Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Hocamiz beklenen raporu acikladi

XXCakir58
17.07.2008, 18:28
Sivassporumuzun gönderilecek futbolculari belli oldu.
Sivasspor'da, kadroda yer alan 4 futbolcunun satılmasına ve 5 oyuncunun ise başka takımlara kiralanmasına karar verildi. Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Cvetkov ve Uğur Yıldırım da gönderilecek futbolcular arasında dikkat çeken isimlerdi.

Bülent Uygun: "transfer komitesi ve teknik heyetin raporları doğrultusunda kiralık verilmesi ve satılması kararlaştırılan sporcular belirlendi".
Rapora göre kaleci Volkan Ünlü, Ilgar Gurbanov, Emre Efe, Aytaç Ak ve Murat Yılmaz'ın kiralık olarak verilmesine, Uğur Yıldırım, İvan Cvetkov, Ömer Kaplan ve Mahmut Hanefi Erdoğdu'nun da satılmasına karar verildi.

Uygun, kiralık olarak verilmesi kararlaştırılan futbolculara, Vestel Manisaspor, Diyarbakırspor, Sakaryaspor, Boluspor, Giresunspor, Altay, Karşıyaka ve Konya Şekerspor'un, satılmasına karar verilen oyunculara ise Antalyaspor, Denizlispor ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un talip olduğunu kaydetti.

Bana sorarsaniz bence Cvetkov ve Ugur Yildirim satilmasin.

MustafaParlak
17.07.2008, 18:33
YALAN HABER......................... ........................

bayram
17.07.2008, 18:35
kaynak neresi arkadaşlar bence asparagas haber bu yapmayın böyle konular burada lütfen

Divriği58-
17.07.2008, 18:44
cvetkov ve ugur yıldırım takımdan ayrılmak istiyolar gitmek isteyeni zorla tutamassın kii

onun dışında aytaç murat ömer emre efe nin kiralık verilmesine katılıyorum

ama bu yıl 3 kulvarda mücadele edecek olan takımımızda volkan ünlü ılgar gurbanov kalmalıydı

58_cebeci_58
17.07.2008, 18:47
dogrudur bence.pek yalan bi tarafı görünmüyo.inşAllah dogru bi karardır.zaten takımda yer bulamayan oyunculae.ama bence ugur yıldırım ve cvetkov durmalı.

anilcan213
17.07.2008, 18:51
volkan ünlünün kalması gerkiyordu..ii bi kaleci..
ya ugur yıldırım süper birr oyuncu nie bülent hocamız ona ısınamadı ki..
gurbanovunsa kalmasından yanayım.

furky.b
17.07.2008, 18:53
Yalan Haberdir...
Ugur Coktan Uctu Yuvadan..Karsilikli Olarak Sozlesmesi Feshedilmisti..

Omer Kaplan..Aslinda Iyi Futbolcu..HazirliK Maclarinda Goller Atmisdi Gecon Sezon Ama Hic Forma Sansi Bulamadi..yazik.

MustafaParlak
17.07.2008, 18:55
dogrudur bence.pek yalan bi tarafı görünmüyo.inşAllah dogru bi karardır.zaten takımda yer bulamayan oyunculae.ama bence ugur yıldırım ve cvetkov durmalı.

ugurda gitsin cvetkovda ama volkan ve gurbanov kalsın.ruh ruhtur ruh yoksa hiç bi halt olmaz bizi tur attıran gol degil yemedigimiz goldür ruhu olan volkan bize turu getirdi 2 sezondur bizde olan gurbanovda bi ruh olmassaydı bu takımda tutulmazdı.

kadir984
17.07.2008, 18:56
içlerinden uğur yıldırım ve kaleci volkan ünlü kalmalı ki kalecilerinde bu hafta olduğu gibi sıkıntılı olduğu zamanlar oluyor. diğerlerinin satılması mantıklı.

