Orijinalini görmek için tıklayınız : YAPRAK DÖKÜMÜ
SivasSpor.Com 18.07.2008, 09:01 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg
Sivasspor’da yaprak dökümü başladı. Gençleri kadrosuna katma hedefi olan ve sürekli genç futbolcuları transfer eden Sivasspor, dün 4 genç futbolcusunu gönderdi.
Mahmut Hanifi, Aytaç Ak, Ömer Kaplan ve Ilgar Gurbanov, yeni sezonda Sivasspor formasını giyemeyecek.Sivasspor’da yaprak dökümü erken başladı. Tüm transfer açıklamalarında tücrübeli ve yıldız futbolcu yerine genç yetenekleri kadrosuna katacağını ve kadrosunda ağırlık olarak genç bulundurucağı açıklamalarını deklare eden Sivasspor, 4 gencini gönderdi!...
Geçtiğimiz sezon yakaladığı büyük başarı ile göz dolduran Sivasspor’da Teknik heyet yeni sezon kadrosunu şekillerdirmeye başladı. Son derece geniş bir kadrosu bulunan Sivasspor, yeni sezonda yoluna devam edeceği futbolcuları belirlemek için kadroda düşünmedikleriyle yollarını ayırmaya başladı.
DAHA ÖNCE DUYURMUŞTUK!...
Geçtiğimiz günlerde Spor servisimiz yaptığı araştırmalar sonrasında genç yetenekleri gelen teklifler doğrultusunda gönderileceğini özel haberi ile duyurmuştu. Aradan sadece bir kaç gün geçti ve Sivas’ın Sesi Gazetesi’nin duyurduğu gibi Aytaç Ak, Ömer Kaplan, İlgar Gurbanov ve Mahmut Hanifi Diyarbakırspor’a gönderilmesi kararı verildi.
DİYARBAKIR ÇOK İSTEDİ!...
Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyeti aldığı kararla bu genç yetenekleri Diyarbakırspor Yönetiminin teklifleri doğrultusunda Diyarbakır’a gönderecek.
DAHA GİDECEKLER VAR!...
Mahmut Hanifi, Ömer Kaplan, Aytaç Ak ve Ilgar Gurbanov’un Diyarbakırspor’a göndermeye hazırlanan Sivasspor’un yaprak dökümünü bu 4 futbolcuyla sınırlı kalmayacak.
Edindiğimiz bilgilere göre Sivasspor Teknik heyetinin, şuanda mevcut kadrosunda bulunan en az 3 futbolcuyu daha göndereceği ve bu futbolcuların da isimlerinin yavaş yavaş şekillendiği öğrenildi.
YAŞLANDIK!...
Politikasını gençlere göre ayarlayan Sivasspor’un büyük beklentiler içerisinde olunan gençleri göndermesi kafaları karıştırırken, Sivasspor’un genç olan yaş ortalaması ise yukarılara çıktı. Sivasspor böylece yaşlanmış oldu.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
mysuskunx 18.07.2008, 09:15 EWET SİTEMİZ DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU BU HABERİ EMEĞİ GEÇEN TÜM OYUNCULARA TEŞEKKÜR EDERİM BİR TARAFTAR OLARAK, KİRALIK OLARAK GÖNDERİLECEK OLANLARDA BİR YIL SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE BAŞARILAR DİLİYORUM....
kadir984 18.07.2008, 10:48 ADAMLAR KİRALIK GİDECEK BİR SEZON SONRA TEKRAR TAKIMDALAR İŞTE HEMDE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMİŞ OLURLAR
Ilgar Gurbanov neden gitti gerçi ben artık bülent hocaya anlam veremiyorum rast gele futbolcu alıp gönderiyor
yigidomustafa58 18.07.2008, 11:22 Ilgar Gurbanov neden gitti gerçi ben artık bülent hocaya anlam veremiyorum rast gele futbolcu alıp gönderiyor
arkadaşım hocamızın bir bildiği vardır illaki...
arkadaşım hocamızın bir bildiği vardır illaki...
Ya kalkıp bir takımın teknik direktörüsün daha lig başlamadan fener sempatizanlığı başladı şampiyon fener olur diyor umudum kalmadı benim bu sezonda umarım yanılırım
Bence de Ilgar kalmaliydi!!!!!!
birakin bu isleri bir bildigi vardir diye, bülent hoca kendini pazarlamaya calisiyor tek derdi o, kendi takimindan cok fener le ilgileniyor, her aldigimiz oyuncu yetek kaliyor, bur gurbanov veya sergio ya neden doru dürüst sans vermiyor, ugur yildirim i gönderiyor oynadigi maclarda iyi olmasina ragmen yetek kaldi cogu zaman, volkan ünlü sayesinde grbalj e karsi tur atliyoruz macdan iki gün sonra volkan satlik diye haber geliyor, bu nasil bir is anlamis degilim, büyük maclarda hep yalis taktikle maclari kaybediyoruz(misal evimizdeki galatasray maci durum 3:3 o bir puan bize cok yarayacakdi ama ne oldu bülent uygun takim a saldir emri verdi cünkü biz yenseydik fener sampyion du ve bu bülent e hoca ya yarayacakdi, biz saldirinci cimbom pes pese 2gol buldu mac 5:3 bitii, o 1 puan bizi sampiyonlar ligine götürecekdi simdi intertoto da grbalj braga ile urasiyoruz)
Volkanı vermeyin sakın Petkoviç in durumu belli değil daha...
