Orijinalini görmek için tıklayınız : Derbi Halı Saha Sıvas
GLoBe-Y-Gençlik 02.08.2008, 16:05 http://img209.imageshack.us/img209/2179/sdsdtk8.jpg
Sivasspor.Com Ailesi Olarak 2.Halı Saha Organızasyonuma 2.Adımı Atıyoruz.
Tüm Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler.
2000 Tarıhınden İtibaren Yayında Olan Sıtemıze Emek Gösteren Tüm Herkeze Teşekkürler.
Öncelikle Rüştü Elmas Abimize Çok Çok Teşekkür Ederiz.
EMEĞE SAYGI DUYULMALI
Sitemizdeki Tüm Arkadasları Bazı Bu Tür Organızasyonlara Katılmalarını Dılerız.
Gurbettekı Tüm Sivaslilara Selam Ederiz.Allah´a Emanet Olun.
Bizi izlemek İsteyenler Gelebılır..
İletişim:Lunatic_Heart_58@hotm ail.com
Sivasspor.com Aittir..
anilcan213 02.08.2008, 16:09 bu tür oragnizasyonları ayarlayanları ve katılanları tebrik ediorum .....
YigidoGenclik38 02.08.2008, 16:13 bende gelmek ıster dım ama sartlar uygun degıl benım yerımede oynayınn
YASİN ÇONGAR 02.08.2008, 16:39 bu tür oragnizasyonları ayarlayanları ve katılanları tebrik ediorum .....
buna bizde katılabilirmiyiz yoksa biri mi seçiyo?
YigidoGenclik38 02.08.2008, 19:38 kayseri den destek bu macı alana yada almayana 10 kilo baklava hadi bakam iyi olan kazansınn:
:
ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ:
BİR GÜN HEPİNİZİ::
KÖKÜNÜ KAZIYACAGIZZ:
CILGIN YİGİDO KAYSERİİİİİİ SLM SİVASS
rEsuLAKPINAr 02.08.2008, 20:38 AhMet TuRaN Bu Kırmızı Takımdaki KeWeL Ben miyim Yoksa Kewwel Diye Bİr Kullanıcı varmı.çünkü orada iki ww Var.cevabını bekliyorum Saygılar
furkancfc 02.08.2008, 21:00 herkezi maçı izlemeye bekliyoruz.
Emeği geçen herkeze teşekkürler.
GLoBe-Y-Gençlik 02.08.2008, 22:28 AhMet TuRaN Bu Kırmızı Takımdaki KeWeL Ben miyim Yoksa Kewwel Diye Bİr Kullanıcı varmı.çünkü orada iki ww Var.cevabını bekliyorum Saygılar
Sensın Bu Kardeesımm Kewwel Sensın
titizyiğido 02.08.2008, 22:52 hadi bakalım gardaşlar derbinin sonucunu merakla bekliyoruz tabi resimlerinide
XXCakir58 03.08.2008, 02:10 böyle organiztazyonlar yaptiginiz icin tsk ederiz. Bende gelirsem, insallah oynarim sizinle.
Paylasim icin sagol.
GLoBe-Y-Gençlik 03.08.2008, 18:36 izmirligardaş58 Adlı Arkadasımız gelmıyecek onun yerıne oynamak ısteyen varsa gelebılır arkadaslar
sinan-58 03.08.2008, 19:01 ahmet abi beni yaz işlerimi halletim
GLoBe-Y-Gençlik 03.08.2008, 19:04 ahmet abi beni yaz işlerimi halletim
tmm canım yazdım tesekkurler katılmak ıstedıgın ıcın
ahmet kardeş çalışmaların için sağol başarılar
GLoBe-Y-Gençlik 04.08.2008, 12:03 Basarılar Dılerız Ikı Takımada Saygılarla
GLoBe-Y-Gençlik 05.08.2008, 12:19 ABDULLAH DAYI BAK SIMDI TARIHEE
S1vasLee 05.08.2008, 12:33 Çok güzel bi organizasyon tebrik ederim tüm arkadaşları.
