Yiğido inanıyor!
http://www.sivasinsesi.com/images/genel/IMG_324724072008180313b.jpg
Sivassporlu taraftarlar, yarın oynanacak olan Braga maçı öncesi takımlarının tur atlayacağına inanıyor.
4 Eylül Stadyumu’na oynanan maçta rakibine karşı 2-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Sivasspor’a taraftarlar inanıyor.
Kırmızı-beyazlıların taraftarları, taraftar sitesinde yaptıkları yorumlarda takımlarının Braga karşısında mucize olarak görüneni başaracağını ifade ederken, tur kapısını da arayacağına inandıklarını söylediler.
Takımlarının çok kaliteli olduğunu söyleyen Yiğidolar, “Sivasspor neler yapabileceğini tüm Türkiye’ye göstermiştir. Sivasspor her takımı 2-0 yenebilecek güce ve beceriye sahip. Yeter ki ilk maçta olduğu gibi şanssızlıklar yaşamayalım. Biz takımımıza güveniyoruz. Tur atlamamız bizler için asla sürpriz olmayacaktır” dediler.
Sivasın Sesi
Herzaman güveniyoruz takımımıza. Asla umudumuzu kesmedik kesmiyceğizde. Yenseğizde yenilseğizde herzaman takımımızın yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun takımımızın.
avsarli58
25.07.2008, 12:40
İnsallah 3-1 dıorum baska bısı demıyorum
Sadece ılk 10-20 dakka da 1 gol atalım
TURK'un neler yapabılecegını avrupalılar bılıyor ;)
GLoBe-Y-Gençlik
25.07.2008, 13:21
Yiğido inanıyor!
http://www.sivasinsesi.com/images/genel/IMG_324724072008180313b.jpg
Sivassporlu taraftarlar, yarın oynanacak olan Braga maçı öncesi takımlarının tur atlayacağına inanıyor.
4 Eylül Stadyumu’na oynanan maçta rakibine karşı 2-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Sivasspor’a taraftarlar inanıyor.
Kırmızı-beyazlıların taraftarları, taraftar sitesinde yaptıkları yorumlarda takımlarının Braga karşısında mucize olarak görüneni başaracağını ifade ederken, tur kapısını da arayacağına inandıklarını söylediler.
Takımlarının çok kaliteli olduğunu söyleyen Yiğidolar, “Sivasspor neler yapabileceğini tüm Türkiye’ye göstermiştir. Sivasspor her takımı 2-0 yenebilecek güce ve beceriye sahip. Yeter ki ilk maçta olduğu gibi şanssızlıklar yaşamayalım. Biz takımımıza güveniyoruz. Tur atlamamız bizler için asla sürpriz olmayacaktır” dediler.
Sivasın Sesi
Anlamadıgım Su Konuyu Ben Actım SIldıler Bu Hale Duruyor...
sulker48
25.07.2008, 13:25
inşallah sivas bunu yapar turu geçer ama geçemesede sağlık olsun dünyan ın sonu değil ama inşallah turu geçer ama çok zor olacak ama zoru türk yapar o ayrı...
şafak58_35
25.07.2008, 13:43
futbolun adaleti yok derler gerçektende öle ilk maçta biz oynadık onlar baktı ama 2 gol atan onlar oldu bu maçtada belki onlar daha iyi oynar ama golleri biz atarız 2 gol atilmicak kadar zor değil zaten ilk 30 dk bir gol atarsak çok şey olur bence...
GLoBe-Y-Gençlik
25.07.2008, 13:53
EJNEBI MEMLEKETTE SIVASSPOR BOMBASI OLUCAK
biz takımımıza hep güvendik,güvenmeyede devam edecegiz .braga bize nasıl 2 gol attıysa bizde onlara 3 gol atarız olmuyacak şey degil biz sadece işi zora soktuk ,başaracagızz.
Biz onlarin balonunu patlatsak,mucizemi olucak.Neden mucize oluyor? biz onlari yenemezmiyiz?
titizyiğido
25.07.2008, 15:29
ilk maçta kötü bi sonuç aldık bu sonucu rakip sahada alsaydık turdan ümidimiz olabilirdi ama kendi sahamızda aldığımız için durum biraz zor gözüküyo ama tur atlamasakta yenebiliriz prestij açısından haydi sivasspor
XXCakir58
25.07.2008, 16:52
Evet iste böyle bir takimiz. Herzaman umudumuzu yitirmeyecegiz, inaniyoruz halen. Insallah inancimiz gercek olacak.
Paylasim icin sagol.
halil ozturk
25.07.2008, 17:00
HAYDI SIVASSPORUM TUM TEVELERE SENIN ASIL TURK OLDUGUNU TERETE HARIC OBUR YANLI TV LERE VER CEBABINI SIVASSPOR INTER TOTODA TURKIYEYI TEMSIL EDIYOR HIC BIR KANALDA TEK BIR HABER DAHI GORMEDIM ALLAHTAN
TRT VARDA ORDAN GORE BILIYORUZ FB HAZIRLIK MACI OYNUYOR SAMAN YOLU TV CANLI OLARA YORUM YAPIYOR BU NE ********LIK BIZ SIVASLILAR OLARAK NE ZAMAN KENDI KIMLIGIMIZE BURUNECEGIZ MEHMET SEHHOMU NE YARATIK ANLAMADIM SIVASIN ISMINI AGZINA ALMIYA KORKUYORMU YOKSA CEKEMIYORMU ANLAMADIM HANI SANSAL DENEN YARATIK HANI SIVASLIYDIYA SIVASTAN OYLE INSAN CIKARMI TUMSIVASLILARA UYANALIM ARTIK