Orijinalini görmek için tıklayınız : Cim-bom Iddiali
RüStü ElmaS 01.09.2005, 16:57 http://www.gencturkhaber.com/images/161114.jpg
Ligin 5. haftasında kendi sahasında Süper Ligin yeni ve flaş ekiplerinden Sivasspor’u ağırlayacak olan Galatasaray, bir hayli iddialı.
Sivasspor’u yeneceklerine kesin gözü ile bakan Galatasaray yaptığı hazırlıklarında ise tüm planlarını da üç puan üzerine kuruyor.
Gaziantep`le berabere kalmasına karşın, rakiplerinin de puan yitirmesiyle liderlik koltuğunu kaptırmayan Galatasaray`da futbolcular kendilerine bir yol haritası belirledi. Oyuncular, Sivasspor, Vestel Manisa ve Samsunspor maçlarını kazanıp 9 puan toplamak istediklerini belirterek "Böylece şampiyonluktaki rakibimiz Trabzonspor karşısına avantajlı çıkacağız" şeklinde konuştu.
Galatasaray, Sivasspor maçına kesin üç puan gözü ile bakarken, taraftarlarının vereceği destek ile kendi sahasında Sivasspor maçından üç puan alacağına emin. Milli maçlar nedeniyle bazı futbolcularından yoksuk Sivasspor maçına hazırlanan Galatasaray, Liderlik koltuğunu ise Sivas maçı ile pekiştirmek istiyor.
Hakikat
Bence bir darbede sivasspordan yiyecek kotu top oynamıyoruz..!!
Ali Samiyenin Atmosferi Inanin Bana çok Değişik O Küçücük Stad
öyle An Oluyor Ki Hiç Bir Yerde Olmuyan Başka Bir Havaya Giri Yor Sivasim Zorlanirsa Bunun Ilk Nedeni Inanin Bana O Ortam Olur
Galatasaray Bence Kolay Gol Pozisyonuna Giren Bir Takim Sivas Ise Zor Gol Yiyor Yani Maç Güzel Olacak
Galatasaray Taraftariyim Ama Inşallah Sivasspor Kazanir
Alayina Isyan Giciğina Sivasspor
sarkislali 01.09.2005, 17:28 Bizi kolay lokma görmeleri bizim icin avantaj. Aslinda kupadan elenmeyi olumlu bir gelisme olarak görmek gerek. Tamamiyla lige konsantre olabiliriz. Takim daha tam sekillenmedi. Lorant kurt hoca. O tedbirini alir.
çok zor bır takım ama bizde zorları başaran sivasspor olduk.inşallah 3 puan bizim olurda ,kimmiş sivasspor görsunler.
furkan58 01.09.2005, 17:38 çok zor maç olacak doğru ama stadı övmüşler bence övülecek bir stad değil ayrıca Sivassporlu futbolcular orada maç yaptılar ve az da olsa o stada alışkınlar ali sami yen bir fener stadı gibi değil bence staddan değil gs nin tempolu oyunundan korkulmalı Sivasspor da iyi defans yaptığı için gs çok zorlanacak ve ilk golü de biz atarsak onlar strese girecek tempolu oyunları bu sefer başlarına dert olacak.korkması gereken onlar
kursad58 01.09.2005, 18:05 ünlü Türk düşünürü fatih terim derki:) ''KAYBETMEK KOLAY KAZANMAK İSE OLAY'' OLUR!! İŞTE SAMİYENDEKİ MAÇIN ÖZETİ BU
ünlü Türk düşünürü fatih terim derki:) ''KAYBETMEK KOLAY KAZANMAK İSE OLAY'' OLUR!! İŞTE SAMİYENDEKİ MAÇIN ÖZETİ BU
BU MAÇIN ÖZETİ BU
ReDYiGiDo 01.09.2005, 18:32 WeRNeR LoRaNT ve 6-0 hatırlatayım Dedim Neden olmasın
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
son yılların en zevkli maçlarından biri olacak
1967 bu maçta inşallah sizleri de yanımızda görmek istiyoruz...imkanlar kısıtlı biliyorum ,inşallah geçen haftakigibi sponsorlar çıkar
Sivasli-Imparator 01.09.2005, 18:56 Insalah yeneriz su cin con lari..:D
Insalah yeneriz su cin con lari..:D
yenek be gardas bizim ne eksigimiz diger takımlardan :D
sivassporumuzun ilk zorlu sınavı ama kolay atlatacağımızı tahmin ediyorum çünkü werner lorant farkı söz konusu......
AyhanBayrak 02.09.2005, 00:58 Birakalim yüksekten ucsunlar yakinda kayaya carparlar carptiklarinada pisman olacaklar allahin izniyle
Ben diyorumki harika bir mac olacak vede sivassporumuz bu maci iki gollü bir galibiyetle alacak o zaman bakalim neler yazacaklar yazmayi birakalim ne kulp bulacaklar yenilginin arkasindan ACABA SPOR YAZARLARI NELER NELER YAZACAK MERAK EDIYORUM
Birakalim yüksekten ucsunlar yakinda kayaya carparlar carptiklarinada pisman olacaklar allahin izniyle
Ben diyorumki harika bir mac olacak vede sivassporumuz bu maci iki gollü bir galibiyetle alacak o zaman bakalim neler yazacaklar yazmayi birakalim ne kulp bulacaklar yenilginin arkasindan ACABA SPOR YAZARLARI NELER NELER YAZACAK MERAK EDIYORUM
abi öyle bir durumda sivasspor'un iyi olduğunu değilde gs'nin kötü olduğu üstüne vurgu yaparlar!!! kendilerini bu takımlara yorum yapmak üzere kurmuşlar!!!
gercek58li 02.09.2005, 01:13 Insallah maci alacagiz buna inancim tam.
Biz kaybetsek normal karsilanacak ama biz yenersek??!!
SIVAS`im büyük maclarin takimi bunuda gececektir.
AyhanBayrak 02.09.2005, 01:17 abi öyle bir durumda sivasspor'un iyi olduğunu değilde gs'nin kötü olduğu üstüne vurgu yaparlar!!! kendilerini bu takımlara yorum yapmak üzere kurmuşlar!!!
vay agzini seveyim tam isabet be gardas bunlar anca o dilden anlarlar yok sivassporun basarisi demezlerde salata saray kötü gününde yakalandi derler
vay agzini seveyim tam isabet be gardas bunlar anca o dilden anlarlar yok sivassporun basarisi demezlerde salata saray kötü gününde yakalandi derler
ama abi bununda yanlış olduğunu onlara ispatlamak zorundayız... geçen yılki b.b.ankara gibi... nasılda nal toplatmıştı bu takımlara... darısı bize abi :D
Sonradan futbol meraklisi olmus bir sivassporlu olarak GS yenecegimize inaniyorum.Ve bu maç sonunda Super lig takimlarinin korkulu rüyasi Sivasspor olacaktir.
