Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN
SivasSpor.Com 23.08.2008, 23:20 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor karşısında oynadıkları futboldan memnun olduğunu söyledi.
Bülent Uygun, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Sivasspor-Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.
Kayserispor'u özellikle ilk 45 dakika oynadığı futbol nedeniyle tebrik eden Uygun, şöyle konuştu:
''İkinci 45 dakikada da gerçek Sivasspor vardı. Kazanmak istedik. Her iki tarafta kazanmak istedi. Dostane, kardeşçe geçen bir maç oldu. Galip gelmek istiyorduk. Ligin daha başındayız. Ufak tefek eksikliklerimiz var doğal olarak. Onları da telafi edeceğiz. Önümüzdeki maçımıza bakıyoruz. Genel anlamda da oynanan futboldan memnunum.''
Sezon başı olduğu için henüz futbolcularının istenilen seviyeye gelmediğini ve bunun zaman aldığını ifade eden Uygun, ''Kayserispor'a da UEFA Kupası'nda başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına inanıyoruz. Türkiye olarak onların destekçisiyiz'' dedi.
-SİVASSPOR BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ-
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Bizim için önemli olan sezona iyi başlamaktı. İlk 15 dakikada biraz korktuk, acaba geçen sezon ki Sivasspor'dan bir şey kaybettik mi diye. Ama daha sonra oynanan oyundan memnunum'' dedi.
Dost ve kardeş iki şehrin takımlarının mücadelesinden beraberlik sonucu çıktığını ifade eden Otyakmaz, ''Kazanabileceğimiz bir maçtı. Oynanan futboldan memnunum. Sezona puanla başladığımız için sevinçliyim'' diye konuştu.
Otyakmaz, takımın transfere ihtiyacı olmadığını, zengin yedek kulübesine sahip olduğunu, ancak teknik direktör Bülent Uygun'un raporu doğrultusunda transfer yapabileceklerini söyledi.
TOLUNAY KAFKAS
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor ile golsüz berabere kaldıkları maçtan sonra, ''Çok zor bir deplasmandan puan aldığımız için mutluyuz. İki takım da çok iyi mücadele etti. Çok net pozisyonlar bulduk, bunları değerlendiremedik'' diye konuştu.
Sivasspor'un da pozisyonlara girdiğini ifade eden Kafkas, ''İki kardeş takımın puanları paylaşması iki takımı da üzmedi, iyi de oldu'' dedi.
Sivasspor'un gerçekten çok iyi bir takım olduğunu anlatan Kafkas, ''Sivasspor'a başarılar diliyorum. Bizi centilmence karşıladılar. Biz de onları inşallah aynı şekilde karşılayacağız'' şeklinde konuştu.
Kafkas, sakat oyuncularının çokluğunun oyun sistemlerini bozduğunu da söyledi.
Kırmızı kart gören Mehmet Eren ile ilgili soru üzerine Kafkas, ''Cezasını çekecek. Çok da ağır ceza yiyecek'' diye yanıtladı.
emre_058 23.08.2008, 23:22 üzüntü var biraz o kadar++++++++++ sorry .)
emre_058 23.08.2008, 23:22 inşallah diğer maçlarda yeneriz
emre_058 23.08.2008, 23:23 hayırlısı olsun yaaaw allah büyüktür bugün berabere kalırız bundan sonra hep yeneriz
konartr58 23.08.2008, 23:28 yense güzel bir başlangıç olurdu.ama kayseri sivas arasındaki bu maç sıradan takımların maçı değil.denk takımların maçı.böyle bir sonuç çıkması normal.sivas 5 inci haftada belli olur ne yöne gideceği
XXCakir58 23.08.2008, 23:56 Kendi sahamizda insallah hic yenilmeyiz. Artik bundan sonraki maclara bakalim.
Paylasim icin sagol.
EyüphanAydın 23.08.2008, 23:57 Sonuçta hazırlık içinde bir takımız.Daha raylar tam yerine oturmadı.Bu her sene böyledir.
Futbolcular uyum sürecini attıktan sonra herşey istediğimiz gibi olucaktır.
ofozturk 24.08.2008, 00:22 açıkcası pek üzülmedim. rakip kayseri oldugu için üzülmedim. başlka klupler olsa üzülürdüm. ama kayseriyle dostça berabere kalmak güzel oldu.
Rallim58 24.08.2008, 00:24 Her takım taraftarı gibi lige galibiyetle başlamayı arzu ederdik. Ama rakibin, süper kupa finalinde GS'ye kök söktüren bir Kayseri takımı olunca neticenin hiç de yadsınamayacak bir sonuç olduğunu görüyoruz. İlk yarıda Kayserisporun net iki pozisyonu, ikinci yarıda da bizim baskılı oyunumuz skoru değiştirmedi.
