Orijinalini görmek için tıklayınız : TRABZON taraftardan
Anonymous 01.10.2004, 02:32 Insallah Sivasspor bu cikicini devam ettirir ve Süperlige bir Anadolu takimi daha cikar ve ortaligi karistirir. Bir Trabzonspor taraftari olarak bunu en icten duygularimla temenni ediyorum. Basarilar diliyorum
Saygilarimla.
Anonymous 01.10.2004, 15:25 Saolasin kardes bizde Sivassporlu olarak FairPlay dolayiliyla Trabzonspora basarilar dileriz.....
Insallah Sivassporumuzu seneye Birinci Süper Ligde görürüz!
Bi Sorum var Kupa Maclari nezaman belli olacak!
Saygilarinizla Fatih B.
Bizde Bir Anadolu Takimi Olarak Tum Trabzonsporlu kardeslerimize basarilar diliyoruz.
Kupa Maclarindanda hic haberim yok :) BIr arkadas ciksin da yazsin.Internetden de bulamadim.
herkese selamlar.artik sivassporun 1.lige cıkma vakti geldi.bunu artık kimse engelleyemez.Siteyede yeni uye oldum.Taraftarlar icin boyle bir site sartti.cok iyi olmus.hep beraber sivassporumuzu guclendirelim.saygilar..!!!
akinci58 12.10.2004, 13:31 Bütün sivasspor taraftararına selamlar...
arkadaslar ben yenı uye oldum sıvassporumuzun basarısını sizlerle sanal ortamda pylasmak isterim.
akinci58 12.10.2004, 13:33 82 sivas doğumluyum su an kutahya dumlupınar unıversıtesı işletme son sınıf öğrencısıyım.hepınızle tanısmak ısterım..
akinci58 12.10.2004, 13:35 msn adreslerını yazarsanız sohbet etme ımkanı olur.. sivasli91@hotmail.com
texas1963 12.10.2004, 13:54 ya arkadaşlar bir düşünün ya sivasspor süperlige çıksın diyosunuz ama kendine özgü taraftarı yok ligin kalitesi düşecek lütfen sivassporun taraftarı önce istanbul takımı nı destekler sonra sivassporu öle 2 yüzlülük olmaz tek takımın olacak ya
Selam Arkadaşlar, Öncelikle her kullanıcnın kendi yazdığı mesajı edit butonuna basarak düzenleyebileceğini belirtmek isterim. BU şekilde arka arkaya post atmamış olur ve forumun düzenini korumamıza yardımcı olmuş olursunuz.
Sayıgılarımla
KoraySancar 16.10.2004, 21:00 Sivassporumuz inşaallah bu sene özlemini duyduğu şampiyonluğa ulaşacaktır.Sivassporun taraftarı olmadığını söyleyen arkadaş ya çok cahil,ya da kasden bunu söylüyor.Daha bu hafta İzmirde 3-4 bin taraftarla maç izledik,deplasmanda bu kadar,evinde hemen her hafta 9-10bin taraftarla maç oynayan kaç takım var acaba?Diğer iddian ise daha incitici; biz süper lige renk katacağımız düşünürken sen çok insafsızca yaklaşmışsın.Anladığım kadarıyla Bursa taraftarısın,Bursayı severim seni sadece kınamakla yetiniyorum.
Bu gidişle inşallah çıkıcaz.Yeterki herkes inansın!..
:D bu gidişile ivasspor 2. lig şsmpiyonluğunu değil şampiyonlar ligi şampiyonu olur ama bana sadece 1. lige çikması yeter[/b]
eh 1. Lige cikipta hemen dusmesinde.Soyle Bir Kac Sene 1. Ligde kalsin ki soyle bizde bu yoldayiz diyelim.Sonra uefa felan otomatikmen gelecektir.
SivasspoR58 18.10.2004, 13:43 Ben de Trabzonspor a basarilar dillerim InsAllah sampiyon olurlar bu sene... 8)
Admin: XXX Lütfen burda Reklam Signatur u kullanma.
Gardaslar insallah bu sene hic supem yokki 1.lig deyiz sivasspor a yeni kan yeni can geldi.inancim buyuk sampiyonlar sampiyonu olacak hele asil bomba 1.lig de patlayacak bence estirecegiz vallahi.Bunun icin aman gardaslar sivassporumuza baskanimiza ve yonetimimize sahip cikalim,destek olalim bu bizler icin bulunmaz firsat.bazi seyleride zamani gelince yazariz insallah.ALLAH yolumuzu acik etsin.
RüStü ElmaS 18.10.2004, 17:59 Bu sene insaallah özlemle bekledigimiz Süper Lige kavusacagiz.
:D
evet vallahi oyle daha oncede yazmistim,ozlem bitiyor artik 1,lig yerimiz hazir,cunki gercekten bizde olan taraftar belkide kimsede yok bunu hak ediyoruz.
inşallah çıkarsınız..
______________________________ _______
alemde çArşı alayına karşı
Trabzonlu 22.10.2004, 00:27 Selam Arkadaslar,
Ben Trabzonda dogdum, ve tabiiki Trabzonsporluyorum.
Benim arkadasim Rüstü-Ibrahim Elmas (admin), oldugu icin benimde zamanla Sivasspora karsi bir sempatim olmaya basladi.
Bende Sivassporun Süper Lige cikmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Insaallah Sivasspor cikarda Trabzona karsi mac yaparlar. Benim istedigim en cok bu. Trabzonlularin eskiden beri Sivaslilara karsi bir sevgisi vardir.
Sivaslilarinda Trabzonlulara karsi bir sevgisi oldugunu biliyorum.
Insaallah ilerde Süperligte benim Takimim Trabzonspor Sivasspora karsi mac yaparda bunu zevkle hep beraber seyrederiz.
Saygilarimla
Ibocugum sana basarilar dilerim.
Can Arkadasin Trabzonlu Sönmez :) Görüsmek üzere.
gardaşlar yeni bir üyeyim maç biletleri ne kadar ve bitti deniyor ne kadar doğru biz karabekirliler olarak hep destek tam destek diyoruzzz :D
ümraniye karabekir mahlesi yıkılıyooo sivas diye bir kulak verin gardaşınıza şu bilet fiyatlarını bi atın be gadaşlar tüm sivalılara selammm kendinize iyii bakın yarın 0-5 kazanırızzz
(istanbul B.Ş.B-SİVASSPOR) :D :D :D :D :D :D :D :P :P :mrgreen:
bilet fiyatları 10,15,20,25 milyon olarak belirlenmistir..!!!
İzmirde ikamet eden ve sivas asıgı bir vatandas olarak sıvasa sıvaslılara sıvasspora selam olsun
Saolasin kardes bizde Sivassporlu Galatasarayli olarak FairPlay dolayiliyla Trabzonspora basarilar dileriz.....
-----------
sen sivassporlumusun Allah aşkına? yoksa sivasda ikametgah eden bi galatasaylımı fatih
serhankaburcuk 12.11.2004, 08:35 SAOL Trabzonlu kardeşim bizlerde trabzonsporu seviyoruz ve destekliyoruz anadolunun şuandaki gururu ve ben galatasarayıda tutan bir kişi olarak teşekkür ediyorum insallah süper ligde görüsürüz SİVASSPOR&TRABZON elele :) :)
SİVASSPORU BİRİNCİ LİGDE GORMEK EN BUYUK ARZUMUZ,BU SENE MUTLAKA BIRINCİ LİGE CIKMAMIZ LAZIM YETER ARTIK
RüStü ElmaS 22.11.2004, 20:04 Bizimde su anda tek düsüncemiz bu gardasim.
Sivas cikacak baska yolu yok :k2:
umitbulut58 22.12.2004, 08:23 Trabzonlu taraftara teşekkür ediyorummm. fenerden intikamınızı biz alacagız... 50 bin kişilik taraftar yerini sivasspor dolduracakkkk
trabzon taraftarına teşekkürler
RüStü ElmaS 26.01.2005, 10:14 MUHAMMET CELIK BILDIRDI:
BEN TRABZONLUYUM SUAN PARISTE YASIYORUM SIVAS SPORUN FANATIK TARAFTARLARINDAN BIRIYIM 1983 YILINDA SIVASTA ASKERLIGIMI 20 AY YAPTIM TEK ARZUM SIVAS SPORUN SUPER LIGE CIKMASINI CANI GONULDEN ISTIYORUM SIVAS SPOR SUPER LIGE YAKISIR SIVAS SPOR VE TRBZON SPORA IKINCI YARIDA BASARILAR DILERIM
Bizde sana tesekkür ediyoruz gardas, sende sitemize üye olursan, bizi sevindirirsin.
:!: sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur :!:
sağolasın trabzonlu kardeşim. bizim sivaslıların gönlünden bu sene sizin şampiyonlar ligine katılmanız. inşallah şampiyonlar liginde büyük başarılara İmza atarsınız.
RüStü ElmaS 12.07.2005, 22:12 Sonuna özlemle bekledigimiz sonunda 38 yil sonra Süperlige ciktik.
Insaallah süperligte bizde Trabzonspor gibi bizde kalici oluruz.
En cok sabirsizlikla bekledigim maclardan biri ise kardes takim Trabzonspor ile yapilacak maclardir.
Centilmence bir sekilde gececegine inaniyorum.
Hak eden kazansin.
Trabzonlu61 12.07.2005, 22:40 Simdi hatirladim bu konuyu da ben acmistim , ama o zamanlar üye degildim. Simdi üyeligide hallettik, iyi oldu .
bordomavili 26.07.2005, 02:03 Öncelikle yılların özlemine son verip hak ettiği süper lige merhaba diyen Sivasspor'u tebrik ederim.
Ben forumunuza Ordu'dan katılan bir Trabzonspor taraftarıyım.Yeni bir başlık açtığım için kusura bakmayın.Bu gece Trabzonspor'un resmi sitesinde forum bölümünde Şampiyonlar Ligi maçı için başarı dileklerini görüğüm Sivasspor'lu kardeşlerimize ben de teşekkür etmek istiyorum.Sağolsun gardaşlar.Allah size de böyle maçlar nasip eder inşallah.Trabzonspor'lu futbolcuları otelden dışarı çıkarmayan rumlara gereken cevabı sahada veririz inşallah.
Sivas'a asker arkadaşımın yanına gelmiş ve iki gün kalmıştım.Böyle büyük bir potansiyeli olan bir şehrin süper ligde takımı mutlaka olmalı diye düşünmüştüm.Öyle de oldu.Umarım kalıcı olur Sivasspor.
Anadolu'da bulunan taraftarların her zaman kendi illerinin taraftarı olmalarından yanayım.Türkiye'deki gibi kendi ilinin takımı haricinde başka takım tutma olayı Avrupa'da yok.Öyle de olduğu için bir çok şampiyon çıkarıyorlar liglerinde.Ancak ülkemizde medya üç büyükler adı altında insanlara böyle bir olgu empoze ediyorki bir çok kişi bu sayede rant elde ediyor.Son yıllarda anadolu insanının kendi takımlarına sahip çıkmaları hiç de hoşlarına gitmiyor bu rantçıların.Ülke futbolu da bu nedenle gelişemiyor.
Sayın valinin dediği gibi Sivas'ta artık tek takım Sivasspor olur.
Biz de sizleri bordomavi.net ve trabzonsporlist.org taraftar sitelerimizde görmekten mutluluk duyarız.
Hepinize hürmetle selam ederim.İnşallah yine yazacağım.Allah'a emanet olun.
saol gardas yıllardır 3 büyük egomanyası mevcut ülkemizde buna bir son verme zamanın geldi gerçi siz verdiniz ama biz gençler olarak daha bunları görmedik inşallah gün gelecek bizde son vereceğiz
gercek58li 26.07.2005, 02:23 SAGOLASIN GARDAS, TRABZONSPOR`A SAMPIYONLAR LIGI YOLUNDA BASARILAR DILERIM. INSALLAH ANADOLUYU TEMSILEN IYI SEYLER YAPARSINIZ. ARKANIZDA DEGILIZ, YANINIZDAYIZ. CÜNKÜ ARKADAN KALLESLIK YAPILABILIR. :!: :D :D
RüStü ElmaS 26.07.2005, 05:02 Güzel temennilerin icin tesekkürler.
Bizimde temennimiz süperligte kalip, Anadolu takimini temsil etmek.
Insaallah basarili olacagiz.
Gardas, sitemize sürekli katilan bir kac tane trabzonlu taraftarlar var.
Biri "trabzonlu" "trabzonlu61" gibi üyelerimiz.
Hepside birbirinden iyi insanlar.
Senide aramizda görmek bize mutluluk verir.
Her zaman yorum ve elestirilerini bekleriz.
merturhan 26.07.2005, 05:08 SEVGİLİ TRABZONLU KARDEŞİM.
ŞU AN SABAH SAAT 06.00 İTİBARİYLE SANA BU MESAJI YAZIYORUM.
İNSANLAR İYİ ŞEYLERE LAYIKTIR.BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM. BU RANTIN YÜZÜNDEN SPOR KARDEŞLİKTEN ÇOK, KALLEŞLİĞE DÖNDÜ. YOK ADAM ÖLDÜRMELER, YOK SÖĞMELER,YOK DÖĞMELER. NİÇİN? HEP BU KENDİNİ BİLMEZ RANTÇILARIN YÜZÜNDEN.ADAMLAR KENDİ MEMLEKETLERİNİ NASIL TUTUYOR BAK KARDEŞİM. BİZİM FUTBOLCULARI OTEL ODASINA HAPSETMİŞLER DİYORSUN. AYNI ZAMANDA DA kUZEY KIBRISTAKİ MİLLETİMİN FUTBOL TAKIMI KENDİ ARASINDA MAHALLE TURNUVASINI ZOR DÜZENLİYORKEN, ŞEREFSİZLER AVRUPADA KUPALARA KATILABİLİYORLAR. BİZİMKİLER DE ÇIKMIŞ HALA DAHA KENDİ MEMLEKETİNİ KÖTÜLEYİP DURUYOR. SANKİ BİRDE BİLİNÇLİ OLARAK BİR TÜRK TAKIMI İLE KARŞILAŞTIRILMIŞ GİBİ... ONLARI YENMEMİZ BENCE HİÇ TE ÖNEMLİ DEĞİL.. ÖNEMLİ OLAN ONLARIN ORAYA KADAR NASIL ÇIKARTILDIĞI???? SONUÇTA ŞEREFSİZLERİ YENSEKTE ,BİZİMLE BERABER AYNI HAVAYI SOLUYACAKLAR.AMA BENİM MEMLEKETİME HALA AMBARGOLAR UYGULUYACAK O BİR ŞEREFSİZLER...
İŞTE BEN BUNU HAZMEDEMİYORUM KARDEŞ.
KARDEŞİM KUSURUMA BAKMA. SANA BÖYLE SİTEMKAR SÖZLER YAZDIĞIM İÇİGN ÖZÜR DİLİYORUM.İNŞAALLAH BU RUMLARI YENER MEMLEKETİMİZİN İNSANINA OYNADIKLARI OYUNLARI EN AZ ON ŞAMARLA SURATLARINDA PATLATIR, SONRADA ARKALARINDAN BİR TERS VOLEYLE AKDENİZDEN TEKRAR DENİZE DÖKERİZ YUNAN KIRMALARI ALLAHSIZLARI...
TRABZONSPORA CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM...
ÖZ SİVASLI
skywriter 26.07.2005, 05:17 Trabzonspor'a Sampiyonlar Ligi on eleme macinda basarilar, ve bizi Trabzonspor forumunda iyi bir sekilde temsil eden Kaptan'a tesekkurler..
volcano58 26.07.2005, 06:51 inşallah olaysız bir maç ve güzel bir galibiyetle yurdumuza dönersiniz trabzonspora canı gönülden başarılar diliyorum
Kaptan-58 26.07.2005, 07:39 Öncelikle yılların özlemine son verip hak ettiği süper lige merhaba diyen Sivasspor'u tebrik ederim.
Ben forumunuza Ordu'dan katılan bir Trabzonspor taraftarıyım.Yeni bir başlık açtığım için kusura bakmayın.Bu gece Trabzonspor'un resmi sitesinde forum bölümünde Şampiyonlar Ligi maçı için başarı dileklerini görüğüm Sivasspor'lu kardeşlerimize ben de teşekkür etmek istiyorum.Sağolsun gardaşlar.Allah size de böyle maçlar nasip eder inşallah.Trabzonspor'lu futbolcuları otelden dışarı çıkarmayan rumlara gereken cevabı sahada veririz inşallah.
Sivas'a asker arkadaşımın yanına gelmiş ve iki gün kalmıştım.Böyle büyük bir potansiyeli olan bir şehrin süper ligde takımı mutlaka olmalı diye düşünmüştüm.Öyle de oldu.Umarım kalıcı olur Sivasspor.
Anadolu'da bulunan taraftarların her zaman kendi illerinin taraftarı olmalarından yanayım.Türkiye'deki gibi kendi ilinin takımı haricinde başka takım tutma olayı Avrupa'da yok.Öyle de olduğu için bir çok şampiyon çıkarıyorlar liglerinde.Ancak ülkemizde medya üç büyükler adı altında insanlara böyle bir olgu empoze ediyorki bir çok kişi bu sayede rant elde ediyor.Son yıllarda anadolu insanının kendi takımlarına sahip çıkmaları hiç de hoşlarına gitmiyor bu rantçıların.Ülke futbolu da bu nedenle gelişemiyor.
