Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes Bilsin istedik(Yeniceriler)

b1glord
21.01.2005, 22:59
Cilganlar58 Grubuyla aramizda hic bir problem yoktur..Ancak aramizda sorun olmamasi demek gruplarin birlesecegi anlamina gelmemektedir..Kesinliklede birlesme olmayacaktir..Ayri bir noktada son zamanlarda meydana cikan yeniceri 1967 taraftar dernegine baglidir gibi soylentiler tamamen asilsizdir..Yeniceri bagimsizdir..Padisahda biziz, Sultanda biziz..Kimseye ne muhtaciz ne bagliyiz..Herkesin bilmesini istedik..Guzel planlarimiz var..Insallah hayata gecirecez..Sivasspor gecesinde baskanimiz Mecnun Odyakmaz ile yaklasik yarim saat suren guzel bi diyalogumuz oldu..Hersey guzel olacak kimse meraklanmasin..

Yeniceriler..

tamtam
22.01.2005, 01:39
ALAYINA HODRİ MEYDAN İNADINA YENİÇERİ

KANDIRAMAZLAR BİZİ
SUSTURUMAZLAR BİZİ
ALEM BİLİYOR Kİ
EN BÜYÜK YENİÇERİ!!!!!

ForzaSivas
22.01.2005, 10:46
Cilganlar58 Grubuyla aramizda hic bir problem yoktur..Ancak aramizda sorun olmamasi demek gruplarin birlesecegi anlamina gelmemektedir..Kesinliklede birlesme olmayacaktir..Ayri bir noktada son zamanlarda meydana cikan yeniceri 1967 taraftar dernegine baglidir gibi soylentiler tamamen asilsizdir..Yeniceri bagimsizdir..Padisahda biziz, Sultanda biziz..Kimseye ne muhtaciz ne bagliyiz..Herkesin bilmesini istedik..Guzel planlarimiz var..Insallah hayata gecirecez..Sivasspor gecesinde baskanimiz Mecnun Odyakmaz ile yaklasik yarim saat suren guzel bi diyalogumuz oldu..Hersey guzel olacak kimse meraklanmasin..

Yeniceriler..

Bıglord kardeşimiz her şeyi yukarda güzelce açıklamış bizim hiç kimseyle sorunumuz hiçbir alıp veremediğimiz yoktur. Yeniçeriler hiç kimseye bağlı değildir inşallah 2.yarıyla itibaren stadda yapmış olduğumuz tribün show dahada süper olcak ve takımımızın süper lige çıkması için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz.

KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS CANIMIZSIN MECNUN ODYAKMAZ......

abcde
23.01.2005, 12:00
ölümüne sevdik seni bu alem YENİÇERİ :!: :!:

SivasLiM17
23.01.2005, 13:45
Kim bu yeniceriler yaa.. :?: .. biri bana aciklasa ya.. :)

serhankaburcuk
23.01.2005, 21:03
Yeniçeriler kimmi?YENİÇERİLER Sivasın herşeyi, tribünlerin gülü,Sivasssporun şuanki başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri,Tribünlerin gerçek kralı,alemin kralı,centilmenlik örneği,ve şuanki Türkiyedeki gerçek şampiyon taraftar topluluğu yeterlimi....?????

habercim
24.01.2005, 10:40
taraftarın rengi, dili, dini olmaz.Taraftar taraftardır takımını destekleyen ,ona güç veren herkes 1 amaç için uğraşır.gönül verdiği takıma destek olmak.
güzellikler farklı sesler ve renkler elbet olacak .büyük takımlarda nasıl varsa ,önemli olan bunun dozunu kaçırmamak.
bütün taraftar gruplarını çok ama çoookkk iyi tanırım onlarda beniiii.

kerem
24.01.2005, 11:53
Yeniçeliler kim ki.Ne yani Yeniçerilerin Sivassporun 1.olmasında çok katkısıda varda ne demek.siz mi sahaya çıkıp oynuyorsunuz.benim gittiğim maçlarda özellikle kapalı trübünün yanında hep yaşlı adamlar var.onlar yeniçerliler mi?stattakilerin bir çoğuda çocuk.bazıları normal(yani ne yeniçeriler nede 1967 genç taraftar derneği olmayan)bir 700 800 kişi yeniçeriler bir maç 700-800 yeniçeriyle mi kazanılıyor?siz olmasanızda bizim gine 7-8 bin taraftarımız var.kendinizi bir şey sanmayın.(şaka yapmıyorum.çok ciddiyim)

türkçerap_yakup
24.01.2005, 12:23
taha(kerem) sana sadece katılıyorum ama fazla polemiğe girme olurmu!!??sana özel msj falan atarlarsa sakın cvp yazma geriye ve bu konuyu daha fazla uzatma...ama çok doğru söliosun...helal sana

kerem
24.01.2005, 13:16
okey kangal

kerem
24.01.2005, 18:24
SİVASSPOR İÇİN ELELE

kerem
24.01.2005, 21:25
yeniçelilerin katkılarından dolayı onlara çok teşekkür ediyoruz ama kendilerini çok büyütmesinler.bu tepkilerim kendilerini çok büyüttükleri içindir.kesinlikle kötü amaçlı değildir.

