Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKALIM

Divriği58-
28.07.2008, 11:28
EVET SEVGLİL SİVASSPORLULAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTİYİM Kİ BU KONUYU İŞ OLSUN DİYE SOHBET OLSUN SIRADAN BİR KONU OLARAK GÖRMENİZİ İSTEMİYORUM ....

BİLDİĞİNİZ ÜZERE KİMİ TECRÜBESİZLİK DER KİMİ ŞANSSIZLIK İKİ BRAGA YENİLGİSİ ALDIK VE TABIKI DOGAL OLARAK BUTUN MEDYA VE SPORLA ILGILENENLER BULENT UYGUNA YUKLENDILER .... HOCAMIZIN HATASI VARDIR VEYA YOKTUR BUNU BEN BILEMEM AMA ŞUNU İYİ BİLİYORUM Kİ BU TARZ ÇİRKİN HAKARETE VARAN YORUMLAR BÜLENT HOCAYI VE BU HUSUMETLE SİVASSPOR CAMİASINI ETKİLEMEKTEDİR..

HER NE KADAR BULENT HOCA ILK MACDAN SONRA YAPILAN AGIR ELESTIRILERE KATILMIYORUM VE O INSANLARI KAILE ALMIYORUM DESEDE DOLAYLI YOLDAN ELESTIRILERI ALMIS BULUNUYOR

LİGTV FANATİK AJANSSPOR İNTERNETSPOR GİBİ BİRÇOK SPOR SİTESİNDE MEDYADA VE EN ÜZÜLDÜĞÜM SİVASSPOR.COM DA BÜLENT HOCAYA AĞIR ELEŞTİRİLER VAR .. BENCE BU BİR YIPRATMA ÇABASIDIR BAKIN GEÇEN YIL ŞAMPIYONLUGA OYNUYODUK MEDYADA VE SPOR PROGRAMLARINDA SIVASIMIZA YER VERMIYOLARDI.. ÇÜNKÜ REYTING KAYGISI VAR YANİ SİVASSPPORUN ŞAMPİYON OLMASI BAŞARILI OLMASI BUYUK TAKIM OLMASI ONLARIN İŞİNE GELMİYO VE EN UFAK BİR MAĞLUBİYETTE BİZİ YARIŞTAN KOPARMA BİZİM BİRLİK BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ BOZMAK İÇİN KENETLENİYOLAR

SÖZÜN ÖZÜ BEN BİR SİVAS TARAFTARI OLARAK BURAYA MECNUN OTYAKMAZ VE BÜLENT UYGUN SAYESINDE GELDIGIMIZE INANIYORUM VE HEPINIZI TAKIMIMIZA VE HOCAMIZA SAHIP CIKMAYA ÇAĞIRIYORUM.

UNUTMAYALIM KI BU BASARIDA EN BUYUK PAY BULENT UYGUNUNDUR SAYGILAR

BÜLENT HOCAM ARKANDAYIZ

GokhanTurna
28.07.2008, 12:20
Bülent Hocayı Cok Seviyorum..Adam Gibi Adam Die Böle Olur..Maglubiyet Aldık Die Adam Satmayız...Sivasspor Taraftarına Yakışmaz..Sanki Bülent Uygun Gidince Fatih Terim,Scolari,J.Morinho Gibi İsimlerden Biri Gelcek.. Gecen Seneki Başarımızla Bülent Uygunu Herkes Cok Begeniyordu...Şimdi İse 180 Derece Dönmüşler..Akıllı Takılın Leyn Adam Olun

yerliturkuaz
28.07.2008, 15:23
Macin uzerinden kac gun gecmesine ragmen hala Bulent Uygun`a agir elestiriler var hatta kendi icimizden bile Bulent Uygun istifa etsin diyenler bile vardi...

Arkadaslar unutmayalim ki buyuk yakim olmanin yolu istikrardan gecer...

Bakin sie Alex Ferguson`a bakin Arsene venger`e senelerdir takimlarinin basindalar ve haliylede basari geliyor

Bize dusen gorevde hocamizin sonuna kadar arkasinda durmak

OLCAY_58_AKKUS
28.07.2008, 15:28
hocaya kim ne diyormuş.öyle bu sitede ben yüklenme görmedim.sadece kendimizce doğru bildiğimizi yazıyoruz.hiç bir şey demeyelim mi yani

GuLo
28.07.2008, 15:28
o Bizim bi dene hocamız biz onu atar mıyız yenince iyi de yanilince mi kötü kısmet buymus hocamz her seyi ustune aldı daha ne istiyosunuz

GLoBe-Y-Gençlik
28.07.2008, 15:46
Kımse Bır Sey Dıyemez Adam Elınden Gelenı Yapıyor Sıvasspor Icın

MustafaParlak
28.07.2008, 16:14
hocaya kim ne diyormuş.öyle bu sitede ben yüklenme görmedim.sadece kendimizce doğru bildiğimizi yazıyoruz.hiç bir şey demeyelim mi yani

Aman Sen Birşey Deme.