Biz de sizleri bordomavi.net ve trabzonsporlist.org taraftar sitelerimizde görmekten mutluluk duyarız.
TRABZONLU KARDEŞİM RESMİ SİTENİZE (www.trabzonspor.org.tr) FORUMU BEN AÇTIM... TÜM SİVASSPORLU KARDEŞLERİM ADINA TEKRAR SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUM....
İNŞALLAH rumları ÇİMLERE GÖMERSİNİZ......
gardas hosgelmissin.... sizin gibi misafirlerle bizlerde mutlu oluyoruz... TRABZONSPOR'a kupada basarılar dilerim... fazla söze gerek yok.. ezerek gececektir onları sadece yenmek yetmeyecek!!!
gardas hosgelmissin.... sizin gibi misafirlerle bizlerde mutlu oluyoruz... TRABZONSPOR'a kupada basarılar dilerim... fazla söze gerek yok.. ezerek gececektir onları sadece yenmek yetmeyecek!!!
GÜNAY ABİYE KATILIYORUMM__TRABZONSPORA BASARILAR DİLERİM_
Kaptan-58 26.07.2005, 10:41 Trabzonspor'a Sampiyonlar Ligi on eleme macinda basarilar, ve bizi Trabzonspor forumunda iyi bir sekilde temsil eden Kaptan'a tesekkurler..
SPOR; BARIŞ,DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.....
Kaptan-58 26.07.2005, 13:30 HADİ rumları TAVADA KIZARTALIM
Öncelikle yılların özlemine son verip hak ettiği süper lige merhaba diyen Sivasspor'u tebrik ederim.
TRABZON'A RUM TAKIMI KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİZ.
CÜSSKB-Aynur 26.07.2005, 14:18 Öncelikle yılların özlemine son verip hak ettiği süper lige merhaba diyen Sivasspor'u tebrik ederim.
İnşallah herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz.Başarılar diliyorum.
İMZA+İMZA
Trabzonlu 26.07.2005, 14:39 Sevgili Yigidolar bu Iyilik Dileklerinize Tesekkür ederim.
bu Aksam Rumlara gereken Dersi Verecegiz Insallah!
Aldigim Duyumlara göre Sivastan bir gurup bizim Hakkimizda hic te güzel bir yorum yapmiyorlarmis.(Yeniceriler) biz Onlari makul görüyoruz ve Sizleri Seviyoruz
TESEKKÜRLER KARDES TAKIM SIVASSPOR
Kaptan-58 26.07.2005, 14:42 Sevgili Yigidolar bu Iyilik Dileklerinize Tesekkür ederim.
Aldigim Duyumlara göre Sivastan bir gurup bizim Hakkimizda hic te güzel bir yorum yapmiyorlarmis.(Yeniceriler) biz Onlari makul görüyoruz ve Sizleri Seviyoruz
YENİÇERİLER GRUBUNUN YAPTIKLARININ BİZİMLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.. BİZLER DOSTÇA VE KARDEŞCE SPORDAN YANAYIZ...
bordomavili 26.07.2005, 15:23 Tüm güzel dileklerinize en içten teşekkürler.
Sağlıcakla kalın.
1967_DERNEK_10UR 26.07.2005, 16:05 GARDAŞ ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞ GELDİN...RAKİP RUM TAKIMI BU BİZİM İÇİN MİLLİ MESELE İNŞALLAH TRABZONSPOR BU TAKIMI YENİP TÜRKİYE YE DÖNECEK....BAYRAĞIMIZI İNDİRMEYE ÇALIŞANLARA EN GÜZEL CEVABI TRABZONSPOR VERECEK...BAŞARILAR...
1967_DERNEK_10UR 26.07.2005, 16:22 Sevgili Yigidolar bu Iyilik Dileklerinize Tesekkür ederim.
YENİÇERİLER GRUBUNUN YAPTIKLARININ BİZİMLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.. BİZLER DOSTÇA VE KARDEŞCE SPORDAN YANAYIZ... İMZAMI ATIYORUM....+1967İMZA+KAŞE+MÜH ÜR...
efsanedavulcu 26.07.2005, 16:38 Sevgili Yigidolar bu Iyilik Dileklerinize Tesekkür ederim.
YENİÇERİLER GRUBUNUN YAPTIKLARININ BİZİMLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.. BİZLER DOSTÇA VE KARDEŞCE SPORDAN YANAYIZ...
İNŞALLAH RUMLARI YENERSİNİZ......SİZDE BİZDE SEVİNİRİZ
TRABZON SPORA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR
BİZ TÜRKİYE SÜPER LİGİNDE VE DİĞER BÜTÜN LİGLERDEKİ TAKIMLARLA
AYNI DÜZEYDE MÜCADELEMİZE DEVAM EDELİM
SONUÇTA ONLARDA BU ÜLKENİN TAKIMI VE TARAFTARLARIDA BU
ÜLKENİN İNSANLARI.
TRABZON SPOR BİZE NEKADAR YAKINSA DİĞER TAKIMLAR DA AYNI
MESAAFEDEDİR.
BİZ BU LİGDE MÜCAADELEMİZİ HEPSİNE KARŞI AYNI DÜZEYDE AYRI
GAYRI OLMADAN SÜRDÜRECEK VE SİVAS SPORU LAYIK OLDUĞU
YERLERE TAŞIYACAĞIZ.
TÜRKİYE LİGLERİNDEKİ BÜTÜN KULÜPLERE YENİ SEZONDA
BAŞARILAR... !
sivasli_tufan 26.07.2005, 18:45 tesekkurler kardes iyi dileklerin icin insaallah bu aksam ezip gececegiz baska yolu yok
serhankaburcuk 27.07.2005, 13:53 Bir önceki gün Rumlar ile yaptığınız ve yenildiğiniz maçtan dolayı bizde çok üzgünüz...Onlara orada dersini vermeniz gerekirdi ama inşallah Trabzonda turu geçer ve Türkiyeyi sevince boğarsınız ...Şimdiden Trabzonsporumuza başarılar diliyoruz...
kangalli58yasin 27.07.2005, 16:58 HERKES TRABZON MACI DOLAYINAN ÜZGÜN AMA INSALLAH TURU GECERLER
RahMetLi-61 17.09.2005, 16:58 Sayın Sivasspor taraftarı stad önünde görüştüğümüzde çiçek yerine doritos verdiniz ama karnımız doydu sağolun :) Önemli olan kalbimizin çiçek gibi olması be ;)
http://www.homegrocer.com/images/products/doritos-cool-ranch-99.gif
sivhassivas 17.09.2005, 17:13 kardeş biraz gerdik sen de okumadın herhalde mesajımı kusra bakma ok hatalarımdan dolayı özür..
TRABZONLUYUZ!!! 17.09.2005, 17:17 Sivaslı arkadaslar aranızda sivaslı olmayan ama kendisine sivaslı ve sivassporlu süsü verenler var.Buna Dikkat edin lütfen.
Saygılar...
RahMetLi-61 17.09.2005, 17:18 ya böyle büyük bi organizasyon yapsın adminler. bizi çağırın bi yemek yiyelim sizin orada :) Sivas'ın neyi meşhur ben bilmiyorum ama buraya gelin muhlama kara lahana yiyelum uşaklar :) Dimi Tokattaki Hemşşom.. Acıktım bu arada be gidip bişeyler atıştırayım forumlardayız sabahtan beri hehe :)
sivhassivas 17.09.2005, 17:19 umarım benden söz etmiyorsundur. unutma ateşkes imzalamıştık ;)
hayırlı akşamlar
Trabzona Bundan sonrası için başarılar;;)
1967_DERNEK_10UR 19.09.2005, 19:33 trabzonlu arkadaşlar bir doritos verinde arkadaşlığımız pekişsin:D
sinan58_34 19.09.2005, 20:44 VAY TRABZONLU GARDASLAR SAGOLUN ONEMLI OLAN BU MESAJI VERMENIZDI SIZ DORITOS VERIRSINIZ DE BIZ YEMEZMIYIZ :-) MAKSAT ARKADASLIGIMIZ PEKISSIN
SahIsmail 03.10.2005, 17:41 Iste bu yüzden bu siteden ve bu ortamdan ayrilmak istemiyorum. Buradaki dostluk ve bu güzel ortam beni hep buraya bagliyor.
Yigido58_NL 03.10.2005, 18:50 BIZ HERKESLE DOST OLMAYA CALISIYORUZ AMA BUNU BOZMAYA CALISAN CAKALLARDA COK ORTALIKTA.BU CAKALLARA YEM VERMEYELIM ARKADASLAR.BAK NE GUZEL BOYLE TRABZONSPORUN,ANKARAGUCU,KAYSE RI VS. TARAFTARIYLA SAKALASIYORUZ.HANGI SITEDE VAR BOYLE BIR DOSTLUK????????
erhan5834 03.10.2005, 19:14 trabzonlu arkadaşlar bir doritos verinde arkadaşlığımız pekişsin:D
BANADA AL ONURRRRRRRRRRRRRR
TS LİLERLE BARIŞMAM
ÖNCE ŞİMDİLİK KAYDIYLA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZU KABULLENECEKLER, SONRADA SİTE MÜDAVİMLERİNE BİR HAMSİ BUĞULAMA ZİYEFETİ VERECEKLER ONDAN SONRA BARIŞIRIZ BEN ANLAMAM BAŞKA ÇÖZÜM YOK GİBİ :)
1967_DERNEK_10UR 03.10.2005, 20:11 BANADA AL ONURRRRRRRRRRRRRR
HEMEN GARDAŞ DORİTOSLAR YOLDAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D
turanozkanli 05.10.2005, 18:25 abircan bey haklı ben trabzonlu dostları severim nede olsa anadolu insanı güzel bir hamsi buğulama fena olmaz
heryerdeyiz61 07.10.2005, 19:27 TS LİLERLE BARIŞMAM
ÖNCE ŞİMDİLİK KAYDIYLA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZU KABULLENECEKLER, SONRADA SİTE MÜDAVİMLERİNE BİR HAMSİ BUĞULAMA ZİYEFETİ VERECEKLER ONDAN SONRA BARIŞIRIZ BEN ANLAMAM BAŞKA ÇÖZÜM YOK GİBİ :)
uzun bi aradan sonra bi ziyarete geleyim dedim. ama ne göreyim . hala belli başlı kişiler şakayla karışık iğneli laflar söylüyolar. abircan, abi bak sende burdasın bende. şimdi iyi günler geçiriyo olablirsiniz. umarım böle devam eder. ama büyüklük hop deyince alınmıyo sakın unutma bunu. örnekler vermeye gerek yok. zaten herkes biliyo. büyüklük tartışmasına girmem senle. ileriki zamanlarda uğrayacam . bakalım nediycen ozaman bana . :=)
8 10 maç kazanmakla büyüklük kazanılmaz. kendi kendinizi kandırmayın yaw.
:)
heryerdeyiz61 07.10.2005, 19:29 büyüklükten bahsederken özellikle trabzonsporu hiçe sayman çok komik oluyo abi. :))) sende inanmıyosun buna ama tatlı bi rüyadasın ne diyim ki ben :)) saygılar.
1967_DERNEK_10UR 07.10.2005, 19:29 uzun bi aradan sonra bi ziyarete geleyim dedim. ama ne göreyim . hala belli başlı kişiler şakayla karışık iğneli laflar söylüyolar. abircan, abi bak sende burdasın bende. şimdi iyi günler geçiriyo olablirsiniz. umarım böle devam eder. ama büyüklük hop deyince alınmıyo sakın unutma bunu. örnekler vermeye gerek yok. zaten herkes biliyo. büyüklük tartışmasına girmem senle. ileriki zamanlarda uğrayacam . bakalım nediycen ozaman bana . :=)
8 10 maç kazanmakla büyüklük kazanılmaz. kendi kendinizi kandırmayın yaw.
:)
ARAYI SOĞUTMAYALIM HER ZAMAN BEKLERİZ...
sadece_sVs 07.10.2005, 20:31 Trabzonlular bu dostluk hp deWam eder inşallah gardaşlar..
sadece_sVs 07.10.2005, 20:47 umarım Trabzon spor Petkoviçi bze verdiği için pişman olmuyodur..Trabzonunn Bu kötü gidişede dur demesi lazım yakışmıyo..Umarım herşey yoluna girer.Trabzonspor a süper ligde başarılar...
1967_DERNEK_MUSTAFA 07.10.2005, 21:11 ya böyle büyük bi organizasyon yapsın adminler. bizi çağırın bi yemek yiyelim sizin orada :) Sivas'ın neyi meşhur ben bilmiyorum ama buraya gelin muhlama kara lahana yiyelum uşaklar :) Dimi Tokattaki Hemşşom.. Acıktım bu arada be gidip bişeyler atıştırayım forumlardayız sabahtan beri hehe :)
TRABZONLU KARDES KAPIMIZ HERKESE ACIKTIR.BASIMIZIN USTUNDE YERINIZ VAR...
1967_DERNEK_MUSTAFA 07.10.2005, 21:16 Sayın Sivasspor taraftarı stad önünde görüştüğümüzde çiçek yerine doritos verdiniz ama karnımız doydu sağolun :) Önemli olan kalbimizin çiçek gibi olması be ;)
http://www.homegrocer.com/images/products/doritos-cool-ranch-99.gif
DOSTLUKLAR DORİTOSLA BAŞLAR...BİZ ORAYA GELDIGIMIZ ZAMAN TRABZON EKMEĞİ IKRAM EDERSİNİZ...SİZ BURAYA GELDIGINIZ ZAMAN SİVAS KEBABI IKRAM EDERİZ...
muratcan58 09.10.2005, 12:16 bence fazla konuşmaya gerek yok alayına sivas yeter 2-1 konuşur
1967_Dernek_Ayhan 09.10.2005, 12:27 mübarek sizdende ne raklam cı olur ha
korfez41 05.11.2005, 23:00 ya arkadaşlar bir düşünün ya sivasspor süperlige çıksın diyosunuz ama kendine özgü taraftarı yok ligin kalitesi düşecek lütfen sivassporun taraftarı önce istanbul takımı nı destekler sonra sivassporu öle 2 yüzlülük olmaz tek takımın olacak ya
sivaslı sadece sivassporu destekler ayrıca iki yüzlü degildir
saolun trabzonlu dostlar
aslında anadolu takımlarının birbirini desteklemesi lazım.
gercek58li 06.11.2005, 00:10 sivaslı sadece sivassporu destekler ayrıca iki yüzlü degildir
Bunun üzerine baska söz söylemek yakisik almaz herhalde!..
heryerdeyiz61 03.12.2005, 15:58 http://img233.imageshack.us/img233/1025/kusitlaficopy023bz.jpg
heryerdeyiz61 03.12.2005, 15:59 resim nasıl ekleniyor buraya yardımcı olabilecek birisi varmı
heryerdeyiz61 03.12.2005, 16:04 http://www.ajansspor.com/resim/ts_sevinc_flas.jpg
Fenerbahçe'nin rekor hayalini, Trabzonspor suya düþürdü !.. G.Saray'ý yenmenin moraline taraftar desteði ve Alex'i ekleyen lider Fenerbahçe 2 kez yenik duruma düþtüðü maçta 1 puaný Nobre ile kurtardý.. Karadeniz ekibinin golleri Lee ve Fatih'den geldi..[+]
http://img207.imageshack.us/img207/7306/031205mac88gr.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/1025/kusitlaficopy023bz.jpg
yatıp kalkıp hakeme dua etsinler yine. alıştılar hakem itelemeleriyle maç kazanmaya ezikler.
İlk mesaj neydi şimdi ne oldu.Sivasımız süper ligde ve fırtınalar estiriyor.
yigidolar06 18.06.2006, 16:31 TRABZONSPOR A BAŞARILAR DİLERİM SENEYE İYİ YERLERE GELİR
TRABZONLUYUZ!!! 13.07.2006, 14:19 Sivassporla bizim ortak noktamız çok...Aynı yıl kurulduk...İki takımın da gurbette destekleyeni çok...En önemlisi iki takım da anadolunun en çok taraftarı olan takımlar...
NOT:Bizimki azcık sizden fazla...:)
kaplan444 19.07.2006, 10:55 slm sivaslılar bu sene malatyaspor olarak sizlere başarılar diliyorum gerçek dostumuz olan malatyanın gercek dostu trabzonu öpdüm
dövüşte hızlıyız yolda yavaş biz malatyasporluyuz arkadaş
gokhankgk 19.07.2006, 12:56 Tüm güzel dileklerinize en içten teşekkürler.
Sağlıcakla kalın.
ben bir kayserispor taraftarıyım trabzonspor zamanında çok iyi dostumuzdu eğer ünal zamanını hatırlarsanız o zaman stadda kayseri trabzon sesleri yankılanırdı ama bazı trabzonlu yöneticiler bu dostluğu bozdular ama bir anadlu takımı olarak trabzona başarılar diliyorum kayseride yeneceğiz sizi :D
jakobieen 19.07.2006, 13:57 ben bir kayserispor taraftarıyım trabzonspor zamanında çok iyi dostumuzdu eğer ünal zamanını hatırlarsanız o zaman stadda kayseri trabzon sesleri yankılanırdı ama bazı trabzonlu yöneticiler bu dostluğu bozdular ama bir anadlu takımı olarak trabzona başarılar diliyorum kayseride yeneceğiz sizi :D
geçen iki sezonda yeneceğiz diyordunuz amma....;)
gokhankgk 19.07.2006, 14:02 o zaman takımımz bu kadar güçlü değildi 4-2 skordan sonra artık kayserisporun kolay takım olmadığını sizde anlamışınızdır burdaki maç malesef bizim
kapukaya 21.09.2006, 22:32 Sivassporla bizim ortak noktamız çok...Aynı yıl kurulduk...İki takımın da gurbette destekleyeni çok...En önemlisi iki takım da anadolunun en çok taraftarı olan takımlar...
