Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta bir yolcu daha var

NETLOG
02.08.2008, 23:39
Yeni Sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Sivasspor, Kızılırmak kenarında kros çalışması yaptı. Teknik Direktör Bülent Uygun, kadrodan bir futbolcuyu daha gönderebileceklerini ve yeni bir yabancı oyuncu transferi düşündüğünü dile getirdi.

Hollanda kampı öncesinde yeni sezon hazırlıklarını kentte sürdüren Sivasspor, sabah çalışmasını Kızılırmak kenarında kros şeklinde gerçekleştirdi. Takım otobüsü ile ırmak kenarına giden Sivasspor, yaklaşık 14 ktilometrelik koşu çalışması gerçekleştirdi. Teknik Direktör Bülent Uygun, yardımcıları ile telsizle irtibat kurarak çalışmayı yönlendirdi. Sivasspor'un çalışmasını ırmak üzerinden Karşıyaka Mahallesi'ne geçişi sağlayacak köprünün yapımında çalışan işçiler de takip etti. İşçiler Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile fotoğraf çektirdi. Yaklışık 1.5 saat süren çalışma sonunda genç futbolcu Murat Yılmaz, çalışmaları ilk sırada bitirerek teknik heyetten alkış aldı. Çalışmaya ülkesinden dönen kaleci Petkoviç ile sakatlığı geçen Mohammed Ali de katıldı. Sakatlığı henüz düzelmeyen Sezer Badur antrenmanda yer almadı.

Antrenman sonrasında açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bir hafta kendi tesislerimizde çalışacağız. Ayın 9 ile 16'sı arasında Hollanda'da 3 tane hazırlık maçları yaparak son hazırlıklarımızı geçirmek istiyornuz. Sonrasında Türkiye'ye dönüp kendi tesislerimizde lig hazırlıklarına devam edeceğiz." dedi. Kadroda yapılan değişikliklerin devam edebileceğini belirten Uygun, "Maddi imkanlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Maddi imkanlar kısıtlı olduğu için mecbur kaldığımız çalışmalar yapıyoruz. Belki bir kişi ile daha yollarımızı ayıralbiliriz. Transferde de benim inandığım, güvendiğim bir yabancı futbolcu ile de anlaşma sağlayabiliriz. Cvetkov'un Azerbaycan takımına gitmesinden sonra bu transfer netlik kazanacak. Onun dışında çok önemli bir değişiklik düşünmüyoruz." dedi.

Uygun İlhan'ın Çaykur Rizespor'a gitmesi nedeni ile daha önce kiralık vermeyi düşündüğü genç oyuncu Murat Yılmaz'ın takımda kalacağını vurguladı. Öte yandan ayrılması gündemde olan futbolcunun ise Devran olabileceği öğrenildi.
Kaynak : DHA ... BURAYA DİKKATTT: alıncak yabancı transfer kesinlikle ve kesinlikle sivaslının ve sivassporun en ii transferi ve en işe yarayacagı transfer olacaktır....

Uzun
02.08.2008, 23:43
Umarım düzgün bir futbolcu alırlar. Bence Tunus ve Fil Dişi Sahilleri bu konuda araştırılmalı. Bonservis sorunu olmayan gelecek vaad eden genç futbolcular var orada. İnşallah oraya bakmayı düşünürler.

Yiğiter
02.08.2008, 23:44
davids geliyor olmasın :)............

NETLOG
02.08.2008, 23:48
bize futbola doymuş futbolcu yaramaz tamam oynayabilir hemde çok ii oynar ama sivasspor ve yiğido ruhunu taşıması bu yaştan sonra çokk güç!!!!

SempaticH
03.08.2008, 00:00
inşallah alınırda bizde seyrederiz hem takım için iyi olur hemde taraftarı memnun eder

MustafaParlak
03.08.2008, 00:00
NE YILDIZ GELSİN NE ŞAMPİYON OLALIM YETERKİ ONURUMUZ VE MÜCADELEMİZİ KAYBETMEYELİM.

BÜLENT HOCA VE BU YÖNETİM KURULU BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTILAR VE BU İŞLERİN ÖYLE PARAYLA PULLA YILDIZLA, ŞİKE KULLANARAK OLMAYACAGINI GÖSTERDİLER VE YİNE GÖSTEREBİLİRLER.

SEN BİLİRSİN BÜLENT HOCAM BÜTÇEMİZ NEYSE ONA GÖRE TRANSFERİNİ YAPARSIN HER DAİM ARKANDAYIM.

sivaslimete
03.08.2008, 00:14
bu oyuncu serhat akin bakin görcekseniz

GokhanTurna
03.08.2008, 00:16
abi devran nereye gidiyor yha yapmayın..kendi ayrılmak istiosa gitsin taabi ona bişi demem..gidenin yeri doluo hane.. sanmiyorum kaliteli oyuncu alıncagını..yine yedekte beklicek bi oyuncu alırlar

furky.b
03.08.2008, 01:28
Hmmm Simdi COk Meraklandim .. Kim Bu Yeni Futbolcumuz ????????

