIMINE BU OYUNCUYU ALDIKLARI ICIN GÜLMÜSTÜM
BASIMIZA GELDI
NE DEMISLER GÜLME KOMSUNA GELIR BASINA
INSALLAH BENI YANILTIRDA BASARILI OLUR

emremoni
07.07.2008, 16:13
kardeşler tum u groblj maçında veya braga maçında oynatabilirmi yiz acaba ??????????

enginaga58
07.07.2008, 16:15
Sivasspor umuza hayırlı olsun , çok kaliteli bir futbolcu Sivasspor a katkıda bulunacağına inanıyorum ..........

gokhanbayrak
07.07.2008, 16:20
çok saçma bi transfer.sivasspor büyük düşünecekse böyle amatör transferler yapmamalı..

furky.b
07.07.2008, 16:23

Arkadas..Tum Defans Degil Forvet.

furky.b
07.07.2008, 16:25
çok saçma bi transfer.sivasspor büyük düşünecekse böyle amatör transferler yapmamalı..

Senin Futbol Zekagindan Suphe Ederim..!

kadir984
07.07.2008, 16:25
ADAMIN MÜCADELE GÜCÜ GERÇEKTEN ÇOK YÜKSEK VE HAVA TOPLARINDA DA BAYA BİR ETKİLİ YANLIZ ;

--- SON VURUŞLARDA BİRAZ BECERİKSİZDİ İZLEDİĞİM KADARIYLA. İNŞALLAH DÜZELTİR KENDİNİ

velibircan
07.07.2008, 16:27
VALLA Hİ ÇOK SEVİNDİM İYİ BİR TRANSFER....

muco5806
07.07.2008, 16:33
Çok kalender bi oyuncu.Sivas a katkıları olacaktır.Bursa'da cana yakınlıgıyla tanınıyormuş.

iecs58
07.07.2008, 16:42
hayırlı uğurlu olsun dileğim öyle güzel oynasınki mehmet yıldızıda kessin baliliyide

emremoni
07.07.2008, 16:53
gusel transfer de balili yi veya mehmet yıldızı kesmesi lazım tum u oynatmak için

muhsin koçak
07.07.2008, 16:54
müthiş bir tranfer yapıldı bence.

velibircan
07.07.2008, 16:55

eyüp tum defans oyuncusu deil kardeşim :D

merkez-2
07.07.2008, 16:57
Bitane şarkı vardı ya.

Hoşgeldin yar hade hade hade:D

HOŞ GELDİN SİVASIMIZA TUM

EyüphanAydın
07.07.2008, 16:59
eyüp tum defans oyuncusu deil kardeşim :D

Ya Veli... :D Tamam gardaş..Annadık Bi hata yaptık :) Sonuçta hepsi siyahi oyuncu karıştırdım :D

şafak58_35
07.07.2008, 17:00
hocam süper konuşmuş hadi hayırlısı

yigidoo
07.07.2008, 17:18
Çok iyi pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşlarında etkili biri değil, yada benim izlediğim maçlarda o görüntüyü verdi, Mehmet'i ve Balili'yi kesmesi biraz zor, ancak 3 kulvarda birden yol alacağımız düşünülürse alınmasında fayda vardı.
Takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun.

Aynen katiliyorum
cok etkileyici forvet hatimiz oldu ama.
yirtici kaptan,mucadeleci tun vede ruzgar balili, kim tutar Sivassporu.

alper58
07.07.2008, 17:21
ayağına hakim bir futbolcu değil son vuruşlarıda iyi değil ama bi özelliği varki o yeter de artar.kafa topları.. mükemmel bi kafa topu ustası merak etmeyin!

SenSetik
07.07.2008, 17:27
bence çok yerinde bir transfer.

her ne kadar bitiriciliği iyi olmasada hızı ve mücadele gücüyle takıma son derece faydalı olacağına inanıyorum...

Balili için iyi bir alternatif oldu.....

davulcu
07.07.2008, 17:28
hayırlı olsun şampiyona yakışır bi transfer

lincoln_58
07.07.2008, 17:30
Tum bence yanlış transfer geçen sezon 5 golü bile yok

cem
07.07.2008, 17:33
sivasspora hayırlı ugurlu olsun..bence çok yerınde bir transfer..çok güclü bır futbolcu.. özellıkle kafa toplarında çok etkili.. gecen sene fenerbahceye attıgı kafa golü muhtesemdı... http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/Default.aspx dilersenız bu sayfadan golü izleyebilirsiniz...

velibircan
07.07.2008, 17:35
Ya Veli... :D Tamam gardaş..Annadık Bi hata yaptık :) Sonuçta hepsi siyahi oyuncu karıştırdım :D

valla bu hatanla tüm otoriten sarsıldı eyübüm :D

cem
07.07.2008, 17:36
6. cı haftayı tıklamanız gerekıyo.. yazmayı unutmusum.. pardon..