İlk müsabakalarda bu tür beklenmedik sonuçlarla karşılaşabiliriz. Geçen seneki kadrodan birşey kaybetmediğimizi düşünüyorum. Çok arzulu oynayan futbolcularımız vardı, bunların başını da yine her zamanki gibi Abdurrahman Dereli çekti. (Bu çocuğa Milli takımın sağ kanatı ne zaman teslim edilecek doğrusu merak ediyorum)
Kocaeli deplasmanıyla galibiyet serilerine başlamak ümidiyle, başarılar diliyorum
omercoskun 24.08.2008, 00:31 kim istemez 3 puanla başlamamayı ama nasip kısmet işte kocaeli maçı ile 3 puan serisine başlamak dileği ile ...
sezonun ılk macı ıcın hıcde fena degıl sonucta 1 puanla takımlar sampıyon oluyor yada kume dusuyor bundan sonra guzel olur hersey yeterkı taraftar olarak destegımızın sınırlarını zorlayalım.bugun lıverpool bjk macının ozetını ızledım valla tuylerım dıken dıken oldu onların 10da 1 kadar tezahurat etsek bu takımı sampıyon yaparız.
sinan-58 24.08.2008, 00:46 kayseri zor bir rakıpti alınan beraberlik iyi sonuç
şafak58_35 24.08.2008, 00:48 sağlık olsun kocaelini yenersek telafi olur bu maçta......
TracyMcGrady58 24.08.2008, 02:06 Oynadigimiz takim kücümsenecek bir takim degil. Kayserisporunda cok kaliteli kadrosu var. Tabiki bizde iyi bir takima sahibiz ama sonucta bu futbol. Her puan altin degerindedir o yüzden fazla üzülmemek gerek. Artik önümüzdeki maca bakmamiz lazim
rEsuLAKPINAr 24.08.2008, 07:45 Her İkİ TaKımDa İYi Oynadı Maçın Hakkı BeraBerLikTi.
S1vasLee 24.08.2008, 09:00 Hayırlısı olsun inş diğer maçlarımızı yeneriZzz ..!
YiğidoPrens 24.08.2008, 09:25 Nese Kazanmak Nasip Değilmiş İnşallah Diğer Maçlardan İyi Sonuçlar Alabiliriz...Bütün Takımı ve Teknik Heyeti Yürekten Kutluyorum Hepsi Aslanlar Gibi Çıkıp Oynadılar..Bir Tek Gol Eksikdi Oda İleriki Maçlarda Olacaktır İnşallah...
Ben burada maçın skorundan çok bizim kadro yapısından biraz bahsetmek istiyorum. Chetkov u ne pahasına olursa olsun takımda tutmammız lazımdı. Thum denen adam bizim oyun sistemimize uymuyor. İbrahim Dağaşanı sadece duran toplar için aldıysak Muhammed Aliyi ve Devran Ayhanı kadroda tutmamaız lazımki buda olursa eğer biz çok kötü bir sezon geçirebiliriz demek. Faruk tamam iyi oyuncu hatta benim bu sene en çok alkışladığım bir transfer ama yanında bir Sergio olması lazımdı. Yedeklere bakıyorum Bilica-Sergio-Muhammed Ali-Sezer-Balili-Akın var... yani kafayı yememek elde değil... Birde Hayrettin kadroda yok gerçi biraz formda değildi İntertoto müsabakalarında ama oda gelirse vay anam vay... Bu sene Kayserili yerel yazarlar ve seyirci temsilcileri kadromuzun geçen seneden daha iyi olduğundan bahsediyorlar. Bunda hem fikirim. Fakat yedek kulübesi tamamen as takımdan oluşuyor. Bilica geçen sene Romanyada en iyi defans ve en iyi yabancı futbolcu seçilmiş. Sergio yu alırken takımın başkanı ısrarla gönderilmesin demiş. Balili sakatlıktan çıkmış oynama aşkı içinde yani anlayacağınız bizde hala ilk 11 telaşı var. Hazırlık maçları ve intertoto müsabakaları daha hala kadroyu belirleyememiş gibi görünüyor. İnşallah biran önce şu kadromuz otururda geçen seneki başarılarımızı tekrar ederiz. Yoksa bu sene lig çok çetin geçecek. Hele hele Antebin FB maçını seyrettikden sonra bu işe daha fazla inanmaya başladım... Hadi hocam artık sahamızda puan kaybetmeyelim.
bunada şükür önümüzdeki maçlara bakıcaz
altuntas58 24.08.2008, 11:21 Sivassporumuz sezonun ilk macında kayserisporla berabere kalması çok normal önümüzdeki maclara bakmalıyız ben SİVASSPORUMUZA bundan sonraki maclarında başarılar dilerim
cvetkov mu tum mu sorusu daha şimdiden cevabını bulmaya başladı :)
yigidomustafa58 24.08.2008, 12:17 iki tarafta kazanmak istedi ama olmadı önümüzdeki kocaelispor maçında kazanacağız inşallah...