KARDEŞ KUSURA BAKMA AMA SİVASPOR'UN TARAFTARI BİRAZ DAHA FAZLA...BABAM BİLE BIRAKTI TRABZON'U ARTIK SİVASSPOR DİYO...;)
1967 dernek serkan20 17.11.2006, 12:52 tek kelimeyle güldürüyosun bunun böyle olamdığını sende çok iyi biliyorsun;) senin baban sivaslı doğal olarakta sivassporluyum diyecek ama istersen bi sor bakalım Trabzonspor sevgisi ne durumda;) ne kadar kötü olursak olalım.
gardaş sen polemik yaratmak içinmi üye oldun bu siteye
sana istatistiklerle ne kadar sivaslı ve trabzonlu vat şu dünya üzerinde gösterirdim ama hiç kendimi yormayacağım bir araştır istersen
yigido Atilla 17.11.2006, 13:21 Sivassporla bizim ortak noktamız çok...Aynı yıl kurulduk...İki takımın da gurbette destekleyeni çok...En önemlisi iki takım da anadolunun en çok taraftarı olan takımlar...
NOT=1967. de Iki takimda ayni yilda kuruldu 1975,1976,1977,de Anadoluda ve Sivasta hizla bir Trabzonspora sevgi ve sempati baslamisti 1975 cumhurbaskanligi kupasinda Galatasarayi 2-1 yenip kupayi alidilar ve ayni sene lig sampiyonu olup türkiyede bir ilke imza attilar !!!! Anadoluda tek sampiyon cikaran takim Trabzondu. Istanbul hükümanligi yikilmisti sivas halki trabzonsporu bagrina basmisti ve bu traftar sayisi Anadolu ve sivasta hizla büyüyordu malesef sizin yöneticiler sayesinde hizla büyüyen traftar kitlesi güneste eriyen kar gibi kaybolup gitti ..Trabzonu sadece trabzona mal ettiler ve böyle bir bilincsiz yöneticilerin takimlari ne hallere getirdigi ortada bügün belkide Türkiyenin 4. cü degil, 3 büyük takimi olacakti yazik oldu yinede trabzonspora süper ligde basarilar diliyorum
valla bu trabzonlular sivas-trabzon maçı için sivaslılara demediğini bırakmamışlar maalesef.ama onlar kendilerine yakışanı yapıyorlar.bizi bayağı bir küçümsemişler daha da ileri gidenler olmuş
1967_CLUB_10UR 17.11.2006, 20:43 ya arkadaşlar bir düşünün ya sivasspor süperlige çıksın diyosunuz ama kendine özgü taraftarı yok ligin kalitesi düşecek lütfen sivassporun taraftarı önce istanbul takımı nı destekler sonra sivassporu öle 2 yüzlülük olmaz tek takımın olacak ya
++++1967+İMZA+KAŞE+MÜHÜR+BİZ SİVASSPORLUYUZ..
aykut-akay 17.11.2006, 21:12 EYVALLAH GARDAS ISALLAH BIR ANADOLU TAKIMI DAHA ISTANBUL ZAKIMLARINA DUR DIYEBILECEK
sinan58_34 17.11.2006, 21:18 SAGOL KARDES ALLAH RAZI OLSUN..INS GUZELLIK DOLU BIR MAC OLUR...!
ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN
Çok kıymetli arkadaşlarım.Benim memleketim Sivas ve 3.ligde Hacettepe, K.örengücü ile mücadele ettiğimiz zaman (19 Mayıs Stadyumunun yanında toprak saha/Ankara) ,Sincan deplasmanında, Cebeci de Çubukspor-Şekerspor maçlarında hep vardım.(Belediye otobüsü ile geldiğimiz yıllar,Samsunlu Caner Kaleci Abdullah vesaire.Fakat Trabzonsporluyum.Yaklaşık 30 yıldır Trabzonspor'luyum. Trabzon halkı ve Trabzonspor'lular gerçekten bizi çok
seviyorlar.Bizlerde onları çok seviyoruz.Bu dostluk daha nice yıllar devam etmeli.Bu da ilk defa şehrimize gelecek olan Trabzonspor seyircisini en iyi şekilde ağırlamak ile mümkündür.Zaten bize yakışan da budur.Bu maç ne küme düşme ne de Şampiyonluk maçıdır.Fakat Sivas halkının en büyük sınavıdır.En ufak bir cahillik yapmamalıyız.Yenerseniz kesinlikle Trabzonspor seyircisini üzecek birşey yapmamalısınız ya da yenilirseniz yine aynı şekilde.Amigo Sebo hatırlarmısın Cebeci maçında trübünden düşmüştün ve Allah'tan birşey olmamıştı.İşte o maçta bende vardım.En büyük pay sana düşüyor.Lütfen Centilmenlik konusunda duyarlı ol. Özet ile kardeş kulüp Trabzonspor'umuza ve seyircisine lütfen saygısızlık yapmayalım.Unutmayın ne ekersen onu biçersin.
Özetle,bu maç ölüm kalım maçı değil.Sivasspor-Trabzonspor dostluk maçı olmalı.
Sivasspor ve Trabzonspor bu maçtan sonra mutlaka toparlanmalı ve yukarılara tırmanmalılar.
Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla.
yigido_furkan 18.11.2006, 23:40 biz yenılsek bile rakıbı alkıslarız kardes bu trabzon antep farketmez ama inş. yenecez bu maçı ve cıkısımız surecek trabzondan eksık kalır bi kadromuz yok
PRoFeSSioNaL 19.11.2006, 10:06 bu maçı hem dostluk hemde kardeşlik kazanacak
2 takımında centilmenliği olacak
ama bu maçı sivasspor kazansın!!!!!''!!
NİHAT_EKİCİ 19.11.2006, 10:24 BİZİM İÇİN TRANZONSPORUN AYRI BİR YERİ VARDIR. İNŞALLAH ESKİ GÜNLERİNE DÖNERDE BİZDE HEP BERABER TRANZONSPORU DESTEKLERİZ.
ademgoze 19.11.2006, 10:47 dileklerinize katılıyorum inşallah güzel bir maç olur...
Sivasspor'u kutluyorum.Fakat size bir tavsiyem var.Başkan ,Hoca ve seyirci olarak çok dikkatli olmak gerekiyor.İkinci devrenin her maçı final havasında olacaktır.Son haftalara kadar galibiyet almak gerek.Yoksa bir düşünsenize Sivasspor çok ama çok zorlanır.İnşallah galibiyet serileri devam eder.Yoksa
ikinci devre Beşiktaş-Trabzon-Galatasaray maçları bu maçlardan hiç puan alamayacakmış gibi ikinci devrenin ilk maçlarını,bu maçlara gelene kadar galibiyet ile kapamak gerekir yoksa Allah korusun Yozgat gibi silinip gidebilir.Sivas'a 1.lig çok yakışıyor.Fakat bunun kıymetini bilmek gerekiyor.
yigidolar06 20.11.2006, 09:24 ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN
Çok kıymetli arkadaşlarım.Benim memleketim Sivas ve 3.ligde Hacettepe, K.örengücü ile mücadele ettiğimiz zaman (19 Mayıs Stadyumunun yanında toprak saha/Ankara) ,Sincan deplasmanında, Cebeci de Çubukspor-Şekerspor maçlarında hep vardım.(Belediye otobüsü ile geldiğimiz yıllar,Samsunlu Caner Kaleci Abdullah vesaire.Fakat Trabzonsporluyum.Yaklaşık 30 yıldır Trabzonspor'luyum. Trabzon halkı ve Trabzonspor'lular gerçekten bizi çok
seviyorlar.Bizlerde onları çok seviyoruz.Bu dostluk daha nice yıllar devam etmeli.Bu da ilk defa şehrimize gelecek olan Trabzonspor seyircisini en iyi şekilde ağırlamak ile mümkündür.Zaten bize yakışan da budur.Bu maç ne küme düşme ne de Şampiyonluk maçıdır.Fakat Sivas halkının en büyük sınavıdır.En ufak bir cahillik yapmamalıyız.Yenerseniz kesinlikle Trabzonspor seyircisini üzecek birşey yapmamalısınız ya da yenilirseniz yine aynı şekilde.Amigo Sebo hatırlarmısın Cebeci maçında trübünden düşmüştün ve Allah'tan birşey olmamıştı.İşte o maçta bende vardım.En büyük pay sana düşüyor.Lütfen Centilmenlik konusunda duyarlı ol. Özet ile kardeş kulüp Trabzonspor'umuza ve seyircisine lütfen saygısızlık yapmayalım.Unutmayın ne ekersen onu biçersin.
Özetle,bu maç ölüm kalım maçı değil.Sivasspor-Trabzonspor dostluk maçı olmalı.
Sivasspor ve Trabzonspor bu maçtan sonra mutlaka toparlanmalı ve yukarılara tırmanmalılar.
Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla.GARDAŞ YAZDIKLARINI OKUDUMDA SANKİ SİVAS TARAFTARI DEPLASMANA GELEN TAKIMI VEDE TARAFTARINI İYİ KARŞILAMIYOR HAVASI YAKALADIM YANLIŞ DÜŞÜNMÜŞSÜN SİVAS SEYİRCİSİ HANGİ STADDA OLAY CIKARDI KOLTUK KIRDI ELİNDEN GELDİĞİNCEDE MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERMİŞTİR
neymiş efendim 3 ezikler veyada bizans takımları.tabi ki biz de isteriz anadoludan şampiyon çıkmasını ama böyle hakaret ederek değil...
Sivasspor'u kutluyorum.Fakat size bir tavsiyem var.Başkan ,Hoca ve seyirci olarak çok dikkatli olmak gerekiyor.İkinci devrenin her maçı final havasında olacaktır.Son haftalara kadar galibiyet almak gerek.Yoksa bir düşünsenize Sivasspor çok ama çok zorlanır.İnşallah galibiyet serileri devam eder.Yoksa
ikinci devre Beşiktaş-Trabzon-Galatasaray maçları bu maçlardan hiç puan alamayacakmış gibi ikinci devrenin ilk maçlarını,bu maçlara gelene kadar galibiyet ile kapamak gerekir yoksa Allah korusun Yozgat gibi silinip gidebilir.Sivas'a 1.lig çok yakışıyor.Fakat bunun kıymetini bilmek gerekiyor.
eyvallah kardeşim...
trabzon gıbı buyuk camıanın bu hallerde olması anlamsız.inşallah toparlar.anadolunun sesi olmaya devam eder.yanında bız kayseri konya vs de eklenir istanbul hegamonyasına biraz olsun dur der.
trabzona başarılar
hakandemirezen 21.11.2006, 17:52 YERİ GELMİŞKEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.TS TARAFTARIYLA YÖNETİMİYLE BİR BÜTÜN KULÜPTÜR.
SİVASSPORLU İLHANIN HASTA OĞLU İÇİN GÖNDERDİĞİNİZ YAZI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ TRABZONSPOR.UNUTMAMANIZ YETERLİDİR.SAĞOLUN
Kardeşim Trabzonsporun yazmış olduğu yazıyı yazarsan sevinirim.
fırtına6t1s 25.08.2007, 10:41 ŞÜKRÜ ATASOY 01.01 1980 TRABZON/OF DOĞUMLUYUM.. Ticaretle uğraşıyorum. Trabzonspor taraftarıyım.Bütün sivassporlulara sevgiler saygılar.. Sivasa bir iki kere geldim CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE BULUNDUM çok güzel bir şehriniz var özellikle ilk sivasa geldiğimde madımak otelini görmek istedim..ayrıca burdan akrabalarım cumhuriyet üniversitesinde okuyor..
cenk5821 25.08.2007, 11:22 ŞÜKRÜ ATASOY 01.01 1980 TRABZON/OF DOĞUMLUYUM.. Ticaretle uğraşıyorum. Trabzonspor taraftarıyım.Bütün sivassporlulara sevgiler saygılar.. Sivasa bir iki kere geldim CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE BULUNDUM çok güzel bir şehriniz var özellikle ilk sivasa geldiğimde madımak otelini görmek istedim..ayrıca burdan akrabalarım cumhuriyet üniversitesinde okuyor..
cok tskler herkes fair play icerisinde kardesce davranmaliyiz ben bunu tum yuregimle isityorum ben trabzona hic gelmedim ama dedem gidiodu guzell diodu ayrica turkiyenn tum sehirleri guzeldir HEPIMIZ KARDESIZ artik olay geride kaldi...........BITISN ARTIKK YA
erhan6161 28.08.2007, 23:35 trabznda çıkan olaylardan dolayı 3 5 çapulcunun camiamıza sürdüğü lekeden dolayı bütün sivassporlu kardeşlerimizden özür diliyoruz seneye bi takım nasıl ağırlanır bunu herkes görecek
Ss--58--Ss 28.08.2007, 23:37 HALUK ULUSOY DEVAM EDERSE TRABZON BU SENE SAMPIYON OLUR BU TERBİYESİZLİGİ YAPAN FEDERASYON TRABZONU KOLAYLIKLA SAMPIYON YAPAR.:mad:
yigido24 28.08.2007, 23:41 trabznda çıkan olaylardan dolayı 3 5 çapulcunun camiamıza sürdüğü lekeden dolayı bütün sivassporlu kardeşlerimizden özür diliyoruz seneye bi takım nasıl ağırlanır bunu herkes görecek
Seni kutlarım gardaş,
gerçekten yapman gerekeni geçte olsa, en azından birisi yaptı.
İnşaallah güzel dostluklar yaralar büyümeden sarılabilinir.
hafikliyiğido58 29.08.2007, 00:19 ARKADAŞLAR RAKİP TAKIMLARDAN TRABZONU ARTIK ARAMIZA KABUL ETMİYORUZ. LÜTFEN ENGELLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7183380.asp?gid=211&a=292860
KIZILCAN 30.08.2007, 08:49 Duyarlı ve centilmen Trabzonspor taraftarını kutluyorum.Güzel yorumlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim...
UTKUM_58 30.08.2007, 09:09 ya cok guzel uc bestane capulcu ortami geriyor dogru boyle insalar oldukcaa kimse kimseyi germes uzmes tskler kardesler sizede o yakisirdi tebrik ederim
Anatolia1908 31.08.2007, 22:57 bende ts-sivas macında sizin bulundugunuz kale arkasındaydım
bı trabzonlu bı uskduarlı olarak..
Merkez tayfadan bı kac kısıye guzelcene slm verdım bılır onlar :) belkı hatırlayan vardır ..
çılgın_lar 04.09.2007, 18:33 Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu yılki ilk maçımızda olan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim...üzüntüm tatil edilen maçın tekrar edileceği haberiyle ikiye katlandı...maçın sonucu tartışmasız 3-0 sivas lehine olmalıydı...inşallah tekrar edilecek maçta bizi yenersiniz...
belki bana güleceksiniz ama haluk ulusoy başkan olduğu sürece anadoludan hiç bir şampiyon çıkmaz hemde ulusoy Trabzonlu olduğu halde Trabzonsporda dahil...yalnız türk futbolu nun kirli olduğu yenimi anlaşıldı...bizim 3 yıl önce şampiyonluğumuz elimizden alınırken anadolu klüpleri neredeydi...sayısız örnekleri çok değil son birkaç yıldır elde edilen şaibeli şampiyonluklar incelensin yeter...tekrar üzüntümü dile getirir sivaslı kardeşlerime bu yılki sezonda canı gönülden başarılar dilerim...
CÜSSKB-Aynur 04.09.2007, 18:43 Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu yılki ilk maçımızda olan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim...üzüntüm tatil edilen maçın tekrar edileceği haberiyle ikiye katlandı...maçın sonucu tartışmasız 3-0 sivas lehine olmalıydı...inşallah tekrar edilecek maçta bizi yenersiniz...
belki bana güleceksiniz ama haluk ulusoy başkan olduğu sürece anadoludan hiç bir şampiyon çıkmaz hemde ulusoy Trabzonlu olduğu halde Trabzonsporda dahil...yalnız türk futbolu nun kirli olduğu yenimi anlaşıldı...bizim 3 yıl önce şampiyonluğumuz elimizden alınırken anadolu klüpleri neredeydi...sayısız örnekleri çok değil son birkaç yıldır elde edilen şaibeli şampiyonluklar incelensin yeter...tekrar üzüntümü dile getirir sivaslı kardeşlerime bu yılki sezonda canı gönülden başarılar dilerim...
Bizim Trabzonsporla hiç bir alıp veremediğimiz yok.
Ben her zaman Trabzonspor u takdirle, beğeniyle takip ettim.
Bizi Federasyonun verdiği Taraflı kararlar ve Kulüp Başkanınızın tutarsız açıklamaları üzdü.
Başta samimi olduğuna inanmakta güçlük çektim.Güzel mesajın için Teşekkür ederiz.
