Orijinalini görmek için tıklayınız : KALBİMİZ SİZİNLE
SivasSpor.Com 23.07.2008, 09:57 http://www.sivasspor.com/images/stories/sgon1885d54e187aaab5by.jpg
Taraftarlar takıma olan güvenlerini yineleyerek “Kalbimiz Sivasspor ile. Takımımıza güveniyoruz, güvenmeye de devam edeceğiz” dediler.
Sivasspor, UEFA kupasında devam etmek için Cumartesi günü Portekiz temsilcisi Braga takımı ile yapacağı maç için geri sayıma başladı. Kendi saha ve seyircisi önünde Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor’un hedefi Braga’yı seyircisi önünde açık farklı yenmek ve UEFA yolunda bir engeli daha ber taraf etmek.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Braga maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Sahamızda çok iyi oynamamıza rağmen iki hatalı gol yedik. Bu yenilgi kupanın sonu değil. Sivasspor hedefleri olan bir takım.
Bizim hedeflerimiz içerisinde hep ilkleri yaşamak vardır. Biz de Braga’yı kendi saha ve seyircisi önünde yenerek tarih yazmak istiyoruz. Bunu başaracağımızdan eminiz. Taraftarlarımızı hafta sonunda şölene davet edeceğiz. Sivasspor için yolun sonuna geldi diyenlere gereken cevabı tur atlayarak vereceğiz.”dedi.
Teknik Direktör Bülent Uygun, kaleci Volkan’ın her zaman yanında yer alacaklarını ve kiralık vermekten vazgeçtiklerini de sözlerine ekleyerek “Volkan Türkiye’nin en iyi kalecileri arasında yer alıyor. Bir hata yaptı diye onu dışlayamayız. Volkan bizim evladımızdır, Sivasspor’un başarısı için ter döküyor, dökmeye de devma edecektir. Hafta sonunda taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatamadık ama deplasmanda bu sevinci hep birlikte yaşamak için maç saatini beklemeye başladık “ dedi.
www.sivasspor.com Ailesi olarak takımımıza başarılar dileriz.
Kalbimiz tümüyle takımımızda inşallah herşeye rağmen yenip turu atlayacağız ve gülenlerin o zaman hallerini görmek istiyorum gerçekten
mysuskunx 23.07.2008, 10:35 Kalbimiz tümüyle takımımızda inşallah herşeye rağmen yenip turu atlayacağız ve gülenlerin o zaman hallerini görmek istiyorum gerçekten
.............................. ........................
Kalbimiz sizinle inanıyoruz sizlere başarıcaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hadi yiğidolar gösterin kendinizi. Bizi çekemeyenlere gösterin kendinizi.
anilcan213 23.07.2008, 11:00 kşke başaracağnıza inanabilseydim...eski sivassporu göremiorum o ruh yok...kalede volkan olmazsa bellki yenebilriz ama tur bna imkansız gelior artık fark yemeyiz umarım.... inşallah yanılıyormdur.....
XXCakir58 23.07.2008, 11:15 Yaninizda olmasakta, kalbinizdeyiz. Insallah bu maci alacaksiniz ve herkesi mutlu sona erdireceksiniz. Biz sizin arkanizdayiz, dualarimiz sizinle. Hadi yenin su bragayi deplasmanda, o zaman bizi sevmiyenler, bizi kiskananlar, bizi cekemiyenler görsün.
Paylasim icin sagol.
semihkilic_58 23.07.2008, 11:18 braga macı sonunda gordukkı sivaslının sivaslıdan başka dostu yok . YNESENDE YENİLSENDE HER ZAMAN YANINDAYIZ ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
iyisi kötüsü takım bizim takımımız sonuna kadar yiğidoyla devam her zaman heryerde her skorda bu takım bizim
MustafaParlak 23.07.2008, 12:07 KALBİMİZ SİZİNLE ONURUNUZLA MÜCADELE EDİN İSTERSNİZ YENİLİN O FORMA KUTSALDIR HERKEZ GİYEMEZ O FORMANIN HAKKINI ONURUNUZLA VERİN.HAYDİ YİGİDOLR UEFAYA...
