Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR OLMAK ÇOK MU ZOR..??
Artık aşmamız Gereken Son konu bu olsa gerek.. Ben bu konuya değinmek istiyorum.Belli gruplar dışında tezahürat yapan Kimseyi Gormedim .TAKIMI ATEŞLEYEN TARAFTARDIR benim bildiğimboyle ama bunun ciddiyetini anlayan yok sanırım.
Macı izlediğimde bazı gruplar halinde kimse tezahürat yapmadı
Bn boyle olmasından Utanıyorum.Kendi Sahamızda Oynuyoruz Ve takımın beklediği Tezahürat yok.Kendi Sahamızda Yabancı gibiyizz Bunu Sonu Nereye Varacak Bilmiyorum..
Can, ne bekliyorsun? Stada gelen çogu kisi 50 yasin üstünde, çArsi gibi stadi inleteceklerini mi saniyorsun? Anca bu kadar oluyor demek ki, baska olmuyorsa insanlar ne yapsin? Taraftar dedigin iyi günde ve kötü günde yaninda olur, sadece tezahuratla bitmiyor isler..
buraak58 20.07.2008, 20:29 3-5 tane grubumuz var diye soyleriz ama sadece grup plmakla olmuyo tek yumruk olmak gerekiyo. Herkes ayrı telden calıyo tabi ortadaki topluluga hiç lafım yok onlar canları sıkılmıs gelmişler.Önce taraftar olalım sonra eleştirmeye hakkımız olsun...
58_SEMİH_58 20.07.2008, 20:30 Bız Ne Yapalım.
tezahurat Yapmak İcin Ayaga Kalkıyoruz -Adamlar Arkadan Yerınıze Oturun Bız Buraya Mac Izlemeye Geldık Dıyorlar-.Sankı Bız Nereye Gıttıysek.
elimizden geldigi kadar gencleri türbune getirmek gerek
çekirdekle stada gelenler utansın:D:D:D
Abdullah DuMaN 20.07.2008, 20:47 İLK YARI GÜZELDİ AMA 2. YARI KÖTÜ OLDU TAKIM GOL ATAMADIKÇA SEYİRCİ SUSTU
cilginsivasli 20.07.2008, 20:49 ya bırak çekürdek felan hıkaye adamın içinde sivaspor sewgısı olacak!
mustafa yiğit 20.07.2008, 21:04 ben izmirden sivassporluyum bedavaya maç izliyorlar ama STAT BOMBOŞ BÖYLE SİVASLILIK OLMAZ TÜM TÜRKİYE SİVASLILARI TUTUCU BİLİR AMA YALANDAN BÖYLE SİVASSPORLULUK OLMAZ 90 DAKKA BAGİRACAKSIN 2 GOL YEMİŞİZ İŞ İŞTEN GEÇMİŞ ADAMLAR TEZAHURAT YAPIYORLAR BU TAKIM BUNU HAK ETMİYOR AMA BU TARAFTAR HAK EDİYORRRRRRRRRR
yigido_furkan 20.07.2008, 21:09 okadar genc gordum macta enaz 4 5 bin genc var bunlari organize etmek onemli ama bunun icin hic bir calisma yok tek bir tezahurat kirmizi beyaz bnce artik birileri sorumluluk alip iyi bir taraftar grubu kurulmali
Bence taraftar bir ara güzeldi ama sonraları susmaya başladı hani bu formda gruplar arasında tartışma çıkıyorya nasıl bir gruplarmış görüyoruz kalkıp burada birdaha tartışma konusu açmasınlar bu akşamda gördük o grupların hallerini 5-10 kişi toplanıp grup olduklarını sanıyorlar yokmu bu sivassporun bir amigosu antalya sporun bile amigosu olan coşkun bizim gruplardan daha iyi bence
ben izmirden sivassporluyum bedavaya maç izliyorlar ama STAT BOMBOŞ BÖYLE SİVASLILIK OLMAZ TÜM TÜRKİYE SİVASLILARI TUTUCU BİLİR AMA YALANDAN BÖYLE SİVASSPORLULUK OLMAZ 90 DAKKA BAGİRACAKSIN 2 GOL YEMİŞİZ İŞ İŞTEN GEÇMİŞ ADAMLAR TEZAHURAT YAPIYORLAR BU TAKIM BUNU HAK ETMİYOR AMA BU TARAFTAR HAK EDİYORRRRRRRRRR
arkadaşım sivaslılarda tutuculuk yok ben düşsem benim mezarımı kazacak sivaslı çokkk bunu kimse inkar edemez bakmayın öyle söylenildiğine bunu herkes yaşamıştır bu zarar görse sevinsem muhabbeti
XXCakir58 20.07.2008, 21:51 mac izlemeyle olmuyor. Maci ben izledim tv den ve hic ses duymadim. Sadece genclerimizden ses cikiyor.
