Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonuca Üzüldük
SivasSpor.Com 27.07.2008, 00:23 /images/stories/bulent/bulent2800.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Güzel şeyler yapmak istiyorduk, maalesef olmadı'' dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Güzel şeyler yapmak istiyorduk, maalesef olmadı'' dedi.
Futbolda UEFA Intertoto Kupası 3. tur rövanş maçında, deplasmanda Portekiz'in SC Braga takımına 3-0 yenilerek kupadan elenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk maçta yaşadıkları sıkıntıların kendilerini demoralize ettiğini ve bugünkü maça da böyle bir durumda çıktıklarını söyledi.
Karşılaşmanın hakemini eleştiren Uygun, hakemin penaltı pozisyonu ve birçok pozisyonda hatalı karar verdiğini savundu.
Avrupa kupalarındaki ilk maceralarında deneyimsizlikten dolayı tura veda ettiklerini ifade eden Uygun, ''Güzel şeyler yapmak istiyorduk, maalesef olmadı'' diye konuştu.
Şans verdiği kimi futbolcularının da istediği futbolu sergileyemediklerini ifade eden Uygun, ilerleyen günlerde kadroda revizyona gideceğini bildirdi.
Önlerinde bir süre olduğunu ve bu süreyi iyi değerlendirerek lige hazır olacaklarını belirten Uygun, ligde geçen sezonki başarılarını sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Sivasspor'un kalecisi Akın ise kupadan elenmelerinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, hakemin penaltı kararının yanlış olduğunu dile getirdi.
Revizyon ha???
Sanırım Bülent bizi duydu..
İşte budur..
Bu erdemdir..
Erdem de sadece Alkışlanır
XXCakir58 27.07.2008, 00:30 Hocam bizde üzüldük, ama sonuna kadar sizin arkanizdayiz, sizi destekliyoruz, size güveniyoruz. Insallah seneye daha iyi olacagiz.
Paylasim icin sagol.
hocam tamam 2-0 olsun..penaltıyı boşver :)
selazur'lu 27.07.2008, 00:34 Bir Trabzonlu hemşeriniz olarak bizde bu sonuca çok üzüldük:confused:
Açıkçası anadolunun beyi,5 nci hatta 4 büyük içinde olabilecek kapasiteye sahip olan sivaspordan bu sonucu beklemiyorduk,en az 5 atar diyorduk ama olmadı:rolleyes:
Kısmet artık seneye,inşallah ligde kafaya oynarsınız;)
Juan Pablo 27.07.2008, 00:35 Sivasspor has played well, unfortunately lost.
Sivasspor is a fair team.
We wish them every success of the League.
Many greetings from Braga
SANCAKTAR 27.07.2008, 00:36 SAYIN HOCAM TABİİKİ BİZLERDE ÜZÜLDÜK,
AMA BU SENE İLK TECRÜBEMİZDİ UNUTMAYALIM,
BİZLER HER ZAMAN ARKANDAYIZ,
BU GÜNLERE SİZLERİN SAYESİNDE GELDİK
UNUTMUYORUZ...
ŞU ELEŞTİRENLERE BAKIYORUMDA YİNE DOZAJ AYARLARINI BOZMUŞLAR ,
HAA BİRDE TEZİM Yİ NE GÜÇLENDİ,
"SİZLER BİZİM İÇİN LÜKSSÜNÜZ HOCAM,BİZLER ÇOK DEĞİL DAHA BEŞYIL ÖNCESİNİ ÇABUK UNUTTUK,BAZEN YA BU BİZİM MİLLETE 1.LİG LÜKS BİZİM YERİMİZ ÜÇÜNCÜ LİGMİ OLMALI ACABA DİYE SORASIM GELİYOR KENDİME"
SANCAKTAR 27.07.2008, 00:39 Bir Trabzonlu hemşeriniz olarak bizde bu sonuca çok üzüldük
Açıkçası anadolunun beyi,5 nci hatta 4 büyük içinde olabilecek kapasiteye sahip olan sivaspordan bu sonucu beklemiyorduk,en az 5 atar diyorduk ama olmadı
Kısmet artık seneye,inşallah ligde kafaya oynarsınız.
