Orijinalini görmek için tıklayınız : ALMAN TAKIMINA SIVASLI KAPTAN
SivasSpor.Com 07.08.2008, 17:24 http://img.sabah.com.tr/im/2008/08/05/1E7A35A305BCDA43A77D6A0Ar.jpg
Alman Birinci Futbol Ligi'ne yükselen FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum, yeni takım kaptanı olarak Sivaslı gurumuy Ümit Özat'ı seçti. Ikinci kaptan ise Galatasaray'ın eski kalecisi Faryd Mondragon oldu.
Daum yaptığı açıklamada, Ümit'in takım içinde ve dışında saygı ve takdir kazandığını belirtti. Daum'a kulübe ve takım arkadaşlarına teşekkür eden Ümit, ''Büyük geçmişi bulunan bir takımda kaptanlık yapmak beni ve ailemi gururlandırdı'' dedi.
Geçmişte de kaptanlık yaptığını ve görevlerinin ne olduğunu bildiğini ifade eden Ümit, bu tecrübesini takımın puan cetvelinde iyi bir yerde olması için kullanacağını, istikrarlı ve başarılı olmak için çalışacağını kaydetti.
myyiğido58 07.08.2008, 17:27 sivas her zaman için bizim yüzümüzü ağırtıyo inşallh daha güzel futbolcular çıkar
ona her yerde her zaman kaptanlik yakisir.tebrikler buyuk kaptan
Harput0658 07.08.2008, 17:30 İnşallah ileride sivasspora hizmetleri olur. Çok saygı duyduğum efendi kişiliğe sahip bir futbolcu.
titizyiğido 07.08.2008, 17:36 efendi kişiliğiyle tam bi sivaslı kendisine başarılar diliyorum
bir de şu 58 i giyse...............
yerliturkuaz 07.08.2008, 17:52 Helal olsun Almanlar`a kimi kaptan yapacaklarini cok iyi biliyorlar...
helal olsun kaptanimiza umarim ilerde bizede faydasi olur...
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2008, 18:54 ALLAH YOLUNU ETSIN SIVASLI GENCLERIMIZI FUTBOLA HAYATINI VEREN GENCLERIMIZIN..
SIVAS BUYUDUKCE BUYUYECEKTIR..
Helal olsun Ümit Özat'a .. Adam gibi adam,Allah bozmasın kişiliğini inşallah başarılarının devamı gelir..
şafak58_35 07.08.2008, 19:58 helal olsun......................... ...
yigidomustafa58 07.08.2008, 20:22 Sivaslı hemşerime tebriklerimizi sunarız çok gururlandırdı bizi..
XXCakir58 07.08.2008, 22:03 Ümiti kutluyorum. Insallah daha basarili olur. Insallah kendisini gösterir ve istedigi yerlere ulasir.
Paylasim icin sagol.
fatih_bm 07.08.2008, 22:06 İnaşallah Avrupa macerasını tamamladıktan sonra bize gelip burda oynar.YAkışır büyük kaptana.
her zaman heryerde en büyük sivas ve sivaslılar başarılar ümit kaptan
Tebrikler... Sessiz sedasız gitti ve yine orada işini yapıyor buradaki istikrarını devam ettirdi...
navruz58 08.08.2008, 07:40 insallah ümüt özat 58 numarayi giner hayirli olsun
NEDE OLSA SİVASLI YAIŞIR KAPTANLIK:D
Abdullah DuMaN 08.08.2008, 08:51 sivaslı futbolcuların çoğu kaptan oluyo zaten :)
Malisef büyük kaptanımız var ama ondan yararlanamıyoruz.D3 yıldır Almayada ve böyle belkide onlarca Sivaslı var orda. Nedense almanyadan Sivassporumuza kazandırdığımız birtane futbolcu yok. Hep Türkiyede nerde işe yaramayan ve geleceği olmayan 2. liğ futbolcuları var ise onları transefer ediyoruz. Diğer kulüpler Almanyadan devalmı futbolcu getiriken biz hiç getirmedik.
deplasman 08.08.2008, 10:16 hayırlı olsun yakışır ..........
sivaslı-elif 08.08.2008, 14:18 SİVASLIYA YAKIŞIR HELAL OLSUN İNŞALLAH GELECEKTE SİVASSPORUN TEKNİKDİREKTÖRÜ OLACAK.
kangal06 08.08.2008, 16:00 58 numara giymedikçe gözüme giremez:D toraman ın da sivas a sahip çıktığını gördüm ama kendisini ne sivas deplasmanında açıklama yaparken, ne de 58 numaralı formayla gördüm..
