Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümit Aktan'a Büyük Tepki !
SivasSpor.Com 30.08.2008, 22:21 http://www.sivasspor.com/images/stories/aktan.jpg
Sivasspor’un Kocaelispor ile oynadığı maçı radyodan sunan tecrübeli spiker Ümit Aktan’ın yanlı anlatımı Sivasspor taraftarlarını çileden çıkardı.
İlk galibiyetini Kocaelispor karşında alan takımızı kutluyor ve Kocaelispor’a Süper Lig de başarılar diliyoruz.
Kocaelispor - Sivasspor maçın da özellikle Sivasspor’un İbrahim Doğaşan’ın golü ile öne geçmesi ve ardından Kocaelispor’un sahada 10 kişi kalması ile beraber Ümit Aktan adete holiganlaştı ve maçı taraf bir gözle anlatmaya başladı.
Maçı radyoları başından dinleyen taraftarımız sitemiz aracılığı ile tepkisini gösterdi. Tecrübeli spikerin bu tutumunu Sivasspor taraftarları adına kınıyoruz.
Profesyönellik dışı bu tutumunun gelecek maçlarımızda tekrarlanmamasını istiyoruz.
SivasSpor.Com
akifeker 30.08.2008, 22:23 bu adam gecen sene vestel manısa maçındada aynı pıslığı yapmıstı çok ii hatırlıyorum !
by_hunter 30.08.2008, 22:24 bu hep aynı işi yapıyo sallayın gereksız bı adam bence
çok sevindim..bu tür olaylar sivassporumuzun her geçen gün büyüdüğünün kanıtı..
sivaslihakan 30.08.2008, 22:25 evet mesela en basidi bizim ikinci golümüzde ne demek hali saha golü falan ve kocaeli ataklarinda heyecanlanmasi sanki biz yabanci takimiz gibi veya top kocaeliyi sevmiyor hakemde sevmiyoe sen y<orum yapma kardesim maci anlat yeter ,neden bu sivas düsmanligi neden cekemiyorlar bizi bizim anadolu beylimizi cekemiyorlar
yerliturkuaz 30.08.2008, 22:25 Cekemiyorlar kardeşim napsınlar...
Biz ikinci golü attığımızda sanki Yunan takım gol atnışcasına üzüntülü bir ses tonu vardı...
sivasli215 30.08.2008, 22:25 inanın bu konuyla ilgili topic acacaktım
nu kadar da olmaz dedim maçı dinlerken
hele birde o son dakikalarda kocaelinin topu direkten dönünce topta sevmiyor kocaeliyi hakemde demesi iyice cıldırttı beni
ümit aktan gibi deneyimli bir insana hiç yakıştıramadım doğrusu,umarım bundan sonra daha tarafsız ve adil olur ve de bizim macımızı inşallah anlatmaz bi daha...
hırrrrrrr :D
yiğit ölür şan yürür
dalda su damarda kan yürür
inandığın yolda engel tanıma
ya neden bizi çekemiyorlar ya adam gibi çıkıp topumumuzu oynayıp kazanıyoruz arkadaş sana ne napyr sana sivasspor...
sivaslihakan 30.08.2008, 22:26 maci sundugu radyoyu mail bombardimanina tutalim görsünler sivasin büyüklügünü bi dahada mac anlattirmasinlar böylelerine adresini bilen varmi radyonun
metincetin58 30.08.2008, 22:28 değişik kişilikli birisi bu adam bu tür insanlar çabuk adam satar ..........
dikkatli olun böylesi insanlarla fazla yüz göz olayın
sivassporummm58 30.08.2008, 22:29 Ya arkadaşlar bunun e-mail adresi falan yok mu.Protesto e-maili gönderelim.
arkadaşlar bunun gibilerin geçen seneden kalan kuyruk acıları var
galibiyetimizi hazmedemiyorlar
bnm msjın yarısını silmişler nyse :D bu tür insanlara alıştık artık zaten arkadaşında dediği gibi bu tür şeyler bizim büyük takım olduğumuzu gösteriyor.. daha çok hırs yaptırıyorlar. önemsememek lazım bu tür insanları zavallılar hala kabullenemiyorlar. (:
akifeker 30.08.2008, 22:40 bnm msjın yarısını silmişler nyse :D bu tür insanlara alıştık artık zaten arkadaşında dediği gibi bu tür şeyler bizim büyük takım olduğumuzu gösteriyor.. daha çok hırs yaptırıyorlar. önemsememek lazım bu tür insanları zavallılar hala kabullenemiyorlar. (:
sebıb msajın yarısnı sılmışler benım konuyu tumden sılmışler :D:D:D:D:D
sebıb msajın yarısnı sılmışler benım konuyu tumden sılmışler :D:D:D:D:D
:D neden acaba :P ...................
ümit aktan denen şahıs aklını başına alsın nezaman sivassporumuzun maçını anlatsa aynı pez.........'ği yapıyor. nedir bu istememezlik çekemezlik ilk önce maç anlatmayı öğrensin lafı ağzında geveliyip duruyor böyle ayrım yapan adamların ne işi var trt'de yiyosa sivasa geldiğinde görüşürüz terbiyesiz ahlaksız adamla sivassporla uğraşmak neymiş görür ozaman anlatmasın bizim maçlarımızı istemiyoruz haddini bilsin.sivassporumuz sahipsiz değil bu takımın büyük bir başkanı birde büyük bir taraftarı var heryerde gerektiği yerde gerekeni yaparlar neyse biz maçı aldıkya ümit aktana kapak olsun.çayırağzılı yiğido
Yıllardır dinlerim Ümit' i.
Yorumlarıyla, diksiyonuyla, ses tonuyla keyifle dinlediğim
ve takdir ettiğim bir spikerdi...!
Ancak bu akşamki ses tonu ve yorumları,
kariyerine hiç yakışmadı...!
Başka maçlarda gol olunca kıçı yanmış kedi gibi,
ciyak... ciyaaak... bağıran Ümit Efendi,
bizim golleri sanki kuyruğunun altına zeytinyağı çalınmış
ve sesi düttürü düdük gibi çıkan horozun ses tonuyla nakletti...!
