Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
30.08.2008, 22:04
http://www.sivasspor.com/images/stories/20.11.2006%20(5).jpg

Geçen sezon gösterdiği etkili performans ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor yeni sezondaki ilk galibiyetine Kocaelispor deplasmanında ulaştı.Bu önemli maç hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

kangallı58
30.08.2008, 22:08
Maçın en kötüsü kimdi ?
Walla bence Tum du
Maçta göze çarpanlar ?
yine tum dicem ben bu kadar da olmaz
tam bir gol kaçırma rekortmeni

SivasLady
30.08.2008, 22:09
cok güzel bir mac oldu
sonunda galip gelen takim biz oldugumuz icin cok mutluyuz
ilk yari cok iyi oynadik ikinci yari basinda biraz geriledik
kocaelinin kirmizi kartindan sonra oyuna hakimiyetimizi koyduk
ve sirayla gollerimizi attik
takim yavas yavas rayina oturuyor, bazi olumsuzluklarin olmasi gayet normal
daha henüz sezonun ikinci maciydi
takimimiz her hafta daha iyi olacagindan eminim

ertan_58
30.08.2008, 22:09
zor bir deplasmanda güzel bir sonuc bu takımda böyle bir durumda kötü futbolcu aramak yanlış olur bence

kangallı58
30.08.2008, 22:10
evet zor bi deplasmandan 3 puan ile dönmek gayet güzel

talha58
30.08.2008, 22:10
En azından güçlü olduğumuzu kanıtladık. Tum konusunda yorum yok. :)

AYDIN1985
30.08.2008, 22:11
ilk galibiyetimiz hayirli ugurlu olsun. Insallah basarilarinin devami gelir.

akifeker
30.08.2008, 22:16
maç oynandığı sırada işteydım sokro daha yenı öğrendim hll olsun

:D

BOUN
Kendi memleketinin takımı varken gidip üç büyültülmüşe yalakalık yapanlara, maddi-manevi destek olanlara, Yiğidoluktan nasibini almamışlara, çürük çarıklara, aramızdaki karakteri zayıflara kapak olsun.

Titreyin baylar bayanlar, gerçek büyük burada, gerçek kahraman burada!

Herkese inat, üç büyültülmüşe inat, yalaka medyaya inat, çürük çarık sivaslılara inat ŞAMPİYON SİVASSPOR!

Alayına isyan, inadına Sivasspor!

sivas_kangallı
lige çok iyi başladık aman nazar değmesinn inş lig bıtene kadar boyle devam ederiz.

acun_58
Valla Ben macı Trt fm dınledım Spıker Harıc Hepsı ıyıdı :D:D Sıvassporumuzda one cıkan ısım Ibrahım Dogasar bugun macın yıldızıydı Cok calıstı capaladı Golu atacak mesajını verdı ve Attı Genc Arkadasımıza Helal olsun Macın en kottusu Kocaelı Sporda Kırmızı kart goren Arkadas dır...Yakısmadı ona Sıvasspor cok guzel mucadele ettı Helal olsun Yıgıdoma Haftaya Festıval olacak Saha Ben ole dusunuyomm :::::YA buarada:Maclar aksam oynanıyo Neden kımse Meşale Yakmıyo Anlamıs deyılım ben bundan 4 Sene once Sıvas spor da Buyuk cosku Gormustum Her macta Gunduz olmasına Rahmen Mesaleler Yakılırdı Ama su 2 sezondur Maclarda Ne canlı Taraftar Ne bayraklar Nede Mesaleler Yakılmıyo Anlamıs Deyılım Burdan Grup Lıderlerıne Duyuruyorum Maclarda Meşale Yakalım Ortalıgı Dumana Bogalımkı Sıvassporun Taraftarları one cıksın :::: En buyuk BALILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIve MEHMET YILDIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Z ::::TUM NIYE Geldı Anlamıs Deyılım :DD::D:DD:D

SONMEZ
30.08.2008, 22:17
OHHHHH... BEEEEEEE... FERAHLADIMMM... :)
EYLE HAS OLDU Kİ. :)

GOL YEMEYEN 4 TAKIMDAN BİRİSİYÜHK. :rolleyes:
- SİVASIMIZ
- ENTEB
- GAYSERİ
- ESGİ ŞEHER

YARINKİ MAÇLARDA ESGİ ŞEHERİNEN GAYSERİ DE GOL YERLERSE
GERİYE GALDUK 2 DAHIM. ;)
- SİVASIMIZ
- ENTEB

58 memo
30.08.2008, 22:20
uzun lafın kısası 3 puanımızı aldık
diğer maçlarda 3 puan bekliyoruz
geçen seneki başarımızı tekrarlamak istiyoruz
ne cimbom,ne kartal,ne de fener
Sivasspor bir ömre bedel

okyay58
30.08.2008, 22:22
ilk 3 puanımız hayırlı olsun :D

yerliturkuaz
30.08.2008, 22:22
İlk galibiyetimizi aldık ve diğerleri de gelecek...

Takım yavaş yavaş rayına oturuyor...