dragon_58
24.01.2005, 21:40
yeniçelilerin katkılarından dolayı onlara çok teşekkür ediyoruz ama kendilerini çok büyütmesinler.bu tepkilerim kendilerini çok büyüttükleri içindir.kesinlikle kötü amaçlı değildir.

+1

abcde
26.01.2005, 11:13
burda yeniçerilere laf atıp kendini farklı kılmaya çalışan arkadaşlara söylüyorum,belkide hayatınızda deplasman yüzü görmediniz,belkide sivasın o dondurucu ayazında bu takım 3. ligde küme düşmeye oynarken hiç biriniz sivasspor diye bi takım varmıydı onuda bilmezsiniz belkide,ama şimdi takım süper lige çıkma yolunda büyük avantaj yakalayınca hemen ahkam kesmeye başladınız,yeniçeriler dediğiniz gruptaki insanlar sivassporu her zaman(deplasman-yağmur-kar-çamur)hiç bi menfaat beklemeden seven,yeri geldiğinde ailesini,yeri geldiğinde sevdiğini,yeri geldiğinde okulunu,işini geride bırakıp destekleyen aslan yürekli insanlardır :!: biraz müsade edinde bizimde bu forumda birazda olsa sözümüz olsun beyler...

kerem
26.01.2005, 11:16
BİZDE DEPLASMANA GİDİYORUZ.SENİN DEDİĞİN HERŞEYİ BİZDE YAPTIK.yENİÇERİLERLE BAŞKASININ ARASINDA BİR FARK YOKTUR.EĞER VARSADA YENİÇERİLERİN ALEYHİNE BİR FARKIMIZ VARDIR.

ForzaSivas
26.01.2005, 12:21
burda yeniçerilere laf atıp kendini farklı kılmaya çalışan arkadaşlara söylüyorum,belkide hayatınızda deplasman yüzü görmediniz,belkide sivasın o dondurucu ayazında bu takım 3. ligde küme düşmeye oynarken hiç biriniz sivasspor diye bi takım varmıydı onuda bilmezsiniz belkide,ama şimdi takım süper lige çıkma yolunda büyük avantaj yakalayınca hemen ahkam kesmeye başladınız,yeniçeriler dediğiniz gruptaki insanlar sivassporu her zaman(deplasman-yağmur-kar-çamur)hiç bi menfaat beklemeden seven,yeri geldiğinde ailesini,yeri geldiğinde sevdiğini,yeri geldiğinde okulunu,işini geride bırakıp destekleyen aslan yürekli insanlardır :!: biraz müsade edinde bizimde bu forumda birazda olsa sözümüz olsun beyler...

kardeşimiz burda son noktayı koymuştur yeter daha kimse bişey yazmasın......

HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER.......

yeniceri_emre
26.01.2005, 15:11
slm ya delırıcem ha bu ankaraya otubus kalkıyomu

ForzaSivas
26.01.2005, 15:16
slm ya delırıcem ha bu ankaraya otubus kalkıyomu

Cuma gecesi sat 24:00'da hareket ediyoruz tüm Yeniçerilere duyurulur

abcde
26.01.2005, 19:50
benim yerimede bağırın veysel,allah hepinizin gırtlagına kuvvet versin :)

serhankaburcuk
29.01.2005, 21:10

Helal olsun lan Ferhat gerçekleri bütün ayrıntıları ile yazmışsın ağzına sağlık bundan sonra ahkam keserken bu söylediklerimize dikkat ederek yazın....

abircan
29.01.2005, 23:35
sevgili yiğidolar
lütfen her takımda böyle gruplar vardır normal ama sivas kimsenin babasının malı değil herkese yeter, sivasa bu kadar ilgi niye hiç düşündünüzmü buna kafa yormaya değer bir durumdur, bence üç büyüklerin taraftarlarından duyulan rahatsızlıktandır, çünkü bir dikkat ettim ağırlıklı olarak burada bile gs fb , bjk kavgası yapıyoruz yeter artık,
bence biraz daha farklı olursak hakikaten 4. büyük olabiliriz, lütfen yeter arkadaşlar, yeniçeride lazım çılgında yiğido da ama önce sivassporluyum demek önemli olan, hiçkimse kendini yönetimin takımın futbolcunun üstünde görmesin, trübün tahakkümü kurmasın şimdiden.