davulcu
07.07.2008, 17:37
hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa
gezdiriyim seni gürüne kangala
hadi at golleri sırala
hadi hadi hadi hadi hadi

buda idare eder şimdilik:)

merkez-2
07.07.2008, 17:38
hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa
hadi at golleri sırala
hadi hadi hadi hadi hadi

buda idare eder şimdilik:)

ben yukarda bunu diyordum işte

Hoşgeldin yar yüreğime hoşgeldin

hada hade hade:D

davulcu
07.07.2008, 17:42
ben yukarda bunu diyordum işte

Hoşgeldin yar yüreğime hoşgeldin

hada hade hade:D

tamam işte sen benim ilham kaynağım oldun saol:)

Besyo_cu
07.07.2008, 17:47
Mükemmel bir transfer bu adama kötü diyenleri 2 ligde ve 3. ligden mehmet yıldız için topcu değil diyenlere benzetıyorum bu adam mükemmel bir oyuncu balili almanyada oldugu gibi lıkas podolski gibi sol kanatta oynar mehmet ve Tum rakıp defansı çökertir cok güzel bi haber cok sevındım... emegi gecen herkeze sonsuz teşekkurler

hasantuan
07.07.2008, 18:16
bence iii transfer gol atamamasından yakınmış arkadaşlar ama balili de fazla gol atan bir oyuncu değil... tum da ii takıma geldi sonuçta daha iyi olacaktır eminim..

merkez-2
07.07.2008, 18:18
Mükemmel bir transfer bu adama kötü diyenleri 2 ligde ve 3. ligden mehmet yıldız için topcu değil diyenlere benzetıyorum bu adam mükemmel bir oyuncu balili almanyada oldugu gibi lıkas podolski gibi sol kanatta oynar mehmet ve Tum rakıp defansı çökertir cok güzel bi haber cok sevındım... emegi gecen herkeze sonsuz teşekkurler

bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:D

merkez-2
07.07.2008, 18:19
bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:D

YANLIŞ ANLAŞILMASIN SANA DEMEDİM BEYSOCU KARDEŞİM.ALINTIYI YANLIŞ ALMIŞIM.

yusufener
07.07.2008, 18:22
bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum... mehmet yıldız yanında tum ve arkalarında balili...bu sene atak gücümüz çok süper ve zor tutarlar bu oyuncuları...

kaya0758
07.07.2008, 18:24
yahu tum güzel bi oyuncu.tamamda eğer tum gelip cvetkhov gidecekse hiç gelmesin.cvetkhov gönderilecekse bu adam cvetkhov kadar iyi değil.eğer cvetkhovu göndermek istiyorlarsa bunu birisi açıklasın cvetkhov gördüğüm kadarıyla sivasta huzurlu.gitmekmi istiyo birisi açıklasın.değilse cvetkhovun harcanmasına gönlüm razı olmayacak.adam türkiyenin eniyi forveti.

tiryakisivaslı
07.07.2008, 18:28
dorusunu sölemek gerekirse boşa para vermişler ben açıkcası sivassporda görmek istediğim son futbolcuydu.Çünkü yaşlanmış son vuruşları etkisiz ve çok hantal bir isimi transfer ettik.İnşallah beni yanıltırsın Tum :s

yusufener
07.07.2008, 18:33
yahu tum güzel bi oyuncu.tamamda eğer tum gelip cvetkhov gidecekse hiç gelmesin.cvetkhov gönderilecekse bu adam cvetkhov kadar iyi değil.eğer cvetkhovu göndermek istiyorlarsa bunu birisi açıklasın cvetkhov gördüğüm kadarıyla sivasta huzurlu.gitmekmi istiyo birisi açıklasın.değilse cvetkhovun harcanmasına gönlüm razı olmayacak.adam türkiyenin eniyi forveti.

Cvetkov gidiciydi zaten...kendi istemişti herhalde...onun yerine de bir isim bulmak gerekiyordu o da tum oldu...;)

Dark Force
07.07.2008, 19:03
Süper nokta transfer hava toplarında çok etkili bir oyuncu çok sevindim...

Dark Force
07.07.2008, 19:05
Cvetkov gider yerine daha iyisi gelir biz işimizi biliriz :)

winner58
07.07.2008, 19:24
sivassporumuza hayırlı olsun bence çok güzel bir transfer oldu takımımıza bir pivot santrofor lazımdı mehmet yıldız balili ile çok güzel bir forvet hattımız oldu başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun bizide bu sene costuracaklarına eminim

dülger58
07.07.2008, 19:24
BEKLEDİGİMİZ TRANSFER BUYDU.ÇOK GÜZEL FUTBOLCU.TAKIMA TAM UYUM SAGLARSA SİVASI KİMSE TUTAMAZ.HAYIRLI OLSUN.İNŞALLAH FUTBOLUYLA SİVASA ÇOK KATKI SAGLAR...

eyupk
07.07.2008, 19:29
Hepimiz için hayırlı olsun kardeşlerim çok sevindirici haber :). Bu sezon bizi görücekler çekemeyenler. Allaha emanetsin.

