Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmetin top aşkı!!!

OLCAY_58_AKKUS
25.08.2008, 09:08
Arkadaşlar bu konuyu özellikle açıyorum çünkü Mehmet Yıldız artık bu topu hep bana atın işini çığrından çıkardı.Musa kaleye gol atacak adam arkadan bağırıyor ^^bıraaaaak^^gol kaçıyor.Bülent hocanın bu işe dur demesi lazım Bakıyoruz Mehmet Yıldız herkese bağırıyor çağırıyor her topu kendine istiyor.Takımın resmen ahengini bozuyor.Aldığı topları pas vermeme inadından hep ezdi.Arkadaş tamam bu taraftarın yıldızısın sen ama oynadığın oyun Futbol. Futbol takım halinde oynanır.Benim şahsi görüşüm Mehmet bu şekilde devam ederse takıma çok zarar verir.Artık kendine gelmeli.Türübünde resmen çıldırdık adamın yaptıklarına.

AmiRaLL
25.08.2008, 09:22
Baya havalandı gardas dogru soyluyorsun gecen nıkıa baısınde yanımda ıdı adam sankı carlos oldu hıc pas bıle vermıo hanı ınsan bı konusmasada gulumser dımı yanı..bır an önce kendıne gelmel yada transferle gönderılmeli :)

edif1977
25.08.2008, 09:46
Bravo hala oğlu bende aynı düşünceler içinde idim.bence satılması daha hayırlı olur ilerde bütün topları eziyor

anilcan213
25.08.2008, 09:48
evt mehmet yıldız artık takıma zarar vermye başladı..
üstelik agır kalıor takım 4 dk uzun top kullanamıor ofsaytta die ....
zamanında satılsaydı kşke 3 byüklerden birine..

yyucepur
25.08.2008, 10:00
Mehmedi Uyarmak hocanın işi.Zamanında önlemini almalı yoksa ilerde daha çok sıkıntıya düşer.

yerliturkuaz
25.08.2008, 10:01
Bravo be bravo ne cabuk adamin yaptiklarini unutuverdiniz anlamiyorum nasil bir zihniyettir bu anlamiyorum.

Takim zaten dogru durust top tutamiyor onu sattiktan sonra cikip orda kim ooynayacak. Artik cikar ben oynarim artik dimi....

yigidolar06
25.08.2008, 10:05
TRT nin spor proğramında özetlerde takım da mehmet yıldızda iyi gözüktü mehmet yıldız alda at diye musaya pasını gördük biraz insaf

bhdr5858
25.08.2008, 10:28
ben maçı izleyemedim ama özetlerine baktım sivasın şansı yoktu yoksa futbol adına herşey vardı

edebiyatisyen
25.08.2008, 10:43
Vay be iyilik yap denize at demek böyle bir şey sanırım.Adamın geçensene 34 maç boyunca neler yaptıgını herkes gördü.El insaf yahu.

buraks58
25.08.2008, 10:51
yapmayın arkadaşlar ya mehmet bu takımın herşeyi.hemen bi olumsuz sonuçla yok takıma zarar veriyor yok isteyenlere satılması gerekiyor gibi saçma seyleri düşünmeyin bence.ilerde top tutmamızı sağlayan tek adam mehmet yıldız ve kayseri maçında da yine böyle oldu.bu sene sivassporumuzun ve kendinin adından yine fazlaca söz ettirecektir,buna emin olabilirsiniz...

MustafaParlak
25.08.2008, 10:53
Arkadaşlar bu konuyu özellikle açıyorum çünkü Mehmet Yıldız artık bu topu hep bana atın işini çığrından çıkardı.Musa kaleye gol atacak adam arkadan bağırıyor ^^bıraaaaak^^gol kaçıyor.Bülent hocanın bu işe dur demesi lazım Bakıyoruz Mehmet Yıldız herkese bağırıyor çağırıyor her topu kendine istiyor.Takımın resmen ahengini bozuyor.Aldığı topları pas vermeme inadından hep ezdi.Arkadaş tamam bu taraftarın yıldızısın sen ama oynadığın oyun Futbol. Futbol takım halinde oynanır.Benim şahsi görüşüm Mehmet bu şekilde devam ederse takıma çok zarar verir.Artık kendine gelmeli.Türübünde resmen çıldırdık adamın yaptıklarına.

