Orijinalini görmek için tıklayınız : Revizyon Sinyalleri!
SivasSpor.Com 29.07.2008, 00:26 www.sivasspor.com/images/stories/brg-svs.jpg
Alınan farklı yenilgiler sonrası Teknik Direktör Bülent Uygun kadroda revizyon sinyalleri verdi.
Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, Braga karşısında alınan yenilgiler sonrasında kadro da yenilikler yapmak için düğmeye bastı.
UEFA hedefiyle yola çıktığı İntertoto Kupası’nda hüsrana uğrayan Sivasspor’da camia büyük bir üzüntü içerisine girdi.
İntertoto Kupası maçlarında sergilenen futbol ve alınan skorlar taraftarları endişe içerisine itti.
İlk olarak kendi sahasında Braga’ya karşı 2-0 yenilen Kırmızı-beyazlılar, ‘bu kez yeneceğiz’ diye gittiği deplasman maçında ise 3-0 yenilmişti.
Elde edilen farklı yenilgilen Yönetim ve taraftarlarda olduğu gibi Teknik Direktör Bülent Uygun’u da harekete geçirirken, Teknik direktör Uygun revizyon sinyalleri vermeye başladı.
Kadroya dahil ettiği bazı futbolculardan beklenen performansı alamayan Uygun, bazı futbolcularının ise geçtiğimiz sezon ki performansı sergileyememesi nedeniyle bir takım yeniliklere gideceği öğrenildi.
Teknik Direktör Bülent Uygun Braga takımı önünde kötü bir performans sergilediklerini kabul ederek, kadroda revizyona gideceğini belirtti.
Uygun "Güzel şeyler yapmak istiyorduk ancak Avrupa'da deneyimsiz bir ekibiz. Süper Lig için hazırlıklarımızı yoğunlaştıracağız. Önümüzdeki günlerde bazı oyuncalara şans tanıyabilir, bazılarını dinlendirebilirim." şeklinde revizyon sinyallerini verdi.
gider şimdi sergioyu revize eder :)
titizyiğido 29.07.2008, 00:34 KADRODA YETERİNCE REVİZYON YAPILDI ZATEN YENİ GELEN OYUNCULAR TAKIMA ADAPTE OLAMADI HEPSİ BU BENCE REVİZYONA FALAN GEREK YOK
nazimgulturk 29.07.2008, 00:55 BENCE BİRAZ GEÇ OLMUŞ BU KARAR...ZATEN TAKIM HEMEN HEMEN AYNI DURUYOR..
atamtürk 29.07.2008, 01:14 bece iyi bir golcü sonvuruşları etkili birisi yada şampion olan paf takımımızın golcüsü yanılmıyorsam fikret isminde bir oyuncu var hemde kendi yıldızımızı cıkarmış oluruz.
zaten büyük takım yıldızını kendi cıkarır ihdiyaç duyduğu zaman satar parasınıda kazanır.
Divriği58- 29.07.2008, 01:46 *****************PETKOVIC***** *******************
**ABDURRAHMAN****BILICA******* *DIALLO*******HAYRETTIN***
**MUSA AYDIN*****DEVRAN******SEZER*** ****BALİLİ
*********************MOHAMMED ALİ****************
*********************MEHMET YILDIZ**************
ŞU TAKTIK ADAM GIBI OYNASIN ILK 8 E GIRMESSE BIRAKIRIM BU İŞİ
ORTA SAHANIN SOLUNA KALITELI BIR ADAM LAZIM ILHAN UMMAKLA YADA MUSAYI ORAYA CEKMEKLE OLACAK IS DEGIL BUU ADAM ALAMIYOSAKDA GOL ATAMAYANA TOPA VURMA OZURLU OYUMCUMUZ BALILIYI KOYALIM HIZLI VE BIREBIRDE ETKILI
Dark Force 29.07.2008, 03:02 Kadroda çok futbolcu var mecburen bazılarının gönderilmesi gerek...
badboysefaa 29.07.2008, 03:41 bana göre murat sözgelmez bilicadan 10 kat daha iyi oyuncu yaptıgı olumlu hareket oldumu olduysa benim gözümden kaçmıştır özür dilerim.sivassporun bana göre ciddi 2 orta sahaya ihtiyacı var
ilgar gurbanov ne olacak??