davulcu
07.07.2008, 19:46
merkez-2´isimli üyeden Alıntı
bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:)

olurmu canım benim bestem kendim yazdım kendim söyledim sesim çok güzeldirbenim::)ibrahim tatlısesin veliaht tartışmalarını bile gölgede bırakır valla:)

MeD_Turc
07.07.2008, 19:48

katiliyorummm gitmek isteyen chetkov buna 5 ceker!!!!

davulcu
07.07.2008, 19:56
arkadaşlar tum hava hakimiyeti yüksek ve kuvvetli bir oyuncu kolay kolay sakatlanmıyo bide malum iklim şartlarına alışırsa değmen keyfine:)
taş gibi adam:)

gokhanbayrak
07.07.2008, 20:07
Senin Futbol Zekagindan Suphe Ederim..!

sen önce zeka yazmasını öğren ondan sonra benimle tartış...

/*samesti58*\
07.07.2008, 20:12
ya varsın çok gol atamasın,mehmet yıldıza verir pası golü de mehmet atar bişey olmaz..önemli olan mücadeleci, ayağında topu saklayan,rakibe top kaptırmayan,topu ilerde tutan, orta sahadan gelip top alıp hücuma çıkabilme özelliğine sahip bi oyuncu olması...SÜPER TRANSFER ÇOK SÜPERRRR HELAL BEEE

buraks58
07.07.2008, 20:14
oo mükemmel transfer olmuş.biz bu transfer işini gerçekten biliyoruz.

gokhanbayrak
07.07.2008, 20:14
[QUOTE=/*samesti58*\;385182]ya varsın çok gol atamasın,mehmet yıldıza verir pası golü de mehmet atar bişey olmaz..önemli olan mücadeleci, ayağında topu saklayan,rakibe top kaptırmayan,topu ilerde tutan, orta sahadan gelip top alıp hücuma çıkabilme özelliğine sahip bi oyuncu olması...SÜPER TRANSFER ÇOK SÜPERRRR HELAL BEEE[/QUOT

kardeş sen Tum'un menajeri olsaymışsın kesin premier lige satardın onu..öyle bir anlattın ki pes yani.bunların yarısı Tum'da mevcut değil...

/*samesti58*\
07.07.2008, 20:15
ayrıca kasımpaşada bi futbolcu vardı THEOUE (TEUE)diye, şimdi hangi takımda bilmiyorum ama o da yıkılmayan mücadeleci bi forvetti . ben onun alınmasını çok istemiştim ama neyse herwe tum da süper

/*samesti58*\
07.07.2008, 20:20
kardeş sen Tum'un menajeri olsaymışsın kesin premier lige satardın onu..öyle bir anlattın ki pes yani.bunların yarısı Tum'da mevcut değil...[/QUOTE]

OYNAYINCA GÖRÜRSÜN TAM SİVASSPOR UN YAPISINA UYGUN Bİ OYUNCU...SÜPERRR

/*samesti58*\
07.07.2008, 20:21
kardeş ayrıca ikimizde doğru düzgün ALINTI yapmasını bilimiyoruz...baksana ne biçim alıntı yapmışız

/*samesti58*\
07.07.2008, 20:21
daha yeniyiz öğrencez inşaallah

gokhanbayrak
07.07.2008, 20:24
kardeş ayrıca ikimizde doğru düzgün ALINTI yapmasını bilimiyoruz...baksana ne biçim alıntı yapmışız

sağlık olsun.bu arada tehoue 2. devre konyasporda oynadı ve o da evlere şenlik bi forvet.tam bir beceriksiz bence.bunlar orta sıra takımların forveti.büyük düşünmek isteyen takımların forveti olamazlar...

/*samesti58*\
07.07.2008, 20:27
sağlık olsun.bu arada tehoue 2. devre konyasporda oynadı ve o da evlere şenlik bi forvet.tam bir beceriksiz bence.bunlar orta sıra takımların forveti.büyük düşünmek isteyen takımların forveti olamazlar...

yaw sana da oyuncu beğendiremedik...tamam dünya standartlarında bi yıldız değiller ama alabileceğimiz en iyi oyuncular bunlar bence...tum ve teue ..ikisinden birini aldık ,güzel işte..sence kim alınmalıydıki???

delioğlanderesi
07.07.2008, 20:27
işallah bize yaralı bir futbolcu olur hayırlısı

gokhanbayrak
07.07.2008, 20:31
işallah bize yaralı bir futbolcu olur hayırlısı

şuan türkiyede alınabilecek en iyi futbolcu Ankarasporlu Özer HURMACI bence.solaçık-sağaçık forvet arkası her mevkide oynatabilirsin.