Kaptanlik ona yakisir..........
furkancfc 08.08.2008, 16:21 EFENDİ VE SAYGILI BİRİ.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. İNŞ SİVASIMIZDAN DAHA İYİ FUTBOLCULAR ÇIKAR.
5 cektiler dun kaptanimizin takimi:)
bu sene umit icin koln taraftariyim
Arkadaslar cok büyük yanilgi icindesiniz, bu sivasli dediniz ümit özat ben kac defa tv de izledim sivasliyim demiyor ankaraliyim diyor gecmisini inkar ediyor , kisiligine kendini begenmis küstahin teki , nedenmi kac defa duydum ve izledim hayranlarina karsi küstahca hareketler küstahca konusmalar yapiyor , bence bu adam sivasli olamnaz saygilarr, yorumlariniza acigim umarim beni anlayisla karsilarsiniz sivasli gardaslarim en büyük sivasspor
Arkadaslar cok büyük yanilgi icindesiniz, bu sivasli dediniz ümit özat ben kac defa tv de izledim sivasliyim demiyor ankaraliyim diyor gecmisini inkar ediyor , kisiligine kendini begenmis küstahin teki , nedenmi kac defa duydum ve izledim hayranlarina karsi küstahca hareketler küstahca konusmalar yapiyor , bence bu adam sivasli olamnaz saygilarr, yorumlariniza acigim umarim beni anlayisla karsilarsiniz sivasli gardaslarim en büyük sivasspor
Nasıl yani şimdi bu resmen inkarmı ediyor Sivaslı olduğunu?Sivaslı olduğunuda bir kenara bırakırsak,hayranlarına küstahça davranması da büyük bir suçlama bence.Bu suçlamayı yapmak için nedenlerin varmı?Kulağıma geldi böyle bir suçlama ama yinede inanmak istemiyorum.
eğer inkar ediyorsa ayıp etmiştir. ama sanmıyorum.
sivasli_boy 09.08.2008, 11:15 58 numarayi bile tasimayan sivasli oldugunu bile saklayan bi adami ben hemseriden bile saymiyorum...
üçyıldız58 09.08.2008, 11:48 58 numara giymedikçe gözüme giremez:D toraman ın da sivas a sahip çıktığını gördüm ama kendisini ne sivas deplasmanında açıklama yaparken, ne de 58 numaralı formayla gördüm..
kangallı hemşerim sen ümit özata 58 numaralı formayı girmesse gözüme gözükmesinn diyorsunn amaa senn öncee nikine bakk neden kangal 58 değilde kangal 06 dinime söven müslüman olsaa bariii
EyüphanAydın 09.08.2008, 11:50 Bir zamanlar Türkiyedede oynayan Sivaslı futbolcumuz Ümit Özat'a bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.
Bir dönem Daum Fenerbahçedeyken Ümit özatta bulunmaktaydı,o zamanda Kaptandı,heralde orada yaptıklarını hatırladı kaptanlığı verdi.
fatih_bm 09.08.2008, 12:55 kangallı hemşerim sen ümit özata 58 numaralı formayı girmesse gözüme gözükmesinn diyorsunn amaa senn öncee nikine bakk neden kangal 58 değilde kangal 06 dinime söven müslüman olsaa bariii
Haklısın kardeşim.HErkes önce kendisine bakmalı buradan yazmak kolay.NEymiş 58 giymemiş.Giymesin nolacak.Hi bir sivaslı özünü inkar etmez.Sivaslı olmak utanılacak bişey mi ki inkar etsin.Büyük kaptana destek olalım.
XXCakir58 09.08.2008, 14:38 Insallah daha iyi olur ona basarilar diliyorum. Kendisi kaptan olduguna sevindim.
Hayirlisi olur insallah.
|