SEN BİR FUTBOLCUYA İYİ OYNUYOR DESEN 32 DİŞİMİ KIRICAM. SEN ÇIK YERİNE OYNA...ASIL SEN HAVALANMIŞSIN SENİ BU SİTEDE BANLAMIYORLAR İYİCE KENDİNİ BÜYÜK GÖRMELER İYİCE TAKIMI KÖTÜLEMELER BUNE YHA BU SENİN BENİM TAKIMIM DEGİL BU SİVASLININ TAKIMI TAKIMDAN BİR OYUNCUYU KÖTÜLÜYORSAN BÜTÜN SİVASI KÖTÜLÜYORSUNDUR.BÖYLE KÖTÜLEYECEK İLLA BİRİNİ ARIYORSAN ODA TARAFTARDIR TARAFTARI KÖTÜLE ÇÜNKÜT ARAFTAR GERÇEKTEN KÖTÜ...GERÇEKTEN BU KÖTÜLEME BU KÜÇÜMSEME BU BÜYÜKLÜK DURUMLARINI BIRAK YOKSA BU SİTEDE FAZLA KALAMAZSIN...SİTE YÖNETİMİNDE SENİ İNCELEMEYE ALMALARINIDA İSTİYECEGİM...
EGER BİR SORUNUN VARSA BURDAN DEGİL ÖZELDEN KONUŞ...

OLCAY_58_AKKUS
25.08.2008, 11:07
SEN BİR FUTBOLCUYA İYİ OYNUYOR DESEN 32 DİŞİMİ KIRICAM. SEN ÇIK YERİNE OYNA...ASIL SEN HAVALANMIŞSIN SENİ BU SİTEDE BANLAMIYORLAR İYİCE KENDİNİ BÜYÜK GÖRMELER İYİCE TAKIMI KÖTÜLEMELER BUNE YHA BU SENİN BENİM TAKIMIM DEGİL BU SİVASLININ TAKIMI TAKIMDAN BİR OYUNCUYU KÖTÜLÜYORSAN BÜTÜN SİVASI KÖTÜLÜYORSUNDUR.BÖYLE KÖTÜLEYECEK İLLA BİRİNİ ARIYORSAN ODA TARAFTARDIR TARAFTARI KÖTÜLE ÇÜNKÜT ARAFTAR GERÇEKTEN KÖTÜ...GERÇEKTEN BU KÖTÜLEME BU KÜÇÜMSEME BU BÜYÜKLÜK DURUMLARINI BIRAK YOKSA BU SİTEDE FAZLA KALAMAZSIN...SİTE YÖNETİMİNDE SENİ İNCELEMEYE ALMALARINIDA İSTİYECEGİM...
EGER BİR SORUNUN VARSA BURDAN DEGİL ÖZELDEN KONUŞ...

oda senin görüşün bu da benim görüşüm katılırsın veya katılmazsın bu senin fikrin.ama ben gördüklerimi yazdım.ben mehmet kötü futbolcu demiyorum bak burayı iyi anlayın ama dikkatli izleyin her topta arkadaşlarının moralini bozuyor her kese fırça atıyor.benim kızdığım bu .Müsait olursan atmadı diye kız ama kendinden daha müsait adam varken dahi topu niye bana atmıyorsunuz diyor.
İncelenme konusuna gelince ben taraftarım her futbolcu hakkında da eleştiri hakkım var .eleştiri hakarete dayanmadığı sürece yapılır bende hakaret yazdığımı hatırlamıyorum.Ben taraftarım mehmet Sivasta yokkende sivas taraftarıydım mehmet gittikten sonra da taraftarım.Hiç bir futbolcu eleştirilemez diye bir kural yok bu geçen yıl takımın en iyi adamı mehmet dahi olsa yaptığı yanlışsa ben bunu eleştirrim kimse de buna karışamaz.sen de dahil.

OLCAY_58_AKKUS
25.08.2008, 11:15
Bravo be bravo ne cabuk adamin yaptiklarini unutuverdiniz anlamiyorum nasil bir zihniyettir bu anlamiyorum.

