Orijinalini görmek için tıklayınız : Yasir'i Arayacağız
merkez-2 26.07.2008, 23:14 Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzalandı haberlerini hem gazetelerden hemde burda siteden takip etmiştik.Ancak ne olduysa birden bire Gençlerbirliği'ne transfer oldu.Dedi kodular çok yapıldı, ancak neden böyle oldu bu durum çözülemedi.Var birşeyler.
Yasir'i arayacağız.
Forvetler iyi
Defans orta sahaya bağlı
Orta saha Allaha emanet
Not: Ahmet Çakar ve Osman T. 45 dk. Yasiri konuşmuşlardı.Elin adamları biliyor bu işi.Bakın şimdi İlhan Cavcav'a nasıl paraya konacak 1-2 sezon sonra.
Bu konu zorlandığımız İntertoto maçlarına bakılarak açılmıştır.
Herşey ortada.Artık sıkacağız bir yerlerimizi bu oyunla.
Ancak bu aşk bitmez.İsterlerse 5 yesinler.
Ama iyi olmakta keyif vermez mi.
yasiri ben de çok seviyordum ama zaten sylla varken forma zordu..
merkez-2 26.07.2008, 23:22 yasiri ben de çok seviyordum ama zaten sylla varken forma zordu..
Sakat duruma düşmedende en çok forma giyendi.
Yasir olsaydı çok diyeceğiz.Bu benim düşüncem.
Ben demeye başladım bile.
Bırakın Allahını severseniz geçen sene Yasir sakatlanmadan önce ve sonra takımın grafiğine bakın. Gezen futbolcu, defans yapmayan orta saha oyuncusu olur mu?
Takımın baş belası idi Allahtan kurtulduk
Sıra Musa da.
Söyler minisin bana İlk Praga maçında o pozisyonlarda Chetkov olsa gol olur muydu olmaz mıydı?
bu yasir benim paramla bes para etmez iyikisattılar
58hayati 27.07.2008, 00:03 YASİR GEÇEN YIL TAKIMA BİRŞEY VERMEMİ,ŞTİR SORUNUMUZ ORTA SAHA.
atamtürk 27.07.2008, 00:07 KARDEŞ CETKOV DİYORSUNDA KEDİNİ BİR KASIMPAŞADA GÖSTERDİ BAŞKA SEN SÖYLE TUM,BALİLİ M. YILDIZ CETKOV İÇİN HANGİSİNDEN GEÇERSİ.
KARDEŞ CETKOV DİYORSUNDA KEDİNİ BİR KASIMPAŞADA GÖSTERDİ BAŞKA SEN SÖYLE TUM,BALİLİ M. YILDIZ CETKOV İÇİN HANGİSİNDEN GEÇERSİ.
Bence mehmet ve balili ile maçına göre dönüşümlü oynayabilecek bir oyuncu
Onun gibi fırsat bulunca atan başka topçu yok.
XXCakir58 27.07.2008, 00:26 Yasirin gitmesine üzüldüm. Cok iyi bir oyuncuydu, ama hakkinda hayirlisi, insallah yeni takiminda basarili olur.
Paylasim icin sagol.
s3mp4t1c 27.07.2008, 00:28 arkadaşlar yenilen gelen ibrahim dağaşan çok güzel oynuyor orta sahada o yasiri aratmaz
yigido_furkan 27.07.2008, 01:06 bnce takim hazir degil ondna SIkinTI yasadik kadro tam oturmadi ayrica orta sahda devran onur sylla ibrahim muhammed sesrgio sezer musa ilhan faruk var bnce lige bomba gibi gireriz moralli bozmaya gerek yok
Dark Force 27.07.2008, 01:16 Yasir geçen sezon un yarısından çoğunda yoktu ve onsuz başarı kazandık yasir neden arıyoruz anlamadım...
şafak58_35 27.07.2008, 02:55 aaman gidenin ardından konuşmak neye yarar sallayın yasini.........
cenk5821 27.07.2008, 10:26 bence bulunamyan hint kumasi diil sonucata gitmek istediyse tutamssının gitmesi ii oldu bence..... sylla varr onun yerine
yasir sivassporumuza uzun süre katkıda bulundu,emekleri için teşekkürler.ama geçirdiği ağır sakatlıktan sonra ben eski formunu zor bulacağı düşüncesindeyim.bir de o sakatlıktan önce de sık sık sakatlanıyordu.gitmesi ve gelenleri düşününce bir kaybımız yok bence.zaten onun durumunu en iyi bilen bülent uygun olduğuna göre kararına saygı duymamız lazım
Abdullah DuMaN 27.07.2008, 11:24 YASİR GÜZEL FUTBOLCUDUR AMA SONUÇTA ÖMER GİBİ MAHMUT GİBİ GÖNDERİLMEMİŞ KENDİSİ İSTEĞİ İLE GİTMİŞTİR BENİM İÇİN GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR.
İYİ FUTBOLCUYDU AMA GİTMEK İSTEDİ...GİTMEK İSTEYENİDE ZORLA TUTAMAYIZKİ ...KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİM
yeniceri_can 27.07.2008, 14:36 Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzalandı haberlerini hem gazetelerden hemde burda siteden takip etmiştik.Ancak ne olduysa birden bire Gençlerbirliği'ne transfer oldu.Dedi kodular çok yapıldı, ancak neden böyle oldu bu durum çözülemedi.Var birşeyler.
Yasir'i arayacağız.
Forvetler iyi
Defans orta sahaya bağlı
Orta saha Allaha emanet
Not: Ahmet Çakar ve Osman T. 45 dk. Yasiri konuşmuşlardı.Elin adamları biliyor bu işi.Bakın şimdi İlhan Cavcav'a nasıl paraya konacak 1-2 sezon sonra.
Bu konu zorlandığımız İntertoto maçlarına bakılarak açılmıştır.
Herşey ortada.Artık sıkacağız bir yerlerimizi bu oyunla.
Ancak bu aşk bitmez.İsterlerse 5 yesinler.
Ama iyi olmakta keyif vermez mi.
sözünde durmayan karaktersiz futbolcularla şampiyon olmaktansa şerefli haysiyetli futbolcularla küme düşmeyi yeğlerim.
|