Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN

SivasSpor.Com
20.07.2008, 22:07
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg

Inter-Toto 3. tur ilk maçında evinde Portekiz ekibi Braga'ya 2-0 mağlup olan Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada tüm hatanın kendisinde olduğnu söyledi.

Uygun sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolun bazen cilvesi var, ne kadar iyi oynarsan oyna hatalar bazen mağlup olmana neden oluyor. Alınan mağlubiyet tamamen benim suçum bu nedenle herkesten özür diliyorum. Sivasspor camiasını üzdük, Inter-Toto'da ilk defa mücadele etmenin bazı acemilikleri oluyor. Bunun yanında verdiğimiz görevleri tam olarak alamayan, anlayamayan arkadaşlarımız da oldu, bu da futbolun doğasında var. Bu nedenle üzüntülüyüz, böyle bir skor beklemiyorduk. 6-7 net pozisyonumuz vardı ama golü bulamadık. Ayrıca sahada öyle bir hakem vardı ki oyuncularımızın mücadele gücünü elinden aldı. Rakip takım 42-43 faul yaptı sarı kart görmedi, biz 9-10 faul yaptık 7 sarı kart gördük. Bu kartlar tempomuzu düşürmek zorunda bıraktı, kırmız kart görmemeleri için bazı arkadaşlarımızı değiştirmemize neden oldu. Bir aylık hazırlık döneminden yeni çıktık, tam olarak hazır değiliz. Yine de galibiyet bekliyorduk ama olmadı. Orada rakibimizi yenemeyiz diye bir kural yok, inşallah deplasmandan istediğimiz sonuçla ayrılırız" dedi."

"SİVASSPOR'DAN DAHA GÜÇLÜYÜZ"
Sporting Braga Teknik Direktörü Jorge Jesus ise kolay kazandıklarını belirterek, "Sivasspor'un çok güçlü olduğunu biliyorduk. Ama biz onlardan daha güçlüyüz. Maça çıkarken kendimize güveniyorduk. İlk golü atana kadar mücadelemizi sürdürdük. Hakemler gayet başarılı bir maç yönetti. İkinci golü beklemiyorduk. Rakibimiz adına talihsiz bir goldü. Volkan'ın yediği gol normal gol değildi, şans bizden yanaydı. Bu kadar kolay kazanacağımızı bilmiyorduk. Sivas'ın ikinci maçta şansı var. Ama biz de skor avantajını iyi kullanarak turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Braga Teknik Direktörü'nün tercümanlığını yine Sivaslı otobüs şoförü Yasin yıldız yaptı.

Sivassporlu futbolcular Onur ve Abdurrahman ise galibiyet için çıkmalarına rağmen yenildiklerini belirterek, "Volkan'ın yediği golü sorun etmiyoruz. Hata hepimizin hatası. İkinci maçta rakibimizi yenerek bunu telafi etmek istiyoruz" dediler.

Abdullah DuMaN
20.07.2008, 22:14
Uygun: 'Sorumluluk bana ait'
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Braga karşısında kazanmak istediklerini, ancak bunun olmadığını belirterek, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında sahasında Portekiz temsilcisi Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, iç sahada yaptıkları bu maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Maçın geneline bakıldığında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu, çok sayıda pozisyona girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Uygun, ufak tefek hataların sonucunda yenildiklerini kaydetti. Sorumluluğun kendisine ait olduğunu ifade eden Uygun, Sivassporlu taraftarlardan bu sonuç nedeniyle özür diledi.

Sivassporlu Abdurrahman ve Onur da yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını, ancak ikinci maçta ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Kaleci Volkan’ın yediği goller için de "futbolun cilvesi" olduğunu belirten ikili, arkadaşlarına sahip çıktı.

FANATİK

bayram
20.07.2008, 22:18
hiç kimse ikinci maç için umutlanmasın benim şahsen umudum yok umarım yanılırım bu kaleci ile bu iş olmaz arkadaş bu zihniyetle bu gemi yürümez

newceri_58
20.07.2008, 22:19
walla cok cok yani en zorunu yaptik yenildik...onlar bizi yenecek gucteydi ama ama bizim sansimiz yoktu gercekten begendim ozelliklede ilk yariki performans harika...yeni transfer bilica muthis cabuk uyum sagladi..tumda alisacak..hata yapan wolkanada gecmis olsun olur olmamaliydi ama olsu simdi kendini affettirmeli portekizde gol yememeli..BIZ ONLARI ORDA YENER TURK BAYRAGINI SANTRAYA DIKERIZ BIZ SIWASLIYIZ .......

espenzoFB
20.07.2008, 22:31
arkadaşlar ben hastanın hastası fenerliyim ayrıca doğum yerimde sivas falan değil ama nasıl olduysa sivas 2. takımım bu sene bence sivas haksızlık ve motivasyon kurbanı oldu çünkü inter toto 8jknin uefada sivasın hakkıydı ama yine kara eller sizi intertotoya yolladı burada ise motivasyon sorunu çıktı buda çok doğal bu kupanın adı uefa olsaydı ve braga rakibiniz olsaydı inanın sivas farklı alırdı ve yine intertotoda sizin yerinize 8jk oynasaydı sizden çok daha kötü bir sonuç alırdı ama olsun biz sivasın yanındayız rabbime çok dua edicem 2. maçınız için ve inşallah orada fark atıp üst tura geçeceksiniz (inşallah diyin sizde :) )

B.Demirci
20.07.2008, 22:41
Yenilginin 2 nedeni var bence;
1- Kalecimiz olmadığı için 2 gol yedik
2- Golcümüz olmadığı için 3 gol atamadık
yani normal şartlarda bu maçı 3-0 almamız işten bile değlidi. Ama maçtaki mücadele üst düzey tebrik ederim. Ben Sivassporun geleceğinden çok umutluyum. Durmak yok yola devammm..

XXCakir58
20.07.2008, 22:46
bülent hocamiz bizde cok üzüldük. Hakkimizda hayirlisi. Insallah umudumuz yok, ama umudumuzu yitirmememiz lazim, insallah deplasmanda yeneriz ve turu atlariz.
Paylasim icin sagol.

FurkaN
20.07.2008, 22:48
Suçlu aramak boşuna hatalardan ders çıkarmak gerek...

