Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz de Büyüyoruz..
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2008, 15:29 http://img162.yukle.tc/images/3411DDDD.JPG
BİR GÜN TÜRKİYE BİZİ TANIYACAKTIR..!
BİZ SİVASSPORLU GENÇLER OLARAK BİR TAKIM ADIMLAR ATIYORUZ..!
1967 YILINDAN BERİ BU SEVDAYA BAŞ KOYDUK DEVAM EDICEKTIR..!
İL TEMSİLCİLERİMİZ..!
İSTANBUL
ELAZİĞ
KAYSERİ
ALMANYA DÜSSELDORF
VE DAHASI VAR..
XXCakir58 07.08.2008, 16:21 insallah kardesim. Herkes bizi duyacak, bizim büyüdügümüzü görcekler insallah.
Daha yolun basindayiz, ama bu yol cabuk gecer büyürüz.
Hakkimizda hayirlisi.
Paylasim icin sagol.
myyiğido58 07.08.2008, 16:36 inşallah kardeşim bu konunun söylenmesi bile gurur verici bişey paylaşım için sağol
titizyiğido 07.08.2008, 16:40 iyi işler mutlaka alkışlanır önemli olan herşeyin en iyisini yapmaya çalışmak bu başarıuldığı takdirde yukarıdaki temennin mutlaka gerçekleşir
başarılar
S1vasLee 07.08.2008, 17:16 İnşallah dahada büyürsünüz Sivasımızın Sesini Herkese duyurursunuz
umarim bu buyumeyi kendi cikarlariniza degilde sivasin sivassporun cikarlarina kullanan arkadaslardan olursunuz...
ha bu arada 11.ayda bi sivasli daha geliyor murajinin oglu oluyor arkadaslar tebrik edersiniz artik hemserinizi:)
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2008, 17:25 ha bu arada 11.ayda bi sivasli daha geliyor murajinin oglu oluyor arkadaslar tebrik edersiniz artik hemserinizi:)
Allah Analı Babalı Buyutsun Dıyelım
YiğidoGençlik 07.08.2008, 17:27 Hep Destek Tam Destek hiç durmadan tam yol ileri....
Allah Analı Babalı Buyutsun Dıyelım
eyvallah gardas sagolasin allah herkese versin
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2008, 17:44 eyvallah gardas sagolasin allah herkese versin
Amin Amin Şu Üç Günlük Dünyada Bir Çoçuk Birde Ana Sevdası Bıtmez..
GLoBe-Y-Gençlik 11.08.2008, 17:04 Sivasspor sen çok yaşa canım feda olsun sana hıc bır seye degısılmez senın sevgın bu dunyada LaylLLlaAA
mysuskunx 11.08.2008, 17:24 HAYDİ HAYIRLISI İNŞALLAH YİĞİDOM................
Kayseri'deki temsilciniz kim acaba?
GLoBe-Y-Gençlik 13.08.2008, 08:20 Kayseri'deki temsilciniz kim acaba?
Yiğido Gençlik Kayser!.. DePLaSMaNA BuRDaLaR InŞŞ
furkancfc 13.08.2008, 08:27 BİZ DAHADA BÜYÜYECEĞİZ. BİR,ÇARŞI,BİR ESKİŞEHİR TRAFTARINDAN NE VARKIMIZ VAR BİZDE ONLAR GİBİ OLACAĞIZ. HEP DESTEK TAM DESTEK
BU ALEMDE EN BÜYÜK BİZİZ ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOGENÇLİYİZ.
ÖLÜMÜNE SİVAS, ÖLÜMÜNE YİĞİDOGENÇLİK.
helal olsun arkadaşlar size . bekleyin VE GÖRÜN YİGİDOGENÇLİK YAVAŞ YAVAŞ AMA büyüyerk geliyoruz allaha emanet olun desteklerinden dolayı tüm yigido gençlere tşkl kayseri maçında görüşmek üzere reisten agaya slm allaha emanet olun (LÜTFEN POLARLARLA GELELİM ) SİMDİDEN HEPİNİZE TŞKL
sinan-58 20.08.2008, 22:28 yavaş ama sağlamız kayseri maçında kayseriden gelen arkadaşlarla beraber daha iyi olacağız herkesi kayseri maçına bekliyoruz
sivas_sevdamiz 20.08.2008, 22:57 Kazanan Sivas ve Sivasspor olsun da hangi grup yükselirse yükselsin.