AyhanBayrak 02.09.2005, 01:42 ama abi bununda yanlış olduğunu onlara ispatlamak zorundayız... geçen yılki b.b.ankara gibi... nasılda nal toplatmıştı bu takımlara... darısı bize abi :D
ALLAHIN IZNIYLE GÖRECEKLER BE KOCUM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ ISTEMEZMISSSSSS
RüStü ElmaS 02.09.2005, 01:59 Sivasspor`umuz bu gidisle insaallah Galatasaray`ida yenecektir.
Takimimiz her gecen gün dahada iyiye gidiyor, yeni futbolcularimizda takimimiza adapte oluyorlar.
Futbolcularimizdaki bu hirs ve azim ile Galatasarayi yenecegimize inaniyorum.
Sivasli-Imparator 02.09.2005, 04:23 yenek be gardas bizim ne eksigimiz diger takımlardan :D
Gardas eksigimiz degil, Fazlaligimiz var hatta:D
volcano58 02.09.2005, 07:31 Ali Samiyenin Atmosferi Inanin Bana çok Değişik O Küçücük Stad
öyle An Oluyor Ki Hiç Bir Yerde Olmuyan Başka Bir Havaya Giri Yor Sivasim Zorlanirsa Bunun Ilk Nedeni Inanin Bana O Ortam Olur
Galatasaray Bence Kolay Gol Pozisyonuna Giren Bir Takim Sivas Ise Zor Gol Yiyor Yani Maç Güzel Olacak
Galatasaray Taraftariyim Ama Inşallah Sivasspor Kazanir
Alayina Isyan Giciğina Sivasspor
biliyorum gardaş o tribünün atmosferinin bizde o stadın eski açığında büyüdük stada gözüm kapalı bıraksınlar beni genede yolu bulurum inan bizim evden daha iyi biliyorum stadı lakin artık varsa yoksa sivasspor ben 1 puandan ümitliyim hayırlısı olsun
her ne kadar cim bom favori gözüksede biz sivassporuz ne yapacağımızı kimse bilemez
inşallah maç bizim
anchellss 02.09.2005, 11:32 Yaw Galatasaray da rakip mi? Sivassporumuzun karşısına R.Madrid çıksa yine yeneriz.(Biraz fazla abarttım).Neyse bizden bekleneni yapacaz yani YENECEZ(İnşallah).
serhankaburcuk 02.09.2005, 13:44 Bu maçtan puan yada puanlar alacağımıza inannıyorum.Galatasarayın iddalı olması çok normal kendi evlerinde oynuyorlar...İnşallah kazanan Sivasım olur...
UltraAsLan 02.09.2005, 13:52 WeRNeR LoRaNT ve 6-0 hatırlatayım Dedim Neden olmasın
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor.
Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 13:57 sivasspor öyle kolay yenilecek bir takım değil özellikle canlı canlı izleyenler bilirler izlediğim maclarda sivas hep üstün oynadı galatasaray macınında zor olacagını ve puanla dönecegımıze inanıyorum inşallah galatasaray sivassporu küçümser ve bizde sivassporun ne oldugunu gösterırız...
serhankaburcuk 02.09.2005, 14:01 Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor.
Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım
Gardaş senin gibi Sivaslılara ihtiyacımız var...İnsanların ağzı torba değilki büzesin...İnşallah maçtan en az puan yada puanalar alırız...
ilteriş58 02.09.2005, 14:13 muhakkak puan almamız lazım
ilteriş58 02.09.2005, 14:14 muhakkak puan almalıyız
1967_DERNEK_10UR 02.09.2005, 16:09 KEDİ CİN CON LARI YENECEZ.LİDERLİK İÇİN BU MAÇI ALIRSAK TAVAN YAPARIZ..
1967_DERNEK_10UR 02.09.2005, 16:10 Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
YAZIN PEK SAMİMİ GELMEDİ..İNANIYIMI??*
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 16:40 ben sanmıyorumki galatasarlı futbolcular ve yönetimi sivassporu küçümsesin sivasın gücü ortada biz anteple kendi eveinde berabere kaldık hemde biz üstün oynadık galatasarayda berabere kaldı hemde son dakikada sivaslı hasan kabze kurtardı ..
onlar herseyin farkında bence...
serhankaburcuk 02.09.2005, 16:42 YAZIN PEK SAMİMİ GELMEDİ..İNANIYIMI??*
Onur sende Ultra idin ama hidayeti buldun şimdi...
ARTIK HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 16:47 sormak lazım acaba ne kadar iddalılar bence fazla degıl fakat seyirci baskısı olacak sivassporu yalnız bırakmamalıyız...
serhankaburcuk 02.09.2005, 16:53 sormak lazım acaba ne kadar iddalılar bence fazla degıl fakat seyirci baskısı olacak sivassporu yalnız bırakmamalıyız...
İnşallah herzaman olduğu gibi bu maçtada yanlarında olacağız...
HER YERDEYİZ....LAFTA DEĞİL İCRAATLA...BİZ PANKART SEVDALISI DEĞİL SİVASSPORLUYUZ...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
CAGLAYAN 02.09.2005, 22:24 http://www.gencturkhaber.com/images/161114.jpg
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları
Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde 11 Eylül Pazar günü Sivasspor ile yapacağı 5. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen idmanda milli ve sakat oyuncularından yoksun sarı-kırmızılılar, PAF takımı takviyeli kadrosuyla dar alanda top kapma ve minyatür kale maç yaptı.
Sakatlıkları bulunan Ayhan, Orhan ve Cihan takımdan ayrı çalışırken, Altan ise kendisine verilen program dahilinde salonda ağırlık çalışması yaptı. Antrenmanda Ümit Karan ve Volkan, golleriyle Belçikalı teknik adamdan alkış aldı.
Hafta sonu izin yapacak sarı-kırmızılı futbolcular, Sivasspor maçı hazırlıklarına 5 Eylül Pazartesi günü devam edecek
1984zalim58 03.09.2005, 12:33 SİVASSPORum galatasarayı koltuğundan edecek.İŞALLAH
bende sivaslıyım ama yınede galatasarayın macı alacagını dusunuyorum!!!!
1967_DERNEK_10UR 03.09.2005, 15:40 Onur sende Ultra idin ama hidayeti buldun şimdi...
ARTIK HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
LA OLUM BİZ ELHAMDÜLİLLAH SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ..NE İŞİMİZ OLUR BİZİM BUNLARLA..
fenerli_58 03.09.2005, 16:11 bence galatasarayi yenebileceyimize inaniyorum .
galatasaray 2 haftadir son dakallarda isi goturuyor
cekirge 1 ziplar 2 ziplar 3.yede sivas affetmez
iyi 1 golcuyle yenebileceyimiz takim yok
allahin izniylede bu maci insaallah aliriz.
G S Maçinin Ertesi Gün Spor Gazeteleri Için Manşetin Edini Ben Vereyim...
Thomas Song Fos
Anderson Balili Hoş...
Bence Puan Ve Puanlar çikaracak Ve Süper Ligin Krali Biz Olacağiz...
önemli Olan Sadece Defans Oyunu Oynamamamiz Eğer Açik Futbol Oynarsak G S Sahadan Sileriz çünkü Samsun Maçinda Gördük Ki Takimimiz Disiplinli Ve Kondüsyonu Süper....