MuSiSi
07.07.2008, 20:40
Slm arkadaşlar ben BURSASPOR taraftarıyım. Herve Tum gerçekten yüreğiyle oynayan bir futbulcudur ve geçen sezon fazla gol atamasıda oynadığı yürekli oyunla BURSASPOR taraftarının gönlüne taht kurmuştur . Fazla skorer özelliği olmasada yıpratıcı oyun stiliyle yanındaki forvetlerin işini kolaylaştırır . Bence Balili'yle çok iyi bir ikili olurlar . Sivasspor'a avrupa mücadelesinde başarılar diliyorum.

alem_halil
07.07.2008, 20:44
burdaki bursa maçında tumun ayağına top geldikçe ayaklarım titrerdi keşke biz alsak bu adamı derdim dileğim oldu çok süper transfer artık bizim her oyuncu kalite bekle bizi avrupa bu gelen yiğidolar..

alem_halil
07.07.2008, 20:47
Slm arkadaşlar ben BURSASPOR taraftarıyım. Herve Tum gerçekten yüreğiyle oynayan bir futbulcudur ve geçen sezon fazla gol atamasıda oynadığı yürekli oyunla BURSASPOR taraftarının gönlüne taht kurmuştur . Fazla skorer özelliği olmasada yıpratıcı oyun stiliyle yanındaki forvetlerin işini kolaylaştırır . Bence Balili'yle çok iyi bir ikili olurlar . Sivasspor'a avrupa mücadelesinde başarılar diliyorum.

öncelikle sitemize hoşgeldin inş hoşça vakit geçirirsin.güzel dileklerin içinde ayrıca tşk ederiz..
evet tumu çok beğeniyorduk inş sivassporu faydalı olur..

üçyıldız58
07.07.2008, 20:49
mehmet yıldız, balili ,tum ,tamamen forvetimiz bermuda şeytan üçgeni oldu büyük transfer

GuLo
07.07.2008, 20:52
Sefa gelmi Hos gelmiş Tum:D....................

adres58
07.07.2008, 21:19
Benim bu transfer hoşuma gitmedi nedenine gelince....
1-Biz kontraatak futbol oynuyoruz ama Herve Tum pivot özelliklere sahip nereden biliyorsunuz demeyin adam kafa hakimiyeti iyi ama ayakla son vuruş özelliği yok yada vasa benim hoşuma gitmedi (belki başka arkadaşların da hoşuna gitmemiştir)
2-Biz 2 hızlı forvete sahibiz özellikle ara toplarına Mehmet Yıldız ve Pini Felix Balili hem asist hemde gol vuruşları yapabilen özelliklere sahipler. Sistemimiz belli. Eğer markaj olduğu takdirde aralara orta sahadan defansa adam kaçırarak gol bulabiliyoruz. Sezer Badur Mohammad Ali Kurtuluş gibi. Şimdi biz Herve Tum u aldığımızda ya değişik bir oyun sistemi ile oynayacağız ki bu Bülent Hoca ile çok zor ya adam yedek kalacak alternatif olacak yada Balili ile Mehmet Yıldızdan biri gidecek onun yerini alacak. Haa diyeceksinizki yabancı oyuncu alternatif olurmu. Onuda bekleyip göreceğiz.
3- Biz kulvar sayısını artırdık ama İntertoto mücadelesi ilk maçına alternatifi bol bir kadro ile çıktık. Geçen yılda Türkiye Kupasında aynı hataya düşmüştük. Yani Perhiz ile Lahana turşusu hikayesine dönmeyelim.
4-Bana Pazara bilet ayarlayın yaaw... Kapalıdan...

furkancfc
07.07.2008, 21:20
çok iyi bir futbolcu yetenekliHayırlı uğurlu olsun.

yerliturkuaz
07.07.2008, 21:33
Öncellikle bu transferi yapanlara çok teşekkür ediyorum çok mükemmel bir transfer...

Forvet hattımız güçlendi diyebilirim zaten güçlüydü gerçi...

Herve Tum'a gelince çok güçlü bir yapısı var ve maçlarda bu fizik gücünü çok iyi kullanıyor bana göre tek problemi son vuruşları umarım bizde daha iyi olacaktır...

cilginsivasli
07.07.2008, 21:37
vallaha manyak bı transfer hayırlı olsun sivassporrumuzu!

PACHTEN_YIGIDO
07.07.2008, 21:44
HAYDI TUM HAYDI TUM HAYDIIIIIII GOL ZAMANI GOL ZAMANI SIMDIIIII...

sivas_kangallı
07.07.2008, 21:54
iyi bir transfer bence hayırlı olsun.

sewaz58
07.07.2008, 21:56
İyi hoşta kimi kescek amk Balili-Mehmet Yıldız 2si birlikte çok uyumlular.. Yedeğeyse gerek yoktu ama yok Balili'yi filan sağ veya sol açığa alıp destekletceksen ileriyi belki..

xremix
07.07.2008, 21:57
isabetli bir transfer,bursasporda isteneni vermedi çünkü topla az buluşuyordu ,kaliteli bir forvet inşallah bir aksilik olmaz ....

