Orijinalini görmek için tıklayınız : GELİYORLAR !!!
mysuskunx 19.08.2008, 10:07 FENERBAHÇENİN GENÇ OYUNCULARI CAN ARAT VE ALİ BİLGİN TEKNİK DİREKTÖR ARAGONEZİN KADRODA PEK DÜŞÜNMEDİĞİ İÇİN YÖNETİM TARAFINDAN KİRALIK OLARAK GÖNDERİLECEĞİ VE KADRODA AZALTILMA YAPILACAĞINI AÇIKLAMASI ÜZERİNE SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN VE BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ BU İKİ GENÇ OYUNCUYA TALİP OLDUKLARI VE BİZZAT MECNUN BAŞKANIN AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜŞTÜĞÜ VE YILDIRIM'IN BİRAZ SÜRE İSTEYİP TEKRAR TEKNİK YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİ VE ÖNCELİĞİN VE KOLAYLIĞIN SİVASSPOR' SAĞLANACAĞI SÖZÜ ALDIĞI BİLDİRİLDİ.
CAN ARAT BU KONUDA KİRALIK GELMEYE SICAK BAKTIĞI ANCAK ALİ BİLGİNİN DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİĞİ ÖĞRENİLDİ SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZ YIL KADROMUZDA BULUNAN CAN ARAT SİVAS'A GELEBİLİRİM DEDİ....
HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM........
mysuskunx 19.08.2008, 10:09 CANIN KALİTESİ BELLİ İYİ DEFANS YAPAR, GOL DE ATAR, AYRICA ALİ BİLGİN İYİ OYUN KURAR VE PAS YAPAR GELİRLERSE KADROMUZ DEĞERLENİR....
XXCakir58 19.08.2008, 12:54 hakkimizda hayirlisi. Iyi oyuncular, bize faydali olabilirler.
En son karari baskanimiz ve Hocamiz bilir.
Paylasim icin sagol.
metincetin58 19.08.2008, 12:56 gelsinler oyuncu kıtlığı çekiliyo ya
myyiğido58 19.08.2008, 13:57 İNŞALLAH SİVASSPORA YARAR SAĞLARLAR PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL
yerliturkuaz 19.08.2008, 14:07 Her ikiside kalitesini ispatlamis oyuncular bize guc katarlar...
harun.seker 19.08.2008, 14:09 can arat transferi çok saçma olur elimizde yeterince stoper var zaten
yurtoglu22 19.08.2008, 14:19 Sivasspora iyi üctane ortasaha oyuncusulazim iyi bir kaleci lazim ben bunlari ALMANYA DAN Görüyorum insallah teknik kadroda görür gec kalmazlar insallah Ligden düsüs büyük deprem olur Bunlari düsünmek bile istemiyorum Sivas sivas olali Süper ligden dolayi TÜRKIYE ve Dünyaya kendisini tanitti Bunu inkar eden nebileyim yanit yok Tabbiki bunlarin YÖNETIM KURULU Farkindadir.Tabbiki bu isler okadar kolay degil Herkese ALLAH kolaylik versin...Bizler tabbiki sivassporun sivasli olarak Basarisini candan isteriz 2007-2008 teki gibi basarili olmasini yüerekten isteriz ALLAH kolaylik versin INSALLAH BASARILI OLURLAR.
ALMANYA
BEKIR YURTOGLU
Insallah gelirler can Arat Büyük payi var yükselisimizde.
ali Bilgini de almanyadan taniyorum ayni sehirde yasadik arada sirada görüyordum.
Cok iyi kisiligi var Futbolculuguda tartisilmaz.
Rot-Weiss-Essen de kaptanlik yapmisti.
subasi29 19.08.2008, 15:07 Bunlar Laftan İbaret...Daha Oncede Maldonadonun Gonderilecegi Ve İlk Tercihini Sivasspordan Yana Kullanacagini Soylenmisti..Gorunen Koy Klavuz İstemez...Lafla Peynir Gemisi Yurumez Sayin Arkadaslar...
slayer58 19.08.2008, 15:16 Ali Bilgin neyse de stopere ihtiyacımız yokki...
Can a guvenmek olur ama Ali Bilgin ne yapar onu bilmiyorum...Ama her ikisi Fener tecrubesi gormusler
sivaslimete 19.08.2008, 15:39 kaynak neresi kardes? bi sölersen bizde bakalim
S1vasLee 19.08.2008, 16:10 ikiside kaliteli topcular ikisinide alırsak iyi olur
sivaslitaner58 19.08.2008, 17:46 gelirlerse sevinirim daha guclu oluruz
mysuskunx 19.08.2008, 17:52 ALİ BİLGİN ALEX İÇİN YERLİ YEDEK OLSUN DİYE ALINDI AMA İSTENENİ VEEMEDİ, CAN ARAT DA RÜŞTÜNÜ İSPATLAMIŞ ANCAK GELEN OYUNCU LAR ARASINDA KALİTE BAKIMINDAN YETERSİZ KALMIŞ, AMA FB YÖNETİMİDE BU OYUNCULARI HARCAMAK YERİNE KAZANMAYA ÇALIŞIYOR....
kesinlikle alınmalıdırlar. hertürlü fayda sağlayabilecek yetenekte bu adamlar. kaçırılmasın.
yani umarım alınırlar. bizimkilerin sağı solu belli olmaz..
furkancfc 19.08.2008, 18:52 GELİRLERSE ÇOK İYİ OLUR. İKİSİDE KALİTELİ FUTBOLCULAR. PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER.
yine febeş yine onlardan bedava gelen futbolcular ve yine sivasspor özellikle fenere karşı iyi oynamıycak ( bknz: gs ve bjk maçlarına kök söktürdük hem orda hem burda) ama fener olunca iş değişiyor eğer geçen sene futbolcular ve yönetim şamppiyonluğa inansaydı biz fenerden puan alamazmıydık yada gs maçında biz attıkça kalecimiz yemeseydi?
velibircan 19.08.2008, 19:32 Faydalı olurlar .
spainloco 19.08.2008, 19:33 İnsallahhh hayırlısı isee olurr. Can bence bu sene kendisini gösterir..
hasantuan 19.08.2008, 19:44 kemal de ayrılmış gaziantepten bence kemal daha faydalı olurrrrrrrr
YuNuSPaSa58 19.08.2008, 19:50 İnşallah gelirler. İkiside iyi topcu.
hayırlı olur inşallah...............
SempaticH 19.08.2008, 20:10 valla böyle dedikodular baştan beri var ne zaman imza atarlarsa o zaman inanırım yoksa fasa fiso diyorum
hiçbirine ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum..
mysuskunx 20.08.2008, 07:21 BÜYÜK TAKIMLARDA BEKLEMEKTENSE OYNAMAK İÇİN GELMEK DEĞER ARTIRMAK DAHA GÜZEL SERVET ÇETİN GÜZEL BİR ÖRNEK.
eyuphulagu 23.08.2008, 23:46 bu sezon sivassporu 3 kez ,izledim.2 maçı tv de izledim,1 braga maçını da stat da canlı izledim.bazı arkadaşlarımız çok sabırsızlar.sivassporun yeni transferlerinin biraz zamana ihtiyaçları var.bu yılın geçen yıldan çok farklı olacağını düşünmüyorum.sivasspor bu saatten sonra sıradan oyuncu alamaz.Eğer alırsa takımdaki oyuncularadan daha iyisini almalıdır.Sivassporun defans oyuncusuna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.sadece sol kanada bir oyuncu daha alabilirlerse çok iyi olacak.Hayrettin'in sakatlığı sorun yaratabilir.Defansta Bilica,Sedat,Murat,Diallo,Abdu rahman gibi kaliteli oyuncular var.Bence eğer takfiye yapılacaksa orta sahaya çok iyi bir oyun kurucu,veya iyi bir ön libero alınmalı.Forvete gelince.Mehmet Y.,Tum ve İsrailli var.Buraya da eğer mali gücümüz yeterse iyi bir oyuncu daha alınabilir.Kale de bir sorun olacağını düşünmüyorum.İlk maç kimseyi aldatmasın.Sivasporun oturmuş kadrosu var.Gerçek gücü zamanla ortaya çıkacaktır.
ali bilgin tekrar antalyada oynamak ıster bence gelmez.ah su gurhanı bır alabılsek
58_cebeci_58 24.08.2008, 17:58 bide maldonado geliyomuş ne derece dogru bilemiyom.fenerin alonsoyu alması bekleniyo.eger alırsa bi maldonado süprizi yasanabilirmiş sivas için.
58_cebeci_58 24.08.2008, 18:02 bide sol açık yokmu fenerde bize verebilecekleri.
bhdr5858 24.08.2008, 18:14 keşke kiralık değilde tam alınsa
|