Tek Gerçek şampiyon *** Sivasspor ***
sinan58_34 03.09.2005, 16:22 cimbom ne kadar ıddalı olursa olun o macı bız alacaz ve hedefımıze bır adı daha yaklasacaz kralı bıle dız cokecek onumuzde
SivasliErhan 03.09.2005, 16:30 Eski Acik Tribünü de bitmis insaat bence cok zorlu bir mac olur yani !!!
Bu Maci Alacaz Baska Yolu Yoktur
Nede Olsa Biz Yigidoyuz
serhankaburcuk 03.09.2005, 17:58 Sivasspor bu maçı kazanırsa liderlik tahtına oturma ihtimalide var...İnşallah Süper liğde liderlik keyfinide yaşarız...Ama öncelikle iyi futbol puan yada puanlar...
ElbeyLi58 05.09.2005, 15:45 Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets,
yardımcıları ile bir toplantı yaparak,
oynayacakları zorlu maçlar öncesinde strateji belirlemeye çalışıyor.
UEFA Kupası’nda oynanacak Tromso karşılaşmasına büyük
önem veren Belçikalı teknik adam, ligde tedbiri elden
bırakmamaları gerektiğini söyleyerek,
“Önce Sivaspor maçına motive olmalıyız.
Bu maçı kazanarak üç puanı cebimize koyup
ondan sonra Norveç’teki maçı düşünmeliyiz” diye konuştu.
ich_liebe_dich 05.09.2005, 16:00 Kimsenin Iddasi Bizi Bağlamaz........
çünkü Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivas
Galatasaray Hezimete Uğrayacak...
şampiyon Sivas
NAZIM GÜLTÜRK
ElbeyLi58 06.09.2005, 01:31 Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets,
yardımcıları ile bir toplantı yaparak,
oynayacakları zorlu maçlar öncesinde strateji belirlemeye çalışıyor.
UEFA Kupası’nda oynanacak Tromso karşılaşmasına büyük
önem veren Belçikalı teknik adam, ligde tedbiri elden
bırakmamaları gerektiğini söyleyerek,
“Önce Sivaspor maçına motive olmalıyız.
Bu maçı kazanarak üç puanı cebimize koyup
ondan sonra Norveç’teki maçı düşünmeliyiz” diye konuştu.
Önce Sivas sonra Tromso
bundan 5-7 yil evel bisey olmustu
Fenerbahcede önce van sonra can diye......ikisindende 5 gol yemisti FB
simdide Galatasaraya ayni olacak önce Sivas sonra Tromso 5er gol hhehe
en büyük temennimiz yenmek,her ne kadar zor olsada.
dualarımız bizim çocuklarla.
işallah bir mucize olur ve maçı kazanırız.
sonra trabzon ve diğerleri ........................
gercek58li 06.09.2005, 02:53 Biz bu GS yi yeneriz gardas.
Cim`i BOMlatacagiz insallah!!!!!
WeRNeR LoRaNT ve 6-0 hatırlatayım Dedim Neden olmasın
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
budur yaw:) hadi Sivasspor Göster Kendini
Lorant'tan ikinci dew Zaferi bekLiyoruz
6 geLmese de gaLibiyet yetecektir !
by Fighter
Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
forZa Sivasspor ! Hep Destek, Tam Destek.. Sivas - Fener Macında Sivassporluyum ama hangi takıma 3 puan yarayacaksa ona sevinirim.. ya siz??
Sivasspor Kardes takımımız, geriye kalan 32 takım Düşmanımız..
GFB Her Yerde !
GençFenerBahçeliler Sivas
by Fighter
CAGLAYAN 06.09.2005, 11:41 http://www.pasfotomac.com.tr/2005/09/06/im/561F18F901863D498D6A5166b.jpg
Kimi oynatsam
Gerets, bir yandan Sivas'ı çözerken, diğer taraftan kimi oynatacağını düşünüyor... Milliler formda, alternatif çok... Hedef Sivas'ı farklı yenip Tromso'ya moralli gitmek.
ÇAKI GİBİ 4 GOLCÜ
Özellikle forvette Hakan, Necati, Ümit ve Hasan Kabze'den hangilerinin oynayacağı merak konusu. Orta saha da aynı durumda. Gerets bir yandan pazar günü Sami Yen'- de konuk edecekleri Yiğidolar'ı çözerken, diğer yandan kimi oynatacağını düşünüyor. Bu bollukta hedef ise Sivas'ı farklı yenip, Tromso maçı için Norveç'e moralli gitmek...
YİĞİDOLAR YANDI
G.Saray'da teknik direktör Gerets'i tatlı bir telaş aldı. Sezon başlarken istediği transferlerin yapılmaması, Ayhan ve Ergün'ün sakatlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan Belçikalı hoca, şimdi kadro genişliği nedeniyle zorda! Lige verilen arada Necati iyileşti, Heinz transfer edildi. Millilerin de formu Gerets'i Sivas maçı öncesi ilk onbir kurmada sıkıntıya soktu.
Zannediyorlarki SIVAS Kolay Lokma Olacak !! :D
Dedigim gibi ac Tavuk Rüyasinda Dari Görürmüs
Vallaha neden yalan Söyleyeyim Geretsin Haline Güleyerum KATULA KATULA :D
garibim sadece gol atacağını karsısında kimsenin olmayacagını dusunuyor galiba... sen koy 4 forvette bizim isimiz kolaylassın :D
BROTHERS58 06.09.2005, 12:35 garibim sadece gol atacağını karsısında kimsenin olmayacagını dusunuyor galiba... sen koy 4 forvette bizim isimiz kolaylassın :D
BENDE BUNU BEKLİYORDUM ONLAR BİZE BOL ATACAKLARINI DÜSÜNÜRKEN DEFANSI HALLAC PAMUGUNA DÖNECEK GARİP GERETS'İN!!
BIRAKIN BİZİ BASİT GÖRSÜNLER DAHA İYİ.
serhankaburcuk 06.09.2005, 13:39 Bizi yenmeyi düşünmüyorda farklı galip geleceğini düşünüyor...İnşallah bizi küçümserler ve hezimetin bir başlangıcı olur...Sivasspor herzamanki futbolunu tekrarlasın Galatasaraydan enaz 1 puan alır diye düşünüyorum.
cimbom fazla havaya girmiş tabii ömründe hiç YİĞİDO tokatı yemedi.Bu hafta sonu bizim tokatımızı suratlarıda hissedecekler kim olduğumuzu öğrenecekler ama 90 dakika sonunda.yaşayan ölü olan başkanlarının surat ifadesini çok merak ediyorum. en büyük SİVASSPORRRRRRRR
1967_DERNEK_10UR 06.09.2005, 14:09 GEL PİSİ PİSİ...:D
ElbeyLi58 06.09.2005, 16:28 Oyuncularının büyük takımlara karşı saygıları olması gerektiğini, ancak kesinlikle korkuları olmaması gerektiğini kaydeden Lorant, ''Sabah oyuncularıma da söylediğim gibi, biz İstanbul'a maç yapmaya gitmiyoruz, puan almaya gidiyoruz. Bizim için önemli olan oyuncularımın korkmamaları, oyun disiplinini bozmamaları, sahada taktik anlayışı iyi kullanmaları ve gösterdikleri performansın biraz daha üstüne çıkıp, buradan alnımızın akıyla çıkmamız'' diye konuştu.