yasin_58
07.07.2008, 22:01
chetkov zaten gitmek istiyormuş.. bu oyuncu chetkov'un yerine alındı arkadaşlar..belkide mehmeti yıldız'ıda gönderirler ve onun yerini yaptılar.. ama tum gerçekten kaliteli futbolcu. ben bursada ilk izlediğim zaman bunu büyük kulüplerden biri alır demiştim ve öylede oldu sivasımız aldı.. başarılı olacaqından eminim

ethembey
07.07.2008, 22:12
herkese hayırlı ugurlu olsun #

HaSiVasLıM58
07.07.2008, 23:15
Çok güzel oldu Balili'Yıldız vede elbetteki Tum Arka sahadan desdek verip yeri geldiğinde orta saha vede elbetteki Forvet kim bilebilir belki defasn bana göre sıkı bir araştırma sonu tum bize biçilmiş kaftan bir kaç maçını izledim sahada adım atmadık nokta bırakmıyor en önemli özelliği bakın izleyen arkadaşlarda vardır vardırki alninin güneş gb ışıması yani terin suyun içinde vede asla pes etmiyor hellal olsun...Bu adam aldığı paranın hakkını verir bence en iyi Transferi yapdı vede inanın çok kısa zamanda gönülleree taht kuracak çünkü o Tum ...Çünkü ooooo Sıkı bir defansı bile zorlayacak adam ve topu ayağından alması zor vede çok güzel paslar ve bir okadarda harika asistler ve inanılmaz firikikleri var helall olsu..

omercoskun
07.07.2008, 23:19
hayırlı olsun takımımız için inşallah istenilen verim alınır.
hoşgeldin TUM

oz.can
07.07.2008, 23:20
Hayırlı olsun bence çok iyi, Mehmet gitmesse tabii...

_DeReBeYi_
07.07.2008, 23:38
İyi hoşta kimi kescek amk Balili-Mehmet Yıldız 2si birlikte çok uyumlular.. Yedeğeyse gerek yoktu ama yok Balili'yi filan sağ veya sol açığa alıp destekletceksen ileriyi belki..

Mehmetle Tum u yan yana koyacak arkalarina balili ho de gitsin :))) biraz teknik Direktorluk yapak :)

Harput0658
08.07.2008, 00:06
Mehmetle Tum u yan yana koyacak arkalarina balili ho de gitsin :))) biraz teknik Direktorluk yapak :)

Olabilir güzel düşünce .

turna_58
08.07.2008, 00:10
Insallah hayirli olur ve sivas icin basarili olur....

Ibrahim1983
08.07.2008, 00:33
HOSGELDIN TUM INSALLAH YENI GELEN FUTBOLCULARIMIZLA IYI BIR SEZON GECIRMEK DILEGIYLE HEPSINE YÜREK DOLUSU BASARILAR

yusuf_yusuf
08.07.2008, 00:37
hayırlı olsun sivasa basarısı tıkunur inş

XXCakir58
08.07.2008, 01:04
Tum cok iyi bir oyuncu. Insallah bize faydali olur, ama bence bize faydali olacagindan eminim. Aramiza hosgeldin, insallah bizde mutlu olursun.
Paylasim icin sagol.

slasher//z
08.07.2008, 01:15
http://henjieu.googlepages.com/web.jpg/web-full.jpg

kaya0758
08.07.2008, 01:21
Sefa gelmi Hos gelmiş Tum:D....................

o gitsin imzayı atmadan hiç sivassporlu olmadan gitsin cvetkhov kalsın ama.;););););)

slasher//z
08.07.2008, 02:14
http://www.trt.net.tr/haber/2007/07/10/resim/herve_tum_b.jpg

mysuskunx
08.07.2008, 08:26
İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR SEN SİVASPORUMUZA, SİVASSPORUMUZDA SANA İYİ OLUR...
HOŞ GELDİN...

Abdullah DuMaN
08.07.2008, 09:46
HERVE TUM İÇİN SÖYLENENLER ŞUNLAR;
HAVA TOPUNDA ÇOK ETKİLİ AMA TOP AYAĞINA GELMESİN :D

anilcan213
08.07.2008, 10:39
bu sne defans gecilmez olcak inş sedat diallo bilica tum abd hayrettin :D:D yıkarız sahaları uleyyyn :D:d

cansizyusuf
08.07.2008, 11:18
inş hayırlı bi transfer olur ...

davulcu
08.07.2008, 11:24
hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa
hadi at golleri sırala
hadi hadi hadi hadi hadi

davulcu
08.07.2008, 11:27
GİY FORMANI ÇIK MEYDANA
ALEM FUTBOLCU GÖRSÜN
90 DAN TAK GOLLERİ
ALEM ŞAMPİYON GÖRSÜN

YAV BENDEKİ BU BESTEKARLIK BU ŞAİİRLİK
BENİ HARBİ BİTİRİYO:) HALA BİRİLERİNİN BENİ KEŞFETMESİNİ BEKLİYORUM:)