Artık tribünlerimizde tek ses istiyoruz!!!
GLoBe-Y-Gençlik 16.09.2008, 15:41 Artık 4 Eylülde Tek Biziz..
Yiğidoyuz....
Sivassporluyuz....
YigidoGenclik38 16.09.2008, 15:43 ewt bizde büyüyoruz bizde artık büyügüzz
yusuf_07 16.09.2008, 15:49 GEÇEN MAÇI İZLEDİM TRİBÜNÜN SADECE BİR BÖLÜMÜ SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYDİ..GRUP KURMAK 10 15 İNSANI BİR ARAYA GETİRMEK KOLAY BİR İŞ ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..YAPILACAK DESTEK SADECE SİVASTAKİ MAÇLARLA SINIRLI KALACAKSA BENCE HİÇ GEREK YOK..BÜTÜN GRUPLARIN TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMASI EN GÜZELİ OLUR.. (BELKİDE TOPLANMIŞTIR AMA BENİM HABERİM YOK)
GLoBe-Y-Gençlik 16.09.2008, 15:55 GEÇEN MAÇI İZLEDİM TRİBÜNÜN SADECE BİR BÖLÜMÜ SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYDİ..GRUP KURMAK 10 15 İNSANI BİR ARAYA GETİRMEK KOLAY BİR İŞ ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..YAPILACAK DESTEK SADECE SİVASTAKİ MAÇLARLA SINIRLI KALACAKSA BENCE HİÇ GEREK YOK..BÜTÜN GRUPLARIN TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMASI EN GÜZELİ OLUR.. (BELKİDE TOPLANMIŞTIR AMA BENİM HABERİM YOK)
GARDAŞ STADDA DAHA GRUP YOK YOK TEK BIZ KALDIK BUNU BILMENIZI ISTERIM GELEN BIZIM YANIMIZA GELSIN KAPIMIZ ACIK YİĞİDO GENÇLİK VAR..
yusuf_07 16.09.2008, 15:58 GARDAŞ STADDA DAHA GRUP YOK YOK TEK BIZ KALDIK BUNU BILMENIZI ISTERIM GELEN BIZIM YANIMIZA GELSIN KAPIMIZ ACIK YİĞİDO GENÇLİK VAR..
EE ÇILGINLAR FALAN NE OLDU BİR KAÇ GRUP DAHA VARDI BİRLEŞTİMİ??
sinan-58 16.09.2008, 16:00 EE ÇILGINLAR FALAN NE OLDU BİR KAÇ GRUP DAHA VARDI BİRLEŞTİMİ??
yönetim sayesinde hepsi bitti..................
GLoBe-Y-Gençlik 16.09.2008, 16:04 EE ÇILGINLAR FALAN NE OLDU BİR KAÇ GRUP DAHA VARDI BİRLEŞTİMİ??
hayır gecen sene çılgınlar58 vardı oda yok sımdı tek tribün biziz.. yiğido gençlik..
kadir0911 16.09.2008, 16:16 Durmak yok yola Devam Kardesler !!!
etzel1967 16.09.2008, 16:32 yiğido gençlik büyüsün ve türkiyedeki taraftar guruplarınıniçinde en saygın yeri alsın...örnek olsun...
YiğidoGençlik 18.09.2008, 08:32 En son Bursa maçında da görüldü ki grubumuz yavaş ama sağlam adımlarla büyüyor bu sezon geçen sezona göre daha da iyi olucaz İnşallah ve her maç biraz daha sağlam olmak için elimizden geldiği kadar çalışıcaz bunu yapacağımızdanda kimsenin şüphesi olmasın herşeye rağmen dim dik ayakta olucaz ve daima hedefimiz ilerisi olacak.