MeD_Turc
30.01.2005, 06:02
ne demek burda bir cogunuz deplasman yuzu gormediniz bir cogunuz yagmur yuzu gormediniz ne demek bir cogunuz 3.ligde bu takim can cekisirken sivasspor diye bir takim varmi diyordunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! bu ne demektir kardesim
biz anamizdan dogduk dogali sivasliyiz ne bizim sozumuz bugun sivasspor iyi yerde diye sahip cikiyoruz nede yarin allah gostermesin kotu yere dustugu zaman sahip cikmamazlik yapmayiz esas sizzzzzzzzzzzzz YENICERILER denilen bir avuc taraftar toplulugu bugun sivassporun basarisinin ardinda maddi beklentiler icinde olan sizlersiniz bugun saglam yonetim arkasindan kendinize bir pay cikarma icerisinde olan sizlersiniz................... ben ne yeniceriliyim nede cilginim kardesim ben SIVASLIYIM sivassporlu dogdum benden doganlarda sivasli olacak ne o kendinizi triplere sokmalar falan siz yokken biz vardik o stadin camurunda biz surunduk sen neyden bahsediyorsun benim o stadda top oynadigim yillarda benim o stadda taraftarlik yaptigim yillara senin degil tum yenicerililer denilen gurubun akli yetmez..................... gonul isterdiki sizinle yani herhangi bir sivasliyla karsi karsiya gelmeyeyim ama kendinizi oyle bir finansa etmissinizki dayanamadim bizzzzzzzzzz SIVASLIYIZ kardesim ne ceniceri nede cilginiz sadece SIVASLIYIZ:!!!!!!!!!!!!

türkçerap_yakup
30.01.2005, 09:35
ne demek burda bir cogunuz deplasman yuzu gormediniz bir cogunuz yagmur yuzu gormediniz ne demek bir cogunuz 3.ligde bu takim can cekisirken sivasspor diye bir takim varmi diyordunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! bu ne demektir kardesim
biz anamizdan dogduk dogali sivasliyiz ne bizim sozumuz bugun sivasspor iyi yerde diye sahip cikiyoruz nede yarin allah gostermesin kotu yere dustugu zaman sahip cikmamazlik yapmayiz esas sizzzzzzzzzzzzz YENICERILER denilen bir avuc taraftar toplulugu bugun sivassporun basarisinin ardinda maddi beklentiler icinde olan sizlersiniz bugun saglam yonetim arkasindan kendinize bir pay cikarma icerisinde olan sizlersiniz................... ben ne yeniceriliyim nede cilginim kardesim ben SIVASLIYIM sivassporlu dogdum benden doganlarda sivasli olacak ne o kendinizi triplere sokmalar falan siz yokken biz vardik o stadin camurunda biz surunduk sen neyden bahsediyorsun benim o stadda top oynadigim yillarda benim o stadda taraftarlik yaptigim yillara senin degil tum yenicerililer denilen gurubun akli yetmez..................... gonul isterdiki sizinle yani herhangi bir sivasliyla karsi karsiya gelmeyeyim ama kendinizi oyle bir finansa etmissinizki dayanamadim bizzzzzzzzzz SIVASLIYIZ kardesim ne ceniceri nede cilginiz sadece SIVASLIYIZ:!!!!!!!!!!!!+100000 000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000