Sizi trabzonda balonlarla karşılıyacağız...
KARDEŞ BANA HİÇDE ÜZÜLMÜŞSÜN GİBİ GELMİYOR YAA !!
HİÇDE BALONLARLA DEĞİL, BENCE YİNE ÇILGINLIKLARLA (HERZAMANKİ GİBİ)KARŞILARSINIZ GİBİME GELİYOR.:((
(LAF ARAMIZDA BARİ BU SENE ÇILGINLIK YAPMAYIN..9
Ne üzülmesi yaa.Bütün Trabzonlular göbek atıyor şuan.Adım gibi eminim.
edebiyatisyen 27.07.2008, 00:56 Sivasspor has played well, unfortunately lost.
TURKISH:
Sivasspor, iyi oynadı, maalesef kaybetti
Sivasspor, adil(centilmen) bir takımdır
Biz, onların her zaman başarısını dileriz
Braga'dan birçok selam.
edebiyatisyen 27.07.2008, 00:57 Sivasspor has played well, unfortunately lost.
Thank you.
Many greetings from SİVAS-TURKEY
Sivasspor has played well, unfortunately lost.
Is this joke
There are some confusion between your message aretn there?
If your real oppinion in the last messege is true, Thank you, your wellcome
But previous messages are lebellous for us..
Finally it was our pleasure to play football mach with u
and also entertain you in Sivas..
However we wish you very succes in your UEFA process
bye
selazur'lu 27.07.2008, 01:07 Ne üzülmesi yaa.Bütün Trabzonlular göbek atıyor şuan.Adım gibi eminim.
Neden göbek atsınlarki ?
Ben göbek atan kimseyi göremiyorum,ortamı germenin anlamı yok arkadaşım:confused:
He nekadar arada kırgınlıklar olsada sivas sonuçta avrupada bizi temsil ediyordu;)
Abi bırak Allah aşkına.Bu ciddi mesajların altında bile dalga amacı var eminim.Zaten sizin günahınız tuttu bizi.
Kardeş kardeş paylaşabilirdik dördüncü büyüklüğü.
selazur'lu 27.07.2008, 01:13 Yav bizim 4 ncü büyüklüğümüzmü kaldıki,onlar mazide kaldı sıvaslı hemşerim,
Biz sizi destekliyoruz bu senede ligin tozunu attıracaksınız.
tuzlugollu 27.07.2008, 01:15 sivasspor olsada olmasada sivasliyim benim icin tek gercek bu sivasspor kazansada kaybetsede benim sivasliligimdan bisey eksilmez ama elestirmekde hakkimiz tabi ayarini kacirmadan bana gore bulent uygun artik suc benim ayaklarini biraksin bu yanlis sahada senmi oynuyon oynayaninda sucu var tabiki suclusun ligde kaleye ondakika bile gecirmedigin bi kaleciyi tutup braga macinda ilk onbirde oynattin sanki sen bu turu gecemeyecegini coktan kabullenmis gibi tecrubesi olmayan bi kardesimizi kaleye gecirdin taki o maci 2 . 0 kaybetmesek belki bugun turu atlamis olabilirdik bizim turk futbolcular profosyonel degil dagildimi toparlayamiyolar yada cok zorlaniyolar bu yuzden ben bulent hocayi elestiriyom tabi saygimizda sonsuz yapmis oldugu guzellikler adinada tesekkur ederim ama amasida var hanii....
Şöyle de canımızı ye.
Siz bizi takip edin.Elbet aynı başarıları siz de tadacaksınız.
Kolay gelmedik biz bu yerlere.
yavuzbery 27.07.2008, 01:19 Neden göbek atsınlarki ?