Bizim İbraaaam golünü Kocaeli filelerine attı;
Boğa Memmed ise golünü Ümit Efendi' ye attı.
Ümit Efendi' nin kalesinde file mi vardır,
yoksa çarşaf mı vardır bilemem ama;
Halı Saha Golünü, filesine gittiyse poşet yapsın,
çarşafına dolandıysa kapak olsun...!
zaten mehmetin golünü öyle bir anons etti ki 2.golü attığımızı 5 dakika sonra anladım..:)
ya bu adama mac anlattıranda suç.. umıt aktan kım mac anlatmak kım.. dengesız herıf.. bı yerde karsıma cıksa tekme tokat gırerım ben bu adama...
fatihtuztas 30.08.2008, 22:55 bana bak ümit aktan haddini bil öncelikle.sen bu objektifsiz halinle nasıl buralara geldin.seni bu noktaya getirenlerde de suç var.o radyonun yerinde olsam seni oracıkta bi dakika bile bekletmem kovarım valla.azıcık trt spikerlerine bakta bişeyler öğren.senden değil televizyoncu televizyon anteni bile olmaz.
SempaticH 30.08.2008, 23:01 BOŞ VERİN ÖNEMLİ OLAN SİVASIN GALİBİYETİ YENECEZ BUNLAR VE DİĞERLERİ YARILACAKLAR YÜRÜ BE SİVASSPOR
badboysefaa 30.08.2008, 23:02 adammısın sen beee seni adam diye oralara koyanlarda suç işte çekemiyorsunuz bizi farkındayız ama çatır çatır çatlatmaya devam ölümüne sivas ölümüne SİVASSPOR!!!!
dedikya sivas ı sevemediler bir türlü nedendir bilinmez.???
Champion_58 30.08.2008, 23:17 trt de anlatmadı maçı nerde anlattı buadam?
harbi çekemiyo bu bizi demekki
trtde başka spiker vardı çünkü
hangi radyoydu yaa?
farangıl 30.08.2008, 23:20 umit.aktan@tg.com.tr arkadaşlar e-mail adresi bu heralde tepkilerimizi burdan sürdürebilrz
LosTie58 30.08.2008, 23:20 Sivasspor'un başarısını çekemeyen adamlar bunlar :D
Ertugrul 30.08.2008, 23:27 Ümit Aktan gibi tecrübeli bir spikere hiç yakışmadı bu anlatım. Arkadaşlar tepkimizi Sivaslıya yakışır bir biçimde hem bu topic aracılığı ile hemde aşağıda ki mail adreslerine göndereceğimiz protesto mesajları ile gösterelim.
GİRAY GÜNGÖR
RADYO GRUBU GENEL YAYIN YÖNETMENİ
giray.gungor@aksam.com.tr
MEHMET AYAN
YAYIN YÖNETMENİ
mehmet.ayan@turkmedya.com.tr
tanju_58 30.08.2008, 23:30 zaten mehmetin golünü öyle bir anons etti ki 2.golü attığımızı 5 dakika sonra anladım..:)
harbiden abi ben hem radyodan dinliyodum hem skorlara bakıyodum yayın ankara-antep maçına geçti o sırada baktım 2yi atmışız.sitede görmesem ben maçı hala 1-0 sanıodum :)
atabey07 30.08.2008, 23:35 arkadaşlar bizler böyle sesimizi duyurmazsak daha çok bizi ezmeye çalışırlar böyle hareket başka takıma yapılaydı da göreydik yer yerinden oynardı. düşünelim bakalım bu yorum trabzona yapılaydı ne olurdu. radyoyu bile basarlardı binlerce radyoya meil atılırdı. bizler ne yaptık biz böyle sadece burda yazmakla bir şey çıkmaz. radyoya tepkimizi göstermeliyiz meillerimizle tepkimizi koymalıyız
yigidomustafa58 30.08.2008, 23:44 gerçekten çok rezil bir anlatımdı o kırmızı karttan sonra..
dülger58 30.08.2008, 23:57 SİVASSPOR BU TÜR OLAYLARA ALIŞTI.AMA SİVASSPORUN YÜKSELİŞİNİ KİMSE ENGELEYEMEZ.BU TÜR OLAYLARDA MAİL YOLUYLA KINAMA EN ETKİLİ ÇÖZÜMDÜR.AGZIMIZI BOZUPDA ONLARIN SEVİYESİNE DÜŞMEYELİM.SİVASIMIZA HERZAMAN DESTEK OLALIM....
.......HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK......
titizyiğido 31.08.2008, 00:05 ya boşverin o herifi o kendini spiker sanan biri ahmete mehmet diyo aliye veli diyo aciz bi adam o
KIZILCAN 31.08.2008, 00:10 Demekki yıllar onu hala profesyonelleştirememiş!Birgün tarafsız maç sunmayı o da öğrenecek.
Champion_58 31.08.2008, 00:14 umit.aktan@tg.com.tr mail atın arkadaşlar gerçi bu bakmaz ama:!!
mehmeTayyib 31.08.2008, 00:29 yazıklar olsun!... anti istanbul-ankara medyası !
Hiç sevmem bu adamı hiç sizde sevmeyin
HATTA NEFRET EDERİM
YÜRÜ BE SİVAS IM YURU DE NAMIN ARKANDAN GELSİN
mehmeTayyib 31.08.2008, 00:33 mail falan atmayın kendini birşey sanmasın.... ilgi göstermeyin yeter çocuktur diyin geçin :)
yigido_adem 31.08.2008, 01:23 beyler bu adam saçmalığın ta kendisi, şuan kendimi zor tutuyorum laf etmemek icin ama allah bi turlu belasini versin allahindan bulsun bir yandanda sevindim bizim sivasimizin buyuklugunu cekemiyorlar sayin umit aktan bu galibiyette sana kapak olsun sen anlarsin.
kızılova 31.08.2008, 01:27 Bu davranışı ile ümit aktan ın eline ne geçecek acaba ?
albina58 31.08.2008, 01:39 Arkadaşlar,maçtan sonra umutsuz aktan'ın yaşını ögrendim,bir psikoloğ arkadaşımı aradım,maçta yaşanan diyaloğları anlattım.Psikoloğ arkadaşım bana''Maalesef ben bu konuda bir yorum getiremiyeceğim,siz en iyisi dümen haydar hocama bir danışın''dedi.