çılgın_lar 04.09.2007, 18:54 samimi olduğuma inanmakta güçlük çekmene gerek yok her şey ortadaydı.beni kat kat üzen bu olayların sivas maçında patlak vermesiydi....gerçekten çok üzgünüm...
Bu mesele uzadıkça camialara yara veriyor. Spor sitelerindeki yorumlarda kılıçları çekilmiş psikopat taraftar örnekleri görüyoruz. O nedenle senin bu yorumunu takdirle karşıladım. Artık Türk futbolunu düzlüğe çıkarma zamanıdır.
Ss--58--Ss 04.09.2007, 19:12 Bizim Trabzonsporla hiç bir alıp veremediğimiz yok.
Bizi Federasyonun verdiği Taraflı kararlar ve Kulüp Başkanınızın tutarsız açıklamaları üzdü.
Başta samimi olduğuna inanmakta güçlük çektim.Güzel mesajın için Teşekkür ederiz.
aynen katılıyorum................... ...................
çılgın_lar 20.09.2007, 22:14 tebrikler hakettiğiniz 3 puanı aldınız...bi arkadaşınız mesajında bu federasyon trabzonu kolaylıkla şampiyon yapar demiş...bu ne kadar aşağılık bi yorum...bu güne kadar yapmamışta şimdi mi yapacak...trabzon ligi 14.bitirirken neden kıyak geçmemiş...ulusoy trabzona kıyak geçiyor diyen insan adi dir...bizim yerimizde diğer büyük takımlar olsaydı eminim bu kadar sesinizi çıkartmazdınız...söz konusu trabzon olunca bütün anadolu takımları ayağa kalkmış...neyse ne kimin ne olduğu nu görmemiz açısından iyi oldu...yanlış anlaşılmasın tepkim verilen karara değil adil bir futbol oyunu isteyenler fenerin nobre ile konyada elle,yine aynı nobre samsunda haksızca bi penaltı yaptırıp kaleciyi oyundan attırdığı zaman bu anadolu takımları neden konyanın yada samsunun yanında olmadılar...çok basit çünkü istanbul takımlarının ruhu bedenlerine işlemiş...gelmiş birde anadoludan şampiyon beklerler.......ne mutlu futbolu çirkefliğe sürükleyene ki ancak o zaman şampiyon olunuyo.....
Ss--58--Ss 20.09.2007, 22:24 trabzonlu taraftarlara gösterdikleri centilmen davranıstan dolayı tesekkürler....
Besyo_cu 20.09.2007, 22:25 Bizim Trabzonsporla hiç bir alıp veremediğimiz yok.
imzamı atarım... aynen........
nazimgulturk 20.09.2007, 22:38 kardeş sağol herkes senin gibi olsa daha ne !!!
ama yok ortalık karıştırmak moda oldu
çılgın-sedat 20.09.2007, 22:57 samimi olduğuma inanmakta güçlük çekmene gerek yok her şey ortadaydı.beni kat kat üzen bu olayların sivas maçında patlak vermesiydi....gerçekten çok üzgünüm...
o maçda yapılan olaylar bilinçli bir şekilde yapıldığına adım gibi eminim
ceza_tolga_rep 20.09.2007, 23:12 noldu trabzon ulusoy kurtaramdı galiba??????????????????**:D
Yigido58_NL 20.09.2007, 23:45 tebrikler hakettiğiniz 3 puanı aldınız...bi arkadaşınız mesajında bu federasyon trabzonu kolaylıkla şampiyon yapar demiş...bu ne kadar aşağılık bi yorum...bu güne kadar yapmamışta şimdi mi yapacak...trabzon ligi 14.bitirirken neden kıyak geçmemiş...ulusoy trabzona kıyak geçiyor diyen insan adi dir...bizim yerimizde diğer büyük takımlar olsaydı eminim bu kadar sesinizi çıkartmazdınız...söz konusu trabzon olunca bütün anadolu takımları ayağa kalkmış...neyse ne kimin ne olduğu nu görmemiz açısından iyi oldu...yanlış anlaşılmasın tepkim verilen karara değil adil bir futbol oyunu isteyenler fenerin nobre ile konyada elle,yine aynı nobre samsunda haksızca bi penaltı yaptırıp kaleciyi oyundan attırdığı zaman bu anadolu takımları neden konyanın yada samsunun yanında olmadılar...çok basit çünkü istanbul takımlarının ruhu bedenlerine işlemiş...gelmiş birde anadoludan şampiyon beklerler.......ne mutlu futbolu çirkefliğe sürükleyene ki ancak o zaman şampiyon olunuyo.....
Trabzonspor`lu arkadasa katiliyorum,neden tepkiler hep Anadolu takimlari arasinda oluyorda,Istanbul takimlarina gelince herkes dut yemis bulbule donuyor.Anadolu takimlari birbirlerine destek olmadigi surece Anadoludan birak sampiyonu boyle giderse Avrupaya takim bile gonderemiyecegiz.Aklimizi basimiza alalim arkadaslar..
albina58 21.09.2007, 01:44 Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu yılki ilk maçımızda olan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim...üzüntüm tatil edilen maçın tekrar edileceği haberiyle ikiye katlandı...maçın sonucu tartışmasız 3-0 sivas lehine olmalıydı...inşallah tekrar edilecek maçta bizi yenersiniz...
Arkadaşım birinci parağrafında olayın detayını çok güzel açıklamışsın,ama ikinci parağrafında biz sivasspor taraftarı olarak haluk ulusoy federasyonuna sitemimiz konusunda tarafsız düşünmüyorsun,nitekim ilk parağrafta söylediğinin aksine bir karar alan,futbola sponsor firmaları futboldan küsdüren,medyada çatışma yaratan ve trabzon ile sivasspor'u kavganın eşigine getiren ne yazıkki ulusoydur.
Ulusoy acaba disiplin kurulunda alınan kararla neyi hedeflemişdir onu düşünmek gerek zira trabzon taraftarı olarak sizde maçın 3-0 sivasspor lehine tescil edilmesini savunurken.
Dahada açık anlatmak gerekirse dört yıl evvel beşiktaş türkiye liğine damgasını vurmuş,başkanı serdar bilğili,teknikdirektör lucescu ile en az 4 yıl şampiyonluğa ambargo koyacak yapıdayken,içindeki aşırı muhalif kanadın sistemli komplaları sonucu bir başkanın ayağı kaydırılmışdır.İşte burdaki konuda ne yazıkki,trabzon içişlerine karışmak olmasın ama ulusoy ile trabzon başkanı arasındaki bir kavga.Ne yazıkki burda kaybeden sivasspor olacaktı.Bu duruma getirende maalesef ULUSOY federasyonudur.Kabul edelim veya etmeyelim haluk ulsoy ile hükümet arasındaki kavgaya trabzon alet edilmeye çalışıldı,burda trabzonspor kulübü başkanının gönderilmesi hedeflendi,gönderilmesine ise bu maçta federasyon tarafından trabzon lehine karar alınması,başkanın aciz kalması ve ulusoyun trabzonsporun haklarını koruyan olarak lanse edilmesi hedeflenmişdi.
yigido Atilla 21.09.2007, 02:22 tebrikler hakettiğiniz 3 puanı aldınız...bi arkadaşınız mesajında bu federasyon trabzonu kolaylıkla şampiyon yapar demiş...bu ne kadar aşağılık bi yorum...bu güne kadar yapmamışta şimdi mi yapacak...trabzon ligi 14.bitirirken neden kıyak geçmemiş...ulusoy trabzona kıyak geçiyor diyen insan adi dir...bizim yerimizde diğer büyük takımlar olsaydı eminim bu kadar sesinizi çıkartmazdınız...söz konusu trabzon olunca bütün anadolu takımları ayağa kalkmış...neyse ne kimin ne olduğu nu görmemiz açısından iyi oldu...yanlış anlaşılmasın tepkim verilen karara değil adil bir futbol oyunu isteyenler fenerin nobre ile konyada elle,yine aynı nobre samsunda haksızca bi penaltı yaptırıp kaleciyi oyundan attırdığı zaman bu anadolu takımları neden konyanın yada samsunun yanında olmadılar...çok basit çünkü istanbul takımlarının ruhu bedenlerine işlemiş...gelmiş birde anadoludan şampiyon beklerler.......ne mutlu futbolu çirkefliğe sürükleyene ki ancak o zaman şampiyon olunuyo.....
Her oyunun bir kurali vardir bu kurallari icat eden biz degiliz.Ilk önce onu Bilmemiz gerekir Bu Kurallari icat eden ve uygulanmasini Titizlikle isteyen Uefa,Fifa dir Kurallar hosumuza gitsede gitmesede kabullenmek zorundayiz. Trabzonsporun ulusoya bu kadar sarilmaniz tabiki ister istemez kuskular uyandiriyor. Nuri Albayrakin ve suat ustanin aciklamalarini hepimiz biliyoruz yazmaya gerek yok. Tahkim olmasi gereken kurallari uyguladi. Taraftarlarin takima destek vermesi gerekeirken son dakikada sahaya Atlamasinin bir takimin basina neler getirecegi gördük. Bundan her Taraftarin ders cikarmasi gerekiyor. Bu olay Internatnional bir macta basiniza gelmis olsaydi Allah bilir UEFA Türk takimlarini kac sene men ederdi. Avrupada zaten sabikali bir ülkeyiz imajimiz cok kötü insallah böyle seyler bir daha sahalarimizda yasanmaz..
Abdullah DuMaN 21.09.2007, 07:38 ya arkadaşlar bir düşünün ya sivasspor süperlige çıksın diyosunuz ama kendine özgü taraftarı yok ligin kalitesi düşecek lütfen sivassporun taraftarı önce istanbul takımı nı destekler sonra sivassporu öle 2 yüzlülük olmaz tek takımın olacak ya
bizim taraftarımız tektir bizde 4 büyük yok tek büyük var;);)
çılgın_lar 21.09.2007, 13:54 albina 58...tahkimin kararı değiştirmesine senden çok ben sevindim...en ufak bir tepkim yok...anlatmak istediğim anadolu takımları birbirini yerken bunun sefasını kimlerin çektiğini tahmin etmek zor değil...siz ikinci ligteyken bi ara kocaelispor üst sıraları zorladı hemen trabzonla mukayese edildi iki takımı birbirine düşürmek istediler kocaeli küme düştü...gaziantep ligi birkaç yıl önce 3.bitirdi yine aynı şekilde başkanı trabzonla ilgili açıklama yaptı ipler gerildi gaziantep bidaha o başarıyı yakalyamadı zararı yine anadolu takımları gördü...geçen yıl bursa başkanı aziz amcasını arkasına alıp trabzon aleyhine konuştu ne oldu başkan istifa edip gitti ne kaldı geri birbirine yan bakan iki anadolu takımı karşı karşıya geldi zararı yine bizler gördük...şimdi kendi şehri dışında en çok insanı bulunan iki şehri karşı karşıya getiriyolar amaç sivasın güçlü olmasını engellemek daha doğrusu başlarını ağrıtmayacak şekilde bi takım olmasını sağlamak...diyeceksinizki neden hep işin içinde trabzon var adamlar bir taşla iki kuş vuruyo hem trabzona engel olunuyo hem anadoludan çıkmış olan diğer güçlü takımın (sivas)ın dahada güçlenmesine engel olunuyo....valla söylenecek o kadar çok şey varki kelimelere dökmek konuşmaktan daha zor keşke karşılıklı oturup konuşabilme imkanımız olsa....umarım azda olsa derdimi anlatabilmişimdir...
ne yani trabzonla uğraşan ligdenmi düşüyo bizim amacımız sadece futbolcumaz yapılanı onların yanında kar kalmaması temiz futbol ve fairplay yoks a3 puan almışız almamışız ne yi değiştirir...
albina 58...tahkimin kararı değiştirmesine senden çok ben sevindim...en ufak bir tepkim yok...anlatmak istediğim anadolu takımları birbirini yerken bunun sefasını kimlerin çektiğini tahmin etmek zor değil...siz ikinci ligteyken bi ara kocaelispor üst sıraları zorladı hemen trabzonla mukayese edildi iki takımı birbirine düşürmek istediler kocaeli küme düştü...gaziantep ligi birkaç yıl önce 3.bitirdi yine aynı şekilde başkanı trabzonla ilgili açıklama yaptı ipler gerildi gaziantep bidaha o başarıyı yakalyamadı zararı yine anadolu takımları gördü...geçen yıl bursa başkanı aziz amcasını arkasına alıp trabzon aleyhine konuştu ne oldu başkan istifa edip gitti ne kaldı geri birbirine yan bakan iki anadolu takımı karşı karşıya geldi zararı yine bizler gördük...şimdi kendi şehri dışında en çok insanı bulunan iki şehri karşı karşıya getiriyolar amaç sivasın güçlü olmasını engellemek daha doğrusu başlarını ağrıtmayacak şekilde bi takım olmasını sağlamak...diyeceksinizki neden hep işin içinde trabzon var adamlar bir taşla iki kuş vuruyo hem trabzona engel olunuyo hem anadoludan çıkmış olan diğer güçlü takımın (sivas)ın dahada güçlenmesine engel olunuyo....valla söylenecek o kadar çok şey varki kelimelere dökmek konuşmaktan daha zor keşke karşılıklı oturup konuşabilme imkanımız olsa....umarım azda olsa derdimi anlatabilmişimdir...
ne güzel anlatmıssın trabzonun anadolu takımları ile iyi gecinmesi gerekiyor bunlardan biride sivas
ama şu anda belliki trabzonun iyi gecinmesi kendilerine düşman la antipati toplayacak hareketlerden başka bişey yapılmıyor...
gecen senelerde olduğu gibi gazeteler açtımızda acaba bjkmi fb mi yoksa gsmi şampiyon olur yazılarını okumatan başka bişey yapmayız gidişat onu göseteriyor malasef.
albina 58...tahkimin kararı değiştirmesine senden çok ben sevindim...en ufak bir tepkim yok...anlatmak istediğim anadolu takımları birbirini yerken bunun sefasını kimlerin çektiğini tahmin etmek zor değil...siz ikinci ligteyken bi ara kocaelispor üst sıraları zorladı hemen trabzonla mukayese edildi iki takımı birbirine düşürmek istediler kocaeli küme düştü...gaziantep ligi birkaç yıl önce 3.bitirdi yine aynı şekilde başkanı trabzonla ilgili açıklama yaptı ipler gerildi gaziantep bidaha o başarıyı yakalyamadı zararı yine anadolu takımları gördü...geçen yıl bursa başkanı aziz amcasını arkasına alıp trabzon aleyhine konuştu ne oldu başkan istifa edip gitti ne kaldı geri birbirine yan bakan iki anadolu takımı karşı karşıya geldi zararı yine bizler gördük...şimdi kendi şehri dışında en çok insanı bulunan iki şehri karşı karşıya getiriyolar amaç sivasın güçlü olmasını engellemek daha doğrusu başlarını ağrıtmayacak şekilde bi takım olmasını sağlamak...diyeceksinizki neden hep işin içinde trabzon var adamlar bir taşla iki kuş vuruyo hem trabzona engel olunuyo hem anadoludan çıkmış olan diğer güçlü takımın (sivas)ın dahada güçlenmesine engel olunuyo....valla söylenecek o kadar çok şey varki kelimelere dökmek konuşmaktan daha zor keşke karşılıklı oturup konuşabilme imkanımız olsa....umarım azda olsa derdimi anlatabilmişimdir...
kardeşim ts liler anlamakta güçlük çekse de bir kez daha anlatayım..ts-sivas maçları hep dostluk içinde geçer geçen sene trabzondaki maçı iki takım taraftraları beraber izlemişti..olaylarsa her şehirde her takımın başına gelebilecek olaylar..ancak ts kamuoyundan özür dilemek yerine sanki suçlu bizmişiz gibi sahaya atlayanlar bizmişiz gibi her yerde sivasın hakkında olmadık hakaretlerde bulundular...taraftarından başkanına kadar herkes..ama ts şunu göremiyor...ts nin başında basiretsiz bir yönetim var hepsi onların yüzünden oldu..verilen sözler tutulmadığı gibi başarısızlklar da üsüste geldi...zaten kolay gaza gelen karadeniz insanı da bunlara son damla olarak sivas maçında patladı..aama hala suçlu biz görlüyoruz...biz kimseyle uğraşmıyoruz...olayların içinde hep ts varsa bunuda bir kez daha düşünmek lazım..
trabonun sitesi bmn de sivasa ne kadar çok hakret ediliyor bir görseniz...bu siteyi gerçekten seviyorum..
trabonun sitesi bmn de sivasa ne kadar çok hakret ediliyor bir görseniz...bu siteyi gerçekten seviyorum..