Arkadaslar SivasSporumuz Hollandaya Nezaman GIdecek Ve Hangi Sehire Bir Bilgisi Olan Varsa Lutfen Özelden Mesaj Yollasin..

XXCakir58
03.08.2008, 02:11
hakkimizda hayirlisi.
Insallah gelen kisi bize faydali olur.
Paylasim icin sagol.

Harput0658
03.08.2008, 03:02
Gelecek oyuncu inşallah ibrahim dağaşan gibi çıkmaz.

serhatcan
03.08.2008, 09:38
ortasaha....ortasaha....ortasa ha. bu mevkiye adam lazımmmmmmmm.ortasahada elle tutulacak bi futbolcu yokk.

yusuf_yusuf
03.08.2008, 10:46
HANGİ FUTBOLCU OLURSA OLSUN YETERKI SİVASSPORD< BASARILI BIR OYUN OYNASIN O YTER

cenk5821
03.08.2008, 11:35
ortasahaya takviye yaptıkmı bizi kimse tutamazzzz

anilcan213
03.08.2008, 11:39
sivasspor teknik heyeti ve yönetimi transferde cok yetersiz...misal olarak bilicayı aldılar braga macında yaptığı hatalar ortada..segio paseko yu aldılar son 10 dk da girior yedekte beklio..ugur yıldırım vs da cabası...transferde cok eksigiz cokk

cügo58
03.08.2008, 11:39
Ya Hollandada kamp yapacagiz diyorlar ama bir dogru dürüst aciklama yapmiyorlar.
Hollandanin neresinde bu kamp ?
Rakip Takimlar kim ?
artik bunlar netlik kazanmak lazim.

titizyiğido
03.08.2008, 11:47
abi devran nereye gidiyor yha yapmayın..kendi ayrılmak istiosa gitsin taabi ona bişi demem..gidenin yeri doluo hane.. sanmiyorum kaliteli oyuncu alıncagını..yine yedekte beklicek bi oyuncu alırlar

kaliteli oyuncu alacaklarını bende zannetmiyorum

TS58
03.08.2008, 11:56
İlhan gayet faydalı bir oyuncuydu.

PARTNER58AHMET
03.08.2008, 14:26
Bence kimin gidip kimin geleceği çok önemli diil ama
yönetim ki
m ekarar vermişse onada ssygı duymak lazım en iyisi
ni yönetim bilir diyorum sivasımıza kim hayırlı v eyararlı olucaksa o gitisin diğeri gelsin

HavanKimeBebe
03.08.2008, 15:18
alınacak oyuncu inşallah kaliteli bir futbolcu olur.

fatih_bm
03.08.2008, 15:23
ortasahaya takviye yaptıkmı bizi kimse tutamazzzz

Aslında ortasahaya HAsan Üçüncü düşünülebilir.HEmö bonserviside elinde galiba.Adam o kadar yetenekli değil ama kafaya tekme sokuyor.ÇOk hırslı.Mücadeleci.Hemde bütcemizede uygun.

yerliturkuaz
07.08.2008, 17:08
Gelenler gidenleri aratmasinda biliyoruz ki Bulent hoca yabanci futbolcu aldi mi bize yarayani alir...

muraji
07.08.2008, 17:27
ucuz ve kaliteli oyunculari afrikada aramakta yarar var.avrupa topragina adim atanin fiyati otomatik olarak 2 kat artiyor

myyiğido58
07.08.2008, 17:30
İnşallah güzel futbolcu gelir ve bizim bu sene şampiyon olmamızı tüm futbolcular ile sağlar

celooz
07.08.2008, 19:44
DEVRAN YASLI GITMESI PEK ETKILEMEZ AMA INSALLAH YERINE IYI KALITELI BI OYUNCU ALINIR

Yiğiter
07.08.2008, 19:48
sivassporda kimse kalıcı değildir..ahmet gider mehmet gelir..kimse vazgeçilmez değildir..

sewaz58
07.08.2008, 19:53
Adam gibi biri gelsin de varsın yabancı olmasın .. Hayırlısı olur inşallah...

boykA
07.08.2008, 19:56
gelenler umarım gıdenlerden guzel olur gıdenlerın yerını aratmazlar ıns hayırlısı neyse o olsun

atamtürk
07.08.2008, 20:25
NE YILDIZ GELSİN NE ŞAMPİYON OLALIM YETERKİ ONURUMUZ VE MÜCADELEMİZİ KAYBETMEYELİM.

BÜLENT HOCA VE BU YÖNETİM KURULU BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTILAR VE BU İŞLERİN ÖYLE PARAYLA PULLA YILDIZLA, ŞİKE KULLANARAK OLMAYACAGINI GÖSTERDİLER VE YİNE GÖSTEREBİLİRLER.

SEN BİLİRSİN BÜLENT HOCAM BÜTÇEMİZ NEYSE ONA GÖRE TRANSFERİNİ YAPARSIN HER DAİM ARKANDAYIM.

aynen katılıyorum sana kardeş biz başkan ve hoacamıza sahipcıkalım onlarda işlerini yapsınlar.

mermerbey
16.08.2008, 01:00
Yolcuda belli oldu.İyi oldu aslında gardaşlar.