GLoBe-Y-Gençlik 05.08.2008, 12:38 Çok güzel bi organizasyon tebrik ederim tüm arkadaşları.
Teşekkür
Ederim
Mesaj Yazdıgın Icın
derbi maçının fotolarınıda isteriz ahmet kardeş
mysuskunx 05.08.2008, 14:23 iki takıma da başarılar..................... .
GLoBe-Y-Gençlik 05.08.2008, 14:39 derbi maçının fotolarınıda isteriz ahmet kardeş
Sizlerle Paylaşacağız Davulcu KArdes
FALÇATA 58 05.08.2008, 17:32 iyi bi derbi olsun dostluk kazansın
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2008, 13:01 DERBYE
SON
3 GÜN
KALDI..
Abdullah DuMaN 07.08.2008, 13:24 ÖNCE DOSTLUK SONRA KIRMIZI TAKIM KAZANSIN :D:D:D
Abdullah DuMaN 07.08.2008, 13:24 Sizlerle Paylaşacağız Davulcu KArdes
AHMET DÜZGÜN Bİ MAKİNA GETİR HA
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2008, 13:42 AHMET DÜZGÜN Bİ MAKİNA GETİR HA
BenDe Yok Kanka FurkaN Adlı ARKDAS GETIRCEK
MesutTURNA 07.08.2008, 13:46 ARADA BİR BÖYLE ORGANİZASYON YAPMAK LAZIM ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER....
GLoBe-Y-Gençlik 08.08.2008, 09:39 DeRBy Maç Icın Gerı Sayım 2 gun
beatifulgirl58 08.08.2008, 09:52 Evet Son 2 gün kaldı ne diyelim iyi oynuyan kazansın. Güzel bir çalışma. Hem sivas sporu destekliyorsunuz hem sporunuzu yapıyorsunuz. Helal size. BAŞARILAR
GLoBe-Y-Gençlik 08.08.2008, 12:50 KıRMıZı TaKıM ŞöYLe
1:AhMeTTuRaN90
2:YiĞiDoGeNÇLİK
3:MesutReiS
4:ABDULLAH DUMAN
5:Falçata_58
6:onur
7:kewwel
8:Azgeç
MaVi TakIm ŞöYLe
1:Alibey58
2:FaTiHYeNiYaPaN
3:sinan-58
4:furkancfc
5:yiğiter187
6:Furkan
7:jakobieen
8:kırmızıbeyazlı
LISTEDE DEGISIKLIK OLMUSTUR BAZI NEDENLER DOLAYISIYLE
rEsuLAKPINAr 08.08.2008, 15:34 ...............BÜYÜK DERBİYE SON 2 GÜN KALDI..........
furkancfc 08.08.2008, 16:16 DERBİLERİN DERBİSİNE 2 GÜN KALDI.
ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR.
rEsuLAKPINAr 09.08.2008, 12:42 ...................DERBİYE 1 Gün kaldı.................
XXCakir58 09.08.2008, 14:41 Insallah bende yakinda araniza katilirim. Sivasin derbi maclari iyi gecer, kavgasiz gürültüsüz olur.
GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008, 14:51 SON 1 GUN KALDI MACA HEYECAN DORUKTA :):):):):):)
GELEN GELMEYEN HERKEZE TEŞEKKURLER..
HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN ..
Rallim58 09.08.2008, 15:01 SON 1 GUN KALDI MACA HEYECAN DORUKTA :):):):):):)
GELEN GELMEYEN HERKEZE TEŞEKKURLER..
HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN ..
Senin için gelmeye çalışacağım. İnşaallah aksilik olmaz...
Diğerleri alınmasın Ahmet Turan'la tanıştığım için söyledim...:)
GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008, 15:04 Senin için gelmeye çalışacağım. İnşaallah aksilik olmaz...
Diğerleri alınmasın Ahmet Turan'la tanıştığım için söyledim...:)
Sağolun Hocam Allah Razı Olsun
Sız Yeterkı Gelın Ben Oynamasamda Olur..
GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008, 15:44 Takımları Açıklıyorum..
KIRMIZI TAKIM FUTBOLCULARI
1:Ahmetturan90
2:YiğidoGençlik
3:MesutReis
4:Abdullah Duman
5:Falçata_58
6:Gençlik_58
7:Kewell
8:Azgeç
MAVI TAKIM FUTBOLCULARI
1:HaytHuyt
2:Sinan-58
3:FurkanCfc
4:yiğiter187
5:FurkaN
6:Jakobieen
7:kırmızıbeyazlı
8:BeRK
YiğidoGençlik 09.08.2008, 16:20 maça hazırmısınız yavru kurtlar:)
her iki takımada başarılar dilerim...
rEsuLAKPINAr 09.08.2008, 21:10 Yaa AHmEt TuRan O Ne Konuşmma İdi Öle Siz Geli Ben Oynamasamda oluR Harbiden SEninle Tanışmak İsTerim..
sinan-58 09.08.2008, 21:18 derbiye 24 saat ten az kaldı hakeden kazansın diyorum ama mavi takım kazanır inş. :D:D
GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008, 22:13 Yarına Az Kaldı
Canlar
Sıvasspor.com`un
Yiğido Gençleri
GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008, 22:26 Yaa AHmEt TuRan O Ne Konuşmma İdi Öle Siz Geli Ben Oynamasamda oluR Harbiden SEninle Tanışmak İsTerim..
Canım Kardesım
Sağol mesajından Dolayı Benım
Amacım Su Dostlugu Pekıştırmektır...
Ertugrul 09.08.2008, 22:32 İnşaallah yarın akşam bizde sitemizden bir kaç ağbeyle maçı izlemeye geleceğiz. Sitede aktif olan arkadaşların sahadaki performanslarını da görmek güzel olacaktır...
GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008, 22:36 İnşaallah yarın akşam bizde sitemizden bir kaç ağbeyle maçı izlemeye geleceğiz. Sitede aktif olan arkadaşların sahadaki performanslarını da görmek güzel olacaktır...
Evet Hocam Gelın Sızlerı Buyuklerı Aramızda Gormekten Gurur Duyarız..
Rallim58 09.08.2008, 23:06 Sağolun Hocam Allah Razı Olsun
Sız Yeterkı Gelın Ben Oynamasamda Olur..
Ahmet Turan sizin oyununuzu izlemeye nasip olursa gelmek istiyorum. Sizin oynamamanız diye birşey olurmu ben gelip oynayacak halim yokya bizler iyi bir taraftar olabiliriz. Tezahürat serbest mi bilemem ama Caharı bir tarafın taraftarı ben bir tarafın bakalım kimlerin taraftar kitlesi güçlü olacak. Allah kolaylıklar versin gelemesemde şimdiden söyleyim sakın sert giriş olmasın. Hepinizin amacının ne olduğu biliniyor.
SPOR SEVGİ DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.
Futbol ise kıran kırana geçen bir mücadeledir :):):)
Şaka canııııım
İnşaallah yarın akşam bizde sitemizden bir kaç ağbeyle maçı izlemeye geleceğiz. Sitede aktif olan arkadaşların sahadaki performanslarını da görmek güzel olacaktır...
gelin de beni sivasspora alın..:)
Rallim58 09.08.2008, 23:15 gelin de beni sivasspora alın..:)
Ara transferde düşünülebilir, neden olmasın hocam... Hatta senin artın da var hocam, çünkü kalbin sivasspor aşkıyla atıyor.
Ara transferde düşünülebilir, neden olmasın hocam... Hatta senin artın da var hocam, çünkü kalbin sivasspor aşkıyla atıyor.
teşekkürler.
siz şimdiden fotomaçı arayın yarından tezi yok haber yapsınlar.."yiğiter sadece fotomaça açıkladı: sivassporu istiyorum".. :D
Rallim58 09.08.2008, 23:28 teşekkürler.
siz şimdiden fotomaçı arayın yarından tezi yok haber yapsınlar.."yiğiter sadece fotomaça açıkladı: sivassporu istiyorum".. :D
Ayıp oluyor ama hocam..
