bora kurnaz
28.08.2008, 01:09
İftara Davet...
( Antalya Organizasyonu )
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız İftar Yemeğine alanya,manavgat,antalya ve çevre sehirlerde yaşayan tüm hemşerilerimiz davetlidir.
Bu Ramazana başlangıcını yapacağımız Sivastuning Sivaslılar.net ve Sivasspor.com ortak iftar yemeğini önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmek yine kendi elimizde..
Şimdiye kadar sivas,istanbul ve diğer illerdeki organizasyonları hep gıptayla izledik,keşke ben de orda olsaydım dedik,haydi antalyalı yiğidolar şimdi sıra bizde, özlemini duyduğumuz antalya organizesi nihayet gerçekleşiyor..
Tarih: 14.09.2008 ( Pazar )
Yer: alanya
Adres: arkadaslar iftar yemegi yerini ve bulusma saatini tam olarak netlestirdikten sonra duyuracagiz..
iftara katilmak isteyen arkadaslar buraya isimlerini eklesinler..
TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN..
RüStü ElmaS
28.08.2008, 01:23
Istanbul, Sivas, Almanya ve diğer illerden sonra, Antalya bölgesindede bir organizasyon yapılması çok güzel.
İftar organizelerimiz bir çok ilde ve ülkede geleneksel olarak yapılacaktır.
Üyeler arasında tanışmak, kaynaşmak ve birlik beraberlik açısından çok güzel bir fırsat.
Antalya çevresindeki arkadaşları bu fırsatı kaçırmayıp katılmalarını tavsiye ederim.
Bora kardeşimize ve emeği geçenlere tekrardan teşekkür ediyorum.
Bora arkadaşımız eskiden tanıdığımız Sivastuning sitemizde aktif bir arkadaşımızdır.
ibrahimovic7
28.08.2008, 10:08
inşallah tüm islam aleminin ramazan ayı hayırlısıyla geçer ve bu organizasyonu hazırlayacak arkadaşlardanda allah razı olsun buluşmak üzere antalyalıyiğidogençlik..
Rallim58
28.08.2008, 11:31
Herkese hayırlı Ramazanlar, Katılımcılara iyi iftar ve bol muhabbetler..
Kuzenleride bilgilendireyim de onlarda katılsınlar...
Sweetgirl
29.08.2008, 14:08
böyle bir organizasyonun istanbul ve sivasdan sonra antalyadada yapilmasi cok sevindirici bir haber
Hemsehrilerimizin güzel vakit gecirmesini dilerim
Resimleri bekleriz :)
KIZILCAN
29.08.2008, 15:22
Bu yemeğe katılmayı çok isterim ama Turizm sektöründe çalıştığım için Pazar günleri bizim en yoğun olduğumuz gün olduğundan şartları zorlamaya çalışacağım.Bir de bu organizasyon keşke Antalya merkezde olsaydı.
serdarsivas
01.09.2008, 12:22
keşke antalyada olsaydı daha iyi olacaktı işimizden dolayı gelemeyecegiz bende şartları zorlamaya caşıcagım
revenge58
02.09.2008, 19:41
valla antalya merkez olsa daha iyi.ben laradayım.alanya bana uzak kalıyor
bekiro0758
05.09.2008, 09:32
BENCEDE ALANYA ÇOK UZAK MERKEZ OLSAYMIŞ HERKES GELİR HERKESİN MÜBAREK RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN
SivasLady
07.09.2008, 16:10
eee organize nasil gidiyor :) insallah katilim cok olur
bora kurnaz
08.09.2008, 22:01
herkese tesekkürler gerek sivastuning üyelerı gerek sivasspor com gerekse sıvaslılar net üyelerı bazı arkadaslardan söz aldık katılmak ısteyenler lısteye adını eklesın ilerde ınsallah antalyadada yapıcas görüsmek üzere
Organizasyonu gerçekleştiren tüm Yiğidolar'a teşekkürler...
Bu haftasonu çeşitli memleketlerde iftar organizeleri olacak ve her tarafta Sivaslılar konuşulacak... Briliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için çok önemli adımlar olan bu buluşmalar gün geçtikçe kenetlenmemizi sağlayacak... Antalya iftar organizesinde emeği geçen ve katılan tüm Yiğidolar'a teşekkürler...
bora kurnaz
13.09.2008, 14:30
--------------------------------------------------------------------------------
yarın kı antalya bölgesı ıftar yemegı ıcın son gün yer olarak kendı evımde yapmaya karar verdık gelmek katılmak ısteyen arkadaslar ısımlerını yazsın yarın 18-00 de alanya otogarda bulusalım hep beraber yemege gecelım
17.09.2008, 18:33
alanyadaymıs oyle mı iftar bende antalya merkezde olur die bakmamıstım neredfe olduguna felan haberım olsaydı bende gelırdım iftara neyse bi dahaki sefere inşallah.