Lorant, Fenerbahçe'de görev yaptığı yıllarda Galatasaray'a karşı 6-0 galip geldiğinin hatırlatılması üzerine ise, ''Bu benim üçüncü maçım olacak. Galatasaray'a karşı oynadığım 2 maçı da kazandım. Bu tabii ki bambaşka bir maç'' dedi.
Kalla ve Balili'nin milli takımlarından sağlıklı bir şekilde dönmelerini arzuladığını ifade eden Lorant, oyuncularının ligde bugüne kadar işlerini en iyi şekilde yaptığını söyledi.
ElbeyLi58 06.09.2005, 21:20 Galatasaray, Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan akşam antrenmanında Sarı-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından bire bir adam geçme çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcular katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Orhan, Ayhan ve Cihan takımdan ayrı çalıştı.
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın akşam 3. Lig 4. Grup takımlarından Beylerbeyi ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenman maçıyla sürdürecek
serhankaburcuk 06.09.2005, 21:25 Bizi yenmeyi düşünmüyorda farklı galip geleceğini düşünüyor...İnşallah bizi küçümserler ve hezimetin bir başlangıcı olur...Sivasspor herzamanki futbolunu tekrarlasın Galatasaraydan enaz 1 puan alır diye düşünüyorum.
ich_liebe_dich 06.09.2005, 22:30 şampiyon Sivasspor Ooooo Oooooooo
Cimbom Kim En Büyük Biziz En Iddali Biziz
ElbeyLi58 07.09.2005, 13:42 Sivasspor maçı için hazırlıklarına eksik kadroyla devam
eden Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets milli takımlarına
giden oyuncuların dönmesini bekliyor. Belçikalı teknik adam,
perşembe günü takıma katılacak olan oyunculara hızlandırılmış
bir program uygulayacak.
Bu nedenle milli takımdan döndükten sonra dinlenme fırsatı
bulamayacak olan sarı-kırmızılı oyuncular,
Sivasspor maçının ardından Perşembe günü UEFA Kupası maçı
için Norveç'e gidecek.
pistttttttttttttttt kış kışşşşşşşşşşş :D
CimbomBOM 07.09.2005, 14:08 Arkadaslar biliorum icinizdeki sewgi buyuk ama G.sarayi yenmeyii dusunmeyin cunku hayal kirikligina ugrarsiniz...
serhankaburcuk 07.09.2005, 14:11 Arkadaslar biliorum icinizdeki sewgi buyuk ama G.sarayi yenmeyii dusunmeyin cunku hayal kirikligina ugrarsiniz...
Evet sevgimiz büyük neden yenmeyelim?Bende zamanında Galatasaraylıydım ama şuanda artık Süper ligde gerçek takımımız var...Ve biz Yani Sivasspor taraftarı olarak Sivassporun Galatasaraydan puan yada puanlar alacağına inanıyoruz...
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:11 Arkadaslar biliorum icinizdeki sewgi buyuk ama G.sarayi yenmeyii dusunmeyin cunku hayal kirikligina ugrarsiniz...
gardas hakli ola bilirsin ama
biz Sivasspor olarak Avrupa Fatihi Galatasaraya´i Ali Sami Yende Yenecegiz
biz inaniyoruz gel sende inan
CimbomBOM 07.09.2005, 14:14 Abi yok ben olmicak dua ya amin demem...
serhankaburcuk 07.09.2005, 14:17 Abi yok ben olmicak dua ya amin demem...
İyi canın sağolsun sen bilirsin...İnşallah Sivasspor gününde olursa oradan puanla ayrılır..Galatasarayı gözümüzde büyütmüyoruz...
valla galatasarayı yenmemiz biraz güç olur ..sivas yeni bu ligde daha doru düzgün takımlarla maç yapmadık..bence beş tane yemesek bari...
ama atarlar biz samiyeden boğuluruz be yaa
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:18 Abi yok ben olmicak dua ya amin demem...
pazar güne olsun
bakalim ama yenilsekte üzülmeyiz
bizim kaybetecegimiz bisey yok siz düsünün
CimbomBOM 07.09.2005, 14:20 Tabi sizin kaybedecek biseyiniz yok gurur duyun fener gibi yeniildiginize...
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:23 Tabi sizin kaybedecek biseyiniz yok gurur duyun fener gibi yeniildiginize...
gardas ayip oluyor
ben 18 yil gsliydim yakismas cim bomluya bu kelimeler
lütfen
CimbomBOM 07.09.2005, 14:26 Abi ben kirmak istemedim sizi ama ben size sadece soliorum yenileceginizi...
cimbomlu kardeşim haklı ..bu maçı yenilirsek gururmu duycaz ama
suda gercek
yenimicez ..sivasın bi tecrübesi yok be lorant zaten açık oynatacak gs de beş tane atmassa iyidir...hadi hayırlısı bakalım
CÜSSKB-Aynur 07.09.2005, 14:27 pazar güne olsun
bakalim ama yenilsekte üzülmeyiz
bizim kaybetecegimiz bisey yok siz düsünün
Kesinlikle doğru.
Evet yılların Gs.yı yedek kulübeniz bile yıldızl futbolcularla
dolu, yazılı ve görsel medya sizden yana, sınırsız para kaynağınız,
var. Yani oldukça avantajlı görünüyorsunuz.
Bizimde çok büyük yüreğimiz var kimseden korkmuyoruz.
serhankaburcuk 07.09.2005, 14:27 Bizi yenmeyi düşünmüyorda farklı galip geleceğini düşünüyor...İnşallah bizi küçümserler ve hezimetin bir başlangıcı olur...Sivasspor herzamanki futbolunu tekrarlasın Galatasaraydan enaz 1 puan alır diye düşünüyorum.
resil olmayalımda gardaşlar başka bişeyy istmiyom ben..
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:32 Abi ben kirmak istemedim sizi ama ben size sadece soliorum yenileceginizi...
gardas ben yenilirsek bizim icin her zaman her yerde en büyük Sivasspor
ama Galatasaray yenilirse vay Aslanin haline
bizim gücümüz evel allah türkiyede ki takima degil dünya devi Real madrite yeter biz Sivassporlu olarak cim boma bol sanslar diliyorus
mac kardesce gecsin
rica ediyorum maci hakemden alipde yendik demeyin saygilar!!!
CimbomBOM 07.09.2005, 14:32 Abi lutfen gercekci olun bak kaya kardes cok guzel bi yorum yapmis loran acik oynatcak g.SARAY 5 tane atacak...Bence cok dogru solemis sizzde biraz gercekci oln lutfen....
serhankaburcuk 07.09.2005, 14:32 resil olmayalımda gardaşlar başka bişeyy istmiyom ben..
Kafanı takma rezil olmayız...Sivasspor haddini bilerek oynayacak...Ve bu maçtan gününde olursa Sivasspor maçtan enaz 1 puanla ayrılır...