Ben göbek atan kimseyi göremiyorum,ortamı germenin anlamı yok arkadaşım:confused:
He nekadar arada kırgınlıklar olsada sivas sonuçta avrupada bizi temsil ediyordu;)
Kimin balon oldugu kullandigi avatardan belli oluyor, bu sene borbo(!) transferler yaparak sampiyonluga oynayacaginizi zannetme vahsi adam. Hacettepeyle kumede kalmaya cekisirsiniz artik, Sen anlarsin lazo
Kimin balon oldugu kullandigi avatardan belli oluyor, bu sene borbo(!) transferler yaparak sampiyonluga oynayacaginizi zannetme vahsi adam. Hacettepeyle kumede kalmaya cekisirsiniz artik, Sen anlarsin lazo
Al benden de o kadar.Zaten bizim kadar başarıları yok.Ayıptır.
bülent uyguna sallamayı marifet sayan hayatında halısahada bile oynamamış futbol cahilleri dünü necabuk unuttunuz!!gecmiş seneleri o ufak beyninizde geri sarın adamın sivas icin neler yaptığına bakın..tamam takım kupada başarısızolmuştur ama daha mac biter bitmez yapılan eleştiriler sahte sivaslıların hoca düşmanlarının niyetlerinibelli etmiştir..siz istesenizde istemesenizde sivas yine başarılı olup bunları size yine gecen sezonki sallamalarınızda olduğu gibi kapak yapacaktır!!
yigidinho 27.07.2008, 01:42 bu maç geride kaldı gardaşlar
artık lige asılacağız.hep destek tam destek
bülent uyguna sallamayı marifet sayan hayatında halısahada bile oynamamış futbol cahilleri dünü necabuk unuttunuz!!gecmiş seneleri o ufak beyninizde geri sarın adamın sivas icin neler yaptığına bakın..tamam takım kupada başarısızolmuştur ama daha mac biter bitmez yapılan eleştiriler sahte sivaslıların hoca düşmanlarının niyetlerinibelli etmiştir..siz istesenizde istemesenizde sivas yine başarılı olup bunları size yine gecen sezonki sallamalarınızda olduğu gibi kapak yapacaktır!!
Bülent'i eleştirenleri tanıyor musun?
Kaçı ile halı saha maçı yaptın?
Kimin beyni ufak tartalım mı?
Kim unutmuş olanları?
Neymiş eleştirenlerin niyeti?
Kim istemiyor Sivassporun başarısını?
Bu ne biçim yaklaşım.
Neden herkes tahammülsüz.
Neden birileri hemen avukatlığa soyunuyor.
Eleştiriye varsa cevab, o yazılsın.
Böyle genelleme ile herkese hakaret yakışık alıyor mu?
Kim kimden daha Sivaslı.
Sırf eleştiri olsun diye zart zort yazılanlarla bu mesajın ne farkı var?
yigido_furkan 27.07.2008, 02:38 bulent hocayi nasil elestirisiniz ya takimi iyi motive edio cok iyi calistiriyo gecen sene maclari hep 2. yari kazndik nie oynu okuyodu cunki suanda biraksak bulen hocayi abartmiyorum 10 takim teklif eder rahat
Ne üzülmesi yaa.Bütün Trabzonlular göbek atıyor şuan.Adım gibi eminim.
ajanssporda saatlerdir tartışıyoruz. Bazı bursalı ve tüm kayserili dostlarımız hariç Sivassporun DOSTU YOKTUUURRRRR... Değerli gardaşlarım bunu anlamayan varsa o kafasına soksun.. YOOKK-TUUURRR...
Bu arada hocamız revizyona gidecekmiş. Allaha şükür yakarışlarımızı duydu. Bu takım Muhammetsiz Mehmet Yıldızsız Petkoviçsiz olmaazz. Dağaşan hemşerimiz ama alternatif. Tum gereksiz. Faruk çok iyi. bilica iyi olacak, Sergio yu maç yaptırarak forma sokarsın, Hayrettinin ve İlhanın kulağını çekeceksin, Orta sahamız çoook zayıf, pres yok, basan yok, kafasını kaldıran yok, Dialloda zorlanıyor böyle olunca... Çoook çalışmamız lazım hocam çook. Şimdide başımıza erken form belası çıkmasa baari.. Antremanları hafifletmek gerek.
