Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA NIN SAÇMA BAŞLIĞI

Abdullah DuMaN
22.07.2008, 15:14
'Braga Sivas'ın balonunu patlattı'

Intertoto Kupası 3.tur ilk maçında kendi sahasında Braga'ya 2-0 kaybeden Sivasspor'un aldığı sonuç UEFA'nın internet sitesinde de yer buldu. "Braga Sivasspor'un balonunu patlattı" başlığıyla verilen haberde Yiğido'nun Avrupa maçlarında aldığı ilk mağlubiyette kaleci Volkan'ın payı olduğu belirtildi.

'Braga Sivas'ın balonunu patlattı'

"Braga Sivasspor'un balonunu patlattı" başlığıyla yayınlanan haberden Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde!

Braga'nın Sivasspor'a yaşattığı ilk Avrupa mağlubiyetinde iki frikik Türk ekibi'nin yıkımını getirdi.

Linz sahnede!
Avusturyalı santrfor Roland Linz devre arasından hemen önce Luis Aghuiar'ın kullandığı serbest vuruş Sivasspor kalecisi Volkan Ünlü'den seken topta fileleri buldu. Ünlü'nün gecesi ikinci yarıdaki frikik golünde de hata yapmasıyla kötüden daha da kötüye gitti. Avrupa'da ilk kez mücadele eden Sivasspor şimdi geçen sezon UEFA Kupası'nda son 32 takım arasına kalan Braga'yı eleyerek bu kupada 2. ön elemeye katılmak istiyorsa mucizevi bir geri dönüş yapması gerekecek.

Taktiksel değişiklikler
Sivasspor ilk yarıda etkili olan takım olsa da Braga defansını çok nadir zorladılar ve Portekiz ekibi Roland Linz'den gelen gol ile devre arasına önde girdi. Bülent Uygun'un ikinci yarıdaki geğişiklikleri Sivasspor'u canlandırmaya yetmedi ve defans oyuncusu Moises'in kullandığı uzun mesafeli serbest vuruşta kaleci Volkan hata yapınca Kırmızı beyazlıların işi daha da zorlaştı.

Beklentiler
Yenilgiye rağmen Bülent uygun 6 gün sonra oynanacak rövanş için umutluydu ve şunları söyledi : "Ne kadar iyi oynarsanız oynayın bazen hatalar sizin oyunu kaybetmenize yol açar. Tecrübesiz, genç oyuncularımız var ve Avrupa'da ilk kez mücadele ediyoruz. Yine de mağlubiyet değil galibiyet bekliyoruz. Rövanş için umutsuz ve üzgün değiliz":mad::mad::mad::mad:

semihkilic_58
22.07.2008, 15:17
BİZDE portekızde uefayla bırlıkte braganın balonlarını patlatırız

OLCAY_58_AKKUS
22.07.2008, 15:18
milletin ağzı torba değil ki büzesin.Kimseye fırsat vermeyeceksin.Bülent hoca volkanı kaleye koyarak bu yorumları bize reva gördü ise bu adamlara ben hiç bir söyleyecek laf bulamıyorum.

Alişan
22.07.2008, 15:23
Gönlümüz rövanş maçını almak ama seyrettiğim oyun ile alınmasına imkan yok yani böyle devam ederse elveda deriz intertotoya

mysuskunx
22.07.2008, 15:24
BRAGADA HEM SC BRAGAYI HEMDE UEFANIN BALONUNU PATLATACAZ.....

MustafaParlak
22.07.2008, 15:40
milletin ağzı torba değil ki büzesin.Kimseye fırsat vermeyeceksin.Bülent hoca volkanı kaleye koyarak bu yorumları bize reva gördü ise bu adamlara ben hiç bir söyleyecek laf bulamıyorum.

Gönlümüz rövanş maçını almak ama seyrettiğim oyun ile alınmasına imkan yok yani böyle devam ederse elveda deriz intertotoya

SİZİN İÇİNİZ FESAT EGER BU ADAM UEFAYI KALEDE VOLKAN OLARAK KALDIRIRSA O ZAMAN NE DİYECEKSİNİZ.:confused:

OLCAY_58_AKKUS
22.07.2008, 16:27
SİZİN İÇİNİZ FESAT EGER BU ADAM UEFAYI KALEDE VOLKAN OLARAK KALDIRIRSA O ZAMAN NE DİYECEKSİNİZ.:confused:

sivas uefa ya kalsında ben fesat olmaya razıyım.

