Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO`DA KART ŞOKU!!
SivasSpor.Com 23.07.2008, 09:06 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz.jpg
Braga karşısında gördükleri kart nedeniyle Mehmet Yıldız ve Onur rövanş maçında yerini alamayacak.
Sivasspor’da Mehmet Yıldız ve Onur şoku yaşanıyor. Grbalj maçı sonrasında Braga maçında da kart gören bu ikili Portekiz’de oynanacak olan rövanş maçında, statü gereği cezalı duruma düşerek oynayamayacak.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
muspol58 23.07.2008, 09:13 hayde bu ne şimdi ya şaka yapıyo olmalısınız
kadir984 23.07.2008, 09:49 olabilir ikisi de olmadan oynayabiliriz onur zaten yeri dolmayacak birsi deil mehmetin yerine de thum geldi sıkıntı olmaz herhalde
mysuskunx 23.07.2008, 09:55 HEP BUNLAR O HEKEMİN YÜZÜNDEN OLDU, ADAM HEP KARTLARI BİZE KESTİ BELLİYDİ BİR ŞEY OLACAĞI.... YAZIK OLDU...
GokhanTurna 23.07.2008, 10:12 ii olmus ikisinide begenmedim bu maclarda...
Onur Tuncer'in yeri dolmayacak bir futbolcu değil Mehmet Yıldız'da sorun yaşabiliriz çünkü tum daha takıma alışamadı ama hadi hayırlısı yinede yürekle oynayacağımız için sorun olmaz gibime geliyor
semihkilic_58 23.07.2008, 10:43 mehmet yıldız sadece forvet degıl kı takımı herşeyıyle sırtlıyor son kez cvetkov oynaya bılse iiyi olur.. tum daha alışamadı takıma.. HERŞEYE RAĞMEN PİNİ PELİX BALİLİMİZ VAR
XXCakir58 23.07.2008, 11:12 Bakalim hocamiz onlarin yerini kimlerle dolduracak. Mehmet Yildizin yerine tum ile baslayabilir.
Paylasim iicn sagol.
yateriz merak etmeyin, hakemede bravo , 61 faulle oynayan bragaya tısss yokk, bizim 11 faule 5 kart yuhhh be
Divriği58- 23.07.2008, 11:42 mehmete verdiği sarı kart cok ucuzdu **ne hakem adam onurun yuzunu yarıyodu sarı bıle vermedı bızım her pozısyonumuza kart verdi
kimin oynayıp kimin oynamadığı farketmez ... biz onurlu mücadelemize devam edeceğiz
başarılar yiğidom
MustafaParlak 23.07.2008, 12:05 VALLA BİZ BU TURU GEÇİCEGİZ...
ali_zara 23.07.2008, 12:11 nolursa olsun biz bu takımı geçecegizzz
58özal58 23.07.2008, 12:20 mehmet yildiz ilk macta cok kötü oynadi onurda cok mücadele etti ama oda co iyi degildi bence mehmetin yerine tum onurun yerine de sergio oynamali
titizyiğido 23.07.2008, 12:31 ne hakemdi beeeeeeeeeeeee................ ...
kaya0758 23.07.2008, 12:34 Belkide mehmetin oynayamayacak olması cvetkhova son kez yer açacak.
belki cvetkhovda bu son maçında sivasspora turu getiren golleri atacak.
belkide bu goller sonrası ivan sivassporda kalacak.
hadi cvetkhov göster kendini
hadi bülent hoca ver ivan cvetkhova formayı braga deplasmanında.
herşeyde bir hayır vardır.
oguzhan_1616 23.07.2008, 12:45 onur'un yerine başka bi oyuncu oynayabilir mehmet yıldız yerine'de tum yada faruk oynar hemde bu iki oyuncuyu da daha uzun izleme şansımız olur
mehmete verdiği sarı kart cok ucuzdu **ne hakem adam onurun yuzunu yarıyodu sarı bıle vermedı bızım her pozısyonumuza kart verdi
hakemin taraf tuttuğu bariz ortadaydı ne bekliyordukki zaten bütün kartlar bize çıktı yazık yaa ligde uğraş avrupada uğraş bizim işlerimiz yolunda gitmeyecekmi hiç bir zaman
Belkide mehmetin oynayamayacak olması cvetkhova son kez yer açacak.
belki cvetkhovda bu son maçında sivasspora turu getiren golleri atacak.
belkide bu goller sonrası ivan sivassporda kalacak.
hadi cvetkhov göster kendini
hadi bülent hoca ver ivan cvetkhova formayı braga deplasmanında.
herşeyde bir hayır vardır.