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:34 resil olmayalımda gardaşlar başka bişeyy istmiyom ben..
gardas niye resil olalim#
futbol 5 yemek de var 10 tanede
Sporrda her sonuc ola bilir
inşallah güsell bi maç olur bi puan alırsak sivas meydanında göbek atıcam valla
serhankaburcuk 07.09.2005, 14:36 inşallah güsell bi maç olur bi puan alırsak sivas meydanında göbek atıcam valla
Tamam o zaman göbek atmak için hazır ol..
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:36 Abi lutfen gercekci olun bak kaya kardes cok guzel bi yorum yapmis loran acik oynatcak g.SARAY 5 tane atacak...Bence cok dogru solemis sizzde biraz gercekci oln lutfen....
gardas siz 5 tane attin
senin özel yanina gelecem ellini öp meye
var misin
sizide beklerim gardaşlar atıcaz madem beraber atarız ..yiğidolar hey be
gardas siz 5 tane attin
senin özel yanina gelecem ellini öp meye
var misin
buyur abi gel açığız evellah ..işallah yemeyiz ne dielim
VURUCUTIM 07.09.2005, 14:42 s.a Insan iandigi gibi yasamasa yasadigi gibi ianamaya baslar.eger siz yenilgiyi bastan kabullenirseniz ozaman kaybedersiniz...buyuk konusma ,buyuk lokma yeme buyukleme, senin bir hesabin varsa ,karsidakilerinde bir hesabi var.Bence bu demecler piskolojikmen karsi taraf uzerinde ustunluk kurmak gerisinide halletmek.birseyi istemek onun yarisini elde etmektir diger yarisinida calisarak elde edceksin.oda yurekle,cesaretle oynarsin galatasaray basata olmak uzere tum istabul takimlari hedfimiz olmali.Bizim hoca loran basta olmak uzre oyunculardahil bu maca konsantire olarak herif gibi oynasinlar vermiyecegiz insallah bu maci diye kendilerini sartlandirsinlar onlar bizden korksun bizim zaten kaybedecegimiz bir sey yokki...biz kaybetsen bizim icin hersey bitmez ,ama onlar icin can cekisen bir insan misali olur ...tum istanbuldaki sivaslilar ve gitmeye musait durumu olan sivaslilari ozelikle buyuklerin macina gitmelerini tavsiye ederim insallah benede diyorumki sivas rahat oynar ve ya beraber yada maci sivas alir... herkes boyle dusunurken cunki boyle yazilar yazarak takimi seyirci tafindan desteklemek lazim morellari yuksek tutulsun'ki onlarda seyirci en az onlar kadar bu basariyi bekliyor denilsin selam ve dua ile...s.a
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:43 buyur abi gel açığız evellah ..işallah yemeyiz ne dielim
sen acik ola bilirsin
ben cimbommlu gardas söyle mistim ;) :)
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:46 cim bom seni yenmek sart oldu
biz alistik tarih yazmaya
bir imzada Ali sami yen de atariz
CimbomBOM 07.09.2005, 14:48 Abi sivas ne tarihi yaa ikinci ligde mi tarih yazdinizz??
CÜSSKB-Aynur 07.09.2005, 14:50 Abi sivas ne tarihi yaa ikinci ligde mi tarih yazdinizz??
Rakibin karınca bile olsa hor görme!
CimbomBOM 07.09.2005, 14:51 Yok ole gormuorum sadece soliorum arkadas tarih demiste bi dusundum sivas ne tarih yazmis diye bulamadim onun icin yoksa ben sizi filan kucuk gormiorum...
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:52 Abi sivas ne tarihi yaa ikinci ligde mi tarih yazdinizz??
gardas sen merak ettme
pazar günü mac bizim
gerisini siz düsünün
lorant, size gine 6 atmayi düsünüyor :)
yapmayın gardaşlar böle ya..
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:55 Abi sivas ne tarihi yaa ikinci ligde mi tarih yazdinizz??
hey cim bom hey
pazar günü dünya devi Sivasspor geliyor
CimbomBOM 07.09.2005, 14:56 Abi dikkat edin 6 YEMESIN heaa aklima geldi umit loranta gol atacakmis...
Abi insallah bana sinirlenmiosunuzdur tatli kawga edioruzz... :smi:
ElbeyLi58 07.09.2005, 14:58 Abi dikkat edin 6 YEMESIN heaa aklima geldi umit loranta gol atacakmis...
estaf. gardas sen bizim misafiri misin basimin üstünde yerin var ;)
CimbomBOM 07.09.2005, 15:00 sagolasin kardes...
ErdalGüler 07.09.2005, 15:00 Sivasspor daha lige çıkmadan kadrosunu kurarken bile ne kadar hassas ve kararlı olduğunu yaptığı transferlerle gösterdi. Zaten Sivasspor taraftarının da takımımızı Üç büyük yok TEK BÜYÜK SİVASSPOR parolasıyla desteklediğini bütün sivaslılar biliyor. Ayrıca Sivassporu küçümseyen kolay lokma gibi gören çevreler suratlarında Sivassporun şamarını Kalelerinde ise gollerini görecektir. O yüzden Bir Sivaslı ve Sivassporlu olarak diyorumki Sivasspor bu ligde hiç kimsenin yapamayacağı şeyleri yapacaktır. Ayrıca taraftarıyla tüm takımlara gözdağı veren takımımızın üç büyükler diye tabir edilen takımların korkulu rüyası olacağını söyleyebilirim...
ALLAH’ın izniyle Galatasarayı da, Feneri de Beşiktaşı da yeneceğiz......
evet arkadaşlar biz burda gercekleri konuşuoz yapmayın allah için be gardaşlarım
ElbeyLi58 07.09.2005, 15:01 Abi dikkat edin 6 YEMESIN heaa aklima geldi umit loranta gol atacakmis...
umit kim...
evet simdi hatirladim ilk 16 olan
gardas güldürme
saten gülüyom heheh :)
evet arkadaşlar biz burda gercekleri konuşuoz yapmayın allah için be gardaşlarım
ne yapmayacagız gardas????
vegabond 07.09.2005, 15:03 selam nasılsınız ben yeni üyeyim
ElbeyLi58 07.09.2005, 15:04 Sivasspor daha lige çıkmadan kadrosunu kurarken bile ne kadar hassas ve kararlı olduğunu yaptığı transferlerle gösterdi. Zaten Sivasspor taraftarının da takımımızı Üç büyük yok TEK BÜYÜK SİVASSPOR parolasıyla desteklediğini bütün sivaslılar biliyor. Ayrıca Sivassporu küçümseyen kolay lokma gibi gören çevreler suratlarında Sivassporun şamarını Kalelerinde ise gollerini görecektir. O yüzden Bir Sivaslı ve Sivassporlu olarak diyorumki Sivasspor bu ligde hiç kimsenin yapamayacağı şeyleri yapacaktır. Ayrıca taraftarıyla tüm takımlara gözdağı veren takımımızın üç büyükler diye tabir edilen takımların korkulu rüyası olacağını söyleyebilirim...
ALLAH’ın izniyle Galatasarayı da, Feneri de Beşiktaşı da yeneceğiz......
iste bu ........
selam nasılsınız ben yeni üyeyim
iyiyiz sen nasılsın??? hosgeldin...
