Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Bizi Nasıl Görüyorsa Öyleyiz
SivasSpor.Com 12.08.2008, 00:22 http://www.sivasspor.com/images/stories/divrigi-corum.JPG
Kısa süre önce Divriğispor’un Başkanlığına getirilen Levent Ballanlı, bundan sonra Sivasspor’la olması gerektiği gibi olacaklarını söyledi.
Divriği’nin yıllardır 3.ligde mücadele ettiğini ancak Sivasspor’la ve Sivas halkıyla bir türlü olması gereken diyaloğun kurulamadığını belirten Ballanlı “Sivasspor her Sivaslı gibi bizimde gururumuz,kimliğinde Sivas yazan herkesin Sivasspor’a gücü nispetinde destek vermesi gerekir.
Ben bir Sivaslı olarak ve Divriği Başkanı sıfatıyla elimden geleni yapmaya hazırım. Bugüne kadar Sivas-Divriği arasında olması gereken diyalog kurulamamış. Ben geriye bakmak ve bu konuda suçlunun kim olduğundan ziyade, bundan sonra neler yapabilirze bakmak istiyoruz” dedi
BAŞKAN OTYAKMAZ’LA GÖRÜŞECEK
D.Ç Divriğispor kulüp başkanı Levent Ballanlı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’la yakın zamanda bir görüşme yapacağınıda ifade ederek “Sivasspor bizim ilk göz ağrımız ve ağabeyimizdir. Dolayısıyla her şeyden önce Sivasspor’un menfaatleri sözkonusudur. Sivasspor’a bakış açımız bundan başka olamaz. Sivasspor’da bize hangi gözle bakıyorsa öyleyiz” şeklinde konuştu.
Hürdoğan Gazetesi
başkan akıllı laflar etmiş umarım lafta kalmaz birlikte hareket ederler.demirçelik divrigi spora da sivas spora da başarılar dilerim inşallah ikiside istedigini alır sezon sonunda.
Divriği58- 12.08.2008, 01:08 divriğispor divriği ilçesinin medarı iftarıdır divriği halkının tek futbol takımıdır bu takım divriğiden kopmadıgı surece gelıcek her turlu yardım bızım menfaatımıze olur..
Baskan gercekten cok olumlu mesajlar vermıs. umarım sıvasspor yonetımıde gercekten hem sıvasspor hemde dıvrıgıspor ıcın olumlu adımlar atarlar mesela gecen sene sampıyon olan paf takımımızdan bıkac oyuncu kendılerını gelıstırmelerı acısından dıvrıgıspora kıralanabılır valla anadolu uskudar yerıne dıvrıgıspora kıralanması taraftarıyım ben. hem dıvrıgısporda daha guclu bır kadroyla sıvasımızı 2. ligde temsıl etme hakkı kazanabılır. umarım bu dusunceler bu sene gercek olur.. butun sıvaslı ve dıvrıgılı hemserılerıme saygılarımla(bır kangallı olarak)
SempaticH 12.08.2008, 11:38 helal olsun yeni başkana tebrikler başkan sizin gibi başkanlar oldukça sivas neden aşağılarda olsun size ve divriğispor camiasına bundan sonraki dönemde başarılar dilerim
altuntas58 12.08.2008, 11:44 Sivassporla Divriğispor birer kardeş külüp her iki takımda karşılıklı bir birilerine maddi ve manevi desteklerini esirgememelidirler sonuçta her iki takımda sivasımızındır ben takımlarımıza başarılar dilerim
XXCakir58 12.08.2008, 13:28 Sivasspora ve Divrigispora basarilar dilerim. Divrigi baskanida tebrik diyorum.
Paylasim icin sagol.
özgühertaş 12.08.2008, 14:28 KONUŞMASINDAN ANLAŞILDIGINA GÖRE YENİ BAŞKANINDA YİĞİDİN HARMAN OLDUGU YERDEN GELDİGİ BELLİ.HELAL OLSUN BAŞKAN SANA.
muhsin koçak 12.08.2008, 14:37 güzel konuşmuş başkan;özellikle: sivasspor bizi nasıl görüyorsa öyleyiz cümlesi çok hoşuma gitti.
yerliturkuaz 12.08.2008, 15:01 Sivas`liyim diyen herkesin Divrigispor ve diger tum Sivas kulupklerine sahip cikmalari gerekir bir Adana`linin bir Bursa`linin bu takimlara sahip cikmasini kimse beklemesin...
furkancfc 12.08.2008, 16:33 Helal olsun başkan sana .Divriğisporda bizim bir takımımız sahip çıkmalıyız.
