Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'tan 4 oyuncuyla görüşüyoruz

gmmetin
12.07.2008, 17:00
Ekonomik sıkıntılarla boğuşurken bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdüren Diyarbakırspor'un Sivassporlu 4 futbolcuyla görüştüğü öğrenildi.

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kulup Başkanı Adnan Öktüren, Sivasspor'dan Mahmut Hanifi Erdoğdu, Aytaç Ak, Ömer Kaplan ve Ilgar Gurbanov ile ilgilendiklerini söyleyerek, "Bu futbolcuları renklerimize bağlamak istiyoruz. Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüştük ve kendisinden yardım istedik. O da bize her konuda yardımcı olacağını söyledi. Bu oyuncularla anlaşmanın yollarını arıyoruz" dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080712/sivastan__oyuncuyla_gorusuyoru z.html

mysuskunx
12.07.2008, 17:02
hsydi hayırlısı bakalım................

davulcu
12.07.2008, 17:33
bizde satılık futbolcu yok başka kapıya :)

MERİÇ
12.07.2008, 17:36
:mad: Biz yardım kuruluşu değiliz diyarbakır boyunun ölçüsüne göre hareket etsin!!!

furky.b
12.07.2008, 17:58
Aytac Gidebilir..Digerleri Kalsin Bence.

Divriği58-
12.07.2008, 18:05
AYTAC GIDEBILIR GELECEGI YOK CUNKU

titizyiğido
12.07.2008, 18:11
kulübün menfaatleri doğrultusunda satabiliriz

XXCakir58
12.07.2008, 18:13
bakalim Bülent Hocamizi ikna edip oyuncu alabilceklermi. Hocamiz kolay kolay kendi oyuncularini birakmaz:D.
Ayrica oyuncular satarsa, kesin Süperligden bir takima satmak isterki, o oyuncunun da oynama sansi olsun, iyi ligde oynasin. Ama Diyarbakirspor Süperligde olmadigina göre, bizde onlara oyuncu vermeyiz;)
Paylasim icin sagol.

GokhanTurna
12.07.2008, 18:18
Dört Futbolcuyuda Satsınlar..Zaten Oynamıyolar As Takımda..Aytaçı Kiralık Versinler En İyisi

anilolcay
12.07.2008, 19:51
bu oyunculardan satılacaksa ömer kaplan satılsın sadece aytaçı grbalj maçında çok beğendim.

cilginsivasli
12.07.2008, 22:38
lınk ölü:S

-------------------------

superglam
12.07.2008, 22:46
Ya cidden başkanımıza hayranım... Ne kadar mütevazi ve hoşgörülü kimseye kötü yaklaşmıyor. Sanırım başkanımızın iyi niyeti bizi bu duruma getirdi.. Cidden başkanımızın kişiliği beni büyülüyor. Örnek alınacak insan...

Başkanım seni çok seviyorum...

alperen5841
12.07.2008, 22:56
BİRİ GİDER BİRİ GELİR ILGAR IN DIŞINDAKİLER HİÇ FORMA ŞANSI BULAMADI GİTSELER DAHA İYİ

sywas58
13.07.2008, 15:06
bence gurbanovla ömer kaplan kalmali diğerleri gitmeli..aytac genc bir arkadasımız ama bence sivassporun futbolcusu değil amatörde onun gibi futbolcu cok var ..m.hanefi ise yasi epey ilerlemis eski perfonsından cok uzak..bence böylesi sivassporumuzun icin daha hayirli olur

EyüphanAydın
13.07.2008, 15:30
Hérşéyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok.En iyisini kulüp ve futbolcular bilir.Karar onların

Kokomo
13.07.2008, 17:32
Aytaç kesinlikle verilmemeli. Uzun vadede Murat veya Diallo'dan eksigi kalmayacak. Digerleri ise verilebilir.

Yildizelili58
13.07.2008, 20:47
UNUTMAYIN!!!!

NE CABUK UNUTTUNUZ RAHMETLI GAFFAR OKANIN VEFATI YÜZÜNDEN SIVASSPOR A YAPILAN HAKSIZLIKLARI BUGÜN GIBI AKLIMDA
DIYARBAKIRSPOR KARDES TAKIM DEGILDIK
ONLAR BIZDE YARAA ACDI BAKIN ALLAHIN ISIN BIZ 1 LIGDEYIZ ONLAR SÜRÜNÜYOR BIZ AVRUPADAYIZ ONLAR FUTBOLCU DILENIYOR

PLAYOFF MACINDA BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTILAR UNUTMAYIN YIGIDOLAR
NASIL BOLUSPOR U KATLETTILER BIZIDE ÖYLE YAPDILAR
ILAHI ADALET BUDUR

ANTI ISTANBUL + ANTI DIYARBAKIR!!!!!!!!
DÜNKÜ COCUKLAR BIZDEN SIZE FUTBOLCU YOOOK

abdullah58
13.07.2008, 20:57
UNUTMAYIN!!!!