Hemen dümen haydar'ın,taksim sıraselvilerdeki yazıhanesine gittim,zile basdım,iki dakika sonra gençten bir bayan kapıyı açtı.''Hanımefendi,haydar bey ile bir konuda görüşmem gerekiyor'' dedim.Tabii buyurun dedi.İçeri girdim.Hanımefendi üst kata seslendi''Hayatım bir beyefendi geldi sizinle görüşmek istiyor''dedi.Şaşdım kaldım ,meger o genç bayan dümen haydar'ın sevgilisiymiş ,bende sekreteri zannetmişdim.
Bir dakika sonra dümen haydar şaşalı bir şekilde,boynunda fuları ile geldi.Buyur dedi,karşılıklı oturduk.
Efendim böyle böyle,diye maçta geçen diyaloğları anlattım.uzunca bir kahkaha attıktan sonra,''Beyefendi bu çok basit bir vakaadır''dedi.
Nasıl olur diye tekrar soracak oldum ki,lafı agzımdan aldı:''Bakınız,o beyefendinin yaşı malum,yani beni gözünüzün önüne alın ve burdaki manzaraya bakın(Gözucu ile sevgilisini süzerek)'' dedi.
Benim biraz şaşkın bakışımdan sonra,
-''Kısaca bu vakaa yaşdönümü kapsamında,erkeklerde görülen,antropoz deprosyon olarak adlandırılır''dedi.
İşte o zaman anladım,teşekkür ettim ilgisine ve ayrıldım ordan.
Şimdi sitemiz içerisinde,bu zatı şahanei muhteremlerine fazla yüklenmeyelim.
zira,gençliğinde uzunca zaman aranan spiker özelliğinden sonra,ikinci hatta üçüncü sınıf bir proğram sunuculuğuna verilmesi,üstüne üstlük öte yandan şu antropozluk deprasyon, adamı ne hallere getirmiş.
Haydin bu işi tatlıya bağlayalım,yaşlılık evresindeki,çocukluk nevrozuna verelim olmazmı.
HATTA NEFRET EDERİM
YÜRÜ BE SİVAS IM YURU DE NAMIN ARKANDAN GELSİN
arkadaşım çok merak ettim sivassporlumusun fenerbahcelimi :)
etzel1967 31.08.2008, 01:53 kaç yıllık spikersin be adam...36 yaşındayım şu an...ben el kadar sabiyken sen spikerdin...yakışıyor mu sana...gerçi, genç spikerler sen ve senin gibileri çoktan solladı, sizlerden daha iyiler...bence bırak bu işi artık yapma...sivas tabiri ile "tegayüt" ol, çekil köşene bilen yapsın...
Dark Force 31.08.2008, 02:07 Bu kadar yıl spikerlik yapmış ama profösyonel bir spiker olamamış....
Kaale almaya değmez biz 3 puan aldık bileğimizin hakkıyla gerisi teferruat...
Bizi Cekemeyenler Anten Taksin! Belki Ceker! ;)
Bu kadar yıl spikerlik yapmış ama profösyonel bir spiker olamamış....
Kaale almaya değmez biz 3 puan aldık bileğimizin hakkıyla gerisi teferruat...
bu kadar sene spikerlik yapmış bi mok olmadığı anlaşılıncada kimse adam yerine koyupta gel bizim TV'de çalış dememiş.
Kendini geliştirme kabiliyetinden yoksun olduğundan düşebileceği en düşük mevkiye yani radyo spikerliğine kadar düşmüş bu zaat, ciddiye alınmış olsaydı şu an büyük kanalların birinde sunuculuk yapar olurdu.
sizde ciddiye almayın derim.
Ümit Aktan'ı bu maça kadar severdim ama bugün maçı radyodan dinlerken tam anlamıyla şok oldum,Alem FM e maille şikayetimi dile getireceğim bilinçli taraftarımızdanda bu duyarlı davranışı bekliyorum.
Sayın Ümit Aktan nasıl yendik sizi...
Alem Fm in değerli yöneticisi,iyi bir radyo dinleyicisi,ve sivasspor hayranıyım dünkü Kocaelispor-Sivasspor karşılaşmasını yayınladığınız için sizlere teşekkür ediyorum,yalnız Sayın Ümit Aktan' ın yanlı tutumundan dolayı şikayetimi belirtmek istiyorum.Alem Fm gibi profesyonelliği ön planda olan ulusal bir radyonun spor spikerine bu davranış hiç ama hiç yakışmadı.
Bir sporsever olarak,en doğal hakkımızı yani tarafsız spiker istiyoruz.
Saygılar!
Serd@r
www.sivaslilar.net
GİRAY GÜNGÖR--RADYO GRUBU GENEL YAYIN YÖNETMENİ--giray.gungor@aksam.com.tr
Geçen yıl Manisa ve Rize maçında da aynı naneyi yemişti. Dinlemeyin gardaşım dinlemeyin. Ben dinliyormuyum. Açın TRT de dinleyin. Bakın su gibi anlatıyor adam. Eveleme gevelemeden fıstık gibi maç anlattı adam. Geçen seneden ders almayan gardaşlarım bırakın bu adamı açın TRT yi...
byCERAN58 31.08.2008, 08:25 Öncelikle , taraftarımızın vede site yönetimin bu konuda duyarlı olup , bu konu ile ilgili topic açtığı için tşk ederim..
zaten böyle bir topic olmasa idi,diğer açmayı düşünen arkadaşlar gibi bende açmayı düşünüyorum..