4-5 yıldır takip ediyorum bu oyuncuyu.
inanılmaz yetenekli bir oyuncuydu?
şimdi ne durumda?
badboysefaa 29.07.2008, 03:48 ilgar gurbanov ne olacak??
4-5 yıldır takip ediyorum bu oyuncuyu.
inanılmaz yetenekli bir oyuncuydu?
şimdi ne durumda?
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ama bildigim kadarıyla gurbanov satlık listesinde cok yetenekli bi adam bana görede.Aslında genç eger kadroya giremiyorsa şans tanınmıyorsa en azından kiralasalar
Bu takım'ın acilen sağlam bir orta sahaya ihtiyacı var.
Avrupa maçlarında gördük 8 kişiyle defans yapıyor, şişirme toplarla 2 kişiyle hücum ediyoruz.
Son 4 maçta 7 gol yediğimizi de unutmayalım. Defansımız da sırıtıyor.
MustafaParlak 29.07.2008, 11:23 Yap Şu Revizyonu Bülent Hoca.
Ortasahanın Sagına ve Soluna Kaliteli Futbolcular Alınmalı...
yerliturkuaz 29.07.2008, 12:46 Kesinlikle sart ozellikle orta alani Sergi`yu hocanin monte etmesi gerekir yoksa isimiz cok zor
mysuskunx 29.07.2008, 12:55 tabi bir kaç arkadaş yedeğe alınacak geçen yıl ki onbire yakın kadro kurulacak....
kadir984 29.07.2008, 12:56 gider şimdi sergioyu revize eder :)
AMAN DUR KARDEŞ DUYAR DA HEMEN ORAYA DOĞRU YÖNELİR ZATEN ELİMİZDE ORTA SAHA OYUNCU YOK :)
pala_ökkeş 29.07.2008, 13:20 AMAN DUR KARDEŞ DUYAR DA HEMEN ORAYA DOĞRU YÖNELİR ZATEN ELİMİZDE ORTA SAHA OYUNCU YOK :)
Başka bir başlıktada yazmıştım sanırım,birdaha yazayım gardaşlarım.
Ortanın sağına veya ortanın soluna hızlı,rüzgar gibi bir açık orta lazımki forvetleri beslesin.
gider şimdi sergioyu revize eder :)
İnşallah öyle birşey yapmaz. Bu adam oynadıkça açılacak bence, ben herşeye ragmen segio'ya güveniyorum...
Sarkdakikisla58 29.07.2008, 15:42 KADRODA YETERİNCE REVİZYON YAPILDI ZATEN YENİ GELEN OYUNCULAR TAKIMA ADAPTE OLAMADI HEPSİ BU BENCE REVİZYONA FALAN GEREK YOK
bencede revizyona gerek yok bülent hoca ins takimi bozmaz
öncelikle ilhan,devran,confory gibi oyunlar sıradan basit tarz futbolcular..bu oyuncuların sadece kademe anlayışı var o da çok az derecede...artık böle oyuncular yok oluyor..bizdede olması lazım
XXCakir58 29.07.2008, 17:08 Karar biraz gec gelmis. Bir kactane hazirlik maclari yapip, karar verecekti, ama hayirlisi.
Paylasim icin sagol.
yigidoss 29.07.2008, 18:26 Bence revizyonu futbolcular üzerinde değil de mantalite üzerinde yapmalı bakıyorum içim acıyor hepsinin "burnu" kalkmış, Mehmet Yıldız sağa sola bağırıyor,defansta koşan bir Allah'ın adamı yok, Bülent Hoca da dahil herkes kendisini Yunan Mitoloji Tanrısı gibi görmeye başlamış. Braga maçına sözüm yok sonuçta bizden üç gömlek üstün bir takımdı ama Grbalj maçında saçımı başımı yoldum ama galip geldik ya her şey süt liman. Olmaz bu mantaliteyle olmaz. Herkes haddini bilecek Ha bu sene de yaşayın ve yaşatın bize aynı başarıyı ondan sonra deyin ki bakın işte biz buyuz. Transferleri övüyor herkes ben tanımıyorum hiç birini İbrahim hariç ama bana şu transferlerden harika demiyorum iyi bir tane söyler misiniz? Bülent Hoca ve taifesi derse ki "Biz en büyüğüz, biz her şeyi yaparız.Ve biz de dersek ki "Bülent Hoca yaptıysa doğrudur." Vay hailmize Vaaaaaaaaaaay
*****************PETKOVIC***** *******************
ORTA SAHANIN SOLUNA KALITELI BIR ADAM LAZIM ILHAN UMMAKLA YADA MUSAYI ORAYA CEKMEKLE OLACAK IS DEGIL BUU ADAM ALAMIYOSAKDA GOL ATAMAYANA TOPA VURMA OZURLU OYUMCUMUZ BALILIYI KOYALIM HIZLI VE BIREBIRDE ETKILI
Gardaş çok iyi bir kadro sana hak veriyorum. Yalnız bir arkadaş Bilica hakkında Murat Sözgelmez daha iyi oyuncu demiş. Fakat Bilica daha alışamadı çok kalite bir oyuncu zamanla öğreneceğiz.