BU ARADA YENİ BESTEM NASIL:)

davulcu
08.07.2008, 11:43
Transfer borsası

ANKARASPOR
GELENLER: Aykut Kocaman (TD), Erhan Güven (G.Birliği), Ömer Aysan (Bursaspor), Baki (Beşiktaş)
GİDENLER: Saffet Susiç (TD), Emre Aşık, Orhan Ak, Erhan Albayrak, Hamilton, Tayfun Türkmen, Ramazan Kurşunlu, Murat Akyüz, Fırat Akkoyun. Mehmet Yılmaz

MKE ANKARAGÜCÜ
GELENLER: Yusuf Soysal (Erciyes), Burak Özsaraç (Konya), Mehmet
Yılmaz (Ankaraspor)
GİDENLER: Yok

BEŞİKTAŞ
GELENLER: Tomas Zapotocny (Udinese), Tomas Sivok (Prag), Anthony Seric (Panathinaikos), Tuna Üzümcü (G.Birliği), Ekrem Dağ (G.Antep), Uğur İnceman (Manisa)
GİDENLER: Ricardinho, Baki Mercimek (Ankaraspor), Mehmet Yozgatlı (G.Antep), İbrahim Kaş (Getafe)

BURSASPOR
GELENLER: Yusuf Şimşek (Denizli), Mustafa Keçeli (Trabzon), İvankov (Kayseri), İbrahim Öztürk (Altay), Halil Zeybek (Erzurum), Gökhan Güleç (Denizli), Emrah Kiraz (Giresun), Rodriguez, Melo, Gomes (Brezilya)
GİDENLER: Sinan Kaloğlu (Bochum), Egemen Korkmaz (Trabzon), İbrahim Dağaşan (Sivas), İsmail Güldüren (Konya), Ömer Aysan (Ankara), Vega, Mbesuma, Volkan Bekiroğlu, Cihan Haspolatlı

GENÇLERBİRLİĞİ
GELENLER: Burce Jose Djite (Adeilade United), Mustafa Pektemek (Sakarya), Emre Balak (Samsun), Koray Avcı (Manisa), İlhan Eker (OFTAŞ), Uğur Kapısız (Beykoz), Yasir (Sivas)
GİDENLER: Tuna Üzümcü (Beşiktaş), Erhan Güven (Ankara), İsaac (Terek)

FENERBAHÇE
GELENLER: Aragones (T.D) Emre Belözoğlu (Newcastle), Burak Yılmaz (Manisaspor)
GİDENLER: Zico (T.D), Serdar (Kocaeli), Kemal (Antep)

GALATASARAY
GELENLER: Skibbe (T.D.), Kewell (Liverpool), Ferdi Elmas (Çaykur Rize), Yaser (Kartal), Emre, Aydın
GİDENLER: Okan Buruk (İstanbul BŞB), Barusso, Carrusca (Azul), Bouzid, H. Şükür, Song (Trabzon)

KONYASPOR
GELENLER: Murat Önür (Diyarbakır), Caner Altın (Samsun), Mehmet Çoğum (G.Antep), İsmail Güldüren (Bursa), Ferdi Başoda (Sakarya), Fatih Egedik (Denizli), Zafer Demir (Denizli), Serhat (Rize)
GİDENLER: Erman Özgür (G.Antep), Burak Özsaraç (MKE A.Gücü), Damir Kahraman

ANTALYASPOR
GELENLER: Abdullah (Diyarbakır), Volkan (G.Antep), Ömer Çatkıç (Antep)
GİDENLER: Yok

ESKİŞEHİRSPOR
GELENLER: Rıza Çalımbay (T.D.), Anderson (Rize), Dahmeni (Genk), S. Nadarevic (Zagreb), Vucko, İvesa (Hırvatistan), Oğuz (G.Saray), Ahmet (Eyüp), Murat (D.Bakır)
GİDENLER: Nijat Biyediç (T.D.), Emre Toraman

DENİZLİSPOR
GELENLER: Ali Yalçın (T.D.), Couto (Brezilya), Braga (Brezilya), Kayhan (Z.Burnu), Musa (Sarıyer)
GİDENLER: Souleymanou (Kayseri), Yusuf Şimşek (Bursa), Julio Cesar (Kocaeli), Fatih Egedik (Konya), Gökhan Güleç (Bursa), Musa Kuş, Zafer Demir (Denizli)

İSTANBUL BŞB
GELENLER: Okan (G.Saray), Serhat (Denizli), Barbosa (Ç. Rize), Kerim (F.Bahçe)
GİDENLER: Necati (G.Saray), Mert (jübile), Sertan (Kasımpaşa)

KAYSERİSPOR
GELENLER: Eren Güngör (Altay), Harun Erberk (Sv.Josko), JuliusAghahowa (Wigan), Saloman Olembe (Wigan), Souleymanou (Denizli), Bayram Çetin (Altınordu), Muslu Nalbantoğlu (Nec), Umut (Bielefeld)
GİDENLER: İvankov (Bursa), Gökhan Ünal (Trabzon)