abcde
30.01.2005, 14:17
biz anamizdan dogduk dogali sivasliyiz ne bizim sozumuz bugun sivasspor iyi yerde diye sahip cikiyoruz nede yarin allah gostermesin kotu yere dustugu zaman sahip cikmamazlik yapmayiz esas sizzzzzzzzzzzzz YENICERILER denilen bir avuc taraftar toplulugu bugun sivassporun basarisinin ardinda maddi beklentiler icinde olan sizlersiniz bugun saglam yonetim arkasindan kendinize bir pay cikarma icerisinde olan sizlersiniz................... ben ne yeniceriliyim nede cilginim kardesim ben SIVASLIYIM sivassporlu dogdum benden doganlarda sivasli olacak ne o kendinizi triplere sokmalar falan siz yokken biz vardik o stadin camurunda biz surunduk sen neyden bahsediyorsun benim o stadda top oynadigim yillarda benim o stadda taraftarlik yaptigim yillara senin degil tum yenicerililer denilen gurubun akli yetmez..................... gonul isterdiki sizinle yani herhangi bir sivasliyla karsi karsiya gelmeyeyim ama kendinizi oyle bir finansa etmissinizki dayanamadim bizzzzzzzzzz SIVASLIYIZ kardesim ne ceniceri nede cilginiz sadece SIVASLIYIZ:!!!!!!!!!!!!
bizim sivasın meşhur bi sözü vardır''YARASI OLAN GOCUNUR''eğer sen dediğin gibi deplasmana gidiyosan,kötü gündede bu takımın arkasındaysan,sana zaten bi laf yok,neyi üstüne aldın anlayamadım,yok burda sivrilik yapıp kendini farklı kılmaya çalısıyosan o ayrı,ama burda bizim amacımız kimseyi kırıp polemik yaratmak deil,yine de kimse yazılanları sanki bi hakaret gibi algılamasın,ben şunun altını 1 milyon kere çiziyorum HEPİMİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ-
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ :!:
birde anlam ve mana veremediğim bi konu bazı arkadaşlar yeniçerilere değişik bi tavır içinde saldırmaktalar,bunun sebebi nedir acaba,diyosunuzki yeniçeriler sivasın bu iyi zamanında menfaat peşinde o zaman bana sölermisiniz yeniçerilerden hangisi yönetimden ne almış,lütfen sallamayın burda komik oluyosunuz,yeniçeriler bağımsız bir oluşumdur,güeş balçıkla sıvanmaz...

kakikli
30.01.2005, 15:11
mazinin kaç gün beyler ayrılık yapmayın... o tribünlere yılllarca varını yoğunu ortaya koyanlar var kimseye haksızlık etmeyin... sadece sivasspor taraftarı var ayrılık hiçbirzaman canlılara mutluluk getirmemiştir,unutulmamalı herks tek yürek olmalı... SADECE VE SADECE SSSSİİİİVVVVAAASSSPPPOOOORRRRR ....

kakikli
30.01.2005, 15:19
ayrıca çeşitli sıkıntılar içinde bu takımı buralara gtirenler var isimleri hiç gündeme gelmemiştir... tarihini araştırırsanız sivasspor da futbol oynarken sakat kalan kardeşlerimiz vardır bunlar çıkıp kendine pay biçmezken siz neden kendinize çok büyük pay çıkarıyosunuz... ben sinop ta okıuyorum sinop ta esnaflık yapan birisiyle tanıştım... 1970 yıllarına sivassporda para pul almadan futbol oynadığından çektiği sıkıntılardan bahsetti ve hala sivassporu takip ediyor ama BU FEDAKAR kişilerden kimsenin haberi yok bir iki günlük kişiler çıkıyor yiğidolara haksızlık ediyor yok yere bizleri üzüyor...
SADECE VE SADECE SSSSİİİİİVVVAAASSSSSSPPPOOORRR

abcde
30.01.2005, 15:28
ayrıca çeşitli sıkıntılar içinde bu takımı buralara gtirenler var isimleri hiç gündeme gelmemiştir... tarihini araştırırsanız sivasspor da futbol oynarken sakat kalan kardeşlerimiz vardır bunlar çıkıp kendine pay biçmezken siz neden kendinize çok büyük pay çıkarıyosunuz... ben sinop ta okıuyorum sinop ta esnaflık yapan birisiyle tanıştım... 1970 yıllarına sivassporda para pul almadan futbol oynadığından çektiği sıkıntılardan bahsetti ve hala sivassporu takip ediyor ama BU FEDAKAR kişilerden kimsenin haberi yok bir iki günlük kişiler çıkıyor yiğidolara haksızlık ediyor yok yere bizleri üzüyor...
SADECE VE SADECE SSSSİİİİİVVVAAASSSSSSPPPOOORRR
ya konuyu anlamıyosunuz yada demogloji yapıp polemiğe girmeye çalısıyosunuz,insanı çıldırtmayın arkadaşlar burda benim yazdıklarımda kimsenin yaptığı iyiliklere vefaya nebilim başka bişeye ters bi söz yok olayı neden anlamak istemiyosunuz,tabiki herkes sivassporlu,kimse kimseden daha fazla sivassporlu deil sadece daha fazla emeği geçer,burda kimseye haksızlık yapıldığı yok...neyapalım şimdi sivasspora iyiliği geçenlerin listesini mi? yapalım!sonuçta milyonlarca insan sivaslı ve bu takımı tutuyor,burda benim söylemek istediğim bi kaç arkadaşa ufak bir mesajdır,ikidebir yeniçerilere laf atıp durmasınlar,sadece bunu söylemek istiyorum çünkü bunlarda bize haksızlık edip bizi üzüyorlar...
ANLAYANA GİDER :!: :!:

