Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması
izmirliyigido 29.08.2008, 16:12 İlkini geçen sene gerçekleştirdiğimiz ve yurdumuzun 4 bir köşesinde ve yurt dışında YİĞİDOLAR'ı bir araya getiren, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendiren "GELENEKSEL YİĞİDOLAR İFTAR BULUŞMASI"nın İzmir'de bu yıl 2ncisini tertipliyoruz.
Menü
1. İftar tabağı (Zeytin, hurma, kayısı)
2. Salata
3. Ezme
4. Çorba (Seçmeli domates, mercimek, ezogelin veya işkembe)
5. Et yemeği (Döner, İskender, Adana veya Piliç ızgara)
6. Sütlü Tatlı
7. Kola veya fanta
8. Çay veya kahve (İkram)
Fiyatı: Kişi başı 12,00 YTL.
Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Buca Belediyesi yanı)
Tarih: 25.09.2008 - Perşembe
Saat: 19:00
İletişim Numarası: 0532 360 71 00 - Yalçın KINIK (izmirliyigido)
katılacaklar:
[B]1.izmirliyigido ve ailesi
2.35fulya58
3.samilavas
4.bahadır erdem
5.karam0
6.|By|_SivasLı
7.NETLOG
8.Burhan Karslı ve ailesi
9.Yasin Koçak ve ailesi
10.güven3558-(3 kişi)
11.anilolcay
12.zmirligardaş58
13.ertugrulss
14. hemşo
15.ömür bey ve eşi
16.bahadır erdem (4 kişi)
17. Bekir Arda ve eşi + (4 kişi)
18. Ahmet Doğan (?-Eşi)
19. Mustafa Yiğt
anilolcay 29.08.2008, 16:54 ah be o tarihte ankaradayım başkanım ama izmirde okuyan öğrenciler için ayın 22 sinden sonra bir iftar programı daha düzenlenirse seve seve gelirim.
yigido_sampiyon 30.08.2008, 12:58 yalçın abi ben 15 inden sonra izmirdeyim...diğer öğrenci arkadaşlarda 20 sinden sonra izmirde olurlar.10 gün kadar ertelersek iyi olur kanısındayım...
RüStü ElmaS 30.08.2008, 13:00 İzmir' dede geleneksel iftar oganizasyonumuz devam etmesi çok güzel.
Tüm İzmir' deki Yiğidoları bu organizasyonu kaçırmasınlar. Lakin sadece senede bir kez oluyor iftar organizasyonu.
Teşekkürler Yalçın abi emeklerin için.
İftar fotoğraflarını bekliyoruz.
SivasLady 30.08.2008, 15:05 organizelerimiz artiyor
iftarda güzel sohbet esliginde hos vakit gecirmek isteyenler buyursun
gecen sene gidenler cok güzel gectigini biliyorlar
insallah katilim cok olur
GLoBe-Y-Gençlik 30.08.2008, 15:09 bu tur organızasyonu duzenlıyen herkeze tesekkurler ıftar yemegınız sımdıden afıyet olsun allah kabul etsın..
coosivaslicoo 31.08.2008, 09:47 yalcın abı ayın 20 sınden sonra olursa daha canlı olur gıbı:D
yyyyasin 31.08.2008, 13:27 abi kadir gecesinden önce olsun .
bensiz bir izmir bensiz bir iftar organizasyonu olacak.. umarim gecen seneden daha kalabalik ve guzel olur.. simdiden hayirli olsun organizasyonunz yalcin abi... Biz de en fazla fotograflara bakariz..
samilavas 31.08.2008, 15:20 yigidolar kırrathanesi olarak bizde bu organizasyonda bulunmak isteriz vesile olanlardan allah razı olsun izmir 2468455
G Ü N E R 31.08.2008, 15:39 ben akhisardayım ama kesin olmamakla beraber ayarlayabilirsem gelirim...
izmirliyigido 31.08.2008, 20:28 ah be o tarihte ankaradayım başkanım ama izmirde okuyan öğrenciler için ayın 22 sinden sonra bir iftar programı daha düzenlenirse seve seve gelirim.
Ne demek? Sizlersiz bir yemek düşünemiyorum Anıl'cım.
yalçın abi ben 15 inden sonra izmirdeyim...diğer öğrenci arkadaşlarda 20 sinden sonra izmirde olurlar.10 gün kadar ertelersek iyi olur kanısındayım...