Keske bu sene izine gelseydim ya.
of of offff!!!
artık sizin bu taraftar muhabbetinizden sıkıldım...
atık kabul edin bizim taraftarımız bu...
5 kişi bir araya gelip biz bir grubuzu deyip kendi başlına bağırdıkça da bu durumdan kurtulamayacağız..
burda yazmakla olmuyor..
eleştirenler gelsin organize etsin biz de tabi olalım..
yeter artık!!!
serhatcan 20.07.2008, 22:08 bu sivas bu sene küme düşmemeye oynar. bunu bi tarafa yazın.Hocamız aslında maça çıkmadan önce babasına danışmalıydı nasıl oynatayım diye ( hani demişti ya FATİH TERİM BABAMIZ İŞİNİ BİLİR ) HEY ALLAHIM yaa. adam büyük olmaya çalışmıyor başkasının büyüklüğüyle övünüyor.
bu sivas bu sene küme düşmemeye oynar. bunu bi tarafa yazın.Hocamız aslında maça çıkmadan önce babasına danışmalıydı nasıl oynatayım diye ( hani demişti ya FATİH TERİM BABAMIZ İŞİNİ BİLİR ) HEY ALLAHIM yaa. adam büyük olmaya çalışmıyor başkasının büyüklüğüyle övünüyor.
sivasspor braga takımına yenildi diye o kadarda düşmedi arkadaşım bu sivasspor düşmemeye değil şampiyonluğa oynayacak bundan emin ol tamammı düşecek nice takımlar var ligde
serhatcan 20.07.2008, 22:21 sivasspor braga takımına yenildi diye o kadarda düşmedi arkadaşım bu sivasspor düşmemeye değil şampiyonluğa oynayacak bundan emin ol tamammı düşecek nice takımlar var ligde
kardeşş yaz bitarafa bunu. evet belkide düşecek takımların başında gelecek sivasspor. sivassporu ancak sivaslı bir antrenör yüceltir. çünkü başkasına özenmez. senin bu bülent hoca fatih terim yalakası. onun için sivasspora faydası olmaz. sadece ve sadece kendisinin egolarını tatmin eder. RIZA ÇALIMBAY gelmeli bu takıomın başına.
teksaslı16 20.07.2008, 22:34 s.a ben yeni uye oldum fanatık bursaspoluyum.Sivasspor oynadıgı futbolla iyi bir takım ama taraftar o kadar iyi degıl.Allaha sukur biz taraftar olarak cok iyiyiz ama takım cok iyi degil. gecen sezonkı bursa'dakı maca gelen arkadaslar bilir bursaspor taraftarının nasıl oldugunu.bu aksam ızledım macı uzuldum kendi takımım yenılmıs gibi ama ıns 2. macta iyi bi sonucla uefa'ya gidersiniz.