tolga06
30.01.2005, 16:45
Ben uzun yıllar sivas ta kaldım ve çok takımda futbol oynadım. birazda olsa futboldan anlarım... Takıma verdiğiniz desten kaçınılmaz ama kendinizi toplumdan ayırıp biz Yeniçerileriz gibi bir tutum içine girerseniz ( yeniçeriler tarihini okudunuz mu) 2. Mahmud gibi biri gelir yeniçerileri kapatır... Bence şunu yapmalısınız tamam taraftar grupları olmalı mutlaka ama tüm sivasla bütünleşmeniz eğer olcaksada bu liderliği sizin yapmanız gerekir ama herşeyde kendinize pay çıkarmamalısınız .. iki gin sonra birileride çıkar bizde Nizam -ı Cedid iz derse bu işin içinden çıkamayız. Telekom maçında bir ankarada yaşayan sivaslı olarak stattaydım ve desteğiniz yeniçeriler ve çılgınlar olarak harikaydı ama neden bunu daha koordineli ve bilinçli yapmıyorsunuz en büyük örnek ankarad Ankaragücü taraftarıdır... Ordada çeşitli gruplar var ama hepsi tekyürek... 3 büyüklerin 20 bin taraftarını 5 bin kişiyle nasıl susturduğunu görmenizi isterim. Unutmayınnn Sivas Spor rüzgarının önünde durmayın gelin rüzgarı arkanıza alın ve bütünleşin .. Çünkü bu rüzgar sizide yok edebilir... Nasıl takım bir üst lige çıkınca mevcut oyuncularını gönderdiği gibi ..Süper ligde bu takıma yetmeyebilirsiniz o yüzden bütünleşmek en doğrusuve Sivasa Sivaslıyada yakışan bu. Birde postacı diye bir amigo var ona yeni söyleyin yeni tezahuratlar öğrensin liseli kızların maçındaki gibi heybaba hindi arabaya bindi gibi basit sloganları bıraksın.. Yeniçeriler tezahuratlardan dolayı tebrikler. Ama daha iyi olmak elinizde buda statta bütünleşmeyle gelir. Birde üniversite gneçliğini çekin yanınıza... Başarılar hepiniz kralsınız ayrım yok... Ben yeniçeri çılgın bilmeme en büyük SİVASLI ve SİVASPOR... Birde İstiklal Marşı okunurken pençe gibi garip garip haereketler yapan var .İstiklal Mrşı okunurken Sİvaslıya düşen esas duruşta beklemek ve marşımı okumaktır. Bunlar tavsiye... ve Önemli konular... Grubuz diye abartılı şeylertden kaçınmak lazım özellikle İstiklal Marşımız okunurken. Çünkkü çok komik ve saçma oluyor... Hepinize selamlar....

3YILDIZ
31.01.2005, 21:55
ben yurtdisinda kalan bir sivasli olarak cok merak ediyorum,cilginlar ve
yeniceriler grublara bir deplasmana ayri ayrimi gidiyorlar ???

hic oturup konusmuyorlarmi ( organisasyon, tezahüratlar,pankart sov vs...) ???

insallah birbirinin tezahüratlarina katiliyorlardir !?

yani anlatmak istedigim isterse 50 tane gurp olsun ama biribiriyle kontak halinde olsunlar beraber deplasmana gitsinler beraber organisasyon yapsinlar !

cokmu zor ???

bu arada iki taraftar grubunun adinida begenmiyorum !!!
ama yapilicak birsey yok sadece belirtmek istedim
sivasla hic bir alakasi olmayan isimler secilmis, yarin öbür gün
süperlige cikarsak demesinler " ne alaka diye ??"

serhankaburcuk
01.02.2005, 09:22
ben yurtdisinda kalan bir sivasli olarak cok merak ediyorum,cilginlar ve
yeniceriler grublara bir deplasmana ayri ayrimi gidiyorlar ???

hic oturup konusmuyorlarmi ( organisasyon, tezahüratlar,pankart sov vs...) ???

insallah birbirinin tezahüratlarina katiliyorlardir !?

yani anlatmak istedigim isterse 50 tane gurp olsun ama biribiriyle kontak halinde olsunlar beraber deplasmana gitsinler beraber organisasyon yapsinlar !

cokmu zor ???

bu arada iki taraftar grubunun adinida begenmiyorum !!!
ama yapilicak birsey yok sadece belirtmek istedim
sivasla hic bir alakasi olmayan isimler secilmis, yarin öbür gün
süperlige cikarsak demesinler " ne alaka diye ??"