Yiğiter
30.08.2008, 22:23
1-kocaelsipor yönetimi bu işi çözmüş...kolay maç olacak dedi,gerçekten de kolay maç oldu:)
2-sylla gerçekten tam bir görev adamı..radyodan bile ne kadar güzel oynadığını anlayabiliyorsunuz...
bilicanın adını çok duydum...o da baya başarılı oynamış..balilinin yerine tumun oynaması hala göze çarpıyor :)

metincetin58
30.08.2008, 22:31
kim iyi kim kötü oldu karıştırmayın güzel bi 3 puan oldu

mahmutahmet
30.08.2008, 22:32
GERÇEKTEN SÜPER OLDU BU GALİBİYET

cs49
30.08.2008, 22:34
Sivassporun her maçı alma ihtimali var. Büyük takımlardan bile daha rahat oynuyor deplasmanda. Her ne kadar geçtiğimiz sezon kendi sahamızda çok maç alsakta sivastaki maçlarda zorlanıyoruz. Takım sanki deplasmanda iyi gibi. İlk maça gidemedim ama Sivas iyiydi diyende duymadım. Bu sezon orta sahada sorun yaşarız gibi geliyor bana. İç sahadaki maçlarda orta sahadaki eksiklik daha çok göze batıyor. Bugünki galibiyet Sivassporun rahat bi sezon geçireceğinin işareti bence. Geçen sezon gibi olmaz belki ama ilk 8 e gireriz bence. Bu sezon orta sahada sorun yaşarız gibi geliyor bana. İç sahadaki maçlarda orta sahadaki eksiklik daha çok göze batıyor.

sivasli215
30.08.2008, 22:38
maçı radyodan dinledim
ben mehmet yıldızı yine maçın yıldızı seçerim
ibrahimi de begendim
petkovic bana göre daha iyi olabilirdi ama olsun ilk maclar bunlar,konsantrasyon sorunları olabilir

ilk deplasmanımızdan 3 puan almakla çok iyi bir iş yaptık,darısı diğer maçlarımıza....

Medusa
30.08.2008, 22:39
süperdi bizim açımızdan inş. böyle devam eder :)

Yiğiter
30.08.2008, 22:40
6. dakikada kazanılan serbest vuruşu İbrahim kullandı. Bu topla ceza alanında buluşan Tum topu müsait pozisyonda auta attı.

güler misin ağlar mısın..:)

jakobieen
30.08.2008, 22:40
valla maçı izleyemedim dinleyemedim o yüzden yorumum kısa ve net;

ŞAMPİYONLUK İÇİN KALDI 32 MAÇ :)

teşekkürler uşaklar..

erol_58
30.08.2008, 23:14
üstün olan bizdik sivasspor efsanesi geri döndü geride kalan takımlara korkulu rüyalar yiğidolar geliyor geçen senenin hesabını almaya

spidey58
30.08.2008, 23:16
Maşallah çok iyi oynadık valla, maçı daha izleyemedim ama spikerin dediğine göre daha da farklı olurmuş.Helal size yiğidolar aynen böyle devam ...

Yiğiter
30.08.2008, 23:16
tesadüfler devam ediyor..biz çok fena alıştık tesadüfler yapmaya..

kadir0911
30.08.2008, 23:25
Maci ne izleyebildim nede dinleyebildim, Sivasspor Camiamizi Kutluyorum !

eyupk
30.08.2008, 23:33
KÜSTAH YORUM YAPMIŞ,KOCAELİSPORLULAR GEÇEN YILIN LİG ÜÇÜNCÜSÜNÜ UNUTMUŞTU,OH OLSUN.

yigidomustafa58
30.08.2008, 23:42
Maçın yıldızı kimdi ?
Musa Aydın ve İbrahim Dağaşan
Maçın en kötüsü kimdi ?
Herve Germain Tum
Maçta göze çarpanlar ?
Faruk Bayar çok istikrarlı ve bir şeyler yapmak istemesi
Forvette hızlı değiliz...
Forvete Tum yerine ilk 11 de Balili'yi koyabiliriz...

Cem41
30.08.2008, 23:47
6. dakikada kazanılan serbest vuruşu İbrahim kullandı. Bu topla ceza alanında buluşan Tum topu müsait pozisyonda auta attı.

güler misin ağlar mısın..:)

16,26 böylece devam etti ama kalecinin hakkını yememek lazım:) tum beş para etmez direk serbest bırakılsın,ilk yarıda topla daha çok oynamasına rağmen gol yollarında etkisizdi ilk gölü göremedim onun için yorum yok musa atıldıktan sonra kontradan golu yedik ve dağıldık çok pas hataları yaptık tartışmalı bi golümüz verilmedi, ama sivasın geçen seneki başarısını tekrarlaması zor gözüküyor.

selametle

MOS-BY-58
30.08.2008, 23:50
ben olaya biraz farkli yaklasacagim...
isyan ediyorum cünkü Sivasspor'un maclarini canli izleme imkani yok. bu ne bicim bir yayincilik sistemi!!!
bi tarafim hala Fenerli oldugu halde ben Sivas maci izlemek istiyorum.
Sebep 1: Sivasspor taraftariyim.
Sebep 2: Sivasspor'un futbolu hem istikrarli, hem de büyüklerden (!) cok daha iyi!!!

mac sonralari da varsa yoksa 4 takim!!! yuh olsun!!!

Yiğiter
30.08.2008, 23:52
ben olaya biraz farkli yaklasacagim...
isyan ediyorum cünkü Sivasspor'un maclarini canli izleme imkani yok. bu ne bicim bir yayincilik sistemi!!!
bi tarafim hala Fenerli oldugu halde ben Sivas maci izlemek istiyorum.
Sebep 1: Sivasspor taraftariyim.
Sebep 2: Sivasspor'un futbolu hem istikrarli, hem de büyüklerden (!) cok daha iyi!!!

mac sonralari da varsa yoksa 4 takim!!! yuh olsun!!!