BOZ_KURT_1453 20.07.2008, 22:50 kardeşş yaz bitarafa bunu. evet belkide düşecek takımların başında gelecek sivasspor. sivassporu ancak sivaslı bir antrenör yüceltir. çünkü başkasına özenmez. senin bu bülent hoca fatih terim yalakası. onun için sivasspora faydası olmaz. sadece ve sadece kendisinin egolarını tatmin eder. RIZA ÇALIMBAY gelmeli bu takıomın başına.
bu yazdığın yazıyı bi yere kopyala ben sana sonra okuturum sen olay başka şekilde bakıyorsun rıza Çalımbay hangi takımı başarıya götürmüş bana bi söylesen Bülent Hocaya saygı duyun ve takıma destek olun yalaka kelimesi çok ayıp etmişsin sen kaçkere istanbuldaki maçlarına gittin SİVASSPORUN Bİ ŞÖYLE RESMİNİ KOY DA BAKALIM inönüde samiyende kadıköyde olimpiyatta yada kasımpaşada varmı onlar yoksa yorumda yok unutma destek vermeyenler lütfen köstekde olmasınlar
teksaslı16 20.07.2008, 22:50 ayrıca herve tum cok iyi bir futbolcu kıymetini bılın ;)
MustafaParlak 20.07.2008, 22:52 TRİBÜN İNTERNETTEN OLMUYOR GÜLŞAH BOŞUNA UGRAŞMA...
ALLAH BİZE YOLLARI VERMİŞ ÇIK SOKAGA BURDA SÖYLEDİKLERİNİ SÖYLE BAK GÖR DAHA FAZLA KİŞİ İKNA EDERSİN.
şafak58_35 20.07.2008, 23:31 bu iş sivas için gerçekten zor......
http://66.33.32.89/thumbnail/21/41000000000218862.jpg
İşte Taraftar
http://www.kasist.com/images/news/sivaspankarti.jpg
ite buda taraftar Aydın-Sivas Kardeşliği
AYDIN-SİVAS KARDEŞLİĞİ....................
stat bosdu uzuldum gercekten hem pazar,hem hava guzel,hem ılk defa avrupa kupalarında yarısıyoruz,hem gurbetcı hemserılerımız geldı stadın dolması gerekırken hala bos ne dıyelım.olan SİVASSPORuma oldu.çok yazık oldu yaw:(
KIZILCAN 21.07.2008, 00:19 Maçı tv'den izledim ve birkez daha halimizden utandım.Boru sesi ve ıslık sesinden başka hiçbirşey yoktu trübünde.Arada bir klasik "Siiiivas" sesi duydum o kadar.Onu da söylemeyin zaten,artık yeter.Üç büyüklerin,Bursanın,Ankaragücü nün,Karşıyakanın seyircilerine imreniyorum doğrusu.Her zamanki gibi "taraftar kültürü henüz oluşmadı" fikrinin arkasına sığınmayalım artık.Sivasspor kendini aştı ama taraftar hala aynı tas aynı hamam.
DOGU_BEY 21.07.2008, 00:22 ya bırakın bu boş lafları yok taraftar grubuymuş yok gelenler bağırmıyormuş gördük bügünkü braga maçında da biz maratonda hep beraber bi tezahurata başlıyor diğer yanda ötekiler kafalarına göre bağırıyor birlikte hareket eden yok hepsi kendi grubunun reklamını yapmaya gazeteye televizyonda daha çok çıkmaya çalışıyor bırakın bu işleri yok uni yiğido yok yiğido gençli yok liseli yiğido falan hepiniz hava civasınız suçu bi kendinizde arayın kaç kere gördük anca birbinizi yiyorsunuz çekemiyorsunuz birbirnizi olaan sivasspora oluyor yazık sizlere!!