ayhandemir58 24.08.2008, 13:18 Bana göre Kayserispor gibi güçlü bir takımla ilk maçı oynamak biraz şanssızlıktı ama oyuncularımızı,teknik heyetimizi tebrik ediyorum,bu şassızlığı kırarak lige 1 puanla başladılar.Takımımız hnüz tam olarak liğe hazır değiller gibi geldi bana.Birde ilk 11 Bülent Uygun hocamızın kafasında henüz daha netleşmemiş sanıyorum.Daha güzel günlerin bizi beklediği müjdesini verebilirim.Yeterki takımımıza gerekli desteği verelim.THE CHAMPİON SİVASSPOR.
kayseri macini kazanamadik ama kocelispor macini kazanacagiz insallah
ekingölü 24.08.2008, 15:40 3 puanla başlasak iyi olurdu ama karşımızdaki takım Kayseri bu yüzden üzülmedik.
titizyiğido 24.08.2008, 16:52 takım büyük revizyon yaşadı aslında bu kadar değişime gerek yoktu ama oldu sabretmek lazım
YavuZ ÇandıR 24.08.2008, 17:36 keşke 3 puanı alsaydık ama bişey olmaz sağlık olsun
58_cebeci_58 24.08.2008, 17:53 ya bu sefr resim yokmu
gecen sene hermaç fotoları koyardınız.yine bekliyoz.
olacak 3 puanda olacak.ama sergio halaa oynamıyo.neden acaba.bi anlam veremiyom yaa.
hem gol atamıyoz hemde atacak adamı oynatmıyoz.
QuestionS21 24.08.2008, 21:44 Yenmesini tabiki herkez isterdi ama benim düşümcem sivassporun kayseri karşısıda oynadıgı oyun olanüstüydü bence kayseri oldukça güçlü bir takım sunu kabul etmeliyiz ki sivasspordan iyi bir takım...
SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR
HEP DESTEK TAM DESTEK
kızılova 25.08.2008, 08:07 sivasspora güveniyoruz. kayserisporla berabere kalması normal.
iki takımda güçlü.
yerliturkuaz 25.08.2008, 10:38 Bu takim ilerleyen haftalarda daha iyi duruma gelecek hele birde takimdaki sakatlar iylessin ve yeni gelenler takima uyum saglasin o zaman bu takimi elestirenler ne diyecekler merak ediyorum...
Abdullah DuMaN 25.08.2008, 11:01 çok şükür biz herzaman misafirperverliğimizle ön plandayız yine ligin ilk haftası yine olay antalyada küfür taş ne ararsan vardı dün adamlar demirörene taşlar savurdular biz rakibimize herzaman çiçekler savurduk
GLoBe-Y-Gençlik 25.08.2008, 11:03 Neyse önümüzdekı kocaelı macını alıp...
Kendımızı üst sıralarda görmel istiyoruz..
hic bir sey daha bitmeyip........karsida ne kadar hafta var
RoCk_LeoN 25.08.2008, 14:17 bulent hocam artık memhmet yıldıza bi dur diyin herkese kızıyor futbolcuların moralini bozuyor ayıp dur diyin artık dur
RoCk_LeoN 25.08.2008, 14:19 macta faruk hayrettinin yerine cuk oturdu tebrik ederim hocam lutfen degiştirmeyin orada faruk harika
RoCk_LeoN 25.08.2008, 14:21 macta faruk hayrettinin yerine cuk oturdu tebrik ederim hocam lutfen degiştirmeyin orada faruk harika
takımın futbolu iyiydi sercio ne zaman kadroya giricek ibrahim tum topları eziyor faruk bence yerini garantiledi
Ya SİVASLI hemşehrilerim ya da ben Futboldan anlamıyorum. Çok kötü bir başlangıç SİNEMA seyretmeye gelen taraftarlar vardı.
SİVASSPOR bu şekilde olmamalı.
gönlüm5873 31.08.2008, 14:20 Her takım taraftarı gibi lige galibiyetle başlamayı arzu ederdik. Ama rakibin, süper kupa finalinde GS'ye kök söktüren bir Kayseri takımı olunca neticenin hiç de yadsınamayacak bir sonuç olduğunu görüyoruz. İlk yarıda Kayserisporun net iki pozisyonu, ikinci yarıda da bizim baskılı oyunumuz skoru değiştirmedi.
İlk müsabakalarda bu tür beklenmedik sonuçlarla karşılaşabiliriz. Geçen seneki kadrodan birşey kaybetmediğimizi düşünüyorum. Çok arzulu oynayan futbolcularımız vardı, bunların başını da yine her zamanki gibi Abdurrahman Dereli çekti. (Bu çocuğa Milli takımın sağ kanatı ne zaman teslim edilecek doğrusu merak ediyorum)
abdurrahman konusunda size katılıyorum....
|