Orijinalini görmek için tıklayınız : MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
tiryakisivaslı 29.07.2008, 20:25 29.07.08
Aksam Star Sporda Dinlediğim Bir Haber Şöyle Diyordu
Fnerbahçe İle Kesin Yolu Ayrılan Maldonado yu Sivasspor ve Bursaspor Almak İçin Büyük Çaba Sarfediyor...
Öte Yandan Fenerbahçe Kejman İlede Yollarını Ayırdı
SİZCE MALDONADO SİVASIMIZA GELMELİ Mİ??
Yorumlarınız??
KIZILCAN 29.07.2008, 20:28 Aslında iyi bir futbolcu.Fenerle kan uyuşmazlığı oldu.Külfetli olmayacaksa neden olmasın.
bence gelmemeli...çünkü aldığı topların hepsini iki metre yanındaki adamlara veriyo:)
onun yerine fenerbahçe bize gürhanı geri verirse seviniriz:)
tanju_58 29.07.2008, 20:36 Fenerbahçe Sivassporumuza kiralamış bile............
KIZILCAN 29.07.2008, 20:37 Fenerbahçe Sivassporumuza kiralamış bile............
Essahtan mı diyon gardaş,nerden duydun?
tanju_58 29.07.2008, 20:37 http://www.gencturkhaber.com/maldanado-sivasspor-fenerbahce-transfer-kiralik.html,06b31
hayırlısı olsun sivasıma.........
Yaaw bu adam tintin.. 1 ileri 2 geri yaaw... Bize pres yapan pas yapan adam lazım...
bence sivasspora faydali olmaz,takimin temposunu düsürür,insallah bu olaydan takim zarar görmez
pala_ökkeş 29.07.2008, 20:57 Bu isim eğer benim tanıdığım adamsa rüzgar gibidir,
Tüm sıvası hareketlendirir,tribünleri coşturur.
Hayırlısı olsun.
GLoBe-Y-Gençlik 29.07.2008, 20:57 29.07.08
Aksam Star Sporda Dinlediğim Bir Haber Şöyle Diyordu
Fnerbahçe İle Kesin Yolu Ayrılan Maldonado yu Sivasspor ve Bursaspor Almak İçin Büyük Çaba Sarfediyor...
Öte Yandan Fenerbahçe Kejman İlede Yollarını Ayırdı
SİZCE MALDONADO SİVASIMIZA GELMELİ Mİ??
Yorumlarınız??
Gelene Kapımız Açık ELınden Geldıgını Gosterene Sevdamız Acık
yiğidofeyzullah 29.07.2008, 20:58 ben gelmesini isterim bize faydalı olur ben onun fb de tutturamadığı futbolunu burada tutturacağına inanıyorum
XXCakir58 29.07.2008, 21:12 Hayirlisi ne diyelim. Gelmisse hepimiz sezon boyunca görecegiz.
Paylasim icin sagol.
yerliturkuaz 29.07.2008, 21:17 Aradığımız kanı bulduk arkadaşlar hayırlı olsun çok önemli bir futbolcu bu futbolcuyu zamanında Sevilla'da istemişti hayırlı olsun bizlere...
HABERİN KAYNAĞI GENÇTÜRKHABER.COM bu sitesnin sahibi mecnun odyakmaz yani birinci ağızden haber öğrenildi ve doğru
ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsn
HAyirlisi.
Tmm Fenerbahcede kötü oynamis olabilir ama ilk senesiydi.
Bence Sivassporda Basarili olur.
Bosuna taa oralardan Türkiye getirmediler.
Hayirlisi.
pala_ökkeş 29.07.2008, 21:30 HABERİN KAYNAĞI GENÇTÜRKHABER.COM bu sitesnin sahibi mecnun odyakmaz yani birinci ağızden haber öğrenildi ve doğru
ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsn
Paylaşımın için tçkler yeğenim,
Bu haberin doğrıuluğuna çok sevindim,bu sene coşacağız,3 ncülük bize yakışmazdı,hedef zirve.
s3mp4t1c 29.07.2008, 21:42 tecrübesiyle sivasa yararlı olur maldonado
izmirliyigido 29.07.2008, 21:47 Şaka gibi bir haber. Faydalı olur mu? Benim hiç aklım almıyor. Dilerim Rabbimden yanılan ben olurum. İyi bir yedek almış olmayalım.
.