Oooof gece gece canım sıkıldı yaaw
şafak58_35 27.07.2008, 02:50 sağlık olsun apalım..................
inadına kayseri 27.07.2008, 08:12 avrupa areanasında ılk sınavınızdı bu tecrube oldu seneye ınsallah sampıyonlar lıgıne gıdersınız sıvassporada sız degerlı sıvaslı kardeslerımızede bu yakısır
Bülent Uygun'un sözleriyle ve takımın performansıyla bir şeyler yapacağını bekledim.Fakat 3. turu geçmeyeceğini biliyordum.Çünkü avrupada şans kaçtı konusu dile bile getirilmiyor.Braga Grbaij ile oynasaydı yiyeceği farkı düşünemiyorum.Bir de en tecrübeli kalecinizi ülkesine gönderiyorsunuz.2. kaleci kırmızı kart görmüş.3.süyle sahadasınız.Volkan niye 3. kaleci ilk 2 kaleciden daha tecrübeli olmadığı için.Kendi sahamızda yediğimiz 2 goldede onun hatası vardı.O yakın zamanda transfer olan Bilica ne kadar yürekten oynamıştı.
Yazık oldu.Çok içtenlikle üzüntünüzü paylaşıyorum.
ekingölü 27.07.2008, 10:20 Üzülmekle bir yere varılmıyor,umarım gereken ders alınmıştırda lige iyi başlarız.<<<<<artık herşey geride kaldı.Bundan sonrası önemli,var gücümüzle lige asılıp dosta düşmana Sivasımızın buralara tesadüf gelmediğini göstermeliyiz.Sivassporumuza Süper ligde başarılar diliyorum.
i
Gerçek Yiğido bu günlerde belli olur. Sevinçte, zaferde, mutlu günlerde boy gösteren çok olur ancak hakiki Sivaslı, hakiki Yiğido, hakiki Sivassporlu her zaman her yerde her koşul altında, yense de, yenilse de buradadır, takımının yanındadır.
Bize Avrupa heyecanını yaşattıkları için Mecnun Başkan'a, Bülent Hoca'ya ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz.
Avrupa maceramızdan ders çıkartacak olursak ilk olarak Türk futbolu adına bu değerlendirmeyi yapalım: Türkiye liginde ikinci ve üçüncü ile aynı puana sahip olan bu takım, Portekiz liginde yedinci sırada ligi tamamlamış bir ekip karşısında iki maçı da kaybediyorsa bu durum Türk futbolunun kalitesizliğinin en bariz göstergesidir. Eminim ki Braga karşısına BJK veya Trabzon çıkıp oynasaydı bu Braga bu ikisini de evire çevire yenerdi.
Son sözüm Yiğidolara: Canınızı sıkmayın elendiğimiz takım 7-8 kez UEFA tecrübesi yaşamış bir takım ve Avrupa'da gayet iyi tanınan bir ekip, ya Allah göstermesin- gidip bir adı sanı duyulmamış Trömsö faciası yaşasaydık daha mı iyi olurdu?:):):) Gribalj takımı seviyesindeki Rum takımlarını, Trömsöleri unutmadık. Koyuna ''kıçını gördüm'' diyen keçinin kıçının sürekli açıkta olduğunu unutmayalım.
Teşekkürler Sivasspor! Her zaman buradayız, her zaman yanındayız!
Abdullah DuMaN 27.07.2008, 11:12 Sivasspor has played well, unfortunately lost.
YES ,BUT YES SİVASSPOR GOOD TEAM BUT ON YOU SOON LOSE BE CURIOUS ABOUT
YOU WERE ONLY LUCKY :)
WE SEE UEFA TO THE YEAR I HOPE ;)
erolpasa 27.07.2008, 11:24 selam yiğidolar. Ben Erol siteye yeni üye oldum. Fanatik bir Fenerliyim. Ama buraya Fenerin yada başka bir takımın yorumlarını değil dünkü sivas yenilgisinden doğan üzüntümü ve her zaman sizinle beraber olduğumu dile getirmek için üye oldum.
Bu sene hakkınız yendi. UEFA'ya direk katılmak varken eziktaş 5 dakikada 3 gol atarak şike yaparak resmen sizin hakkınızı yediler. Ama olsun her kötü başlangıcın bir iyi dönüşü olacaktır. Takıma biraz takviye yapılarak şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olabilirsiniz. ki benim en büyük isteğim bu artık anadoludan şampiyon istiyoruz.