Madem öyle istiyorsunuz, istekleriniz göz önüne alınacaktır.
yalcın abı ayın 20 sınden sonra olursa daha canlı olur gıbı:D
Bana da öyle geldi. Tarihi birkez daha gözden geçirelim.
bensiz bir izmir bensiz bir iftar organizasyonu olacak.. umarim gecen seneden daha kalabalik ve guzel olur.. simdiden hayirli olsun organizasyonunz yalcin abi... Biz de en fazla fotograflara bakariz..
Sen ne zaman geliyorsun Mustafa'cım, sensiz hiç tadı olmayacak.
ARkadaşlarımızın istekleri göz önüne alınarak büyük ihtimalle 26.Eylül Cuma veya 27.Eylül Cumartesi akşamı düzenleyebiliriz. Tekrar bu tarihler üzerinde düşünelim.
.
bahadır erdem 31.08.2008, 22:44 ALLAH NASİP EDERSE BU TARİHTE MÜSAİTİM.İZMİR'Lİ HEMŞEHRİLİLERİMLE BİRLİKTE OLMAK TAN MUTLULUK DUYACAĞIM.
İnşallah o gün bende katılmak isterim.Yer ve saat belli olursa.
TracyMcGrady58 01.09.2008, 01:45 Izmir'de böyle bir Iftar programinin gerceklesmesi cok güzel. Insallah katilim cok olur :)
RECEP_YÜKSEL 01.09.2008, 04:28 İZMİRİN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR SİVASLILAR İFTARDA BİR ARAYA GELMEK İÇİN HEP KOŞAR DOSTLUKLAR EBEDİ YAŞAR RAMAZANINIZ HAYIRLI OLSUN KATILIMINIZ ÇOK OLSUN BEREKETLİ OLSUN
SAYGILARIMLA
anilolcay 01.09.2008, 09:22 Yalçın abi çok teşekkür ederiz tarihi gözden geçireceğin için sizlerle iftar yapmakta bir ayrıcalık
şeyda karademir 01.09.2008, 11:31 seneye balıkesirde olursa sevinirim nolur olsun
ertugrulss 01.09.2008, 17:40 İZMİRİN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR SİVASLILAR İFTARDA BİR ARAYA GELMEK İÇİN HEP KOŞAR DOSTLUKLAR EBEDİ YAŞAR RAMAZANINIZ HAYIRLI OLSUN KATILIMINIZ ÇOK OLSUN BEREKETLİ OLSUN
SAYGILARIMLA
recep abiiii helal sana gene döktürmüşsün atla sende gel yaw olmazmı öptüm ellerinden saygılar :)
|By|_SivasLı 01.09.2008, 20:58 En iyisini yapıyorsunuz bende geligim iftara arkadaşlar...
tarih ve saat ti pm atınız...
kursatreis_58 02.09.2008, 10:22 tarih saat belli olsunda katılırız inşallah
izmirliyigido 02.09.2008, 13:46 Arkadaşların pek çoğundan gelen talep üzerine Ayın 22'sinden sonra olması isteniyor. Bizlerde İzmir'de yaşayan YİĞİDOLAR olarak gövde gösterisi yapmak için, bir araya gelip özlem gidermek için, yeni organizsayonlarımızı konuşmak ve muhabbet etmek için 26.Eylül.2008 Cuma akşamı bir araya gelelim mi?
Bu tarih herkese uyar mı? Yer olarak geçen sene Buca'da gittiğimiz BEYAZ SARAY RESTAURANT'ı düşündüm. Değişik fikri olan, Restaurant sahibi Sivas'lı hemşehrilerimiz varsa önerilerini sunsunlar.
Aksi halde 26.Eylül.2008 Cuma akşamaı saat:19.00'da Beyaz Saray Restaurant'ta toplanalım.
Ne dersiniz?
Not: Menü, yer belirlendikten sonra açıklanacaktır.
.
|By|_SivasLı 02.09.2008, 17:28 Arkadaşların pek çoğundan gelen talep üzerine Ayın 22'sinden sonra olması isteniyor. Bizlerde İzmir'de yaşayan YİĞİDOLAR olarak gövde gösterisi yapmak için, bir araya gelip özlem gidermek için, yeni organizsayonlarımızı konuşmak ve muhabbet etmek için 26.Eylül.2008 Cuma akşamı bir araya gelelim mi?
Bu tarih herkese uyar mı? Yer olarak geçen sene Buca'da gittiğimiz BEYAZ SARAY RESTAURANT'ı düşündüm. Değişik fikri olan, Restaurant sahibi Sivas'lı hemşehrilerimiz varsa önerilerini sunsunlar.
Aksi halde 26.Eylül.2008 Cuma akşamaı saat:19.00'da Beyaz Saray Restaurant'ta toplanalım.
Ne dersiniz?