Şu Sitede Millete Hiçbir konuda Katılmıyorsun.

Bülent Hocaya Yaptıgın Saygısızlıgın Haddi Hesabı Yok.

Birgün Hatanı Anlayacaksın DİKKAT ET Geç Olmasın...

BENDENDE TAM DESTEK...

HELAL BÜLENT HOCAMA.

ÖZLEDİM DARDANEL SPOR, ALTAY MAÇLARINI KAVGALI KARAGÜMRÜK DEPLASMANLARINI UEFA DEGİL OLSAK 3.LİGDE YANINDAYIZ DEPLASMANDA 4EYLÜLDE.

ŞAMPİYONLUKLARA AŞİNA DEGİL, ARMAYA HASTA...

XXCakir58
28.07.2008, 16:18
Herhalde yani, 1 mac kaybetti diye onu sevmemek olurmu. Sonuna kadar onunlayiz, onu destekliyoruz, onu seviyoruz, hep arkasindayiz.
Paylasim icin sagol.

yigidomustafa58
28.07.2008, 16:26
sana katılıyorum toprağım ....

deplasman
28.07.2008, 16:27
Bülent hoca bu takıma herşeyini verdi Bülent hoca ya sonuna kadar destek vermeliyiz gardaşlar

noname87
28.07.2008, 16:37
önce volkan şimdi bülent hoca sırada mecnun başkan mı var Allah korusun destek iyidir ama gözü kapalı yapılanı tercih etmem birilerinin yanlışı varsa söylenmeli uefaya gitmeliydik dedik gitsek ne olacaktı geçensene kayseri erciyes atletico madridle karşılaştı 6 tane yedi biz intertotoyu küçümsedik sonuç hezimet oldu bu sene ligdeki kadro olarak vasat takımlarınızdanız kendimizi geçen seneki 4.lükle değerlendirirsek çok büyük yanlışa düşeriz bu sene ilk 10 girersek bile başarıdır.

MustafaParlak
28.07.2008, 16:42
BURDA AKIN AKIN DİYE BAGIRANLAR AKIN OYNADIDA NE OLDU.YEDİGİ GOLLERE BAKARSAK 3 GOL AKIN YEDİ YANİ AKIN DAHA KÖTÜ KALECİ...KALECİLERİMİZİN İKİSİDE İYİ İKİSİNEDE LAF SÖYLETMEM AMA VOLKANA YAPILAN HAKSIZLIK ÇOK BÜYÜKTÜ BAKALIM NE OLDU ELENDİK SONUÇTA O KALEDE VOLKANADA YER VERİLSEYDİ AKINADA YER VERİLSEYDİ ELENİRDİK.BUNU ANLAMAYANLARA NE DENİR BİLEMİYORUM.

SAYGILARIMLA..

Oğuz41
30.07.2008, 02:08
Aklı fikri fenerbahçe'de..

Demecini dinledim , " BU SENE DE ÜST SIRALARI ZORLAYACAĞIZ .. Ligin favorisi fenerbahçe gözüküyor.. "

yahu sanane fenerbahçe'den..sen takımına bak.. KOCAELİSPOR'da oynarkende şampiyonlugu fb için satmıstın hoca?!

mysuskunx
30.07.2008, 08:24
ADAM GİBİ ADAM BÜLET HOCA, SENİ ÇOK SEVİYORUZ HOCAM...........

konartr58
30.07.2008, 09:20
eleştiri ile karalamayı karıştırmamak lazım.ama eleştirden de alınmamak lazım.bülent uygun un eleştirilmez gördüğümüz zaman ona iyilik değil en büyük kötülüğü yaparız.güzel eleştiri tıpkı trafik işaretleri gibidir.daha büyük kazaları önler.

yerliturkuaz
30.07.2008, 09:59
Ne anliyorsunuz merak ediyorum hocayi elestirirken yok hoca Fenerbahceliymis ona bakarsaniz hemen her hoca buna benzer aciklamar yapiyor o zaman tum hocalari Fenerbahce`li ilan edelim

Abdullah DuMaN
30.07.2008, 10:48
BEN HİÇBİR ZAMAN HOCAYA BAŞKANA SUÇ BULMADIM.......... HERZAMAN YANINDAYIZ SİZLERİN

XXCakir58
31.07.2008, 12:08
biz onu hic birakmayiz ki. Sonsuza kadar destek.