XXCakir58
22.07.2008, 16:53
insallah biz orda onlarin balonlarini patlatacagiz.
Haydi Yigidolarimiz, su bragayi yenin.
Paylasim icin sagol.

yigidoo
22.07.2008, 16:58
Adamlar överken iyide böyle bir basliga neden takiliyoruz ki !
biz daha fazla calisarak yolumuza devam edelim.ikinci maci alalim bakalim ne diyecekler.

Eyvaz94
22.07.2008, 17:01
Simdi biz portekizde braqanin balonunu patlatsak iyi olucak.

merkez_emre
22.07.2008, 20:52
bence ozgurler attıkları baslıklarda cunku macdan bır ıkı gun once "Sivasspor Tarih Yazıyor" diye atmıslardı galıba onu attıklarında nasıl gururlanmıssak sımdı attıkları bu baslıkda da durup dusunmemız lazım neden burdayız die...

bence sebebi : bulent hocanın volkanı kıralık gondermesı ıcın ıyı bır takım arıyordu bunu da yapmak ıcın reklam yapması yani kaleyi ona verıp vitrin yapması gerekıyordu onu da yapdı ama tutmadı hesaplar..
volkan cok ii kaleci gercekden öyle almanyada schalkeydi galıba oynadıgı o takımda forma sansı da buluyordu..ama macda gününde değilmiydi diyim yoksa sansı mı tutmadı diyim anlamadım...2 . dk da %100 luk golu cıkarttıgında helal olsun dedım bende klasını konustuyor dedım ama 2 goldede hatası var ne dıyelım inş. birdaha boyle seyler olmaz..

unutmamız gereken önemli olan: " oyuncuyu kaybetmek değil onu kazanmakdır "

bakın türkiyenın en buyuk kalecileri arasında gosterılen rüştü türkiyeyi dunya 3. lüğüne kurtadıgı kurtarıslarla getirdi..Sonra dunyanın en buyuk kuluplerınden bırısı olan barcelona ya 1. kaleci olarak alındı ama bir türlü yapamadı geri döndü Türkiyeye...Sımdı bızım Volkanımızda bunu yasıyor inş. da aklında yapdıgı hatalardan ders cıkarıp Takımıza uzun yıllar hizmet vericek..

eyupk
22.07.2008, 21:00
UEFA'ya bu sözü yedireceğiz.........

cem
22.07.2008, 21:09
bizim gazeteler yorumcular öyle yazarsa.. uefada yazar aynısını..adamlar 32 hafta sampıyonlugu kovaladık sıvasın balonu patladı dıye yazdılar. her aldımız kotu sonucta balonumuzu patlattılar ama gordulerkı sıvas ligi sonuna kadar kovaladı.. mılletın agzı torba degılkı buzesın...neymiş vestel manısa gıbı olurmus.. manısayla sıvası aynı kefeye koyanlar.. şimdi nerdeler.. manısanın saltanatı 10 hafta surdu.. 10 hafta sıvas bozdu manısanın serisini... ve bır daha duzen tutmadı manısa.. sivas ise sonuna kadar kovaladı şampiyonlugu....

Medusa
22.07.2008, 21:16
süper ligin son haftasına kadar şampiyonluk mücadelesi içinde olan sivasspor un başarısını balon olarak nitelendiren kuş beyinli insanları anlamak zorrrrrrrr

XXCakir58
22.07.2008, 22:40
Bence cok iyi bir 11 ile cikmamiz lazim. Ilk yaridan baskili oynamamiz lazim. Insallah biz onlari deplasmanda sok edecegiz, bütün herkes sok olacak. Ertesi günde Uefanin sitesinde su baslikla Sivassporumuz kutlanacak" Sivas deplasmanda Bragayi patlatti:D".

astaravisa
28.07.2008, 12:59
bukadar ince düşünmeye gerek yok. aynı uefa geçen sezon övgü dolu sözlerle bahsediyordu bizden. herkes de bundan memnun du...

idhem
28.07.2008, 13:18
Seneye sorarız onlara balon patlatmak nasıl oluyor.Bizde sitemizden aynı haberi yaparız ''Sivas Avrupa Balonunu Patlattı' diye.

O zaman görüşürüz,şimdi büyük konuşmiym.

titizyiğido
28.07.2008, 13:38
bu uefa nın bu sene yaptığı ilk saçmalık değil