YuNus Tek
20.07.2008, 22:51
Resmen Amatör takım gibi oynadık şutlarımız bozuk ortasaha denen bısey yok defans gecen seneyı mumla aratıyo kalecı cok basarısız halısaha maclarında bıle daha cok zevk alıyorum herve tum bosa alındı zaten bes para etmez bı topcu balılının 1 sutu kaleyı bulmuyo mehmet desen aynı bu sene bu takımla ne yapıcaz bılmıorum ama sonumuz ıyı gozukmuyo Ama Gene de Ölüme Sivas Diyorum Baskada Bişey demiyorum Yiğidoları Destekleyen Herkese Teşekkürlerr...

YuNus Tek
20.07.2008, 22:52
Kaleci olarak ta Galatasaraydan Aykutu Alsak tam ısabet Olacak Dıye dusunuyorum Petkovıcın Gelmeye Nıyetı Yok galıba ....

badboysefaa
20.07.2008, 22:56
yazıklar olsun senin gibi kaleciye amatör kümedeki kaleci bile böyle gol yemez seni oraya kaleci diye koyanlardada suç var kimse kusura bakmasın bana göre 2 goldede hatalı volkandır petkoviç daha gelmesin istemiorum bizi zor zamanda sırtlamayan adam lige gelse ne gelmese ne defolsun gitsin yönetim eksigi gördüyse bi kaleci alsın gereksiz adam alacagına.yılın stoperiymiş pehh bitanemi olumlu pas atamaz insan ya saçma sapan top şişirdi yazıklar olsun elendik bunun 2. maçlık işi yok

Kokomo
20.07.2008, 22:59
Rakip tecrübeli idi ve 3 atakta 2 gol ile işi bitirdi. Volkan, Balili, İbrahim ve Onur çok kötü idi. Tum hazır değil. Diallo ve Bilica iyilerdi. Deplasmanda turu geçemesek bile ülke puanı için kazanmalıyız. İlk Avrupa maceramız, normaldir, seneye çok daha iyi oluruz diye düşünüyorum ...

Mercedes
20.07.2008, 23:03
CAnlari SAgolsun Diecek Bişi Yok Bizi Hakem Yakti!!

superglam
20.07.2008, 23:04
Hocam ilk kez seni eleştirecem Akın varken volkana ne gerek anlamadım.. FAntazimi yapıyon...! Tabiki suçlusun... Hayrettin o kadar hata yaptı hala ne beklettin anlamadım.. Musayı niye çıkarıyon harika oynuyordu.. AMa şu bi gerçek sivassporum yinede harika oynadı can kurban onlara...

karadavut58
20.07.2008, 23:08
arkadaslar biraz sabirli olun bence cobuk yanlis yoprumlar yapiyok galiba
durun bakalim biz sahada mucadelemizi yaptik guze sekilde hatalar vardi tamam hocamizda soyledi sari kart olayl

GençYiĞiDooo
20.07.2008, 23:09
Sivaslıyık dedik ya Gardaşşşşşşşşş Ölümüne Sivas ..........

karadavut58
20.07.2008, 23:13
[QUOTE=karadavut58;389824]arkadaslar biraz sabirli olun bence cobuk yanlis yoprumlar yapiyok galiba
durun bakalim biz sahada mucadelemizi yaptik guze sekilde hatalar vardi tamam hocamizda soyledi sari kart olay lari var birde sanirim takim eksikleri var baliliye topun az ciktina mehmedin cok top tutmasi ufak defek eyler ama yinede biz iyi oynadik zaten seyede intertoto kupasidiye birsey yok kaldiriyorlar SIVASSPORU gonulden kutluyorum ins basaracagiz diyom

cesur sivas
20.07.2008, 23:16
ben biz bóyle super lig'de oynarsak kume duseriz diyorum ,insallah yanilirim ve ikinci macimizda muhamed ali ile sezer badur da oynar..
keske sergio ilk onbirde oynasaydi ve musa aydin oyundan cikmasaydi ---> cok iyi oynadi ama golü bulamadi,,
bunu demek istemezdim ama benim bulent hocadan güvencim azaliyor :(

karadavut58
20.07.2008, 23:16
yunus tek kardes senin yorumlarina hic katilmiyom cok yanlis dusunuyon transferler yerinde olmus ne kaleciler hatalar yapiyorlar dunya futboluna bir baksan gorursun

serhatcan
20.07.2008, 23:25
Bülent uygun ( hoca diyemiyorum. çünkü sen çıraksın bunu kendin söyledin . FATİH TERİM BABAMIZ dedin kendini rencide ettin farkında değilsin ). gerçi senin her demecin acemi demeci.bişeyler söylemiş olayım diye anlamsız konuışmalar yapıyorsun . Kendi egolarını tatmin etmek için çıkardığın takıma ve oynattığın oyna bak..hiç bi gelişme kaydetmemiş futbolcular. oyun olarakda geriye gitmiş. ama suç onlarda değil. senin kendini geliştirmen lazım.fatih terim hayranlığını bir kenara bırak kendini gel,iştir.

serhatcan
20.07.2008, 23:26
ben biz bóyle super lig'de oynarsak kume duseriz diyorum ,insallah yanilirim ve ikinci macimizda muhamed ali ile sezer badur da oynar..
keske sergio ilk onbirde oynasaydi ve musa aydin oyundan cikmasaydi ---> cok iyi oynadi ama golü bulamadi,,
bunu demek istemezdim ama benim bulent hocadan güvencim azaliyor :(

kardeşim aynen katılıyorum. Bu sene ligden düşecek takımların başında gelecektir sivas. bunuda bi tarafa yazın.

hakandemirezen
20.07.2008, 23:31
Aldığımız bu mağlubiyet gerçekten çok üzücü am,lig öncesi bazı kötü sinyalleri hocamız umarım almıştır.Bursa spordan tarnsferimiz TUM gecen sezon bursaya ne verdi ben bilmiyorum bu kadar ağır ve gol vuruşları mucizeye kalmış bir oyuncuyu sadece transfer yaptık denilsin diyemi yapıldı yoksa takıma fayda sağlayacak diyemi?Baştan aşşağı bitkin ve yorgun bir takım nerde o gecen seneki musa aydın önündeki toplara vurmaya mecali kalmamış sadece M.Yıldızla olacak şey değil,oyuna sonradan giren 10 numara sergio gercekten yumuşak bir futbol oynuyor araya attığı paslar ile kaliteli bir oyuncu olduğunu hissediyorum ayrıca defanstaki bilica fena değil.Bir an önce takımın ligler başlamadan kendine bir çeki düzen vermesi gerekiyor bu seneki lig gecen seneye benzemeyeceğe benziyor.Karamsar olmadan takımımızı da taraftarlar olarak destekleyip gecen sene bize yaşattıkları mutlulukları bu sende yaşatmalarına taraftarlar olarak bizlerde ortak olalım.Rövanş maçında bize yetecek skoru elde edip uefada yolumuza devam etmek dileği ile Büyük SİVASSPORUMA canı gönlden başarılar diliyorum.