Not: Menü, yer belirlendikten sonra açıklanacaktır.
.
abi neresi olursa olsun hiç farketme ama bu bucada neredeydi ben tam bu restaruant'ın yerini bilmiyorum tam br adresle herşey biter
bu arada bende o saate restaroantta olmaya çalışacagım...
Saygılar
Şampiyon YİĞİDOLAr
benim o zmaana işim olmazsa şayet gelmeyi düşünüyorum.........
anilolcay 02.09.2008, 18:56 yalçın abi yerde zaman da çok güzel olmuş eline sağlık inşallah görüşmek üzere o gün.
bahadır erdem 02.09.2008, 23:35 TARİH BENİM İÇİN UYGUN.
KATILIM YÜKSEK OLURSA DAHA HOŞ OLUR.
BİR AKSİLİK OLMAZSA AİLEMLE GELECEĞİM.
izmirliyigido 02.09.2008, 23:41 TARİH BENİM İÇİN UYGUN.
KATILIM YÜKSEK OLURSA DAHA HOŞ OLUR.
BİR AKSİLİK OLMAZSA AİLEMLE GELECEĞİM.
İNŞALLAH KATILAN ÇOK OLUR. BENDE AİLEMLE GELECEĞİM. GÖRÜŞÜRÜZ.
.
anilolcay 03.09.2008, 18:05 gönül isterki bizde ailelerimizle gelelim fakat biz izmirde öğrenci ;aileler de başka şehirde olunca olmuyor :D
coosivaslicoo 04.09.2008, 07:57 bende izmirde oluyorum insallah gecen seneki gibi biz de SİVASSPOR da COK GUZEL BIR SEZON GECIRIR birde dersler ıyı olursa tamam yalcın abı:)...
yalçın abi selamlar..ben Türkiyeye döndüm şu an Ankaradayım. benim okul durumları değişti. ankarada odtüye geçiş yaptım. maalesef artık izmirde aranızda bulunamayacağım.. ama izmirdeki eşyalarımı almak için izmire geleceğim ama tarih net değil.. o yüzden şimdilik bir şey diyemiyorum.. Aranızda bulunmayı çok isterim..
yalçın abi selamlar..ben Türkiyeye döndüm şu an Ankaradayım. benim okul durumları değişti. ankarada odtüye geçiş yaptım. maalesef artık izmirde aranızda bulunamayacağım.. ama izmirdeki eşyalarımı almak için izmire geleceğim ama tarih net değil.. o yüzden şimdilik bir şey diyemiyorum.. Aranızda bulunmayı çok isterim..
Hayırlı olsun yeni okulunda başarılar... Yatay geçiş her öğrencinin yapabileceği iş değildir iyi çalışmışsın sene içinde :) Tebrikler....
izmirligardaş58 05.09.2008, 00:21 selamlar yalçın abi ben izmirligardaş58(fatih) izmirliyiğidolardan abi ben gaziemirde restorantta çalışıorum bugün işyeri sahibine bahsettim bu organizasyon konusunda mekan çok musait bende exstra çalışıorum ramazan süresince ordayım geniş ve çok güzel bi yer ayrıca maçımızı izlemek içinde musait konforlu tam aile yeri bi menü ayarlanabilir fiyat konusundada anlaşmaya varırız bende orda ustayım zaten net bi sayıya ulaşırsak ve sayımız biraz fazla olursa fiyattada daha fazla yardımcı olmalarını sağlarım zaten herşekilde bu ramazan içinde biseferlik bi buluşma olcak salon zaten çok geniş plazma televizyonda tam önümüzde olmuş oluor bu benim teklifim uygun görürseniz tarihi netleştirirseniz elimden gelen yardımı ve çabayı gösterririm saygılarımla izmirligardaş58
ertugrulss 06.09.2008, 00:28 yalçın abi selamlar..ben Türkiyeye döndüm şu an Ankaradayım. benim okul durumları değişti. ankarada odtüye geçiş yaptım. maalesef artık izmirde aranızda bulunamayacağım.. ama izmirdeki eşyalarımı almak için izmire geleceğim ama tarih net değil.. o yüzden şimdilik bir şey diyemiyorum.. Aranızda bulunmayı çok isterim..