Biz inandık biz güvendik sizde inanın sizde güvenin haydi sivassporum
titizyiğido 23.07.2008, 12:35 evet tüm manevi duygularımızla yanınızdayız haydi yiğidom
İçimden 2-4 sloru geçiyor, inşallah doğru çıkar...
kangal06 23.07.2008, 14:44 vallahi maç günleri akşama kadar ter basıo heyecandan:D
güvenioruz zor da olsa ilk maçta hakettiğimizi alamadık şimdi onlar ii oynasın şans bizden yana olsun..
HaSiVasLıM58 23.07.2008, 15:02 Bir hayel bir rüya değil sivasspor ölene dek iyi ve kötü günde her daim isterse Süper Lig isterse 1.Lig İsterse 2. Kimbilebilir belkide 3. Lig durum ne olursa olsun şartlar iyi veya kötü gerçek taraftar her zaman arkanda..!
Benim gönlüm handır'Dostuma her zaman açık kapalı bir odam vardır''Malım canın uğruna kurbandır..
Benim gönlüm handır'Dostuma her zaman açık kapalı bir odam vardır''Malım canın uğruna kurbandır..
kşke başaracağnıza inanabilseydim...eski sivassporu göremiorum o ruh yok...kalede volkan olmazsa bellki yenebilriz ama tur bna imkansız gelior artık fark yemeyiz umarım.... inşallah yanılıyormdur.....
bende sana katılıorum umarım kalede volkan olmaz böle önemli bir maçta oyuna giripte acemicee davranmaz.volkan kalede olmazsa ben maçı alacağımıza inanıorum hepsi çok iyiydi geçen ki maç bizim hakkımızdı ama olmadı neyse bi dahakine inş
şafak58_35 23.07.2008, 17:05 allah yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı...
EyüphanAydın 23.07.2008, 17:42 Bazı maçlar ne kadar iyide oynasanız böyle kadersiz sonuçlar çıkabiliyor.Bazen sezonun en iyi maçınıda oynasanız kaybedebiliyorsunuz.
Sonuçta herşey bitmedi,yinede bir umudumuz var.Sivasspor bundan sonraki maçlara kafa olarak hazır olursa maçları kolay kazanıcaktır.
Bülent hocamız'a gelen eleştirilerede eleştiriyle cevap verebiliriz.Sonuçta hep'te yenmek olmaz.Bülent hoca iyiyken iyide,kötüyken neden bir darbe atıyorsunuz.
Biz her zaman Sivasspor taraftarı olarak Bülent hocamız'ın yanındayız.Kötü günde iyi günde.
Bir teknik direktörün kendi oyuncusuna böyle güzel motive vermesi çok güzel.Volkan'ın yaptığı hatayı herkez yapabilir.
Buna bir örnek'te Euro 2008'de Çek cumhuriyetinin Dünyaca ünlü kalecisi Petr Čech'te yapmıştı.Demekki her zaman iyilerde hata yapabilir.
Böylesi durumlara profesyonelce bakmalıyız.Biz artık futbol müsabakalarına ' at gözlüğü ' ile değilde o gözlüğü çıkarıp etrafımıza bakmayıda öğrenmeliyiz.
Sivasspor taraftarı Volkan gol yiyince gerçekten çok iyi bir motive sağladı.Volkan'ı bağrına bastı.Bu güzel olay karşısında gerçekten müthiş bir görüntü ortaya çıktı.
Buradan Takımımızın güzel Taraftarlarını Kutluyorum.Bundan sonraki maçlardada böyle olması dileğiyle...
yerliturkuaz 23.07.2008, 21:26 Biz takımımızın her zaman yanındayız zaten yenilip gelselerde onlarla gurur duyuyoruz...