Tüm Sivas'lıların bir taraflarının değil, her taraflarının Sivasspor'lu olduğu gün bizim maçlarımızı vermeye mahkum olacaklardır..

fransasivas3500
30.08.2008, 23:59
maça bakamadim ama tebrik ediyorum sivassporumuzu yani fenerbahçeden 100 kat ustun oynamistir bence fener bugun berbat otesi bir maç yapti ondan

titizyiğido
31.08.2008, 00:06
açıkçası ben sivasın galip geleceğinden pek emin değildim ama futbolcularımız çok özverili oynadılar hepsini canı gönülden kutluyorum

oz.can
31.08.2008, 00:21
Demedim mi. demedim mi
Gönül sana söylemedim mi
Bu bir rıza sofrasıdır
Yiyemesin demedim mi

Haftaya içerde Bursayıda devirirsek(inşallah) takım tam havaya girer...

cesur sivas
31.08.2008, 00:25
-bu mac bizimdi 100% arkadaslar.!!
-sergio ilk onbirde basladigi iyi oldu cunku iyi oynadi hemde baska maclardan daha iyi!!
-ibrahim dagasan kendini gösterdigi iyi oldu (artik hep böyle)
-tum hala berbat oynuyor, bak balili girdi verdi assisti!!
-bana göre ilk 11 söyle

-petkovic-
-abdurrahman dereli,bilica,murat sözgelmez,faruk bayar/hayro-
-sylla,musa aydin,sergio,ibrahim dagasan/sezer badur-
-mehmet yildiz,balili

mehmeTayyib
31.08.2008, 00:37
kocaeli sitesine girdim hakeme eleştri yağmuru.... biride çıkıp demiyorki sivas çatır çatır top oynadı ilk yarı serdar olmasa 5 atardı :) nse alışırlar zamanla süper lige :D

KeruLLu_17
31.08.2008, 00:41
Kazanmamız Çok İyi oLdu Güzel Bi Galibiyetti Tebrik Ederim Tüm Camiamızı...

COBANSARAYLI
31.08.2008, 00:44
deplasmanda alinan galibiyettten dolayi yigidolari tebrik ediyorum heralde yigido yine deplasman lideri olacak gibi insallah devami gelir ve ic sahada da yenilmeyiz bence lige iyi baslamak cok onemli ilk iki haftada yenilmedik en azindan acikcasi beraberlikte iyi sayilirdi deplasmanda sonucta yenilmiyorsunuz ama galibiyet mukemmel olmus gecen haftayi telafi etmis oldular hepsini tebrik ediyorum helal olsun yigidolara anadoludan sampiyon cikacaksa bu YIGIDOLAR olacaktir

ufuqq
31.08.2008, 01:17
kocaeli sitesine girdim hakeme eleştri yağmuru.... biride çıkıp demiyorki sivas çatır çatır top oynadı ilk yarı serdar olmasa 5 atardı :) nse alışırlar zamanla süper lige :D

maçı izLemediğin ap açık orTada kardeşim boş eLeştiri yapma sıf yorum yapmak için de yhapma..

maç hakkında ise biz daha uyum sorununu çözememişiz

engin ipekogLunun basit hataları bizi maglubiyete sürükLedi..

galip gelmenizin % 80 Lik sebebi hakemdir

bugün takım oLarak siz bizden iyidiniz bunu inkar edemem ama kocaelisporu yakan engin ipekogLu ve yardımcıLarı 3 lÜ hakem korosudur bu böyLe biLine ..nese arkadaşLar saqLıcakL kaLın kocaeLiden seLamletLe..

kızılova
31.08.2008, 01:24
3 puan almak çok güzel bir şey sivasspora teşekkürler

ufuqq
31.08.2008, 01:34
size yakışanı yapın Lütfen msjLarımı değiştirmeyin ;)

albina58
31.08.2008, 02:12
Artık günümüz futbolunda,özellikle iki yıl önceki avrupa şampiyonasındaki,yunanistan ın futbolundan sonra,göze hoş gelen futboldan öte,hedefe-üç puana-getirisi paraya bağlı olarak sonuca giden,endüstiriyel futbol deger kzanmıştır.
Ben artık göze hoş gelen futboldan ziyade,maçın sonucuna bakıyorum.Liğ bittiğinde aldığımız puan karşılığı,sezon boyu maç gelirlerimiz,sezon sonu degeri artarak sattığımız futbolcunun kulübümüze getirisi benim için daha önemlidir.
Dakika 90,Kocaelispor=0...SİVASSPOR=2
Üç puan
Artı 350 bin ytl,
Değeri artan,İbrahim DAĞDAŞAN futbolcumuz.

Aklımda kalan bundan başkası değildir.

Shan58
31.08.2008, 03:35
Artık günümüz futbolunda,özellikle iki yıl önceki avrupa şampiyonasındaki,yunanistan ın futbolundan sonra,göze hoş gelen futboldan öte,hedefe-üç puana-getirisi paraya bağlı olarak sonuca giden,endüstiriyel futbol deger kzanmıştır.
Ben artık göze hoş gelen futboldan ziyade,maçın sonucuna bakıyorum.Liğ bittiğinde aldığımız puan karşılığı,sezon boyu maç gelirlerimiz,sezon sonu degeri artarak sattığımız futbolcunun kulübümüze getirisi benim için daha önemlidir.
Dakika 90,Kocaelispor=0...SİVASSPOR=2
Üç puan
Artı 350 bin ytl,
Değeri artan,İbrahim DAĞDAŞAN futbolcumuz.

Aklımda kalan bundan başkası değildir.