Besyo_cu 29.07.2008, 21:48 bu adam hiç bişey yapamaz konfory onur gereksede devran bundan kat ve kat iyi oyuncular bizim en büyük acığımız sol kanat :(
kangal06 29.07.2008, 21:54 sylla yı beğeniodum bn bnce de asıl açığımız sol kanattı oraya acil transfer lazım ilhan la hayatta olmaz bu iş..
maldonado tempomuzu düşürür biz tek ve hızlı pas yapıoruz hiç buna uygun diil.. ama fener de gerçek maldonado yu göremedk bnce herşeye rağmen faydalı olabilir görelm bkalm sistem ve maldonado nasl olacak..
58_SEMİH_58 29.07.2008, 21:56 [B][I]bence gelmemeli...çünkü aldığı topların hepsini iki metre yanındaki adamlara veriyo:)
Dogru Soylemıssın.
Adamı Izlemek Bıle Guzel.
Ama Teknık Dırektorun Gozune Gırmıs.
Biraz Zor Gonderırler...
boşnaksivaslı 29.07.2008, 22:10 maldonado bırakın sivassporu bank asya 1. liginde bile oynayacak kapasitede topçu değil gelmemeli ve bence yönetim almaz da...
hasantuan 29.07.2008, 22:15 bence gereksiz bi transfer olur... savunmaya yönelik taş gibi konfory, devran gibi topçularımız var bence de sol açık lazım acilen ve ayağı iş yapan bi 10 numara...
titizyiğido 29.07.2008, 22:19 gelsin tabi bence iyi olur...................
MustafaParlak 29.07.2008, 22:19 Bırakın Yalan Haber...
Böyle Bir Futbolcunun Hiç Kimseye Yararı Olamaz.
gokturk58 29.07.2008, 22:27 bence alınsın
ibrahim dağaşanda kovsunlar
ekrem3458 29.07.2008, 22:36 sivasspor iyi kontratak yapan bir takım maldonado pas yüzdesi yüksek bir oyuncu bence faydalı olur.biz ne zaman tüm takım baskı yapıp maç kazandık.hatırlayın geçen sene beşiktaş 3 defa geldi 3 de gol oldu.hep saldırdığımızda hata yaptık.hayırlı olsun.
sivas_kangallı 29.07.2008, 22:39 arkdaşlar maldonado sivassporumuza hayırlı olsun...
mustafa_kavak58 29.07.2008, 22:44 arkadaslar ben inanmiyom maldonado sivasspora gelmez az önce baska site de okudum gaziantepspor istiyomus daha bize gelmedi gelmezde zaten
MustafaParlak 29.07.2008, 22:46 SİVASSPOR'da Moldanado sesleri
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile prensipte anlaştığı Moldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı.
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile prensipte anlaştığı Moldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı.
Ayrıntılar birazdan..
superglam 29.07.2008, 22:53 http://www.gencturkhaber.com/maldanado-sivasspor-fenerbahce-transfer-kiralik.html,06b31
haber kaynağı gençturk haberse bence doğru değildir...
mustafa_kavak58 29.07.2008, 22:57 haber kaynağı gençturk haberse bence doğru değildir...
..........bence de dogru olamaz bu haber.......
Dark Force 29.07.2008, 23:04 Gerçekten doğruluk payı var ajanslarda haberler geçiyor...İnşallah bize gelir...iyi futbolcu...
Divriği58- 29.07.2008, 23:04 SOOOLL KANAT DÖKÜLÜYOR YA ORAYA BALİLİYİ KOYUN YADA ACİL TRANSFER YAPIN ILHAN UMMAKLA MUSA AYDINLA OLMAZ ORASI ................
MALDONADOYA GELINCE DEVRAN DAN IYI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM DEVRAN COK AKILLI TOPCU BENCE BU YIL HER MAC ILK 11 CIKMALI
korkak futbolunu biraz cesaretlendirrise,yatay değil de dikey oynarsa faydalı olur..
pala_ökkeş 29.07.2008, 23:13 SOOOLL KANAT DÖKÜLÜYOR YA ORAYA BALİLİYİ KOYUN YADA ACİL TRANSFER YAPIN ILHAN UMMAKLA MUSA AYDINLA OLMAZ ORASI ................