Maç anlatımı ile ilgili uzaktan yakından alakası olmayan biri, tarafından maç dinlemek sizler gibi banada işkence geldi ..
Geçen sene de bu tarz anlatımlar oldu.ümit aktan,bu konuda yanlız değil yani.Bu tepkilerimizi alemfm spor koordinatörlüğüne toplu e-mail lerle dile getirmemiz gerektiğini düşünüyorum ..
Radyoculuğun vede gazeteciliğin objektif bir meslek grubu olduğunu birkez daha hatırlatmamamız gerekiyor..
inşallah alemfm grubu , bizim tepkimizi olumlu karşılar vede daha sonraki maçlara , maçı tarafsız vede adama gibi sunan bir spirker verir..
Saygılarımla
cenk5821 31.08.2008, 08:35 bu adam hep bize bole yapıor cekemiyor bizim sayemizde mac anlatiyosun bak reklamda oldu simdi ne adamlar varya bu dunyada
berat.demir 31.08.2008, 08:45 Ümit Aktan
Devrin geçiyor çoktan
Ümit Aktan,son derece yanlı, son derece seviyesiz, son derece anti - sivas tutumu, son derece agresif tutumunla yiğidoların gözünde artık sıfırsın, artık bitiksin. Artık Sivasımın S sini bile ağzına alma. Sivas ın tertemiz ismini o kirli ağzına alarak lütfen lekeleme. Zaten buna gücün yetmez. Sivas ın büyüklüğü altında kalırsın hem de öyle bir kalırsın ki üzerinden silindir geçmiş asfalt gibi olursun.
BIRAK SPOR YAZARLIĞINI SPİKERLİĞİDE AMİGO OL SEN ÜMİT AKTAN SANA O YAKŞIR ZATEN AMİGO OLMAYA HEVESLİSİN. GİY TAKIMININ FORMASINI İSTEDİGİN MARŞI SÖYLE İSTEDGİN YORUMU YAP. AMİGO ÜMİT:-)
Arkadaşlar,maçtan sonra umutsuz aktan'ın yaşını ögrendim,bir psikoloğ arkadaşımı aradım,maçta yaşanan diyaloğları anlattım.Psikoloğ arkadaşım bana''Maalesef ben bu konuda bir yorum getiremiyeceğim,siz en iyisi dümen haydar hocama bir danışın''dedi.
Hemen dümen haydar'ın,taksim sıraselvilerdeki yazıhanesine gittim,zile basdım,iki dakika sonra gençten bir bayan kapıyı açtı.''Hanımefendi,haydar bey ile bir konuda görüşmem gerekiyor'' dedim.Tabii buyurun dedi.İçeri girdim.Hanımefendi üst kata seslendi''Hayatım bir beyefendi geldi sizinle görüşmek istiyor''dedi.Şaşdım kaldım ,meger o genç bayan dümen haydar'ın sevgilisiymiş ,bende sekreteri zannetmişdim.
Bir dakika sonra dümen haydar şaşalı bir şekilde,boynunda fuları ile geldi.Buyur dedi,karşılıklı oturduk.
Efendim böyle böyle,diye maçta geçen diyaloğları anlattım.uzunca bir kahkaha attıktan sonra,''Beyefendi bu çok basit bir vakaadır''dedi.
Nasıl olur diye tekrar soracak oldum ki,lafı agzımdan aldı:''Bakınız,o beyefendinin yaşı malum,yani beni gözünüzün önüne alın ve burdaki manzaraya bakın(Gözucu ile sevgilisini süzerek)'' dedi.
Benim biraz şaşkın bakışımdan sonra,
-''Kısaca bu vakaa yaşdönümü kapsamında,erkeklerde görülen,antropoz deprosyon olarak adlandırılır''dedi.
İşte o zaman anladım,teşekkür ettim ilgisine ve ayrıldım ordan.
Şimdi sitemiz içerisinde,bu zatı şahanei muhteremlerine fazla yüklenmeyelim.
zira,gençliğinde uzunca zaman aranan spiker özelliğinden sonra,ikinci hatta üçüncü sınıf bir proğram sunuculuğuna verilmesi,üstüne üstlük öte yandan şu antropozluk deprasyon, adamı ne hallere getirmiş.
Haydin bu işi tatlıya bağlayalım,yaşlılık evresindeki,çocukluk nevrozuna verelim olmazmı.
HEHEHE gardaş sen neyddin yaaw. İşi bu kadarda abartmışın emme beg gözel olmuş.. hehehe hala gülüyom allahda seni güldürsün..
Tüm camiamızın oruclarını Allah kabul etsin şimdiden...
hehehhee hay allaaaamm :):):)
Arif Coşkun 31.08.2008, 10:04 Zaten oldum olası bu adamın maç anlatımını sevmem.Hiç gereksiz vede lüzümsuz laflar ederek lafı ağzında geveleyip durur.İnsanın sinirlerini gerer.
Yokmu bu memelekette başka spikerlik yapacak kişi? Artık bu adamı emekli yapmalılar.Ağzı düzgün ne konuştuğunu bilen Türkçesi iyi nice spikerler vardır ama gel görkü, emmisi,dayısı olan işi iyi yapamasada yine görevde kalan bir sistemdeyiz, inşallah bunlarında değiştiğini bir gün görürüz.
t.kilicer 31.08.2008, 10:06 çekemeyenler çatlasın.bu adamı sevmem zaten sivasımızı çekemiyorlar
Adamın özel hayatı bizi ilgilendirmez. Zaten kendi cevabını almıştır.
furkancfc 31.08.2008, 10:25 Dünkü sivassporumuzla kocaelispor arasında oynanan maçı bir kocaelispor taraftarı gibi anlatan Ümit Aktanı kınıyorum...