Verilecekse flaş haber...:)
YİĞİTER187 DÜNYADA TÜM SİVASSPORLU VE SİVASLILARIN BULUŞTUĞU TEK ADRES OLAN www.sivasspor.com SİTESİNE AÇIKLADI....
YİĞİTER NE DEDİ....
www.sivasspor.com TIKLAYIN HABERİ YAKALAYIN:):):)
Ne fotmaçıymış hocam,
Sitemiz geldi, Fotomaçın haberlerini deldi...
tamam abi söyleriz fotomaça, habere "sivasspor.com dan aldığımız bilgiye göre .." diye başlar..
abi yapma adamlar hayatlarında bir tane doğru haber yapsınlar sayemzide :)
jakobieen 10.08.2008, 01:11 gelin de beni sivasspora alın..:)
:) ben barçadayım o vakit
.............................. ....
:) ben barçadayım o vakit
.............................. ....
Gençler yine uçuyor... Arada birde Sivas'a uğrayın :) Sahalarda görmek isteriz sizleri :)
Rallim58 10.08.2008, 01:25 Yarın takke düşer kel görünür.
Gençler yine uçuyor... Arada birde Sivas'a uğrayın :)
yok yok..oz artvinin "borçka" ilçesini kastediyor aslında..yanlışlıkla "barça " yazmış :D
yok yok..oz artvinin "borçka" ilçesini kastediyor aslında..yanlışlıkla "barça " yazmış :D
Bu güzeldi :) ama adamı sende söyleye söyleye gönderecen oralara... :) Sivas sanada kalmaz boşa heveslenme
Bu güzeldi :) ama adamı sende söyleye söyleye gönderecen oralara... :) Sivas sanada kalmaz boşa heveslenme
ya dua et de olsun böyle konuşacağına..maçlara gidip "maçtan fotolar.." konusunu kim açacak ben de gidersem :)
Rallim58 10.08.2008, 01:35 Jakobienn işi tamam, bir yere çıkmamış adamı nere göndermeyi düşünüyorsunuz. Onun işi tamam
SİVAS
ve de
SİVASSPOR
ya dua et de olsun böyle konuşacağına..maçlara gidip "maçtan fotolar.." konusunu kim açacak ben de gidersem :)
Rüştü abiye söyle onu site fotoğrafçısı giderse ne olur sitenin hali :)
jakobieen 10.08.2008, 02:16 Jakobienn işi tamam, bir yere çıkmamış adamı nere göndermeyi düşünüyorsunuz. Onun işi tamam
SİVAS
ve de
SİVASSPOR
inşallah abi inşallah :) mevlam ayırmasın sevenleri, ayrılık vermesin güzel sivasımdan ve sivasspordan
jakobieen 10.08.2008, 02:19 Rüştü abiye söyle onu site fotoğrafçısı giderse ne olur sitenin hali :)
Allah muhafaza :)
.....................
sag taraftaki takimin, soldan 1. oyuncu formayi nerden buldu???
o formayi cok istiyorum hatirliyorsam iki yil önce tanitim amacli kullanilmisti.
eger bilgisi olan varsa lütfen yardimci olabilirmi
simdiden tesekkür ederim
ayrica keske hali saha maclarina bende katilabilseydim
gurbette oldugumuzdan dolayi malesef olmuyor
gurbetteki arkadaslara duyurulur, bizde variz almanyada olan arkadaslara yani...
Bizde variz macini yapabilir ve sivasspor coma,a büyük ilgi saglaya biliriz.hadi rüstü abi yap bir organizasyon,da bizde variz diyelim
RüStü ElmaS 10.08.2008, 08:16 Bu maçın büyük bir heyecan içerisinde geçeceği şimdiden görmekteyiz.
Umarım güzel bir maç olur.