arkadaşım chetkovu sivasspor kendisi göndermiyor chetkov kendisi gidiyor kendi gitmek isteyen adam çıkarda doğru düzgün top oynayabilirmi sakatlanmak korkusundan
burakplt 23.07.2008, 13:03 Onur önemli deil onun yeri doldurulur ama mehmet yıldizin olmayışı çok kötü oldu
insaallah iyi oynayıp kazanırız
Hepsi o hakemin yuzunden ama insallah tum iyi oynar
semihkilic_58 23.07.2008, 13:20 onurun yerine kesinlikle sergio oynamalı forvette tum oynar banko
OLCAY_58_AKKUS 23.07.2008, 13:31 mehmet dün Volkan için oynayıp maçı alacaz diyor du bunun nasıl haberi yok yaw cezalı olduğundan bu nasıl iş
kangal06 23.07.2008, 14:35 tamaaam şimdi gol atacak oyuncumuz da yok kapanan braga savunmasına balili de atamaz çünkü daha hiç hazır diil.. duran toplardan belki atarız sonra dağılan savunmaya bi şans golü.. ancak böle gelir tur mehmet yıldız forvetten de öte bi futbolcu ama bakalım tum dan kafa golü bekliorm:D
kangal06 23.07.2008, 14:37 onurun yerine kesinlikle sergio oynamalı forvette tum oynar banko
evet sergio kesinlikle oynamalı artık.. adam eksiltecek birine ihtiyacımız var sergio çok klas oyuncu artık izlemek istiorm onu
kadir0911 23.07.2008, 14:39 HEP BUNLAR O HEKEMİN YÜZÜNDEN OLDU, ADAM HEP KARTLARI BİZE KESTİ BELLİYDİ BİR ŞEY OLACAĞI.... YAZIK OLDU...
BURDA HAKEMLERIN SUCU YOK1
AYNI SORUNU AVRUPA SAMPIYONASINDA YASADIK, HAKEME IHTIRAZ EDIP, HAKEM KARARINI DEGISTERICEGINI SANIYORLAR...
şafak58_35 23.07.2008, 17:01 tum un hazır olduğunu sanmıyorum çok tutuk oynadı ama inş bu maçta öle olmaz...
EyüphanAydın 23.07.2008, 17:45 Bu kötü haber karşısında,biraz ümitlerimiz'de azalmış oldu.Ama Allahtan ümit kesilmez.
yerliturkuaz 23.07.2008, 20:59 İskoç hakem bize öyle kartlar gösterdiki bizim zor duruma düşmemizi sağladı...
Onur'un yeri doldu diyelim Mehmet Yıldız'ın yerini nasıl dolduracağız çok merak ediyorum.
Tum bu haliyle on sekiz kişilik kadroya bile giremez...
alperen5841 23.07.2008, 23:27 O KADAR ÖNEMLİ DEĞİLDE BENİM KAFAMA TAKILAN SERCİO NEDER İLK 11 DE ÇIKMIYOR Bİ 10 NUMARA BENCE HER ZAMAN İLK 11 DE OLMALI
mehmet yıldız biraz dinlensin hoca faruk a yer verir umarım faruk iyi topçuforvette sıkıntı çekmeyizorta saha daha çok çalışmalı.defansın işide zor ancak başaracak gücümüz var.
XXCakir58 24.07.2008, 01:24 Mehmet Yildizin yoklugunda Cvetkov olurdu, ama onun da gitti mi gitmedimi bilmiyoruz. Ikinci yarida ise Tum girer ve insallah biz maci deplasmanda alacagiz.
kardeş ne derseniz iyin bence mehmet yıldız bu takım için bi forvetten fazlası adam da nasıl bi hırs varsa düşünce yerdeyken bile top alıyo arkadaslarına kazandırıyo bence 4/4 lük bi oyuncu o olmadan sivasın şansını çok görmüyorum ama zaten bu maçta pek iyi oynamadı.faruk belki onun yerine daha ii işler yapabilir..herve tum bence böyle devam ederse 18 kişilik kadroya bile giremez... abdurrahman la hayrettin biraz daha sağlam basmalılar yere çalım atıp hemen düşüyolar ... sergio çok klas bi oyuncu bence de onu mutlaka oynamalı..ohakeme gelince Allah belasını versin güzelim takımın moralini 0 ladı abdurrahmanı kaç kere düşürdüler yinede kart vermedi ne diyeyim Allah tan bulsun
sivasli215 24.07.2008, 17:12 tur atlamak artık iyiden iyiye zorlaştı
açıkçası ben artık uefa yı düşünmüyorum
benim düşündüğüm süper lig
surda kalmış 1 ay ve takım dökülüyor,önlem alınmazsa ligde de geçen seneyi mumla ararız
YÖNETİM VE BÜLENT HOCA DUYUN BU SESİ!!!!
Abdullah DuMaN 24.07.2008, 17:18 BÜLENT HOCA DÜŞÜNÜR BİŞEY SİZ YORULMAYIN
...............
sivas_kangallı 25.07.2008, 19:14 mehmete verdiği sarı kart cok ucuzdu **ne hakem adam onurun yuzunu yarıyodu sarı bıle vermedı bızım her pozısyonumuza kart verdi
katılıyorum size hakem maçı batırmıştı zatenn hepsi gereksız kartlarrrr gösterdi..
|