MALDONADOYA GELINCE DEVRAN DAN IYI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM DEVRAN COK AKILLI TOPCU BENCE BU YIL HER MAC ILK 11 CIKMALI
Al bendende o kadar,
Kaç başlığa yazdım,ortahasnın solunun açığına (iki ayağını kullanabilen )ve ortanın sağ açığının ilerisine (forvet ve ortasaha uyumlu ),dinamo görevi yapacak acil topçu lazım bize.
Devranı rizespordan biliyorum,takımın en iyilerindendir...
karalarköyü 29.07.2008, 23:14 sivasspor bence bu oyuncuyu almamaliydi bu oyuncudan daha iyi oyniyan genclerimiz var her genc in hayalidir bi büyük takimda oynamak benim hayalim sivasspor da oynama bence bu oyuncunun yerine daha iyi birini alabilrdi sivasspor ama sivasspor a hayirli olsun bakalim neyapcak
mustafa_kavak58 29.07.2008, 23:19 MALDANADO SiVASSPOR´DA!!
Fenerbahçe'nin Sivassporumuz ile prensipte anlaştığı Maldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı.
Ayrıntılar birazdan..
mustafa_kavak58 29.07.2008, 23:20 sivasspor resmi taraftar sitesine girin haber gercekten dogruymus
SempaticH 29.07.2008, 23:31 yav ne oldu hemen telaşa girdiniz gelecekmi bakalım gelse kötü olacağını nerden çıkardınız fenerde iyi olmazda bizde iyi oynar birde bakalım ordamı oynatacak bülent hoca bunları bilmeden yerden yere vurdunuz olmaz böle bi şey gelirsede hayırlı olsun demek düşer inşallah hayırlı olur
Bence çok faydalı olur. En büyük eksiğimiz takımı derleyip toparlayacak bir oyun kurucumuzun olmaması. Maldonado takımımızı toparlayabilecek kalitede bir oyuncu. Eğer anlaştıysak süper bir transfer.
İnşaallah alınır... Bu kalitede bir yabancı pek nadir gelir buralara Fener'de iyi olmamış olabilir unutmayalım ki Servet'de orada iyi değildi ama bizde gösterdiği performansla tekrar oralara gitti... Maldonado'da kendisini Türkiye'ye ispatlamak için oynayacaktır... Ve bu işten bizim karlı çıkacağımız aşikar... İnşaallah anlaşılmıştır ve alırız...
kangal06 30.07.2008, 01:21 katılıorm servet ve deivid de beğenilmiyordu fener de hele deivid le dalga geçtiğimiz zamanları hatırlarm ama oluo ve sol açık lazım ama maldonado faydalı olacaktır mevkiinde
mysuskunx 30.07.2008, 07:24 GELSİN İYİ OLUR AMA ONUN GİBİ FUTBOLCU GELMEZ BİZE ABİ.......
arif1959 30.07.2008, 07:32 keşke gelse adam şili milli takımında oynuyor şilide futbolcumu yokta oynatıyorlar hemen adamı bitirdiniz
OLCAY_58_AKKUS 30.07.2008, 07:42 ben gelmesinde bize fayda katacağını düşünüyorum.hayırlı olsun.ayrıca gürhanı da alalım.
yusufener 30.07.2008, 08:55 Valla bence çok iyi olur çünkü fenerbahçeye alışamamıştı daha...zaten yarım sezonda nasıl alışsın adam ilk defa güney amerikadan dışarı çıkmış...ama bülent uygun onu takımla kaynaştırır ve bize de faydalı biirisi olur işallah...ben Maldonadoyu şili milli takımındayken izlemiştim orada herkesle tanışık ve alışmış olduğu için çok süper oynuyordu valla...
isme bak :D
claudio andres del transito maldonado rivera
-sayın claudio andres del transito maldonado rivera, baba adınız?
-paterna la claudio andres del transito maldonado rivera
-ana adınız
-matterna claudio andres del transito maldonado rivera
-siz paterna la claudio andres del transito maldonado rivera'dan olma matterna claudio andres del transito maldonado rivera'dan doğma claudio andres del transito maldonado rivera, şu kadını karılığa kabul ediyor musunuz? :D
OLCAY_58_AKKUS 30.07.2008, 09:10 isme bak :D
claudio andres del transito maldonado rivera
Bunu stadta fulbolcuları anons eden arkadaş nasıl söyleyecek bilemiyorum :D
one lan bu nasl bir isim.sanki ''abdurrahman uzunkavak altında yatar uyurgezeroğlu'' gibi bir şey buda heral.