Site fotoğrafçısını bir yere göndermiyoruz haberiniz olsun,bu sene bizler için çok fotoğraflar çekecek. :)
sag taraftaki takimin, soldan 1. oyuncu formayi nerden buldu???
o formayi cok istiyorum hatirliyorsam iki yil önce tanitim amacli kullanilmisti.
eger bilgisi olan varsa lütfen yardimci olabilirmi
simdiden tesekkür ederim
ayrica keske hali saha maclarina bende katilabilseydim
gurbette oldugumuzdan dolayi malesef olmuyor
gurbetteki arkadaslara duyurulur, bizde variz almanyada olan arkadaslara yani...
Bizde variz macini yapabilir ve sivasspor coma,a büyük ilgi saglaya biliriz.hadi rüstü abi yap bir organizasyon,da bizde variz diyelim
Musa gardaş, haklısın aslında çok güzel olur.
Maalesef mesafeler çok uzak, ama bir kaç yerde tabiiki yapılabilinir, yeterli ilgi ve uğraşacak arkadaşlar olduktan sonra neden olmasın.
Örneğin sen Mannheim bölgesinde olabilir, diğer şehirlerden arkadaşlarda kendi bölgelerinde olabilir.
Eğer bunu gerçekleştirebilirsek tabiiki süper olur.
İlgiye göre organize yaparız gardaş, yeterki ilgi olsun.
Abdullah DuMaN 10.08.2008, 10:38 MAÇ İZLEMEK İSTEYENLERDE GELSİN BARİ OLURDA EKSİK OLURSA MALZEMELERLE GELELİM
furkancfc 10.08.2008, 11:40 MAÇ İZLEMEK İSTEYENLERDE GELSİN BARİ OLURDA EKSİK OLURSA MALZEMELERLE GELELİM
doğru söylüyorsun abi. takım tmm ama gelmeyen olursa izlemeye gelenler mazemelerinide getirsin.
GLoBe-Y-Gençlik 10.08.2008, 11:49 Sivasspor.Com Forum Dunyasının Guzel Insanları Hepınızı Aramızda Gormekten Gurur Duyarız..
rüştü abi siz şimdiden "elveda" diyebilirsiniz site fotoğrafçısına :)
Birtanemsin 10.08.2008, 13:05 akşam islemeye gelicem... :D yedek lazımmı :D
rEsuLAKPINAr 10.08.2008, 13:24 biTaNemsin İZlemeYe Gelde.üstünü Getitme Boşa.Ben YedeK 2yada 3 Arkadaş Getirecegim...
rEsuLAKPINAr 10.08.2008, 13:28 MeraK EtmeYin HErKes Tam KadRo GeleCeK geLemeyen Olur İse 1 2 ArKaDaş Gelecek.herkesi İzlemeye Bekliyoruz. SElamLar
Rallim58 10.08.2008, 14:14 AhmetTuran90 bugün ki müsabakanızı izlemek için ciddi gelmeye karar verip hatta Cahar kardeşimle de anlaşmış idim. Ancak sorumluluğunu taşıdığım ve görevim gereği, (ani gelişmeden dolayı) tesislere kontrol için gitmem gerekiyor. Akşama gelme şansım da zayıf gözüküyor...
Bu mazeretimden dolayı katılma durumum zor gibi, herkese selamlar, kolaylıklar diliyorum dostluk ve kardeşlik maçı olduğunu kimse unutmasın...
tüh yattı benim sivassspora transfer olma işim :(
AhmetTuran90 bugün ki müsabakanızı izlemek için ciddi gelmeye karar verip hatta Cahar kardeşimle de anlaşmış idim. Ancak sorumluluğunu taşıdığım ve görevim gereği, (ani gelişmeden dolayı) tesislere kontrol için gitmem gerekiyor. Akşama gelme şansım da zayıf gözüküyor...
Bu mazeretimden dolayı katılma durumum zor gibi, herkese selamlar, kolaylıklar diliyorum dostluk ve kardeşlik maçı olduğunu kimse unutmasın...
