Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz Konusulmuyoruz
XXCakir58 20.07.2008, 15:43 Degerli, saygin üyeler, sevgili kardeslerim.
Dün ve bugün cesitli kanallarda izledigim spor programlarinda hic kimse Sivassporun-Braga ile karsilacak macini anlatmadi.
GS, FB, TB, BKJ gibi takimlarin avrupa kupalari icin oynuyorsa, 1 gün önceden konusuyorlar, yorum yapiyorlar.
Ne yazikki Sivassporumuzun hakkinda kimse bisey konusmadi. Kimse destek vermedi.
Benim hic hosuma gitmedi, moralimi bozdu.
Misal: Bir spiker 1 gün önceden saydigim 4 takimin avrupa kupalarinda karsilasmasi olursa, spikerler yag cekerek, bagirarak, destek veriyorlar. Bizde hic öyle bisey yapmadilar.
Sivassporumuzu daha halen cekemiyenler, kiskananlar, sevmiyenler var.
Affedersiniz biz sanki yabanci takimimiyiz. Insan utanir biraz.
Sevgiili kardeslerim kusura bakmayin biraz abartiysam, ama zoruma gitti.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Kalin saglicikla, kendinize iyi bakin, allaha emanet olun.
Şmpiyon oldulada ondan Sivasspor şampiyn olmadı ki bi 4. oldu
yalnız kayserispor intertoto almıştı onlarda konuşulmadı
deilmi........................ ..........
serrrkan 20.07.2008, 15:55 haklısın çakır gardaş sanki yabancı bir takımmışız gibi hala haberlerimizi yayınlamıyorlar.hala bizans takımlarının haberleri dönüyor tvlerde!ama bizi istemeyenlere öyle bi ****ki!!!!!
by_hunter 20.07.2008, 16:01 Şmpiyon oldulada ondan Sivasspor şampiyn olmadı ki bi 4. oldu
illa şampiyonmu olmak gerek kardeş TÜRKİYEYİ temsil ediyoruz biz TÜRKİYEYİ şampiyon olanları gorduk sıfır cekenlerde oldu fark yıyenlerde ama onları bız destekledı avrupa arenasında aynı şeyı bızde beklerız ama nerde agızları yandı gecen sene bu sene allahın ıznıyle şampıyon olacaz hemn onlar yazmasada olur bız UEFA nın resmı sıtesıne manşet oluyoruz boyuna o bıze yeter
superglam 20.07.2008, 16:40 Degerli, saygin üyeler, sevgili kardeslerim.
Dün ve bugün cesitli kanallarda izledigim spor programlarinda hic kimse Sivassporun-Braga ile karsilacak macini anlatmadi.
GS, FB, TB, BKJ gibi takimlarin avrupa kupalari icin oynuyorsa, 1 gün önceden konusuyorlar, yorum yapiyorlar.
Ne yazikki Sivassporumuzun hakkinda kimse bisey konusmadi. Kimse destek vermedi.
Benim hic hosuma gitmedi, moralimi bozdu.
Misal: Bir spiker 1 gün önceden saydigim 4 takimin avrupa kupalarinda karsilasmasi olursa, spikerler yag cekerek, bagirarak, destek veriyorlar. Bizde hic öyle bisey yapmadilar.
Sivassporumuzu daha halen cekemiyenler, kiskananlar, sevmiyenler var.
Affedersiniz biz sanki yabanci takimimiyiz. Insan utanir biraz.
Sevgiili kardeslerim kusura bakmayin biraz abartiysam, ama zoruma gitti.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Kalin saglicikla, kendinize iyi bakin, allaha emanet olun.
Arkadaşımın dileklerine katılıyorum ama şu bir gerçekki birilerinden beklenti içindeyken başarıları elde etmeyeceğiz.. Başarıları elde etmeye ve sıralamaya başlayınca mecbur kalacaklar bizden bahsetmeye.. Bu çok daha erken... superligde 3. yılımız, dolayısıyla daha çok başarı elde edeceğiz ve taraftar kitlesini fazlalaştıracağız bunu başarmamız lazım.. Yani sivassporun deyince altı çok kalabalık olacak.. Sivasspor 5 şampiyonlar ligine katıldı, 1 kez yarı final oynadı.. 15 kez uefa kupasına katıldı 2 kez UEFA 1 kezde Süper kupa aldı.. Açıkcası İntertoto çok ciddi bir kupa değil eskiden bazı takımlar çok ciddiye almadıkları için intertotoya katılmazdı bile ..
vallaha abiler bu bir gercek illaha sampiyon olacanda konusucaklar ********ler
şafak58_35 20.07.2008, 17:12 HAKLISIN KARDEŞİM AYRIMCILIK VAR ÇOK HAKLISIN DOĞRU BİR KONUYA DEĞİNDİN...