tabi doğru haberse

kaya0758
17.07.2008, 19:18
bugün ivan cvetkhov ve oğlunu gördüm.ivan sessizdi.sıkıntılı heralde bayağı.
ivan diye kendisine seslendim hal hatır sorayım dedim hemen apartmana girdi kaçar gibiydi.
belliki sivasa kırgın yada transferi netleşmediği için sıkıntılı.
umarım sivastan hiç gitmez hep sivassporda kalır.
sivasta en sevdiğim oyunculardan birisidir ivan.

yada antalyaspora gidecekse gidebilir bak ona sevinirim işte.:D:D:D

bhdr5858
17.07.2008, 19:38
ABİ TELETEXTE VAR AMA DOĞRU MU DEİL Mİ BİLMİORUM.İNŞALLAH UĞUR YILDIRIM GİTMEZ.

velibircan
17.07.2008, 20:34
HABER DOĞRU...NTV SPOR'DAN ALT YAZI GEÇTİ...SPOR HABERLERİNDE'DE YER BULDU...HABER DOĞRUDUR

EyüphanAydın
17.07.2008, 20:38
Böyle bir haberin gerçek olduğunu sanmıyorum.İntertoto maçında Sivas'ta oynanan maçta Volkan gerçekten çok iyi bir performans sunmuştu.Kiralık verilecek olan isimler bence çok yanlış.

Haber'in doğruluğu nedir ? Pek bilmiyoruz.En iyisini yine Bülent hocamız bilecektir.

yerliturkuaz
17.07.2008, 20:40
Bildiğim kadarıyla Uğu Yıldırım ve Ivan Chetkov kendi istekleriyle takımdan ayrıldılar. Diğerlerine gelirsek zaten kadroya giremiyorlardı...
Satılması iyi olmuş....

Kiraya gönderileceklerden neden Volkan Ünlü gidiyor anlamış değilim. Madem kalecin fazla gönder Petkovic'i kaleyi iki Türk'e teslim et doğru değil mi yani....

pover58
17.07.2008, 20:59
haber yanlış ve tutarsız bi kere 3 kaleciye her zaman ihtiyaç vardır,bunu hep beraber gördük.ikincisi,cetkov kadroya zaten girermez satılacak,ugur yıldırım a çok ihtiyacımız var bence m ali gitmeli ugur kalmalı.tabi kulüp bizim bilmediklerimizi bilir görmediklerimizide görür bilmedigimiz bişey varsa o başka .tekrar diyorum ugurmu m alimi derseniz 100defa ugur derim.

yigidomustafa58
17.07.2008, 22:42
volkan ünlü ve aytaç ak gitmese iyi olur...

merkez_emre
17.07.2008, 22:45
ne dıyelım her seneki halimiz bellı kı paralarımız yıne uctu gitti diyebılırız bence transferde cok basarılı bır ekıp degılız

titizyiğido
17.07.2008, 22:46
işte bi asparagas haber daha.......................... ..

KAOS
17.07.2008, 23:04
Asparagas değil.
NTV spor devamlı haber geçiyor..
Hepsi doğru karar.
Kale kesinlikle Petkoviç'in
Takımın para da kazanması lazım.
Çok duygusalsınız çok.....

semihkilic_58
17.07.2008, 23:12
ugur yıldırım kesınlıkle kalmalı bence.. süper oyuncu

yigido Atilla
17.07.2008, 23:19
kaynak neresi arkadaşlar bence asparagas haber bu yapmayın böyle konular burada lütfen

Bügün Lig TV alt yazisinda bende gördüm.. !!! Sivassporun gözden cikardigi Futbolcular isimleriyle alt yazida defalarca gecti...

Ugur yildirim ve kaleci Volkan kesinlikle kalmali....

rapge
18.07.2008, 00:50
Volkan ve emre yada aytaç kalsın bence satılması gerekenler uğur zaten gitti chetkovda gidecek zaten bana kalırsa mahmut hanefi kalsın sol açığa alternatif ömerde iyi golcü ama hocamız oynatmıyor ama kalsın bence...