O nasıl söz yahu onlar bizden ayrı insanlar değiller ya onlarda bizim gibi insan; uzaydan gelmediler.Sadece onlar ayrı bir grup biz ayrı bir grubuz sadece fark burada..Ha onların çoguda bizim arkadaşımız biz yıllarca beraber gittik deplasmanlara halende beraber gidiyoruz.Ha bizim onlarla hiçbir problemimiz yok bu onlarla birleşeceğimiz anlamına gelmez.Tabiki onlarla stadyumda karşılıklı tezahürat ediyoruz deplasmanların çogunda beraber bağırıyoruz Bizim kimseyle problemimiz yok...Yanlış yapan zaten cezasını görür....

3YILDIZ
01.02.2005, 14:56
insallah dedigin gibidir serkan kardes !
bunu duymak cok güzel vallaa
disarida duran ve takip eden birisine cok gereksiz bir cekisme gibi geliyor
hic gerek yok !

ama zaten böyle bir anlasilmazlik olsayda sasardim ,yakimaz bizlere !
hepimiz cani gönülden destekliyoruz sivassporumuzu

neler cektik buralara gelene kadar .

iki grubu sonsuz tesekürler ve basarilar !

serhankaburcuk
01.02.2005, 15:44
insallah dedigin gibidir serkan kardes !
bunu duymak cok güzel vallaa
disarida duran ve takip eden birisine cok gereksiz bir cekisme gibi geliyor
hic gerek yok !

ama zaten böyle bir anlasilmazlik olsayda sasardim ,yakimaz bizlere !
hepimiz cani gönülden destekliyoruz sivassporumuzu

neler cektik buralara gelene kadar .

iki grubu sonsuz tesekürler ve basarilar !

Eyvallah sizlerde saolun....

CARSIuniversite
03.02.2005, 21:38
helal sana ferhat imza...

abcde
04.02.2005, 11:07
---------------------- :!: YENİÇERİ:!: --------------------------------------------

ayrı bir duruştur yeniçerilik,yüreğinde sadece o sevgiyi taşıyıp,bugün ne olacak derdinden uzak sadece sevmektir sivassporunu.Başkaları yarini düşünürken;kimileri parayı;o sadece sevdiğini(sivassporu)düşünür,ü stüne titer sevdiğinin ona zarar gelmesin diye hiç ama hiç yanından ayrılmaz bi anne şefkatiyle,biri şöyle yan bakmasın yeterki işte o zaman ölüümü bile düşünmeden pervasızca korur yarini,sevdiğini,çocuğunu,yani herşeyini(sivassporu)....onun için sivasspor herşeydir,deplasmandaki bi poğaçayla yapılan kahvaltı mı ,yoksa evden ayrı saaatlerce uykusuz kalmakmı onu yıldıracak ASLA :!: ÇÜNKÜ HİÇ BİŞEYİN HESABINI YAPMADAN KARŞILIKSIZCA SEVMİŞTİR...onu sadece üzen karşısındaki insanların onun bu zaafından(sivassporu karşılıksız sevmesi)yararlanarak ona bir tilki kurnazlığıyla saldırmasıdır,ama boştur o tilkilerin saldırışı nafile;herşeyi bilirde yinede ses çıkarmaz hiçbirine,çünkü adam gibi sevmiştir dedimya karşılıksız bir aşkın hikayesi bu,yüreği kanasada hepsine güler geçer,SEVDİĞİNİN HATRINA KAN KUSTUĞU HALDE KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİM DİYEN YÜREKLİ YİĞİDODUR YENİÇERİ :!: :!: :!:

V1CT0RY
07.02.2005, 21:42
ferhat olum istanbul seni kaybetmiş..Güzel yazı....
______________________________ ____________
victory

abcde
07.02.2005, 23:04
ferhat olum istanbul seni kaybetmiş..Güzel yazı....
______________________________ ____________
victory

eyvallah emre'ciğim :wink: ,ne yapalım yazmasan olmuyor işte :)

onur58
09.02.2005, 19:16
abi harbi söylü yom beşiktaşta çarşve asya fenerde gençfenerliler ve bir sürü grup gs de ultraslan ve infaz sivasta tek duyduğum YENİÇERİ dir şimdiye dek çılgınlar da varmışş olsun daha da artsın ama bölünme olmasın yeterki taraftar bilincine gelelim.birbirmizle kavga etmeyelim.bırakalm bu anlamsız çatışmaları.polemikleri.sonuna dek destekleyeim takımımızı çıkartalım elbirliği ile 1.süperlige ve son olarak diyorum ki SİVASLILAR EL ELE HEP BERABER süper lige

