Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Yediğim goller yüzünden...''
''Yediğim goller yüzünden...''
http://www.ajansspor.com/resim/volkan_sivasspor_uzgun.jpg
Braga ile yapılan Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında yaptığı hatalarla gündeme gelen Sivasspor'un kalecisi Volkan Ünlü, "Yediğim goller yüzünden tur şansımızı mucizelere bıraktık" dedi.
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa katılan Volkan Ünlü'nün Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şöyle:
"Talihsiz bir maç geçirdim. Yediğim goller yüzünden tur şansımızı mucizelere bıraktık. Kiralık listesine konmuştum ve tecrübe kazanmak için başka takımda oynayacaktım. Geçen hafta maçın kahramanı seçildim. Dün akşam da yediğim gollerler tur şansımızı mucizelere bıraktık. 4 yıldır Sivas'tayım ve burayı çok seviyorum"
ajansspor
Kafaya takmaya bile değmez güzel abim. Sen hata falan yapmadın. Önümüzdeki maçta inşallah hrıstıyanları darmadağın edeceğiz.
MustafaParlak 21.07.2008, 18:14 NE KİRALIGI HEP BİZDESİN....GÖNDERMEYİZ SENİ BİR YERE
58_cebeci_58 21.07.2008, 18:16 yaw yapma be vlkan abi.bence sen bülent hocanında dedigi gibi türküyede gelecegin en iyi kalesisin.degmez bi gol için kafaya takmaya.bu taraftar sizinle guru duyuyor.
58_cebeci_58 21.07.2008, 18:17 ayrıca bülent hoca kiralık göndermektan vazgectigini söyleyince ne kadar sevindigimi anlatamam.şu takımda en sevdigim oyuncuların başındasın.
Butun suc bulent uygunda, olamaz boyle bir ciddiyetsizlik, adami kiralik listesine koyoyursun ertesi gun ilk 11de sans veriyosun, nerede gorulmus boyle bisey, adamda ne moral kalir ne oynayacak motivasyon...hos hatasini kendiside kabul etti bu noktada ama is isten gecti...
mysuskunx 21.07.2008, 18:32 VOLKAN BU TERCÜBE İŞTE BÖYLE KAZANILIYOR ZOR OLUYOR Kİ BİR DAHA UNUTMA VE AYNI HATAYI YAPMA DİYE KÜPE OLUYOR KALDIKİ ARTIK SEN BİZİM DAHA DEĞERLİSİN SENİN DÖKTÜĞÜN GÖZ YAŞLARINA İZ ŞAHİT OLDUK CANINI SIKMA BAK KİRALIK GİTMİYORMUŞSUN ARTIK HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR...
CANINI SIKMA SEN BİR GELECEK MİLLİ TAKIMI KURTACAKSIN....
1967_Dernek_Murat 21.07.2008, 18:47 volkan kardeşim sen isteyerek yemedin o talihsiz golü bütün kalaeci ve futbolcular hata yapmışlardır ve bundan sonrada yapacaklardır örnek vereyim sana dünyanın en iyi kalecilerinden pert cech bile yapıyor hata. benden sana gardaş nasihati sen sen ol kafana şapkadan başka bişey takma
2 goldede hatası var volkanın.
bunu da volkan demirele benzettim o golde
volkan demirelin fb-sch 04 maçında manyak hata yapmıştı
yalnız volkan ünlünün güçlü olması gerel,kiyor
rövanş ............................
maçında....................... ...............
rövanş maçında yüzde yüz kim oynar........
yüzde yüz akın vardar......................
çünkü volkan ünlü bu kadar hatalı gol yiyince galiba oynatmaz
oynatmaz bülent uygun.........................
deilmi........................ ..................
XXCakir58 21.07.2008, 19:14 Sen elinden geleni yaptin. Ilk macda grabaj karsi cok iyi mac sergiledin. Herkes insandir, herkes hata yapabilir. En iyi oyuncular, kaleciler bile hata yapiyor.