Abdullah DuMaN 30.07.2008, 09:11 bence iyi olur ...................
cenk5821 30.07.2008, 09:54 bence gelmeli iyi oyuncu ve fb nin oyun sistemine uymuyo onlibero ama fb nin istedigi topcu diil gelmelii
ben kendi adıma gelmesini çok isterim sivasssporumza çok yararlı olacagına inanıyorum.
Fenerin artığına mı kaldık.Pes.
Bir yararı olsa fenere olurdu.İyi olsa onlar bırakırmıydı.
Hiç aklımın yeri değil.Bekleyip göreceğiz bakalım
astaravisa 30.07.2008, 10:09 güzel diyorsunda fenerin kadrosuyla bizimki bir değil yani. orda kendini gösterememiş olabilir. ama bizde çok iş yapar...
GokhanTurna 30.07.2008, 10:16 maldonado cok kaliteli futbolcu..kesinlikle gelmeli orta sahamız iş yapmıyor herkez biliyor
cansizyusuf 30.07.2008, 10:30 bence gelmemeli...çünkü aldığı topların hepsini iki metre yanındaki adamlara veriyo:)
evet çok haklısın.............
gereksiz bi adam ya. orta sahada bi katkısı olmaz takıma
furkancfc 30.07.2008, 10:40 bence çok iyi olur kesinlikle gelsin.
Gelmeli Gercektern iyi oyuncu biraz yavaş ama olsun.......
emremoni 30.07.2008, 10:45 FENERBAHCE DE BİŞİ YAPAMADI AMA İNŞ BİZE GELİP İYİ SEYELR YAPACAK...
hücuma katkısı olmayan orta saha oyuncusunun piyasası yok günümüzde. maldonadoyu çok izlemedik ama bence bu tarz bi topçu
emremoni 30.07.2008, 11:11 kardeş hucuma katkısı paslarla oluor.bu oyunucu on libero zate ama ben sivasta suana kadar hiç gusel bir onlibero goremedim.inş gelir
Divriği58- 30.07.2008, 11:30 Kiralık veriyolarmış kiralık gelecekse hiç gelmesim ........... bu kadar acık gurhan geldı fıstık gıbı oynadı para kazandırmadan gıttı nabıyım oyle sezonluk futbolcuyu geliyosa bonservisiyle gelsın
OLCAY_58_AKKUS 30.07.2008, 13:14 Kiralık veriyolarmış kiralık gelecekse hiç gelmesim ........... bu kadar acık gurhan geldı fıstık gıbı oynadı para kazandırmadan gıttı nabıyım oyle sezonluk futbolcuyu geliyosa bonservisiyle gelsın
SEN NE DİYON HEMŞO ONA O KADAR PARAYI NASIL VERSİN SİVAS.KİRALIKTA İYİ BİZİM İÇİN.
58özal58 30.07.2008, 14:24 bence gelmemeli...çünkü aldığı topların hepsini iki metre yanındaki adamlara veriyo:)
aynen arkadasim onun aldigi paraya göre cok kötü hemde bu asilsiz haber sizce sivasspor yillik böyle bir oyuncuya 1 milyon verirmi
yav fener isteese beleşede gönderir de biz sivasspr bilmiyormuyuz sivasspor koşan takım bu oyuncun un bize ne faydası olur ancak 1 gol yiyeceğimize 2 gol yeriz bu topcu denilen herifin sayeseinde (mal-donado)
pala_ökkeş 30.07.2008, 15:04 yav fener isteese beleşede gönderir de biz sivasspr bilmiyormuyuz sivasspor koşan takım bu oyuncun un bize ne faydası olur ancak 1 gol yiyeceğimize 2 gol yeriz bu topcu denilen herifin sayeseinde (mal-donado)
Bu fenerin vardır bir bildiği,bize bu tarz topçuları boşuna vermez.
Bizim rüzgar gibi oynayan takımımızın hızını, bu oyuncuyu bize vererek kesip şampiyonluğu elimizden almayı düşünüyor.