Takim zaten dogru durust top tutamiyor onu sattiktan sonra cikip orda kim ooynayacak. Artik cikar ben oynarim artik dimi....

kardeş kimsenin ne yaptığını unutmadık ancak ben maçtaydım valla bu duruma her kes isyan etti türübünde ben de paylaşmak istedim.yoksa Mehmetin futbolculuğuna kimse bir şey demez ama yaptıklarınıda söylemek gerek.iyi futbolcu diye diğer takım arkadaşlarını fırçalama hakkı var derseniz onu bilemem.

MustafaParlak
25.08.2008, 11:23
oda senin görüşün bu da benim görüşüm katılırsın veya katılmazsın bu senin fikrin.ama ben gördüklerimi yazdım.ben mehmet kötü futbolcu demiyorum bak burayı iyi anlayın ama dikkatli izleyin her topta arkadaşlarının moralini bozuyor her kese fırça atıyor.benim kızdığım bu .Müsait olursan atmadı diye kız ama kendinden daha müsait adam varken dahi topu niye bana atmıyorsunuz diyor.
İncelenme konusuna gelince ben taraftarım her futbolcu hakkında da eleştiri hakkım var .eleştiri hakarete dayanmadığı sürece yapılır bende hakaret yazdığımı hatırlamıyorum.Ben taraftarım mehmet Sivasta yokkende sivas taraftarıydım mehmet gittikten sonra da taraftarım.Hiç bir futbolcu eleştirilemez diye bir kural yok bu geçen yıl takımın en iyi adamı mehmet dahi olsa yaptığı yanlışsa ben bunu eleştirrim kimse de buna karışamaz.sen de dahil.

TAMAM ABİ.HİÇBİR ŞEY DEMİYORUM.

OLCAY_58_AKKUS
25.08.2008, 11:32
Bi futbolcu bi maçta ne eleştirilir nede yi oynadı denilir şimdi mehmet kocaeliye gol attı diyelim sevinmiyecekmisin sevineceksin o zaman bu bukonunun ne anlamı var.Adam oynar oynamaz ben takıma ne verdigine bakarım sen ne aldıgına bakıyorsun futbolcunun iyi yönünü eleştirki iyeye yönelsin mehmette bu siteye giriyor adam gibi konuşmassak onunda moreli bozulur takımında sonra takım niye yattı diye konu açarsınız.

iyi işte bu siteye giriyorsa oda okur kendine bi bakar ben ne yapıyoruum diye bak sende söyledin kendi ağzınla yanlışları söylenmezse insanlar hep doğru yaptıklarını düşünür.O zamanda hep yanlış yaparlar eleştiri böyle bir şey işte.Ayraca mehmet Sivas adına gol attığı sürece hep sevindim ve sevineceğim konu bu değil zaten.Oyunculuğunu asla tartışmam ama her topu kendine istemesi ve arkadaşlarına fırça atması ve müsait durumda arkadaşı varken topu ısrarla ayğında tutmaya çalışıp kaybetmesi bence hiç de mehmete yakışmıyor olay bu.Yoksa kimse mehmet kötü topçu demedi.

YÖRÜKOĞLU
25.08.2008, 11:34
ya tamam mehmet bu takımın herseyıde artık ısın suyunu cıkardı yaa,kayserı macında mehmet kac kere ofsayta dustu sayan oldumu pekı tek basına topu surup gıtmeler sora takımı oyundan dusurmeler?

OLCAY_58_AKKUS
25.08.2008, 11:35
TAMAM ABİ.HİÇBİR ŞEY DEMİYORUM.

ben sana bana bir şey dedin diye ne kızdım ne darıldım.Sen kendi adına doğru düşündüğü yazıyon.mehmet Sivaslı için ayrı bir futbolcu ama kendini kaybedip şımarıp kaybolan yığınla futbolcu var.Her kesin uyarılması gerek dozajını kaçırmadan zamanında uyaralım dedim.Yoksa bize bir şey olmaz olan Mehmet ve sivasspora olur yazık olur.

YÖRÜKOĞLU
25.08.2008, 11:37

ewt cok dogru bırının bunu dıle getırmesı gerekıodu,gecen seneden berı bole dewam eden bısıey...

yeniceri_can
25.08.2008, 17:31

adamın yaptıklarını unuttugu yok kimsenin.
ama topu kendisine vermeyen arkadaşlarına nasıl bağırdıgını moralini nasıl bozdugunu görmedik değiliz.

şafak58_35
25.08.2008, 17:34
love mehmet
memosuz takım olmaz.....