serhatcan
20.07.2008, 23:31
Bu takımın başına sivaslı hoca gelmeli. Çünkü onun kendi şehrine karşı sorumluluğu altında ezilerek daha başarılı olmak için çaba sarfeder. bülent uygun fatih terim hayranı. onu taklit ederek takımı yakacak. kendi egoları için bir şehrin takımını yok edecek. RIZA ÇALIMBAY gelmeli.

serhatcan
20.07.2008, 23:33
yav kardeşim. bursadan alınan ibrahim diye bi orta saha adamı var. adam duran top kullanmaktan başka bişey yapmıyor. nasıl adam almış bu hoca anlamıyorum. yürüyüşüne koşmasındaki kasıntıyamı aldanmış.adamın attığı pasların % 80 i hatalı,top kovalamaz,adam kovalamaz kafaya çıkmaz mücadele etmez. allahım yaa.

mdeniz58
20.07.2008, 23:39
Bülen Hoca suç bende demiş, bence doğruda söylemiş. Çünkü sırf Mehmet Yıldız'ı pazarlamak bir an önce bu kupalarda gösteriye çıkartarak bir an önce satmak istiyor, takımda bunu biliyor ve hep M.Yıldız'a şişirme toplar gönderiyor. Sivasspor maç oynamıyorrrr. Gribaj maçı bunun en iyi örneğiydi iki golüde M.Yıldız'a attırdılar. M.Yıldız oynadığı zaman tam oynuyor ama 3 haftadırki M.Yıldızda strese girmiş bir türlü oynuyamıyor,pas hataları isabetsiz şutlar vs.vs.
Lütfen artık işin pazarlama bölümünü bırakın M.Yıldız bence hayırlısıyla bir satılsada Sivasspor eski düzenine bir an önce kavuşsa.
Tamam takıma para lazım ama bu işler böyle yapılmaz,futbolcumu pazarlayıp satacağım diye böylesine önemli maçlar bir kenara bırakılamaz.
Bence takımın motivasyonunuda bozuyor.
Bilica süper bir transfer olmuş. Hayırlı olsun. Volkan ise geleceğin iyi bir kalecisi olacak, bu hatasını telafi eder.
Sivasspor iyi ve güçlü bir takım ben takımıma güveniyorum,yeterki Bülent Hoca aklını başına alsın.

Dark Force
20.07.2008, 23:39
Gönderilmesi düşünülen bir kaleci neden ilk 11 de sahaya çıkar anlamıyorum...volkanda suç yok...takımdan gitmesi gündeme gelen bir futbolcu ne kadar motive olabilir karşılaşmaya...

mdeniz58
20.07.2008, 23:43
yav kardeşim. bursadan alınan ibrahim diye bi orta saha adamı var. adam duran top kullanmaktan başka bişey yapmıyor. nasıl adam almış bu hoca anlamıyorum. yürüyüşüne koşmasındaki kasıntıyamı aldanmış.adamın attığı pasların % 80 i hatalı,top kovalamaz,adam kovalamaz kafaya çıkmaz mücadele etmez. allahım yaa.

Evet Arkadaşım kesinlikle haklısın İbrahim tamamıyle bir fiyasko ne için alınmış ben anlamadım. Sadece duran toplara vurmak için alınmışsa hiç alınmasaymış daha iyiymiş. Adam duran topa bile vuramıyor. korner atışları felaket,attığı pasların hiç biri yerini bulmuyor. boşa para verilmiş.

serhatcan
20.07.2008, 23:43
Gönderilmesi düşünülen bir kaleci neden ilk 11 de sahaya çıkar anlamıyorum...volkanda suç yok...takımdan gitmesi gündeme gelen bir futbolcu ne kadar motive olabilir karşılaşmaya...

yav kardeşim benim yazılarımı okumadın mı :)))))) bülent uygun fatih terim hayranı. onunn gibi ucuz kahramanlıklar yapıyor.ama bu kahramanlıkları takımı düşürmezse iyi.

serhatcan
20.07.2008, 23:46
HOCA İNŞASLLAH LA MAAŞALLAHLA İŞ OLMUYORR.OYNAMADAN SEN MAAŞALLAHI BEKLEME. ÖNCE KENDİNİ GELİŞTİRMELLİSİN. İNŞALLAH MAAŞALLAH DEDİNMİ ZAYIF OLDUĞUNU DEŞİFRE EDERSİN.

PirO58
20.07.2008, 23:49
arkadaşlar ben hastanın hastası fenerliyim ayrıca doğum yerimde sivas falan değil ama nasıl olduysa sivas 2. takımım bu sene bence sivas haksızlık ve motivasyon kurbanı oldu çünkü inter toto 8jknin uefada sivasın hakkıydı ama yine kara eller sizi intertotoya yolladı burada ise motivasyon sorunu çıktı buda çok doğal bu kupanın adı uefa olsaydı ve braga rakibiniz olsaydı inanın sivas farklı alırdı ve yine intertotoda sizin yerinize 8jk oynasaydı sizden çok daha kötü bir sonuç alırdı ama olsun biz sivasın yanındayız rabbime çok dua edicem 2. maçınız için ve inşallah orada fark atıp üst tura geçeceksiniz (inşallah diyin sizde :) )

Besiktasin hakkiydi diyorsunda, Sivasspor daha Intertoto'da basarili olamiyor. UEFA'da neyleyecekti? Geçin bunlari lütfen, bask takimlari karalamakla biryere varamayiz.

Geçen maçta Volkanin sayesinde yendik demiyorlar, simdi sayesinde yenildik diyorlar. Ey millet, biraz akillanin, nankörlük yapmayin. Sadece kendinze yazik ediyorsunuz..

Sivasspor ilk yarida golü bulmaliydi, kimse Volkani suçlamasin.

FrpMan
20.07.2008, 23:57
Besiktasin hakkiydi diyorsunda, Sivasspor daha Intertoto'da basarili olamiyor. UEFA'da neyleyecekti? Geçin bunlari lütfen, bask takimlari karalamakla biryere varamayiz.