CÜSSKB-Aynur 07.09.2005, 15:06 evet arkadaşlar biz burda gercekleri konuşuoz yapmayın allah için be gardaşlarım
Baştan teslimiyetçi bu zihniyetine bir anlam veremedim.
CimbomBOM 07.09.2005, 15:06 vegabond hosgeldin...
vegabond 07.09.2005, 15:07 bu sene çok iddalıyız arkadaşlar bizden bicacık olmaz diyenlere nasıl cacık olunur göstericez
Baştan teslimiyetçi bu zihniyetine bir anlam veremedim.
napalım arkadaş gercekler acıdır
selam arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum.
sivasımıza bu haftaki maçta başarılar.yicez aslanları
CimbomBOM 07.09.2005, 15:09 hosgeldin gulocan
hoşgeldin gülocan ..kızmısın
CimbomBOM 07.09.2005, 15:10 Kaya o nasil soru olm geyik yapma...
vegabond 07.09.2005, 15:10 gülocan o nebiçim isim kız
vegabond 07.09.2005, 15:11 geyikler sardı burayı he
gülocan sende geyik yaparsın şimdi
gülocan hoşgeldin bidaha... tanışalımmı be kız ne derdin......
ElbeyLi58 07.09.2005, 15:11 cim bom bom ne oldu gardas sesin cikmas oldu
bakiyorumda sende inanmaya basladin Sivassporun yenecegini
CimbomBOM 07.09.2005, 15:12 gulocan ismine asik oldumm....
cim bom bom ne oldu gardas sesin cikmas oldu
bakiyorumda sende inanmaya basladin Sivassporun yenecegini
allahım cimbom lusu kalkmış burda yorummu yapıyor oha yani beee.
bari bu hafta sus haftaya konuşursun hemşo
geyik bölümü varmı ya ..sivas yenilcek bari geyiğini yapalımm
gulocan ismine asik oldumm....
ya siz sivaslımısınız.
bizden böle modeller çıkmazdı ama nasıl çıktı hayret
ElbeyLi58 07.09.2005, 15:14 arkadaslar akili olun
CimbomBOM 07.09.2005, 15:14 Yok abi ne inanmasi ayipsin siwas in yenecegine kim inanir sizden baska ben size diorum hayal kirikligina ugricaksini ama sen dinlemion haa dev bayraginizi unutayin gardas...
bu sitede fulö geyik var yaaa
nereden geldim.hayret bişey.
vegabond 07.09.2005, 15:16 şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayıp oluyoooooooooooooo heeeeee gülocan mısn nesin burası sivas burdan çıkışyok
CimbomBOM 07.09.2005, 15:16 Gulocan burda geyik bolumu yok biZ burda yapalim geyigimizi...
arkadaslar akili olun
ne yaw gardaş ..geyik yapıoz surda adm gibi
he yaw bide öle bişey varmış dev bayrak açılacakmış.
nerede açılacak bu dev bayrak.altı üstü 1200 kişi olucaksınız.nasıl dev olacak bu bee.
orada sizin sesiniz bile duyulmaz.
ali samiyen görmemişler ne olucak işte.
CimbomBOM 07.09.2005, 15:18 Gulocan LORANT samiyene ilk defa gelior...
Fenerdeyken tam geliodu fener kovdu loranti gelemedi insallah pazar gunu gorecek samiyeni...
Gulocan LORANT samiyene ilk defa gelior...
Fenerdeyken tam geliodu fener kovdu loranti gelemedi insallah pazar gunu gorecek samiyeni...
resminide çeksinde bari köye gidince anlatır.
he yaw bide öle bişey varmış dev bayrak açılacakmış.
nerede açılacak bu dev bayrak.altı üstü 1200 kişi olucaksınız.nasıl dev olacak bu bee.
orada sizin sesiniz bile duyulmaz.
ali samiyen görmemişler ne olucak işte.
VALLA YA BEN SİVASLIYIM AMA GÖNLÜM GS DEN TARAFTA EN BÜYÜK CİMBOMM
vegabond 07.09.2005, 15:19 arkadaşlar sivaslıyız tamada fark yemeyelim şimdi bunlardan biz çok ateşli taraftarları var
arkadaşlar sivaslıyız tamada fark yemeyelim şimdi bunlardan biz çok ateşli taraftarları var
bak burda dorusun gardaş..sivas hattini bilmeli vede fazla kapıllmamalı..
CimbomBOM 07.09.2005, 15:21 VEGABOND ben arkadalari uyardim anlamadilar bi gelip gorsunler DEV BAYRAKLARINIDA GETIRSINLER yalniz soliim kimse samiyende ona dew demez hberiniz olsun..
yenilelim önemli değil hatta yenilceğiz oda belli ama en azınfan fark olmasın yaw
vegabond 07.09.2005, 15:21 sivas diyorum başka bişey demiyorum ama sivaslıyım demek içimden gelmiyo yanlış anlıyolar
vegabond 07.09.2005, 15:23 anla be gülo öyle diolar işte bende çok kzıyom haliyle
vegabond 07.09.2005, 15:26 Siwaslilar sustu GARdaslar konussaniZa yaww alindiniz mi yoksa...!!!
biz susmayız tamammı burası sivas burdan çıkış yok
tamam samiyende belki 8 yiyecez ama bu bizim susmamızı engellemez
bu sene kümeye düşsünler ozman görüşecez onlarla tesisleri basarım valla
ElbeyLi58 07.09.2005, 15:28 yenilmek mi asla
kim yeniyor cim bomu
yok olum gelsinler samiyene. gelsinler birde oranın havasını alsınlar.
görmemişler olum bunlar.bari gelipte saha ve taraftar görürler.
kümedeki arkadaşlarına anlatsınlar olum.
biz susmayız tamammı burası sivas burdan çıkış yok
tamam samiyende belki 8 yiyecez ama bu bizim susmamızı engellemez
bu sene kümeye düşsünler ozman görüşecez onlarla tesisleri basarım valla
GARDAŞ NE DİON SEN kim kümeye aslan cimbommu...ben sivaslıım ama istemiom gardaş 1.ligde takımıımı ...SİVAS KÜMEYE YETKİLİLER DUYUN LOOOOOOOOO
vegabond 07.09.2005, 15:33 valla ya burdası bizim köyden daha kalabalık
ElbeyLi58 08.09.2005, 10:18 Sivas'ın hiç şakası yok
Sarı-kırmızılı ekibin pazar günü konuk edeceği Sivasspor sağlam defansıyla dikkat çekiyor ve maçtan hiç kopmuyor.
YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ
LİGİN 4. haftasında Gaziantep'e yenilmekten son anda kurtulan Galatasaray'ı yine zorlu bir rakip bekliyor: Sivasspor. Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Lorant yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, geride kalan 4 haftada 2 beraberlik, 2 galibiyet alarak dikkatleri üzerine topladı. Malatya karşısında geriden gelip beraberliği kurtaran Sivas, Samsun deplasmanında ise geriden gelip 3 puana ulaştı ve hafife alınmaması gerektiğini gösterdi.