zaralı19 18.09.2008, 09:04 Arkadaşlar daha çok büyürüz işallah Bursada varmı Temsilcilik
mrkz_abi 18.09.2008, 09:29 ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BİŞEY SORACAĞIM BEN SİVASDA DEĞİLİM TEK SİZ KALMIŞSINIZ TRİBÜNDE MAÇLARDA KAÇ KİŞİ OLUYOSUNUZ BUNU MERAK ETTİM
YiğidoGençlik 18.09.2008, 11:00 ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BİŞEY SORACAĞIM BEN SİVASDA DEĞİLİM TEK SİZ KALMIŞSINIZ TRİBÜNDE MAÇLARDA KAÇ KİŞİ OLUYOSUNUZ BUNU MERAK ETTİM
kardeş şu an 75-100 arası ama zaman zaman 150 oluyor bunun yeterli olmadığını biliyoruz ama her zaman da dedim gibi yavaş ama sağlam büyümek istiyoruz
mrkz_abi 18.09.2008, 15:52 inşallah binler ikibinler olur
GLoBe-Y-Gençlik 19.09.2008, 08:56 inşallah binler ikibinler olur
Amin bizim uşak stadın içinde birleşiyoruz..
HaSiVasLıM58 19.09.2008, 10:14 Bir gün 7 çocuklu baba hastalanır artık ölüm döşeğindedir artık son saatleridir belki ;Oğlunun birine der dışardan bir dal parçası getir oğul alır getirir oğulu ' ve der oğluna kır o dalı dizine koyar ve dalı kırar ...Bu sefer diğer oğluna der iki tane dal oğlu alır getirir iki dalı birden kırmasını söyler baba oğluda yapar ve kırar..Derken diğer oğlunu çağırır 3 tane dal ister alır getirir ve tekrar babası kırmasını ister dalları ve kırar Derken diğer oğluna der dört parça ağaç dalı ister ve kırmasını söyler ve oğulu epey zorlanır oldukça zorda olsa kırar ve beşinci oğlundan beş dal ister ama bu oğlu uzun çabalar sonucu terin suyun içinde kalır ancak kırabilir ve altıncı yedinci oğluna der dal alın getirin biri altı diğeri yedi dal olur bu sefer kır der kıramazlar hepsi bir olur yine kıramazlar bir türlü yapamaz güçleri yetemez ve oğullarına döner ve şöyle der birlik bütünlük içerisinde olursanız sizi kimseler kırmaz üzmez ezemez ...Onun için Başka Sivas Sivasspor yok her kes kendine düşeni karınca kararıncada olsa yapacak o kadar..!
GLoBe-Y-Gençlik 19.09.2008, 10:27 Bir gün 7 çocuklu baba hastalanır artık ölüm döşeğindedir artık son saatleridir belki ;Oğlunun birine der dışardan bir dal parçası getir oğul alır getirir oğulu ' ve der oğluna kır o dalı dizine koyar ve dalı kırar ...Bu sefer diğer oğluna der iki tane dal oğlu alır getirir iki dalı birden kırmasını söyler baba oğluda yapar ve kırar..Derken diğer oğlunu çağırır 3 tane dal ister alır getirir ve tekrar babası kırmasını ister dalları ve kırar Derken diğer oğluna der dört parça ağaç dalı ister ve kırmasını söyler ve oğulu epey zorlanır oldukça zorda olsa kırar ve beşinci oğlundan beş dal ister ama bu oğlu uzun çabalar sonucu terin suyun içinde kalır ancak kırabilir ve altıncı yedinci oğluna der dal alın getirin biri altı diğeri yedi dal olur bu sefer kır der kıramazlar hepsi bir olur yine kıramazlar bir türlü yapamaz güçleri yetemez ve oğullarına döner ve şöyle der birlik bütünlük içerisinde olursanız sizi kimseler kırmaz üzmez ezemez ...Onun için Başka Sivas Sivasspor yok her kes kendine düşeni karınca kararıncada olsa yapacak o kadar..!
Paylaşım ıcın Teşekkürler..
.......
yener_sahin 19.09.2008, 11:04 Elazığda Grup olarak kaç kişi var?Bu konuda detaylı bir bilgi yazarmısınız?Maçlar için ne yapılıyor?Grup başkanı hangi bölümden?Maçlar nerde izleniliyor?