Hepimiz üzüldük ancak elden gelen bir şey yoktur... Artık Bülent Hoca'ya düşen takımı hemen toparlayıp lige en iyi şekilde hazırlamak...
yusuf_yusuf 27.07.2008, 12:19 napalım ya uzlduk ama olsun daha bu sivaspsorun ilk avrupa maçlarından bırılerı arasındaydı olsun senye inş
HaSiVasLıM58 27.07.2008, 12:20 Bazen bazı zamanlar ömür akışımızda istenmedik tablolarla ister istemez karşılaşabiliriz;Bu da şu demek olmuyorki her zaman gülen taraf olmayacağız''Hayatın cilvesi değişmez kanunu kimse asla ve asla dört dörtlük değil sanırım tek yapabileceğimiz iş'Geçmişde ve şimdi yapdığımız hatalardan ders çıkarıp bizlere gülenlere kimlerle dans ettiklerini öğretmeliyiz....
Canın saolsun hocam...........
Canın saolsun Başkanım........
Canın saolsun 11 Cengaver.....
Canın saolsun Sivasspor.......
Çok istedik olmadı seneye kısmetse..
YuNuSPaSa58 27.07.2008, 12:24 Sivasspor has played well, unfortunately lost.
türkçe açıkLaması yokmu bu yazının.):)
kadir984 27.07.2008, 16:14 aaaaaaaaaa bülent hoca üzülmüş.
hocam biz burda zevkten dört köşe göbek atıyoruz. ne olacak hoca elbette üzülecen her zaman gülecek değilsin ya amma başına gelecekleri bile bile de aynı şeyleri yapmak doğru değil sen biliyorsun hoca tkaımın neler yapabileceğini.
salık olsun futbolda buda var en azından 8 0 yenilmedik.bu arada trabzonlu kardeş sen istersen biraz kına yak. bizi balonla filanda karşılama balonu başka yerde kullanırsın.dalgamı geçiyon lan dümbük sizde çok yenildiniz avrupada,ama biz gerçekten üzülmüştük sizin geçen sene israil takımına yenilmenize,bir TÜRK olarak.ancak bize sevinen yada dalga geçen önce kızılaya gidip kanını tahlil yaptırsın.
Gerçek TRABZON'lu olanlar SİVASSPOR'un yenilgisine üzülmüşlerdir.
Netice de ÜLKE puanı etkileniyor.
Biz her zaman Barış'tan yanayız.
selam yiğidolar. Ben Erol siteye yeni üye oldum. Fanatik bir Fenerliyim. Ama buraya Fenerin yada başka bir takımın yorumlarını değil dünkü sivas yenilgisinden doğan üzüntümü ve her zaman sizinle beraber olduğumu dile getirmek için üye oldum.
Bu sene hakkınız yendi. UEFA'ya direk katılmak varken eziktaş 5 dakikada 3 gol atarak şike yaparak resmen sizin hakkınızı yediler. Ama olsun her kötü başlangıcın bir iyi dönüşü olacaktır. Takıma biraz takviye yapılarak şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olabilirsiniz. ki benim en büyük isteğim bu artık anadoludan şampiyon istiyoruz.
dostum Anadoludan Şampiyon istiyorsan
FB'yi bırak gel SİVASSPOR'lu ol.
Hiç değilse katkın olur.
mümkünse daha avrupayı telafuz etmeyelim teknik kadronun rezaleti bu elenme
özsivasli1903 27.07.2008, 17:21 bosver sira geldi yine süper lige...
biz arkanizdayiz ve bu sezon yine ilk ücde olacak sivas
yerliturkuaz 27.07.2008, 17:27 Geçen yenildiğimizdede sevinenler olduğu gibi bu yenilgimizdede sevinenler olmuştur nasıl olsa bizler Rum Ermeni takımıyız dimi..
Helal olsu onlara...
Biz gene 4. sınıf takımlara elenmedik alnımızın akıyla oynayıp çok güzel maçlar çıkardık...