SAYGILARLA
bu konuda en güzel söylenecek şeyi mevlana söylemiş:Ay Işığını Saçar,İt İse Ürür Durur;Ay'ın Bunda Suçu Ne,İtin Zaten Huyu Budur
Divriği58- 31.08.2008, 10:38 BENCE YANLI ANLATMADI NASIL GORMEK ISTERSEN OYLE GORURSUN mesela bilica nın sarı kart gördüğü pozisyonda rakibinde yani kocaelisporlu topcunun da kart görmesi gerektiğini söyledi ve hakem kart vermeyincede ümit aktan EVET DEMEK KI BILICA SERHATIN ELINE KAFA ATTI dıye yorumladı pozısyonu...... ONUN DISINDA KOCAELININ TOPU DIREKDEN DONUNCE TOP BU GUN ISTEMIYOR DEDI BENCE YANLI BIR ANLATIM YOKTU FUTBOLDA BOYLEDIR OLMAYINCA OLMUYO
tanju_58 31.08.2008, 10:41 arkadaşlar bi ara bu şahısın tvde programı vardı o programı yapıyorsa veya herhangi bir programa katılırsa o programa telefon ve mesajlar atalım.
ahmetsolmaz5876 31.08.2008, 11:21 bu adam tam iki yüzlü sivasspora ne gıcı varsa tam bir pislik taraf tutma dedinmi bu adam başta gelir
sivaslitaner58 31.08.2008, 11:38 maci anlatamiyorsan baska is bulsana taraftari rahat birak sende
hangi radyoda anlattı ya ???
hayır kendi memleketi olsa anlarımda :S manisalıda degil.. sivas düsmanii !! sivas maclarını anlatmasn ozaman... hayır tv programın erzurum sporu gecen sene cook iyi destekledi anadolu kluplerini desteklıyor gibi gorundu ama anadolunun adını en cook duyuran sivassporumuzu es gecti !!
MURAT SARI 31.08.2008, 12:04 ÜMİT AKTANMI BOŞ VERİN GİTSİN TAKMAYIN KAFANIZA BÜYÜKLÜGÜMÜZÜ KISKANMIŞTIR.
SİVASSPOR HAKTAN ÜMİT AKTAN ... TAN
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR
izmirliyiğido35 31.08.2008, 12:19 kıskananlar çatlasın
alayına isyan
üçyıldız58 31.08.2008, 12:21 eskidennn caddelerinn tellallarr olurmuşşş paraylaaa cadde sokakk bağırırlarmışşş ümit aktandaa bunlarınn birrr kaçıııı istanbul takımlarınınn tellalıı bırakınn köpekk ibi ürüsünnn kaale alırsakkk kendini birşeyy zannederr reklamını yaparrr.
ben ümit aktanın para için herşeyi yapacağını islamı kesimee kin ve nefretle bakarkennn zamanındaa TGRT kanalıı bu paraylaaa satın almıştııı vee benden bileee dinci kesilmiştii parayıı görüncee böylesii insanlarrr türkiyeee mozaikininn bukelamun insanlarııı.
şafak58_35 31.08.2008, 12:24 daha ilk haftadan başladılar ya...........
omercoskun 31.08.2008, 12:29 hakkında yoruma yapmaya değmez.................
Besyo_cu 31.08.2008, 12:31 çok görmeyin ömrünü 2. - 3. sınıf kanal ve radyoalrda gecirmiş birisi kendini spiker sanıor em iyi cevabı sivassporumuz 2 tane atarak gösterdi özellikle o halı saha golü dediği 2. golü ona hediye ediyorum :)
kadir984 31.08.2008, 12:32 bu galibiyet de ümit aktana kapak olsun maçı dinlerken bu adam kocaelispor üzerine mi idda oynadı diye düşündüm.
bu kadar basit olmaması gerekirdi bu konuda
yok neymiş efendim top sevmedi kocaeli spor tek başına jestroviç ve serdar la oynadı .
bire adam madem serdar tek oynadı serdara kendi adamlarımı pozisyona soktu
konartr58 31.08.2008, 12:45 evet maç yorumcusu taraftar gibi olamaz.ama ne faydaki hariçten gazel okumalar kocaeline fayda getirmedi.
bilakis kocaelini uyutur bu tür yayınlar.bu yanlışlığa karşı tepki konulması gerekir.
konartr58 31.08.2008, 12:52 değerli yiğodular,
lig radyonun genel yayın yönetmenine yakınmalaımızı aşağısadi adresten iletebiliriz
giray.gungor@aksam.com.tr
sanırım buraya yakınmalarımız ulşatığında tepkimiz ümit aktana da iletilmiş olacaktır bir daha da o tür densizlik yapmaya kalkışmaz birleri.
yakınmaktan önemli olan tavrımızı medeni şekilde koymamızdır.
Adam Bır Hos Anlatıyor......!!!!!
zaten mehmetin golünü öyle bir anons etti ki 2.golü attığımızı 5 dakika sonra anladım..:)
Ben de radyodan anlayamadım gol olduğunu biraz sesli ortamdı ama bu kadar olmaz, bursa maçı tvde maçta hesabını keselim üm-itin, güzel bir protesto düşünelimde ne dersiniz...
Ümit Aktan'a en güzel cevabı SİVASSPOR verdi..
BU ADAMA MAC ANLATTIRANANDA KABAHAT ANLATIMIRLA BİR FELAKET BUNUN
ANLATTIGI HİÇ BİR MACI DİNLEMEM
ANLATIMI SPİKERLİĞİ BİR FELAKET O ANCA İDDİA OYNASIN
istanbul yalakaları ıs basında baktılarkı anadoludan onları tahtlarından ındırecek bır YİĞİT cıktı hemen salyalarını akıtıp dıs gosterıyorlar.yanlı anlatsa nereye kadar anlattıda ne oldu SİVASIM caktı ıkı tane umıt rahatlamıstır :)
konartr58 31.08.2008, 13:54 ben tepkimi lig radyo genel yönetmenine giray.gungo@akşam.com.tr adresinden ileti göndererek aktardım
maci anlattiginda sivassporun akinlarinda olsun atmis oldugu gollerde adamin girtlagina takiliyor gol demesi yaziklar olsun meslegini ya tam yap yada taraf tutarak hareket etme sen bir spikersin görevini vazifeni tarafsiz olarak anlat.Saygilarimla...