POZİSYON VERMİYOR
SÜPER Lig'in yeni ekibi Galatasaray'ın aksine sağlam savunmasıyla rakiplerine geçit vermiyor. Sarıkırmızılılar, 4 karşılaşma sonunda rakiplerine 13 gol pozisyonu verip 5 gol yerken, Sivasspor'un verdiği pozisyon 7 ve yediği gol sayısı ise sadece 2. Kırmızı-beyazlıların yediği diğer gol ise penaltıdan. Sivas'ın bir başka ilginç özelliği ise faul yapmaması. 46 faul yapan Yiğidolar, ligin en az faul yapan takımı unvanını elinde bulunduruyor.
MERCEK ALTINA ALDI
TEKNİK direktör Gerets'in önündeki bir başka dezajavantaj ise 14 tane milli oyuncusunun bulunması. Bugüne kadar sakatlarla beraber doğru dürüst bir idman yaptıramayan Belçikalı teknik adam, kalan 3 günde futbolcularına hızlandırılmış program uygulayacak. Sivas'ı Bülent Ünder aracılığıyla mercek altına alan Gerets, Sivas'ı hafife almamaları konusunda futbolcularını uyaracağı ve eksik yanlarını anlatacağı bildirildi.
lan kro...kümeyemiş...ne zaman düştük be.....neyse sizi 6 bile adam etmedi biz nasıl ederiz....
resminide çeksinde bari köye gidince anlatır.
sabah sabah gülecem yoktu....hangi taraftardan bahseiyosunuz..
6 yiyenler parmak kaldırsınnnnnnnnnnn :D
selam arkadaşlar.ben siteye yeni üye oldum.
sivasımıza bu haftaki maçta başarılar.yicez aslanları
len salak herkezi kendin gibimi sanıyon....
Evet Güzel Yurdumun Insanlari. Bu Maç Kaç Kaç Biter Tahminlriniz Nedir Yiğidolar. Bence 1-0 Olsun Bizim Olsun Allahin Izniyle!!!
GeCeVeMaVi58pRf 08.09.2005, 14:31 bnce ali samiyendeki mac bu seneki en zor macımız ve deplasmanımız bu mactan puanla donersek kimse bizi tutamaz artık eminimde puan alacaz inşallah...
Sweetgirl 08.09.2005, 15:41 Galatasaray nekadar iddiali olursa olsun. SIVASSPORUN ADI YETER,
Biz bu maci almakda onlardan daha iddialiyiz.
GeCeVeMaVi58pRf 08.09.2005, 16:17 Galatasaray nekadar iddiali olursa olsun. SIVASSPORUN ADI YETER,
Biz bu maci almakda onlardan daha iddialiyiz.
helal olsun sana valla
sivasli_tufan 08.09.2005, 16:53 zor bir deplasman insaallah buradan alnimizin akiyla cikariz.gs sampiyonluga oynayan bir takim bizi kucuk göruyorlarmius o bizim icin bir avantaj insallah 3 puani aliriz sivasspor cok guzel oynayan takim size güveniyoruz.
ElbeyLi58 09.09.2005, 10:33 Galatasaray eski açık tribünün tamir edilmesiyle cehennemine geri kavuşuyor. Sarı kırmızılı taraftar Sivasspor maçında tüm stadı Heinz için tıklım tıklım dolduruyor.
Sazona çok iyi bir giriş yapan ve topladığı puanlarla 4. haftayı lider olarak tamamlayan Galatasaray, Sivas önünde şova hazırlanıyor. Yenilenen açık tribünün hafta sonunda açılmasıyla birlikte seyirci kapasitesi artacak olan Ali Sami Yen Stadı’nın eski kimliğine kavuşacak olması Sarı-Kırmızılı taraftarları memnun ederken, Sivasspor karşılaşmasının biletlerine gösterilen yoğun ilgi de sürüyor. Pazar günü tüm tribünlerin dolması beklenirken, seyircilerin özellikle yeni transfer Heinz’a sürpriz hazırlığında olduğu öğrenildi.
Metin Oktay anılacak
13 Eylül'de ölüm yıldönümü dolayısıyla anılacak olan Galatasaray’ın efsane futbolcusu Metin Oktay adına da taraftarın özel bir organizasyon içerisinde olduğu kaydedildi. Bu arada yenilenen eski açık tribünün altına taşınması planlanan soyunma odalarının da en kısa zamanda hizmete gireceği açıklandı. Numaralı tarafındaki kulenin de bitirildikten sonra UEFA’ya ayrılacağını belirten kulüp yetkilileri, stadın Tromso ile oynanacak rövanş müsabakasına kadar tamamlanacağını kaydetti. İnşaat bitiminde Sami Yen, UEFA tarafından da denetlenecek.
ElbeyLi58 09.09.2005, 21:30 Galatasaray, Sivasspor ile 11 Eylül Pazar günü yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde,
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmana,
yeni transfer Marek Heinz de ilk kez çıktı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular kültür-fizik
hareketlerinin ardından çift kalede taktik maçı oynadı.
Çek futbolcu Heinz'ın, ilk antrenmanında yabancılık çektiği gözlenirken,
Teknik Direktör Gerets'in, taktik çalışmada bu futbolcuyu as kadroda
Altan'ın yerine oynatması dikkati çekti. Gerets, son haftaların
yıldızı Ümit'i de yedek kadroda oynatırken, Hakan'ın yanında
Necati'ye şans verdi.
Antrenmanda futbolcularını sık sık uyaran Gerets,
sert bir şekilde bağırarak istediği taktiği oyuncularına uygulatmaya çalıştı. Sakatlığı süren Ergün ve kaleci Aykut antrenmana katılmadı.
Adnan Bayrak 09.09.2005, 22:21 http://www.gencturkhaber.com/images/161114.jpg
Ligin 5. haftasında kendi sahasında Süper Ligin yeni ve flaş ekiplerinden Sivasspor’u ağırlayacak olan Galatasaray, bir hayli iddialı.
Sivasspor’u yeneceklerine kesin gözü ile bakan Galatasaray yaptığı hazırlıklarında ise tüm planlarını da üç puan üzerine kuruyor.
Gaziantep`le berabere kalmasına karşın, rakiplerinin de puan yitirmesiyle liderlik koltuğunu kaptırmayan Galatasaray`da futbolcular kendilerine bir yol haritası belirledi. Oyuncular, Sivasspor, Vestel Manisa ve Samsunspor maçlarını kazanıp 9 puan toplamak istediklerini belirterek "Böylece şampiyonluktaki rakibimiz Trabzonspor karşısına avantajlı çıkacağız" şeklinde konuştu.
Galatasaray, Sivasspor maçına kesin üç puan gözü ile bakarken, taraftarlarının vereceği destek ile kendi sahasında Sivasspor maçından üç puan alacağına emin. Milli maçlar nedeniyle bazı futbolcularından yoksuk Sivasspor maçına hazırlanan Galatasaray, Liderlik koltuğunu ise Sivas maçı ile pekiştirmek istiyor.