Yemezler gardaşlarım yemezler.
astaravisa 30.07.2008, 15:08 bu fenere para kazandırmıştık bide be. hani malzemelerimiz fenerium du ya bi ara. bari onun hatrına bi iyilik yapın. :confused:
winner58 30.07.2008, 15:14 hiç gerek yok böyle bir futbolcunun sivasspora gelmesine birde bu tür hareketler oldunmu sanki biz fenerbahçenin bir alt takımı gibi oluyoruz ve buda hiç hoş değil imajımızı zedeliyo bu tür olaylar zaten ahım şahım bir topcu değil hiç gerek yok bence
kardeş hucuma katkısı paslarla oluor.bu oyunucu on libero zate ama ben sivasta suana kadar hiç gusel bir onlibero goremedim.inş gelir
o kadarını biliyoruz dikine pas atmıyor onu demeye çalışıyorum. geri vites bu eleman.
SempaticH 30.07.2008, 23:21 iyi olur inşallah eğer gelirse bülent hoca iyisini bilir
titizyiğido 30.07.2008, 23:25 şuan elimizde onun gibisi yok dolayısı ile gelebilir yararlı da olur bence
SempaticH 30.07.2008, 23:28 olur inşallah ne diyelim iyi şanslar
DallasMavericks 31.07.2008, 00:54 maldonado defansif ön libero mesela bir zamanlar bjk de oynayan giunti gibi bir futbolcu büyük maçlarda oynaya bilir ama boservisi yüksektir alabilirlermi acaba .
Ne gerek var madonado ya adam fenerde bile oynayamadı biz napcaz..
TheSivasspor58 31.07.2008, 14:05 gelmesin bence latin futbolcular bizim ligde oynayamıyor. ben istemem bunlar kolay sakatlanıyor 1 yıl yatıyor parayı alıyor
sivaslı_boy 31.07.2008, 14:29 bence sivasspora faydalı olurr zatenn orta alana bi oyuncu lazımdı. bu transferle bu açıkta kapanmış olurr
sivaslı_boy 31.07.2008, 14:30 Ne gerek var madonado ya adam fenerde bile oynayamadı biz napcaz..
fenerde oynayamadı ama sivasspordaa başa oynarr
beleşe yakınsa alsınlar yedekte durur yoksa gerek yok bence ancak yönetim iyisini bilir
EyüphanAydın 31.07.2008, 15:28 Pek inandırıcı gelmedi.Yine asparagas haberler.
Herkes Sivas'a göre değil kendi tuttuğu takıma göre yorum yapıyor maşallah.. :) Adam Fener'de adam gibi oynamadı ki direkt astılar herifi katil zanlısı gibi.. Yani ne yapabileceğini bilen yok şu ana kadar.. Eğer düşük bir bonservis bedeli varsa ki kiralık diyorlar alınabilir ki zaten adapte olmazsa gider bu kadar basit..Ama böyle isimler kendilerini Anadolu takımlarında daha iyi tanıtır bekleneni daha rahat verebilir ordaki baskı ortamı burada olmayacağından futbolunu görme imkanımız da olur ..zaten bu haberin aslı astarı olup olmadığındanda emin değiliz o yüzden kesin konuşmamakta gerekiyor.. Ne diyelim hayırlısı..
selcuklu12 06.08.2008, 07:18 Bu maldonado Fenerbahce ye geldiginde burada ogrenci olan bir Brazilyaliya sormustum cocukta Santos taraftari idi ve bizim takimin en iyi oyuncusu demisti zaten gectigimiz 2 sezonunda Brazilyanin en iyi ortasaha oyuncusu secilmis Maldonado. Eger harbiden gelirse ki Fenerbahce nin Maldonado gibi bir futbolcuyu TSL den bir takima verecegini sanmam sonra yonetimin basi cok agrir, Sivasspora buyuk katki yapar.
yiğidomustafa 06.08.2008, 08:02 iyi futbolcu ama burada havalanmıyacaksa olur.. ama bi yöndende gelmesin cunku sivasspor un defansif orta saha anlamında bir cok oyuncu var...
ne işi var ya maldonadonun sivasta..alex arkadası oldugu için fenere yamadı herifi.. aldıgı her topu kalecıye gerı pası olarak verıyor.. sivasa gelmesın nereye gıderse gıtsın..
abdurrahim_58 06.08.2008, 09:59 yaa bu adam Fenerbahce de oynayamadı ama Sivas'da oynayamayacak diye bişey yok bu adam herkes gorecek Sivasspor'un ortasahasını adam edecek benden soylemesi. Bulent UYGUN onu takıma cok iyi adapte edecektir.