vay bee mustim gidiyon demek üzüldüm ama senin adına da sevindim odtü demek helal sana tebrikler ve başarılar kardeşim ama gitmeden banada uğrarsın inş uğrayamasanda canın sağolsun a.e.o :)
SivasLady 07.09.2008, 16:11 eee gecen seneyi gecebilecekmisiiz :)
katilim nasil gidiyor :)
bu eglence kacirilmaz
izmirligardaş58 08.09.2008, 01:13 eee gecen seneyi gecebilecekmisiiz :)
katilim nasil gidiyor :)
bu eglence kacirilmaz
ya bizim izmirli yiğidolar biraz zayıf bu organizasyon konusunda ben mekan konusundadayardımcı olacağım dedim hatta dün çalıştığım yerde bi iftar organizasyonu oldu süperdi herkes maçı izlesin die iki taraflı plazmada kondu ne bilim geçen sene bikaç maça gittik onda bile götürecek adam zor bulduk ama bu sene kimse gelmesede ben kendi çabalarımla bi çok deplasmana gitcem inşallah
pazar akşamına alırsanız iftarı ben de gelebilirim. pazar izmire geleceğim 3 günlüğüne..
tüm sivaslıları bekliyoruz yeri 1 hafta önceden bildirinki ona göre prağram yapalım.yeniçamlıktan hemşo.
izmirliyigido 09.09.2008, 12:31 Arkadaşlar, 26.Eylül Cuma akşamı Kadir gecesine denk geldiği için bazı arkadaşlar uugun görmüyor. Sizlerce de bir sorun yoksa 25.Eylül Perşembe akşamı iftar organizasyonumuzu gerçekleştirelim mi? Artık bu seferde fikir birliği olmazsa bir araya gelemeyeceğiz gibi geliyor bana.
.
anilolcay 10.09.2008, 01:06 Yalçın abi büyüğümsün işine karışmak gibi olmasın ama sen bize şu gün şu saatte şurda de gelen arkadaşlar gelir gelemeyenlerinde canı sağ olsun
SEMİH-58 10.09.2008, 01:08 ah be o tarihte ankaradayım başkanım ama izmirde okuyan öğrenciler için ayın 22 sinden sonra bir iftar programı daha düzenlenirse seve seve gelirim.
senin ankaraya sözün var unutma:) gözlerimiz seni arar ona göre:)
izmirliyigido 10.09.2008, 08:49 Yalçın abi büyüğümsün işine karışmak gibi olmasın ama sen bize şu gün şu saatte şurda de gelen arkadaşlar gelir gelemeyenlerinde canı sağ olsun
Canımsın... Tamam Anıl'cım büyük ihtimalle bugün yada yarın herşey ayarlanmış olacak. Hem hemşehrimiz kazansın hemde arkadaşların alışkın olduğu bir yer olsun diye geçen sene gittiğimiz yer olabilir. Fiyat ve menü ayarlanınca "YİĞİTER" kardeşim aracılığıyla deklare edeceğim.
.
anilolcay 10.09.2008, 11:14 senin ankaraya sözün var unutma:) gözlerimiz seni arar ona göre:)
Semih Kardeşim Allah'tan bir mani olmazsa geleceğim inşallah.
tykinik58 10.09.2008, 12:45 DÜZENLEDİĞİNİZ İFTAR YEMEĞİNDEN DOLAYI BAŞTA KARDEŞİM İZMİRLİYİGİDO'YU DAHA SONRA EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYOR,RAMAZANINIZI VE BİRLİKTELİĞİNİZİ KUTLUYORUM.
İŞİNİZE KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA İFTAR TARİHİNİ 14 EYLÜL PAZAR GÜNÜ OLARAK AYARLARSANIZ HEM HEP BİRLİKTE İFTAR ETMİŞ OLURSUNUZ HEM DE SİVAS-BURSA MAÇINI HEP BERABER SEYRETME İMKANI BULURSUNUZ BİZLER DE SİVAS'TAN SİZLERE YEMEĞİN ÜSTÜNE TATLI NİYETİNE BURSA KESTANE ŞEKERİ (GALİBİYET)İKRAM EDERİZ.
AFİYETLE YEMEĞİNİZİ YER ZEVKLE MAÇINIZI SEYREDERSİNİZ. İNANIYORUM Kİ GALİBİYET ALACAĞIZ.
14-15-16 eylülde izmiirdeyim ama maalesef daha sonraya düşünüyorsunuz galiba yalçın abi sizlerle beraber olmayı çok isterdim:) neyse kısmet inş. başka bir sefere...
anilolcay 11.09.2008, 00:56 olsun Mustada kardeşim biz de başbaşa iftar ederiz inşallah :D
güven3558 11.09.2008, 01:02 Tarih kousunda bir karar verilirse iyi olur arkadaşlar..
Ayrıca Buca Göleti az geçince Erolun yeri var..kendiside Sivaslıdır..Gerekirse görüşme yapılabilir ve kendiside iyi Sivaslıdır sever böyle organizasyonları yardımcıda olur..