NE CABUK UNUTTUNUZ RAHMETLI GAFFAR OKANIN VEFATI YÜZÜNDEN SIVASSPOR A YAPILAN HAKSIZLIKLARI BUGÜN GIBI AKLIMDA
DIYARBAKIRSPOR KARDES TAKIM DEGILDIK
ONLAR BIZDE YARAA ACDI BAKIN ALLAHIN ISIN BIZ 1 LIGDEYIZ ONLAR SÜRÜNÜYOR BIZ AVRUPADAYIZ ONLAR FUTBOLCU DILENIYOR

PLAYOFF MACINDA BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTILAR UNUTMAYIN YIGIDOLAR
NASIL BOLUSPOR U KATLETTILER BIZIDE ÖYLE YAPDILAR
ILAHI ADALET BUDUR

ANTI ISTANBUL + ANTI DIYARBAKIR!!!!!!!!
DÜNKÜ COCUKLAR BIZDEN SIZE FUTBOLCU YOOOK

KARDESIM O SENE BIZE O OYUNLARI DIYARBAKIRMI YAPTI
O DEVLET POLITIKASIYDI VE DE ÖYLE OLMASI GEREKIYORDU ÖYLE YAPTILAR
SIVASIN YERINDE ABSKASI OLSAYDI BU SEFERDE O TAKIMI HARCIYACAKLARDI
BIZIM 2 YIL GEC CIKMAMIZA SEBEP RIZESPOR VE SEBAT OLMUSLARDIR

Yildizelili58
13.07.2008, 21:33
kardesim devlet diyorsun bu devlet büyüklerinde divarbakir li vardiki cikarmadilar bizi
bence tekrar bak mac a görürsün ozaman tabiki basda devlet büyükleri sonra diyarbakir bu bizim kardesimizi göstermez

bayram
13.07.2008, 21:36
Ya arkadaşlar sivasspor kadrosunu bozmadan transfer yapan tek takım sizde kalkmışsınız böyle haberlere inanıyorsunuz yüzlerce defa söyledik şu siteye sağdan soldan alınan haberleri koyupta milletin kafasını karıştırmayın tabi suç site yönetiminde önüne gelene konu açma yetkisi verilirse olacağı budur bence şu transfer döneminde sivasspor.com habercisi haricindeki herkesin konu açma yetkisi kaldırılsın,eğer kaldırılırsa gerçekten mutlu olacağım

okyay58
13.07.2008, 22:05
diyarbakır başka kapıya.. hadi bakalım...

enginaga58
13.07.2008, 22:26
mahmut ve aytaç gidebilir ama ömer ve ılgar iyi topçular ........

ibrahim58-nl
13.07.2008, 22:31
Kulube daha cok destek vermemiz gerekiyor, yoksa bu basarilari mumla arariz

58hayati
13.07.2008, 22:38
aytaç ı hoca kesin vermez bunu yazan yalan yazmış.arkadaşlar

diyarKoliq
16.07.2008, 17:09
yoq vala heralde gelecekler öyle gözüküyor...hade hayırlısı gelselerde gelmeselrde ...gönlümüz anadluyu başarıylan temsil eden SİVASSPORDAN Yana inşallah umdunz yerlerde olursunz..bıde uefayı kaldırsanız ne güzel olur ..allah yardımcınz olsun başarılar...

adres58
16.07.2008, 17:20
Yanlışınız var arkadaşlar... Bizim Süper lige çıkmamamızdaki yegane sebeb Hikmen Karamandır. Unutmayın Sebat ve Rize maçlarını.. O kadar söylemleri ne çabuk unuttunuz. Tamam anti Bizans Anti İstanbul katılıyorum ama Bizim Muhammed aliyi tekrar almamızda karşılıklı iyi diyaloglarımız vardı. Ama Rize deyin tamam sebat deyin anlarım Bırakın Diyarbakırda zamanla bizimle iyi geçinmenin ne kadar faydalı olacağına karar verir... Fakat ben en çok Aytaç ın gitmesine üzülürüm. Tamam diğer futbolcular iyi bir alternatif di fakat alternatifler de satılırsa arkadaşlar arkamız sade boş kalır. Onun için başkanımız yine her zamanki uslubu ile nezaketen cevabını vermiştir. Muhammet hanifi kardeşimizin sivasspora pek fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Gurbanovda hakeza öyle ama Aytaç özellikle son maçta çok beğendim bu sene İlhan (listede adı yok) ve Aytaç çok lazım olabilir bize... Satmamamız gerek diyorum naçizane..