Bence revizyonu futbolcular üzerinde değil de mantalite üzerinde yapmalı bakıyorum içim acıyor hepsinin "burnu" kalkmış, Mehmet Yıldız sağa sola bağırıyor,defansta koşan bir Allah'ın adamı yok, Bülent Hoca da dahil herkes kendisini Yunan Mitoloji Tanrısı gibi görmeye başlamış. Braga maçına sözüm yok sonuçta bizden üç gömlek üstün bir takımdı ama Grbalj maçında saçımı başımı yoldum ama galip geldik ya her şey süt liman. Olmaz bu mantaliteyle olmaz. Herkes haddini bilecek Ha bu sene de yaşayın ve yaşatın bize aynı başarıyı ondan sonra deyin ki bakın işte biz buyuz. Transferleri övüyor herkes ben tanımıyorum hiç birini İbrahim hariç ama bana şu transferlerden harika demiyorum iyi bir tane söyler misiniz? Bülent Hoca ve taifesi derse ki "Biz en büyüğüz, biz her şeyi yaparız.Ve biz de dersek ki "Bülent Hoca yaptıysa doğrudur." Vay hailmize Vaaaaaaaaaaay
Gardaş bu burnu kalkmış tabiri biraz hafif kalmış. Özellikle takımda gecen seneden kalma accaip bir hava var. Bu sene çok zor geçecek bu şimdiden belli. Kayseri -Bursa- Trabzon- Kocaeli- Eskişehir - Antep ve 3 büyütülmüşler. Mazallah bu kafa ile gidersek sonumuz kötü olur. Allah esirgesin özellikle Trabzon ağzını geregere bizim kötü sonuçlarımızı bekliyor. İlhan, Hayrettin, Balili, Diallo, Petkoviçin biraz kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Orta sahamızda bir Allahın kulu pres yapmıyor. Thum gereksiz transfer gibi duruyor. Bal yapmayan arı gibi. Bilica kaliteli bir isim ama şu ana kadar yok. Syllada müthiş düşüş var. Mehmet Yıldız isteksiz. Balili tam düzelmedi. Sedat dan ses yok. Petkoviç bir alem. Hocamız Fener ağzı ile demeçler veriyor. Sıkıntılarımız çok. Başkanımızın bu tedirginliklere taraftarın bu sıkıntılarını görmemezlikden gelmemesi lazım ve müdahele etmesi gerekiyor. herkes özellikle Trabzon ve Ankara takımları bizim düşmemizi dört gözle bekliyor. Hadi yiüido silkelen nasıl başlarsan öyle gidersin. İyi başla fikstürümüzü avantaja çevir....