Kötü oynayıp 3 puan alıncada Anadolu takımları sivasa yattı oluyor.
Kötü oynayarak 4 büyükleri yenemessin o zamanda başarıya tesadüf derler. büyükleri yenemeyince gıkında çıkmaz herkes şampiyonlu haketmedi der.
Sivas en azından iyi oynayıp kendi evinde büyüklerle berabere kalsaydı geçen sene şampiyondu.

sivaslitaner58
31.08.2008, 07:36
simdi iyi oynadimi kotu oynadimi ona bakmiyalim ya nebicim konu bu kazandik ya ona bakin yoksa yine kufur yazacaksiniz bilmem ne

adres58
31.08.2008, 07:58
Sadece Tum un kötü İbrahim Dağaşanın iyi olduğundan bahsediliyordu radyoda.. Hocamızın (Kayseri maçında eleştirmiştim) büyük oyuncu değişiklikleri ve yerinde ve zamanında müdahaleleri ondan adeta özür dilettirdi. Eksiklerimiz sakatlıklarımız tabiki. Eğer bunlarıda giderirsek vay geldi hallerine...

byCERAN58
31.08.2008, 08:49
Maçın yıldızı kimdi ?

İbrahim Dağşan( Has yiğido )Bilica-Sylla

Maçın en kötüsü kimdi ?

Herve Tum. Ama zaman ilerledikçe vede uyum sağlamaya başladığı zaman golleri ile bizi çoşturacağına eminim.

Maçta göze çarpanlar ?

Sedat Bayrak'ın , uzun bir sakatlıktan sonra süperlig'de forma giymesi.Hoşgeldin Sedat,seni çok özlemiştik.İnşallah sakatsız bir dönem geçirirsin..Bu senenin en az gol yiyen takımımı olacağımız şimdiden garanti arkadaşlar. :))

Forvet hattımız çok güçlü ama gol bulmaktan zorlandığımız kesin...! Nedenini biran önce hocanın bulması gerekiyor.

Sezonun ilk 3 puanını deplasmanda kocaeli gibi köklü bir klube karşı almak çok guzel oldu. İnşallah bu 3 puan şampiyonluğu habercisi olur :)))

Teknik ekipe vede değerli futbolcularımıza canı gönülde tşk eder vede inşallah kazasız-belasız,en önemlisi sakatsız bir lig geçiririz.

Saygılarımla.

DOĞUŞTAN VEDE ÖLÜMÜNE YİĞİDO

Yiğiter
31.08.2008, 09:35
çıktık aslanlar gibi top oynadık..serdar gününde olmasaydı 4-5 farkla bitecek maç..kimse hakem falan demesin..

t.kilicer
31.08.2008, 09:46
iki haftalık sonuç güzel inşallah böyle devam ederiz

sivaslı yıldız
31.08.2008, 09:50
Bence önemli bir deplasmandan galibiyetle dönüyoruz.. Ne yazık ki maçı dinleyemedim ama, yorumlardan anladığım kadarıyla ''Sivasspor Şov'' başlamış bile..:)

nuri_58
31.08.2008, 09:57
Maçın yıldızı kimdi ?

Mehmet YILDIZ

Maçın en kötüsü kimdi ?

Herve TUM

Maçta göze çarpanlar ?

TUM

alisinan aslan
31.08.2008, 10:00
çıktık aslanlar gibi top oynadık..serdar gününde olmasaydı 4-5 farkla bitecek maç..kimse hakem falan demesin..

evet kesinlikle katılıyorum bende maçtaydım aslanlar gibi oynadık.kalede serdar gibi bir kaleci olmasa daha ilk yarıda 3 4 olurdu sonuna kadar hak etik.

davulcu
31.08.2008, 10:02
dün herzaman olduğu gibi yine davulumla beraber maçtaydım...bizim açımızdan maç çok iyi geçti ama maalesef tribünde çekirdek yiyenlerin sayısı tezaurat yapanlardan daha fazlaydı...bende bunun üzerine 90 dakika boyunca hiç durmadan davul çaldım çünkü tribünde çıt çıt çekirdek seslerinin duyulmaması için ama yinede rahatsız olan insanlar vardı... yorum sizin

yeniceri_can
31.08.2008, 10:49
gönül isterdiki bizde orda olalım ama son anda çıkan aksilikler sonucu olmadı.
maça gelince seyredemedim ama özet görüntülerden anladığım kadarıyla jestrovicin beceriksizliği serdar kulbilgenin devleşmesi sonucu maçda goller gecikmiş.
balilinin girmesiyle iyice rahatlayan mehmet yıldızın skoru tayin eden golü ile iyice rahatlayıp sevindik.Darısı Bursa maçına.
;)

sinan-58
31.08.2008, 11:06
maçın özetini izliyebildim 90 dk sını izlemeden değerlendirme yapmak yanlış olur hayırlı olsun 3 puan

serhatcan
31.08.2008, 11:12
Yaw ben halaa ANTİ FATİH TERİM diyorum. Ve dünya kupasındada milli takımı desteklemeyeceğim. hatta ermenistan maçında ermenistanı destekleyecceğim. Çünkü adil bir milli takım oluişturulmadı ve yine diyoerum bu milli takım türkiye milli takımı değil fatih terim milli takımı. Şu başarılı sivasspordan 1 futbolcu alınmamışsa ben o milli takımı milli takım saymam. evet ermenistan maçıonda ermenistanı tutacam. ANTİ FATİH TERİM.

yeniceri_can
31.08.2008, 11:34
Yaw ben halaa ANTİ FATİH TERİM diyorum. Ve dünya kupasındada milli takımı desteklemeyeceğim. hatta ermenistan maçında ermenistanı destekleyecceğim. Çünkü adil bir milli takım oluişturulmadı ve yine diyoerum bu milli takım türkiye milli takımı değil fatih terim milli takımı. Şu başarılı sivasspordan 1 futbolcu alınmamışsa ben o milli takımı milli takım saymam. evet ermenistan maçıonda ermenistanı tutacam. ANTİ FATİH TERİM.