deplasman 06.08.2008, 09:59 hayırlısı ne ıse o olsun bizde iş yapr bence
deplasman 06.08.2008, 10:30 bu adamın ismi birkere sıkıntılı. Mal ile başlıyor. Vallahi hamsiler dalga geçer bizimle. Mal diye topçu mu olur. Gelirse bile ismini değiştirsin.
ya gardaşım sızde herşeeye bişe buluyosunuz ya
deplasman 06.08.2008, 10:33 ya ne alaka gardaşım fb deyken hıc kımse oyle bişey yaptımı sen oyandığı topa bak bırak ismini
deplasman 06.08.2008, 10:36 ya gardaşım uzatmaya gerek yok daha kesınleşmiş bişeyde yok daha dur önce bi anlaşalım sözleşme imzalasın
S1vasLee 06.08.2008, 10:50 Yok gardaş maldonado Sivasa yaramaz Kaliteli değil.
yasin_58 06.08.2008, 11:04 bence büyük topcu zaten fb'de büyük umutlarla getirdi.. ama takıma adapta olamadı.. sivasımızada hemen adapta olacak ve bu sezon süper geçeçek hem onun için hem bizim için.. inş alınmıştır
GELİR İN. ARK. SİVAS İÇİN İYİ OLUR HARİKA Bİ OYUNCU
metincetin58 06.08.2008, 11:12 onun yerine bende oynarım istemez onun yaptığının aynısın bende yaparım ben parada istemem sağa sola top vermede ne varda:):):)
ThElEgEnD 06.08.2008, 11:26 evet arkadaşlar bende bu haberi duydum ama galiba Gaziantep e kiralandı. Takımımızda görmek isterdim..
takımdaki dengeleri bozar gelmesin. kaldı ki o kadar zengin bir takım değiliz. sivasta da durmaz zaten brezilyaya dönsün
maldonado alina bilirse ii is yapilir
insallah yazilanlar dogrudur starin haberlerine guven olmaz ama insallah dogrudur
58_cebeci_58 09.08.2008, 16:02 benimde inanasım gelimyo ama inşAllah dogru haberdir.bence cok kaliteli bir oyuncu.fener kullandamadı.bizim cok işimize yara.kariyerli bi oyuncu.yıldız yani.ama bizim oradan önce bi sol açık almamız gerekli.
rEsuLAKPINAr 09.08.2008, 17:33 İyi Olur Aslında Gelmesi.Hayırlısı Olu inş...
http://www.gencturkhaber.com/maldanado-sivasspor-fenerbahce-transfer-kiralik.html,06b31
Haberi göstermiyor kardeş :confused:
şafak58_35 09.08.2008, 18:09 gelmiş die duydum ben ama bakalım doğrumu....
58_cebeci_58 18.08.2008, 18:20 yalan haber ya inanmayın.o adam gelmez bize.
YuNuSPaSa58 18.08.2008, 19:31 yaw onun ne işi war Sivasspor'da.. qördük CheLsea-Fenerbahçe Maçında. O kadar iyi topcu oLsa Fenerde yarım sezon oynadıktan sonra qöndermezLerdi. zaten adı üstünde MALdonado..:):):) Ben qelmesini istemiyorum.
fener bedava verecekse almak lazım..
erhan 10 18.08.2008, 20:32 Maldonado gelmemeli.Çünkü bizim oyun sistemimiz uzun toplar ve fiziğe dayalı.O ağır bir oyuncu.
YuNuSPaSa58 18.08.2008, 20:34 yalan haber ya inanmayın.o adam gelmez bize.
qeLsede ßiz istemiyoruzki zaten. :):):):) Türkiye-Şili Maçında qörücez..
şaban bozat 18.08.2008, 20:43 onun yüzünden iki gün yatakta yattım sivasa gelmesin de sibiryıya gitsin galatasaray maçı maç 1 0 galatasaray önde bu salak ceza sahasının tam yayda bizde bekliyoruzki şut atacak veya pas verecek o topu ne sağa verdi ne sola verdi nede şut attı o topu tuttu kendi kale sahasına gönderdi o aklıma geldikçe başım ağrıyor çok kalitesiz futbolcu sonra bize futbola aç adam lazım ne işi var onun sivasta fenerden geldi diye bi tonda hava olur onda aynı şili milli takımının orta sahası diye bize yutturdukları gibi şili milli takımının dünyadaki yeride malum aman sivas yanlışlıkla böyle bişley yapma.....