pala_ökkeş 29.07.2008, 20:56 Gardaş bu burnu kalkmış tabiri biraz hafif kalmış. Özellikle takımda gecen seneden kalma accaip bir hava var. Bu sene çok zor geçecek bu şimdiden belli. Kayseri -Bursa- Trabzon- Kocaeli- Eskişehir - Antep ve 3 büyütülmüşler. Mazallah bu kafa ile gidersek sonumuz kötü olur. Allah esirgesin özellikle Trabzon ağzını geregere bizim kötü sonuçlarımızı bekliyor. İlhan, Hayrettin, Balili, Diallo, Petkoviçin biraz kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Orta sahamızda bir Allahın kulu pres yapmıyor. Thum gereksiz transfer gibi duruyor. Bal yapmayan arı gibi. Bilica kaliteli bir isim ama şu ana kadar yok. Syllada müthiş düşüş var. Mehmet Yıldız isteksiz. Balili tam düzelmedi. Sedat dan ses yok. Petkoviç bir alem. Hocamız Fener ağzı ile demeçler veriyor. Sıkıntılarımız çok. Başkanımızın bu tedirginliklere taraftarın bu sıkıntılarını görmemezlikden gelmemesi lazım ve müdahele etmesi gerekiyor. herkes özellikle Trabzon ve Ankara takımları bizim düşmemizi dört gözle bekliyor. Hadi yiüido silkelen nasıl başlarsan öyle gidersin. İyi başla fikstürümüzü avantaja çevir....
Gardaş dediklerinin biri hariç tümüne katılıyorum.3 Büyüklerin içinde sivasım var benim gözümde.
Ankara takımlarının ne alıp veremediği var bizle anlamış değilim,ama yakında onlarda bank asyayı boylar,
Bizim takımı arkadan itecek olan ateşli taraftarlarımızdır,
Gerisi teknik mevzu.
Gardaş dediklerinin biri hariç tümüne katılıyorum.3 Büyüklerin içinde sivasım var benim gözümde.
Ankara takımlarının ne alıp veremediği var bizle anlamış değilim,ama yakında onlarda bank asyayı boylar,
Bizim takımı arkadan itecek olan ateşli taraftarlarımızdır,
Gerisi teknik mevzu.
Gardaş ben dikkat edersen rakiplerimizi sıraladım. 3 büyük demedim. Tabiiki biz de büyüyüğüz şüphemde yok. Fakat dikkat edersen rakip olarak 3 büyütülmüşler dedim.
pala_ökkeş 29.07.2008, 21:10 Gardaş ben dikkat edersen rakiplerimizi sıraladım. 3 büyük demedim. Tabiiki biz de büyüyüğüz şüphemde yok. Fakat dikkat edersen rakip olarak 3 büyütülmüşler dedim.
Kusura bakma gardaşım,bir anda farkedememişim :)
Bende bir an üzüldüm,çünkü 3 ncü büyük biziz.
gokturk58 29.07.2008, 23:32 gider şimdi sergioyu revize eder :)
inşallah böle bir hata yapmazlar
ibrahim dağaşan
kanfory sylla
onur tuncer
--------------akin/petkovic------------
abdur-----sedat------biiica------hayro
----------------devran-----------------
musa------------muhammet--------faruk
----------balili------mehmet---------
su an elimizdeki kadroyla en iyi 11 bu, sol bek e oyuncu sart, hayrettinden ne köy olur ne kasaba onun yüzünden cok goller yiyorut, tam bizim sivasimizin cocugu ama ya istikrarli oynasin ya da yaedek kalacak bu gidisle
Revizyon yapılacaktır ve bu yeni alınan oyuncularla ilgili bir durum... Transfer komitemiz yine büyük transferlere imza attı 2. ayında gönderiyoruz...
Revizyon yapılacaktır ve bu yeni alınan oyuncularla ilgili bir durum... Transfer komitemiz yine büyük transferlere imza attı 2. ayında gönderiyoruz...
hocam basiret denen bir şey var,pardon yok!:)
Abdullah DuMaN 31.07.2008, 09:59 Bülent Uygun, performansını yeterli bulmadığı futbolcuların son durumunu gözden geçirerek yönetime rapor sunacak.
Avrupa kupalarından elendikten sonra rotasını lige çeviren Sivasspor'da revizyon zamanı... Teknik direktör Bülent Uygun'un, Hollanda kampı sırasında takımda eleme yapacağı, gidecek ve transfer edilecek futbolcularla ilgili yönetime rapor sunacağı öğrenildi. UEFA İntertoto Kupası maçlarında tecrübeli futbolcularının
yanı sıra gençlere de şans veren Uygun'un, performansını yeterli bulmadığı bazı futbolcularının son durumunu, Hollanda kampında yeniden gözden geçireceği ve lig öncesinde kadroya son halini vermeyi planladığı belirtildi.