Geçen maçta Volkanin sayesinde yendik demiyorlar, simdi sayesinde yenildik diyorlar. Ey millet, biraz akillanin, nankörlük yapmayin. Sadece kendinze yazik ediyorsunuz..

Futbol'un bence en kesin kuralı uygulandı:

Atamayana Atarlar

Sen tonla gol kaçır iki kıytırık gol ye

ekingölü
20.07.2008, 23:58
Acilen bize kaleci lazım
üzülmek bir işe yaramıyor
böylede gol yenmezki kardeşim
amatör kümedemi oynuyorsun
umarım hoca gereken dersi almıştırda rövanşta birşeyler yaparız.

gala86
21.07.2008, 00:22
1. neden akin kalede degil???
2. neden macin en iyi adamlarinda biri olan musa aydin oyundan aliniyor???

bunlar cavbini ver bülent hoca

şafak58_35
21.07.2008, 00:24
vallla üzüntüden diyecek bişey bulamıyorum bizi çekemeyenlerin sevinsin...

gala86
21.07.2008, 00:31
ibrahim dagasan ve onur 3 sinif oyuncular, ibrahim dagasan kendini beckham saniyor her durantopun basinda ve artist gibi davraniyor

kaya0758
21.07.2008, 00:47
bu iş ortasahasız olmaz adam gibi top yapan ortasaha oyuncuların olmazsa olmaz.konfory sillayla bu iş olmaz.ayrca senin sol kanat oyuncun varsa sol kanatta oynayan oyuncuyla maça çıkacaksın.her oyuncunun yeri belli olmalı.çılgınlığa gerek yok.
ayrıca cetkhovu gönderip herve tumu almakla hiçbişey yapamazsın.
herve tum iyi bi oyuncu olsa bursada kalırdı.
adam gibi kanat oyuncuların olacak.

caynina
21.07.2008, 00:50
http://aycu19.webshots.com/image/46178/2002741638726309003_rs.jpg
AKIN AKIN AKIN DİORUM MÜTHİŞ KALECİ

cügo58
21.07.2008, 00:53
ya ben anlamiyorum.
Bülent Hoca bu Ibrahim dagasan da ne buldu ya.
Adam Sivasa Duran Top Cekmeyemi geldi.
Bugün aslinda Baliliyi onun sol orta saha posisyonun cekecekti ve Tum u Mehmet yildiz la beraber oynatacakti.
Insallah 2. macta yapar.

Aydogan58
21.07.2008, 04:41
Yahu ne bicim maci oynadik!!!!
ekran ba$inda SivasSpora degil sanki bir arka mahalenin macini izler gibi olduk!!!!
sen tut transfer ediyom diye nerde artik, pili bitmi$,yedek banklarda hayatini bitirmi$ ve bitirmeye mahkum adamlari al, bizede futbolcu diye gagala... olurmu böyle Uygun efendi!!!!!
Sen degilmiydin Sivas camiyasina yigidoglar görevini yapti artik sira sizde diye!!!!!yigidoya destek edin diye !!!! Tüm Sivas veSivaslilar sana güvendi ve bir anlamdada tapti....toz kondurmadi...onun mücafatimiydiki bu???
gecen seneki performansla SivasSporu dünyaya duyurup,, korkutup ve $imdi güldürmekmiydi senin amacin!!!!!
SivasSpor $ampiyon olsaydi!!! bu takiminlami süperlige cikacaktin!!!!!!!!hadi ciksaydin ne yapacaktin......
hata tabiki sende bunun sen cok iyi farkindasin ve bizde.....

5 veya 8 ital i$e yaramaz adam alacagina 1 veya 2 adam gibi koc transferini yapsaydin bugünlere gelmezdik......

tavuk`u yakaliyamayan adami kaleci olarak sandika dikarsan, adamada böyle korlar, ve bununlada kalmaz
Petcovic nerede???
Akin nerede????
niye oynatmiyorsun???

Aydogan58
21.07.2008, 05:15
rezilik ba$ka bir $ey denilmez

anilcan213
21.07.2008, 08:49
deplasmanda 3 tane atacan pehhhhh..
bu kalce bizde olduktan sonra 3 gol yememeye bakın ..
bülent hoca sende yenilgiğn her maçtan sonra suc benim diosun ..seninle alakası yok yedigmz goller sahsi hatalrdan dolayı yedigmz gollerdi..yoksa takım iyiydi ama tur imkanszzzz...

TS58
21.07.2008, 09:15
PANİK ATAK SİVASSPOR

İlk devrede neredeyse 3 gol pozisyonunu harcadık. Biran önce gol atalım derken,ikinci yarıda Goller yedik. Kalecimizin yediği gol büyük talihsizlikti. Bu işler bir anda olmayabilir. Tecrübe kazanacağız. Fakat BALİLİ ile THUMP arasında pas vermeme gibi bir olay varmı? Kale arkası her zamanki gibi boştu. SİVASSPOR Tecrübe kazanacaktır.

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKMAZ!

Unutmayalım rakip PORTEKİZ'di. Milli takım seviyesinde çok zorlandığımız,Bayern Münih'i neredeyse eleyecek kapasite bir takım.

kadir984
21.07.2008, 09:33
- SİVASSPROUN İDEAL 11 -

-1 PETKOVİÇ

-2 ABDURRAHMAN

-3- BİLİCA

-4- DİALLO

-5- HAYRETTİN

-6- DEVRAN

-7- MUSA

-8- SERGİO

-9- SEZER (SYLLA)

-10-MEHMET YILDIZ

-11- BALİLİ

BİZ AS KADRO İLE ÇIKMADIĞIMIZ HER MAÇTA ZORLANDIK BU KESİN. YEDEKLERİN OLDUĞU HER MEVKİDE KORKU YAŞADIK.

ARKADAŞLAR BÜTÜN FUTBOLCULARIMIZ KALİTELİ

AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ YUKARIDAKİ SAYDIĞIM KADRO YÜREĞİYLE OYNUYORDU.

DİĞER OYUNCULAR DA NE ZAMAN YÜREĞİNİ KOYDU MAÇA O ZAMAN BİZ İLERLERİZ YOKSA İŞİMİZ ZOR.