Yeniçeri olmak isteyen KOYULHİSAR LI kardeşiniz ONUR

serhankaburcuk
10.02.2005, 09:25
abi harbi söylü yom beşiktaşta çarşve asya fenerde gençfenerliler ve bir sürü grup gs de ultraslan ve infaz sivasta tek duyduğum YENİÇERİ dir şimdiye dek çılgınlar da varmışş olsun daha da artsın ama bölünme olmasın yeterki taraftar bilincine gelelim.birbirmizle kavga etmeyelim.bırakalm bu anlamsız çatışmaları.polemikleri.sonuna dek destekleyeim takımımızı çıkartalım elbirliği ile 1.süperlige ve son olarak diyorum ki SİVASLILAR EL ELE HEP BERABER süper lige

İnşallah kardeş....

serrkann58
10.02.2005, 09:33
arkadaşlar her takımda oldugu gibi SİVASSPORUMUZDA DA gruplar var bunları fazla abartmayalım ve aranıza nifak sokmaya çalışanlara müsade etmeyin burda herkesin tek bir amacı olmalı SİVASIMIZA HEP DESTEK TAM DESTEK

puar
10.02.2005, 10:27
ister yeniçeri ister çılgınlar...tek bilenen ENBÜYÜK SİVAS...
arakadaslar birleşmeyin ama sivası destekleyin..
sivasın sizlere ihtiyacı var

serhankaburcuk
10.02.2005, 11:46
arkadaşlar her takımda oldugu gibi SİVASSPORUMUZDA DA gruplar var bunları fazla abartmayalım ve aranıza nifak sokmaya çalışanlara müsade etmeyin burda herkesin tek bir amacı olmalı SİVASIMIZA HEP DESTEK TAM DESTEK

Arkadaşım ortada abartılacak bişey yok bizim kimseyle sorunumuz yoktur.Yeniçerilerde Çılgınlarda kardeştir ve Sivassporun başarışı için çaba harcamaktadırlar.Biz bütün Sivasspor taraftarını seviyoruz...Tribünde birleşme yoktur ama kalplerimiz herzaman birdir...

YENİÇERİLER.....

1967_DERNEK_10UR
10.02.2005, 12:32
yeniçeriler tribünün gülü kim ne derse desin yeniçeriler olmazsa stadyumda hayat yok

b1glord
10.02.2005, 19:54

Kardes yeniceri olman icin bi form felan doldurman lazim degil :) buyur gel hafta sonundaki maca misafirimiz ol..

abcde
10.02.2005, 21:53
tabiki yeniçeri olmayan sivassporlu değil demek saçmalıktır ama sivassporu destekleyen arkadaşlar yeniçerilerinde varlığını kabul etmek zorundadırlar,çünkü bu kardeşlerimiz her zaman sivassporun yanında olmuştur...

1967_DERNEK_10UR
10.02.2005, 22:44

Kardes yeniceri olman icin bi form felan doldurman lazim degil :) buyur gel hafta sonundaki maca misafirimiz ol..gelmek isteyenler saat sabah 10:00 da heykel'de olsun adana maçı öncesi

abcde
12.02.2005, 17:36
yarın saat 10 da heykelin önündeyim valla çok ösledim yeniçerilerle maç izlemeyi..

erdalsahin
12.02.2005, 19:53
ARKADASLAR HEPINIZE INGILTERE'DEN SELAMLAR.
BEN BUNDAN 4 SENE ONCE BURAYA GELENE KADAR BUYUK BIR SIVASSPOR HASTASI VE FANATIGI IDIM.(HALADA OYLEYIM)
DEPLASMAN KACIRMAZ YAZ KIS DEMEDEN SIVASSPORUMUZUN PESINDEN KOSAR HERZAMAN SIVAS ICIN HER TURLU FEDAKARLIGI GOSTERIYORDUK. O ZAMANLAR BOYLE GRUPLASMALAR YOKTU. MACLARDA "OTURUN_KALKIN" YUZUNDEN HER ZAMAN KAVGALAR EDIYORDUK. TARAFTARIM DIYE GECINENLER SANKI SINEMADAYMIS GIBI MAC IZLIYORLAR VE IZLETMEYE CALISIYORLARDI.
SIMDI BAKIYORUM GRUPLAR OLUSMUS. ANCAK TELEVIZYONDAKI SEYRETTIGIM MACLARDAKI DURUM, HIC BIR SEYIN DEGISMEDIGINI GORDUM. YINE TARAFTAR OTURUYOR, YINE MILLET SANKI SINEMA SEYREDER GIBI. YANI GRUPLARIN OLUSMASI HIC BIR SEY DEGISTIRMEMIS.
BENCE GRUPLAR OLUSTURMAK MARIFET DEGIL. TEK YUREK OLMAK MARIFET. BIRBIRIMIZLE UGRASACAGIMIZLA SIVASA KARSI OYNANAN OYUNLARA KARSI MUCADELE VERMEK EN DOGRUSU DEGILMI.
CUNKI HEPIMIZ AYNI AMAC ICIN UGRASIYORUZ.
BURDAN, BU GURBET ELLERINDEN HEPINIZE SELAMLAR.
NE MUTLU SIVAS'A
NE MUTLU SIVASLIYA