YİGİDO ADEM KARDEŞİM SEN NASIL SİVASLISIN ANLAMIŞ DEĞİLİM YİGİT ADAM KÜFÜR ETMEDEN YAZIŞIR
YAKIŞYIRAMIYORUM SİZE EVET KATILIYORUM.( SİVASSPOR ) DAN BAHSETMİYORLAR.ONLAR MEDYA KÜLTÜRÜNÜ ÖYLE ÖGRENMİŞLER. SABRET ÇOK KISA ZAMANDA BAHSEDECEKLER.BAŞIMIZDA DELİKANLI. MERT BAŞKAN VE HOCA VARKEN..YAŞASIN YİGİDOLAR .İM
PARTNER58AHMET 20.07.2008, 21:34 evt biz konuşulmuyoruz çünkü biz anadolu takımıyız fakat şunu iyi bilinki zamanı gelicek sivasın peşinde koşacaklar spor yazarları kanalları ama
iş işten geçmiş olucak
halil ozturk 20.07.2008, 22:06 sevgili kardesim konusulmadan vaz gectikte mac basliyor oyle stada bagkaniyor bu ne bicim adaletsizlik turkiyedeki medya zaten kimin elinde oldugu belli daha ne konusalim bunu biliyor vede goruyoruzda sivaslilar olarak halen onun bunun yalakaligini yapiyoruz biz ne zaman kendimize sahip cikacagim bunu cok ama cok merak ediyorum bu ******** televizyonlara sesleniyorum hangi kanali acsam fb gs bjk birde nerde oldugu belli olmayan ts var turkiyede bunlardan baska takim yokmu bunlarin yalakaliklarini yapiyorsunuz gelin sivaslilar olarak kendi ilimizin takimina sahip cikarak bunlara derslerini verelim cok sey yazmak istiyorum amma bir sivasliya yaziyla saldirmak yakismaz onlar serefli bir tv ciler olsalar boyle yanli yayim yapmazlar tum sivasliyim diyen herkese sevgi ve selamlarimi iletiyorum
YuNus Tek 20.07.2008, 22:59 Konuşmamaları Normal Çünkü Gs Bjk FB Ts Kimi almış Kimi göndermiş Bunlardan nasıl zamn bulupta bize ayıracaklar gardas Sen Boşver Biz Kendimize Bakalım Takımımızın Arkasında Duralım Yiğidolar Destek Veren Herkese Teşekkürler
.........
arkadaşım haklısın gerçekten sonuna kadar yer veren bir takım var oda kanal7 spor servisi hadi diğer kanalları bıraktım trt neden vermez veya TV58 neden vermez çay tv yi açıyorum rizesporla alakalı herşey var sorun ya bizde yada kartel medyasında
evt biz konuşulmuyoruz çünkü biz anadolu takımıyız fakat şunu iyi bilinki zamanı gelicek sivasın peşinde koşacaklar spor yazarları kanalları ama
iş işten geçmiş olucak
Şundan emin olki sivasın peşinden koşmaya gerek yok iki gün sivasa güzellik gösterseler sivas kendi ayaklarıyla gider
karadavut58 20.07.2008, 23:26 evet bizden bahsetmiyorlar cunki korkuyorlar bizi konusurlarsa biz daha da buyuruz onlar bizi konusmasada biz gerekeni yapariz ins biz bize duseni yapmaliyiz destegimizi surdumeliyiz sonsuza denk yada sivastan nufuzu sildirmeliyiz cakir kardesede tsk ediyorum guzel paylasim lutfen sabirli olalim Hhatilayin zamaninda fb,gs ;daha yakinda bjk 7 mi8mi golle geri donmuslerdi ama taraftari yinede desteklediler yani akilli olmak lazim diyorum omrumuz feda olsun sivasspora
Böyle bragaya yenilirsek oo hiç .....
MustafaParlak 21.07.2008, 00:55 ONLAR BİZİ GÖSTERSE YARARI VARMI YOK.,
ADAMLAR İSTANBULA KONSANTRE OLMUŞ YAPIYORLAR BİŞEYLER BIRAKIN ANMASINLAR ADIMIZI...
|
|