SEN ŞAMPİYON OLMASAN DA
KUPALARI ALMASANDA
SEVİYORUZ İŞTE VARMI DİYECEĞİN
SEVİYORUZ İŞTE VARMI DİYECEĞİN
BİZ SİVASSPORLUYUZ
şimdi bana dieceksiniz ki kötü günde konsuyosun hayır herzaman söylüyorm bu seneki transferler yetersiz transfer yapılmadı
ortasahamız iii değil sağlam bir oyun kurucumuz yok
forvette mehmet yıldız dısında sivasspor a fayddalı olacak futbolcu zor balili eski formunda değil
sol bek ve sol açık çok kötü yol geçen hanı gibi geçenseneki büyük maçları seyretti iseniz hep soldan yüklendiler ve sonuca ulastılar hayrettin bazen güven vermiyo ilhan sa hikaye zaten o bölgede yeni alınan faruk belki ilerleyen günlerde form tutabilir zaten tek beklenti içinde olduğum transfer
bizim ortasahada pres yapan topçuya ihtiyacımız var bunu dvran ii yapıodu bi ara ama onunda top tekniği yüksek değil yasir vardı onun da öle tpo tekniği fazla yüksek değil musa aydın bazen iii oynuyo bazen çok kötü çok pasif kalıyor
sonuç olarak bu sene en rahat senemiz olur çünki ne ligde bi iddiamız olur nede düsme korkusu yasarız duygusal yorum yapmamak gerek
titizyiğido 27.07.2008, 18:28 maalesef tecrübenin ne kadar önemli bişey olduğunu öğrendik
sivas_kangallı 27.07.2008, 20:01 önümüze bakmalıyız artık inş süperlige iyi bir şekilde hazırlanıp en iyi şekilde başlarız...
pala_ökkeş 27.07.2008, 22:47 Slm yiğido hemşerilerim,
Uzun süredir forumu takip ediyordum ve üye olur olmaz ilk mesajı buraya yazmak nasip oldu.
Sonuç elbette üzüntü verici ama dünyanın sonu değil gençler.
Ben inanıyorumki sivas intertotoya önem vermemişti,
Ligde yine şaşalı günlerimize döneceğiz.
Esen kalın
sedatmert61 28.07.2008, 00:43 Ya ben bişeyi anlamıyorum..adam üzüldük sivas için diyor cvp..hadi ordan yalancısınız siz..FB li üzüldük diyor cvp..Sağolasın şeklinde..anlaşılan oki sizde halen bize karşı nefret üst düzeyde..bide diyorki 4.Büyüklüğü bizimle paylaşsaydın..ne güldüm ya..sürekli yenildiğimiz yada elendiğimiz takımları söylüyorsunuz neden hiç yendiklerimiz yok elinizmi varmıyor..yardımcı olayım öğrenmek isterseniz bizim bi taraftar sitesi orada rekorlar var oraya bi bakarsanız sevinirim..yiğidoluk 4.lüğü değilde 1.liği paylaşmak olmalı..
pala_ökkeş 28.07.2008, 00:51 Ya ben bişeyi anlamıyorum..adam üzüldük sivas için diyor cvp..hadi ordan yalancısınız siz..FB li üzüldük diyor cvp..Sağolasın şeklinde..anlaşılan oki sizde halen bize karşı nefret üst düzeyde..bide diyorki 4.Büyüklüğü bizimle paylaşsaydın..ne güldüm ya..sürekli yenildiğimiz yada elendiğimiz takımları söylüyorsunuz neden hiç yendiklerimiz yok elinizmi varmıyor..yardımcı olayım öğrenmek isterseniz bizim bi taraftar sitesi orada rekorlar var oraya bi bakarsanız sevinirim..yiğidoluk 4.lüğü değilde 1.liği paylaşmak olmalı..
Bizim yiğidolouğumuza laf yok,lütfen.
Size karşı nefretin üst düzeyde olduğu filan yok,kim çıkarıyor,asıl nefret sizin bize karşı son yıllardaki üstünlük kuramamanızdan kaynaklanıyor.
Tamam belki geçmişte başarılarınız var ama osmanlıda çöktü sonuçta.
Şu anda sivas ANADOLUNUN BEYİDİR.
Bizi ligde göreceksiniz.
kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın bence..:)
pala_ökkeş 28.07.2008, 01:14 kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın bence..:)
Yeğenim ne demek istediğini bir açıklasanda bend eona göre yorumumu yapsam:confused:
Amcan yaşında birine kandırma kelimesini nasıl telafuz edebiliyorsun,hayret...
sizi kastettiğimi de nereden çıkardınız amcacığım....?neden alındınız ?