SİVASSPOR
GELENLER: İbrahim, Tum (Bursa), Bilica (Cluj), Eyüp Kadri (Trabzon), Faruk (Kasımpaşa), Tayfun (Malatya), Murat (Orhangazi),
GİDENLER: Yasir (G.Birliği)

TRABZONSPOR
Gelenler: Song (G.Saray), Gökhan Ünal (Kayseri) Ceyhun (Unterhaching), Cale (Dinamo Zagreb), Colman (Germinal), Giray (OFTAŞ), Buğra, İsmail Dardanel), Selçuk (Manisa) Egemen (Bursa), Sami NEC Nijmegen), Yakup (Altınordu), Necdet, Zafer A. Sebat), Mustafa, Selçuk (Arsin), Abdulaziz, Eren (Pazarspor), Sylva (Lille), Fatih (Hamburg)
Gidenler: Tolga Seyhan, Sayed, Erdinç, Ahmet, Jefferson, Jabi, Mustafa, Çağdaş, Musa Büyük

OFTAŞ
GELENLER: Mehmet Uslu (Sakarya), Gökhan Yetgin (Kars), Zoko (Mons), Ayhan Güçlü (Lorient), Alper (Marmaris Bld), Baykal (Beylerbeyi), Hasan (Araklı)
GİDENLER: Giray (Trabzon), Jevtiç, İlhan, Eker (G.Birliği)

KOCAELİSPOR
GELENLER: Bülent Bölükbaşı (G.Antep), Julio Cesar (Denizli), Musa Büyük (Trabzon), Serdar Kulbilge Fenerbahçe), Dusan Andelkoviç, Tutoriç (Kızılyıldız)
GİDENLER: Serhat Sağat, Fatih Şen, Hakan Çimen, Haydar Koç

GAZİANTEPSPOR
GELENLER: Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş), Erman Özgür (Konya), Murat Şahin (Beşiktaş), Hakan Bayraktar (D.Bakır), M. Cevahir, Kemal (F.Bahçe) Emrah (Rize)
GİDENLER: Ekrem Dağ (Beşiktaş), Volkan (Arslan (Antalya), Bülent Bölükbaşı (Kocaeli), Mehmet Çoğum (Konya), Ergün Pembe, Ömer Çatkıç (Antalya)

en son transferler

davulcu
08.07.2008, 11:44
Yiğido’da son nokta
Sivasspor, Bursaspor’dan Tum’u aldı. Kırmızı-beyazlılar böylece transferi de bitirmiş oldu

SİVASSPOR’UN, Bursaspor’da forma giyen Kamerunlu Herve Germain Tum’u renklerine bağladığı bildirildi. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, forvet oyuncusu Tum ile anlaşma sağlandı. Geçen sezon Fransa’nın Strasbourg takımından gelen ve Kamerun Milli Takımı’nda da yer alan Tum’un, yeni sezonda Sivaspor’da forma giyeceği belirtildi. Kırmızı-beyazlıların tek nik direktörü Bülent Uygun, ligde takımını muhafaza eden tek kulübün Sivasspor olduğunu söyledi. Uygun, şunları kaydetti: “Geçen yıl son 2 haftaya kadar şampiyonluk yarışında yer alan ve sporseverlerin ‘gönüllerin şampiyonu’ olarak söylediği takımımıza 7 takviye yaptık. En son transferimiz de Tum oldu.” İntertoto kupasında hafta sonu Grbalj takımı ile yaptıkları karşılaşmayı da değerlendiren Uygun, bu turu geçerek UEFA için bir adım daha atacaklarını ifade etti.

Caqlar
08.07.2008, 12:11
bence sivas'ın gücüne güç katacak bir transfer.

|| M e L i H ||
08.07.2008, 13:07
Mehmet Yıldız - ßalili - Tum Arasında ßüyük ßir Yarış Olur...

Eyvaz94
08.07.2008, 15:00
iyi bir transfer.Bursadaki oyunlarini izledim.hayirli olur insallah

davulcu
08.07.2008, 15:04
GİY FORMANI ÇIK MEYDANA
ALEM FUTBOLCU GÖRSÜN
90 DAN TAK GOLLERİ
ALEM ŞAMPİYON GÖRSÜN

YAV BENDEKİ BU BESTEKARLIK BU ŞAİİRLİK
BENİ HARBİ BİTİRİYO HALA BİRİLERİNİN BENİ KEŞFETMESİNİ BEKLİYORUM

BU ARADA YENİ BESTEM NASIL

mehmetyıldız58
08.07.2008, 15:34
Herve Tum geldi,şimdi sıra Franciskoviç'de,ikisininde Sivassporumuza çok yararı olucağından eminim...

sivaslıavukat
08.07.2008, 16:10
Çok güçlü görünen bir futbolcu , umarım beklediğimizden de iyi olacaktır.

musa3458
08.07.2008, 18:39
cok kuvvetli oyuncu şimdi üç forvetimizde kuvetli oldu yandı rakipler.

ekingölü
08.07.2008, 18:49
Hoşgeldin TUM umarım Sivasa faydalı olursun.