kim oynarsa oynasın kimi çağırırsa çağırsın hocası kim olursa olsun forza milli takım ;)

omercoskun
31.08.2008, 11:37
maçı canlı canlı izleyen biri olarak
maçın en kötüsü : mehmet yıldız dı
maçın en iyisi :kocaeli kalecesi serdar olarak göze çarpıyordu tabiiki gole kadar diğer bölümler için ibrahim dağaşan
maçta göze çarpanlar :tum diyebilirim neden diyeceksiniz adam kule gibi gelen topları indirio etkisiz gözüksede rakip savunmayı yıpratıo 2. yarıda da balili girio iş tamam

TATLISU
31.08.2008, 11:40
Kocaeli -Sivas maçını İstanbuldan giderek özel olarak izleme fırsatı buldum. öncelikle galip gelen takımımızın sporcu ve tüm teknik kadrosunu tebrik ediyorum. bunun yanısıra sivassporda bazı futbolcuların havaya girdiklerini(burunlarının büyüdüklerini) gördüm.Müsabaka başlamadan önce sivasspor taraftarının 15 metre ilerde bulunan Hayrettin ve Muhammet i (sivil kıyafetli)tribüne istemesine rağmen, adamlar 15 metre taraftarın önüne gelmeyi reddetmeleri tüm taraftarımızı üzmüştür.Bizler İstanbuldan veya yakın yerlerden ne zorluklarla maça gelmemize rağmen bu 2 sporcunun yaptıklarını yanlış buluyorum. Sizler seyirci sayesinde varsınız.Bu düşünce ile teknik kadronun ve yönetim kurulunun bu konuda sporcularımıza gerekli uyarıda bulunacaklarına inancım tamdır.Netice de Sivas ımız ve sivassporumuz kazançlı çıkacaktır. Saygılarımla...
emekli öğretmen.ENVER TATLISU

TATLISU
31.08.2008, 11:46

Haklısın.öncelikle A.DERELİ ve Mehmet YILDIZ,fatih terimin milli takımında değilde Türk milli takımında rahatlıkla ilk 11 de görev verilecek ve yapacak kapasitede futbolcu kardeşlerimiz olduğuna inanıyorum.

ilker_8787
31.08.2008, 11:47
yanlış Kamerunluyu aldık Bebbe'yi alsaydık Tum yerine keşke ;)

muttalip58
31.08.2008, 11:59
maçın en kotusu tüm eeni iyisi ibrahim doğaşan vall abayya ii oynayan var şamopiyon sivas

YuNuSPaSa58
31.08.2008, 12:08
Valla Ben macı Trt fm dınledım Spıker Harıc Hepsı ıyıdı :D:D Sıvassporumuzda one cıkan ısım Ibrahım Dogasar bugun macın yıldızıydı Cok calıstı capaladı Golu atacak mesajını verdı ve Attı Genc Arkadasımıza Helal olsun Macın en kottusu Kocaelı Sporda Kırmızı kart goren Arkadas dır...Yakısmadı ona Sıvasspor cok guzel mucadele ettı Helal olsun Yıgıdoma Haftaya Festıval olacak Saha Ben ole dusunuyomm :::::YA buarada:Maclar aksam oynanıyo Neden kımse Meşale Yakmıyo Anlamıs deyılım ben bundan 4 Sene once Sıvas spor da Buyuk cosku Gormustum Her macta Gunduz olmasına Rahmen Mesaleler Yakılırdı Ama su 2 sezondur Maclarda Ne canlı Taraftar Ne bayraklar Nede Mesaleler Yakılmıyo Anlamıs Deyılım Burdan Grup Lıderlerıne Duyuruyorum Maclarda Meşale Yakalım Ortalıgı Dumana Bogalımkı Sıvassporun Taraftarları one cıksın :::: En buyuk BALILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIve MEHMET YILDIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Z ::::TUM NIYE Geldı Anlamıs Deyılım :DD::D:DD:D

ßiz meşaLe yaktık her iki golden sonra. görevliler yanımıza geldiler polisle birlikte söndürmemizi istediLer. Klüp ceza aLırmış fiLan.. bizde söndürdük..

şafak58_35
31.08.2008, 12:26
valla ne izliyebildim nede dinliyebildim malesef :(

YuNuSPaSa58
31.08.2008, 12:28
Bence önemli bir deplasmandan galibiyetle dönüyoruz.. Ne yazık ki maçı dinleyemedim ama, yorumlardan anladığım kadarıyla ''Sivasspor Şov'' başlamış bile..:)

ohooooo Sen ne diyorsunuz aßLa.. süper maçtı.:):)ßizde az ßağırmadık :D

YuNuSPaSa58
31.08.2008, 12:34
Kocaeli -Sivas maçını İstanbuldan giderek özel olarak izleme fırsatı buldum. öncelikle galip gelen takımımızın sporcu ve tüm teknik kadrosunu tebrik ediyorum. bunun yanısıra sivassporda bazı futbolcuların havaya girdiklerini(burunlarının büyüdüklerini) gördüm.Müsabaka başlamadan önce sivasspor taraftarının 15 metre ilerde bulunan Hayrettin ve Muhammet i (sivil kıyafetli)tribüne istemesine rağmen, adamlar 15 metre taraftarın önüne gelmeyi reddetmeleri tüm taraftarımızı üzmüştür.Bizler İstanbuldan veya yakın yerlerden ne zorluklarla maça gelmemize rağmen bu 2 sporcunun yaptıklarını yanlış buluyorum. Sizler seyirci sayesinde varsınız.Bu düşünce ile teknik kadronun ve yönetim kurulunun bu konuda sporcularımıza gerekli uyarıda bulunacaklarına inancım tamdır.Netice de Sivas ımız ve sivassporumuz kazançlı çıkacaktır. Saygılarımla...