Hakikat
ALLAH cok büyük ben zaten rüyamda gördüm sivasspor maci 1-0 aliyormus vede öyle olacak insallah
serhankaburcuk 09.09.2005, 22:45 Dün başkanımız liğ tv ye verdiği demeçte bu maçtan puan yada puanlarla döneceğiz...Taraftarımız bize güvensin ve bizi desteklesin yeter dedi...
ElbeyLi58 10.09.2005, 06:36 Galatasaray'ın , yarın sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Marek Heinz da idmana katıldı.
Çek futbolcunun ilk idmanda yabancılık çektiği gözlendi.
Ben hazırım ve Sivasspor maçında oynamak istiyorum, dedi.
Teknik Direktör Gerets, taktik çalışmasında Heinz’ı as kadroda
Altan’ın yerine oynattı. Belçikalı hoca, son haftaların formda
oyuncusu Ümit Karan’ı da yedek kadroya gönderirken,
as takımda Hakan Şükür’ün yanında Necati’ye yer verdi.
Ümit Karan’ın moralinin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.
istanbuldaki sivaslılar uyanın biz süper ligdeyiz sizler geçensene olimpiyattı doldurarak maçları 40 bin kişiyle oynuyorduk bu sene ne oldu başkanın konuşmalarına göre 12 bin kişi anca geliyor yeter artık gelin maçlara cimbomlulra bir sözüm var pazar günü 3 puan yerine hava alacaksınız cim'i BOMLAYACAKSINIZ
ANLAŞILAN O Kİ HEİNZ TAKIMDA TAŞLARI YERİNDEN OYNATTI,,11 TANE HEINZ OLSA NE YAZAR,,BİZ TAKIMIZ,,
ElbeyLi58 10.09.2005, 11:25 ANLAŞILAN O Kİ HEİNZ TAKIMDA TAŞLARI YERİNDEN OYNATTI,,11 TANE HEINZ OLSA NE YAZAR,,BİZ TAKIMIZ,,
gardas senin dedine katiliyorum
iyi bir Futbolcu degil M.Heinz
en son M´Gladbachda oyniyordu (Almanya) gönderdiler
23 mac icinde (Almanya liginde) 1 Gol ve 1 Sari kart var
gardas senin dedine katiliyorum
iyi bir Futbolcu degil M.Heinz
en son M´Gladbachda oyniyordu (Almanya) gönderdiler
23 mac icinde (Almanya liginde) 1 Gol ve 1 Sari kart var
İYİ OLSA GS YE GELMEZDİ
İYİ FUTBOLCU OLSA TÜRKİYEDE NE İŞİ VAR.
SON DEMLERİNİ YAŞANLAR ARTIK TÜRKİYEYE GELİYOR,BİRAZDA BURDA PARA KAZANIP GİDİYORLAR.
KORKMAYIN BU TOPÇUDA BİR ŞEY YOKTUR EMİNİM.
ElbeyLi58 10.09.2005, 13:07 Galatasaray'da kadro yeniden şekilleniyor. Teknik direktör Gerets, Marek Heinz'ın gelişi ve Necati'nin iyileşmesinin ardından orta saha ve forvette değişikliğe gitme kararı aldı. Heinz'ın gelişiyle kadro yapısı değişecek. Solda Altan'ı kesecek olan Gerets, forvette ise yeniden Hakan-Necati ikilisine dönecek.
Daha önce Heinz'ı takımı tanımaması nedeniyle Sivas maçında yedek bırakmayı düşünen tecrübeli hoca, Çek oyuncunun milli takımdaki etkili performansını gördükten sonra bu planından vazgeçti ve ilk 11'de oynatmaya kararı verdi. Ümit Karan bu durumda yine kesik yemiş oldu.
Golleri de yetmedi
Orta sahada ayrıca İliç yeniden formasına kavuşacak. Sarı-kırmızılı takımda en büyük sürpriz ise forvette. Son 3 maçta 5 gol atan ve taraftarların "Mutlaka oynamalı" dediği Ümit Karan'ı kesen Gerets, Hakan'ın yanında sakatlıktan çıkan Necati'ye şans verecek. kü çalışmada bu düşüncelerihaya yansıtan Gerets'in son kararının ne olacağı merakla bekleniyor.
enseni aldırak 10.09.2005, 13:28 yarın herkes sivasımızın ne kadar büyük bir takım olduğunu görecek.... ezikleri dumura uğratacak...gösterin kendinizi yiğidolar... görsünler bakalım lorantı.. hadi anderson maçın kilit adamı sensin... 6alatasarayı yenersek bu takım bi daha tutulamaz. hep beraber ali sami yene akın edelim. eziksaraylılar taraftar görsün... HER YER KIRMIZI-BEYAZ OLSUN.......
ElbeyLi58 11.09.2005, 10:28 Ligde dört haftalık periyotta 10 puan toplayan ve lider
durumda bulunan Galatasaray, bugün Süper Lig’de tarihinde
ilk kez mücadele eden Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.
Son olarak Münchengladbach’ta forma giyen ve
Çek Milli Takımı’nın yıldızı olan Heinz ile kadrosunu güçlendiren Aslan, Yiğidolar’ı evine puansız göndererek sahasındaki 3 puan serisini sürdürmek istiyor. Daha önce İstanbul’da Konya ve Malatya’yı deviren Cim Bom,
üçte üç yaparak zirvedeki yerini korumanın hesaplarını yapıyor.
ElbeyLi58 11.09.2005, 10:33 Ligde fırtına gibi esen Cimbom, mabedinde Werner Lorant
yönetimindeki Sivasspor'u ağırlıyor.
Sivas maçı öncesinde gözler Gerets'te. Solda Heinz'ı oynatmasına kesin gözüyle bakılan Belçikalı hoca, forvette kimi oynatacağına karar veremiyor.
Bir yanda 3 maçta 5 gol atan Ümit, diğer yanda sakatlığı geçen
10 numara Necati. Önceki günkü idmanda Necati'yi as kadroya koyan
Gerets'in son kararının ne olacağı merakla bekleniyor.
twity_58 11.09.2005, 11:16 İDDALI OLMAYAN KAZANAMAZ ZATEN BIZDE IDDALIYIZ AVRUPANIN ASLANINI ANADOLUNUN YILDIZI VE SAMPIYONU OLARAK DEVIRECEGIMIZI İDDA EDIYORUZ
sivası çok küçümsüyorlar ama en az 1 puanımız var ben yeneceğimizede inanıyorum galatasaray lider ama hep son dakkalarda atıyor bizim bileğimizin hakkıyla aldığımız 8 puanımız var önümüzdeki 2 maçıda alırsak hedefimiz üst sıralar olacak çünkü sonraki maçlar zaten kolay ve 2 maçı aldığımız zaman büyük ihtimal lideriz
erhan5834 11.09.2005, 13:13 ONLAR AVRUPA FATİHİ OLABİLİR ONLARIN KUPALARI VE PAHALI FUTBOLCULARIDA OLABİLİR AMA BİZİMDE ASLANLAR GİBİ İNANCI OLAN FUTBOLCULAR VE GÖNLÜ SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN ATAN MİLYONLARIMIZ VAR KORK CİMBOM BİZDEN AMA BU DARBE AVRUPA İÇİN MÜCADELE VEREN CİMBOMA DERS OLACAK...
|