Bülent hoca gerçekten çok kaliteli bir hoca olduğunu kanıtlamıştır.Eğer kadronun iskeletini oluşturacak adamlara bu futbolcular uymuyorsa onları göndermeleri gerçekten iyi çünkü yedek oturup para alacaklarına bize para kazandırırlar.Kiralık olarak gönderilen futbolcularda inanıyorum ki kendilerini geliştirmiş olarak geri döneceklerdir.Emeği geçen tüm futbolculara teşekkür ediyorum.
ya su bulent hocayi anlamiyorum .futbolcular neden gidiyor? hic birine doğru dürust oynatmadi ki onlari gorelim. sonra diqer takima gonderiyorlar. Ya arkadaslar yalan soyluyorumsa soyleyin yalandi.Gurbanov kotumu oynuyor.
XXCakir58 18.07.2008, 16:20 Tabiki bagzi giden oyunculara üzüldüm, ama Hocamiza laf yok. O herseyin iyisini bilir, gönderdiyse bildigi vardir.
Paylasim icin sagol.
sivasa çok fazla katkısı olan oyuncular deiller zaten (.chetkov un kasımpaşa maçı hariç ..)ama ben bu sene yapılan transverlerin yetersiz olduğu kanaatindeyim 3 kulvarda bunlarla zannedmiyorm ama yine de inşallah başarırız herve tum dışında gelenlerden bi beklentim yok görcezz
sivasli215 18.07.2008, 17:31 kolej takımı olma yolunda bence çok acele ediyoruz....
Dark Force 18.07.2008, 18:14 Teknik heyet pişman olmaz umarım hayırlısı....
yerliturkuaz 18.07.2008, 21:23 birakin bu isleri bir bildigi vardir diye, bülent hoca kendini pazarlamaya calisiyor tek derdi o, kendi takimindan cok fener le ilgileniyor, her aldigimiz oyuncu yetek kaliyor, bur gurbanov veya sergio ya neden doru dürüst sans vermiyor, ugur yildirim i gönderiyor oynadigi maclarda iyi olmasina ragmen yetek kaldi cogu zaman, volkan ünlü sayesinde grbalj e karsi tur atliyoruz macdan iki gün sonra volkan satlik diye haber geliyor, bu nasil bir is anlamis degilim, büyük maclarda hep yalis taktikle maclari kaybediyoruz(misal evimizdeki galatasray maci durum 3:3 o bir puan bize cok yarayacakdi ama ne oldu bülent uygun takim a saldir emri verdi cünkü biz yenseydik fener sampyion du ve bu bülent e hoca ya yarayacakdi, biz saldirinci cimbom pes pese 2gol buldu mac 5:3 bitii, o 1 puan bizi sampiyonlar ligine götürecekdi simdi intertoto da grbalj braga ile urasiyoruz)
Güzel arkadaşım galiba sende Bülent hocaya karşı bir antipeti var neden böyle düşünüyorsun ki bizi buralara onlar getirmedi mi onlar sayesinde Avrupa'da adımızı duyurmadık mı onlar sayesinde Türkiye bizi konuşmadı mı şimdi kalkmış onlara dil uzatıyorsunuz...
Gelişim için oynayacakları bir kulube gitmeleri onlar için çok önemli bence...
oguzhan_1616 18.07.2008, 21:55 ya zaten aytaç ve gurbanov çok oynamadı mahmut hanefi ve omer kaplan'da oynamadı gitsinler bencede para kazanırız gurbanov gitmese daha iyi olur ama her seye ragmen bence gitsinler:(
SenSetik 20.07.2008, 00:40 yav şu Bülent hocayı eleştirenler kaç yaşında merak ediyorum????
acaba kaç kere 3. ligde maç seyrettiniz???????
kaç kere bu günlerin hayalini kurdunuz???????
kaç kere sizinle başka memleketteki arkadaşlarınız Sivasspor'un oynadığı ilçe takımlarından bahsederek dalga geçti?????
yok gurbanov kalsınmışmış, yok ömer kaplan çok iyi futbolcuymuş....
yav Allah aşkına ne yaptı bu adamlar koca sezonda da bunları yazıyorsunuz...
gala bilmem kaç nicli arkadaş...senin siten ultravestilerin sitesi olsa gerek!!!! çek git bu siteden...
sen kimsinki Bülent Hocayı eleştiriyorsun????????
Kaleci volkan gitmesin orta sahamızı biraz daha güclendirmemiz lazım.
(yok gurbanov kalsınmışmış, yok ömer kaplan çok iyi futbolcuymuş....
yav Allah aşkına ne yaptı bu adamlar koca sezonda da bunları yazıyorsunuz
bunları biz mi aldık alırken iyi adam deniyordu hic oynatmadan satıyoruz.bunun anlamı nerdir??
badboysefaa 20.07.2008, 17:28 kaleci volkan gelecekte cok iyi bir kaleci olacak inş gitmez.bülent hocanın ne yaptıgına anlam vermekte zorlanıyorum
(yok gurbanov kalsınmışmış, yok ömer kaplan çok iyi futbolcuymuş....
yav Allah aşkına ne yaptı bu adamlar koca sezonda da bunları yazıyorsunuz
bunları biz mi aldık alırken iyi adam deniyordu hic oynatmadan satıyoruz.bunun anlamı nerdir??
canim kardesim. hoca o futbolcularin hic birine sans vermedi . bilmiyormusun
EyüphanAydın 21.07.2008, 20:43 Bu oyuncular gittiyse,bize sadece saygı duymak kalır.Bildiğimiz gibi Bülent uygun'un her olayda bir bildiği vardır.
Takımımıza faydaları olmuşşa,emekleri geçmişşe TEŞEKKÜR Etmeyi unutmayalım.
Bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.
|