GERÇEKTEN SİVASSPORDA BİR SEVGİ BAĞI VAR

GÜMÜŞKARTAL
21.07.2008, 09:39
Merhaba arkadaşlar
Braga maçında kahrolduk. Takımın bu hale geleceği kamp döneminden, alınan ve gönderilen oyunculara baktığımızda Sivassporda umut verici bir gelişmenin olmadığını görüyorduk. Son Gribalj maçı ise Sivassporun geçen seneki takım olmadığını organize olamayan iyi futbol oynayamayan bir takım olduğunu ve Braga maçında birşey yapamayacağını göstermişti.
sebebi nedir peki: Sivasspor şu anda yol geçen hanına döndü. Yönetim açısındanda takım oyuncusu açısındanda yol geçen hanı. Süper lig takımlarının artık oyuncuları alındı takıma konuldu. Futbol oynamayan birkaç zenci güreşçi eklendi. Yönetimde ise hala UĞUR AKKUŞ gibi ŞAHSİYETSİZ şahsiyetlerle, herşeyi sadece kendi çıkarına kullanmayı amaç edinen insanlarla devam ediliyor. yönetim ve takım olarak aklı başında insanlarla yürünmediği müddetçe bu insanlardan ne Sivasa nede Sivasspora bir fayda gelmez. Mecnun başkan kendi içlerindeki ve futbolcular içindeki bir kaç kişinin takıma zarar verdiğinin farkına varmalıdır.
Başarı dileklerimle...

Dağcı
21.07.2008, 10:01
Biz oynadık, biz atamadık, ve yenildik...

koyu58
21.07.2008, 10:16
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg

Inter-Toto 3. tur ilk maçında evinde Portekiz ekibi Braga'ya 2-0 mağlup olan Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada tüm hatanın kendisinde olduğnu söyledi.

Uygun sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolun bazen cilvesi var, ne kadar iyi oynarsan oyna hatalar bazen mağlup olmana neden oluyor. Alınan mağlubiyet tamamen benim suçum bu nedenle herkesten özür diliyorum. Sivasspor camiasını üzdük, Inter-Toto'da ilk defa mücadele etmenin bazı acemilikleri oluyor. Bunun yanında verdiğimiz görevleri tam olarak alamayan, anlayamayan arkadaşlarımız da oldu, bu da futbolun doğasında var. Bu nedenle üzüntülüyüz, böyle bir skor beklemiyorduk. 6-7 net pozisyonumuz vardı ama golü bulamadık. Ayrıca sahada öyle bir hakem vardı ki oyuncularımızın mücadele gücünü elinden aldı. Rakip takım 42-43 faul yaptı sarı kart görmedi, biz 9-10 faul yaptık 7 sarı kart gördük. Bu kartlar tempomuzu düşürmek zorunda bıraktı, kırmız kart görmemeleri için bazı arkadaşlarımızı değiştirmemize neden oldu. Bir aylık hazırlık döneminden yeni çıktık, tam olarak hazır değiliz. Yine de galibiyet bekliyorduk ama olmadı. Orada rakibimizi yenemeyiz diye bir kural yok, inşallah deplasmandan istediğimiz sonuçla ayrılırız" dedi."

"SİVASSPOR'DAN DAHA GÜÇLÜYÜZ"
Sporting Braga Teknik Direktörü Jorge Jesus ise kolay kazandıklarını belirterek, "Sivasspor'un çok güçlü olduğunu biliyorduk. Ama biz onlardan daha güçlüyüz. Maça çıkarken kendimize güveniyorduk. İlk golü atana kadar mücadelemizi sürdürdük. Hakemler gayet başarılı bir maç yönetti. İkinci golü beklemiyorduk. Rakibimiz adına talihsiz bir goldü. Volkan'ın yediği gol normal gol değildi, şans bizden yanaydı. Bu kadar kolay kazanacağımızı bilmiyorduk. Sivas'ın ikinci maçta şansı var. Ama biz de skor avantajını iyi kullanarak turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Braga Teknik Direktörü'nün tercümanlığını yine Sivaslı otobüs şoförü Yasin yıldız yaptı.

Sivassporlu futbolcular Onur ve Abdurrahman ise galibiyet için çıkmalarına rağmen yenildiklerini belirterek, "Volkan'ın yediği golü sorun etmiyoruz. Hata hepimizin hatası. İkinci maçta rakibimizi yenerek bunu telafi etmek istiyoruz" dediler.

HOCA ONA BUNA GÖREVLERİNİN BİLİNCİNDE DEĞİLLER DİYECEĞİNE KENDİ GÖREVİNİN BİLİNCİNE BAK
YAZIK YAZIK MENFAATLERİNİZ İÇİN BU ŞEHRİN İNSANLARINI KANDIRMAYA HAKKINIZ YOK
BU TAKIM SENSİZ ÇIKSA SAHAYA EN KÖTÜ İHTİMAL BİZ ATARDIK 2 TANE BÜYÜK MAÇLARDA HATALARI ÜSTLENİYOSUN DEMEKKİ SORUN SENDE OLMAYACAK TAKTİKLERİ UYGULUYOSUN HAKEME DERT YANIYOSUN BUNLAR HEP TECRÜBESİZLİĞİN SONUÇLARI SEN FENERİ ŞAMPİYON İLAN ET CİMBOMU VE BEŞİKTAŞI PIŞ PIŞLAMAYI BIRAKMA BELKİ BU TAKIM LİGDE TEKRAR AYNI KONUMA GELİR

G Ü N E R
21.07.2008, 10:17
Öyle acayip goller yedikki ne desem bilmiyorum.Buyrun izleyin tekrar kahrolun :(((

http://<object width="450" height="370"classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=4a7b8106-56bd-42a7-989a-52adbed29739"/><param name="bgcolor" value="#FFFFFF"/><param name="allowfullscreen" value="true"/><embed src="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=4a7b8106-56bd-42a7-989a-52adbed29739" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#FFFFFF" width="450" height="370" allowfullscreen="true"/></object>

http://<object width="450" height="370"classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=23fdb447-573a-413c-a449-99def6e38116"/><param name="bgcolor" value="#FFFFFF"/><param name="allowfullscreen" value="true"/><embed src="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=23fdb447-573a-413c-a449-99def6e38116" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#FFFFFF" width="450" height="370" allowfullscreen="true"/></object>

emremoni
21.07.2008, 10:18
bari maç 1-0 bitseydi de biraz umitlenirdik kendi evimizde hiç gol atamadan 2-0 yenildik o musa nasi kacırdı o golleri ya 3 tane gol kacırdı onları atsa biz o maçı 3-2 bitiridik ama kader

multi
21.07.2008, 10:44
Uygun: 'Sorumluluk bana ait'
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Braga karşısında kazanmak istediklerini, ancak bunun olmadığını belirterek, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında sahasında Portekiz temsilcisi Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, iç sahada yaptıkları bu maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Maçın geneline bakıldığında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu, çok sayıda pozisyona girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Uygun, ufak tefek hataların sonucunda yenildiklerini kaydetti. Sorumluluğun kendisine ait olduğunu ifade eden Uygun, Sivassporlu taraftarlardan bu sonuç nedeniyle özür diledi.