Divriği58- 21.07.2008, 00:24 2-0 mağlupken sivas bursa macını taraftarın o muazzam desteği sayesınde 3-2 çevirdik namağlup manısayı o muazzam sivasspor taraftarıyle devırdık bazı maclar taraftar oluyoruz mazı maçlar susuyoruz ben hala anlamadım neye gore bagırıyoruz rakıbe goremı oyuna goremı taraftar dedıgın gozu kapalı macı bıle dogru duzgun ızlemeden bagırır destek verır ben hala sivasspor taraftarının gizemini çözemedım
DOGU_BEY 21.07.2008, 01:09 2-0 mağlupken sivas bursa macını taraftarın o muazzam desteği sayesınde 3-2 çevirdik namağlup manısayı o muazzam sivasspor taraftarıyle devırdık bazı maclar taraftar oluyoruz mazı maçlar susuyoruz ben hala anlamadım neye gore bagırıyoruz rakıbe goremı oyuna goremı taraftar dedıgın gozu kapalı macı bıle dogru duzgun ızlemeden bagırır destek verır ben hala sivasspor taraftarının gizemini çözemedım
al benden o kadar bi bakıyorsun güzel bi bakıyorsun berbat istikrar yok anlaycağın neden?
çünkü sivas taraftarı çok bölünmüş grupların hepsi de kendi reklamının derdinde birbirlerini eleştirip duruyorlar ortak hareket eden yok ne düzgün bir amigo ne tiribun lideri hiç hep fasa fisoo!
MustafaParlak 21.07.2008, 02:25 ya bırakın bu boş lafları yok taraftar grubuymuş yok gelenler bağırmıyormuş gördük bügünkü braga maçında da biz maratonda hep beraber bi tezahurata başlıyor diğer yanda ötekiler kafalarına göre bağırıyor birlikte hareket eden yok hepsi kendi grubunun reklamını yapmaya gazeteye televizyonda daha çok çıkmaya çalışıyor bırakın bu işleri yok uni yiğido yok yiğido gençli yok liseli yiğido falan hepiniz hava civasınız suçu bi kendinizde arayın kaç kere gördük anca birbinizi yiyorsunuz çekemiyorsunuz birbirnizi olaan sivasspora oluyor yazık sizlere!!
GRUPLARI BİRLEŞTİR O KADAR KOLAYMI BAKALIM...KLAVYEDEKİ GİBİ OLUYORMU...
şafak58_35 21.07.2008, 09:35 ARKADAŞLAR BEN İZMİRDEYİM BU NEDENLE MAÇLARI SÜREKLİ TV KANALLARINDA İZLİYORUM AMA İZLEDİĞİM GÖRDÜĞÜM EN ÇOŞKULU MAÇ BU OLDU BİR KIPIRDAMA VAR GERÇEKTEN BAĞIRMALAR FALAN ÇOK GÜZELDİ AYRICA VOLKANA DESTEK OLMAK HARİKAYDI SPİKER BİLE SİVAS SEYİRCİSİNİ KUTLUYORUM DEDİ BEN BENİM GİBİ STADA GİTMEYENLER ADINA ORDAKİ TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM UMARIM HEP BÖYLE DEVAM EDER...
MustafaParlak 21.07.2008, 09:40 KIPIRDAMA OLMASI GEREK OLDUYSA NE MUTLU GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARINA...
OLCAY_58_AKKUS 21.07.2008, 09:49 biraz fark var ama hala eksikler var en büyük eksilkik türübünler önünde birer amigo bu işi profosyonel yapan insanlar lazım sadece taraftardan beklersek en az 3 yıl daha bekleriz sizde görüyorsunuz her sene değişim var ama yavaş oluyor.yönetim bu konuyael atmalı türübünlere amigo yerleştirmeli.
stta tek bir taraftar grubu olmasın daha çok ve organize bağırılır..zira taraftar grubu çoğunluğa uymuyor ben nasıl istersem öyle bağırsınlara gidiyor..
