Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemizde Rahatsızlık Duyduğum Bir Kaç Konu
Arkadaşlar bu siteye üye olmaktan ve sitede bulunmaktan daha doğrusu bir aile bireyi olmaktan çok mutluyum ve gururluyum,bu siteye üye olurken sıradan bir site olarak görüyordum fazlada girmiyordum işin açıkcası lakin ilerleyen zamanlarda baktımki sitemizde çok büyük değişimler olmaya başladı hoşuma giden olaylar olmaya başladı bende girip çıkmaya başladım belli zaman sonrada konular veya yorumlar yazmaya başladım,lakin son zamanlarda görüyorumki sürekli hakaret içerikli küfürlü mesajlar yazmalar vs.. dolaşmaya başladı formlarda bundan bir hayli rahatsız oldum gerçekten bizim türk milleti nedense küfür etmeye meyilliler lakin küfürle hiç kimse hiç bir yere varamaz ve kimseye faydası dokunamaz zaten aklı selim insan olsa o küfürleri sarfetmez şahsımca,ama formları gezdikten sonra artık bu siteden ben bu arkadaşlar sayesinde sıkılmaya başladım hangi konuyu açsam altında bir küfürlü yorum bu üyelerin üyelikleri neden silinmiyor yada neden siteden banlanmıyor yönetim tarafından site kurallarında kısaltılmış küfürler dahi yasak mesajınız silinir diyor lakin hemen hemen her konunun altında bu küfürlerden mevcuttur demek istediğim şudur site yöneticilerinin biraz daha dikkat etmeleri dir gözden kaçabilir arkadaşlar lütfen sizde o üyeyi site yöneticilerine bildirirseniz çok mutlu oluruz geçen zaman zarfında siyasi signatür resmi olan bir arkadaş vardı site yönetcisine bildirdim signatür resmi değişti lütfen bu konuya biraz hassasiyet gösterelimki diğer takımların taraftarları girdiğinde aile sitesine geldiklerini görsünlerki saygı ve sevgi göstersinler
herkese selam ve saygılarımla.....
merkez-2 12.07.2008, 16:18 Bence aile ortamı değil.Aile dediğim adam bana ana avrat küfür ediyorsa sıradan bir adam diyorum.Ha inşallah bende senin gibi olurum bir yerden sevmeye başlarım.Acaba nasıl bir duygu bu bayram kardeşim..
Bu duygu anlatılmaz yaşanılır kardeşim zamanla sende yaşayınca bana hak verirsin
Kardeşler sizin gibi duyarlı insanlar sayesinde inşallah bu küfür illetinden kurtulacağız. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim...
Küfür dilinin ucunda olan insan diyemiyorum bu ilginç yaratıkların en büyük zararı şu ki: bunların çocukları da bunlara benziyor, onlardan ricam bari çocuklarınıza acıyın...
MustafaParlak 12.07.2008, 16:57 KÜFÜR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM ETTİGİM TEK KÜFÜRÜ BİLEN BİLİYOR ÇÜNKÜ O İNSANLARI SEVMİYORUM.KİMSE KÜFÜR ETMESİN SEVGİLİ YİGİDOLAR.
XXCakir58 12.07.2008, 17:10 bencede bayram kardesim dedigi gibi bu forumda, hatta yasam hayatinda bile küfür kullanmiyalim kardeslerim. Ne güzel bu forumda egleniyoruz, yorumlar yaziyoruz. AMa küfürsüz olsun, güzel olsun.
Bayram kardesimin tüm dediklerine katiliyorum.
Paylasim icin sagol.
58_SEMİH_58 12.07.2008, 17:16 Bizler Ne Kadar Gayret Etsekte Yaptıgımız Yorumlara Yınede Bır Yerlerden Seviyesizce Uslubu Bozan Kısıler Cıkıyor...
mysuskunx 12.07.2008, 17:33 KÜFÜRSÜZ BİR SİTE, BU SİTEYİ AİLE SİTESİ YAPMAK İSTİYORSAK BU BİZİM ELİMİZDE.....
58Taraftar 12.07.2008, 17:43 SITE YETKILILER ELLERINDEN GELENLERI YAPIYORLAR HERSEYIDE GÖRMEYEBILIRLER BU SITE HEPIMIZIN HEP BIRLIKTE ELELE VERMELIYIZ....KÜFÜR GÖRDÜGÜMÜZ ZAMAN BILDIRMELIYIZ....GÖRDÜKLERI AN SILERLER....HERKES KENDISINE DIKKAT EDIP KÜFÜR ETMEZSE KISKIRTILARA KULAK ASMAZSA SITEMIZ HER ZAMANKI GIBI TERTEMIZ KALIR
Divriği58- 12.07.2008, 19:04 KÜFÜR GÜNLÜK HAYATIMIZIN HEMEN HEMEN HER KADEMESİNDE VAR KİMİSİ DEJARS OLMAK ICIN KIMISI BIRILERINE YARANMAK ICIN EDER KÜFÜRÜ ...
BEN BU FORUMDA ŞUANA KADAR KÜFÜRE RASTLAMADIM AMA EDEN OLURSADA RAHATSIZ OLMAM ...
titizyiğido 12.07.2008, 19:18 bayram kardeşimize katılıyorum evet küfür kötü bi şeydir ve olmamalıdır ama inan kardeşim ben bu sitede bikaç hakaret dışında küfüre hiç rastlamadım ama ediliyosa da elbette olmamalı
karadavut58 12.07.2008, 20:44 kufur seviyesizizlerin isidir kufur kufur edene yakisir birakinda surda adaba uygun dosluklar kuralim illada kufredmen gererekiyorsa kimsenin olduguguyerde kendi kendine soylen dur diyorum bu sozlerim kufur milletine
YuNus Tek 12.07.2008, 22:28 Arkadaşlar Sivaslıya Yiğidolara Yakışıcak Şekilde Davranışlarımızı sergileyelim lütfen beyler Biz birbirimize saygı duymadıktan sonra ne yarar bu sitede konuşma bizim birlik olmamız lazımki güçlü olalım onun için hiçgerek yok biz medeniyetimiz ve kültürümzle herkese örnek olmalıyız Yiğidolarımızı Destekeleyen Bütün Herkes Teşekkürler.....
YuNus Tek 12.07.2008, 22:30 Ayrıca İstanbul Ş.ewler Yenibosna tarafında Oturan Warsa Beklerim 0534 695 63 00 Bütün sivaslı kardeşlerimi beklerim Herkese Selamlar...
MustafaParlak 12.07.2008, 23:45 GERÇEKTEN YORUMLARIN HEPSİ HAKLI VE DOGRU YORUMLAR ANCAK RAKİP TARAFTARLAR BAZEN YANLI YORUM YAPMALARI SİTEDEKİ AİLE ORTAMINI BOZUYOR.
ramazanq 13.07.2008, 00:58 tepkilerimizi küfürle dile getirmeyelim
KÜFÜR GÜNLÜK HAYATIMIZIN HEMEN HEMEN HER KADEMESİNDE VAR KİMİSİ DEJARS OLMAK ICIN KIMISI BIRILERINE YARANMAK ICIN EDER KÜFÜRÜ ...
BEN BU FORUMDA ŞUANA KADAR KÜFÜRE RASTLAMADIM AMA EDEN OLURSADA RAHATSIZ OLMAM ...
size bir kaç örnekler sunayım isterseniz sitemizden küfür lakin kısaltılmış küfürler buyrun formları gezerseniz görürsünüz siz rahatsız olamaybilirsiniz ama ben rahatsız oluyorum hatta nefret ediyorum...
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=386238#post38 6238
|