Şovu kaçıracaksın abi :) Yiğter'in hali duman olacak eğer rakip olursak...
Rallim58 10.08.2008, 14:20 tüh yattı benim sivassspora transfer olma işim :(
Etkili ve yetkili olarak Cahar kardeşim ve komitesi tayin edilmiştir. Allah nasip ederde gelirlerse, o heyetin sunacağı rapor doğrultusunda hareket edilecektir. Potansiyel transfer futbolcusu tavrında hareketlerinizi bekliyor iyi eğlenceler diliyorum.
sivaslı yıldız 10.08.2008, 14:57 gelin de beni sivasspora alın..:)
Sen Sivasspor'da oynayacan, ben de maçlara gidemeyecem Yiğiter, kahrımdan ölürdüm..:)
Allah' tan öyle bi ihtimal yok gibi..:)
furkancfc 10.08.2008, 15:55 biTaNemsin İZlemeYe Gelde.üstünü Getitme Boşa.Ben YedeK 2yada 3 Arkadaş Getirecegim...
kardeş bende yedek arkadaş getirecem sen getirme boşa.;)
rEsuLAKPINAr 10.08.2008, 16:20 Asıl SEn Getirme Ben Getiriyorum ZaTen.Çok MerAklı İsen Sen Getir PEKİ öle OLSUN
maç birazdan başlıcak yazan saate göre iki takıma başarılar dilerim...
Birtanemsin 10.08.2008, 18:56 biTaNemsin İZlemeYe Gelde.üstünü Getitme Boşa.Ben YedeK 2yada 3 Arkadaş Getirecegim...
izlemeye geliriz bizde yaa sorun degil..:D bu arada ismim yasin..
Sen Sivasspor'da oynayacan, ben de maçlara gidemeyecem Yiğiter, kahrımdan ölürdüm..:)
Allah' tan öyle bi ihtimal yok gibi..:)
çatala astığım golü görseydin öyle bir ihtimalden bahsederdin..
benim barcelonaya transfer olma ihtimalim senin sivasın maçına gelme ihtimalinden daah yüksek..:)
furkancfc 10.08.2008, 21:04 çatala astığım golü görseydin öyle bir ihtimalden bahsederdin..
benim barcelonaya transfer olma ihtimalim senin sivasın maçına gelme ihtimalinden daah yüksek..:)
Abi benim kadar olmasada iyi top oynuyon.Güzel gol attın ama helal olsun
jakobieen 10.08.2008, 21:46 çatala astığım golü görseydin öyle bir ihtimalden bahsederdin..
gol değilde pas mükemmeldi :D ronaldinho vari bi pas :)
sivaslı yıldız 10.08.2008, 21:57 çatala astığım golü görseydin öyle bir ihtimalden bahsederdin..
Resimleri görmeden ihtimaller üzerinden yorum yapmayı doğru bulmuyorum..:) Doksana bi gol attın diye de kimsenin seni barçaya transfer edeceğini sanmıyorum..:)
Hem o pası bende alsam atarmışım doksana bak..:)
yav bi kaç gündürkü yoktum maç noldu kim kazandı:D
jakobieen 10.08.2008, 22:36 Hem o pası bende alsam atarmışım doksana bak..:)
atardın tabi :) sen bakma o ince pası kim alsa atardı yani, bakma çatal dediğine :)
haythuyt 10.08.2008, 22:48 COK GUZEL BI MACTI KATILIMCILARIN AYAGINA SAGLIK
BEN HARIÇ HERKEZ SÜPER OYNADI TEBRIKLER.........
haythuyt 10.08.2008, 22:51 abi sizce en iyi topu kim oynadı.
FURKAN HAKKINI YEMEMEK LAZIM COK KABILIYETLISIN MAASALLAH
ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN......
ronaldinho vari pasa adriano vari vurmak da önemli :)
RüStü ElmaS 11.08.2008, 13:32 Konu kilitlenmiştir.
Organizenin fotoğraflarına ve yorumlarına burdan devam edelim.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20213
|