OLCAY_58_AKKUS 21.07.2008, 09:52 okadar genc gordum macta enaz 4 5 bin genc var bunlari organize etmek onemli ama bunun icin hic bir calisma yok tek bir tezahurat kirmizi beyaz bnce artik birileri sorumluluk alip iyi bir taraftar grubu kurulmali
hay ağzını seveyim.bak konuyu tam gözünden vurmuşun tek tezahürat var kırmızı beyaz şampiyon sivas yenilik yok eeee millette aynı şeyi söylemekten bıktı artık yenilik şartve aynı zamanda her türübüne 200 kişilik guruplar ve o gurupları yönetecek sağlam amigo lazım.
biraz fark var ama hala eksikler var en büyük eksilkik türübünler önünde birer amigo bu işi profosyonel yapan insanlar lazım sadece taraftardan beklersek en az 3 yıl daha bekleriz sizde görüyorsunuz her sene değişim var ama yavaş oluyor.yönetim bu konuyael atmalı türübünlere amigo yerleştirmeli.
Yönetimin, baska isi gücü yok amigoyla mı? Ugrasacak.
mysuskunx 21.07.2008, 10:31 ABİ DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ DÜNKÜ MAÇTA OLANLAR, YANIMDA OTURANLAR ÇEKİRDEK YİYİP BEN AYAĞA KALKINCA OTUR GÖREMİYORUZ DEMEKDEN ARTIK YORULDULAR, BIRAKIN BAĞIRMAYIBİR BESMELE İLE HAYDİ HAYIRLISI BİLE DEMEDİLER BU SEYİRCİLERE ÖZEL YER YAPILSIN ONLAR ORDA İZLESİN BİZ BERABER İZLEYELİM.....
çokkkkkkk zorrrrrrrrrrrrr........
http://img469.imageshack.us/img469/1425/geliyoruzqy8.gif
http://www.kasist.com/images/news/sivaspankarti.jpg
sivassora 08-09 da başarılar...........
semihkilic_58 21.07.2008, 10:44 ya stadımızın kapasıtesı bellı bütün işler biz genclerde bıtıyor bız ıyı organıze olursak 4 eylulu inletiriz . ayrıca maratonu costuracak bır grup lazım dıye dusunuyorum
r0m4nt1c 21.07.2008, 11:51 öncelikle herkese saygılar selamlar.
ben istanbulda yaşayan bir sivassporluyum.sivasa tatile geldim.Braga maçına maratondan biletimi aldım girdim.herşey çok güzeldi.biz kaçırıyorduk.onlar binde bir geliyorlardı.musa mehmet kaçırıyordu.ilk yarı biterken genç kalecimiz volkanın tecrübesizliği ile 0-1 geriye düştük.
2 yarı gene yüklendik olmadı.onlar 1000 de 1 olacak golü attılar 0-2.
Benim asıl anlatmak istediğim bu değil.yanımdaki gençten öğrendiğim kadarıyla gfb grubunun üyeleri yiğido gençlik taraftar grubunun 2-3 üyesi ile birlikte 'maçtan sonra disko otelde kumar var uefada gitti aferin çocuklar ' diye tempo tutuyorlar.
grubun başındaki liderleri onlara engel olmuyor.
madem öyle tutmayın bu takımı madem öyle gelmeyin maçlara Sivassporun kendi taraftarları öz taraftarları yeter.ben bi beşiktaş tribününde bide burda gördüm bunları.yazık.gerçekten çok yazık.
Arkadaslar taraftar ne yapsin . Stadda 4 bin genc vardi geri kalaniysa 40 yasin ustundeydi .Onlarmi tezahurat yapacaklardi
SempaticH 21.07.2008, 12:22 KARDEŞİM BU TAKIMA VEDE BU TARAFTARA AKLI BAŞINDA BİR AMİGO LAZIM GERİSİ FASA FİSO AMİGO AKLI BAŞINDA DEĞİLKİ ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞIYOR YANİ AÇIKÇA BU İŞİ BİLMİYOR AHHHH AAHHH NERDE AMİGO İHSAN NERDE ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN ESKİLER BİLİRLER BİZE ÖYLE BİR AMİGO LAZIM TARAFTAR BİRBİRİNDEN UTANINIYOR GİBİ O TARAFTARI MOTİVE ETMEK LAZIM YOKSA BU TARAFTAR BAĞIRMAZ ÜSTELİKTE BAĞIRANLARI SUSTURUR
|