Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanıtını sahada veririz!
SivasSpor.Com 28.08.2008, 08:51 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg
Sivasspor Yönetimi, Kocaelispor Yönetiminin iddialı açıklamalarına karşılık olarak; ‘Yanıtını sahada veririz’...
Sivasspor Yönetimi, Kocaelispor Yönetimi’nin iddialı açıklamalarına karşılık olarak, iddialı açıklamalarda bulundu. Sivasspor Yönetimi, hiç bir takımın Sivasspor’u hafife alamayacağının üzerinde dururken, “Bunu yapan bedelini öder” dedi.
Kocaelispor Yönetimi’nin bu açıklamaları bilinçli yaptığına dikkat çeken Sivasspor Yönetimi, “Biz oyunlara gelmeyiz. Sivasspor büyük bir camia. Ufak şeylere yanıt vermeyiz. Bizim yanıtımız sahada verilecek. Sivasspor’u hiç bir takım küçümseyemez. Öyle birşey olursa bu o takım için tarihi bir hata olur. Bedelini de ağır öder” denildi.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
biz medya maymunu değilizki kamera görünce önüne atlayalım biz işimizi sahada yaparız
ibrahimovic7 28.08.2008, 08:56 ummadıkları baş daş yaracak inşallah.. zaten sivasspordan bu senede çok başarılı bi sezon bekliyoruz.
engin2609 28.08.2008, 09:41 kimse birbirini küçümsüyemez.
bakıp görücez bakalım kim kimi sahada küçümsüyor
yerliturkuaz 28.08.2008, 09:56 Kocaelispor Super lig icersinde en yerinde transferleri yapan ekip gorunumunde cok zorlu bir mac olacak umarim galip gelen taraf biz oluruz
metincetin58 28.08.2008, 11:04 nasıl bir cevap verilecek hep birlikte göreceğiz başarılar..........
bu laf bizi daha iyi motive etmeli,kendi seyircileri önünde aradan sonra çıktıkları ilk süper lig maçında hüsrana uğratmalı..
kadir0911 28.08.2008, 11:43 Yanitimizi Sahada vermemiz gerekiyo, cünkü biz diger takimlara göre daha hazir olmamiz gerekiyo, lig baslamadan önce 4 resmi ve 2 hazirlik maci yaptik, takim oturmus olmali
şafak58_35 28.08.2008, 12:49 ağızlan oynanmıyor bu oyun maçta görüşürüz.....
izmirliyigido 28.08.2008, 13:24 Bu açıklamalar bilinçli yapılıyor.
Bunun bizde farkındayız.
bu Açıklamaları üstüne alacak tek kişi " Bülent Uygun " dur.
Sivasspor klubu ve camiası ile hiçbir sorunumuz yoktur.
Maçtan çok , sonucu skoru ne olursa olsun , tribünler olarak Bülent Uygun'a karşı takınacağımız tavır olacak...
Sivasspor'u değil , Bülent Uygun'u yenmek , kafasını yerden kaldıramayacak hale getirmek istiyoruz.İsmetpaşa'nın çimlerine içinin acıyarak basmasını ALLAH'tan diliyorum.
Kardeş, tamam anladık Bülent Uygun ile derdiniz ama sorun nedir onu anlamayadım. Kişisel sorunlarınızı toplumsal boyuta getirmeyin, aksi bir durum söz konusu olunca (yani Sivasspor sizi orada yenerse) Bülent Uygun'a yenildik mi diyeceksiniz, Sivasspor'a yenildik mi?
Biz Anadolu kulüplerinin kardeş ve dostluk havası içerisinde maç yapmasını istiyoruz. Onun için dostça bir maç olsun.
.
TracyMcGrady58 28.08.2008, 13:26 Sivasspor macinin kolay gececegini saniyolar ama bu söylentilere 3 puanla cevap verecegiz
XXCakir58 28.08.2008, 15:11 Bu sezon gösterecegiz sivassporun kim oldugunu.
kimmiş sivasspor.szin gecen sezon yaptıqınızı yıllar once yaptık.. tarihimize bakın 3 eziqLerin bizLerden ne kadaR korkTuqunu oqRenmek isTiosanız..! KocaeLisporun ait oLduqunu yeRe çıkMasını nedne bu kadar küçümsüYonuz.. ummadık taş baş yaRaR..he bu araDa maçı Da izLein biRaz taRafTar gorun
furkancfc 28.08.2008, 16:29 kimmiş sivasspor.szin gecen sezon yaptıqınızı yıllar once yaptık.. tarihimize bakın 3 eziqLerin bizLerden ne kadaR korkTuqunu oqRenmek isTiosanız..! KocaeLisporun ait oLduqunu yeRe çıkMasını nedne bu kadar küçümsüYonuz.. ummadık taş baş yaRaR..he bu araDa maçı Da izLein biRaz taRafTar gorun
Burası sivasspor.com . Artisliğini başka sitelerde yap.
Her 2 tarafta gaza gelip birbirlerini üzecek konuşmalar yapmasın. İki kulüp kardeştir. Aramızdaki cahil ve bilinçsiz kitleyi yok etmemiz gerekli. Anadolu dostlugu bozulmamalı.