Ama tarihi bir an önce belirlersek iyi olur..
Bende katılmak isterim..
Bu haftasonu çeşitli memleketlerde iftar organizeleri olacak ve her tarafta Sivaslılar konuşulacak... Briliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için çok önemli adımlar olan bu buluşmalar gün geçtikçe kenetlenmemizi sağlayacak... İzmir iftar organizesinde emeği geçen ve katılan tüm Yiğidolar'a teşekkürler...
Son durum nedir arkadaşlar.Tarih ve yer belli mi?
G Ü N E R 15.09.2008, 00:40 bu hafta sonu iftar olmadı dimi?
en son kadir gecesi öncesi yazmışlar ama daha net bişey göremedim yazılanlar arasında
izmirliyigido 15.09.2008, 18:09 Arkadaşlar önemli olan bir araya gelip, bu güzel ayın feyzini hep beraber yaşamak adına düzenlemeyi düşündüğümüz fakat bir türlü kararlaştıramadığımız "GELENEKSEL İZMİRLİ YİĞİDOLAR 2. İFTAR YEMEĞİNİ" herkese (özellikle öğrenci kardeşlerimize) kolaylık ve hesaplı, karşı tarafta oturan hemşehrilerimize zorluk olmasın diye yine geçen sene olduğu gibi Sivas'lı hemşehrimiz Orhan kardeşimizin restaurantında yapmaya karar verdik.
Biliyorsunuz, hem tarih, hem yer hemde fiyat konusu herkes tarafından uygun olması çok zorlaştırdı ve geciktirdi programımızı ama inşallah bu sefer bir aksilik olmadan gerçekleştireceğiz.
Sivas'lıları bir arada göreceğiz, SİVASSPOR'umuzun bize verdiği hazzı ve gururu bir arada yaşayacağız ve bu mübarek ayın güzelliğini bir İzmir akşamında beraber tadacağız.
Herkesin katılımını bekliyoruz. Ailelerle gelen olursa onlarada kapımız açık ben ailemle geleceğim.
Menü
1. İftar tabağı (Zeytin, hurma, kayısı)
2. Salata
3. Ezme
4. Çorba (Seçmeli domates, mercimek, ezogelin veya işkembe)
5. Et yemeği (Döner, İskender, Adana veya Piliç ızgara)
6. Sütlü Tatlı
7. Kola veya fanta
8. Çay veya kahve (İkram)
Fiyatı: Kişi başı 12,00 YTL.
Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Buca Belediyesi yanı)
.
anilolcay 15.09.2008, 18:15 Teşeekürler Yalçın Abi inşallah ayın 25 inde yine güzel bir organizasyonda buluşmak üzere emeğinize sağlık.
izmirliyigido 15.09.2008, 18:17 Katılacaklar:
1.izmirliyigido ve ailesi
2.35fulya58
3.samilavas
4.bahadır erdem
5.karam0
6.|By|_SivasLı
7.NETLOG
9.Yasin Koçak ve ailesi
10.güven3558
11.anilolcay
12.zmirligardaş58
13.ertugrulss
14. hemşo
15.
Lütfen isim yazın....
.
anilolcay 15.09.2008, 20:17 Yalçın abi Ömür abimiz var o da hanımıyla beraber organşzasyona katılacak onu da listeye eklersen sevinirim.Saygılar.
güven3558 15.09.2008, 22:13 Arkadaşlar Yalçın Abiye teşekkürlerimizi ileterek bende ailemle katılacağımı(3 kişi) belirtmek istiyorum.Herkesi bu organizasyona davet etmek için ve mümkün olduğunca katılımı çoğaltarak gücümüzü gösterelim..
(Umarım sığarız,çünkü bayağı katılım konusunda söz aldığım kişi var)..
Görüşmek üzere...
Rallim58 15.09.2008, 22:25 Arkadaşlar Yalçın Abiye teşekkürlerimizi ileterek bende ailemle katılacağımı(3 kişi) belirtmek istiyorum.Herkesi bu organizasyona davet etmek için ve mümkün olduğunca katılımı çoğaltarak gücümüzü gösterelim..(Umarım sığarız,çünkü bayağı katılım konusunda söz aldığım kişi var)..Görüşmek üzere...
Aslanım benim, sende İzmirde ailece katılıyorsun Afiyet helal olsun kimin gardaşı. Şimdiden tüm katılımcılara hayırlı iftarlar, teşekkürler. Resimlerinizi şimdiden merakla bekliyoruz.
myway'sız olacak organize ama napalım Mustafa kaderine küs.
iftar organizesinni saati yeri ve menüsü belli olmuştur..birinci sayfada görebilirsiniz..
izmirliyigido 15.09.2008, 23:57 iftar organizesinni saati yeri ve menüsü belli olmuştur..birinci sayfada görebilirsiniz..