ForzaSivas
12.02.2005, 20:14
biz yıllar sonra bu hemegonyayı kırdık ve sonunda başardık Yniçeriler grubu olarak şu anda takımımıza süper destek veriyoruz ve bunu daha üst doruklara çıkaracağız.

erdalsahin
12.02.2005, 20:41
maalesef destek vermeniz konusunda sadece benim degil sayin baskan mecnun beyin de tereddutleri var heralde. bu gunki haberi okuduysaniz maclari istanbulda oynamak isdedikleri haberini okumussunuzdur. bu cok vahim bir durum.

ForzaSivas
12.02.2005, 21:40
maalesef destek vermeniz konusunda sadece benim degil sayin baskan mecnun beyin de tereddutleri var heralde. bu gunki haberi okuduysaniz maclari istanbulda oynamak isdedikleri haberini okumussunuzdur. bu cok vahim bir durum.

sorun bizden kaynaklanmior..baskanda bizler gibi kisin bu gunlerinde pekte soguk olmayan bir havada ustelik herkesin tatili pazar gunu 4 eylulu dolu gormek istiyor..biz ne kadar stadi inletirsek inletelim bizim aldigimiz biletlerle sivasspor klubu hasilat elde edemez..baskanda hakli olarak klubun menfaatlerini dusunerek istanbula aldirmayi dusunuyor..gruplardan dolayi yada stadda tezahurat olmadigindan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum..cunku bizde gittik gorduk istanbuldaki 2 maca ugultudan baska birsey yok...ama para var..takim garantiledikten sonra baskanin boyle bir dusunmesi akillica bi adim..seneye para lazim ama bizim ruhsuz sivasli arkadaslar 4eylul stadini doldurmaktan aciz ne yazikki..ama umarim yarin adana maci tiklim tiklim dolacaktir..dolmassa ayiptir yaziktir gunahtir bu takimdaki topcularin yonetimin teknik heyetin emeklerine..Yeniceriler olarak herkesi stada davet ediyoruz..

V1CT0RY
12.02.2005, 22:24

sorun bizden kaynaklanmior..baskanda bizler gibi kisin bu gunlerinde pekte soguk olmayan bir havada ustelik herkesin tatili pazar gunu 4 eylulu dolu gormek istiyor..biz ne kadar stadi inletirsek inletelim bizim aldigimiz biletlerle sivasspor klubu hasilat elde edemez..baskanda hakli olarak klubun menfaatlerini dusunerek istanbula aldirmayi dusunuyor..gruplardan dolayi yada stadda tezahurat olmadigindan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum..cunku bizde gittik gorduk istanbuldaki 2 maca ugultudan baska birsey yok...ama para var..takim garantiledikten sonra baskanin boyle bir dusunmesi akillica bi adim..seneye para lazim ama bizim ruhsuz sivasli arkadaslar 4eylul stadini doldurmaktan aciz ne yazikki..ama umarim yarin adana maci tiklim tiklim dolacaktir..dolmassa ayiptir yaziktir gunahtir bu takimdaki topcularin yonetimin teknik heyetin emeklerine..Yeniceriler olarak herkesi stada davet ediyoruz..
stada gelicezzzz
______________________________ _______________________
victory

b1glord
12.02.2005, 22:44

stada gelicezzzz
______________________________ _______________________
victory

bekliyoruz kardes tanisalim..ferhatin yaninda olacaksin heralde..

ForzaSivas
23.02.2005, 20:37
Haydi YENİÇERİLER haydi yiğidolar hep destek tam destek için pazar günü saat 10:00'da Atatürk büstünde buluşuyoruz her zamanki gibi istasyon caddesini tezarruhatla yıkacağız stada yine şeklimizle gireceğiz.

HEP DESTEK TAM DESTEK... YENİÇERİLER