Muhammed ALi'nin altında beyaz ßi ayakkabı:DKot Pantolon ßide çizqiLi t-Shirti vardı. Hayrettin'inkini hatırLamıyorum:):) Ama yanLıs yaptıLar..

omercoskun
31.08.2008, 12:41
Sivas ders verdi

Sivasspor sezonu erken açan bir takım olarak daha derli toplu ve daha atak bir futbol sergilerken, buna karşılık Kocaelispor biraz daha dağınık ve biraz daha çekingen futbol oynadı. Yıllar önce Kocaelispor formasıyla yıldız olan Bülent Uygun, hoca olarak ilk kez eski takımı Kocaelispor karşısında görev yaparken değişik duygular içerisindeydi. Ancak
maç başladığında bu duygular yerini puan savaşına bıraktı. İlk dakikalardan itibaren Kocaelispor açık bir baskı uygularken, Sivasspor biraz daha kontrollüydü. Kocaelispor'un ateşini söndüren Sivasspor, 30. dakikadan sonra ciddi ciddi Kocaelispor kalesine geldi. Mehmet Yıldız, Silva, Oliveira ile müsait pozisyonlar yakaladı. Ancak Fatih Terim tarafından yeniden Milli Takım'a seçilen Serdar Kulbilge inanılmaz kurtarışlar yaparak takımının kurtarıcı meleği oldu. Maçın 2. yarısında Sivasspor oyuna iyice ağırlığını koydu. Gerilerden gelen Faruk'un desteği, İbrahim Dağaşan'ın olağanüstü futbolu ve adeta yürüyerek oynayan Mehmet Yıldız'ın tecrübesi Sivasspor'a golü getirdi. Gençlerbirliği karşısında Ankara'da inanılmaz bir hata yapıp golü yiyen Kocaelispor defansı, dün de Sivasspor karşısında gole davetiye çıkardı. Transfer şampiyonu Kocaelispor, hatalar şampiyonu olmaya aday. Geçtiğimiz sezon ses getiren Yiğidolar ise gücünden bir şey yitirmediğini ispatladı. Dünkü maçın geneline bakacak olursak açık üstün olan taraf Sivas'tı. Kocaelispor ise iyi görüntü vermedi

sinan-58
31.08.2008, 12:45

hayrettini bizde sivasta çağırınca gelmez ama mohammed gelirdi nie gelmedi acaba yanlış yapmışlar

GLoBe-Y-Gençlik
31.08.2008, 12:48
zor bır mac oldu gururumuzdur sıvasspor hepsıne tskler

hodrimeydan4107
31.08.2008, 13:08
ılk yarı sıvas ıyıydı ıkıncı yarıcok ıyı basladık kontradan gol yedık faulle uzaktan yakından alaksı olmayan bı pozısyonda pozısyonda gole gıden adam oldugu ıcın musa kırmızı gordu ıkıncı sıvas golu 2 metre offsayttı macı ızleyenler gorurler HODRİMEYDAN herzamankı gıbı mukkemeldı 400 500 cıvarında sıvaslı vardı butun mac hodrimeydanı ızledırler

sıvasa basarıar

not: bır amc nasıl katletılır ozetlerı ızleyın gorun ******** hakem ıstemıyoruz

M.A.Serhat
31.08.2008, 13:40
kocaeli maçı gerek maç öncesi gerekse maç sonrası güzel görüntülere sahne oldu.tabi burda maçı galibiyetle sonuçlandırmamızında büyük etkisi var.sivassporu bu galibiyetinden ötürü kutluyorum ve bizlere orda bi şampiyon takım taraftarı edasıyla evlerimize gönül rahatlığıyla gönderdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.
bu arada istanbul taraftar derneğine atıfta bulunmadanda edemicem.taraftar olmak böyle bişey olsa gerek maça heyecan kattınız.
recep abi ve gunay a çok teşekkür ederiz sayenizde bizlerde böyle güzel bi günde bu güzel galibiyete şahit olma şerefi nasip oldu bizlerde.
goller gelir purolar yakılır adet yerini bulur:)

yigidoo
31.08.2008, 13:53
Sivas ders verdi

Sivasspor sezonu erken açan bir takım olarak daha derli toplu ve daha atak bir futbol sergilerken, buna karşılık Kocaelispor biraz daha dağınık ve biraz daha çekingen futbol oynadı. Yıllar önce Kocaelispor formasıyla yıldız olan Bülent Uygun, hoca olarak ilk kez eski takımı Kocaelispor karşısında görev yaparken değişik duygular içerisindeydi. Ancak
maç başladığında bu duygular yerini puan savaşına bıraktı. İlk dakikalardan itibaren Kocaelispor açık bir baskı uygularken, Sivasspor biraz daha kontrollüydü. Kocaelispor'un ateşini söndüren Sivasspor, 30. dakikadan sonra ciddi ciddi Kocaelispor kalesine geldi. Mehmet Yıldız, Silva, Oliveira ile müsait pozisyonlar yakaladı. Ancak Fatih Terim tarafından yeniden Milli Takım'a seçilen Serdar Kulbilge inanılmaz kurtarışlar yaparak takımının kurtarıcı meleği oldu. Maçın 2. yarısında Sivasspor oyuna iyice ağırlığını koydu. Gerilerden gelen Faruk'un desteği, İbrahim Dağaşan'ın olağanüstü futbolu ve adeta yürüyerek oynayan Mehmet Yıldız'ın tecrübesi Sivasspor'a golü getirdi. Gençlerbirliği karşısında Ankara'da inanılmaz bir hata yapıp golü yiyen Kocaelispor defansı, dün de Sivasspor karşısında gole davetiye çıkardı. Transfer şampiyonu Kocaelispor, hatalar şampiyonu olmaya aday. Geçtiğimiz sezon ses getiren Yiğidolar ise gücünden bir şey yitirmediğini ispatladı. Dünkü maçın geneline bakacak olursak açık üstün olan taraf Sivas'tı. Kocaelispor ise iyi görüntü vermedi.
Hakan Yağcıoğlu
Alinti bu yazi

Dünkü maçın geneline bakacak olursak açık üstün olan taraf Sivas'tı.