karadavut58 23.07.2008, 21:33 ben birseyi sevdimmi hatasiyla da severim yolun acik olsun kirmizi beyazim ins potekizde destan yazacagiz butun kalbi duygularim bu yolda basarilar diliyorum
kadir984 24.07.2008, 09:33 maçı hangi kanal verecek bilen varmı acaba. eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
http://www.ajansspor.com/resim/bulentuygun03.jpg
"Balon haberi bizi yaraladı"
İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında kendi evinde Portekiz temsilcisi SC Braga'ya 2-0 yenilen Sivasspor, rövanş maçı için sabah saatlerinde Portekiz'e gitti. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ilk maçta şans faktörünün yanlarında olmadığını ve istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Futbolun doğasında hataların olabileceğini belirten Uygun, "Yaptığımız hatalar bize pahalıya patladı. Sivasspor olarak bizim bir mantalitemiz var. Bu değişmeden yolumuza devam etmek zorundayız. Bu mantaliteyi sahaya yansıtmak zorundayız. Düşünce itibariyle literatürümüzde mağlubiyete yer yok. Her maç yeni bir umuttur. Alabildiğimiz en güzel sonucu almak istiyoruz" dedi.
UYGUN'DAN UEFA'YA TEPKİ
UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan 'Braga Sivasspor'un balonunu patlattı" haberine tepki gösteren Uygun, "UEFA gibi Dünya ve Türk futboluna adına önemli bir
kurumun Sivasspor için balon benzetmesi yapıp, balonlarının patladığını ima etmesini onur kırıcı olarak görüyoruz. Sonuçta her takım, her kurum isterse maddi değeri ne kadar büyük veya küçük olursa olsun onuru, gururu ve şerefi için temsil edilir. Hiç bir şekilde bir balon gibi benzetme yapılamaz. O yüzden UEFA'nın sitesinde o haberi yapanları ve yayınlayanları esefle kınıyorum. Çünkü biz ilk defa katıldığımız İntertoto Kupası'nda Sivasspor olarak ilk iki maçta zaten gereken performansı göstermiştik. Üçünü maçta da futbol adına güzellikler yapmıştık. Ancak maçın hakemi 40 tane faul yapan rakibimize sarı kart göstermezken bizim 6 oyuncumuza sarı kart gösterdi. Bu maçta bir hakem faciası yaşanmıştı. Biz yine de centilmence, elimizden geldiğince güzel şeyler söylemeye çalıştık. Açıkçası UEFA'nın bu haberi bizi daha çok yaraladı" diye konuştu.
Uygun, Sivasspor olarak neler yapabileceklerini bildiklerini ifade ederek, "Braga maçında futbol mantalitemizi felsefe olarak düşünce olarak sahaya yansıtıp oradan başımız dik bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.
Turkcell Süper Lig'de dün çekilen 2008-2009 sezonu fikstürünü de değerlendiren Uygun şunları söyledi, "İlk maçta dost ve kardeş şehir olarak adlandırdığımız Kayseri'nin güzide kulübü Kayserispor'la karşılaşacağız. İnşallah herkese Anadolu güzelliği sunacağız. Bundan önce Sivasspor olarak bir duruşumuz vardı. Her gelen takımı karanfillerle karşılayıp maçın sonucu ne olursa olsun alkışlarla uğurlayan bir Sivas halkı vardı. Dolayısıyla aynı mantalite devam edecektir."
....alıntıdır...
sarı şeytan 38 24.07.2008, 12:48 sahaya çıkıp kazanmak için oynamakta önemli bence.tur neden gelmesin.başarılar sivasspor
herseye raqmen kazaniriz bu maci hemde onlarin balonunu 3 tarafdan patlatiriz.
GLoBe-Y-Gençlik 25.07.2008, 09:04 http://img373.imageshack.us/img373/125/xcxcri8.png
MUSTAFA YILDIZ
Sivasspor, yarın oynayacağı Braga maçında tur atlamak için umut arayacak.
İntertoto Kupası, üçüncü tur rövanş maçında Portekiz temsilcisi Braga’yla karşılaşacak olan Sivasspor, bu zorlu deplasman maçına umutlu gitti.
Kendi sahasında aldığı 2-0’lık yenilgi sonrasında UEFA’ya katılma şansını bir hayli zora sokan Kırmızı-beyazlılar, rakibini Portekiz’de farklı yenerek tur atlama umuduyla sahaya çıkacak.