Sivassporlu Abdurrahman ve Onur da yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını, ancak ikinci maçta ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Kaleci Volkan’ın yediği goller için de "futbolun cilvesi" olduğunu belirten ikili, arkadaşlarına sahip çıktı.

FANATİK

Bülent hoca,Herve tumu kurtarıcı olarak oyuna alır,,90 dk boyunca bir tane topu olumlu kullanamayan Hayrettini,ne icin oynadıgını bilmeyen Musayı,kaleci demeye milyonlarca sahit isteyen volkanı oynatırsan sorumluluk elbetteki sende olacak.Hoca

s3mp4t1c
21.07.2008, 11:01
arkadaşlar adamlar güzel oynadımmıda siz diyorsunuz ki bunlar Sivassporun
topçusu kötü oynadığındada demediğinizi bırakmıyorsunuz bunların hepsi Sivassporun topçusu biz onları koruyalımki iyi sözler söyleyelim ve de ne olursa olsun yanlarında olalım

mysuskunx
21.07.2008, 11:29
AH HOCAM YİNE BÜYÜLÜĞÜNÜ YAPIP SUÇ BENİMDİR DEDİN, SENDEN BEKLENEN DE BUDUR, AMA BİZZ TARAFTAR OLARAKDA STAD TA BİR BÖLÜM YAPALIM, BAĞIRMAYANLAR, DESTEK VERMEEYİP ÇEKİRDEK YİYENLER HEYACANDAN AYAĞA KALKINCA OTURUN GÖREMİYORUZ DİYENLERE AYRI BİR YER YAPALIM....
BEN İNANIYORUM Kİ SİVASSPORUMUZ BRAGAYI ÇOK FARKLI YENECEK GÜÇTE ZATEN BUNU GÖRDÜK BİR TÜRLÜ GOL ATAMADIK,ONLAR BİR SERBEST VURUŞ BİR DE BİZİM HATAMIZDAN ATTI GOLU SAĞLIK OLSUN CANININZ SAĞ OLSUN......

dadas
21.07.2008, 11:30
selamlar. bir sorum olacak, petkovic nerde? satildi mi? satilmadiysa neden ilk 11de degil? onun gibi bir kaleci zor bulunur. sivassporumuzun basarinin en onemli etkenlerinden biri de petkovicti. haberleri pek takip etmedigim icin akibetinin ne oldugunu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
Erzurumdan Selamlar.

teknik
21.07.2008, 11:41
TAKIM İYİ.BİREYSEL HATALARI AZALTIRSAK BAŞARILI OLURUZ.İ.DAĞAŞAN ORTA SAHA GÖBEK OYNAMALI.KENARDA DEMORALİZE OLUYOR.AYRICA DURAN TOPLARIDA KULLANMALI.1-PETKOVİÇ-SAĞDA ABDURRAHMAN SOLDAFARUK(HAYRETTİN)STOPERLE DİALLO VE BİLİCA ÖNLİBERO SEZER İBRAHİM MUSA ÖNÜNDE ONLARIN ÖNÜNDE SERGİO İLERİDE BALİLİ M.YILDIZ İDEAL ONBİR İKİNCİ ONBİRİRMİZDE LİGDEN DÜŞMEZ.KALİTEYİ YAKALIYORUZ.SABIR VE DESTEK.

harun afacan
21.07.2008, 11:56
orta sahamız yok beyler
ortada oyun kuracak kimse yok kanatlardakiler çok güçsüz.topa basamıyolar.güçlü kanat adamı lazım takıma

mysuskunx
21.07.2008, 12:06
DADAŞ PETKOVİÇ DEN İÇİN BÜLENT HOCA İZİNLİ DİYOR, AMA FORMLARDA PETKOVİÇİN ALİEVİ NEDENLERDEN DOLAYI GELMEK İSTEMİYOR DENİLİYOR DURUM BU....

artistmaho58
21.07.2008, 12:10
bence sergio oliveira süper bi ortasaha onu oynatsa ortasaha sıkıntısı çekeceğini sanmıyorum bide ibrahim fazla frikik falan kullanamıyo onun çaresine de bakmalı sivasspor sergio sanırsam güzel firikik atıyo ama ???

TS58
21.07.2008, 12:48
ONUR'un kavgacı hareketleri hiç yakışmıyor.

memin58
21.07.2008, 13:04
Yenilginin 2 nedeni var bence;
1- Kalecimiz olmadığı için 2 gol yedik
2- Golcümüz olmadığı için 3 gol atamadık
yani normal şartlarda bu maçı 3-0 almamız işten bile değlidi. Ama maçtaki mücadele üst düzey tebrik ederim. Ben Sivassporun geleceğinden çok umutluyum. Durmak yok yola devammm..

haklısında kardeş bence fakat golcümüz(mehmet yıldız) var ama orta saha kaliteli değil çok boş bıraktık siallo biraz önde oynayabilir ama o zaman da defans....

bence mehmet yıldız türkiyenin en iyi hücum oyuncularından biri çok güçlü bikere ama lideki performansını bu maçta göremedim çünkü kaç kişiyle tutuyolardı sayamadım...

Kuiflex
21.07.2008, 13:07
Alınan mağlubiyet tamamen benim suçum bu nedenle herkesten özür diliyorum.

Evet Bülent Hoca tek suç senindi bencede.
Akın,Sözgelmez,Yasir varken nedir bu genç oyuncu oynatma merakın anlayamıyorum.Avrupa'da daha süperlig tecrübesi bile olmayan kaleciyi oynatırsan böyle yenilir ardından elenirsin.Onur Tuncer de genç merakından girdi o da bişe yapamadı.Grabj maçında Yasir ne oynamıştı o mücadeleye bu maçın ilk 11ine girememesi harbiden TUHAF!Avrupa Genç değil Tecrübeli futbolcu oynatma yeridir bence.Gençler hazırlık maçlarında denenir bence.