euheuheuh çeneyi avuç içine çarpmak büyük faul dio :D
58MySouL 31.08.2008, 14:02 s....edin i..neyi gereksizin teki.kaale bıle alınmaz sivasın dostu yokki zaten biz bize destek olalım dısarıya gerek yok.maclarda trıbunler uyuyor bunuda ayrıca kınıyorum sivasli olarak cekırdek yemeye gelıyoruz maclara
konartr58 31.08.2008, 14:09 genel yayın yönetmeninin mail adresi var.
girat.gungor@aksam.com.tr
kadir0911 31.08.2008, 14:13 Allah böyle spikerlerin belasini versin
Anti Istanbul & Ankara
kangallı58 31.08.2008, 14:40 çalıstıgı radyoya sikayet edelim...
selcuk349 31.08.2008, 14:40 sivaslının tek dostu vardır o da sivaslılardır.bu böyle biline...
İŞ BİRLİKÇİ AKTAN EN GÜZEL CEVABI TAKIMIMIZ VERDİ BUNA ONA KAPAK OLSUN.
adam macı anlatmıyor ya yorum yapıyorrr
arkadaslar bence o taraf olarak kendi seviyesini gösterdi,bizde tepkimizi en güzel sekilde yapalim ama o insanliktan nasibini almamis kisiyle yüz göz olmayalim!eger tepki gösterilecekse o kisinin amirlerine ulasmak önemli,gerci en güzel cevabi takimimiz sahada verdi.
EyüphanAydın 31.08.2008, 15:50 Böylesi tuhaf insanlarla , tuhaf polemiklere girmeyelim. Sonuçta bize karşı birşeylerde söylese biz oyunumuzu oynayıp 3 Puanı aldık.
O Sadece boş boş konuşmaklar yetindi !
Nasıl anlattığını dinlemedim ama öncelikle adam olsun 3 puanda kendisine armağan olsun =)
Ertugrul 31.08.2008, 16:47 Tepkimiz yavaş yavaş ses getirmeye başlıyor, bu gün genel yayın yönetmeninden bana gelen mesajı sizlerle paylaşıyorum.
Sayın Ertuğrul Özdemir
Lig Radyo/Alem FM ailesi olarak SİVASSPOR’un geçen yılki başarısını bizzat yerinde izleyip, yayınlarımızda bu başarının ne kadar büyük önemde olduğuna sürekli vurgu yaptık.
O nedenle Sivasspor’a karşı ayrı bir sempatimiz vardır.
Dün akşamki galibiyetten dolayı da kutlarız Sivasspor’u…
Eleştirdiğiniz spikerimiz Ümit Aktan bilindiği gibi yıllarını bu işe vermiş duayen isimlerden biridir.
Yaptığınız eleştiri bugün içinde kendisine iletilecektir. Gerekli uyarılarda bulunulacaktır.
Gelecek maçlarda tekrar edilmeyeceğini de bildiririm.
Hassasiyetinize teşekkür ediyorum.
Mehmet Ayan
Lig Radyo Yayın Yönetmeni
konartr58 31.08.2008, 17:02 ümit aktana gönderilen iletiler geri dönüyor.en iyisi lig radyo yönetimine göndermek
burakkova 31.08.2008, 17:05 gardaşlar buna it ürür kervan yürür denir ancak.. :D
58hayati 31.08.2008, 17:12 gardaş hepsi aynı sanki trt nin spikeri orhan ayhan çok mu iyiydi ben onu dinledim çıldırdım valla allahtan yendikte rahatladım.
kimimben58 31.08.2008, 17:20 arkadaşlar ben dinlemedim ama Ümit Aktan herhalde Sivaslılardan bir darbe yemiş olacakki taraf tutmuş. Anlaşılan eski spikerleri kullanmamaları gerekiyor. Orhan Ayhan da maçtan başka her şeyi anlatıyor zaten onların devri bitti.. Konyadan Selamlar Tüm yiğidolara..
onur_0581991 31.08.2008, 17:26 mehmet ali erbilin de dediği gibi bi geçmişimi var acaba ondanmı sevmiyor:D
izmirliyigido 31.08.2008, 18:51 Yıllardır dinlerim Ümit' i.
Yorumlarıyla, diksiyonuyla, ses tonuyla keyifle dinlediğim
ve takdir ettiğim bir spikerdi...!
Ancak bu akşamki ses tonu ve yorumları,
kariyerine hiç yakışmadı...!
Başka maçlarda gol olunca kıçı yanmış kedi gibi,
ciyak... ciyaaak... bağıran Ümit Efendi,
bizim golleri sanki kuyruğunun altına zeytinyağı çalınmış
ve sesi düttürü düdük gibi çıkan horozun ses tonuyla nakletti...!
Bizim İbraaaam golünü Kocaeli filelerine attı;
Boğa Memmed ise golünü Ümit Efendi' ye attı.
Ümit Efendi' nin kalesinde file mi vardır,
yoksa çarşaf mı vardır bilemem ama;
Halı Saha Golünü, filesine gittiyse poşet yapsın,
çarşafına dolandıysa kapak olsun...!
Düşüncelerime tercüman olmuşsun, helal olsun.
Yalnızca Mehmet Yıldız'ın golü değil, ikisi birden Ümit Aktan'a kapak olsun. Giren çıkan bütün (goller) Ümit'e hediyemiz olsun.
.
izmirliyigido 31.08.2008, 18:55 arkadaşlar ben dinlemedim ama Ümit Aktan herhalde Sivaslılardan bir darbe yemiş olacakki taraf tutmuş. Anlaşılan eski spikerleri kullanmamaları gerekiyor. Orhan Ayhan da maçtan başka her şeyi anlatıyor zaten onların devri bitti.. Konyadan Selamlar Tüm yiğidolara..