Bu zorlu maç öncesi Sivasspor’da kart cezası bulunan Onur ve Mehmet Yıldız’ın oynayamayacak olması da Sivasspor’un Braga deplasmanında bir hayli zorlayacak.
Tüm bunlara rağmen Kırmızı-beyazlılarda Braga karşısındaki tek hedef ise farklı galibiyetle tur atlamak olacak.
sivasınsesi
burakkova 25.07.2008, 09:05 Sivasspor tur için ümitli
Halife YALÇINKAYA / DHA 25 Temmuz 2008
Başkan Otyakmaz, "İlk maçı şanssız gollerle maalesef 2-0 kaybettik ama oynadığımız futbol ilerisi için ümit vericiydi. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçla döneriz" dedi.
SİVASSPOR, Intertoto Kupası rövanşında yarın karşılaşacağı SC Braga maçı için Portekiz’e moralli gitti. Futbolcularda tek hedef galip gelerek turu geçmek. Kendi sahasında oynadığı Intertoto Kupası 3’üncü tur karşılaşmasında Braga’ya 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor’da futbolcuların moralinin yüksek olması dikkat çekti.
Umut verici
Portekiz’e hareket öncesi konuşan Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bizim için ilk karşılaşmada göstermiş olduğumuz performans çok önemliydi. Şanssız gollerle maalesef 2-0 kaybettik ama oynadığımız futbol ilerisi için ümit vericiydi. Yine bu karşılaşmaya da ümitli olarak gidiyoruz. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçla döneriz. Dönemezsek bile takımımızın gösterdiği performans, yaklaşan lig öncesi umut verici. Kayseri gibi dost bir takımla başlamak memnuniyet verici" dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun ise zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kadro olarak belki eksiğiz ama geçen hafta kendi evimizde oynadığımız Braga maçında özellikle futbol adına güzel şeyler sergiledimizi düşünüyoruz. Bizi sevenleri mutlu etmek adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yine kendi düşüncemizi, felsefemizi sahaya yansıtıp inşallah galip geliriz."
haberin orjinali http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9512200.asp?m=1
GokhanTurna 25.07.2008, 09:14 herkez ümitli inş alıcagız macı...buarada başlıgı yanlıs yazmısın odyakmaz degil otyakmaz...umitli degil ümitli
Sadece Mecnun başkan değil harbi sivaslı olan 7-100 e kadar herkes umutlu bu maçtan yeneceğiz turu geçeceğiz ve uefaya balon alıp göndereceğiz
bhdr5858 25.07.2008, 16:17 ABİ İNŞALLAH YENERİZ SİVASSPORA BRAGA MAÇINDA BAŞARILAR
sivas_kangallı 25.07.2008, 19:10 size güvenıyoruzzzz neden yenemeyelım biz hangi zor maçlar kazandık bu maçıda alıcaz inşallahh..
Harput0658 25.07.2008, 19:20 Arkadaşlar Braga sitesine üye olup sizi yeneceğiz yazdım. Ama olur da elenirsek Uefa da başarılar dedim. :)
http://www.superbraga.com/forum/index.php?topic=8417.40
Harput0658 25.07.2008, 19:23 Adamın biri sizinle berabere kalacağız çünkü siz güçlü ve şanssız takımsınız ayrıca kalecinizde iyi değil, maç 1-1 biter yazmış.
noname87 25.07.2008, 20:15 Allah yardımcımız olsun İnşallah bragayı ve içimizdeki bragalıları sahaya gömeriz
EyüphanAydın 31.07.2008, 16:22 Bu sefer olmadı..Böyle olmuyacak değil.Sivasspor bu sene deneyim almıştır.Artık ileriki senelerde dahada iyi olucaktır.
fatih_bm 31.07.2008, 16:48 Bu sefer olmadı..Böyle olmuyacak değil.Sivasspor bu sene deneyim almıştır.Artık ileriki senelerde dahada iyi olucaktır.
BEncede bu seneye deneyim gözüyle bakılmalı.Avrupa arenasında boy göstermek bile önemli bir tecrübe.E artık tecrübeyide edindiğimize göre seneye mazeretimiz kalmadı.İntertotoda final bizi bekliyor.
|