Site Yönetimine Taleptir : Yeni üye olan kişilere hemen sitede yazma hakkı tanınmamalı. Kötü niyetli, agzı bozuk insanlar üye olup, ortalıgı karıştırıyor. Üye olan 1 ay süre ile forumlara yazı yazamamalı. Bilginize.
Kocaeli iyi transferler yaptı. Çok mrk ediorm bu maçın sonucunu..!
futbolda her şey olur yeniledebiliriz,ko0caeli daha dünki takım sivası dişine kestirmiş olmalı ancak sivas hiç kolay lokma degil kendileride görecek bunu az kaldı.ben %95 yeneriz hemde zorlanmadan yeneriz diyorum.yanlız kocaeli sivas a fazla bilet ayırmış kendilerine teşekkür ederiz hakeden ve kazanan sivasspor olsun.
yigidomustafa58 28.08.2008, 17:29 bir kaç güzel transfer yaptı diye alemin kralı sanmasın kendini..pazar günü görücez..
Bu sözünüzün cevabını sahada vericeğiz. Resmen takımımızı küçültüyorlar siz kimsiniz. İddialı konuşmayın siz Kocaelisporlu körfezseniz bizde Sivassporlu yiğidolarız...
bir kaç güzel transfer yaptı diye alemin kralı sanmasın kendini..pazar günü görücez..
biz trasferlerle değil türbünle HODRİ MEYDANla alemin kralıyız başlığa ii dikkat çek sahada yeneriz sivastan sadece 1 kişi bizim türbün daha ii desin... biz türbünde sawaşarak maçı kazandırmasını biliriz...
şimdi bir başkasıda gelicek benim yoruma cewap wericek böle gider bu bence herkez sakin olsun maç saatini ve sonunu beklesin
furkancfc 28.08.2008, 18:32 Kocaeli iyi transferler yaptı. Çok mrk ediorm bu maçın sonucunu..!
ben sana söylüyüm gülüm.
SİVASSPORUMUZ 5 - 0 Anti Kocaeli
furkancfc 28.08.2008, 18:36 şimdi bir başkasıda gelicek benim yoruma cewap wericek böle gider bu bence herkez sakin olsun maç saatini ve sonunu beklesin
Gardaş maç saatinde sonrada seni burda almayacağından eminim:)
maç saatini iple çekiyorum.Kocaelispor baya havalanmış. Şunları çimlere gömelimde akılları başlarına gelsin.
akıllı konuş kim kimi gömecek görürüz;);)
gülün ömrü kısa olur gülüm...:D
raat ol ben sizin türbüne zaten gelicem pismaniye dağıtcam sizinkileree biz misafirlerimize ii bakarız raat ol
EyüphanAydın 28.08.2008, 18:52 Fazla konuşmaya hiç gerek yok.Sonuçta ne kadar konuşursak konuşalım herşey sahada bitiyor.
Oynamadanda futbol kazanılmıyor.Sivasspor bu haftaki deplasmanı geçicektir diye düşünüyorum.
Fazla konuşmaya hiç gerek yok.Sonuçta ne kadar konuşursak konuşalım herşey sahada bitiyor.
Oynamadanda futbol kazanılmıyor.Sivasspor bu haftaki deplasmanı geçicektir diye düşünüyorum.
ainen kardeşim;););););););););););) ;)
Hodri Meydan duruşundan ve çizgisinden bir şey kaybetmeden yoluna devam eder. sivasspor maçındada Körfezimize en olgun ve takımını ateşleyici unsuru olarak yerini alır.
şaban bozat 28.08.2008, 19:20 bülent uygun gibi efendi bi spor adamıyla ne alıp veremedikleri var anlıyamadım ama anca daktilonun başında atıp tutar bunlar aldırmayın
bülent uygun gibi efendi bi spor adamıyla ne alıp veremedikleri var anlıyamadım ama anca daktilonun başında atıp tutar bunlar aldırmayın
HODRİ MEYDAN KALVYE DELİKANLISI DEĞİLDİR SEN BİZİ BAŞKA TAKIM TARAFTARLARIYLA KARIŞTIRMA.. BÜLENT UYGUNLA NE ALIĞP VEREMEDİĞİMİZ OLDUGUNU ÖĞRENMEK İSTİOSAN GİT BİR ARAŞTIR DERİM
Ben bu siteye burada yazan tarihden öbce kayıt oldum. Belki ilk üyelerden sayılırım. Burada defalarca tekrarlıyorum. Şu Yorum yapan insanların özellikle kısıtlamalara (Forumda sadece yabancı takımlara yazı yazılması gibi) yada bazı günlerde üyeliklerin iptaline (Cumartesi-Pazar-Pazartesi) gidilmesi gibi bir öneri getirmiştim. Bu olağan dışı yada imkansız bir istek değildi. Benim de Web sitem vardı buradan biliyorum Özellikle PHP yapıldıysa site çok kolay değişiklikler yapılabiliyor. Haa diyeceksinizki NE ALAKASI VAR KARDEŞİM... Var arkadaşlar. Bakın bir kaç gün sonra maçımız var Kocaeli ile Bu kayseride sorun olmadı ama bundan sonra bizlerin sinirini germek için olacak büyük bir problemdir. Buraya Gardaş dostluğu paylaşımına geliyoruz yorum yazıp birbirimize çok faydalı olduğuna inandığım bilgiler aktarıyor haberlerden malumat ediniyoruz. Çıkmış elin sübyanı bebesi bir iki çift yazı yazıyor ve tüm iştahımızı ve sitemizin güzelliğinin afedersiniz içine edip bırakıyor. Oldumu şimdi bu. Kanımca olmadı. Değerli master kardeşlerim ben olmasamda sitemiz yaşayacaktır ama bu böyle giderse ben artık yokum sayın üyelerimiz. İşte bakın 3-5 çapulsuz taraftar (Bizler değil) sataşıp laf edip kaçıp gidiyorlar. Sonra.. nıck olmadı arkadaşlar haksızsam yazın buraya bende sizin görüşleriniz dinleyeyim...