:)
Ya kötü sonuçlar aldık ama inşallah ligde alacağımız iyi sonuçlarla bu başarısızlığın telafisini yaparız.
pala_ökkeş 28.07.2008, 01:58 sizi kastettiğimi de nereden çıkardınız amcacığım....?neden alındınız ?
:)
Tekrar soruyorum,lütfen cevaplarmısın.
Neyi kastettin ?
Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp derler,belki benimde bilmediğim şeyler var.aydınlatında başka yerlerde baltayı taşa vurmayalım
OLCAY_58_AKKUS 28.07.2008, 09:06 sonuç için üzgünüz haaa
Hoca bunlamı açıkladın olan biteni
biz turu daha ilk maçta kaybettik
volkan efendi leblebi gibi gol yerken
geçen hafta bazı arkadaşlar
volkanı destekliyoruz diyolardı
şimdi destekleyin bakalım ne oluyor.
sonuç ortada.........
tekniker58 28.07.2008, 09:50 herşeye rağmen yine SİVASSPOR. hiç umutları yitirmeye gerek yok.
Alayına Sivas.
Seneye elemesiz gideceğiz uefaya,inanıyorum.
pala_ökkeş 28.07.2008, 13:13 İŞte böyle konuşursanız başarısızlığı baştan kabullenmiş olursunuz.
Ne demek elemesiz uefaya gidecez,
Bizim hedefimiz uefa değilki,hedefimiz şlampiyonlar ligi,önce buna kendimizi inandırmamız gerekir,ondan sonrası çorap söküğü gib i gelir gardaşım.
İŞte böyle konuşursanız başarısızlığı baştan kabullenmiş olursunuz.
Ne demek elemesiz uefaya gidecez,
Bizim hedefimiz uefa değilki,hedefimiz şlampiyonlar ligi,önce buna kendimizi inandırmamız gerekir,ondan sonrası çorap söküğü gib i gelir gardaşım.
Evet katılıyorum. Hedeflerimiz hep büyük olmalı. Kötü trabzon bile şampiyon olacaz diye etrafı yaygaraya verdiler. Görende futbolcu aldıklarını zanneder.
Şampiyon olacağız....
pala_ökkeş 28.07.2008, 15:16 Evet katılıyorum. Hedeflerimiz hep büyük olmalı. Kötü trabzon bile şampiyon olacaz diye etrafı yaygaraya verdiler. Görende futbolcu aldıklarını zanneder.
Şampiyon olacağız....
Hemşerin trabzonu burada konuşmanın anlamı yok konuylada alakası yok.
Biz trabzonu muhatap almıyoruz,anadolunun beyi biz olduğumuza göre büyük hedeflerden konuşmalıyız,küçük takımlardan değil.
XXCakir58 28.07.2008, 16:15 Sonuca hepimiz üzüldük, ama bunda da var hayirlisi. Insallah seneye daha cok tecrübe topolayip, kendimizi gösteriririz.
yigidomustafa58 28.07.2008, 16:28 sonuca tüm dünya üzülmüş olması gerekir canları sağolsun...
SenSetik 29.07.2008, 00:10 ajanssporda saatlerdir tartışıyoruz. Bazı bursalı ve tüm kayserili dostlarımız hariç Sivassporun DOSTU YOKTUUURRRRR... Değerli gardaşlarım bunu anlamayan varsa o kafasına soksun.. YOOKK-TUUURRR...
biz senelerdir ikinci ve üçüncü ligde top oynadık...
her sene anadoludan parlayan takımlar olurdu hep onları destekledik...
büyüklerin anlattığı altaya, göztepeye, eses'e sampati ile baktık....
bu düşmanlık niyedir bilmem!!!
garibim Sivassporum, küçücük bütçelerle aslan gibi yüreği olan topçularla 1 sezonda 23 galibiyet almışız ama yazık anadolunun gönlünü kazanamamışız....
jakobieen 29.07.2008, 00:14 biz senelerdir ikinci ve üçüncü ligde top oynadık...
her sene anadoludan parlayan takımlar olurdu hep onları destekledik...büyüklerin anlattığı altaya, göztepeye, eses'e sampati ile baktık....
bu düşmanlık niyedir bilmem!!!
garibim Sivassporum, küçücük bütçelerle aslan gibi yüreği olan topçularla 1 sezonda 23 galibiyet almışız ama yazık anadolunun gönlünü kazanamamışız....
bizim farkımız bu hocam, onların yaptığına ne denir bilmem ama bizimkisi sivaslılıktır..