Aynen bende TRT'de dinledim Orhan Ayhan anlatıyordu. Bende ona çıldırdım. Ya sanki Sivasspor bu ülkenin takımı değilmişte, kollanıyormuş ve saha da hiç oynamadan gol atıyormuş gibi üzülerek anlatıyor bizim golleri p...venk.... İkisinede (hem Orhan'a, hem Ümit'e) kapak olsun, onlara hediyemiz olsun.
.
karahisarlı 31.08.2008, 19:16 önemsiz bir adam takmayın...:D:D:D:D
izmirliyigido 31.08.2008, 19:20 Ben de radyodan anlayamadım gol olduğunu biraz sesli ortamdı ama bu kadar olmaz, bursa maçı tvde maçta hesabını keselim üm-itin, güzel bir protesto düşünelimde ne dersiniz...
Bence da maç esnasında Üm-iti portesto edin ve protesto pankartları yazarak maça gidin. Tüm aleme rezil edin.
.
ya arkadaşlar bir densiz yüzünden boşyere yorum yapmışsınız boşverin böyle insanlar köstek olur bizler destek olalım diye takmayın bunları bunlar böyle yaptıkça biz daha güçleriniz emin olun bundan
BENCE YANLI ANLATMADI NASIL GORMEK ISTERSEN OYLE GORURSUN mesela bilica nın sarı kart gördüğü pozisyonda rakibinde yani kocaelisporlu topcunun da kart görmesi gerektiğini söyledi ve hakem kart vermeyincede ümit aktan EVET DEMEK KI BILICA SERHATIN ELINE KAFA ATTI dıye yorumladı pozısyonu...... ONUN DISINDA KOCAELININ TOPU DIREKDEN DONUNCE TOP BU GUN ISTEMIYOR DEDI BENCE YANLI BIR ANLATIM YOKTU FUTBOLDA BOYLEDIR OLMAYINCA OLMUYO
Arkadaşım fikrindir saygı duyarım ama ben Ümit Aktan'ı hakikaten sever ve yorumlarına bayılırdım ancak 2 golümüzde "Halı saha golü"demesi,"BUGÜN TOPTA HAKEMDE KOCAELİSPORu SEVMİYOR" demesi yanlılıktan başka nedir.Ne yani gole giden adamı düşürene kart göstermesemiydi,o pozisyonda bile "yan hakem uyardı" deyip olayı sulandırmaya çalıştı.Yoksa bizim Ümit Aktan'la ne alıp veremediğimiz olur ki...
Kocaelispora övgülü sözler SİVASSPORa gelince ağızdan söz bile çıkmıyor,Balili topu alıp sürüyor gol oluyor biz sayın Aktan'ın GOL deme keyfini bekliyoruz,o kadar zorlandı ki gol demek için sanki Yunanistan Türkiye'ye gol attı!
Golü atana kadar tarfsızdı ama Sayın Aktan golü yeyince gerçek yüzünü gösterdi.
Hem Sayın Aktan'ı yendik,hemde Kocaelispor'u...
Sayın Lig Radyo ve Alem FM e duyarlı davranışlarından ötürü Teşekkür ediyoruz.
Bana Sayın Mehmet Ayan'dan gelen Maili iletiyorum.
Absender: Mehmet Ayan <mehmet.ayan@turkmedya.com.tr>
Betreff: FW: Ümit Aktan
Datum: 31.08.2008 13:04:45
Empfänger: serdar@sivaslilar.net
Kopie: giray.gungor@aksam.com.tr
Serdar bey,
Dün akşamki maçla ilgili yaptığınız eleştiriler, Ümit Aktan’a iletilecektir.
Gerekli uyarılar yapılıp, gelecek maçlarda tekrarı sağlanmayacaktır.
Saygılar
Mehmet Ayan
Lig Radyo Yayın Yönetmeni
Yaa şu adamın uzunlaşmış kafasını görmemek için saatlerce sitemizi açmadım. hala burada. Halı saha maçıymış. ÜM-İTTTTT efendi... Gördünmü Halı saha gollerini.
altuntas58 31.08.2008, 21:07 Bu adamı ben tarafsız sanıyordum ama malesef buda rengini gösterdi
memetpasali 01.09.2008, 00:41 bizi cekemiyorlar ne yapsalar sivas gümbür gümbür geliyor
TracyMcGrady58 01.09.2008, 01:28 Ya artik su adamin resmi siteden cekilse diyom. Sitemizin manzarasini bozuyor. Ben maci radyodan takip etme firsatim olmadi ama söylenenlere bakilirsa baya bi tarafli cikmis. Ama Bursa macinda bu adami protesto etmeye felan degmez. Birakin haliyle kalsin. Bizim 3 puanimiz ona iyi bir cevap olmustur
SenSetik 01.09.2008, 01:37 yav bu adama maç anlattıranda suç.....
bu kadar iğrenç maç anlatan başka bir spiker varmı acaba??? !!!
orhan ayhan bile bundan iyidir yani.....
NİHAT_EKİCİ 01.09.2008, 07:28 ÜMİT AKTAN DENİLEN ADAM KAÇ PARALIK ADAMKİ, ŞANLI YİĞİDOYA KARŞI GELSİN. BİZ SİVASLIYIZ TÜRKİYENİN HER TARAFI SİVASLI BU GİBİLERE GEREKEN DERSİ VERİRİZ.AKLINI BAŞINA ALSIN. İSTEMESELERDE SİVASSPOR ARTIK BU ÜLKENİN KRALI.
NİHAT_EKİCİ 01.09.2008, 07:31 BURSA MAÇINDA PROTESTO FALAN YAPMAYALIM ADAM REKLAM PEŞİNDE, BUNUN MİYADI DOLMUŞ ARTIK BEŞ PARA ETMİYOR, GÜNDEME GELMEK İÇİN UĞRAŞIYOR.
mysuskunx 01.09.2008, 07:39 ALLAH ONU DAVUL ETSİN :).........................
junior_69 01.09.2008, 07:57 ÜMİT AKTANIN MAİL ADRESİNİ BULALIM ONU MAİL YAĞMURUNA TUTALIM
GÖRSÜN BAKALIM SİVASSPOR TARAFTARI NEYMİŞ...
