Orijinalini görmek için tıklayınız : Hollanda`da Yıldız'la Güldük
SivasSpor.Com 12.08.2008, 21:03 http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/hollandakamp2.bmp
Turkcell Süper Lig hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor'umuz Hollanda süper liginin güçlü takımlarından Graafschaap ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.
Müsabaka boyunca Sivasspor'un üstünlüğünde devam eden maçta Sivasspor'umuzun Yıldız'ı Mehmet Yıldız iki gol atarak takımımızı galibiyete taşıdı.
Mehmet Yıldız'ın iki şutu da direkten dönerken, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun,oynanan oyundan çok memnun olduğunu dile getirdi.
Sivasspor'umuz lig öncsi hazırlık kampında bugün akşamda Suudi Arabistan temsilcisi El Ahli takımı ile karşı karşıya gelecek
akifeker 12.08.2008, 22:46 hadı hayırlsı bakalım
Herve Tum süper oynamış.. Musa Aydının golünden sonra inanılmaz bir gol kaçırmış.. Ligde gol sıkıntısı çekmeyen tek takım biz olacağız inşallah.. Tebrikler Sivasspor..
insallah bakalim BEYIN
eger yine inanarak oynarsak olur
Divriği58- 12.08.2008, 23:36 SİVASSPORUN 2 GOLUDE MEHMET YILDIZ ATMIS AYRICA MEHMETIN 2 SUTUDA DIREKDEN DONMUS KAYNAK SAGLAM
herve tum demek çok gol kaçırmış..nedense hiç şaşırmadım :)
Yigido58_NL 13.08.2008, 01:15 SİVASSPORUN 2 GOLUDE MEHMET YILDIZ ATMIS AYRICA MEHMETIN 2 SUTUDA DIREKDEN DONMUS KAYNAK SAGLAM
adamlar yukarida Hollandaca yazmislar golleri kimin attigini ve kimin kacirdigini,Sivasspor cok guzel oynadiginida anlatmislar,golun birini Musa ikincisinide Sergio atmis.Sivassporun neden ligi yukarilarda bitirdigini gosterdigini yani gucunu gosterdigini yazmis.Rakip takimin golu penaltidan gelmis.Kisaca tercume ettim.
ibrahimovic7 13.08.2008, 07:45 gollerde mehmet yıldız ve abdurrahmandan gelmiştir abdurrahman 40 metreden atmış golünü sivassporumuzu tebrik ediyoruz
arkadaşlar yanlış bilgi golleri 9. dk da aydın 0-1 34 dk. da Oost (pen) 1-1 ve 84. dk. pasheco atmış. bu bilgiyi De Graafschap resmi internet sitesinden aldım. Genişte yer ayırmışlar bu maça..
ibrahimovic7 13.08.2008, 07:47 yani sivasspor aydın ve pasheco nun golleriyle 2-1 yenmişş... :) biri başka bişi dio o teki 40 metreden atmış dio..:) neyse bida olmasın lütfen gardaşlarım..
Abdullah DuMaN 13.08.2008, 08:33 PACECO YAZIYO SERGİO ATMIŞ 2. GOLÜ MUSA İNŞALLAH LİGDEDE BU KADAR BAŞARILI OLUR
maçı kazandık hayırlı olsun başarılar sivasım
GokhanTurna 13.08.2008, 11:07 http://www.degraafschap.nl/images/4287-de-graafschap-sivasspor.jpg
http://www.degraafschap.nl/images/4282-de-graafschap-sivasspor.jpg
http://www.degraafschap.nl/images/4277-de-graafschap-sivasspor.jpg
GokhanTurna 13.08.2008, 11:11 Sivassporumuzun Hollanda Kampı Görüntüleri
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42734
paylaşım için sağol.................
zaralı19 13.08.2008, 11:24 saol kardeşim paylaştığın için
GLoBe-Y-Gençlik 13.08.2008, 12:41 mehmetım benım aslan abımız elınden gelenı yapıyor..
senın en ıyı mekanın sıvassıvassPor...
Yigido58_NL 13.08.2008, 13:01 Bu bilgileri kim arastirip kim yaziyor buraya anlamaiyorum,kamp hakkindaki butun bilgiler yanlis,rakip takimin ismi yanlis veriliyor,ayrica sivasspor cuma gunu Heracles Almelo ile bir mac yapacak bu maca yer verilmiyor Arabistanin takimi ile oynanacak deniyor,ben bu bilgiye hic bir yerde rastlamadim.
yerliturkuaz 13.08.2008, 13:13 Bu sezonda en buyuk kozumuz Mehmet Yildiz olacak oneml i olan hazirlik maclarini kazanmak degil iyi futbol ve takim oyunu oynamak...
TracyMcGrady58 13.08.2008, 13:23 Böylesi maclarda skor önemli degildir, mühim olan takim oyunun oturmasi. O olduktan sonra bir sorun olmaz. Mehmet Yildiz'da gecen sezon biraktigi yerden devam ediyor masallah
SempaticH 13.08.2008, 13:43 ben şimdi baktım goller şöyle De Graafschap - Sivasspor (Tur.) 1-2 (1-1)
9e min 0-1 Aydin; 34e min 1-1 Oost (pen.); 84e min 1-2 Pacheco
Toeschouwers: 1200 / Scheidsrechter: Ben Haverkortyani 9. dk musa aydın atmış 84. dk pacheco kaydedmiş sonuç 2-1 sivassporun çok iyi olduğunuda yazıyor
Sivassporun resmi internet sitesinde hem maçın skorunu, hem yapacağı maçlar yazıyor.
http://www.sivasspor.org.tr/index.php?mod=haberler&nws_id=99
58özal58 13.08.2008, 14:41 arkadaşlar yanlış bilgi golleri 9. dk da aydın 0-1 34 dk. da Oost (pen) 1-1 ve 84. dk. pasheco atmış. bu bilgiyi De Graafschap resmi internet sitesinden aldım. Genişte yer ayırmışlar bu maça..
arkadas hakli bende baktim
.
XXCakir58 13.08.2008, 15:25 hayirlisi olsun. Insallah iyi hazirlaniriz ve Sivasa nese icinde döneriz. Sakatsiz geri döneriz insallah.
sivaslı yıldız 13.08.2008, 16:13 http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/hollandakamp2.bmp
Ne kadar aşina olduğumuz bi görüntü.. :)
Yeni sezon formalarımız da şampiyonluğa oynayan bi takımın kalitesine yakışır hoşlukta gerçekten..:rolleyes:
mustafa_kavak58 13.08.2008, 16:17 Ne kadar aşina olduğumuz bi görüntü.. :)
Yeni sezon formalarımız da şampiyonluğa oynayan bi takımın kalitesine yakışır hoşlukta gerçekten..:rolleyes:
evet formalar gercekten cok güzelmis:D
titizyiğido 13.08.2008, 16:18 koçum benim lige muhteşem bi şekilde gireceğinin sinyalini verdi başarılar mehmedim
izmirliyigido 13.08.2008, 16:30 HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
AVRUPA'DA BURNUMUZUN DİBİNDE OYNANAN MAÇIN GOLLERİNİ KİMİN ATTIĞINI BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIPTA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYOR. SANKİ AFRİKA ÜLKESİYİZ, SANKİ BİLGİSAYAR, TELEFON, İLETİŞİM ARAÇLARI, ORADA YAŞAYAN BİR SİVAS'LI, MAÇTAN HABER ALAN BİR SİVASSPORLU YÖNETİCİ YOK. HAYRET BİR ŞEY !!!! :mad:
ŞAŞIRIYORUM.... BIRAKIN BEYLER BİZ BU ZİHNİYETLE DEĞİL 5. BÜYÜK OLMAK, ANCAK 5. LİGDE YER ALIRIZ. 7 MİLYON KİŞİYİZ DİYORUZ ŞURADA 7 KİŞİ AYNI İSİMLERİN GOL ATTIĞINI YAZAMIYORUZ.
BİRİ DİYOR, MUSA İLE PASHECO'DAN, DİĞERİ DİYOR 2 GOLDE MEHMET'TEN, BİRİ DİYOR MEHMET İLE ABDURRAHMAN'DAN.... HAYRET BİRŞEY YA, DOĞRU BİLGİYİ YAZMAK BU KADAR ZOR MU? PES DOĞRUSU, PEESSS !!!! :mad:
.
ALLAHU EKBER. EFSANE GERİ DÖNDÜ. SENİ ÇOK SEVİYORUM SİVASSPORUM. BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN.
atamtürk 13.08.2008, 17:03 hepinizi cok sevdim takımımızla ilgili haberleri bir yerlerden bulup yazıyorsunuz.
bu sitenin görevlileri neden zamanında haber yayınlamaz .
Bu bilgileri kim arastirip kim yaziyor buraya anlamaiyorum,kamp hakkindaki butun bilgiler yanlis,rakip takimin ismi yanlis veriliyor,ayrica sivasspor cuma gunu Heracles Almelo ile bir mac yapacak bu maca yer verilmiyor Arabistanin takimi ile oynanacak deniyor,ben bu bilgiye hic bir yerde rastlamadim.
Arkadas Heracles Maci Hakkinda Ben FOrum Acmisdim.. AMa Fazla Katilim Olmadi..!
Sana Ozelden mesaj atmisdim..
Bit Uitvak tribune ayarladik.. biletleirmizi aldik
HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
AVRUPA'DA BURNUMUZUN DİBİNDE OYNANAN MAÇIN GOLLERİNİ KİMİN ATTIĞINI BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIPTA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYOR. SANKİ AFRİKA ÜLKESİYİZ, SANKİ BİLGİSAYAR, TELEFON, İLETİŞİM ARAÇLARI, ORADA YAŞAYAN BİR SİVAS'LI, MAÇTAN HABER ALAN BİR SİVASSPORLU YÖNETİCİ YOK. HAYRET BİR ŞEY !!!! :mad:
ŞAŞIRIYORUM.... BIRAKIN BEYLER BİZ BU ZİHNİYETLE DEĞİL 5. BÜYÜK OLMAK, ANCAK 5. LİGDE YER ALIRIZ. 7 MİLYON KİŞİYİZ DİYORUZ ŞURADA 7 KİŞİ AYNI İSİMLERİN GOL ATTIĞINI YAZAMIYORUZ.
BİRİ DİYOR, MUSA İLE PASHECO'DAN, DİĞERİ DİYOR 2 GOLDE MEHMET'TEN, BİRİ DİYOR MEHMET İLE ABDURRAHMAN'DAN.... HAYRET BİRŞEY YA, DOĞRU BİLGİYİ YAZMAK BU KADAR ZOR MU? PES DOĞRUSU, PEESSS !!!! :mad:
.
Arkadas.. Bende COk SInirlendim Herkez Ufuriyor Burada.. Graafschapin SItesine Baktim...
Musa Aydin
Herve Tum Atti Yaziyor..
Onlarin GOlude Penaltiden..
Kardeşler Graafschaap resmi sitesine baktım orda golleri Musa Aydınla, Herve Tum attı yazıyor inanmıyorsanız http://www.degraafschap.nl/nieuws/731/de-graafschap-verliest-van-sterk-sivasspor-1-2.html buyrun bakın. Kafam iyice karıştı neden doğru haber vermiyor sivasspor sitelerimiz :mad:
şafak58_35 13.08.2008, 18:54 helal olsun be memo sezonada inşallah böyle başlarsın....
http://www.degraafschap.nl/images/4287-de-graafschap-sivasspor.jpg
http://www.degraafschap.nl/images/4282-de-graafschap-sivasspor.jpg
http://www.degraafschap.nl/images/4277-de-graafschap-sivasspor.jpg
Evet sonunda hayalimdeki Sivasspor formasını takımın üzerinde gördüm. :)
Sivas'taki arkadaşlar formaların satışa çıktığını söylemişlerdi, acep satışta bu formalar da var mı? Acil cevap!
Haber yanlış.. Dün geniş bir şekilde anlattım. Buraya asparagas haberlerle yönlendirmeyelim kimseyi. Maçta Golleri Musa ile Sergio attı. Maçı bizzat izleyen boerie adlı Hollandalı bir De Gra.. izleyiciden aldım.. Saygılar
şafak58_35 13.08.2008, 19:00 kamp yeride çok güzele benziyor ya.....
HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
.
Buradan şu sonuç çıkıyor; hergün binlerce onbinlerce Sivaslının dünyanın dört bir yanından Sivasspor hakkında bilgi aldığı ve bilgi paylaştığı en büyük platform olan sivasspor.com'un, sabah akşam, gece gündüz, yurt içi yurt dışı Sivasspor'u an be an takip edecek, kadroyla beraber gezinip duracak ve Sivasspor hakkındaki bütün haberleri yüzde yüz doğrulukla sivasspor.com müdavimlerinin bilgisine sunacak bir muhabir istihdam etmesi gerekli.
İş bu noktada sivasspor.com'un Sivasspor muhabiri istihdam etmesini, gerekli masrafları da sivasspor.com'a reklam alarak karşılamasını öneriyorum!
Buradan şu sonuç çıkıyor; hergün binlerce onbinlerce Sivaslının dünyanın dört bir yanından Sivasspor hakkında bilgi aldığı ve bilgi paylaştığı en büyük platform olan sivasspor.com'un, sabah akşam, gece gündüz, yurt içi yurt dışı Sivasspor'u an be an takip edecek, kadroyla beraber gezinip duracak ve Sivasspor hakkındaki bütün haberleri yüzde yüz doğrulukla sivasspor.com müdavimlerinin bilgisine sunacak bir muhabir istihdam etmesi gerekli.
İş bu noktada sivasspor.com'un Sivasspor muhabiri istihdam etmesini, gerekli masrafları da sivasspor.com'a reklam alarak karşılamasını öneriyorum!
Sadece başka sitelerden haber alınıp yayınlanan değil aynı zamanda yayınladığı ve ürettiği haberler diğer haber sitelerine malzeme olan bir sivasspor.com için muhabir gerekli!
hasantuan 13.08.2008, 19:39 [QUOTE=izmirliyigido;400398]HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
krdeşime katılıyom bu takım sahipsiz mi yahu anlamadım gitti kimsenin kimseden haberi yok
yigidomustafa58 13.08.2008, 20:56 şu maçın kadrosunu bir öğrenebilseydik daha iyi olacaktı ...süpersin mehmet...
tykinik58 13.08.2008, 22:51 HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
.
Kardeşime aynen katılıyorum. Haydi burası taraftar sitesi anında ve net haber alınamıyor, resmi sitemizde (www.sivasspor.org.tr)'de bile doğru bir haber bulamıyoruz.
Şimdide golü atanlar Musa Aydın ile Herve Tum olarak yazılıyor. Bu ne gaflet, bu ne şaşkınlıktır yahu ?
arkadaşlar golü kimin attığı gibi basit bir karmaşadan kaç türlü sonuç çıkardınız anlaamk güç..bizim için önemli olan takımın oynu idi..zaten takım da baya iyi oynamış bunu öğrendik..
tykinik58 13.08.2008, 23:15 Kimin attığı önemli değil ama haberin doğru ve zamanında verilmesi önemli.
.
yiğidomustafa 14.08.2008, 09:07 mehmet yıldız la her zaman cosuyoruz. biraz da bizi balili ile tum costursunnnnn
Fanatik gazetesindede Mehmet Yıldız yazıyor.
Sivasspor, önceki gün Graafschap ile oynadığı özel maçta sergilediği futbol ve aldığı galibiyet ile teknik heyetin beğenisini topladı.
14.8.2008
Sezon öncesi hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Sivasspor, önceki gün Graafschap ile oynadığı özel maçta sergilediği futbol ve aldığı galibiyet ile teknik heyetin beğenisini topladı. Hollanda temsilcisi ile yaptığı hazırlık maçında Mehmet Yıldız’ın attığı gollerle sahadan 2-1’lik skorla ayrılan Yiğidolar’ın hocası Bülent Uygun, “Mevcut kadromuza güveniyoruz. Takımda her şey yolunda gidiyor” dedi. Golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise oldukça iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Bu sezon da üst sıraları zorlayacağız” diye konuştu.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=88&articleid=113166
Harput0658 14.08.2008, 10:08 HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
.
Valla çok doğru söylemişsin. İlk önce imajımızı güçlü yapmalıyız.
izmirliyigido 14.08.2008, 11:49 Valla çok doğru söylemişsin. İlk önce imajımızı güçlü yapmalıyız.
Teşekkür ederim kardeşim. Haksızmıyım yani, daha doğru dürüst vizyonumuz yok, kendi halkımız, taraftarımız bilmiyor, kadroyu, golleri, maçın nasıl geçtiğini, el oğlu nasıl bilsin. Bir Trabzon'lu, bir Fenerli, bir Cimbomlu veya Anadolu takımının taraftarı bizi nasıl takip etsin.
3. Ligde ki, Batmanspor'dan, Çarşambaspor'dan, Çemişgezekspor'dan ne farkımız var tanınma olarak ?
.
sezon icindede yildizla gülmemizi nasip eder insallah...
Yigido58_NL 14.08.2008, 12:57 arkadaşlar golü kimin attığı gibi basit bir karmaşadan kaç türlü sonuç çıkardınız anlaamk güç..bizim için önemli olan takımın oynu idi..zaten takım da baya iyi oynamış bunu öğrendik..
Arkadasim bu olik hata degilki,Gecen cumartesi belcikada bir hazirlik maci yapildi,rakip takimin ismi yanlis yazilmis,sitede yazan takimin ogun baska bir takimla maci vardi,simdide bu haber,Graafschap macini graafschap in kendi sitesinde okuyorum,sivasporun cok guzel oynadigini ligi hakli bir sakilde yukseklerde bitirdigini ve guclu bir takim oldugunu birkez daha ispatladigini,golleri Musa Aydin ile Sergio nu attigini Herve umun birkac net gol kacirdigini okuyorum,kendi sitemize bakiyorum golleri Mehmet Yildiz atmis birde kacirmis,ben kime inanayim,hicbir sekilde dogruluk payi olmayan bu haberemi yoksa maci bastan sona izleyip mac bitiminde aninda kendi sitesine haber yapilan Graafschap in haberine mi inanayim.Ben isterimki kendi sitemizdeki haberlere inanalim ama maaslesef olmuyor.yukarida bir arkadas yazmis Sivassporu devamli takip eden,Sivaspor yetkilileri ile gorusen ve yusde yuz dogruluk payi olan haberler yapan birilerine ihiyacimiz var.
Yigido58_NL 14.08.2008, 13:01 Resmi sitede bile yanlis heberler yaziliyor,gercekten analamiyorum cok amatorce hareketler bunlar.
Arkadasim bu olik hata degilki,Gecen cumartesi belcikada bir hazirlik maci yapildi,rakip takimin ismi yanlis yazilmis,sitede yazan takimin ogun baska bir takimla maci vardi,simdide bu haber,Graafschap macini graafschap in kendi sitesinde okuyorum,sivasporun cok guzel oynadigini ligi hakli bir sakilde yukseklerde bitirdigini ve guclu bir takim oldugunu birkez daha ispatladigini,golleri Musa Aydin ile Sergio nu attigini Herve umun birkac net gol kacirdigini okuyorum,kendi sitemize bakiyorum golleri Mehmet Yildiz atmis birde kacirmis,ben kime inanayim,hicbir sekilde dogruluk payi olmayan bu haberemi yoksa maci bastan sona izleyip mac bitiminde aninda kendi sitesine haber yapilan Graafschap in haberine mi inanayim.Ben isterimki kendi sitemizdeki haberlere inanalim ama maaslesef olmuyor.yukarida bir arkadas yazmis Sivassporu devamli takip eden,Sivaspor yetkilileri ile gorusen ve yusde yuz dogruluk payi olan haberler yapan birilerine ihiyacimiz var.
her yiğido sivasspor için emir beklemeksizin kendini görevliymiş gibi hissetmelidir..mesela sen hollandadasın ve sen takip edebilirsin takımımızı ve neler olup neler bittiğini ,kampın nasıl gittiğini sitedeki yönetici arkadaşlarımıza iletebilirsin..işte bu gönüllülük..siteden bir yönetici arkadşımızın kamp için hollandaya gidip,tkaımı izleyecek kadar gücü olduğunu sanmıyorum..ama orda yaşayan yiğidolar keşke kendi kendine görev verse ,sivassporumuzu takip etse,sonra gelse bu sitede paylaşsa..bu site bir aileyse,bu ailenin her ferdi kendinde sorumluluk hissetmeli..saygıyla.
furkancfc 14.08.2008, 15:45 İnş bu sene Balili,mehmet yıldız ,ve musa aydn ile sivassporumuz çok iş yapacak.
Yigido58_NL 15.08.2008, 00:58 her yiğido sivasspor için emir beklemeksizin kendini görevliymiş gibi hissetmelidir..mesela sen hollandadasın ve sen takip edebilirsin takımımızı ve neler olup neler bittiğini ,kampın nasıl gittiğini sitedeki yönetici arkadaşlarımıza iletebilirsin..işte bu gönüllülük..siteden bir yönetici arkadşımızın kamp için hollandaya gidip,tkaımı izleyecek kadar gücü olduğunu sanmıyorum..ama orda yaşayan yiğidolar keşke kendi kendine görev verse ,sivassporumuzu takip etse,sonra gelse bu sitede paylaşsa..bu site bir aileyse,bu ailenin her ferdi kendinde sorumluluk hissetmeli..saygıyla.
Ben o gorevi gecen sene fazlasiyla ustlendim ve yerine getirdim,butun maclarin oynanacagi stadi,adreini bilet fiyatini,SIvassporumuzun kaldigi otelin adresine kadar herseyi paylastim sitede.Bu sene maalesef bu gorevi yerine getiremedim ozel sebeplerden dolayi.Benim anlatmak istedigim bu degildi zaten,benim anlatmak istedigim bu kisinin Sivaspor kulubu camiasindan birisi olmasi,mutlaka vardir halka iliskiler yada medya ile ilgilenen bir vatandas Sivasspor kulubunde yoksada olmasi lazim sirf medyayi bilgilendirmek taraftari dogru bilgilendirmek amacli bir insan alsinlar ise.Bu vatandasin gorevi yalnizca Sivassporu takip etmek dogru bilgileri dogru agizlardan dinleyip bizlerle paylasmak.Transfer haberleri futbolcular ile raportajlar yapmak kamp haberleri antrenman haberleri buna benzer seyler iste.
Sivassporuma yarin basarilar diliyorum gecen sene Hollandadaki butun maclarini izlemistim cok yakindan takip etmistim kampi ama bu sene olmadi maalesef.
bak mesela senin de mazeretlerin var bu sene takımı izleyemediğin için..emin ol herkesin özel mazaretleri var..herkesin olabilir..bu kadar büyütmemeli diye düşünüyorum..umarım çalışmaların devam eder sivasspor için.
mehmetyildiz58 15.08.2008, 10:55 Mehmet Yıldız olmasa halimiz harab..:D
EyüphanAydın 20.08.2008, 12:05 Kaptanımıza bu sene güvenimiz sonsuzdur.Bunuda kamptaki maçlarda gösterdi.İnşallah Yeni sezondaki maçlarada böyle bir giriş yaparak yüzümüzü güldürür.
|
|