Biz SİVAS'lılarında farkı bu işte ;) :)
farkımız olacak tabi nede olsa sivaslıyız :)
farkımız olacak tabi nede olsa sivaslıyız :)
ama
günayla senin ayrı bir farklılığınız var..HEP ÇEVRİMDIŞI GÖZÜKÜYORSUNUZ..:D
geldim gibi gidiyorumdur belkide ondandır ;)
Abdullah DuMaN 21.09.2007, 15:11 ne yani trabzonla uğraşan ligdenmi düşüyo bizim amacımız sadece futbolcumaz yapılanı onların yanında kar kalmaması temiz futbol ve fairplay yoks a3 puan almışız almamışız ne yi değiştirir...
bende aynen buaraya imzamı atarım yani
ama
günayla senin ayrı bir farklılığınız var..HEP ÇEVRİMDIŞI GÖZÜKÜYORSUNUZ..:D
Vaktimizin çoğunu sitede geçiriyorsunuz diyenler için yaptık :P :D
dimi bunların işi gücü yokta hepburdalar :)))
Vaktimizin çoğunu sitede geçiriyorsunuz diyenler için yaptık :P :D
ne diyeyim ki...bir insan hemşehrilerini ancak bu kadar düşünebilir:D
Sivasporlular unutmayın geçen sene Trabzonspor maçını bizimle birlikte aynı türübünde izlediniz sizi aramıza aldık...Hafızalarınızı kazıyın lütfen...Trabzonspor'a kimse düşman olmasın...Biz sadece istanbul eziklerine karşı sert tavrımız vardır. Ama görüyoruzki anadoluya sıçramaya başladı...
o_albayrak 21.09.2007, 16:26 Trabzonspor anadolu klüpleriyle dost olmayı düşünüyorsa ilk önce istanbulun yalakalığını bırakacak.Kimse inkar etmesin edemezde zaten bizler çokk gördük gs-ts maçlarını bu ligte her nekadar gs sempatim olsada gerçekleri konuşmamak ayıp olur.O yüzden İst yalakalığını bıraktığında ts belki dost bulur kendine.....
altuntas58 21.09.2007, 16:36 Arkadaşım birinci parağrafında olayın detayını çok güzel açıklamışsın,ama ikinci parağrafında biz sivasspor taraftarı olarak haluk ulusoy federasyonuna sitemimiz konusunda tarafsız düşünmüyorsun,nitekim ilk parağrafta söylediğinin aksine bir karar alan,futbola sponsor firmaları futboldan küsdüren,medyada çatışma yaratan ve trabzon ile sivasspor'u kavganın eşigine getiren ne yazıkki ulusoydur.
Ulusoy acaba disiplin kurulunda alınan kararla neyi hedeflemişdir onu düşünmek gerek zira trabzon taraftarı olarak sizde maçın 3-0 sivasspor lehine tescil edilmesini savunurken.
Dahada açık anlatmak gerekirse dört yıl evvel beşiktaş türkiye liğine damgasını vurmuş,başkanı serdar bilğili,teknikdirektör lucescu ile en az 4 yıl şampiyonluğa ambargo koyacak yapıdayken,içindeki aşırı muhalif kanadın sistemli komplaları sonucu bir başkanın ayağı kaydırılmışdır.İşte burdaki konuda ne yazıkki,trabzon içişlerine karışmak olmasın ama ulusoy ile trabzon başkanı arasındaki bir kavga.Ne yazıkki burda kaybeden sivasspor olacaktı.Bu duruma getirende maalesef ULUSOY federasyonudur.Kabul edelim veya etmeyelim haluk ulsoy ile hükümet arasındaki kavgaya trabzon alet edilmeye çalışıldı,burda trabzonspor kulübü başkanının gönderilmesi hedeflendi,gönderilmesine ise bu maçta federasyon tarafından trabzon lehine karar alınması,başkanın aciz kalması ve ulusoyun trabzonsporun haklarını koruyan olarak lanse edilmesi hedeflenmişdi.
Arkadaşımın düşüncelerine katılmamak mümkün değil sağol arkadaşım gerekli cevabı vermişsin
Sivasporlular unutmayın geçen sene Trabzonspor maçını bizimle birlikte aynı türübünde izlediniz sizi aramıza aldık...Hafızalarınızı kazıyın lütfen...Trabzonspor'a kimse düşman olmasın...Biz sadece istanbul eziklerine karşı sert tavrımız vardır. Ama görüyoruzki anadoluya sıçramaya başladı...
biz trabzona düşman değiliz ama trabzon bize düşman..nuri albayrak gitmedikçe ts daha çok çekecek..yazık gerçekten üzülüyorum..
kayayatakci 21.09.2007, 17:11 Saolasin kardes bizde Sivassporlu Galatasarayli olarak FairPlay dolayiliyla Trabzonspora basarilar dileriz.....
Saygilarinizla Fatih B.
selam kardes bir seyi tam anliyamadim zaten sivassporumuz süprligte bu 3 üncü senesi bende fanatik sivasspor ve fenerbahceli olarak tüm takimlarimiza basarilar diliyorum kupa maclari bu carsamba günü galiba Danimarkadan tüm sivasima ve yigidolara selam kaya
selam kardes bir seyi tam anliyamadim zaten sivassporumuz süprligte bu 3 üncü senesi bende fanatik sivasspor ve fenerbahceli olarak tüm takimlarimiza basarilar diliyorum kupa maclari bu carsamba günü galiba Danimarkadan tüm sivasima ve yigidolara selam kaya
ozaman 2 ligde zirve mücadelesi veriyorduk :)
şimsi süper ligde zirve mücadelesi veriyoruz.
valla burda kimse trabzon şehrine düşman değil yapılanlara tepkimiz yoksa trabzonda güzel şehirlerden biri ama sivassporumuza yapılanlarıda trabzospor taraftarına yakışmadığını söylüyoruz...
şu anda trabzonsporun ve taraftarının yaptığı sivassporun nefretini kazanıp 3 istanbul takımının ekmeğine yağ sürmektir bırakın bize engel olmayın onların saltanatlığına sivassporumuz bu sene son versin.
arkadaşım biz ts sivası konyası kayserisi hepimiz aynı kilimin desenleriyiz ama kuralına göre dokumasan kilimi sonra hasır olur hasır biter nasır olur o yüzden bu ince davranışından dolayı seni ve tüm trabzonlu gardaşlarımızı tebrik ederiz anadoludan olsunda ne olursa olsun.
sinan-58 22.09.2007, 09:05 kardeşim ts liler anlamakta güçlük çekse de bir kez daha anlatayım..ts-sivas maçları hep dostluk içinde geçer geçen sene trabzondaki maçı iki takım taraftraları beraber izlemişti..olaylarsa her şehirde her takımın başına gelebilecek olaylar..ancak ts kamuoyundan özür dilemek yerine sanki suçlu bizmişiz gibi sahaya atlayanlar bizmişiz gibi her yerde sivasın hakkında olmadık hakaretlerde bulundular...taraftarından başkanına kadar herkes..ama ts şunu göremiyor...ts nin başında basiretsiz bir yönetim var hepsi onların yüzünden oldu..verilen sözler tutulmadığı gibi başarısızlklar da üsüste geldi...zaten kolay gaza gelen karadeniz insanı da bunlara son damla olarak sivas maçında patladı..aama hala suçlu biz görlüyoruz...biz kimseyle uğraşmıyoruz...olayların içinde hep ts varsa bunuda bir kez daha düşünmek lazım..
imzaaaaaaaaaaaaaaa............ ..........
çılgın_lar 22.09.2007, 10:45 puar...trabzonla uğraşan ligden düşüyo demedim anadolu takımları rakip trabzon olunca aslan kesiliyo istanbul takımları olunca pısırıp kalıyo onu anlatmak istedim....
çılgın_lar 22.09.2007, 10:54 [QUOTE=puar;251862]ne güzel anlatmıssın trabzonun anadolu takımları ile iyi gecinmesi gerekiyor bunlardan biride sivas
ama şu anda belliki trabzonun iyi gecinmesi kendilerine düşman la antipati toplayacak hareketlerden başka bişey yapılmıyor...
gecen senelerde olduğu gibi gazeteler açtımızda acaba bjkmi fb mi yoksa gsmi şampiyon olur yazılarını okumatan başka bişey yapmayız gidişat onu göseteriyor malasef.[/QUOTE
inşallah sivasta defalarca şampiyon olurda müzesini kupa doldururda mesajımda anlatmak istediklerimi işte o zaman anlarsın....
puar...trabzonla uğraşan ligden düşüyo demedim anadolu takımları rakip trabzon olunca aslan kesiliyo istanbul takımları olunca pısırıp kalıyo onu anlatmak istedim....
nasıl istanbula karşı yüreksiz oynuyoruz anlamaıyorum...
sadece geçen sene söyliyim....
-fenerbahçenin 2 maçta da 3 puan alamadığı bir iki takımdan biriyiz...
-beşiktaşı istanbulda eze eze yendik,sivastaysa doksanda gülebildiler
-galatasarayı zaten şampiyonluk ümitlerini kesin olarak bititiren bizi..
bizim için rakip kim olduğu önemli değil bizim sivas olmamaız önemlidir..
çılgın_lar 22.09.2007, 11:08 kardeşim ts liler anlamakta güçlük çekse de bir kez daha anlatayım..ts-sivas maçları hep dostluk içinde geçer geçen sene trabzondaki maçı iki takım taraftraları beraber izlemişti..olaylarsa her şehirde her takımın başına gelebilecek olaylar..ancak ts kamuoyundan özür dilemek yerine sanki suçlu bizmişiz gibi sahaya atlayanlar bizmişiz gibi her yerde sivasın hakkında olmadık hakaretlerde bulundular...taraftarından başkanına kadar herkes..ama ts şunu göremiyor...ts nin başında basiretsiz bir yönetim var hepsi onların yüzünden oldu..verilen sözler tutulmadığı gibi başarısızlklar da üsüste geldi...zaten kolay gaza gelen karadeniz insanı da bunlara son damla olarak sivas maçında patladı..aama hala suçlu biz görlüyoruz...biz kimseyle uğraşmıyoruz...olayların içinde hep ts varsa bunuda bir kez daha düşünmek lazım..
biliyorum o maçta bende vardım...işte ne güzel yazmışsın olaylar her şehirde olabilecek hatta benzeri olmuş olaylar...ayrıca ts nin başında ki başkanın herkeste farkında eğer başkan aty aktuğ olsaydı eminim böle olmazdı...burda yanılıyosun ts kamu oyu olayları hiç bir zaman tasvip etmedi...sadece bitime 30 sn kala önde olan takımın taraftarı neden sahaya girer sebebine bakılsın ve aynı hakem neden gs-fb maçını tatil etmedide bizimkini etti diye tepki gösterdiler...sizi suçlu gören yok ama bende şunu sizden beklerdimki o maçtaki futbolcularınız bilhassa musa nın adeta bizim futbolcuya saldırırcasına hareketlenmesini ve ortamı germesini ayrıca olayı sırf balili yahudi diye arap yahudi savaşına çekmemenizi beklerdim...tamam aymanın yaptığı hareket çok sertti zaten o ayman değil ayIman...
çılgın_lar 22.09.2007, 11:13 Trabzonspor anadolu klüpleriyle dost olmayı düşünüyorsa ilk önce istanbulun yalakalığını bırakacak.Kimse inkar etmesin edemezde zaten bizler çokk gördük gs-ts maçlarını bu ligte her nekadar gs sempatim olsada gerçekleri konuşmamak ayıp olur.O yüzden İst yalakalığını bıraktığında ts belki dost bulur kendine.....
biz yalakaların kimler olduğunu biliyoruz...sende yazmışsın anladığım kadarıyla sivaslısın ama gs sempatizmanıyım demişsin belli kimin yalaka olduğu...
biliyorum o maçta bende vardım...işte ne güzel yazmışsın olaylar her şehirde olabilecek hatta benzeri olmuş olaylar...ayrıca ts nin başında ki başkanın herkeste farkında eğer başkan aty aktuğ olsaydı eminim böle olmazdı...burda yanılıyosun ts kamu oyu olayları hiç bir zaman tasvip etmedi...sadece bitime 30 sn kala önde olan takımın taraftarı neden sahaya girer sebebine bakılsın ve aynı hakem neden gs-fb maçını tatil etmedide bizimkini etti diye tepki gösterdiler...sizi suçlu gören yok ama bende şunu sizden beklerdimki o maçtaki futbolcularınız bilhassa musa nın adeta bizim futbolcuya saldırırcasına hareketlenmesini ve ortamı germesini ayrıca olayı sırf balili yahudi diye arap yahudi savaşına çekmemenizi beklerdim...tamam aymanın yaptığı hareket çok sertti zaten o ayman değil ayIman...
musanın veya diğer sivaslı oyuncuların bir suçu yok..saha içinde futbolcular içinde o kadar döğüş oluyor,ayaklarını bile kırıyorlar,yumruk atıyorlar,kafa atıyorlar...ama maç sonunda elele sahayı terkediyorlar..zidane kafa atınca ya da rooney ronaldoya tekmeyi basınca sahaya inmeli miydi .sahada futbolcular arasında olanlar sahada kalır kimse karışamaz..hiçbirinde de sahaya kimse inmiyor..yani tahrik diye bir bahane asla kabul edilemez..ben ts nin forumlarını hep geziyorum ve sivas artık düşman ilan edilmiş..ahlaksız seviyesiz onlarca hakaret ediliyor bize..hoş hakaretin seviyelisi ve ahlaklısı olmaz yaa!!düşman ilan edildik suçumuz yokken
çılgın_lar 22.09.2007, 11:17 musanın veya diğer sivaslı oyuncuların bir suçu yok..saha içinde futbolcular içinde o kadar döğüş oluyor,ayaklarını bile kırıyorlar,yumruk atıyorlar,kafa atıyorlar...ama maç sonunda elele sahayı terkediyorlar..zidane kafa atınca ya da rooney ronaldoya tekmeyi basınca sahaya inmeli miydi .sahada futbolcular arasında olanlar sahada kalır kimse karışamaz..hiçbirinde de sahaya kimse inmiyor..yani tahrik diye bir bahane asla kabul edilemez..ben ts nin forumlarını hep geziyorum ve sivas artık düşman ilan edilmiş..ahlaksız seviyesiz onlarca hakaret ediliyor bize..hoş hakaretin seviyelisi ve ahlaklısı olmaz yaa!!düşman ilan edildik suçumuz yokken
kardeş avrupadan örnek vermişsin iyi güzelde avrupadaki kurallar bizde uygulansa heralde birinci ligde takım kalmaz...juve şike ile şampiyon oldu küme düştü..bizde adamın biri çıkıyo aziz yıldırımdan 150 bin dolar aldım samsun kulübüne götürmek üzere hiç kimse olayın üstüne gitmiyo..inönüde adam öldürülüyo sonuç hiç bişe...ya bunlar avrupada olsaydı ne olurdu...bak tekrar üstüne basarak söylüyorum olayların hiç bir şekilde savunulur tarafı yok bizim de kimseyi düşman bellediğimiz hiç yok ya bu bi futbol ne düşmanı be yarın savaş çıktığında (Allah korusun) aynı mevzide yer almıycakmıyız...
www.bordomavi.net............. ....
jakobieen 22.09.2007, 11:21 nasıl istanbula karşı yüreksiz oynuyoruz anlamaıyorum...
sadece geçen sene söyliyim....
-fenerbahçenin 2 maçta da 3 puan alamadığı bir iki takımdan biriyiz...
-beşiktaşı istanbulda eze eze yendik,sivastaysa doksanda gülebildiler
-galatasarayı zaten şampiyonluk ümitlerini kesin olarak bititiren bizi..
bizim için rakip kim olduğu önemli değil bizim sivas olmamaız önemlidir..
doğru söze ne denir.............
trabzonun yaptığı en büyük hata diğer anadolu takımlarını yok saymak bunun için bir uğraş veriliyor diğer arkadasın dedi gibi 3 istanbul takımından en çok puan alan bizi soyle bakalım en fb den ne zaman puan aldınız???????
doğru söze ne denir.............
bende katılıyorum istanbul takımların en çok çekindiği takımdır sivasspor.
çılgın_lar 22.09.2007, 22:43 trabzonun yaptığı en büyük hata diğer anadolu takımlarını yok saymak bunun için bir uğraş veriliyor diğer arkadasın dedi gibi 3 istanbul takımından en çok puan alan bizi soyle bakalım en fb den ne zaman puan aldınız???????
bizim kimseyi yok falan saydığımız yok o anadolu kulüplerinin kuruntularından başka bişe değil..neden anadoluyu yok sayalım ki böyle bi saçmalık olurmu...tam tersi anadolu klüpleri biraz havaya girse bize sataşıyo biz daha büyüğüz biz daha başarılıyız gibi sözlerle ortamı geriyo...3 istanbul takımından en çok puanı aldında ne oldu bana sonucu söle...
bizim kimseyi yok falan saydığımız yok o anadolu kulüplerinin kuruntularından başka bişe değil..neden anadoluyu yok sayalım ki böyle bi saçmalık olurmu...tam tersi anadolu klüpleri biraz havaya girse bize sataşıyo biz daha büyüğüz biz daha başarılıyız gibi sözlerle ortamı geriyo...3 istanbul takımından en çok puanı aldında ne oldu bana sonucu söle...
istanbul takımlarından puan alıyoruz da birşey oluyor demiyoruz ki..ama sen anadolu btakımlarının trabzona karşı yürekten ama istanbula karşı pısırık oynadığı gibi saçma bir iddiada bulundun biz de onu çürütmek için istanbuldan kaç puan aldığımızı yazdık mesle bu..
nazimgulturk 23.09.2007, 01:43 bu yıllarda anadolu kulüpleri baya ilerledi ve tabiki artık sivassporda bunlardan biri ayrıca istanbul takımlarından en çok puan alan takımlardan biriyiz
EyüphanAydın 23.09.2007, 01:51 VALLA KEŞKE FENARBAHÇEYE YENİLMESEYDİK YAW VALLA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ
ademgoze 23.09.2007, 08:59 tranzonlu kardeşler sizin en büyük yannışınız ziyo dogan oyuncuda piskoloji bırakmıyor azarlıyor öyle hoca olmaz futbolcularda severek oynamıyor zaten
TRABZON-SİVAS Kardeş takımlardır.Çünkü ikiside merttir.İlk hafta maçı olmasa da ,çok daha iyi olacaktı.Fakat YETEEEEEEEEEER artık.3 günden fazla dargınlık dinimizde haramdır.Yoksa 1 adım öteye gidilemez.Lütfen SİVAS yiğidoları ,nerede misafirperverlik,nerede hoşgörü.İki takıma da söylüyorum.