Paylasim icin sagol.
58_cebeci_58 21.07.2008, 19:20 Butun suc bulent uygunda, olamaz boyle bir ciddiyetsizlik, adami kiralik listesine koyoyursun ertesi gun ilk 11de sans veriyosun, nerede gorulmus boyle bisey, adamda ne moral kalir ne oynayacak motivasyon...hos hatasini kendiside kabul etti bu noktada ama is isten gecti...
yaw abi sen olsan kimi oynatırdın kalede.adammı var da oynatsın hoca.lütfen işin aslını bilmeden böyle yorumlar yazmayın.petkoviç ortalıkta yok akında cezalı.mecburen o oynadı.
etzel1967 21.07.2008, 19:21 volkan gardaş, biz de seni sevdik...takma kafana...
şafak58_35 21.07.2008, 19:38 canın sağolsun ya bi maçta hata yaptın başka maçta kaderimizi değiştirirsin...
şafak58_35 21.07.2008, 19:39 bu maçta şans vermicektir ama bület hoca....
senin canın sağolsun_____________________
şampiyon sivas
myyiğido58 21.07.2008, 19:48 volkan mysuskunx kardeşimizinde dediği gibi tecrübeler kolay kolay kazanılmıyor boşver hatasız kul olmaz sen her zaman bizim gönlümüzdeki kalecilerden birisin
Turan 59 21.07.2008, 20:34 Bütün hata Bülent UYGUN'da Akın varken Volkan'ı kaleye koydu.
yerliturkuaz 21.07.2008, 20:45 Takma kafana Volkan sen ilerde bu kaleyi Akın ile başrıyla koruyacaksınız...
semihkilic_58 21.07.2008, 20:51 volkan abı herkes senın yanında stadta gordun tezahuratları sende kafaya takma canın sagolsun
EyüphanAydın 21.07.2008, 20:55 Sen Sivas'ı seversinde biz seni sevmezmiyiz ? Olucağı varmış olmuş.Takma kafana sonuçta FUTBOL.
Bu sene gidemessek seneye,yeterki üzülme
KIZILCAN 21.07.2008, 20:57 Biraz daha çalış,daha dikkatli ol senden iyi bir kaleci olur.
[B]şansımızı mucizelere bıraktık. 4 yıldır Sivas'tayım ve burayı çok seviyorum"
ajansspor
Bizde seni seviyoruz Volkan. Sonuna kadar yanındayız!!!
karadavut58 21.07.2008, 21:23 aslinda soylenecek soz yok derken daha cok konusmak gerekiyor hatavar ne kalaciler hatalar yapiyor tabi bunda suclu aramakta gerekmiyor ne hocanin nede volkan in hata genel benim gorusum bu kadar gol pozisyonu bulupta atamiyanlarin deyilmi hakemin 7 tane sari kart gostermeside hata ama iste oyle yada boyle bir mac hatalariylada bitti simdi onumuzdeki kader macina gelelim butakim sunu bilmeliki isimiz zor ama onemli olan milli takim gibi zoru basarmak hocanin dedigi gibi oynanmiyan mac bitmemistir birde ben mehmete cooook kiziyorum adam ayana topu alinca cok tutuyor oyana buyana calima giriyor ondan sonrada topu olu hale getiryor buda benim gorusum
Dark Force 21.07.2008, 21:37 Bu saatten sonra gönderilmesi yanlış olur...muhtemelen başka takımdalardada forma şansı bulamıycak bir zaman....O nedenle sahip çıkalım...Volkan a...
ekingölü 21.07.2008, 21:49 üzülmek birşeye yaramaz.biran evvel kendini toparlaman lazım.Bu maçın telafisi var.Umarım rövanşı alırızda sende bu talihsiz kaza gollerinden dolayı üzülmezsin .
ben zaten soyluyorum.Akin 1 ci kaleci Volkan 2ci kaleci olsun . Petkovic kendine yeni takim bulsun
|