Yiğiter'ciğim birde ana sayfadaki İftar Programı kısmında ki tarihi değiştirisen tam olacak. Teşekkür ederim kardeşim.
.
Abicim sizin iftarınızıda sabırsızlıkla bekliyoruz,
Yiğidoların tebessümlerini objektiflerden bizlere aktarmanız mutlu olmamız için yeterli olacaktır...
Şimdiden afiyet olsun...
İzmir organizeside inşaallah diğerleri gibi güzel ve bol muhabbetli geçecek...
Rallim58 16.09.2008, 00:28 İzmir organizeside inşaallah diğerleri gibi güzel ve bol muhabbetli geçecek...
Furkancığım İzmirdeki güven3558 nick'li üyeyi araştr:D kim olduğunu öğren:D sonra eğlencelimi geçer muhabbetlimi geçer ona göre yorum yaz:D.
Eğer genlerden kaptıysa en az Sivas gibi bomba patlatır:D.
Kimin gardaşı:D
Yalçın gardaşım sen duyma sakın:D
Rallim58 16.09.2008, 00:30 Ama iddia ediyorum hiçbir organizede bizim gibi İftara futbolcu transfer edemeyecek:D
En azından o rekor bizim olsun:D
Ama iddia ediyorum hiçbir organizede bizim gibi İftara futbolcu transfer edemeyecek:D
En azından o rekor bizim olsun:D
İzmir takımı olmadığından dolayı bu sene öyle bir imkanları olmayacak,
Ancak seneye TFF ile görüşüp ramazanda İstanbul'da bir maç ayarlatıp tüm takım ve teknik kadroyu İftarımızda göreceğinizden şüpheniz olmasın :D :D
şafak58_35 16.09.2008, 03:25 offf zaman olmuyorki bende gelim yaaaaaa
Rallim58 16.09.2008, 20:56 İzmir organizesinin en az 30 kişilik elit bir aileli iftar toplantısı olacağına inanıyor, katılımcıların biran önce rezervasyonda yerlerini almaları için isimlerini listeye yazdırmalarını bekleriz.
bahadır erdem 16.09.2008, 21:54 SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
İFTAR YEMEĞİNE 4 KİŞİ OLARAK AİLEMLE GELECEĞİM.
buca5835 16.09.2008, 22:52 yalcın abı hafta sonu bı gun olsa olmazmıydı acaba...daha rahat olurdu ama gelmeye calısacagız...
güven3558 16.09.2008, 23:17 ;)[QUOTE=buca5835;412885]yalcın abı hafta sonu bı gun olsa olmazmıydı acaba...daha rahat olurdu ama gelmeye calısacagız...
Kardeşim inan uzun görüşmelerden sonra ancak herkese uygun bu tarihi ayarlayabildik.Bir daha tarih konusunu tartışırsak Ramazan biter..;)
(Hem sanada yakın.ayarlarsın vaktini artık..bekliyoruz);)
izmirliyigido 17.09.2008, 08:43 yalcın abı hafta sonu bı gun olsa olmazmıydı acaba...daha rahat olurdu ama gelmeye calısacagız...
Canım kardeşim, sadece hep beraber yiyeceğimiz ve 1 saat kadar hoş sohbet edeceğimiz bir toplantı olacağı için hafta içi olmasında bir sorun yok gibi düşündüm.
Yoksa hafta sonu olması için çok uğraştık ama, çoğu kardeşimiz öğrenci, burada yoklardı 22'sinden sonra olsun ki onlarda katılsın istedik, sonra Kadir Gecesi olmasın istenildi, son hafta sonuda çoğu tatile gitme planı yapmış falan, yani olmadı.
Neyse umarım böyle de güzel olacak, yeter ki katılım çok olsun.. Katılabilirsen çok seviniriz.
SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
İFTAR YEMEĞİNE 4 KİŞİ OLARAK AİLEMLE GELECEĞİM.
Sevindim kardeşim, bende kısmet olursa ailemle geleceğim.
.
Rallim58 18.09.2008, 00:07 İzmir organizesinin en az 30 kişilik elit bir aileli iftar toplantısı olacağına inanıyor, katılımcıların biran önce rezervasyonda yerlerini almaları için isimlerini listeye yazdırmalarını bekleriz.
İzmirli yiğidolar; ben yine sözümdeyim en az 30 kişi ve müstesna bir gün olacağına inanıyorum. Şu anda 25 kişi gözüküyor..