bozkurt187
08.07.2008, 20:11
ya bu adam bursasporda oynadigi gibi oynarsa cok gol atar

titizyiğido
08.07.2008, 20:18
evet iyi bi transfer güçlü fiziğiyle forvette oynadığı arkadaşlarının yükünü hafifletecektir

yigidomustafa58
08.07.2008, 20:43

ulan Eyüp bir de yakından tanıyorum diyorsun adamın daha hangi mevkide oynadığını bilmiyorsun...

hayırlı uğurlu olsun...

mehmet70
08.07.2008, 21:37
en buyuk cimbom baska buyuk yok

cücü baba
08.07.2008, 23:42
selam YİĞİDOLAR bu transfer bence çok isabet oldu eminimki bu sezonda ligi sallayıp damgamızı vuracağız.

argueti
09.07.2008, 10:13
Hi,

I'm a french supporter from Strasbourg and i don't speak turkish so it's verz difficult for me :D

French news paper confirm that Hervé Tum is going to sign in your club. Do you know home many € he will be buy ?

For frenchies :

Il avait annoncé la couleur lors de la reprise de l’entraînement le 19 juin : Hervé Tum, prêté à Bursaspor en 2007-2008, faisait d’un transfert en Turquie sa priorité. Sous contrat à Strasbourg jusqu’en 2009, l’attaquant camerounais avait refusé voici une dizaine de jours une première offre de Sivasspor, la révélation du dernier championnat turc (2e ex aequo), engagée cette saison en Coupe Intertoto. Mais hier, le site de Sivasspor a officialisé l’arrivée de celui qui, avec Bursaspor, a inscrit 6 buts en D 1 (plus 2 en Coupe) la saison passée. La signature du joueur, présent sur place ce mardi, n’est cependant pas encore effective. Lui et son agent doivent rencontrer aujourd’hui le directeur général du RCS, Jean-Luc Herzog, pour finaliser. « Nous allons nous retourner contre Bursaspor qui aurait dû engager Hervé après son prêt », complète le président Philippe Ginestet. « L’option d’achat (350 000 euros) était en effet obligatoire en cas de maintien. Bursaspor s’est maintenu, mais n’a pas respecté ses engagements. »

;)

merithan58
10.07.2008, 12:26

cincona bir sana iki defol git lan bu siteden

yigido Atilla
12.07.2008, 02:35
Süperligin en iyi forvetlerine sahibiz.. Sezonu cok erken acacagiz bu avantajimizi cok iyi kullanmaliyiz süperligde her takimdan öndeyiz ilk 4-5 hafta hic bir takim bizim tempomuzu yakalayamayacak, önümüze süperligde kim gelirse gelsin hallac pamugu gibi savururuz. Diger süperlig takimlari Sivassporu fizik ve kondisyon olarak 5-6 haftalarda yakalar. Sivasspor icin Tehlike canlari 8-12 haftalarda calalabilir !!!! Böyle Risklerle karsilasmamamak icin Bülent Hoca Kadroyu cok genis tutmali her oyuncuya Görev verdiginde Diger arkadasini sahada aratmamaliki, sivasspor bu avarajini sezonun ilk 17 macinda cok iyi degerlendirsin.

58MySouL
12.07.2008, 16:33
isabetli bence transfer mehmet gibi guclu kuvvetli masallah hayırlı olsun takımıza

tugayturhan
15.07.2008, 00:59
bnce yerinde bi transfer değl iyi olsa klubu bırakmaz :S ama inş başarılı olur ve beni yanıltırr ...

ZYYZ
15.07.2008, 01:07
Takımımıza çok faydalı olacak inşallah.

mehmet70
17.07.2008, 17:01
arkadaslar tum braga karsi oynayacakmi?

yigido_furkan
17.07.2008, 17:28
iyi bir transfer ins takima faydasi olur ozellikle kafa toplarinda baya iyi

58_cebeci_58
17.07.2008, 17:43

...................:mad::mad:: mad::mad::mad::mad:........... ...............:mad::mad::mad: :mad::mad::mad:......... yoh be sana sivaslımısın bilmiyom ama yazıklar olsun...

fatihtuztas
17.07.2008, 18:49
TUM gerçekten iyi bir futbolcu.m.ali ona bu yıl çok gol attırır.zaten cvetkov gider büyük olasılıkla.inşallah başarılı olur

XXCakir58
17.07.2008, 18:58
insallah Bülent Hocamiz avrupada tumu oynatir. Insallah orada kendisini gösterir ve teklifler alir. Insallah bütün futbolculara nasip olur. Degeri fazlasi ile satilirsa, bizede para acisindan iyi bir faydasi olur.

şaban bozat
22.07.2008, 20:29
bu tumun üstüne düşülsün çok iyi oyuncu güreşçi gibi kolay kolay yıkılmıyor

XXCakir58
22.07.2008, 22:44
tum tekrardan hosgeldin. Insallah senden Braga deplasmanindan goller bekliyoruz. Sen iyi bir futbolcusun, kendini bize göster.