GLoBe-Y-Gençlik 19.09.2008, 11:07 Elazığda Grup olarak kaç kişi var?Bu konuda detaylı bir bilgi yazarmısınız?Maçlar için ne yapılıyor?Grup başkanı hangi bölümden?Maçlar nerde izleniliyor?
en yakın zamanda acıkca yazılacaktır. kımın nasıl ne kurdugu
SempaticH 19.09.2008, 11:33 allah yolumuzu açık etsin duymuyanmı kaldıki avrupa ve dünyada belki bir kaç ülke kaldıysa onuda duyuracaz inşallah
RECEP_YÜKSEL 19.09.2008, 12:02 Bir gün 7 çocuklu baba hastalanır artık ölüm döşeğindedir artık son saatleridir belki ;Oğlunun birine der dışardan bir dal parçası getir oğul alır getirir oğulu ' ve der oğluna kır o dalı dizine koyar ve dalı kırar ...Bu sefer diğer oğluna der iki tane dal oğlu alır getirir iki dalı birden kırmasını söyler baba oğluda yapar ve kırar..Derken diğer oğlunu çağırır 3 tane dal ister alır getirir ve tekrar babası kırmasını ister dalları ve kırar Derken diğer oğluna der dört parça ağaç dalı ister ve kırmasını söyler ve oğulu epey zorlanır oldukça zorda olsa kırar ve beşinci oğlundan beş dal ister ama bu oğlu uzun çabalar sonucu terin suyun içinde kalır ancak kırabilir ve altıncı yedinci oğluna der dal alın getirin biri altı diğeri yedi dal olur bu sefer kır der kıramazlar hepsi bir olur yine kıramazlar bir türlü yapamaz güçleri yetemez ve oğullarına döner ve şöyle der birlik bütünlük içerisinde olursanız sizi kimseler kırmaz üzmez ezemez ...Onun için Başka Sivas Sivasspor yok her kes kendine düşeni karınca kararıncada olsa yapacak o kadar..!
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER BURDA Bİ DETAY DAHA VAR KIRMAK ÇOK KOLAY TEK TEK KIRARSIN AMA KIRILANLARI ONARMAK ZORDUR ONUN İÇİN KIRMADAN ÖNCE DÜŞÜNMEK LAZIM BİN DÜŞÜN BİR SÖYLE MANTIĞINI UYGULAMAK LAZIM SAYGILARIMLA
EyüphanAydın 19.09.2008, 13:10 Benim gördüğüm kadarıyla Sivasspor'a çok iyi destek veriyorsunuz.Bundan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.
Böyle başladı böyle bitmek dileğiyle.
kerami58 19.09.2008, 13:39 süper ligde o kadarda buyuk tarıhımız olmamasına ragmen çok buyuduk gercekten...
mustiiic 19.09.2008, 13:44 iyi de kardeş bu oluşumun adı ne. dernek mi taraftar gurubu ney. bunuda belirtirmisiniz bi zahmet. Bu açılan şeyler ne???. lütfen bilgi
HaSiVasLıM58 19.09.2008, 16:46 PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER BURDA Bİ DETAY DAHA VAR KIRMAK ÇOK KOLAY TEK TEK KIRARSIN AMA KIRILANLARI ONARMAK ZORDUR ONUN İÇİN KIRMADAN ÖNCE DÜŞÜNMEK LAZIM BİN DÜŞÜN BİR SÖYLE MANTIĞINI UYGULAMAK LAZIM SAYGILARIMLA
Evet sanırım bu belirttiğin duyguyu benden daha iyi anlayan olmaz olamaz en azından ben öyle düşünüyorum diyeyim ;Bir insanı soğutmak kırmak çok basit gözlerimle o kadar şeye tanıklık yaptımki Ankara'sında Sivas'ında Konya'sında Bursa'sında Manisa'Sında Denizli'sinde Malatya'sında İstanbul'unda v.b bu kadar olur artık dediğim manzaralarla karşılaştım görmemezlikten geldim en azından yönümü değiştirdim oda olmadı istisna dedim ..Oysa parolamız şuydu'Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür''Öncelikle içimizden destek değil köstek olanları ayırmalıyız ' Çıkar ilke edilmiş insanlardan kurtulmalıyız bu tür insanlara asla taviz ve prim vermemeliyiz ..Sanırım yaşadığım ve gördüğüm bazen ise sözün bittiği yer dediğim olayları bir Romana sığdırabilirim belki...Onun için SİVAS a hizmet HAKKA Hizmettir ...!Onun için kimseleri soğutmayın soğutmayın soğutmayın..!
Dünyada iki renk gül olsun birisi kırmızı diğeri beyaz ; Eğer sen beni unutursan kırmızıların solsun bir gün gelir bende seni unutursam Beyaz kefenim olsun..!
|