Listeye isimlerini yazdırmayanlar neredesiniz?:)
ah bu hafta sonu olsaydı keşke ya çok üzüldüm şimdi gördüm:(
izmirli yiğidolarla son bi kez görüşmüş olurduk..
Gerçekten ne güzel günler geçirdik beraber özledim valla...
Sizlerle beraber olmayı yürekten isterdim ama kader böyle istedi:)
bu haftasonu izmirdeyim sadece. Yemek yine beyaz sarayda fiyat da neredeyse yine bedava:)
Yalçın abi mükemmel organizasyon emeğinize sağlık..:)
Katılacaklar:
2.35fulya58
3.samilavas
4.bahadır erdem
5.karam0
6.|By|_SivasLı
7.NETLOG
9.Yasin Koçak ve ailesi
10.güven3558
11.anilolcay
12.zmirligardaş58
13.ertugrulss
14. hemşo
15.
Lütfen isim yazın....
.
Yalçin bey merhaba.Yahu ğambersiz düğün olurmu.Eşim ve ben bir mani keder çıkmaz ise katılacağız.Benim adımı da yazın.İki kızım ve iki damadım var.Her ne kadar Sivas doğumlu olmasalarda onları da getireceğim.
güven3558 19.09.2008, 18:28 Ahmet Doğan abimizde katılacağını bildirdi..müsait olursa yengemle gelecekmiş ama gün olarak zor bi ihtimalmiş.Ama kendisi gelecek yalnızda olsa...Yalçın Abi onuda ekleyelim lütfen..
izmirliyigido 19.09.2008, 22:10 ah bu hafta sonu olsaydı keşke ya çok üzüldüm şimdi gördüm:(
izmirli yiğidolarla son bi kez görüşmüş olurduk..
Gerçekten ne güzel günler geçirdik beraber özledim valla...
Sizlerle beraber olmayı yürekten isterdim ama kader böyle istedi:)
bu haftasonu izmirdeyim sadece. Yemek yine beyaz sarayda fiyat da neredeyse yine bedava:)
Yalçın abi mükemmel organizasyon emeğinize sağlık..:)
Mustafa'cım bende çok üzüldüm gitmene. Keşke hep aramızda kalsaydın. Seninle yapacak daha çok işimiz vardı. AMa canın sağolsun, kalplerimiz bir.
Yemekte beraber olsaydık çok güzel olacaktı ama biliyorsun bazı sebeplerden dolayı böyle olmak zorunda oldu. Ama inşallah başka bir organizasyonda bir araya geleceğiz.
Sen benim davetlimsin Denizlispor organizasyonunda (gerçekleştirmeye çalıştığımız İZMİRLİ YİĞİDOLAR DERNEĞİ'nin konuğu olarak) maça davet ediyorum. İnşallah İzmir takımlarından biriside Süper Lige çıkarsa İZmir'e de bekliyorum.
.
ciddi manada güzel bir organizasyon olacak gibi.sivas organizesine en ciddi rakibi izmir olarak görüyorum..:)
Mustafa'cım bende çok üzüldüm gitmene. Keşke hep aramızda kalsaydın. Seninle yapacak daha çok işimiz vardı. AMa canın sağolsun, kalplerimiz bir.
Yemekte beraber olsaydık çok güzel olacaktı ama biliyorsun bazı sebeplerden dolayı böyle olmak zorunda oldu. Ama inşallah başka bir organizasyonda bir araya geleceğiz.
Sen benim davetlimsin Denizlispor organizasyonunda (gerçekleştirmeye çalıştığımız İZMİRLİ YİĞİDOLAR DERNEĞİ'nin konuğu olarak) maça davet ediyorum. İnşallah İzmir takımlarından biriside Süper Lige çıkarsa İZmir'e de bekliyorum.
.
tesekkur ederim abi davetiniz icin insallah gelmeye calisacagim..
kerami58 20.09.2008, 10:52 hayırlı olsun yiğidolara... bir buluşma kaynasma vesilesi...
Rallim58 20.09.2008, 14:46 Çok ciddi ve aileli iftar organizasyonumuza İZMİR damga vuracak gibi. Elit ve saygın bir kitle ile iftar yemeği...