Ayrıca seyirciye de bikaç sözüm olacak.
1.si Ben Kale arkası Garda oturuyorum herkes Tum girsin Tum girsin diye bağırıyodu.Tum kim ki herkes girsin girsin diye bağırıyor ya:mad: Bursada kaç gol atmış ki bize maç kazandıracak?:confused:Bizim Sivaslıların yeni alınanlara karşı bi sempatisi var iyi veya kötü olduğunu anlamadan..Yanlış buluyorum şahsen
2.si Volkan 2. golü yedi herkes "Volkan Volkan" diye bağırıyo nedir kardeşim maçı kaybettirdi,Avrupa'dan elettirdi 1.golde de hatalıydı yine gaz vermek için bağırıyolar "Volkan Volkan" diye bırakın ya sessiz kalsaydınız da hatasını anlasaydı.2-3 dk yerden kalkmadı maçın bitmesine daha 10 dk varken benim yanımdakiler tepki gösterdi hala kalkmadı.Daha Profesyonel olamadığının göstergesidir bu.Çok yanlış oynadı Volkan Paf'a dönsün onun için daha hayırlısı.bu kalenin sahibi Akın Vardar'dır.

Kuiflex

METİN ÜRÜNVEREN
21.07.2008, 13:08
Sivasspor böyle zor anlarında güçlüklerin altından kalkmış bir takımdır.Bu maçı kaybetmemizi futbolcularımızın gereken mücadeleyi ortaya koyamamalarına bağlıyorum.Bizim dışımızda gelişen istisnai durumlar,şansızlıkları bir yana koyarsak onu dışında her şey insanın kendisinde bitiyor.Her ne kadar talihsiz gol de yesek en azından 2-2'lik skoru yakalamalıydık.Ama Portekiz'de oynayacağımız rövanş maçını,bizim dışımızda ne kadar kötü olaylar yaşasak da orada 4-0 kazanacağız.Sivasspor'un başarılarının tesadüfi olmadığını herkes görecek.

Kuiflex
21.07.2008, 13:11
Başka takıma kiralanıyomuş Volkan Ünlü iyi gitsin bi daha da gelmesin.Türkiyeyi rezil etti resmen.

SempaticH
21.07.2008, 13:16
ASLINDA BÜLENT HOCA BEN HATALIYDIM DİYOR BUNU DAHA BU KADAR ABARTMAMAK LAZIM DİYORUM HAYIRLISI OLSUN DURMAK YOK HADİ UNUTUN BU MAÇI DİĞER MAÇA HAZIRLANIP YOLA DEVAM EN BÜYÜK SİVASSPOR

memin58
21.07.2008, 13:17

volkanı suçlamama konusunda bencede haklısın ama ne olursa olsun sivasın hakkı yendi sence uefa da sivas daha ciddi oynamazmıydı karşısınad brga değil lisbon olunca man.city olunca daha iyi konsantre olurdu bence sanki beşiktaş napıyo şampiyonlar liginde gördük 8 0 unuttun mu kardeş hemen ... beşiktaş ertuğrul sağlam var diye en sevdiğim (sivastan sonra)kluptü...artık en nefret ettiğim klup o demiröreni görünce tiksiniyom bir insan bu kadar mı antipatik olur....

Kokomo
21.07.2008, 13:19
Bugün AJANSSPOR başta olmak üzere birçok web sitesinin forumunda, TRABZONSPORLULAR bize bir hayli saldırmış ve yenilgimize sevinmişler. Tüm yigidolar dostu & düşmanı bilmeli ...

memin58
21.07.2008, 13:21
Bugün AJANSSPOR başta olmak üzere birçok web sitesinin forumunda, TRABZONSPORLULAR bize bir hayli saldırmış ve yenilgimize sevinmişler. Tüm yigidolar dostu & düşmanı bilmeli ...

trabzonlular halen konuşabiliyolar demek sönmüş bi gökhan ünal aldılar yaşı 40 gelmiş koşamayan bide song aldılar takım kurduk sanıyolar

Kuiflex
21.07.2008, 13:24
O transferlerin hepsi BOOMM patlayacak aha da buraya yazıyorum.

memin58
21.07.2008, 13:51
O transferlerin hepsi BOOMM patlayacak aha da buraya yazıyorum.

sana katılıyorum kardeş trabzon transfer yapmış olmak için transfer yaptı

caynina
21.07.2008, 14:48
Bülent Uygun kendisini suçlamamış

ama kalecinin hatası o gol ne biçim di........

.Bülent uygun kendini suçladı.

bayram
21.07.2008, 15:05

Arkadaşım aydınspor resmini kaldırırmısın signatüründen

memin58
21.07.2008, 16:04

kardeş aydınspor u kaldır ordan bence lütfen

XXCakir58
21.07.2008, 17:16
Bülent Hocam dogru söylemek lazimsa, sahada 90. dk biz top kosturduk, biz oynadik. Ama mahlesef sansizligimiz cokti ki kaleyi tutturamadik.
Yoksa Braga iyi oynamadi, iyide takim degil.
Paylasim icin sagol.

Abdullah DuMaN
21.07.2008, 17:20
Teknik direktör Bülent Uygun, "Sivasspor camiasını üzdük, biraz da tecrübesizliğin kurbanı olduk. Artık tek hedefimiz rövanşı almak" yorumunu yaptı.
21.7.2008

‘Biz oynadık ama...’
İnter-Toto Kupası 3. tur maçında Portekiz’in Braga takımını sahasında konuk eden Sivasspor, beklenmedik mağlubiyetin ardından büyük bir üzüntü yaşadı. Mücadele sonra Teknik Direktör Bülent Uygun, böyle bir yenilgiyi hak etmediklerini söyledi. Braga’nın kaliteli oyunculardan kurulu olmasına rağmen kendilerine karşı oldukça zor anlar yaşadığını ifade eden Bülent Uygun, “Futbolun bir cilvesi olsa gerek bu. Sivasspor camiasını üzdük. Biraz da tecrübesizliğin kurbanı olduk” diye konuştu.

‘Hakem bizi etkiledi’
Böyle bir skoru kendilerinin de beklemediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Pozisyona girmeye çalışan bir takımımız vardı. Rakip 40 faul yaparken biz sadece 10 faul yapmışız. Hakem onlara hiç sarı kart göstermedi. Bize farklı davrandı ve oyunumuzu kararlarıyla etkiledi. Tempomuzu düşürmesinin ardından sahada eksilmeyelim diye oyuncu değişikliği yaptık. Henüz tam olarak hazır olmamamıza rağmem, her şeyi yapmaya çalıştık. Artık tek hedefimiz Portekiz’de kazanmak olacak” dedi.

