Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜYELER NEREDE ?

by_hunter
29.08.2008, 19:55
Arkadaşlar sitemizin üye sayısı 43.000 bini geçti ama malesef cevrim içi olan uye sayımız hafta sonları en yogun zamanlarda 200 zor buluyor yorum acan arkadaşlar aynı yorum yazanlar aynı bır kactane farklı yuz var gerısı yok.

Sitemizin daha etkin ve kuvvetli bir hale gelmesi için diğer üye arkdaşlarımızıda siteye çekmeli ve daha aktif olmalıyız.Bu hususta fikri olan arkadaşlar var ise lütfen yorumlarını eklesinlar ve site yönetimine mesaj göndersinler.

Sivasspor ve sivasspor taraftarı sevdalısı bir yiğido GARDAŞINIZ:D

sinan-58
29.08.2008, 19:58
siteye özellikle sivassporumuzun rakıbinin taraftarları üye oluyor 1 gün girdikten sonra daha girmiyorlar bunlara çözüm yorum yapmıyanların uyelikleri silinecek gerçek sayı ortaya çıkacak

€F€
29.08.2008, 20:03
belli süre siteye girmeyenlerin üyelikleri dondurulabınır sinan-58 e de katılıyorum

yusuf_yusuf
29.08.2008, 20:03
ben hergun cevrım içim gardas herkes kafasına gore uye oluyor ama ortada bırsey yok

fatihtuztas
29.08.2008, 20:20
ya hemen olumsuz düşünmeyin sonuçta her üyenin evinde bilgisayar yok mesela ben ancak minternet cafelere giderek sivasspor.coma girebiliyorum.

engin2609
29.08.2008, 20:23
bende her gün cevrimiçi oluyorum ama cevrimdısıda siteye bakıyorum

nazimgulturk
29.08.2008, 20:28
doğru diyosun kardeş ..aynen katılıyorum

yerliturkuaz
29.08.2008, 21:25
Evet sitemiz 45000'e yaklaştı fakat siz arkadaşlarımızında dediği gibi belirli kişiler dışında siteye giren yok. Normaldir bence. Biliyosunuz arkadaşlar biz Sivas'lılarda dayanışma yok haliyle üye olan ya siteye girip sadece genel haberleri okuyor. Sitemizin biraz daha canlılık kazandırılması gerekiyor.

Bakın İstanbul'da bir maç yapalım dedik dogru düzgün on dört kişiyi bulamadık. İstanbul'da üç milyon Sivas'lı yaşıyor diyoruz hani nerde peki....

Hemşerilerim bizde birlik yok gideriz üç büyüklerin maçlarına onları tutarız ...

Kimsede gelip bundan daha fazlasını beklemesin....

by_hunter
30.08.2008, 19:06
ya hemen olumsuz düşünmeyin sonuçta her üyenin evinde bilgisayar yok mesela ben ancak minternet cafelere giderek sivasspor.coma girebiliyorum.

yiğido sevdalısı arkadasım soyledıklerınde haklısın am 45.000 kişiden baglanan 200 olunca gerıye kalan 44.800 kişiyi merak etmemek elde değil

UTKUM_58
30.08.2008, 19:32
EVET OKADAR UYE OLDUGUNU BENDE BILMIYORDUM:AMA DOGRUDA YORUM YAPMIS ARKADAS: OKADAR UYE VAR AMA YOKLAR BENDE ARA VERDIM AMA AYDA 20 GUN GIRERIM ONCEDEN COK YORUM YAPIYORDUM AMA SIMDI PEK VAKTIM OLMUYOR INSALLAH BU SENE ARTAR
SEVGILERIMLE

Medusa
30.08.2008, 19:52
haklısın...üye olan bi daha görünmüyo:D bnde elimden geldiince girmeye çalışıyorum

furkancfc
30.08.2008, 21:03
Yeni üye olanlara yorum yazman hakkın tanınmasın

kangallı58
30.08.2008, 22:02
BENDE HERGÜN EN AZ 3 SAAT SİTEDEYİM

akifeker
30.08.2008, 22:20
belli süre siteye girmeyenlerin üyelikleri dondurulabınır sinan-58 e de katılıyorum

adamın evınde neti yoksa internete gıdecek de fırsatı yoksa ne yapacak:confused:

€F€
31.08.2008, 11:27
adamın evınde neti yoksa internete gıdecek de fırsatı yoksa ne yapacak:confused:

enım kastım 1 hafta falan degil mesala 3 ay sıteye gırmeyenın uyelıgı dondurulsun dıger 3 aydada ıptal edılsın sadece bır onerı

anilcan213
31.08.2008, 12:05
ben üye oldum da noldu bnmle aynı rütbe de olanlar konu acablior ama bn acamıyorum... üyelği mi silmei bile dşünüorum bu aralar..bize ulaşın diolar o akdar mesaj gnderdim bi cvp yok

Abdullah DuMaN
31.08.2008, 12:11
ben sadece 1 hafta 10 gündürki sık giriş yapamıyorum istanbuldaydım yeni geldim bundan sonra buradayım allahın izni ile

muttalip58
31.08.2008, 12:14
ewet bir gün içinde bir defa girilmeli girilmesse iptal edilmeli 43.bin kişi içinden 200 çevrimiçi ise çok kötü biz sivas taraftarıyız mahalle takımı taraftarı deiliz

üçyıldız58
31.08.2008, 12:15
ben üye oldum da noldu bnmle aynı rütbe de olanlar konu acablior ama bn acamıyorum... üyelği mi silmei bile dşünüorum bu aralar..bize ulaşın diolar o akdar mesaj gnderdim bi cvp yok

evet kardeş sana katılıyorum ogün acemi üye konu açıyorr bizsee hala beklemedeğizzz bendee girmek istemiyorumm pekk şu sıraa diğer takımlarınn sitelerineee takılıyorummm.
birdee sitemizdee yaratıcı konularrr yokk hepp eskii konularııı getir getirrr konuşşşş.
sitemizzz eskii popülistliğini kaybediyorrr bakıyorumm herkes diğer takımların sitelerindee sohbet muhabbet ediyorrr

amcaa
31.08.2008, 20:29
evet kardeş sana katılıyorum ogün acemi üye konu açıyorr bizsee hala beklemedeğizzz bendee girmek istemiyorumm pekk şu sıraa diğer takımlarınn sitelerineee takılıyorummm.
birdee sitemizdee yaratıcı konularrr yokk hepp eskii konularııı getir getirrr konuşşşş.
sitemizzz eskii popülistliğini kaybediyorrr bakıyorumm herkes diğer takımların sitelerindee sohbet muhabbet ediyorrr

www.kostad.org bekleriz herzaman kapımız açık

Yiğiter
31.08.2008, 22:25
arkadaşlar haliyle herkes kendi bulunduğu mekandan yaz tatili münasabetiyle uzakta bulunmakta..okulların açılmasıyla birlikte,herkes kendi mekanına dönecektir..ve haliyle sitemiz eski canlı günlerine tekrar dönecektir..sitemizi canlı hale getirmek de aslında bizlerin elinde..tartışmalara,düşünce alışverişlerine yeteri kadar katılmalı,fikirlerimizi site üyeleriyle paylaşmaktan çekinmemeliyiz..saygıyla..iyi geceler.

by_hunter
04.09.2008, 16:02
walla kim nederse desin site popiletisini kaybediyor acilen bişeyler yapılmalı okullar acılsın tatil bitsin falan dıyoruz ama gorun bakın yıne aynı kişiler olacak