YARADILANI HOŞGÖR YARADANDAN ÖTÜRÜ.
Futbol maçı yapıyoruz,kavga yapmıyoruz.Zaten bu iki takıma da yakışmaz kavga.3 puan gelir gider.Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır.Ayıptır-günahtır.Çocukmusunuz be, al misketini git ben sana küstüm olmaz.Haydi yiğidolar iftar yemeğine TRABZONSPOR'luları da davet edin.
Hepinizi çok seviyorum.
CAGLAYAN 30.09.2007, 00:13 TRABZON-SİVAS Kardeş takımlardır.Çünkü ikiside merttir.İlk hafta maçı olmasa da ,çok daha iyi olacaktı.Fakat YETEEEEEEEEEER artık.3 günden fazla dargınlık dinimizde haramdır.Yoksa 1 adım öteye gidilemez.Lütfen SİVAS yiğidoları ,nerede misafirperverlik,nerede hoşgörü.İki takıma da söylüyorum.
YARADILANI HOŞGÖR YARADANDAN ÖTÜRÜ.
Futbol maçı yapıyoruz,kavga yapmıyoruz.Zaten bu iki takıma da yakışmaz kavga.3 puan gelir gider.Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır.Ayıptır-günahtır.Çocukmusunuz be, al misketini git ben sana küstüm olmaz.Haydi yiğidolar iftar yemeğine TRABZONSPOR'luları da davet edin.
Hepinizi çok seviyorum.
ahhh gardas ahhhh keske bu maci oynamasaydikta bu hallere düsmeseydik!!Türkiyemin insanlari birbirlerini düsman ilan etmis neredeyse birbirlerini yiyecekler... keske federasyon bizleri namaglup etseydi türkiyenin gündemini degistirip bu günleri bize yasatmasaydi...keske her TS´lu da senin gibi düsünse!! onlari ikna etmek ve eskisi gibi DOST ve KARDES Kulüb olarak birbirimize sahip cikip DESTEK versek ,keske diyorum.... nedeni ise TS Sitelerinde biz yigidolara kin kusuyorlar,ve bizleri DÜSMAN ilan etmisler.telafisi zor gibi görünüyor.aslinda KABAHATI ve YANLISI biz Kardes Kulüplerde degil baska yerlerde aramamiz lazim. ne yazikki KABAK Bizim basimiza patladi.......
senin bu yorumunu takdirle karsiliyor ve Dostluk ve eli uzatiyorum,Umarim diger TS lu kardeslerimizde senin gibi düsünüyorlardir...
ademgoze 30.09.2007, 00:21 bu olayların büyümesinin tek sorumlusu albayraktır kene gibi yapıştı trabzona bırakmıyorda...
trabzonlu kardeşlerim albayrak için güzel bir vidio hazırlamış
http://www.youtube.com/watch?v=tc_9H19YJuM
çılgın_lar 06.10.2007, 15:22 ahhh gardas ahhhh keske bu maci oynamasaydikta bu hallere düsmeseydik!!Türkiyemin insanlari birbirlerini düsman ilan etmis neredeyse birbirlerini yiyecekler... keske federasyon bizleri namaglup etseydi türkiyenin gündemini degistirip bu günleri bize yasatmasaydi...keske her TS´lu da senin gibi düsünse!! onlari ikna etmek ve eskisi gibi DOST ve KARDES Kulüb olarak birbirimize sahip cikip DESTEK versek ,keske diyorum.... nedeni ise TS Sitelerinde biz yigidolara kin kusuyorlar,ve bizleri DÜSMAN ilan etmisler.telafisi zor gibi görünüyor.aslinda KABAHATI ve YANLISI biz Kardes Kulüplerde degil baska yerlerde aramamiz lazim. ne yazikki KABAK Bizim basimiza patladi.......
senin bu yorumunu takdirle karsiliyor ve Dostluk ve eli uzatiyorum,Umarim diger TS lu kardeslerimizde senin gibi düsünüyorlardir...
şüphen olmasın...kardeş bak ben doğma düyüme trabzonlu ve trabzonsporluyum.emin ol sizi kimsenin düşman ilan ettiği yok.bi kaçtane serseri çıkabilir...onları zaten saymayın...ya ne düşmanı be bilmem hatırlarmısınız bizim olaylı bi samsun maçımız vardı...ordada hakem bize penaltı verince samsun taraftarı sahaya girdi maç tatil edildi samsun 3-0 yenik sayıldı.yarın gazetede aynen şöyle yazuyodu yunan değil bulgar değil en büyük düşman trabzon diye...yazıyı okuduğumda şoke oldum...ama biz aynı karşılığı vermedik.samsun herdefasında hangi takımla oynarsa oynasın bize küfür ettiler...samsunda oturduğum için olayları birebir yaşadım...kısaca olaylar sivasta olsaydı ve biizim lehimize sonuçlansaydı maç,sizdende tepkiler olacaktı...
onun için takmayın göreceksiniz herşey eskisinden daha iyi olacak..çünkü anadolunun iki takımada ihtiyacı var..sadece kışkırtmalalara kanmayalım yeter...
altuntas58 06.10.2007, 15:46 şüphen olmasın...kardeş bak ben doğma düyüme trabzonlu ve trabzonsporluyum.emin ol sizi kimsenin düşman ilan ettiği yok.bi kaçtane serseri çıkabilir...onları zaten saymayın...ya ne düşmanı be bilmem hatırlarmısınız bizim olaylı bi samsun maçımız vardı...ordada hakem bize penaltı verince samsun taraftarı sahaya girdi maç tatil edildi samsun 3-0 yenik sayıldı.yarın gazetede aynen şöyle yazuyodu yunan değil bulgar değil en büyük düşman trabzon diye...yazıyı okuduğumda şoke oldum...ama biz aynı karşılığı vermedik.samsun herdefasında hangi takımla oynarsa oynasın bize küfür ettiler...samsunda oturduğum için olayları birebir yaşadım...kısaca olaylar sivasta olsaydı ve biizim lehimize sonuçlansaydı maç,sizdende tepkiler olacaktı...
onun için takmayın göreceksiniz herşey eskisinden daha iyi olacak..çünkü anadolunun iki takımada ihtiyacı var..sadece kışkırtmalalara kanmayalım yeter...
sevgili kardeşim sağduyulu yaklaşımın için çok teşekkür ederim her trabzonlu bir olmadığı gibi her sivaslıda bir değil herkes bir şeyler yazıp ciziyor ama burda saygıyı sevgiyi asla elden bırakmamalıyız iki guzide şehrin iki takımı bu olayların böyle gelişmesini hiç kimse istemezdi ama ne yazıkki bir kac kendini bilmezin yüzünden bu talihsiz olayı yaşadık sizinde dediğiniz gibi her kırgınlık unutulur zamanla yerini sevgiye dönüştürür eğer kin gütmeyle bir yere varılsaydı bizimle kayseri arasında düşmanlık asla bitmezdi sivas kayseri kardeşliğine bugün gıptayla bakıyoruz ve öylede olması gerekli sporun sevgi ve kardeşlik ruhuyla ayakta durduğunu unutmamalıyız tekrar kaldığımız yerden dostluğumuzun sürmesi dileklerimle bütün trabzonsporlu kardeşlerimi sevgiyle kucaklarım
s_MeÇHuL_s58 14.10.2007, 16:11 --------------------------------------------------------------------------------
Bütün sivasspor taraftararına selamlar...
arkadaslar sıvassporumuzun basarısını sizlerle sanal ortamda pylasmak isterim.
ne olursa olsun türk futbolu için bu düşmanlıklar bitmeli herkez kendine düşen görevi yerine getirmeli...
ben inanıyorumki 2 yarın ilk macında trabzonu sivasta dostca karşılacağız tabiki albayrak ın tahrikleri olmazsa...
HAYDİ ANADOLU YOL KARDEŞLİK YOLU...
KUZEYDEN 10.12.2007, 16:12 bjk maçında o yağmurda aranızda idim bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak ....gs maçında belki sizin tribünün dolu olacağından gs tribününde olacağım ama gönlüm sizle olacak ..Özellikle gen Trabzonsporlularda son zamanlarda camianın sıkıntılarından dolayı "TRABZONSPORLULUK DURUŞU "problemi yok değil kabul ediyorum ..ama Sivaslı vede yine özellikle de genç kardeşlerimizin de buna yol açacak mesajları var ..emin olun şampiyonluk görmüş yaşamış o kadronun o ekibin havasını almış her Trabzonsporlunun gönlü bu sene sizden yanadır ..sadece sizden değil bu ışığı ilk yakan Eskişehirspordan beri "merkez " karşı "çevre" nin sembolü kim ise ondan ...
bjk maçında o yağmurda aranızda idim bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak ....gs maçında belki sizin tribünün dolu olacağından gs tribününde olacağım ama gönlüm sizle olacak ..Özellikle gen Trabzonsporlularda son zamanlarda camianın sıkıntılarından dolayı "TRABZONSPORLULUK DURUŞU "problemi yok değil kabul ediyorum ..ama Sivaslı vede yine özellikle de genç kardeşlerimizin de buna yol açacak mesajları var ..emin olun şampiyonluk görmüş yaşamış o kadronun o ekibin havasını almış her Trabzonsporlunun gönlü bu sene sizden yanadır ..sadece sizden değil bu ışığı ilk yakan Eskişehirspordan beri "merkez " karşı "çevre" nin sembolü kim ise ondan ...
bu dediklerine inanmayı çok isterdim:....
KUZEYDEN 10.12.2007, 22:19 Benim için Sivasspor 1960 ların sonunda 10 000 taraftarı ile istanbul a deplasman giden Eskişehirspor dur .Benim için bu seneki Sivasspor 1970 lerin sonunda Ahmet suat Özyazıcının "kupayı sadece Trabzon a değil Anadoluya götüreceğiz "diyen takımıdır.86 lardaki Samsunspordur 2000 deki Antepspor dur ...Benim yaşım ve üzeri tüm Trabzonsporlular için de öyledir ...Ha bir gün gelir sizinle çekişiriz O zaman Ben elbetteki kendi takımımımn yanındayım ki 3 Anadolu takımınının kafaya oynadığı bir çekişmenin de keyfi başka olurdu hani ...
Abdullah DuMaN 11.12.2007, 07:56 TŞK EDERİZ SAOLUN.............
yigidolar06 11.12.2007, 08:36 Bizde Bir Anadolu Takimi Olarak Tum Trabzonsporlu kardeslerimize basarilar diliyoruz.
Kupa Maclarindanda hic haberim yok :) BIr arkadas ciksin da yazsin.Internetden de bulamadim.SEVGİLİ KARDEŞİM ARADAN BİRKAÇ YIL GEÇMİŞ SABAH GÖZÜNÜ AÇIYON SİVASSPOR AKŞAM YATANA KADAR B,İRDE BENDEN SANA TAVSİYE ÜÇÜ BİR ARADA NESCAFE CIKMIŞ (FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ) KEYİFLE İÇ İÇMEYEDE DEVAM ET
TUNA_TNK 11.12.2007, 08:47 YA BİZ 15-20 KİŞİYLE TRABZONA GİTTİĞİMİZDE BİZLERE
YEDİSİNDEN YETMİŞİNE KÜFÜRLER EDEN,
MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜNÜN ÖNÜNE GEÇİP ÇIKARINLAN O ATKIYI DİYE(SİVASSPORUMUN ATKISI) EN KUTSAL SAYDIĞIMIZ ŞEYLERİ AŞAĞILAYAN,
KAFAMIZA PET ŞİŞELER ATAN,
PANKARTIMIZI İNDİRMEMİZ İÇİN BİZLERLE KAVGA EDEN,
SAHAYA GİRİP BENİM FUTBOLCUMA VURAN, HAKKIMIZ OLAN BİR MAÇI BİZLERİN HAKKI DEĞİLMİŞ GİBİ GÖSTERİP YÖNETİCİSİNDEN TARAFTARINA BASINDA SİVASSPORU HAKSIZ PUAN ALMAKLA SUÇLAYAN KİMDİ ŞİMDİ NE OLDU NEREDEN GELİYOR BU DOSTLUK ANLAYAMADIM O ANLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM BEN TRABZONLA DÜŞMAN OLALIM DEMİYORUM TRABZONDA İYİ TARAFTAR YOK MU ELBETTE VARDIR AMA BEN HİÇ GÖRMEDİM...
ONLAR BANA VE ARKADAŞLARIMA ORADA BUNLARI YAŞATTI BİZDE BURADA ONLARIN TARAFTARINI AYNISINI YAŞATACAĞIZ...
TRABZONSPOR HARİÇ BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARINI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM..
zaralım 58 11.12.2007, 08:57 DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI SAOL SİZEDE BAŞARILAR
Trabzonlu_58 12.12.2007, 02:18 Başarıları [değiştir]Turkcell Süper Lig:
6 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84,
Türkiye Kupası:
7 Şampiyonluk: 1976-77, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04
Cumhurbaşkanlığı Kupası:
7 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1977-78, 1978-79, 1979-80, 1982-83, 1994-95
Başbakanlık Kupası:
5 Şampiyonluk: 1975-76, 1977-78, 1984-85, 1993-94, 1995-96
Uluslararası Başarılar [değiştir]1992 - UEFA Kupası (3. Tur)
1995 - UEFA Kupası (3. Tur)
Avrupada : Barcelona , Liverpool, Aston Villa,O.Lyon, Lazio gibi takımları yenebilmiş
Daha iyisi yapılana kadar ANADOLUNUN ABİSİ VE TEMSİLİCİSİ BİZİZ
KANGALLI VE DİVRİĞİLİ KARDEŞLERİME SELAM
o gunler geride kaldı daha da göremezsiniz o gunleri...
çılgın_lar 23.12.2007, 21:33 bu dediklerine inanmayı çok isterdim:....
Paşa gönlün bilir..................
çılgın_lar 23.12.2007, 21:44 [QUOTE=TUNA_TNK;284158]YA BİZ 15-20 KİŞİYLE TRABZONA GİTTİĞİMİZDE BİZLERE
YEDİSİNDEN YETMİŞİNE KÜFÜRLER EDEN,
MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜNÜN ÖNÜNE GEÇİP ÇIKARINLAN O ATKIYI DİYE(SİVASSPORUMUN ATKISI) EN KUTSAL SAYDIĞIMIZ ŞEYLERİ AŞAĞILAYAN,
KAFAMIZA PET ŞİŞELER ATAN,
PANKARTIMIZI İNDİRMEMİZ İÇİN BİZLERLE KAVGA EDEN,
SAHAYA GİRİP BENİM FUTBOLCUMA VURAN, HAKKIMIZ OLAN BİR MAÇI BİZLERİN HAKKI DEĞİLMİŞ GİBİ GÖSTERİP YÖNETİCİSİNDEN TARAFTARINA BASINDA SİVASSPORU HAKSIZ PUAN ALMAKLA SUÇLAYAN KİMDİ ŞİMDİ NE OLDU NEREDEN GELİYOR BU DOSTLUK ANLAYAMADIM O ANLARI BEN YAŞADIM BEN BİLİRİM BEN TRABZONLA DÜŞMAN OLALIM DEMİYORUM TRABZONDA İYİ TARAFTAR YOK MU ELBETTE VARDIR AMA BEN HİÇ GÖRMEDİM...
ONLAR BANA VE ARKADAŞLARIMA ORADA BUNLARI YAŞATTI BİZDE BURADA ONLARIN TARAFTARINI AYNISINI YAŞATACAĞIZ...
TRABZONSPOR HARİÇ BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARINI YÜREKTEN DESTEKLİYORUM..[/QUOT
Yalan söylemeyi iyi öğren.biz tribüne yanımıza aldığımız insanlara böyle bişe yapmadık bunun ıspatıda var..saçmalamışsın.
haa diyosanızki iyi bir hava yakalık (ki inşallah böyle gider)bizi kimse engelleyemez şampiyon olmak için uğraşman gereken 3 istanbul takımı yerine bizimle uğraşacaksanız keyfiniz bilir...illada düşman olmak için bahanelerle karşımıza gelecekseniz yine keyfiniz bilir...he bide bize orada yaşatacaklarınızı yazmışsın ya yaşatmazsan adam değilsin...defalarca mesaj yazdım parmaklarım ağrıdı ama siz düşman olmayı kafanıza koymuşsunuz...
merkez_emre 23.12.2007, 22:35 Yalan söylemeyi iyi öğren.biz tribüne yanımıza aldığımız insanlara böyle bişe yapmadık bunun ıspatıda var..
arkadas dogru demıs burda oncekı sene bızım cılgınlar 58 onların erdogudakıler beraberlerdı kolkola..ama sonra ne olduysa rdogrular bu senekı macda 90 dakıka hatta mac bitti hala sivas a kufur edıolardi...
aradakı farkda bu bız dost dedıgımıze dostca davranırız.gecen sene cılgınlar rıca ettı 61 de trabzon yaptık bazı macllarda sızın yapmamanıza ragmen...
trabzonda bize dost olmaz yaptıklarını unutmayalım burdaki maçta görüşmek dilegiyle:)
yeniceri_can 24.12.2007, 12:56 benim oraya giden 15 tane aslan yüreğimin anasına avradına söven pankartını astırmayan vs.vs davranışlarda bulunan adamlarla ne dostluğum olur ne kardeşliğim.
Sivaslı kendisine yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmaz.
Şahsen benim için kardeş Sakaryadan başka Sivasın kendinden başka dostu yok ... !!!!
58_sivas_1987 24.12.2007, 13:43 tarabzon taraftarının yaptıgı terbiyesizliktiydi biz onları burada çiçeklerle karşılayarak onları utandırmalıyız
SenSetik 25.12.2007, 09:54 KARDEŞİM BIRAKIN BU DÜŞMALIKLARI.ANADOLUNUN İKİ MİLLİYETÇİ VE VATANSEVER İLİNİN TAKIMLARI BİRBİRİNE KİN GÜDEMEZ.BİRLİK OLALIMKİ İSTANBUL HAKİMİYETİNİ ARIK YIKALIM.LÜTFEN TRABZONU BURADA DOSTÇA KARŞILAYIP DOSTÇA UĞURLAYALIM MAÇIN SONUCU NE OLURSA OLSUN.BİZ BİRBİRİMİZE OMUZ VERMESSEK İSTANBUL HİÇ VERMEZ.AKILLI OLUN
ya arkadaşlar son maçta stad içinde sivas ın yenilmesinibekleyen sivaslılar vardı hepsinden utanıyorum
ALAYINA İSYAN İNADINA SİVAS
TRABZONLULARI HEP İYİ TANIDIM ÇOĞUNLUĞU MİLLİYETÇİ İNSANLAR OLAYLAR YAŞANMIŞ OLABİLİR TRABZONU SEVİYORUZ AMA MAÇI BİZ KAZANACAĞIZ
BURASI SİVAS BURDA KAVGA YOK TAKIMIZA DESTEK VAR
bak güzel Tuna Kardeşim.Senin yaşın kaç bilmiyorum ama gençliğin verdiği hırsla bunları yazdığını anlayabiliyorum.Kin güderek intikam alarak yakarak yıkarak biryere varamayacağımızı, bu tür şeylerin bizi geriye götüreceğini herkesten iyi biz SİVASLILARIN bilmesi gerekir.Sen aynı tavırları sergilediğin zaman söylermisin orada sana bu küfürleri eden hayvanlardan ne farkın olacak.Bize ve güzel sivassporumuza ne fayda sağlıyacak.
Aha da sana yemin olsun sen beni bu konuda ikna et, faydalarının zararından çok olduğunu ispat et beraber küfür edelim.
Sonra bak demişsinki bilgisayar başında Sivaslılık olmaz.Benim öğretmen olarak çalıştığım okulda arkadaşlarımızla birlikte 100 tane çocuğa sivasspor forması temin ettik, fener beşiktaş gs formaları ile gezmesinler, sivasspor aşkıyla büyüsünler diye.Taraftarlık sadece maça gitmek değildir.Duruşunla, terbiyenle ve en değerli şeylerden birisi olan AHLAK'INLA yeni nesillere örnek olmaktır.
Şu anda göğsümüzü kabarta kabarta dinliyoruz tv lerde "sivasspor taraftarının" centilmenliğini. Bunu bozacak bize laf getirecek her türlü davranışın karşısında oldum olmayada devam edeceğim.
Tüm Sİvaslı Kardeşlerimi bu konuda sağduyuya çağırıyorum ve saygılarımı sunuyorum.
ensonda söylediğin (sivaspor taraftarlarının centilmenliği) sözde çok haklısın ama baştaki söylediklerine bi anlam veremedim...
SenSetik 26.12.2007, 14:10 NEYE ANLAM VEREMEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.ANLAMSIZ BİRŞEY YAZDIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM.SAĞDUYULU DAVRANMANIN BİR ERDEM OLDUĞUNU VE SPOR AHLAKINA YAKIŞAN DAVRANIŞINDA BU OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM.KÜFÜR EDECEK KAVGA ÇIKARACAK İNSAN BENİM İÇİN TARAFTAR DEĞİLDİR.TAKIMA ZARAR VEREN MOTİVASYONUNU BOZAN,ŞEHRİMİZİ KÖTÜLEYEN DAVRANIŞLARDAN UZAK DURALIM.
BUNDA ANLAŞILMAYACAK NE VAR KARDEŞ ???
NEYE ANLAM VEREMEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.ANLAMSIZ BİRŞEY YAZDIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM.SAĞDUYULU DAVRANMANIN BİR ERDEM OLDUĞUNU VE SPOR AHLAKINA YAKIŞAN DAVRANIŞINDA BU OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM.KÜFÜR EDECEK KAVGA ÇIKARACAK İNSAN BENİM İÇİN TARAFTAR DEĞİLDİR.TAKIMA ZARAR VEREN MOTİVASYONUNU BOZAN,ŞEHRİMİZİ KÖTÜLEYEN DAVRANIŞLARDAN UZAK DURALIM.
BUNDA ANLAŞILMAYACAK NE VAR KARDEŞ ???
tmm simdi anladım kardeş...tekrar açıkladığın için saol...
SenSetik 26.12.2007, 14:16 RİCA EDERİM KARDEŞ.,,,,.........
rakip takıma ve taraftarına yapacağımız her türlü olumlu veya olumsuz hareket Sivassporu etkileyecektir. bir takıma en büyük zararı yine kendi taraftarı verebilir...inşallah tahriklere kapılmadan zararsız atlatırız trabzon maçını.
merkez_ismail 27.12.2007, 12:53 Arkadaslar ne oluyoo yaawww kım karsınızda bır baska anadolu takımı bırakın ınternetten tehdıt savurmayı trabzon taraftarı sıvasa mısafırımız olarak gelecek ve onları en ıyı sekılde ayrlayacagız bunu herkes kafasına ıyı soksun ozellıkle benım arkadaslarım ve tum ıstanbul medyası gorecekkı tum anadolutakımları kardesler bu macta lıg tv uzerınden verılecek ne kendımızı ne de trabzonu artık turkıyeye rezıl ettırmeyız ...!
sinan-58 27.12.2007, 12:58 arkadaşlar biz onlara iyi davranalım kufur etmiyelim trabzondan taraftar gelecek eğer onlar bize kufur ederlerse 90 dk ana avrat düm düz gidelim ama onlar gelir kufur etmezlerse bizde onları alkışlıyarak butun turkıye ye rezil edelim yani onlar nasıl davranırsa bizde oyle davranalım
SenSetik 28.12.2007, 14:52 Arkadaslar ne oluyoo yaawww kım karsınızda bır baska anadolu takımı bırakın ınternetten tehdıt savurmayı trabzon taraftarı sıvasa mısafırımız olarak gelecek ve onları en ıyı sekılde ayrlayacagız bunu herkes kafasına ıyı soksun ozellıkle benım arkadaslarım ve tum ıstanbul medyası gorecekkı tum anadolutakımları kardesler bu macta lıg tv uzerınden verılecek ne kendımızı ne de trabzonu artık turkıyeye rezıl ettırmeyız ...!
tamamen katılıyorum. doğru heryerde doğrudur. yanlışları örnek vermeyelim ve adamlığın ne olduğunu gösterelim.
SenSetik 28.12.2007, 14:59 hoca senin dağıttın 100 tane forma parasını
ben deplasmanlarda harcamışımdır her neyse konu para konusu değil
sen diyorsunki trabzonluları centilmence karşılayalım,
inanıyor musun onların bu centilmenlikten anlayacağını veya tekrar trabzona gittiğimizde bizleri senin düşündüğün gibi karşılayacaklarını sen sakin kafayla yazabilirsin çünkü sen bizim yaşadıklarımızı yaşamadım zaten onları herkes yaşayamaz,
YÜREK İSTER 15 KİŞİYLE trabzona gidipte 30 bin kişinin içinde ''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS DEMEK''
sen kendi bildiğini yaparsın ben kendi bildiğimi yaparım
seneye olan trabzon maçına beraber gidelim hocam tüm masraflar benden...
mesele deplasmana gitmek değil.biz bu takım 3. ligdeyken hayatımızı ortaya koyarak çooook deplasmana gittik.benim anlatmak istediğim değerler farklı şeyler.ama güzel dostum bundan 10-15 yıl sonra bana hak vereceksin.buna inanıyorum.sen Sivasımıza kara lekeler vurulduğu gün biraz daha büyük olup o duyguları yaşasaydın bana hak verirdin.ataların bir sözü var bunu unutma: "küçükler düşünebilse, büyükler yapabilseydi dünya daha farklı olurdu." eğer büyüklerin tecrübelerinden faydalanmayı denemessen herşeyi yaşayarak öğrenmek zorunda kalırsın ve öğrendiğinde iş işten geçmiş olabilir.
belki senin bir hareketin stadı galeyana getirebilir ve bir sürü iş başımıza açabilir. böyle birşey olsa ve takımımıza zarar verse soruyorum sana ne kıymeti var gittiğin deplasmanların, yaptığın tezahuratların.bu sana yazdığım son cevap olacak.haa ben bildiğim yoldan giderim diyorsan kardeşim yolun açık olsun.ama şunu bil ben bulunduğum her ortamda Sivasıma zarar verecek herkesle mücadele etmeye devam edeceğim.stadtada,dışarıdada, senin tabirinle klavye başındada...
ekrem3458 28.12.2007, 15:10 bu ne zamanın haberleri arkadaşlar biz 3 senedir süper ligdeyiz ya.
ibrahim58 30.12.2007, 16:29 DESTEKLERİNİNZ İÇİN BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM
SenSetik 31.12.2007, 08:28 yok trabzon atkısıyla dolaştırmayalım,yok atılan ok unutulmaz...
ne ayaksınız kardeşim siz? sivas'ı seven ve düşünen adamın yapacağı işmi bu şimdi? başkanın ne diyor bir bak! bülent uygun ne diyor bak! sizin gibi kin güdecek ve kavga, karmaşa ,zarar ortamı yaratacak taraftar is-te-mi-yor-lar !!! anlayın artık kardeşim bunu!
külhanbeylik yapacaksan git başka yerde egolarını tatmin et benim sivasıma sivassporuma kara lekeni sürme!! hiçbiriniz benim gözümde trabzonun olay çıkaran saha kapattıran kendini taraftar zanneden insanlardan farklı değilsiniz.
koskaca adamlarsınız yüzbindefa anlatmaya çalıştık ama anlıyorsunuz .stadta siz bağırıp çağırırken herkes neden oturuyor biliyormusunuz. çünkü bu kafa yapınız ile siz tezahurat yaparken bile birbirinizle kavga edip birbirinize sövüyorsunuz. insanlar sizi ciddiye almıyor.böyle gidersenizde hiç ciddiye alınmayacaksınız.
peeeh yazık bu sivasın geleceğine........
TUNA_TNK 31.12.2007, 10:55 bizim grubumuzda kimse birbirine küfür etmiyor hocam,
bizler çekirdek yiyen insanlar bizi ciddiye alsın diye yapmıyoruz bu işi sen tribunden çok iyi anlıyorsun heralde
bi grupta sen kur sivasın geleceğini kurtar,
bizim elimizden bu kadar geliyor.
SenSetik 31.12.2007, 13:03 bizim grubumuzda kimse birbirine küfür etmiyor hocam,
bizler çekirdek yiyen insanlar bizi ciddiye alsın diye yapmıyoruz bu işi sen tribunden çok iyi anlıyorsun heralde
bi grupta sen kur sivasın geleceğini kurtar,
bizim elimizden bu kadar geliyor.
Tuna kardeşim,ben sana veya kişiye has söylemedim.Seni ve arkadaşlarınıda zan altında bırakdıysam senden özür dilerim.ama bir seferinde iki grubun kavgası arasına sıkışıp kalmıştım ve neredeyse polis benide alıp götürüyordu statdan.Gerçekten bana çok saçma geliyor bu.Aynı takım veya rakip takım olsun farketmez.Kavgayı artırmak veya körüklemek iki tarafada zarar verir, fayda getirmez.Sivas Trabzon maçında olay çıksa ve ertesi gün bütün tv kanalları ,bütün gazetelr bunu yazsa konuşsa "işte centilmen zannettiğimiz,büyük dediğimiz taraftar bu " dese hoş olurmu sence.Spor en önemli tanıtım unsurlarından birisi.bu birde futbol olunca yediden yetmişe bütün ülkeye yansıyor.ve bizlerin yapacağı belkide bir hareket yüzünden bir yatırım kayboluyor,birileri bişeyleri yapmaktan vazgeçiyor.Geçmişte de böyle olmadımı.
peki zararını kim çekti? tabiki bizler..işsiz kalan bizim insanımız oldu,gittiği yerlerde dışlanan hor görülen bizim insanımız oldumu? oysa birçok ilde birçok insan tanıdığım için şunu çok iyi biliyorumki biz Sivaslılar birçok insani değerleri herkesten daha iyi biliyor ve yaşıyoruz.Benim tek gayem bunu başkalarınada anlatabilmek.
bunun için rica ediyorum, trabzon gibi bir şehrin halkıyla düşman olmayalım,varsa yanlış bişeyler biz düzeltmek için ilk adımı atalım.hepimiz bu vatanı seven insanlarız ve sporun birleştirici yönünü kullanarak daha da sıkı bağlanmalıyız.
tekrar istemeden zan altında bıraktığım gruplarda bulunan arkadaşlarımı ve gençlerimizi tenzih ederek onlardan senin nezdinde özür dilerim Tuna Kardeşim.
çılgın_lar 01.01.2008, 12:40 arkadas dogru demıs burda oncekı sene bızım cılgınlar 58 onların erdogudakıler beraberlerdı kolkola..ama sonra ne olduysa rdogrular bu senekı macda 90 dakıka hatta mac bitti hala sivas a kufur edıolardi...
aradakı farkda bu bız dost dedıgımıze dostca davranırız.gecen sene cılgınlar rıca ettı 61 de trabzon yaptık bazı macllarda sızın yapmamanıza ragmen...
senin erdoğdulular dediğin 15-20 kişi.bunu bütün trabzon taraftarına mal edemezsin...sende yazmışsın beraberce yanyana maç izlemiş yani avni akerde kale arkasında yanyana...siz değerinizi anlayamamışsınız...olaylı maçın 70 ile 80 inci dk.sında sivasın güzel futbolunu bütün taraftarın alkışladığınıda unutma.........
çılgın_lar 01.01.2008, 12:52 KARDEŞİM BIRAKIN BU DÜŞMALIKLARI.ANADOLUNUN İKİ MİLLİYETÇİ VE VATANSEVER İLİNİN TAKIMLARI BİRBİRİNE KİN GÜDEMEZ.BİRLİK OLALIMKİ İSTANBUL HAKİMİYETİNİ ARIK YIKALIM.LÜTFEN TRABZONU BURADA DOSTÇA KARŞILAYIP DOSTÇA UĞURLAYALIM MAÇIN SONUCU NE OLURSA OLSUN.BİZ BİRBİRİMİZE OMUZ VERMESSEK İSTANBUL HİÇ VERMEZ.AKILLI OLUN
Nihayet beni anlayan birisi çıktı...düşüncelerin için teşekkür ederim.
Abdullah DuMaN 01.01.2008, 13:10 İYİ OLAN KAZANSIN DİELİM ONLAR KENDİ ETTİ KENDİ BULDU VEDE BULMAYA DEVAM EDİYORLAR
degırmendereli6 01.01.2008, 18:04 dostluksa ebedıyyen kardesım tmmı
Trabzonspor Sivasa Sivaslıya Sivasspora yakışır bir şekilde karşılanacaktır. bundan kimsenin şüphesi olmasın. tabi çatlak sesler cıkması normal 15.000 kişilik staddan. bu maçı da kayıpsız atlatıp yola devam...
merkez_emre 01.01.2008, 19:46 senin erdoğdulular dediğin 15-20 kişi.bunu bütün trabzon taraftarına mal edemezsin...sende yazmışsın beraberce yanyana maç izlemiş yani avni akerde kale arkasında yanyana...siz değerinizi anlayamamışsınız...olaylı maçın 70 ile 80 inci dk.sında sivasın güzel futbolunu bütün taraftarın alkışladığınıda unutma.........
ben ornek verdım sizin cılgınlar61 ınde onlardan kalır yeri yok en az 30 40 adam geldı kac kere uyardı arbede cıkdı pankartı ındırın dıye mac bitti butun grubunuz onumuzden gecerken kufur etmedi mi ? adam kız arkadasına bıle kufur etttirdi..belki de sende vardın o insanların ıcınde..bir insanla ya dostsundur ya düşman bilet sırasında gelir sivas-trabzon diye bağırır kola kola muhabbet eder icerde de gelir kufur edersen orda ben kasıt ararım arkadas..ben kımın ne oldugunu cok ii bılıyorum...burda c.üniversitesinde bi arkadas geldi dedi böyle böyle trabzon temsılcısı benım ben ayarlıyorum organizeye filan eyvallah dedım muhabbet ettık baya benim kufur etmeyen olay cıkarmayan ınsanlarla işim olmaz dedim..burda da kac kere trabzon formalı arkadas gorduk uyardım arkadasım giyme sorun cıkar ben bişey demem ilerde birisi gelir harcanırsın dedim uyardım bi kac kere ama bakdım provakatör gibi davranıyor 2 3 gunde bir formalı goruyoruz ona da gereken uygulamayı gosterdik..
pkk lı bile dediler bize olur o anki psikolojiyle sarfedilir..Bizim ne kadar milliyetci oldugumuzu tum turkıye biliyor cumhuriyetin temelini burda atmamızda bizim için gurur kaynağıdır...
he ben ebediyen dusmanmyım o ınsanlarla hayır butun trabzona mal etmem ben olayı ama ilk adım onlardan gelmedikce kanım hiç bir zaman ısınmam adım da atmam...