Saygılarımla
YuNuSPaSa58 28.08.2008, 21:03 biz medya maymunu değilizki kamera görünce önüne atlayalım biz işimizi sahada yaparız
ewt. ßiz Futbol takımıyız. DediKodu takımı değil;)
Aferin helal olsun gardaş... Sonuna kadar haklısın
YuNuSPaSa58 28.08.2008, 21:07 biz medya maymunu değilizki kamera görünce önüne atlayalım biz işimizi sahada yaparız
beni msnden niye enqeLLedin Be:mad:Bittin Sen aiLenLe VedaLaş:D
titizyiğido 28.08.2008, 21:24 evet biz yenerek gereken cevabı vermiş oluruz
akifeker 28.08.2008, 22:01 valla ıkı takım içinde soyluyorum lafla olmaz ssaha da kaznılr maç :D
sivasspor yonetımıne katırlrıyorum :D
laf atmıyoruz ve kaçıpda gitmiyoruz.24 saat onLıne oLup sizin cevap vermenizimi bekLicem..:D
ademgoze 28.08.2008, 23:28 bizde orda olucaz sana el sallarız
yusuf_yusuf 29.08.2008, 20:25 bunlara farklı bır sekılde gücümüzü gösterılım ardından sıradakınesonra diğerine sonra sonra derken sampıyon olurzallahın izni ile
kangallı58 29.08.2008, 21:02 aynen sanırım bizi çok küçük görüyorlar
kangallı58 29.08.2008, 21:03 Tabiki EN büyük SİVASSPOR...
yanıtını almışlardır artık.......... :D
kocaelispor yönetimi haklı çıktı..kolay maç olacak dedi kolay maç oldu :)
her takım her yönetici artık konuşmalarına dikkat etsin ve hadlerini bilsinler.karşınızdaki sivasspor bu maçta kocaeli yönetimine kapak olsun geçmiş olsun dileklerimizle
Champion_58 30.08.2008, 23:08 SİVASSPORUMUZA YÖNELİK BU "HAFİF" AÇIKLAMAYI KINIYORUZ..
GEREKEN AĞIR CEVAP SAHADA VERİLDİ => KS 0-2 SS
UMARIZ DAHA AKLI BAŞINDA AÇIKLAMALAR YAPILIR..
GEÇMİŞ OLSUN
TracyMcGrady58 31.08.2008, 02:13 Sivassporu kücük görenler icin iyi bir yanit oldu. Hadi simdi konussunlar bakalim
akifeker 31.08.2008, 08:59 herkees hadını bılsın en byuk sivasspor!
YANIT ÇOK SERT VE ANLAMLI OLDU.. SERDAR KULBİLGE FARKI ÖNLEDİ.. SİVAS TEK KALE OYNADI.. ÜMİT AKTAN DELİRDİ....
furkancfc 31.08.2008, 09:35 NERDELER: Maçdan önce Sivassporumuzu küçük düşüren kocaelispor yönetimi ve taraftarları nerdeler. Bunlar anca böyle konuşurlar. Biz sahada cvp en iyi şekilde verdik. Artıq bunu herkes bilsin En Büyük Sivas
Şampiyon Sivas
HERKES HADDİNİ BİLECEK LİGİN BEBELERİ İLE UGRAŞACAK DEĞİLİZ EZER GEÇERİZ UTANIRLAR İŞTE BÖYLE EZİKLER ŞİMDİ NERDELER HİÇ SESLERİ ÇIKMIYO ŞAMPİYON SİVASSSPOR BEYAZ KIRMIZI ANADOLU YILDIZI.
Helal olsun Yiğido.Kayseri maçından sonra bu maç için hiç umutlu değildi. ama.Beni yanılttılar.
Abdullah DuMaN 01.09.2008, 10:22 İŞTE MÜKEMMEL BİR CEVAP UMARIM YERİNE ULAŞMIŞTIR
furkancfc 01.09.2008, 11:13 İŞTE MÜKEMMEL BİR CEVAP UMARIM YERİNE ULAŞMIŞTIR
Sonuna kadar haklısın Abdullah ...
ben bir yere kaçmadım burdayım :)
|