FANATİK

oz.can
21.07.2008, 17:23
Yarabbi portekizde ilk golü bize atmayı nasip et! Amin...

noname87
21.07.2008, 17:23
burda çok şansızdık deplasmanda biraz şanslı olsak biz bu turu geçeriz braga hikaye 4 şut çektiler 3 ü kaleyi buldu 2si gol

XXCakir58
21.07.2008, 17:27
insallah deplasmanda kendimizi gösteriririzde orda biz yeneriz. Hemen üzülmeyelim, hersey bitmis degil.
Paylasim icin sagol.

Holigan Sivaslı
21.07.2008, 17:29
evet sen suçlusun bülent hocam...

satış listesine koyduğun bir kaleciyi sırf pazarlamak için 11 de oynatırsan konsantrasyonu sıfıra inmiş bir kaleciyi 11 de oynatırsan olacağı buydu...

ben yine inanıyorum ki... portekizde 2-0 yakalayıp maçı uzatmalarda koparacağız.

etzel1967
21.07.2008, 17:39
sevgili hocamız gerçekten benim de çok sevdiğim ve futbol bilgi ve kültürünü takdir ettiğim bir hoca...ama kimse yanılmaz diye bir kural yok...bence de mağlubiyetin baş sorumlusu kenisidir...hakemle ilgili eleştirilerine katılmamak mümkün değil...ancak özellikle ikinci yarıda yaptığı değişiklikler son derece yanlıştı...bizim takımın en büyük eksikliklerinden birisi, ki geçen sene de bu noksanlık vardı, orta sahada top yapan, birbirlerde başarılı, oyunu yönlendiren oyuncu eksikliğimizdir...aslında sergio bu eksikliği ortadan kaldırmak için alınmıştı ama her nedense kendisine şans verilmedi...orta sahada iki tane çok dinamik oyuncumuz vardı ve bu iki oyuncu sayesinde ilk yarıda oyunu domine etmiştik...bunlar musa ve sylla idi...her iki oyuncu da rakip yarı sahada yaptıkları pres ve ani top çalmaları ile rakip savunmanın dengesini bozuyorlardı...aynı zamanda rakibin hücuma çıkmasına da mani oluyorlardı...çıkması gereken tek oyuncu geniş alanları seven ancak bu maçta bulamayan etkisiz balili idi...ama hoca balili yerine yanlış bir tercihle musayı çıkardı...ardından sylla da çıkınca orta sahadaki pres gücü sona erdi ve rakip savunma iyice rahatladı...oyuna sonradan giren sergio ilk başlarda oyuna ısınamadıysa da sonradan açıldı ve iyi toplar attı...bir de etkili şutu vardı kaleye...ben hocanın 90 dakika boyunca onur da bu kadar ısrar etmesini anlayamadım...

Yigido DogaN
21.07.2008, 20:14
VALLA ÖNCELIKLE GECMİŞ OLSUN TÜM YİGİDOLARA ....MİLLET BEN BU FORVET ANLAYIŞIYLA BIRAZ ZOR DIYORUM GOL ATMADA NEDENSE COK NAZLANIYOZ ANLAMIYORUM EVET GECEN SEZON GAYET IYIYDIK AMA BU BIR TESADUF OLMAMALI SIVASLILAR COK SEY BEKLIYOOOO ONA GORE SIZDEN UYGUN HOCAM.. HER MAGLUBIYETTE SUC BENIM DIYIP CIKAMAZSIN ISIN İCİNDE ÖLEE
YAA TUM YERINE DAHA KALITELI FORVET ALINA BILIRDİİ.. BİİİİRRR...
AYRICA NEDEN TAYLANA SANS VERMEDINIZ GELECEK VAAAT EDEN BIR GOL MAKINESI OO BANA GORE VE EYUP KADRI MILLI FUTBOLCU NEDEN DEGERLENDIRILMIYO AYRICA GECEN YIL ALINAN MAHMUT HANIFI VE OMER KAPLAN ALMANYADA HARIKALAR YARATAN ERHAN KARAHAN NEDEN OYNATILIP GORULMEDI İKİİİİİ.
BIRDE MEHMET YILDIZIN GEVSEK OYUNUNA ANLAM VEREMIYORUM AKLIN DA GITMEK VARSA HODRI MEYDAN ACIKLASIN YOKSA GERCEK MEHMET YILDIZ GIBI OYNASIIIIN ÜÜÇÇÇÇÇ
AYRICA BİLİKAYI COK COK BEGENDIM ..O AYARDA TUMUN YERINE YENI BIR YABANCI ALINSIN ABDURAHMAN VE FARUK BAYARIDA BEGENDIM LUTFEN TOPARLAYALIM TAKIMI ARTIK UYGUN HOCAAAM..
BRAGAYI TAM KADO OLARAK TAM BIR TURKO GIBI OYNARSAK 3..1 YENECEGIMIZI SOYLEYEBILIIIIRIIIIM EYVALLAH

yerliturkuaz
21.07.2008, 20:30
Alnımızın akıyla çıkıp oynadık yenildik olabilir niye eleştiriliyoruz bu takıma sahip çıkmak varken..

Özellikle Volkan Ünlü'ye....

EyüphanAydın
21.07.2008, 20:48
Bülent hocamız'ın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Velakin Braga hocasının dediklerine asla katılmıyorum.

Portekize gelince onları orda yenince,görüceklerdir kim iyi kim kötü.Sonuçta oraya gelmişşek orada kötü olan takım yoktur.

metins
21.07.2008, 22:57
hocam madem bütün hata sende bunu da affettir çünki sivasspor u kimse çekemiyor bizde bunu devam ettirelim LÜTFEN ELİNİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIN TARFTARIMIZ A TEŞEKKÜRLER MAÇI TRT NİN VERMESİNE RAĞMEN DOLUYDU STAD

titizyiğido
22.07.2008, 00:01
YAPACAK BİŞEY YOK İKİNCİ MAÇI OYNAYIP ONDAN SONRA DA ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ

memin58
22.07.2008, 10:33
Yarabbi portekizde ilk golü bize atmayı nasip et! Amin...

amiiiiiiiiiiiin:D inşallah il 5 golü biz atarız:D:D:D geçensene g.saraya 5 3 yenildiğimiz mactaki gibi bile oynasak bu braga mı ne duman ederiz :D bide arkadaşlar sezer nerde sakat mı:rolleyes::rolleyes::rolleye s::rolleyes: