Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol kanat çöktü!
SivasSpor.Com 23.08.2008, 09:21 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettin.jpg
Sivasspor'da bugün oynanacak olan Kayserispor maçı öncesinde sol kanat oyuncusu sıkıntısı yaşanıyor.
Teknik heyet tarafından düşünmeden alınan kararlar korkularları başa getirdi.
Sezon öncesi Süper Lig’de yaşanan sol kanat sıkıntısının aksine Sivasspor’un en rahat ve fazla futbolcunun bulunduğu mevki olarak dikkat çeken sol kanatta, Kayserispor maçı öncesinde forma giyecek futbolcu aranıyor.
Yeni sezon öncesi Mahmut Hanefi, İlhan Ummak, Hayrettin Yerlikaya gibi isimlerin forma kapmak için yarışacağı mevki olarak gösterilen yerde şimdi tek bir futbolu bile bulunmaması Teknik Heyeti kara kara düşündürüyor.
Mahmut Hanefi'nin hiç resmi maçta forma giymeden Diyarbakırspor'a verilmesi, Sivasspor’un bir çok karşılaşmasında formaya giyerek başarılı maçlar çıkaran İlhan Ummak'ın aniden Çaykur Rizespor'a satılması, Hayretin Yerlikaya'nın Hollanda kampında sakatlanması üzerine hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçında sol kanatta kimin görev yapacağı merak ediliyor.
KORKULAN BAŞA GELDİ
Teknik heyetin aldığı kararlarla sol kanattaki isimleri bir anda göndermesi camiada bazı korkular yaşatmıştı. Teknik heyetin İlhan ve Mahmut kararlarının yanlış olduğunu belirten taraftarlar, “Korktuğumuz başımıza geldi. Teknik heyet alternatifsiz bir kadro oluşturdu. İnşallah çözümünü de bulurlar” dediler.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
EyüphanAydın 23.08.2008, 09:27 Böylesi bir hatanın yapılması çok üzücü bir olay ! Tabikide her kulüp hata yapar önemli olan o hatayı bir kez daha başka mevklerde yapmamak.
Bu konu bize çok büyük ders oldu zannedersem,inşallah böyle bir hatayı yapmayız.
Bugun oynanacak maçta ise Tecrübeli Bülent hocamı oranın yerini dolduracaktr.
Divriği58- 23.08.2008, 09:33 bu haberi yazanlar haber olsun dıye yazmıslar.. sıkıntı falan yok defansın soluna faruk bayar ortasahanın soluna musa aydını yada baliliyi koyarsan sorun kalmaz
bhdr5858 23.08.2008, 09:43 haber olsun die haber yapmayın be
kadir984 23.08.2008, 10:11 he sen düşündün teknik heyet düşünmedi olacakları sanki demek ki bir alternatif var da gönderildiler yoksa yerine bir adam alınırdı elbette hayrettine tapulanmadıya orası
O kadarda değil canım. Bir kere Mahmut un kapasitesi artık Süperlig için yeterli değildi. İlhan da ise özellikle İntertoto mücadelelerinde gördük performansı çok düşük idi. Hem yıllarca Ümit Özat sol bekte oynamadımı hocamız işini bilir Murat sözgelmezi çeker o tarafa Sylla oynar. Bir şekilde 2 hafta sonra Hayroda geliyor. Biz oturmuş bir kadroyuz bakın FGS ve biz varız şu ligde en oturmuş kadro...
OYNUYACAK OLAN OYUNCU HER YERDE OYNAR ARK. HAKSIZ MIYIM?
TracyMcGrady58 23.08.2008, 12:09 bu haberi yazanlar haber olsun dıye yazmıslar.. sıkıntı falan yok defansın soluna faruk bayar ortasahanın soluna musa aydını yada baliliyi koyarsan sorun kalmaz
Aynen katiliyorum. Sol beke Faruk'u alirsin, sol kanat'da Musa Aydin oynar olur biter. Yada defans'tan birisini sol beke cekersin. Mesela arka 4'lümüz böyle olabilir :
Abdurrahman - Bilica - Diallo - Murat Sözgelmez
Sedat'da oynayabilir formu ne durumda bilmedigim icin yazmadim. Ama sikinti felan yoktur
Harput0658 23.08.2008, 12:10 Böylesi bir hatanın yapılması çok üzücü bir olay ! Tabikide her kulüp hata yapar önemli olan o hatayı bir kez daha başka mevklerde yapmamak.
Bu konu bize çok büyük ders oldu zannedersem,inşallah böyle bir hatayı yapmayız.
Bugun oynanacak maçta ise Tecrübeli Bülent hocamı oranın yerini dolduracaktr.
Eyüphan Kardeşim her habere mutlaka yorum yapıyosun ama biraz düşünerek yaz, yazmak için yazılar yazma.
Sanki yönetim ilk kez mi karşılaşıyo böyle bir sorunla. Onlar çoktan tartınıp düşünmüştür. Bu kadar basit bir hata yapılabilir mi? Hem Faruk var orada oynayacak ayrıca en kötü durum için paftan bi eleman daha var Mahmut hanefi kadar iyi olan.
Böyle her şeye inanma.
TracyMcGrady58 23.08.2008, 12:15 Eyüphan Kardeşim her habere mutlaka yorum yapıyosun ama biraz düşünerek yaz, yazmak için yazılar yazma.
Sanki yönetim ilk kez mi karşılaşıyo böyle bir sorunla. Onlar çoktan tartınıp düşünmüştür. Bu kadar basit bir hata yapılabilir mi? Hem Faruk var orada oynayacak ayrıca en kötü durum için paftan bi eleman daha var Mahmut hanefi kadar iyi olan.
Böyle her şeye inanma.
Katiliyorum dediklerine. Yönetim'in ve Bülent Hoca'nin böyle bir hata yapacagini düsünmüyorum. Haa bazi kararlar olur biz hata yapti gibi görebiliriz ama onunda elbet bi bildigi vardir. Sivassporumuz bu Yönetimle ve bu teknik heyetle emin ellerde, kolay kolay hatalar olmaz.
XXCakir58 23.08.2008, 12:41 hayirlisi olsun, insallah bir caresini buluruz.
Paylasim icin sagol.
faruk ne ıs yapar orda onu oynatacaksın tabıkı ha farukta alındıktan sonra yedek kulubesınde bıle oturmayan futbolcular arasındaysa ozaman sıkıntı olur.
mehmetyildiz58 23.08.2008, 14:22 musa aydın ne güne duruyor abi yaa...
titizyiğido 23.08.2008, 17:13 bişey olmaz hiç bir yerin çöktüğü falan yok abartılmış bi haber
bu haberi yapan arkadaşa sormak istiyorum:faruk bayar istanbulsporda ve kasımpaşada hangi mevkide oynuyordu?sol kanatta oynuyordu.murat yılmaz isminde bir oyuncu alındı sol kanat için.herhalde bülent uygun hepimizden çok düşünmüştür.bu tip sakatlıklar olabileceğini.lütfen gereksiz yere panil havası yaratmayalım.
halilxx58 23.08.2008, 18:12 Abi SIVASSPORUMUZ hic bi sorun yasamaz hangi oyuncuyu koyarsan koy oynar SIVASSPORUMUZDA pozisyon ayrimciligi kesinlikle yoktur istersen solbeke Mehmet Yildizi koy ister Tum istersende Faruku....
Ama en mantiklisi bence gine Faruk Bayar....
HAYDI SIVASSPOR Kayserispor macinda basarilar... -- Dostluk kazansain....
yigidomustafa58 23.08.2008, 19:38 İlhan Ummak'ın yollanması çok kötü bir karar dı..atom Karınca
Uzatilacak Bisey yok..
Sol Beke : Faruku Oynatirsin Onundede Baliliyi Bukadar Basit.
şafak58_35 24.08.2008, 00:49 bulunur cözümü ya .............
sinan-58 24.08.2008, 00:53 sol kanatta faruk bayar harikaydı
yerliturkuaz 25.08.2008, 10:26 Mac sirasinda sol kanatimiz cok pasifti mutlaka bir cozum bulinmasi gerekir...
OLCAY_58_AKKUS 25.08.2008, 10:38 ben buna katılmıyorum.Faruk bayar bence maçın en iyilerinden biri idi.Hayro geldiğinde kesin sol açık faruk bayar.bence başarılı olacak.
yiğidomustafa 25.08.2008, 11:01 yooo bence bizim solda hayrettin olmazsa aslanlar gibi faruğumz var.. hiç te sıkıntı yok
|