şaban bozat 18.08.2008, 20:48 ökkeş abi bu senin dediğin değil bu takozun biri abi saygılar iyi akşamlar
sivaslitaner58 18.08.2008, 21:43 HEMEN GEL MALDONADO SANA KAPIMIZ ACIK
metincetin58 18.08.2008, 22:41 aman ha hiç durma birazda burdan yersin
58_cebeci_58 24.08.2008, 18:06 bence gelmesi gerek.bizde iş yapar.fenerdede iş yapar ama kullanmak lazım.TÜRKİYEDEfutbolcu kullanmak konusunda bülent hocanın üstüne tanımıyom.o bizde degerlenip geri gider.sanırsam zaten kiraya geliyomus.
bhdr5858 24.08.2008, 18:22 ya oyuncu iyi ve disiplinli olması lzm bilemem yönetimin kararı evet kezman hatta mevlütün takımı shoaxla maç yaptı
bence gelse iyi olur.........................
bence onun gibi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacimiz olabilir...
cesur sivas 24.08.2008, 22:14 tum gibi b.... adam töbe töbe , gürhan'i geri versinler daha iyi!!
şafak58_35 24.08.2008, 22:25 geliceğini sanmıyorum ama gelse iyi olur.........
ethembey 24.08.2008, 22:36 suan fenerbahcenin ihtiyaci var maldonadoya selcuk sakat sivassa gelmez bence
ZaRaLı ToSuN_58 25.08.2008, 00:36 aldıysa hayırlı olsun ama televizyon gazete hiç bahsetmedi aldığını sanmam
valla haberlere bakılırsa butun fenerbahcelı futbolcular SİVASSPORlu oluyor ama somut bısey yok ortada.
bhdr5858 25.08.2008, 09:30 ya oynatmadığı adamlar gelio sivasa biz hiç dedik mi güiza sivasta alex sivasta yani fenerbahçede yedekte oynayan futbolcuları almaya çalışıyoruz ve iyi oynayan gürhan gelsin bewnce süper topçu
kesinlikle maldanonado süper en iyisi salak fener
subasi29 25.08.2008, 15:17 Bunlare Soylenti Zannetmiyorum ama insallah yine tekrarliyorum gelirse iyi olur
sivaslitaner58 25.08.2008, 15:24 bu haber gecen haftanin ya niye tekrarliyorsunuz ki yeni haberleri gosterin
58_cebeci_58 25.08.2008, 17:01 abi buda yeni haber tazaligini koruyo.hemde yeni habermi var ki.varsa yazında bizde bilek.
uydurma haber.. kim uyduruyo böyle haberleri ya....
58_cebeci_58 25.08.2008, 18:14 uydurma haber.. kim uyduruyo böyle haberleri ya....
abi dogrulugu varmış galiba.bende ilk başta inanmıyodum ama galiba fener bi ön libero aldıktan sonra bize verebilirmiş maldonadoyu.
58_cebeci_58 25.08.2008, 18:15 o değilde bizim kemali almamız gerekirdi.onu nasıl kaçırdık ya.zaten sol açık sorunumuz var.kemal o bölgedede görev alabiliyo.
atabey07 25.08.2008, 18:30 adam fenerde oynuyor bizimkilerde hayal kuruyor ne biçin iş ya.anlamadım gitti bir ay oldu bu habere artık bırakın ya bu forma neden koyuyorsunuz.yalan haberleri anlamak mümkün değil
58_cebeci_58 26.08.2008, 14:56 adam fenerde oynuyor bizimkilerde hayal kuruyor ne biçin iş ya.anlamadım gitti bir ay oldu bu habere artık bırakın ya bu forma neden koyuyorsunuz.yalan haberleri anlamak mümkün değil
abi fener bi ön libero alsın ozamn görürüz yalan habermi dogru habermi.şimdi fenerin eli kolu bagle mecburen oynatıyo.ben inanıyom bize geleceine maldonadonun.ama fener bi ön libero alırsa.örnegin alonso.
kangallı58 26.08.2008, 15:36 tek kelime ile berbat bi oyuncu eqer gercek bi haberse sivasımıza pek yararı olucanı sanmam
fenerbahçenin yukunu kaldıramadı aslın iyi futbolcu sivasa gelirse iyi olur
|