MustafaParlak
31.08.2008, 14:57
Maçın yıldızı recep abiydi çıt çıt çıt tezahüratı harikaydı.
Birde deginmek istedigim konu yaşlılar oturuyor yaşlanmışlarda 15-16 yaşındaki gençler niye oturuyor onu anlamıyor biz gençleri güzelleştirmeye çalışırken onlarda bozuluyor haydi hayırlısı.
maça gelmeyen tribün harikaydı maç zaten başlı başınca bi harikaydı ama mehmet yıldız yüzümü kara çıkardı çok havalanmış:(

erem
31.08.2008, 15:07
Kendi memleketinin takımı varken gidip üç büyültülmüşe yalakalık yapanlara, maddi-manevi destek olanlara, Yiğidoluktan nasibini almamışlara, çürük çarıklara, aramızdaki karakteri zayıflara kapak olsun.

Herkese inat, üç büyültülmüşe inat, yalaka medyaya inat, çürük çarık sivaslılara inat ŞAMPİYON SİVASSPOR!

Alayına isyan, inadına Sivasspor!

çok güzel söylüyonda gardaş zidanın resminin ne işi var orda

BOUN
31.08.2008, 15:27
çok güzel söylüyonda gardaş zidanın resminin ne işi var orda

Sevgili Yiğido, ben bu siteyi yaklaşık beş yıldır takip ediyorum. İlk üye olduğumda Sivassporumuz ikinci ligdeydi. O zamanlar, Müslüman olduğu için özel bir sempati beslediğim Zidane'ın fotosunu avatara koymuştum. Şimdiye kadar da değiştirmeyi düşünmedim. Yoksa Sivasspordan başka bir takıma ne sevgi beslerim ne sempatiyle bakarım ne de destek veririm.

Sivasspor'u seviyorum, destekliyorum; Sivasspor'a muhabbetle bakıyorum; Sivasspor ürünleri satın alıyorum...:)

EyüphanAydın
31.08.2008, 15:48
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın yıldızı çeşitli çeşitli yıldızlar bulunmakta.O tür deplasmanda,bu güzel oyunla maçı almak kolay değildir.İlk önce defanstan başlıyalım.Defansın bel kemiği ' BİLİCA 'dün oynanan körfez karşısında çok güzel bir oyun ile takıma çok büyük katkısı oldu.Serhat akın'ın hızını kesti.Bu kesmeylede körfez çok etkilenip,oyunu bırakmaya kadar gitti.
Orta sahada ise : Yeni transfer ' İbrahim Dağaşan ' muazzam bir oyunuyla adeta geminin şefiydi,bu güzel oyununa birde gol ekliyince gönüllerimizde taht kurdu.
Forvet: Oyuna sonradan giren Balili maçı koparması bildi,tabikide kaptan'a asist yaptı,golünü attırdı.
Maçın en kötüsü kimdi ?
Çok güzel vaatlerle alınan ' HERVE TUM' maçın kırılma noktasıydı.Adeta sahada bir ' HAYALET' gibi dolaştı
Maçta göze çarpanlar ?
Çok büyük hatalar yapmadık.Zaman geçtikçe yeni transferler ile,eski oyuncuların uyumu herkezi sevindiriyor.Tabikide zaman herşeyin tesiri olduğunu gördük.Hayırlısıyla 5-6.Haftaya kadar Takım tam yerine oturacaktır.
Şu anda eksiklerimiz pek görünmemekte,ilk maça göre çok iyiyiz.Uyum sürecini yavaş yavaş atmaktayız.İnşallah takım çok iyi olucaktır.
Futbolcuların biraz daha saygılı olmasını istiyorum.Kendi taraftarlarına karşı biraz daha nazik davranmalılar.

sivaslı yıldız
31.08.2008, 16:05
Kendi taraftarlarına karşı biraz daha nazik davranmalılar.

Hayatta hiçkimse vazgeçilmez değildir.. Bunu herşeyden önce insana saygı duymayanlara hatırlatmak gerekir..

Allah'tan taraftarımızı stadyumda toplayan A ya da B kişisine duyulan sempati değil, Sivasspor aşkıdır diye düşünüyorum..

Yine de 15 yaşında genç bir kardeşimizin bu cümleleri sarfetmesine neden olan her kimse onu da kınıyorum..

58hayati
31.08.2008, 17:17
ibrahim dagaşan süperdi bence iyi transfer hoca işi biliyor valla ucuzca aldı.

davulcu
31.08.2008, 17:37
maç sivassporun üstünlüğüyle tamamlandı

metincetin58
31.08.2008, 22:13
hepsi çok güzel oynadı hepside yıldızdı

meteada
01.09.2008, 15:23

Alayına isyan, inadına Sivasspor![/QUOTE]

meteada
01.09.2008, 15:24
boun rumuzlu arkadaşımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. çok güzel mesaj yazmış anlayan anlar,,,,,,,,

furkancfc
01.09.2008, 15:31
hepsi çok güzel oynadı hepside yıldızdı

Sonuna kadar katılıyorum gardaş.