EyüphanAydın 01.01.2008, 20:51 HAYDİ HAYIRLISI ARKADAŞLAR İNŞ.KAZASIZ BELASIZ BİR MAÇ OLURDA ATLATIRIZ. İLK YARIYA ÇOK İYİ BAŞLARIZ..
sivas_kangallı 01.01.2008, 21:01 çok zor bir maç olucak ama kazanan tabiki biz olucaz...hadi hayırlısı 1-0 olsun bizim olsun.
herkese öncelikle iyi geceler...
son yazılan 15-20 mesaja bi göz attim.okuduklarıma inanamadım.nedir bu kin,nefret.arkadaşlar biraz sakin olun neyi bölüşemiyorsunuz inanın anlayamıyorum.tsliler bize kötülük yaptı diye bizde mi kötülük yapacagiz.delikanlılığa sığar mı bu.biz böyle mi yiğidoyuz.böyle mi mert insanız.bende trabzona maça gittim.1996 yılında o zaman sivasspor süper lig de olmadığı için fenerbahçe -trabzon maçına gittim.fb.nin şampiyon olduğu maça.sizin trabzonda yaşadıklarınız her neyse(küfür vs.)onun en az bin katını yaşadık.bir düşmanlık duyulacaksa en başta bu düşmanlığı benim duymam lazım.onların yaptığını yapmak istiyorsan sende in sahaya döv topçularını adamlar alsin üç puanı,sahan 5 maç kapansın.varsa o yürek ,o kadar kin duyuyorsan in sahaya yap aynısı.inanki 50 milyon insan seni alkışlar.hem şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz hemde sivasa ve sivaslılara kapanmayacak yara açarsınız...
okulda hocam bir söz söylerdi..
iyiliğe İyilik HER kişi
kötülüğe İyilik ER kişi
kötülüğe kötülük KEM kişi yapar derdi...
bi sakin kafayla oturun ve kime hizmet ettiğinizi,kimin sevgisi için o stada gidip tezahuratlar yaptiğinizi ve yapmak istediğiniz şeylerin kime faydası olduğunu iyi düşünün....sevgi ile kalın...
SenSetik 02.01.2008, 14:24 herkese öncelikle iyi geceler...
son yazılan 15-20 mesaja bi göz attim.okuduklarıma inanamadım.nedir bu kin,nefret.arkadaşlar biraz sakin olun neyi bölüşemiyorsunuz inanın anlayamıyorum.tsliler bize kötülük yaptı diye bizde mi kötülük yapacagiz.delikanlılığa sığar mı bu.biz böyle mi yiğidoyuz.böyle mi mert insanız.bende trabzona maça gittim.1996 yılında o zaman sivasspor süper lig de olmadığı için fenerbahçe -trabzon maçına gittim.fb.nin şampiyon olduğu maça.sizin trabzonda yaşadıklarınız her neyse(küfür vs.)onun en az bin katını yaşadık.bir düşmanlık duyulacaksa en başta bu düşmanlığı benim duymam lazım.onların yaptığını yapmak istiyorsan sende in sahaya döv topçularını adamlar alsin üç puanı,sahan 5 maç kapansın.varsa o yürek ,o kadar kin duyuyorsan in sahaya yap aynısı.inanki 50 milyon insan seni alkışlar.hem şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz hemde sivasa ve sivaslılara kapanmayacak yara açarsınız...
okulda hocam bir söz söylerdi..
iyiliğe İyilik HER kişi
kötülüğe İyilik ER kişi
kötülüğe kötülük KEM kişi yapar derdi...
bi sakin kafayla oturun ve kime hizmet ettiğinizi,kimin sevgisi için o stada gidip tezahuratlar yaptiğinizi ve yapmak istediğiniz şeylerin kime faydası olduğunu iyi düşünün....sevgi ile kalın...
bize faydası olmayacağını biliyorum kardeş.ağzına sağlık
SenSetik 02.01.2008, 14:29 Nihayet beni anlayan birisi çıktı...düşüncelerin için teşekkür ederim.
ben samsunda okudum ve birçok trabzonlu arkadaşım oldu.iki tanesi ilede ev arkadaşlığı yaptım.futbol güzel şey, zevk veriyor,gurur veriyor, inan hepimizin egolarını tatmin ediyor ama hiçbir zaman dostluğun önüne geçmemeli.senin gibi sağduyulu Trabzonlular buraya gelirse bi problem olmadan bu maçı atlatacağız inşallah.
sinan-58 02.01.2008, 16:10 BAKIN ISTE 16 YASINDA BIERISI BILE HALA KIN DOLU SIZDE DOSTLUKTAN BAHSEDIOSUNUZ BOLE YAPMAYA DEVAM EDERSENIZ ISTANBUL TAKIMLARININ EKMEGINE YAG SURERSINIZ AYRICA 16 YASINDA BILE OLSA LAFLARINA DIIKKAT ETMELI NASIL YANI SIVASA GELMLERINE IZIN VERIIRM FALAN BIZE HER YER TRABZON ALYINA GIDERIZ BUNU IYI BIL
buyrun gelin hoşgelirsiniz biz sizin gibi değiliz biz misafirperveriz ama misafirde misafirliğini bilecek eğer sivas fakkında kotu bir söz söylerseniz sonu kötü olur
MOS-BY-58 02.01.2008, 21:21 yok gelmesinlermis, yok gelirizmis...
beyler, burasi TÜRKIYE CUMHURIYETI'nin topraklariysa, her vatandas gelebilecektir...
bu anlamsiz restlesmelerle eminim bunlari gören ******** pkklilar keyifleniyordur. onlarin daglarda yapmaya calistiklari, kendiliginden sanal ortamda körükleniyor!
Trabzonlular yaptiklari ayibi görüp tekrarlanmasini engellemeli ve kendilerini düzeltmeli, Sivaslilar da yüreklerinde agir küfürlere ve terbiyesizliklere magruz kalmis olmanin kirginligi olmasina ragmen ayni yanlisa düsmekten kacinmali...
istanbullumurat 02.01.2008, 23:46 yaaaaaaaa varya arkadaşlar çokk cahil davranıyorsunuz ts liler onlarda bizim kardeşlerimiz bir kaç şapşalın davranışına bütün ts luları katmamalıyız lütfen sivasımıza ve sivassporumuza yakışan ne ise onu yapalım hem unutmayınki onlar bizim din kardeşlerimiz ve türk vatandaşlarımız bir kaç serseri yüzünden ts u karalamayalım lütfen...
ts li taraftarlar bize davranışlarının cezasını ödediler. ve ödüyorlarda. bizim de mi sahamız kapatılsın bize de mi ağır para cezaları verilsin.biraz mantıklı düşünün Allah aşkına.
ARKADAŞLAR TRABZONLU TARAFTARLARDA MAÇA GELSİNLER HATTA KENDİLERİNE VERDİĞİMİZ YERİ DOLDURSUNLARKİ 4 EYLÜLDE YENİLMEZLĞİNİ SÜRDÜREN SİVASSPORUMUZUN 10. İÇSAHA GALİBİYETİNE ONLARDA ŞAHİTLİK ETSİN. ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIMIN MAÇINI HERKES İZLEMEK İSTER. AYRICA SİVASLILAR MİSAFİRPERDİR. FUTBOLCU DÖVMEZ. SEYİRCİ TARTAKLAMAZ. ÇİÇEKLERLE KARŞILANIRSINIZ SİVASTA. AMA PUANSIZ DÖNERSİNİZ TIPKI SİZDEN ÖNCE GELEN 9 TAKIM GİBİ.
gardasin.58 03.01.2008, 19:45 ya akdaşlar ben hale ts maçı uutamıorum kimse fair play demein bana bahsetmesin orda biizm fubolcularımıza saldırdılar balili ırkçılık yaptılar koyu bir sivaslı olarak ne ts tarfatrını sivasa gelmesine izin veririm nede barışırım inşallah öcüsünü
sivasta alcağız
yegenim yazdigin yaziyi kendin begendinmi ts o terbiyesizligi yapan kisiye neler soylendi duymusundur o laflarin sanada soylenmesini ben bir gardasin olarak istemem onu yapanin seviyesine inme sen onurlu bir yigidosun sivasspor-ts macinda herhangi bir olumsuzluk olursa bunun cezasini hem sivasspor hemde sivaslilar olarak bizler cekeriz daha ücgün önce kendini bilmez bir gazetecinin sivas la ilgili yazdigi yaziyi okumadin galiba(sabah gazetesi muhabiri) Allah korusun kendini bilmez bir taraftar bir hata yaparsa sivaspor icin bedeli agir olur.
DIKKAT EDELIM LÜTFEN.
gereken güvenlik önlemi alınacaktır. ben sanmıyorum olay cıksın. 10. macımızı da alıp devam edecez.
ya akdaşlar ben hale ts maçı uutamıorum kimse fair play demein bana bahsetmesin orda biizm fubolcularımıza saldırdılar balili ırkçılık yaptılar koyu bir sivaslı olarak ne ts tarfatrını sivasa gelmesine izin veririm nede barışırım inşallah öcüsünü
sivasta alcağız
kardeşim yaşın 16 yazıyor. bu laflar yaşından büyük.
Selam.
Beyler bayanlar ilk macta ne olduysa oldu ama onlar cok büyuk bedel ödediler. ikinci macta yanin kendi evimizdeki macta lütfen aklimiz basimizda olsun derim, bu kadar güzel giden bir takimin harika bir taraftari olmali. kendi takinin destekliyen rakibi devamli isliklayan ama hic bir zaman küfüre vede sidette bas vurmayan bir Sivasspor taraftarin olmali sitada.
yigido_furkan 03.01.2008, 22:22 bncede bizim taraftar bişey yapmaz biz lideriz trabzon ıcın sahamızın kapanmasına deymez biz onlara en ıyı cevabı sahada verecez
omercoskun 04.01.2008, 00:30 ya fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar nasıl olsa cevabımızı sahada vereceğiz. saha dışında vereceğimiz her cevabı sivasımız çeker hiç gerek yok lidere yakışmaz biz yiğidoyuz yiğitlik bizlerde kalsın.
SenSetik 04.01.2008, 14:50 son yazılan mesajlara tammamennn katılıyorum.ağzınıza sağlık arkadaşlar.bize bu yakışır.böyle şampiyon olacağız,böyle susturacağız,böylee büyüyeceğiz inşallah.çarşının beşiktaşa , trabzonluların trabzonspora yaptığını biz SİVASIMIZa yapmayacağız.
ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ, BİZ FARKLIYIZ...
EyüphanAydın 04.01.2008, 19:54 HERŞEY KONUŞMAK OLSAYDI OOOOO... NELER OLMUŞTU.BENCE FAZLA KONUŞMAYA GEREK YOK GELSİNLER MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİN EN ÜST DÜZEYİYLE KARŞILACAĞIZDIR.ÖĞRENSİNLER NASIL TAKIM KARŞILANIR DİYE BENCE SİVASSPOR.COM'Da FAZLA CEVAP VERMEK LAZIM DEĞİL SAHADA FUTBOLCULARIMIZ İLE KONUŞMAK DAHA İYİ...
sinan-58 04.01.2008, 19:56 HERŞEY KONUŞMAK OLSAYDI OOOOO... NELER OLMUŞTU.BENCE FAZLA KONUŞMAYA GEREK YOK GELSİNLER MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİN EN ÜST DÜZEYİYLE KARŞILACAĞIZDIR.ÖĞRENSİNLER NASIL TAKIM KARŞILANIR DİYE BENCE SİVASSPOR.COM'Da FAZLA CEVAP VERMEK LAZIM DEĞİL SAHADA FUTBOLCULARIMIZ İLE KONUŞMAK DAHA İYİ...
.............................. .................
Tirabizonsipor 05.01.2008, 14:56 Ben Ankarada yaşayan fanatik bir Trabzonspor taraftarıyım. 13 Ocak Pazar saat 15:00 de bende Sivasta olacam.
İnşallah şampiyon olursunuz. Gönlüm sizin şampiyonluğunuzdan yana ama kusura bakmayın ilk maçta kapanmamış bir hesap var. Sizi yenecez. Hemde evire çevire yenecez. Çok eksik futbolcularınız var. Biz sizi yanelimde siz yine şampiyon olursunuz inşallah.
Tirabizonsipor 05.01.2008, 15:13 Hayde hayırlısı bakalım.. Kazanan dostluk olsun..
tanju_58 05.01.2008, 15:35 kim bu maçta en ufak bir olay çıkarırsa vede çıkaranlara seyirci kalırsa o Sivassporumuzun ve Türk futbolunun en başta düşmanıdır.terörle yatıp terörle kalktığımız şu günlerde birlik bütünlük içinde olmamız gerekiyor.birde maç yüzünden iki güzide şehrimizin karşı karşıya gelmesi ne derece doğru????
sinan-58 05.01.2008, 17:08 ya adamların istediğini yapıyorsunuz lütfen biraz sakin olalım onlar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar oyuna gelmiyelim birbirimizi kırmayalım
altuntas58 05.01.2008, 17:27 Arkadaşlar lütfen sakin olun sanki harp cıkacakmış gibi bize yakışmayan söylemleri kullanmayın belliki adamlar tahrik etmek için uğraşıyor ama yaptığıda yapacağıda bu sitede kalacaktır stadyumda onlara bu fırsat verilmeyecektir hem saha içinde sivassporumuz cevabını iyi futbol oynayıp üstüne üstlük yenip göndereceğiz hemde biz yiğidolar onları tezahüratlarımızla zaten susturacağız bir avuc trabzonspor taraftarı bize karşı ne yapabilirki ateş olsan çürmün kadar yer yakarsın sakın bizans oyunlarına gelmeyelim zaten bu siteden aklı başındaki bir trabzonsporlu öyle sacma sapan şeyler konuşmaz birkac tane capulcunun tahriklerine kapılmayın ben burdan her iki tarafıda sağ duyuya davet ediyorum kardeşce bir mac olsun hak eden kazansın trabzonspor bizi yense ne olur biz trabzonsporu yensek ne olur dünyanın sonu değilya onlarda bizim kardeşlerimiz değilmi benim şahsi düşüncem aklı başında trabzonsporu çok seven bir kişi adam gibi gelir adam gibi gider nitekim öyle olacaktır emniyet güclerimiz art niyetli olarak stadyuma gelenlere her iki tarafada taşkınlık yapaya fırsat vermeyecektir sivassporuma başarılar dilerken bu macı almasını bütün kalbimle allaha dua edeceğim
bu konu hakkında bir harf bile yazmıyacam. .....
inadına dostluk ve fair play
cranbery 06.01.2008, 16:32 Bu maçı daha ligin basındanberi bekliyorum çok bilendim :)net bir skorlada yeniceğimize inanmıyorum ilkdefa sivasa gidecem umarım bi tasızlık olmaz sampion olmanızı isterim sunuda söylemek lazım çok zor 1996 yılını hatırlatım 9 puan kaapnıyor 6 haftada ve fener sampiyon oluyor umarım bu tür oyunlara gelemsseniz bide beklentielriniz çok artmış yok yeni tv yeni stad yavaş yavaş yahu .. bu arada bilet fiyatalrıın bi türli bulamdım biriniz yardım ederse sevinirm sonuna kadar Trabzonspor..
alem_halil 06.01.2008, 16:52 kardeş biletler perşembe akşamı belli olur fiyatları büyük ihtimal 25 ytl olur ayrıca burdan yenilip ayrılacaksınız ona göre üzüntüye alışık olun olurmu gardaşlar..
degırmendereli6 06.01.2008, 17:59 istanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız bordo kanımızla mavi goklere sampiyon trabzonum yazacagız inadına trabzonspor blackseastorms haftaya ordayız arkadaslar bakalım mısafırı nasıl karsılıyosunuz
EyüphanAydın 06.01.2008, 19:06 istanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız bordo kanımızla mavi goklere sampiyon trabzonum yazacagız inadına trabzonspor blackseastorms haftaya ordayız arkadaslar bakalım mısafırı nasıl karsılıyosunuz
AFERİM SİZE SİZ YIKIN KARDEŞİM ŞU MAÇIMIZI DOSTLUK İÇİNDE GEÇİRELİMDE SİZ YIKMAYA DEVAM EDİN AMA BİZDE SİZİ 4 EYLÜLDE YIKACAĞİZ;)
|