GuLo
31.07.2008, 12:12
Aklı fikri fenerbahçe'de..

Demecini dinledim , " BU SENE DE ÜST SIRALARI ZORLAYACAĞIZ .. Ligin favorisi fenerbahçe gözüküyor.. "

yahu sanane fenerbahçe'den..sen takımına bak.. KOCAELİSPOR'da oynarkende şampiyonlugu fb için satmıstın hoca?!

Sana kardesm gecmis zama daha ne karıstırıyosun sattıysa babanın hayrınamı sattı oldu bitti bi olay turu atlsaydık boyle konusamıcaktınız..

atamtürk
31.07.2008, 12:33
kadeşim hoca bir sivaslıdan cok sivaslı adam stadımızicin bir sürü uğraşıyor,intear edeçek olan hemşerimizle konuşuyor iknaediyor askeri dikimevimiz gitmesin diye uğraşverdi yurt dışındaki zengin arkadaşlarını sivas,a yatırıma çağırıyor.

hoca yiğidoları sevmiş gardaaaş
yiğido elbette hocasını sevecek vede seviyooor.

mysuskunx
31.07.2008, 12:47
ADAM GİBİ ADAM BÜLET UYGUN........

HOCAM DAHA NİCE YILLARA HEP BERABERCE, DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

fatih_bm
31.07.2008, 22:08
HEr insanın yanlışları olur ama BÜlent hocayı yedirtmeyiz.Şimdiden önümüze taş koymaya çalışıyorlar.BAsının kışkırtmalarına gelmeyelim.Bu sene yine seri galibiyetlerle başlayalım herkes yi,ne başlayacak BÜlent HOca ,mehmet yıldız seneye fb de.Dikkatli, olalım arkadaşlar.Bunlara gülüp geçelim.Bülent HOca bizim malımız onun hakkını yedirtmeyiz.Bu sene yine sana çok güveniyoruz Bülent Hocam.

titizyiğido
31.07.2008, 22:27
bülent hoca her zaman başımızın tacıdır bir gün sivası bırakmak zorunda kalıp gitse bile ona olan sevgimiz ve desteğimiz devam edecek

HaSiVasLıM58
07.08.2008, 17:39
İstanbul takımlarından ismini bile anmak istemiyorum İki arkadaş kavga ediyor ihrac kararları alınıyor''Önüne gelenden özür diliyorlar biz çocuk olduk bir hata yapdık''Yönetim(!)yooo ..yooo..hadi..hadi...diyor yol veriyor çok basit affedilcek bir hataya eee biz ne yapıyoruz..?Bir tane bilmez 50 Trilyonluk takımı yakıyor maddiyatı bırakın Milyonlarca insanı üzüyor ve hala...hala....O kutsal Forma veriliyor bırakın bu işleri bırakın..Petkociçin alacağımı var vereceğimi haydi kendine iyi bak demiyorlar...İşin ilginç enteresan takımı ne bilirmisiniz diğer Futbolculardada bu ruhu görebiliriz adam der Petko yaparsa bizde yaparız yani disiplinsizlik örneği sergilerler..Ve demekkii XX Takımda II.Arkadaş kavga etti diye gönderildiyse demekkiş onlarda Petko gb bir hata yapılsa Ya sürgüne yada Kurşuna dizerlerdi..O yüzden her zaman bu vasıflara sahiplergi üzülerek söylüyorum oyun içinde düzen disiplin kuruyorlar..Lincoln I hafta geç geldi 100.000 € ceza aldı yavfff ve diğer örnek..

Hocam çok iyisiniz on numarasınız siz ve Sn Başkanımız ALLAH Başımızdan eksik etmesin sadece sizden bir ricam bu tür oyun içinde disiplinsizliklere yol verenlere bye bye bye. demeniz gerektiğinizi düşünüyorum saygıLar

celooz
07.08.2008, 19:40
BULENT HOCAYA KIMSE YUKLENMIYOR AMA YAVAS YAVAS HOCA KENDINI TAKIMIN USTUNDE GORMEYE BASLADI INSALLAH NE YAPTIGINI BILIYORDUR INSALLAH BIZ YANILIYORDURUZ

sewaz58
07.08.2008, 19:58
Hocaya zaten birşey diyen kimse yok aksine büyük bir çoğunluk onun arkasında yer alıyor.Ama arada bir öyle ters hareketler yapıp,ters konuşmalar dile getiriyor ki bizi bile şaşırtıyor.Kimsenin adamlığına söyleyecek sözüm yok ki bu kimseye düşmez ama belli belirsiz tavırlarına çeki düzen verir inşallah ..

mermerbey
16.08.2008, 01:02
Bu sitede hocaya eleştiri az olmalı.Aşırıya kaçılmamalı.