Orada olmayı isterdim. Hem gardaşımı, gelinimi hemde; canım yeğenleri görmek ne güzel olurdu ama inşaallah başka Ramazan'da...
anilolcay 21.09.2008, 10:53 Yalçın abi benim okul bayramdan sonraya ertelenmiş ama sizinle birlikte olmak için yarın yola çıkıyorum bu güzel ekip oluktan sonra değil ankaradan vandan bile gelinir iftara:) herkese hayırlı ramazanlar görüşmek üzere
canımözsivaslım 23.09.2008, 01:35 YÜCE ALLAH RAZI OLSUN BU ORGANİZASYONLARI DÜZENLEYİP VESİLE OLANLARDAN
izmirliyigido 23.09.2008, 09:08 Çok ciddi ve aileli iftar organizasyonumuza İZMİR damga vuracak gibi. Elit ve saygın bir kitle ile iftar yemeği...
Orada olmayı isterdim. Hem gardaşımı, gelinimi hemde; canım yeğenleri görmek ne güzel olurdu ama inşaallah başka Ramazan'da...
Sağolasın kardeşim, inşallah başka organizasyonlarımızda sizi davetlimiz olarak görmek isteriz. Bizim, İzmir grubu olarak bir mantelitemiz olsun istiyoruz. Biz 7'den 77'ye eşli, çocuklu Sivas'lıyız ve Sivasspor'un neferiyiz demek için, biz cidden bir aileyiz demek için herşeye ailece katılmaya çalışıyoruz.
Sivasspor'umuzun ilk olarak katıldığı 2. LİG - A maçlarına Ege bölgesinde ki maçlarına ailece katılıyorduk. Ve hatta İzmir ve Sivas gazetelerine de çıkmıştık.
İşte bu sebeble, aile ortamına yaymak ve beraberliği yaşatmak için bu tür organizasyonları İzmir'deki kardeşlerimizle hep beraber yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Sizleride bir gün aramızda görmek isteriz.
.
mustafa yiğit 23.09.2008, 22:45 bende gele bilirim izmir bozyakadan mustafa yiğit sivassporlu
Rallim58 23.09.2008, 23:59 Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Buca Belediyesi yanı)
[/B]
katılacaklar:
2.35fulya58
3.samilavas
4.bahadır erdem
5.karam0
6.|By|_SivasLı
7.NETLOG
9.Yasin Koçak ve ailesi
10.güven3558-(3 kişi)
11.anilolcay
12.zmirligardaş58
13.ertugrulss
14. hemşo
15.ömür bey ve eşi
16.bahadır erdem (4 kişi)
17. Bekir Arda ve eşi + (4 kişi)
18. Ahmet Doğan (?-Eşi)
19. Mustafa Yiğt
Vallahi ne yalan söyleyeyim Sivas'ımızdaki bombalı organizemize tek rakip olarak İzmir organizasyonu olacak galiba...
9 günlük tatili 3 gün izinle 14'mü yapsak:D
35fulya58 25.09.2008, 13:56 Büyük organizasyon ve buluşma bu akşam, unutmayalım.
.
izmirliyigido 25.09.2008, 17:49 Akşam buluşmak üzere, işi olmayan herkesi bekleriz.
.
allah kabul etsin..umarım güzel bir buluşma olur..
Rallim58 25.09.2008, 20:27 Şimdi aldığım İzmir haberine göre 25-28 kişinin aileli katılımları ile hoş bir iftar sofrasındalar. Maşaallah Allah kabul etsin. Şimdiden resimlerini merak etmeye başladım.
Haberi canlı canlı veren kardeşim Süleyman (güven3558) nezdinde tüm katılımcılara hayırlı akşamlar Allah ibadetlerinizi kabul etsin diyorum.
Caharda telefonda rahat bırakmıyorki, tamam onunda selamı var cümle İzmirdeki iftarda bulunan yiğidolara.
Hayırlı akşamlar . Bizleri resimlerinizden mahrum bırakmayın, fazlada bekletmeyin...
mustafa yiğit 25.09.2008, 22:25 kusura bakmayın elamanın biri hastalanınca ben kalmak zorunda kaldım o yüzden gelemedim
ertugrulss 25.09.2008, 23:02 hani resimler yalçın abiiiii:D
güven3558 26.09.2008, 19:00 hani resimler yalçın abiiiii:D
vatandas kanıt istiyor Yalçın abiii...Bekletme artık..bizde bekliyoruz;):D
MASALİMSİ 26.09.2008, 23:44 evet abiii vatandaş olarak kanit istiyoruz :D bencede hani resimler :D
ertugrulss 27.09.2008, 23:17 yalçın abi uyuma nerde resimler millet yayınladı tarihi geçti bizde tık yok hadi gariii abiii aaa :D
MASALİMSİ 29.09.2008, 00:09 abiiii bilakis ve itina ile sayın degerli ertugrulss'a katılıyorum hadin gariii :D ertuggg bırkma işin peşini hep destek tam destek arkandayım :D
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20992
konuya burdan devam edelim...
|