09DENİZCİ58
01.09.2008, 15:38
Maçın yıldızı kimdi ?
tabiki adı gibi mehmet yıldız ve balili ikilisi
Maçın en kötüsü kimdi ?
tum ama daha alışma aşamasında olabilir
Maçta göze çarpanlar ?
kocaelispor taraftarı bilet fiyatları 50 ytl iken stadı stadı doldurup hiç susmamaları dikkatimi çekti
mehmet yıldıza binen yük kalktı ama hala defans da iyi bir adamımız yok tum yerine defans oyuncusu almanın takım adına daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

ekingölü
01.09.2008, 15:41
zaten 3 büyükleri bıraksa bütün Siavslılar en çok taraftar bizde olurdu.O zamanda Sivassporumuzu hiç kimse tutamaz,ama yinede tutamayacklar.Herzaman herşekilde Sivasspor diyorum.
Kocali galibiyetimizden dolayıda ekibimize teşekkür ediyorum.Onların galibiyetinde bizler İstanbulda daha bir neşeli ve keyifli oluyoruz.Malum her takımın fanatiği İstanbulda,yendiğimiz her maçta onlara karşı bir üstünlük kuruyoruz.

yigido Atilla
02.09.2008, 00:39
Ben Bu sonucu bekliyordum . Süperligde su an Fizik ve kondisyon olarak ligin en hazir takimi Sivasspordur ben 2-3 hafta rahat seri galibiyetlar alacagimiza inaniyorum, Böylede olmali. Süperligde bazi takimlar daha lige 100 % 100 fizik ve kondisyon olarak hazir degiller. Bu acigi ancak 2-3 hafta sonra kapatirlar. Bu hafta sonu oynanacak Milli mac nedeniyle verilen ara bizim icin hic de iyi olmadi.Bursasporuda cok rahat yenecegiz

TracyMcGrady58
02.09.2008, 01:11
Macin Yildizi ? Mehmet Yildiz tabiki

Macin en Kötüsü ? Ümit Aktan :D

Göze carpanlar ? Gollerin 58. dakika pürosundan sonra gelmesi :D

GuNaY
02.09.2008, 01:25
Maçın yıldızı - Bilica ( Kocaeli kalecisi Serdarıda görmezden gelmemek lazım)
En kötüden ziyade verimsiz Mehmet ( Geçen seneki asistlerini hatırlaması gerek)
En azimli- İbrahim Dağaşan ( Armayı öpmendeki samimiyetin yeter)

Akılda kalan - Kocaeli taraftarının güzel şovuydu...
Her ne kadar takımınız size ayak uyduramasada...

velibircan
02.09.2008, 01:36
Maçın yıldızı kimdi ? ibrahim

Maçın en kötüsü kimdi ? ------

Maçta göze çarpanlar ? balili

Ne gibi eksiklerimiz var ? tek kale oynadık hiç bir eksiğimiz yok

gibiydi

valla biraz baştan sağma oldu ama staddan maçı izliyemedik kulaktan dolma yazdım :)

Alperen58
02.09.2008, 01:48
Diziyükle.org sitesinden alintidir.Sagolsunlar özetleri cekip rapide yüklemisler,isteyenler buyursun indirsin.

http://rapidshare.com/files/141764259/Kocaelispor-Sivasspor.0-2.Genis.Ozet.By.Dayicik.rar

navruz58
02.09.2008, 07:17
en büyük sivasspor cok iyi oynuyorlar tapiki bülent hocamin sayesinle

anilcan213
02.09.2008, 07:44
emege saygı..tşküerler kardeş eline saglık...........

burakplt
02.09.2008, 08:04
bu senede şampiyonluğa oynayacağız bizi kimse tutamayacak fırtına yiğido

slasher//z
02.09.2008, 08:06
bu sene de şampiyonluga dogru emin adımlarla inşallah..........

yerliturkuaz
02.09.2008, 08:35
Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, Kocaelispor karşısında alınan 2-0'lık galibiyet ile moral bulduklarını belirtti.

Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız, Kocaelispor karşısında alınan 2-0’lık galibiyet ile moral bulduklarını belirtti. Artık 3 puanla tanıştıklarını ve bundan sonra devamının geleceğini ifade eden yıldız futbolcu, “Geçen yıl elde ettiğimiz başarının tesadüf olmadığını herkese göstermek istiyoruz. Bu yılki hedefimiz direkt olarak UEFA Kupası’na katılmak. Bundan sonraki alacağımız galibiyetlerle zirveye çıkacağız” diye konuştu. Öte yandan milli oyuncunun, özel yetenek sınavı sonucunda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) antrenörlük eğitimi bölümünü kazandığı bildirildi.

muttalip58
02.09.2008, 09:08
evet 3 puandan sonra gersi gelir katılıyorum mehmet yıldıza futbol hayatı ve eğitim hayatında başarılar dilerim allah yar ve yardımcısı olsun

muttalip58
02.09.2008, 09:33
güzel güzel süzzü süzzeü füzze füzze geliyoruz şampiyonluğa geliyoroz

furkancfc
02.09.2008, 09:53
Paylaşım için tşkler. İnş bu sene şampiyon olacağız.

furkancfc
02.09.2008, 10:01
İnş geçen seneden daha iyi olup şampiyonlar ligi ve uefaya direk giteceğiz.

davulcu
02.09.2008, 10:17
deplasmanda üç puan almak çok güzeldi başarılar sivasım

davulcu
02.09.2008, 10:19
valla 90 dakika boyunca tribünde davul çalmaktan maçı izliyemedim:D paylaşım için sağol

sivas_kangallı
02.09.2008, 10:23
mehmet yıldızın başarısından dolayı kutlarız...bu sezon iyi işler yapıp gecen sezonda yaşadığımız başarıların tesadüf olmadığını göstermeliyiz.