OLCAY_58_AKKUS 01.09.2008, 08:36 hangi kanaldan dinlediyseniz.ben malum Köyde olduğumdan bu hafta dinlemedim.hep birlikte kınama mesajına boğalım o radyoyu bakın bakalım bir daha iş alabiliyormu bu pis herif.
havacı_58 01.09.2008, 11:12 ewt arkadaşlar bende bu heriften dinledim maçı kafayı yiyecektim ya dedim heralde maçı hakemle aldık.sonra izleyince anladımki bu herif kasıtlı yapmış o yorumları bileğimizin hakkıyla almışız maçı.boşverin uğraşmaya bile değmez.
herkese hayırlı ramazanlar...yiğidolarrrr.
noname87 01.09.2008, 12:49 gereksiz bir insan fazla önemsememek lazım
Turan 59 01.09.2008, 16:52 Bu adamı,oldum olası sevmem.Kendini beğenmiş zavallı.
usta ne gereği var onlar gibi bir milyon tanesi olsa ne yazar takmamak gerek aynı kendisinin gereksiz biri olduğu gibi
balmandol 01.09.2008, 17:11 Biz YİĞİDİN HARMAN YERİ SİVAS'tanız..Öz be öz Anadolu çocuğu...Ümit AKTAN ne çocuğu...........? Bırakın konuşsun....
HakanKaan 01.09.2008, 17:18 önce toplanalım.. daha sonra etrafımıza bakınalım kım ne demıs kımın yanlısı olmus. Kuru laftan kım adam olmus :) ?
whiteroses 01.09.2008, 17:50 o kadar yanlı bi maç anlattı ki hepimiz çileden çıktık..özellikle 0- 2 den sonra trıbunler 'rezalet rezalet' dıye bagırırken (tabi rezillik bi durum yok sadece yenılgıyı hazmedememe ve baska sebebe baglama psıkılojısı :) ) trıbunler rezalet dıye bagırırken umıt AKtan ın 'HAKSIZDA DEĞİLLER HANİ' demesine şok oldum...ASIL UMIT AKTANIN YAPTIGI REZALETTIR
babayavuz 01.09.2008, 18:56 boşverin be arkadaşlar bizim tepki göstermemiz bu adamı dahada cesaretlendirir bu yüzden bu adama tepki göstermeye değmez er yada geç sivassporun büyüklüğünü bütün türkiye kabul edecek bu yüzden kendimizi yormaya değmez bu adam için istediği kadar kıçını yırtsın sonuçta sivasspor çekemeyenlere gereken cevabı sahada aslanlar gibi mücadele ederek veriyor kısacası sivasspor DÜŞMAN ÇATLATIYOR vede çatlatmaya devam edecek bu yüzden nefesimizi tüketmeyelim üş beş çapulcu için bu arada on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının ülkemize ve tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum hepinize hayırlı ramazanlar.
09DENİZCİ58 01.09.2008, 19:12 ben mesaj attım herkesin atması gerekir
Artık miyadı dolmuş bir sunucu gereği olmayan biri...
SempaticH 01.09.2008, 21:52 mesaj atsanda onlar anlamaz bizi çekemiyorlar çatlıyorlar daha çatlayacakları geride inşallah
ekingölü 01.09.2008, 22:48 Radyoda taraf olmaz,eğer bu işi yapacaksan adam gibi yap.Sanki Sivas başka bir ülkenin vilayetimi ki ayrımcılık yapıyorsun.Yazıklar olsun.
Sivasspor yönetiminin ümit hakkında başvuru yapması gerekiyor bütün konuşmalar ve anlatımlar kayıtlıdır. Bu yüzden yönetimin biranönce hukuki yollara başvurması gerekiyor. Bu adamı spiker diye koyanda şuç
serkankustarci 02.09.2008, 13:45 Ümit Aktan bunamış,çok görmeyin.Dikkatinizi çekmedimi,maç boyu Musa Aydına Musa Büyük,Musa Büyüğe Musa AYDIN bazende her ikisinede sahada olmayan Musa Kuş dedi durdu,tamamen çorba yaptı.Yani ruh hali çok normal değildi o yüzden canınızı sıkmaya değmez ihtiyarlığına verin gitsin.Sonuçta yaşlılara iyi davranmak insanlık görevidir!
şaban bozat 02.09.2008, 20:49 sivasımızın büyüklüğünü herkes çekemez ne üm İT ler gördük şu istanbulda sivasımızı çekemiyen
YUSUFSAMİ 03.09.2008, 11:48 YA ŞUNU BİLİNKİ BİZLERİ KİMSE SEVMEZ.. NEDEN???? ÇÜNKÜ BİRAZ İYİ OLDUNUZMU İSTANBUL TAKIMLARI RAHATSIZ OLUR... BASIN DERSEN ZATEN ONLAR ALLAH SELAMET... SİZLERİ PROTESTOYA ÇAĞIRIYORUM...http://www.bursasporum.com/ BİR BAKIN HAK VERECEKSİNİZ... BU HAFTA SONU İKİ TAKIMIMIZADA BAŞARILAR.. TEKSASLILAR........
Harput0658 03.09.2008, 17:40 biraz önce Lig radyodaydı. Her sene üst sıralara 2 takım oynar, istisna olarak geçen sene 3 takım oynadı bunlardan biri Sivasspordu dedi ve ekledi "bu sene de üst sıraları uzun süre zorlayacak anadolu takımı olarak tecrübesi ve kadrosuyla SİVASSPORU görüyorum" dedi
superglam 03.09.2008, 19:26 biraz önce Lig radyodaydı. Her sene üst sıralara 2 takım oynar, istisna olarak geçen sene 3 takım oynadı bunlardan biri Sivasspordu dedi ve ekledi "bu sene de üst sıraları uzun süre zorlayacak anadolu takımı olarak tecrübesi ve kadrosuyla SİVASSPORU görüyorum" dedi
Sanırım özür dilemek istemiş.. :)
|