Divriği58- 29.07.2008, 00:50 KONUN BAŞLIGI SONUCA UZULDUK AMA TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLİYİM SONUCU HİÇDE TAKMIYORUM AMA OYNADIGIMIZ KOTU FUTBOL VE BUYUK KONSANTRASYON EKSIKLIGI COK MORALIMI BOZDU
nazimgulturk 29.07.2008, 00:57 TECRÜBE KAZANDIK..NE DE OLSA AVRUPA ARENASINDA BİKAÇ MAÇ YAPTIK İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA GÜZEL BAŞARILAR ALIRIZ..
KIZILCAN 29.07.2008, 01:15 Sonuca üzüldük de konu yine dağılmış,başka yerlere kaymış.Trabzonlu arkadaş bizde üzüldük demiş,bazı arkadaşlar inanmamış,öteki taraftan dördüncü büyük biziz türünden şeyler yazılmış.Sadece Bülent hocanın söyledikleriyle ilgilensek daha iyi olur bence.Evet lig başlamadan takviye yapılması doğru bir karar.Tabi yerinde olmak kaydıyla.
Bizde cok uzulduk ama insallah gelecek sezon sampiyonlar ligine gideriz...
pala_ökkeş 29.07.2008, 14:16 Bizde cok uzulduk ama insallah gelecek sezon sampiyonlar ligine gideriz...
Aferim yeğenim sana alkış.
Benim genç yiğidom böyle heyecanlı ve ileriyi görebilen olacak.Tebrikler.
YuNuSPaSa58 30.07.2008, 19:53 Sivasspor'un UEFA Intertoto Kupası 3. turunda Portekiz'in SC Braga takımına elenmesi, Sivas yerel basınında üzüntüyle karşılandı. İşte yerel basından başlıklar..
SC Braga engelini aşamayarak UEFA Kupası'na katılma hayalini gerçekleştiremeyen Sivasspor'da, yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarında tüm camia Avrupa kupalarından elenmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Sivasspor'un kupadan elenmesi, Sivas yerel basınında da üzüntüyle karşılandı.
Sivasspor'un SC Braga mağlubiyetleriyle bu sezon için Avrupa defterini kapadığını, Avrupa serüvenine noktayı koyduğunu belirten gazeteler, kırmızı beyazlı ekibin elenmesini, ''Avrupa'da Mutsuz Son'', ''Maceranın Sonu'', ''Elveda UEFA'', ''Bu Macera Burada Biter'', ''Avrupa'da Buraya Kadar'', ''Bu Gurur da Yeter'', ''Avrupa'ya Veda'', ''Avrupa'ya Erken Veda'' gibi başlıklarla okuyucularına duyurdu.
Teknik direktör Bülent Uygun'un ''Güzel şeyler yapmak istiyorduk, maalesef olmadı'' açıklamalarına da yer veren gazeteler, Uygun'un kadroda revizyona gideceği yönündeki düşüncelerini de okuyucularına aktardı.
Sivasspor'un Turkcell Süper Lig'de ve Intertoto Kupası 2. turunda Karadağ ekibi OFK Grbalj karşısında elde ettiği başarıların devam etmesi yönünde dilek ve temennilere de yer veren gazeteler, Sivasspor'un gelecek yılki hedefinin de Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu belirterek, ''Darısı seneye'' şeklinde başlıklar attı.
XXCakir58 30.07.2008, 22:01 Artik unutalim ya. Önümüze bakalim. Insallah Sivassporumuz seneye ve daima daha güzel günler yasayacak.
Paylasim icin sagol.
yiğidokazım58 30.07.2008, 22:02 uefa resmen solmuş balon yaptı bizi ya
|