özsivasli1903 12.08.2008, 17:36 baskan müthis konusmus...
insallah sivasspor divrigispor elele ikiside süper ligde...
S1vasLee 12.08.2008, 18:19 Katılın Sivasspora işte daha ne zorluyonuz
yigidomustafa58 12.08.2008, 18:26 Divriğispor a şu ana kadar destek yapılmamıştır hiçbir türlü Sivasspor da yapmak istiyor neden engellenmeye çalışılıyor...
Sivasspor Divriğispor'u kardeş gördüğü için yardım ediyor.. Ama siz bu yardımı ne olarak gördünüz açıkcası merak ettim?...
üçyıldız58 13.08.2008, 18:50 geçen sene divriğindeyim hastanede bir işim varr hemen hallettim erkenden maça yetişeyim dedimm ilk defa divriği sporun maçını izleyeceğimm hemen sivasa döneceğimm malumm yollar tehlikeli koşa koşa stadaa gittim ben ilk öncee stadd burami diyee çelişkidee kaldımm sonraa hadi diyelimm stadd burasıı 14.000 nufuslu ilçede maçı takip eden 11 kişi ya var ya yok
önce divriği spora divriğinin sahip çıkması lazımmm yaa divriği halkı 3.ligin ne olduğunu bilmiyorlarrr yadaa divriği 3.lige direk hediyee olarakk çıktıııı bazı iller ilçelerr yüzlerce milyarr harcıyorr 3.lige çıkmakk içinn bakk koskocaa sivasşehri ikinci bir sivas takımını 3.lige çıkaramıyorr.
benim düşüncem divriği maçlarını sivasdaa oynasınn en az 5000.kişi gelirrr .
inann sivasınn baskınn taraftarı takımı kafayaa oynatırrr.
hepinizee iyii günlerrr
geçen sene divriğindeyim hastanede bir işim varr hemen hallettim erkenden maça yetişeyim dedimm ilk defa divriği sporun maçını izleyeceğimm hemen sivasa döneceğimm malumm yollar tehlikeli koşa koşa stadaa gittim ben ilk öncee stadd burami diyee çelişkidee kaldımm sonraa hadi diyelimm stadd burasıı 14.000 nufuslu ilçede maçı takip eden 11 kişi ya var ya yok
önce divriği spora divriğinin sahip çıkması lazımmm yaa divriği halkı 3.ligin ne olduğunu bilmiyorlarrr yadaa divriği 3.lige direk hediyee olarakk çıktıııı bazı iller ilçelerr yüzlerce milyarr harcıyorr 3.lige çıkmakk içinn bakk koskocaa sivasşehri ikinci bir sivas takımını 3.lige çıkaramıyorr.
benim düşüncem divriği maçlarını sivasdaa oynasınn en az 5000.kişi gelirrr .
inann sivasınn baskınn taraftarı takımı kafayaa oynatırrr.
hepinizee iyii günlerrr
Gerçekten güzel ve yerinde tespitlerde bulunmuşsunuz. Ben Divriği takımımızın isminin değişmeden, maçlarını Sivas'ta oynaması ve Sivassporla ortak altyapıyı kullanarak önce ikinci lige daha sonra süper lige oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde ilimizde futbol altyapısı daha da güçlenecek; futbol oynayan, oynatan, yöneten bir kesim oluşacak ve bu durumdan da her zaman için Sivasımız kazançlı çıkacak. Hayırlısı bakalım...
şafak58_35 13.08.2008, 19:58 birleşin artık ya...........................
şaban bozat 14.08.2008, 20:38 divriğisporun başkanı tam bir sivaslı gibi aklı seim konuşmuş bizlerede bu yakışır zaten gölovadan selamlar
burakkova 14.08.2008, 20:43 çok doğru konuşmuş helal olsun walla..
sinan-58 14.08.2008, 21:10 divriğ spor sivasın alt yapı takımı olarak gorunmese bile maçlarını kesinlikle sivasta oynamalı
EyüphanAydın 20.08.2008, 13:17 Sivas ilçesinin güzel kulübunun başkanı muazzam bir konuşma yaparak çok iyi mesajlar vermiş.Takımımız için,Sivas için hayırlı olucaksa olsun gitsin.
batujhan_1907_ 17.09.2008, 00:18 Sizlerin de desteği olduğu sürece Sivas-Divriği dostluğu daha da ilerleyecek. Bunu pekiştirmek için bir pazar günümüzü ayırıp divriğimizi desteklemeye gidelim emin olun Başkanımız Levent Yüksel Ballanlı sizi gerektiği gibi ağırlayacaktır.
|