HOLLANDA'DA 3 MAÇ UEFA
Intertoto Kupası 3. turunda Braga'ya yenilmelerinin ardından futbolculara verilen izin sona eriyor. Lig öncesi son hazırlıklarını yapacak olan kırmızı-beyazlılar, bugün tesislerde toplanarak idmanlara başlayacak ve 6 Ağustos'ta Hollanda'ya gidecekler. 10, 12 ve 14 Ağustos'ta 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Sivasspor, 17 Ağustos'ta sona erecek kampın ardından Sivas'a dönerek ilk haftada sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.
FOTOMAÇ
Abdullah DuMaN 31.07.2008, 10:46 SIKI YÖNETİMDEN GEÇERLERSE İYİ OLURLAR..........
PARTNER58AHMET 31.07.2008, 23:31 sedat bayrak ne durumda ugur yıldırım neden yollanıyor herve tum sacma bi transfer
noname87 01.08.2008, 03:00 ibrahim dağaşan kadar boş bir oyuncu görmedim bir kişi eksik oynuyor takım onur tuncerde 2.lig oyuncusu bu adamlar bizde ilk 11 oynuyor iyi bir oyuncu transferi de gündem de yok bu sene böyle idare edeceğiz herhalde
abdurrahim_58 01.08.2008, 10:29 *****************PETKOVIC***** *******************
**MUSA AYDIN*****DEVRAN******MOHAMMED ALI********BALİLİ
**************HERVE TUM*******MEHMET YILDIZ**************
Bence bu taktik olmalı ve Balili orta alanda oynarsa daha faydalı olur cunku Balili Süratli bir oyuncu o yuzden orta alanı hızlı gecebilir.
abdurrahim_58 01.08.2008, 10:31 sedat bayrak ne durumda ugur yıldırım neden yollanıyor herve tum sacma bi transfer
kardes TUM kesinlikle sacma bir transfer değil cok kaliteli bir oyuncu ama takıma alısması lazım. Tum'un arkasında Mohammed gibi teknik ve pas alıs-verisi yapabileceği bir oyuncu olsun o adam cok guzel oynar.
Yigido DogaN 01.08.2008, 13:31 *****************PETKOVIC***** *******************
VALLA HAYRETTİNİN OLDUGU MEVKİYE KESİNLİKLE GUVENMIYORUM GECEN SEZON GORDUK HAYRO BIZLERE SAC BAS YODURURKEN NASIL DELIYE DONDUK BEN BURAYA HAKAN BALTA MISALI BIR SOL BEK BEKLIYORUM HAYRETTINE HAYIR AYRICA ....TUM COK KOMIK TRANSFER BU YAA
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 13:33 petkovic denilen satıcının bu takımda hala ne işi var
samedozbek 01.08.2008, 13:59 VALLA HAYRETTİNİN OLDUGU MEVKİYE KESİNLİKLE GUVENMIYORUM GECEN SEZON GORDUK HAYRO BIZLERE SAC BAS YODURURKEN NASIL DELIYE DONDUK BEN BURAYA HAKAN BALTA MISALI BIR SOL BEK BEKLIYORUM HAYRETTINE HAYIR AYRICA ....TUM COK KOMIK TRANSFER BU YAA
sana katiliyorum hayrettin bizi delirtti hele fener macinda deivid le gokhan bizim sol beki koridor yapti 4 golude ordan yedik yok bole bisi
sivasspor mahmut hanefiyi aldi sol beke adami sivasspor formasiyla goren oldumu hic 1 mac oynamadan adami gonderdiler
adam fistik gibi futbolcuydu tam hayrettinin yerine
s3mp4t1c 01.08.2008, 15:15 arkadaşlar revizyon sinyallerinde giden futbol cular ilhan ummak ve chetkov ilhan rizesporla chetkov da azerbaycandan bir takımla antlaşmış
http://www.gencturkhaber.com/mecnun-otyakmaz-bulent-uygun-sivasspor-kadrosu.html,06d45
EyüphanAydın 05.08.2008, 00:31 Biraz geç kaldık ama inşallah tam olur.Bundan sonra Bülent Uygun hocamıza güvenimiz sonsuz.
Bundan sonra daha iyi olucaktırız,uyum sürecini attıktan sonra yepyeni SİVASSPOR görücektiriz.
|